Na ka ....temelė atidaryta , reikės ka nors gero ir gražaus iškepti
![]() ![]()
Reikėtų atidaryt temelę "cipciuko šedevrai" tai bent prisižiūrėtume...
Netingiu, gražūs ir kitų, bet jūsų man gražiausi
cipciuk, rimtai galetum savo temele atidaryti, nereiktu merginom ieskoti po visas temas tavo sedevru
NE NE NE ....cipciukas nesutinka ir fsio
cipciuk,tavo sarlote puiki,o dar ismirkusiom slyvikem...kaip tik man
O cia mano "Napoleonas",kur RiMami,receptuka idejo.Neisivaizduojat kaip as laukiau tos minutes kada jo gabalelis tirps mano burnoje.Valgiau is karto is saldytuvo,bet buvo labai skanu
Kaip skaniai atrodo
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 06, 14:05) Aciu
Oi Daividija , tie tavo vaikiukai ....griuk neatsikelk
Napoleonas nuostabus O puošti jo ir nereikia , dar savo naudojimui .....jis man trupinukais skaniausias ....jam taip priklauso būti papuoštam QUOTE(daividija @ 2009 01 06, 15:49) Gabalėlį ir aš suvalgyčiau
tai cipciuk atsidarykite, temele ne pasirodymui skanestu, o tiesiog savo receptuku isklotine, bus labai lengva ieskoti skanumynu
Aciu,mergaites,tikrai labai puikus,aciu RiMami,kad ji surado
O krema tai as ir kitiems tortams panaudosiu,labai jau patiko. QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 17:18) Aš nekuriu, aš iš SM idėjas semiuosi ir pagal čia rastus receptukus gaminu O jūsų šedevrų receptukus rasti vienoje vietoje būtų išties puiku, pažiūrėkit, temelės dar nėra o jau tokia paklausa QUOTE(daividija @ 2009 01 06, 16:49) cipciuk,tavo sarlote puiki,o dar ismirkusiom slyvikem...kaip tik man O cia mano "Napoleonas",kur RiMami,receptuka idejo.Neisivaizduojat kaip as laukiau tos minutes kada jo gabalelis tirps mano burnoje.Valgiau is karto is saldytuvo,bet buvo labai skanu daividija nerandu jo receptuko, prasau mestelk, atrodo fantastiskai pabandyciau issikept
daividija, jau nuotraukos skanumas - nors imk ir ragaut
QUOTE(daividija @ 2009 01 06, 15:49) O cia mano "Napoleonas",kur RiMami,receptuka idejo.Neisivaizduojat kaip as laukiau tos minutes kada jo gabalelis tirps mano burnoje.Valgiau is karto is saldytuvo,bet buvo labai skanu Daividija, kaip skaniai atrodo gabaliukas, vaišinuosi QUOTE(wild @ 2009 01 06, 20:36) Aha, tikrai labai faina butu, sekantis mano planuose cipciuko ananasinis, va dabar reiks ieskot, o cia butu sau viena temele, cipciuk, a cipciuk-sutik ka..... Keliu savo vakaryksti nelaimeli, pusiau su velniu gavos, Rimami deka, napoleonu profe ![]() ![]()
wow koks grazus papuosimas, cia su sablonu puosei?
QUOTE(Srove @ 2009 01 06, 21:48) Keliu savo vakaryksti nelaimeli, pusiau su velniu gavos, Rimami deka, napoleonu profe Labai graziai papuostas tortukas!
Daividija, Srove
![]() 1 st cukraus; 2 st kefyro; 3 st miltu; 1/2 st aliejaus; 2 a s nugesintos sodos+ visi jusu norimi priedai. Si karta buvo su truputeliu aguonu bei razinu. Srove...pas tave kaip visada grazus tortai!!! QUOTE(Masiania* @ 2009 01 06, 19:11) Daividija, Srove Tik kelk pyraga!!!
As irgi vakar paprastuti pyraga kepiau, bet po tokiu sedevru kazkaip geda kelti (per aukstas lygis cia man)
masiania , o kiausiniu nereik tavo pyrage? Papildyta: O del cipciuko atskiros temos visiskai sutinku, labai palengvintu paieskas Rugegėle , aš tokius dažnai darau , tirpsta burnoj Masiania , ir pyragas ir tinginys liuks AR JUS NESUPRANTATE .....AS NEMOKU JOS PADARYTI
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 21:31) Rugegėle , aš tokius dažnai darau , tirpsta burnoj Masiania , ir pyragas ir tinginys liuks AR JUS NESUPRANTATE .....AS NEMOKU JOS PADARYTI ![]() jus tik duokit sutikima ir uz jus bus padaryta
Cipciukas jau net nekalba ta tema, bet kodel taip sunku savoj temoj viska deti juk taip patogu buti, cipciu, o gal... na juk visos prasom...
GERAI JAU , GERAI .......
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖJJJJAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
deki jum, lauksim jusu temeles
Ir as lauksiu
Aš ta žinau .....bet nemoku nieko gražiai sukelti , sumažinti ka reikia .....ai , žodžiu čia su manim prastai
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 06, 23:27) Galima idet, jei negaila, bet ir be ju visai skanu Gal pabusiu nagla ir cia dar ikisiu foto siandieninio savo skanumelio Tai tinginukas Receptuka man, please!!! Is ko tie sluoksniai? Labai skaniai atrodo
Bet dabar reikia senus sukelti ( perkelti )......
Cipciuk, sveikinu su būsima tema
Įmesiu ir aš šį bei tą "Naujametinis tortas" Baigtas pertepinėt ir puošt likus 5 minutėms iki Naujųjų metų Po šito įvykio pasižadėjau sau daugiau niekada niekada niekada gyvenime torto jokiais jokutėliausiais būdais nepalikt paskutinei dienai Niekada niekada niekada Biskvitas: 4 kiaušiniai 100 g cukraus 200 g miltų ir krakmolo mišinio (krakmolo 3 v.š., likusi masė - miltai) mažas pakelis vanilinio cukraus (nepamenu kiek ten, gal 5 gramai žiupsnelis druskos Pertepimas: 400 ml plakamosios grietinėlės 300 g juodojo šokolado 200 ml smulkintų lazdynų riešutų 5 v.š. cukraus pudros 5 v.š. brendžio pusės citrinos sultys Sirupas: 100 ml šilto virinto vandens (šiltas tam, kad medus ištirptų 3 v.š. medaus (arba cukraus pudros) 100 ml brendžio 1 v.š. citrinos sulčių Papuošimas: 200 ml plakamosios grietinėlės 1 v.š. citrinos sulčių 1 v.š. cukraus pudros 200 g juodojo šokolado sauja smulkintų riešutų Biskvitą kepu tradiciniu būdu Kitame inde išplakti trynius su likusiu cukrumi. (Aš plaku kol trynių masė pabąla ir pasidaro gan tiršta Tada išplaktus trynius supilti ant baltymų ir atsargiai išmaišyti mikseriu pačiom mažiausiom apsukom arba šaukštu, nepermaišyti! Tuomet dalimis berti miltų-krakmolo mišinį ir labai atsargiai maišyti mikseriu pačiom mažiausiom apsukom arba šaukštu. Irgi labai svarbu nepermaišyti, reikia maišyti tik kol nesimatys sausų miltų, nes per daug maišant tešla gali sukristi. Kepti apie 30 min. Biskvitą perpjauti į tiek dalių kiek norite sluoksnių Dabar kremas Grietinėlę užvirinti. Į indą, kuriame bus plakamas kremas suberti susmulkintą šokoladą. Užpilti karšta grietinėle ir maišyti kol šokoladas ištirps. Tai turėtų būti ganašas. Jį reiktų pasiruošti iš vakaro, ir per naktį laikyti šaldytuve, bet kai laiko nėra tenka suktis Taigi vos atvėsusį kremą ištrėmiau į balkoną pasidžiaugti šaltuku ir apie tortą užmiršau pusdieniui Atėjus laikui pertepinėti tortą, kremą truputi paplakiau (pasirodė per skystas, per naktį pabuvęs šaldytuve ganašas būdavo sukietėjęs, o čia buvo skysta masė). Susiplakė O tada jau viskas paprasta. Ėmiau biskvito lakštą, sulaisčiau pasiruoštu sirupu, tepiau kremu. Tada plakiau dar 200 ml grietinėlės, kurios pasirodė maža tokiam papuošimui kokį įsivaizdavau, tai teko suktis iš padėties kitaip ![]()
Cipciuk, kepiau aš jūsų obuolių pyragą(ten kur sausas mišinys dedasi) pyragas super, bet su viršum nesklandumu gavos, kadangi gavos traški plutelė ,nors pyliau sviesto ant viršaus ir nemažai, bet tie kepimo milteliai sukepė su ta plutele , na tiesiog jautės jų skonis, kas ne taip ??
|