Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mano draugo ir vaiko bendravimas
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
Smalotamergaite
kokiais budais butu galima padaryti mano draugo ir mano dukros bendravima kokybiskesni? Esu issituokusi, auginu 14 metu paaugle. 7 metus gyvename tik mes - as ir dukra. Ji nepripazista ir nenori pripazinti mano draugo. Jai teko matytis tik du kartus su juo - net nesisveikino, uzsispyre, kalbejosi tik su manimi. Aiskina, kad man nereikia draugu vyru. Kaip isaiskinti dukrai, jog draugas suteikia laimes, papildom vienas kita ir mano meile dukrai nepasikeis... Nenori tiesiog permainu ir derinimosi..
alfija
QUOTE(Smalotamergaite @ 2009 01 05, 13:46)
kokiais budais butu galima padaryti mano draugo ir mano dukros bendravima kokybiskesni? Esu issituokusi, auginu 14 metu paaugle. 7 metus gyvename tik mes - as ir dukra. Ji nepripazista ir nenori pripazinti mano draugo. Jai teko matytis tik du kartus su juo - net nesisveikino, uzsispyre, kalbejosi tik su manimi. Aiskina, kad man nereikia draugu vyru. Kaip isaiskinti dukrai, jog draugas suteikia laimes, papildom vienas kita ir mano meile dukrai nepasikeis... Nenori tiesiog permainu ir derinimosi..
*

praeis , tiesiog duok jai laiko. Jūs net septynerius metus praleidot dviese. Du kartus matėsi, mažokai. Tiesiog palauk, reikia gi daugiau laiko žmogui pažinti.
Madeine
QUOTE(Smalotamergaite @ 2009 01 05, 13:46)
*

O tu paklausk ar ji galetu buti be druagu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.