Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Po kateterio šlapimtaky (cezaris) skauda šlapintis
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pamparam
Pirmą dieną po cezario kaip ir nieko neskaudėjo, bet vėliau jaučiu pati įnešiau kažkokį brudą per daug kruopščiai apsiplaudama verysad.gif Ir dabar kai reikia pasysioti, pirmi lašai labai skaudūs cry.gif Gal kam taip buvo ir ką darėt?
Jūra_
QUOTE(Linka @ 2005 07 21, 14:10)
Pirmą dieną po cezario kaip ir nieko neskaudėjo, bet vėliau jaučiu pati įnešiau kažkokį brudą per daug kruopščiai apsiplaudama  verysad.gif  Ir dabar kai reikia pasysioti, pirmi lašai labai skaudūs  cry.gif Gal kam taip buvo ir ką darėt?
*

Visais tokiais klausimais reikia kreiptis į gydytoją, o ne remtis "plepalais".

Sveikinu su vaikučio gimimu! wub.gif Aukit sveiki ir laimingi.
Pamparam
QUOTE(Jūra_ @ 2005 07 21, 15:06)
Visais tokiais klausimais reikia kreiptis į gydytoją, o ne remtis "plepalais".

*

Sutinku... verysad.gif Bet gydytoja tepatarė gerti meškauogių arbatą, ale kad rezultato vis dar nesimato verysad.gif
Žmona
Kaip suprantu visai neseniai gimdei, nors man cezario nedarė, bet kateterį irgi kišo, na ne tai kad skaudėjo, bet jaučiau kad "ten" buvo kažkas daryta gerą mėnesį tikrai mirksiukas.gif pakentėk 4u.gif
Bliss Pearl
Nežinau kokiam mieste gyveni,jei Kaune tai senamiestyje yra žolių vaistinė,ten parsiduoda tokia arbata kuri valo šlapimtakius,inkstus,tulžį ir t.t.Patikėk labai gera,ir skausmą nuima,tik ji neturi pavadinimo.Jei esi Kaune galėčiau duot biški pabandyti,aš pati turiu didelių bėdų ir skausmų su šlapimo pūsle,o po šios arbatos lyg ir apsitvarkė 4u.gif
audroneta

na man tai labai greitai praejo, jautesi gal pora dienu po operacijos. Gal tikrai per daug gerai issiploviai- nes man liepe tik truputi is virsaus apsiplauti-o i viduij nieko nedaryti...
o jausmas tikrai ne koks... deginantis bent man buvo...
Upsiukas
aš ne medikė,bet panašu, kad turi pūslės uždegimą. Padeda meškauogių, bruknių lapų arbata. Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Saltanose
Man dare Cezario pjuvi ir ivede kateteri. Tai ten irgi sudirgino. Meskauogiu arbata gali padaryti pienuka bjauraus skonio. Daktare man israse Furadonino, bet ir taip praejo be jo. Reikia daugiau pavalgyti mesos, rugsciu produktu, nes rugsti terpe naikina bakterijas slapimkanalyje. Man tai padejo.
renaxxx
.f
Wild Pearl
QUOTE(audroneta @ 2005 07 22, 22:00)
na man tai labai greitai praejo, jautesi gal pora dienu po operacijos. Gal tikrai per daug gerai issiploviai- nes man liepe tik truputi is virsaus apsiplauti-o i viduij nieko nedaryti...
o jausmas tikrai ne koks... deginantis bent man buvo...
*

man po operacijos irgi tik kelias dienas paskaudejo o paskui nustojo...nebejutau nieko...matyt tas kateteris visties isbalansuoja slapimo pusle tai skausmo isvebgti nepavyks labai greitai...bet turi susinormalizuoti mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.