Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Puoduko problėmėlės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Lobelija
Mano mažylei jau keturi metai, į puoduką sisioja nuo dviejų metukų. Su sysiu pas mus viskas gerai, bet va tuštintinasi tik į kelnes, bijo ant puoduko, nežinau ką daryti. Visaip bandau ją įkalbėti, veltui. schmoll.gif Gal kas esate susidūręs su tokia pačia problemyte. ?
p.s. prieš metus jai buvo labai užkietėję viduriukai ir kai mažoji stenėjo, įplyšo angutė, pakraujavo, tada labai išsigandau. Aš galvoju, gal nuo tada ji išsigando, ir vis bijo kad skaudės. gal problema tame? gal pas psihologą reiktų kreiptis.? g.gif PATARKITE PRAŠAU blush2.gif
gobsiukas
QUOTE(Lobelija @ 2009 01 05, 16:29)
Mano mažylei jau keturi metai, į puoduką sisioja nuo dviejų metukų. Su sysiu pas mus viskas gerai, bet va tuštintinasi tik į kelnes, bijo ant puoduko, nežinau ką daryti. Visaip bandau ją įkalbėti, veltui.  schmoll.gif  Gal kas esate susidūręs su tokia pačia problemyte. ?
p.s. prieš metus jai buvo labai užkietėję viduriukai ir kai mažoji stenėjo, įplyšo angutė, pakraujavo, tada labai išsigandau. Aš galvoju, gal nuo tada ji išsigando, ir vis bijo kad skaudės. gal problema tame? gal pas psihologą reiktų kreiptis.? g.gif  PATARKITE PRAŠAU  blush2.gif
*

gali buti kad problemyte ir tame nebandet pas pcihologo pasiteirauti mum beveik trys o mes dar nesykio nesugebejo reikalus atlikti ten kur reikia
Lobelija
net nebežinau jau ka ir daryti. Viska puikiai supranta. Sako: Mama noriu kaku bet nei puoda, o i kelnes ir kakoja laiminga doh.gif O mane jau i nevilti varo. Pergyvenu labai. Prisimenu tik vieną kart į puoduką padarė pati, kai pasakiau kad žaislą labai gražų duosiu, tai nuėjo atsisėdo , pakakojo ir sako: duok žaislą. Bet dabar ir žaislai nepadeda, sako : aš jų daug turiu.
gobsiukas
o jus nebandet truputi kitaip mano vyresnelis buvo ismokes kakoti tuolete ir nusprende pradeti kakoti vel i kelnes vienasyk pakakojo antra kart o kai trecia kart pakakojo pasakiau sau uzteks tada nunesiau i vonia ir pasakiau kol nenusiplausi nelipsi is jos tai labai padejo dar bande kelis kartus bet suprato kad paciam plaut sikniuka nesmagu pabandykit gal pades 4u.gif
aldara
4m ir jūs dar sodinate ant puoduko? g.gif tokio amžiaus vaikams jie per maži. suspaudžia šikniuką ir tikrai neina pakakoti o berniukams ir siusioti nelabai išeina jug peliukas nebetelpa [ užsilenkia] nupirkit dangtį ant unitazo , kad vaikas ne įkristų ir jis puikiai sėdės ir tikrai pakakos.Pradžiai galit pabūti šalia ar dar ką sugalvoti.Mes visur kur važiuojam vežamės dangtį mano vyrukas 3,5m patS užsideda dangtį atsisėda ir pakakoja thumbup.gif mane tik pakviečia užpakaliuką nuvalyti.Atpratinti kakot į kelnias aš savo dukrą atpratinau taip: žiauru, bet veiksminga blush2.gif pakakojo tegul kurį laiką vaikšto taip.Pagedinu, kad smirda, nemalonu.
gobsiukas
QUOTE(dipsė @ 2009 01 06, 20:42)
4m ir jūs dar sodinate ant puoduko?  g.gif  tokio amžiaus vaikams jie per maži. suspaudžia šikniuką ir tikrai neina pakakoti o berniukams ir siusioti nelabai išeina jug peliukas nebetelpa [ užsilenkia] nupirkit dangtį ant unitazo , kad vaikas ne įkristų ir jis puikiai sėdės ir tikrai pakakos.Pradžiai galit pabūti šalia ar dar ką sugalvoti.Mes visur kur važiuojam vežamės dangtį mano vyrukas 3,5m patS užsideda dangtį atsisėda ir pakakoja  thumbup.gif  mane tik pakviečia užpakaliuką nuvalyti.Atpratinti kakot į kelnias aš savo dukrą atpratinau taip: žiauru, bet veiksminga  blush2.gif  pakakojo tegul kurį laiką vaikšto taip.Pagedinu, kad smirda,  nemalonu.
*

o jus man patarkit ka su tokiu vaiku daryt jei as ji palieku vaiksciot apsikakojusi o jis patenkintas vaiksto ir dar neleidzia numauti zviegia kai bandau po kiek laiko pakeisti liepiau ir paciam sikniuka plaut nepadeda ko tik nebanden , kai mokinau vyresneli galejau kalbet visiem jus taip darykit ar anaip nes jis ismoko greit be vargo o maziuko ismokyt neimanoma schmoll.gif doh.gif
tauskalyte
mes turejom panasia beda, bet tai buvo del darzelio, nes ten nekakodavo, gal bijodavo, nezinau tiksliai, gal nenoredavo, kad aukletojos valytu. budavo laiko, kenti, o kai grizta namo, nebeprakakoja. bet kazkaip po truputi susitvarke, be ypatingu pastangu. cia daugiau psichologija. budavo, matau, kad jis nori, pradeda lakstyti po kambari suspaudes kojas, ir tokiu perkreiptu veidu. kuri laika sakydavau, eik padaryti kaku, paksui pradejau nieko nebesakyti ir nekreipti demesio, ir taip susitvarke.
bet pritariu kazkuri mamyte, tokio amziaus vaikuti reiktu sodinti nebe ant puoduko, o ant normalaus suagusiu kolzeto. manau net ir dangcio gal nebereikia, musiskis tokio amziaus pradejo daryti tiesiai be jokiu dangciu, reiktu gal kokios kedutes, jei nepasiekia, kojom pasidet smile.gif
uldina
Iš tiktųjų geras dalykas tas dangtis.Mano mažoji tik juoi ir naudojasi ir labai didžiuojasi,kad daro" kaip suaugusieji".Pabandykite įkalbėti,jums tikrai pavyks.
gobsiukas
QUOTE(uldina @ 2009 01 12, 11:46)
Iš tiktųjų geras dalykas tas dangtis.Mano mažoji tik juoi ir naudojasi ir labai didžiuojasi,kad daro" kaip suaugusieji".Pabandykite įkalbėti,jums tikrai pavyks.
*

nesukalbamas maniskis schmoll.gif
Daile
Mano vyresnelei taip buvo triju metu. Kazkuiuo metu paniskai bijojo puoduko. Matyt kazkokokiu budu ta baime ivarem.
tai ko tik nedarem. Veiksmingai suveike pagyrimai. tiesiog kai padarydavo kakuti, labai ja girdavau, kokia ji saunuole,fainuole ir t.t.
su lauku sesdama ant puoduko pradejo jaustis labai svarbi, daranti reiksminga darba smile.gif
zodziu, pagyrimais mes ja "igydem".
tauskalyte
QUOTE(Daile @ 2009 01 12, 15:13)
Mano vyresnelei taip buvo triju metu. Kazkuiuo metu paniskai bijojo puoduko. Matyt kazkokokiu budu ta baime ivarem.
tai ko tik nedarem. Veiksmingai suveike pagyrimai. tiesiog kai padarydavo kakuti, labai ja girdavau, kokia ji saunuole,fainuole ir t.t.
su lauku sesdama ant puoduko pradejo jaustis labai svarbi, daranti reiksminga darba smile.gif
zodziu, pagyrimais mes ja "igydem".
*

irgi gera iseitis thumbup.gif
cuoliux
QUOTE(Lobelija @ 2009 01 05, 16:29)
Mano mažylei jau keturi metai, į puoduką sisioja nuo dviejų metukų. Su sysiu pas mus viskas gerai, bet va tuštintinasi tik į kelnes, bijo ant puoduko, nežinau ką daryti. Visaip bandau ją įkalbėti, veltui.  schmoll.gif  Gal kas esate susidūręs su tokia pačia problemyte. ?
p.s. prieš metus jai buvo labai užkietėję viduriukai ir kai mažoji stenėjo, įplyšo angutė, pakraujavo, tada labai išsigandau. Aš galvoju, gal nuo tada ji išsigando, ir vis bijo kad skaudės. gal problema tame? gal pas psihologą reiktų kreiptis.? g.gif  PATARKITE PRAŠAU  blush2.gif
*

labas,mes gyvenam su ta pacia beda ir kariaujam jau greit bus metai,maniskei 3,7 metai,buvo viskas gerai ir kakodavo y toleta,bet yra didelis bet buvo uzkieteja viduriai ir teko statyti klizma,pradejo viduriuoti,ziaurei issuto uzpakaliukas nuo tada viskas budavo is vis nedaro 4 dienas arba tik y kelnes,buvo tarpas kai sugalvojau zaidima ji padaro kaku y toleta ir metam y taupykle pinigus suveike bet tik laikinai,kokia pora savaiciu dziaugiausi kad dare,o paskui vel ta pati daina. ir cia girk negyres,palik su prikakotom kelnem niekas nepadeda,as irgi vis mastau gal pas psichologa vest,bet kiek girdejau tik nuo 4metu priima. puolus y nevilty ir nezinau ka daryti kaip ir jus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.