Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žuvis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Antri patiekalai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
bjaurybe
aš darau taip:

jūros lydeką pamarinuoju su prieskoniais,būtinai su citrinos sultimis(pasidaro balta),tuo tarpu kol marinuojasi,pasikepinu daug svogūnų su morkomis,į pabaigą truputį miltų,galima dėti ir paprikas,ir cukinijas(iš serijos kas šaldytuve ir darže).Tada žuvį susuku ir persmeigiu dantų krapštuku,taip persmeigtus "kuogelius"(nežinau kaip pavadinti g.gif ) sustatau į puodą,tada užpilu kepintomis daržovėmis,tada šiek tiek vandenuko ir patroškinu.Labai skanu prie ryžių,mano šeimyna dar mėgsta prie jos ant ryžių padažiuką aštrų(sviestas,majonezas,tomatas ir daug česnakų,viską pakaitinti).Skanaus drinks_cheers.gif
nike_mike
turiu kameroj saldyta lydeka. gal kas patarsit,ka man is jos padaryti?
bjaurybe
QUOTE(nike_mike @ 2006 12 17, 17:25)
turiu kameroj saldyta lydeka. gal kas patarsit,ka man is jos padaryti?
*




galima apkepti aliejuje,prieš tai išvoliojus miltuose(man labiau patinka su kaulu pjaustytos gabaliukais kepti,tik gero peilio reikia),tada atskiroje keptuvėje patroškini daržoves,tinka įvairios,čia fantazijos reikalas ir tada dedi kartu su daržovėm žuvį ir užpylus grietinėlė troškini kelias minutes thumbup.gif

arba pamarinavus gerai,prikiši į vidų daržovių ir gabaliukų sviesto,tvirtai įsuki į foliją ir šauni į orkaitę...skanaus drinks_cheers.gif
Audry
Gal yra dariusių prie žuvies šaltą padažą. Nežinau, kaip tiksliai vadinasi, bet jame yra agurkėlių (karnišonų), majonezo... Kitų ingredientų nežinau. Gal parašytumėt, kaip ir iš ko šį padažą reikia gaminti.
Kozete
Šiandien nusipirkau šviežios menkės. Ji išdarinėta, bet su oda, ketinu daryti kinietiškame padaže rytoj. Ką man su ja šiandien padaryti? Ar nulupti odą ir ją pasūdyti, ar nieko nedaryti ir iki rytojaus palikti šaldytuve? 4u.gif
Emoli
Man dar labai patinka taip darau:

Supjaustau žuvį gabaliukais (ne file) papriekoniuoju, sutarkuoju mokrų ir supjaustau porų. Dedu Sluoksnį morkų porų po to žuvį ir vel užkloju daržovėm. Įpilu lašą vandens dedu druskos lašą aliejaus ir verdu kokį 20 min na gal 30 min, baigiant virti įpilu gritienėlės 35 proc. Šakės kaip skanu tongue.gif
MAMA2T&T
QUOTE(Limcamca @ 2004 10 08, 04:10)
Karpis alaus tešloje:
1 kg karpio, 3 kiaušiniai, stiklinė alaus, citrinos sulčių, miltų, aliejaus, druskos.
Išvalyti karpį, išpjauti filė, supjaustyti mažais gabalėliais. Pasūdyti ir pašlakstyti citrinos sultimis. Trynius išplakti su alumi, nuolat maišant dėti miltus, kad tešla būtų tiršta kaip grietinė. Įdėti išplaktus baltymus. Paruoštą žuvį pašlakstyti aliejumi, kiekvieną gabalėlį volioti tešloje ir abi puses apkepinti labai karštame aliejuje. patiekti su keptomis bulvėmis ir totorišku padažu.
*




Labai skani zuvyte thumbup.gif Tik as naudojau shama, ir vaikai labai valge bigsmile.gif O po to pagalvojau - gal negerai jiems (3 ir 4 metai), vis tik su alkoholiu g.gif Nu bet geriau miegos megalol.gif
Limcamca
QUOTE(MAMA2T&T @ 2006 12 29, 21:23)
Labai skani zuvyte  thumbup.gif Tik as naudojau shama, ir vaikai labai valge  bigsmile.gif O po to pagalvojau - gal negerai jiems (3 ir 4 metai), vis tik su alkoholiu  g.gif Nu bet geriau miegos megalol.gif
*



aciuks.gif aš taip pat kartais ir krabų lazdeles apkepu.
*sanel*
kepiau įdartą karpį iš šios temukės pirmo puslapio, žinokit thumbup.gif siūlau pabandyt, labai skanu mirksiukas.gif
ingacep
Zinau labai paprasta, greita bei skanu recepta: zuvies file supjaustyti nedideliais gabaliukais, apvolioti kiausinio plakinyje su prieskoniais ir kukuruzu miltuose. Tada mesti i ikaitinta alieju ir virti jame kol apskrus, o tai reiskia labai trumpai, gal kokias 2 min. Labai gera uzkandele prie alaus rolleyes.gif
*sanel*
QUOTE(ingacep @ 2007 01 22, 02:58)
Zinau labai paprasta, greita bei skanu recepta: zuvies file supjaustyti nedideliais gabaliukais, apvolioti kiausinio plakinyje su prieskoniais ir kukuruzu miltuose. Tada mesti i ikaitinta alieju ir virti jame kol apskrus, o tai reiskia labai trumpai, gal kokias 2 min. Labai gera uzkandele prie alaus  rolleyes.gif
*


pabandysim mirksiukas.gif
bjaurybe
seilės tysta paskaitinėjus...tipo dieta mano jau nuplaukė,bėgsiu po darbo žuvies ...labai mėgstu..lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ingacep
QUOTE(bjaurybe @ 2007 01 22, 12:28)
seilės tysta paskaitinėjus...tipo dieta mano jau nuplaukė,bėgsiu po darbo žuvies ...labai mėgstu..lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*



as irgi vakar prisiskaicius siandien zuvi gaminau biggrin.gif nors siaip nesu didele zuvies megeja, nes kaulai zuvyje mane zudo ax.gif
Lurdesita
gal kas žinot kokį patiekalą su silkę, pqarvilko MB šaldytos žalios silkės, nežinau ką alima būt padaryt ax.gif
bjaurybe
QUOTE(ingacep @ 2007 01 24, 03:25)
as irgi vakar prisiskaicius siandien zuvi gaminau  biggrin.gif  nors siaip nesu didele zuvies megeja, nes kaulai zuvyje mane zudo  ax.gif
*




hm. g.gif ..tada tau belieka tik šaldytą lydeką valgyt...ten bent kaulu mažiau...arba man dar patinka lašišu išpjovos...bet kainyte nemaža doh.gif
rimazu
O apie skorpionžuvę kas nors papasakos ax.gif
okkey
QUOTE(lad @ 2007 01 24, 09:00)
gal kas žinot kokį patiekalą su silkę, pqarvilko MB šaldytos žalios silkės, nežinau ką alima būt padaryt ax.gif
*



jei megstat blynus, tai paruosi blynu tesla ir primeti smulkiai supkaustyta silke, visokiu zalumynu, prieskoniu ir kepi..liuks - ir prie alaus tinka ax.gif
smike
Menkės karis su porais ir ananasais

500 g menkės,
1/2 citrinos sultys,
krapų šakelė,
200 ml žuvies sultinio,
2 šaukšteliai kario miltelių,
125 ml grietinėlės,
2 šaukštai miltų,
druskos, pipirų,
1 poro stiebas,
200 g ananaso minkštimo (geriau šviežio),
3 šaukštai sviesto,
1 šaukštas miltų žuviai apvolioti.

Menkės filė supjaustyti 4 cm pločio gabaliukais ir pašlakstyti citrinos sultimis.
Keptuvėje įkaitinti 1 VŠ sviesto ir apkepti jame pusžiedžiais supjaustytą porą ir susmulkintą ananasą. Pabarstyti miltais, kariu, dar truputį pakepinti. Tada supilti karštą sultinį, palaukti kol pradės tirštėti ir supilti grietinėlę. Pamaišant kaitinti iki užvirimo, tada nukelti nuo ugnies. Laikyti šiltai.
Žuvies gabaliukus pasūdyti, pabarstyti pipirais, apvolioti miltuose ir apkepti likusiuose 2 VŠ sviesto iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Žuvį sudėti į padažą, leisti truoputį pastovėti ir tiekti pabarsčius kapotais krapais.

Čia buvo originalus receptas. Mano pakeitimai: neturėjau ananaso, naudojau obuolius, vietoj sviesto- alyvuogių aliejų, žuvies sultinį keičiau daržovių sultiniu iš kubelių, o vietoje grietinėlės įdėjau porą šaukštų grietinės. Ėmiau ne menkę, o pangasijų filė- čia, manau, tinka bet kokia žuvis. mirksiukas.gif

Nepaisant visų pakeitimų gavosi nepaprastai skanus patiekalas! thumbup.gif
Emoli
QUOTE(okkey @ 2007 01 31, 16:29)
jei megstat blynus, tai paruosi blynu tesla ir primeti smulkiai supkaustyta silke, visokiu zalumynu, prieskoniu ir kepi..liuks - ir prie alaus tinka  ax.gif
*


Kažkaip nežavi manęs toks receptas blush2.gif blush2.gif
bjaurybe
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 31, 21:32)
Kažkaip nežavi manęs toks receptas  blush2.gif  blush2.gif
*




visai geras..man irgi patinka,tik aš žuvį gabaliukais sudedu į tešlą 4u.gif
Brūkšniukas
Greitas žuvies patiekalas lotuliukas.gif
http://funnytm.com/pub/medium/stopme_ru_84...122_11678_4.jpg
smike
O štai taip tas menkės karis atrodo... ax.gif

user posted image

Wild Flower
smike, paskutiniu metu akis vis užkliūna už tavo nuotraukyčių - niu talentą tai tikrai turi, jau taaaaip apetitnai atrodo thumbup.gif mirksiukas.gif
raminta1985
as taip pat rytoj gaminsiu žuvį, nors nelabai mėgstu, bet čia tiek puikių receptukų drinks_cheers.gif
imarta
Merginos gal zinot ar skani norvegiska balta lasisa, ir kaip ja gaminti
Brūkšniukas
šio mėnesio Burdoje labai daug receptų apie žuvį.... gal prisėsti ir išversti?
Beje, girdėjote, kad katalikų bažnyčia atstato pasnikus, kurie buvo nuimti dėl sunkios ekonominės padėties dar po karo? Dabar visi penktadieniai yra pasnikas. Puiku, sakau aš, nes galėsiu "legaliai" dažniau žuvį gaminti bigsmile.gif
magnifica
Aš darau taip smile.gif
Šaldytą jūros lydeką (ar bet kokią kitą žuvį) šiek tiek atšildau.
Sudedu į indą, apibarstau prieskoniais. Tada pakepu atskirai morkytes (daug) ir atskirai svogūniukus - sudedu ant žuvies.
Šiek tiek majonezo sumaišau su grietine ir užpilu ant viršaus.
Kepu orkaitėje apie 20-30 min.
Niam niam thumbup.gif

Arba viską darau lygiai taip pat, tik atskirus žuvies gabaliukus su visai išvardintais "priedais" suvynioju į folgą - gaunasi atskiros porcijos ir nereikia plauti indo biggrin.gif
bjaurybe
po vakarykščio kepenėlų baliaus doh.gif ..šiandien pietums žuvis... bigsmile.gif
šviežią žuvį miltuose apkepiau(galima ir šaldytą),apkepiau daug svogūnų su morkom,dar pridėjau šaldytų daržovių iš kameros(daržovės tinka bet kokios), ir susliuoksniavau puode ,sluoksniais žuvį su daržovėm.Kol kas visa tai tik puode,kai gryš neužilgo vaikai,tai tik truputuką vandens užpilsiu ir kol rankas plausis patušinsiu,ryžiai jau brinksta puode.... g.gif manau bus skanu 4u.gif
JaunaDvynukuMamyte
Sveikos!!!
S O S !!!! help.gif
Ar yra Vilniuje pirkti omaru??
Please, labai skubiai reikia suzinoti!!!
Aciukas!!! 4u.gif
kiprija
Ar galite man, berazumei, paaiskinti kaip kepti lasisa? doh.gif Neseniai valgiau restorane labai skanu lasisos kepsni su kazkokiu kreminiu/giretineles padazu. Tas lasisos kepsnys buvo toks didelis (kaip steikas) ir neapskrudes. Kaip toki reiketu iskepti? Isivaizduoju, kad ant aliejaus tokio neiskepsiu, o kaip orkaiteje kepti lasisa? Ar ja i folija ivynioti ir padeti ant groteliu, ar ja i kokia skarda ideti ir tiesiog kepti, kokia temperatura turetu buti, kiek laiko kepti? Vienu zodziu, esu visiskai zalia, neturiu jokio supratimo, kaip iskepti nemaza lasisos gabala, kad jis nebutu apskrudes, bet ir ne virtas doh.gif Noreciau rytojui pagaminti toki patiekala, bet neisivaizduoju kaip cray.gif
Divena
Aš kepu lašisą orkaiteje.Ištrinu druska pipirais ,idedu krapu ,citrinos griezineliu .Viska dedu i foliją-uzdedu sviesto ,tada suvynioju ir kepu.Prieš baigiant kepti atidengiu foliją ir dar truputi pakepu. thumbup.gif
Meila
Gal žinot kaip skaniai užmarinuoti stintas blush2.gif
bjaurybe
QUOTE(Meila @ 2007 02 16, 14:07)
Gal žinot kaip skaniai užmarinuoti stintas  blush2.gif
*



aš tik pipirus ir druską naudoju stintom ax.gif
Surfinija
QUOTE(Dyka @ 2005 11 05, 02:15)
Pasidalinsiu ir as savo receptuku smile.gif <...>
Zuvies kotleteliai
Zuvi (apie 800 g) supjaustyti smulkiais kubeliais, imusti 3 kiausinius, ideti 3 saukstus krakmolo, 3 saukstus majonezo, prieskoniu, kmynu ir palikti marinuotis. Pries kepant i tesla galima ideti tarkuoto lydyto surio. Galima kepti ir is karto, bet pasimarinavus skaniau.  Mano atveju visai gerai isejo - sunaudojau visa zuvi tongue.gif, nereikejo saldyti, nes ta marinuota mase laikiau saldytuve 2 dienas, nuo to ji tik skanesne smile.gif

*


thumbup.gif Vakar kepiau pagal šį receptuką (be sūrio) ir dar grietinėlėje patroškinau. Gavosi labai skaniai thumbup.gif Mano dičkė apskritai žuvies nevalgo, o šituos kotletukus sušveitė! rolleyes.gif
Mandrama
o as tai darau tokius paprastus kotletus zuvies:

farso, kiausini, manu pora saukstu, druskos,prieskoniuku, cesnako pora skilteliu, svoguno smulkiai pjaustyto. Uzminkau tesla, padarau kotleta,apvolioju miltuose ir kepu. Paskui patroskinu dar padaze kokiam pagal fantazija ir psio, skanaus su ryziais ar bulvemis rolleyes.gif
bjaurybe
QUOTE(Surfinija @ 2007 02 17, 19:01)
thumbup.gif Vakar kepiau pagal šį receptuką (be sūrio) ir dar grietinėlėje patroškinau. Gavosi labai skaniai thumbup.gif Mano dičkė apskritai žuvies nevalgo, o šituos kotletukus sušveitė! rolleyes.gif
*



lygiai tą patį galima daryti su vištienos file arba šlapia dešra..irgi labai skanu ax.gif
Kozete
Turiu nemažai karšių, gal žinote ką skanaus galima iš jų padaryti? ax.gif
Barikada
Labai ačiū už receptus 4u.gif
belosneska
4u.gif geri receptukai issirinkau pacius paprasciausius kotletukus reiks pabandyti.o jei daznai gaminat zuvi nusipirkit SKORPIONZUVES labai skani riebi be kaulu,parsiduoda tik MAXIMOJ labai skanu troskinta su grietinele ir ryziais thumbup.gif
Tučka
QUOTE(belosneska @ 2007 02 27, 18:44)
4u.gif geri receptukai issirinkau pacius paprasciausius kotletukus reiks pabandyti.o jei daznai gaminat zuvi nusipirkit SKORPIONZUVES labai skani riebi be kaulu,parsiduoda tik MAXIMOJ labai skanu troskinta su grietinele ir ryziais thumbup.gif
*



Ne tik maximoj parsiduoda schmoll.gif Yra ir norfoj ir aisku pigiau tongue.gif O kokybe ta pati, nes pirkau ir ten ir ten thumbup.gif
belosneska
QUOTE(Tučka @ 2007 02 27, 20:27)
Ne tik maximoj parsiduoda  schmoll.gif  Yra ir norfoj ir aisku pigiau  tongue.gif  O kokybe ta pati, nes pirkau ir ten ir ten  thumbup.gif
*


tai ,kad norfoj nesu macius o kokioj?
Tučka
QUOTE(belosneska @ 2007 03 03, 16:15)
tai ,kad norfoj nesu macius o kokioj?
*



As pirkau karoliniskiu Norfoj (kometoj) 4u.gif
MamaDiana
o as siandien pagaminau tikra sedevra
norfoj buvo skorpionzuves ispardavimas
tai istroskinau orkaitej

essen.gif
receptas mano sukurtas:

sluoksniukas svogunu ziedeliu
sluoksniukas tarkuotu morku
sluoksniukas skorpionzuvies
vel svogunai, morkos, zuvis
virsutinis sluoksnis svogunai
zinoma druskyte, pipirai ir zuvies prieskoniukai

ant virsaus uzpyliau padaza:

2 saukst. grietines
1 saukstas pomidoru padazo
2 saukstai vandens
1didelis trintas pomidoras
pilnas arbatinis saukstelis saldytu krapu
druskyte

uzdengiau dangciu ir i 200 laipsniu orkaite
kepti 30-40 min (berods tiek kepiau, bet tikrinau pagal virsuj esancius svogunus)

thumbup.gif thumbup.gif seima buvo patenkinta gathering.gif
Pumpurėlis
Gal kas žinot, kaip skaniai iškepti otą? Ir apskritai kur galima nusipirkti šviežio oto Vilniuje? Domina tai, kokie prieskoniai labiausiai tiktų otui ir kaip jo file kepti, kad žuvis nesuirtų. Nes kiek yra tekę valgyti, tai labai minkšta žuvis, neįsivaizduoju, kaip kepant apversti ir nesuardyti kepsnio g.gif
Nonna
O as kai noriu zuvies darau tokia uzkepele ax.gif
Nusiperku bet kokios zuvies 500g ja smulkiai supjaustau ir pakepinu su pipirais ir druska, atskirai pakepinu dorzoves su pipirais ir druska (maiseli visa idedu, kur buna zirneliai morkos kopustai sparagines pupeles), isverdu ryziu kazkur 200g.
Viska sudedu i stiklini inda, ismaisau ir uzpilu grietineles 250g ir i orkaite 200laipsniu 10-15min, kartais dar uzdedu surio.
Elemire
Na aš čia neseniai išbandžiau iš močiutės receptų žuvį drebučiuose, liuks gavosi.

Žuvis drebučiuose

Reikia: 1.5 kg žuvies (aš dariau iš lašišos ir pangasijaus (skorpionžuvės)), daržovių prieskonių (vegeta ir panašiai), 1 kiaušinis, 1 morka, 1 citrina, petražolių lapelių, 1 svogūnas, lauro lapų, pipirų, baltos želatinos litrui vandens.

Gamyba: Į šaltą vandenį sudėti žuvį, nuskustą morką, svogūną, 3 lauro lapus, 5 pipirus, daržovių prieskonius ir druskos (kad vanduo būtų sūrus kaip sriubai). Virti ant lėtos ugnies pusę valandos (žiūrėti kad žuvis labai nesuirtų), tada žuvį išgriebti su kiaurasamčiu į dubenį ir leisti kiek atvėsti. Sultinį perkošti per sietelį. Morką, kuri virė sultinyje supjaustyti griežinėliais.
Pravėsusią žuvį padalinti mažais gabaliukais (paprastai ji pati payra, nereikia nei pjaustyti) ir sudėti į dubenį, kuriame ir patieksime. Į tą patį dubenį sudėkite morką ir smulkiai supjaustytus petražolių lapelius ir permaišykite rankomis kad tolygiai pasiskirstytų tarp žuvies.
Į žuvies sultinį įpilti maždaug pusės citrinos sultis. Paimkite sultinio tiek, kiek reikės užpilti žuviai inde. Jei sultinio buvo mažai ir jį skiedėte, įdėkite druskos ir prieš pildami želatiną užvirkite. Į šiltą (jei atvėso, ant silpnos ugnies, tik nevirinkite) supilkite išbrinkytą želatiną (imkite proporcija nurodyta ant pakelio, jei sultinio litras imkite želatinos litrui). Maišykite pildami. Sultinį užpilkite ant žuvies dubenyje.
Papuoškite kietai virto kiaušinio griežinėliais (galima ir žaliais žirneliais) - taip kad sultinys juos apsemtų. Dėkite į šaldytuvą ir leiskite sustengti.
vija
Kepu žuvies apkepą. Perku skorpionžuvę, atlaidinu, suprieskoninu, paskui verčiu į keptuvę, užpilu sočiai pienu ir šiek tiek tame piene paverdu ant silpnutės ugnies. Paskui žuvį nukošiu, nes to pieno dar prireiks.
Išverdu bulves su daržovėmis (perku kokį nors šaldytų daržovių mišinį, kuo įvairesnių). Išvirus ir įdėjus prieskonių (pvz muskato) ir sviestuko bei supylus pieną nuo žuvies sutrinu košę. Tada skardoj sluoksniuoju daržovių košę ir žuvį. Viršutinį daržovių sluoksnį apibarstau tarkuotu sūriu ir į orkaitę.

Valgyti skanu ir su citrina, ir su grietine.
Papildyta:
QUOTE(vija @ 2007 04 13, 11:47)
Kepu žuvies apkepą. Perku skorpionžuvę, atlaidinu, suprieskoninu, paskui verčiu į keptuvę, užpilu sočiai pienu ir šiek tiek tame piene paverdu ant silpnutės ugnies. Paskui žuvį nukošiu, nes to pieno dar prireiks.
Išverdu bulves su daržovėmis (perku kokį nors šaldytų daržovių mišinį, kuo įvairesnių). Išvirus ir įdėjus prieskonių (pvz muskato) ir sviestuko bei supylus pieną nuo žuvies sutrinu košę. Tada skardoj sluoksniuoju daržovių košę ir žuvį. Viršutinį daržovių sluoksnį apibarstau tarkuotu sūriu ir į orkaitę.

Valgyti skanu ir su citrina, ir su grietine.
*



va čia panašus variantas su daug daug foto:
http://cook.dannemann.org.uk/cooking/mains/fishpie/
žvilgsnis
QUOTE(Divena @ 2007 02 14, 18:50)
Aš kepu lašisą orkaiteje.Ištrinu druska pipirais ,idedu krapu ,citrinos griezineliu .Viska dedu i foliją-uzdedu sviesto ,tada suvynioju ir kepu.Prieš baigiant kepti atidengiu foliją ir dar truputi pakepu. thumbup.gif
*


o kiek laiko ir kokia temperatura? ax.gif
Deborah
QUOTE(vija @ 2007 04 13, 12:53)
Kepu žuvies apkepą. Perku skorpionžuvę, atlaidinu, suprieskoninu, paskui verčiu į keptuvę, užpilu sočiai pienu ir šiek tiek tame piene paverdu ant silpnutės ugnies. Paskui žuvį nukošiu, nes to pieno dar prireiks.
Išverdu bulves su daržovėmis (perku kokį nors šaldytų daržovių mišinį, kuo įvairesnių). Išvirus ir įdėjus prieskonių (pvz muskato) ir sviestuko bei supylus pieną nuo žuvies sutrinu košę. Tada skardoj sluoksniuoju daržovių košę ir žuvį. Viršutinį daržovių sluoksnį apibarstau tarkuotu sūriu ir į orkaitę.

Valgyti skanu ir su citrina, ir su grietine.
Papildyta:
va čia panašus variantas su daug daug foto:
http://cook.dannemann.org.uk/cooking/mains/fishpie/
*




SUPER receptas. Si vakara dariau pagal si recepta vaakaariene. Pasirinkau lasisa ir pangasiju file. o daugiau viska dariau pagal paveiksliukus. Labai skanu! rekomenduoju!
Agniska
Aš ir didelė žuvies mėgėja,man gali mėsos ir nebūti.Žodžiu neseniai restorane teko valgyti labai įdomaus skonio file žuvytę,nežinau kieno file,bet labai idomiai tešla padaryta,manyčiau tešla kaip ir visada darom,bet į ja įdėta migdolų drožlių,tai skonis neapsakomas,pabandykit išsikept... mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.