Kazkokia nesamone gautusi
O man labai gražus mergaitės vardas Airita:) Jis sudarytas iš tėvo vardų Aivaras ir Rita.
Arba dar žinau vardą Ramilė. O tėvų vardai Raminta ir Mindaugas. Ir šie abu vardai man yra nerealiai gražūs:) QUOTE(Nalivaika85 @ 2011 06 30, 00:03) O man labai gražus mergaitės vardas Airita:) Jis sudarytas iš tėvo vardų Aivaras ir Rita. Arba dar žinau vardą Ramilė. O tėvų vardai Raminta ir Mindaugas. Ir šie abu vardai man yra nerealiai gražūs:) Kiek žmonių, tiek nuomonių, man abu negražūs
Žinoma.:)Skonio reikalas:)
Iš mūsų gaunasi mergaitiškas Aisma, bet kadangi turiu vieną pažįstamą tokiu vardu tai nelabai
kad labai retai iš abiejų vardų galima sulipdyti padorų vardą
Nereikia išradinėti dviračio
QUOTE(Ašaka @ 2011 03 22, 16:46) Net jei toks garsų darinys ir skambėtų gerai (o geriausia, beje, skamba tuščias puodas), man tokia vardų daryba visiškai nepriimtina. Ir iš viso, keistai skamba argumentai dėl tokių vardų išskirtinumo... Kaip sakoma, ne vardas žmogų, o žmogus - vardą...
Na is mano ir MB vardu nieko gero neiseitu
is mano ir vyro vardu gaunasi kazkas panasaus i Neresta, Nereja. Nerejas yra juru dievas kazkoks, tai cia nlb padirbinys
Pažįstu tėvelius: Alma ir Janas,tai jų pirmoji mergytė yra Aljana
Ištikrųjų šimtą metų taip nesijuokiau
Mes vaikui vardo niekaip negalim isrinkti. O cia pasirodo, kad tik skiemenis sujungti pakanka ir sunelis Dima.
na zinot apie tokius derinius nesugalvociau net:)
butu kokia linedma, arba edmulina
Mama Jūratė, tėtis Vaidotas, tai aš galėjau būti Jūva, Jūrva(ida), Vajūra
Siaip (bent jau man) noretusi vaika pavadinti vardu kuris turetu siokia tokia prasme, o ne tik kad is tevu vardu sudarytas. Bet kiekvienam savaip.
|