Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldūs receptai su nuotraukomis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
@adrij@
Na ka ....temelė atidaryta , reikės ka nors gero ir gražaus iškepti user posted imageuser posted imageuser posted image
GITALE
Reikėtų atidaryt temelę "cipciuko šedevrai" tai bent prisižiūrėtume... thumbup.gif bis.gif
@adrij@
QUOTE(GITALE @ 2009 01 06, 13:35)
Reikėtų atidaryt temelę "cipciuko šedevrai" tai bent prisižiūrėtume... thumbup.gif  bis.gif
*

lotuliukas.gif ....o jus netingėkite ir per visas temeles pervarykite , ne vien mano rasite , yra čia ir be manes neblogesnius šedevrus kuriančių biggrin.gif
GITALE
Netingiu, gražūs ir kitų, bet jūsų man gražiausi thumbup.gif
Nerytė
cipciuk, rimtai galetum savo temele atidaryti, nereiktu merginom ieskoti po visas temas tavo sedevru thumbup.gif
rugiagele26
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 06, 14:08)
cipciuk, rimtai galetum savo temele atidaryti, nereiktu merginom ieskoti po visas temas tavo sedevru  thumbup.gif
*

Cia labai gera ideja, bet manau Cipciukas nesutiks rolleyes.gif nors as labai pritariu siai idejai thumbup.gif
@adrij@
NE NE NE ....cipciukas nesutinka ir fsio schmoll.gif .......eitumėte geriau ka iškepti , nei čia kalbate bel ka .... doh.gif
daividija
cipciuk,tavo sarlote puiki,o dar ismirkusiom slyvikem...kaip tik man wub.gif
O cia mano "Napoleonas",kur RiMami,receptuka idejo.Neisivaizduojat kaip as laukiau tos minutes kada jo gabalelis tirps mano burnoje.Valgiau is karto is saldytuvo,bet buvo labai skanu blush2.gif Galvoju,kad tas kremas labai tiktu ir plikytiems pyragaiciams,jis toks maloniai nuteikiantis gomuri lotuliukas.gif (pavariau kaip is reklamos) lotuliukas.gif
rugiagele26
Kaip skaniai atrodo wub.gif
daividija
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 06, 14:05)
Kaip skaniai atrodo  wub.gif
*

Aciu blush2.gif torto nepuosiau tik uzbarsciau trupiniais ir riesutukais,riesutus pries tai pakepinau orkaitej,patapo tokie traskus ir skanesni,tik dejau ne i kiekviena sluoksni,nes mano vaikiukai surado juos ir puse nugvelbe..traiskymui kojomis doh.gif Zinot kaip smagu pasiberi ant grindu ir sokineji ant ju..pabandykit,gal patiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif
@adrij@
Oi Daividija , tie tavo vaikiukai ....griuk neatsikelk lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Napoleonas nuostabus wub.gif wub.gif ....kad taip gabalėlį prie kavos blush2.gif user posted image

O puošti jo ir nereikia , dar savo naudojimui .....jis man trupinukais skaniausias ....jam taip priklauso būti papuoštam tongue.gif
Vaiiva
QUOTE(daividija @ 2009 01 06, 15:49)
*

Oi kaip man jis patiktų wub.gif wub.gif
O kad Cipciukui reikia atidaryti savo temelę, tai pritariu 100% thumbup.gif Ištikruju, net kelios mamytės vertos savo temos, tokius šedevrus kuria, šaunuolės jūs 4u.gif
@adrij@
QUOTE(Vaivaiva @ 2009 01 06, 17:15)
Oi kaip man jis patiktų  wub.gif  wub.gif
O kad Cipciukui reikia atidaryti savo temelę, tai pritariu 100%  thumbup.gif  Ištikruju, net kelios mamytės vertos savo temos, tokius šedevrus kuria, šaunuolės jūs  4u.gif
*

Tai tada ir atsidaryk savo lotuliukas.gif .......irgi neblogus kuri .....o mes eisime pasigrozeti wub.gif
daivaP

Gabalėlį ir aš suvalgyčiau smile.gif labai puikus tortukas 4u.gif
makalaika
tai cipciuk atsidarykite, temele ne pasirodymui skanestu, o tiesiog savo receptuku isklotine, bus labai lengva ieskoti skanumynu wub.gif
daividija
Aciu,mergaites,tikrai labai puikus,aciu RiMami,kad ji surado clap.gif
O krema tai as ir kitiems tortams panaudosiu,labai jau patiko.
Vaiiva
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 17:18)
Tai tada ir atsidaryk savo  lotuliukas.gif .......irgi neblogus kuri .....o mes eisime pasigrozeti  wub.gif
*

Aš nekuriu, aš iš SM idėjas semiuosi ir pagal čia rastus receptukus gaminu thumbup.gif Taigi nieko naujo mano temoje deja deja nepamatysit lotuliukas.gif
O jūsų šedevrų receptukus rasti vienoje vietoje būtų išties puiku, pažiūrėkit, temelės dar nėra o jau tokia paklausa biggrin.gif 4u.gif
neramuole
QUOTE(daividija @ 2009 01 06, 16:49)
cipciuk,tavo sarlote puiki,o dar ismirkusiom slyvikem...kaip tik man wub.gif
O cia mano "Napoleonas",kur RiMami,receptuka idejo.Neisivaizduojat kaip as laukiau tos minutes kada jo gabalelis tirps mano burnoje.Valgiau is karto is saldytuvo,bet buvo labai skanu blush2.gif Galvoju,kad tas kremas labai tiktu ir plikytiems pyragaiciams,jis toks maloniai nuteikiantis gomuri lotuliukas.gif (pavariau kaip is reklamos) lotuliukas.gif
*

daividija nerandu jo receptuko, prasau mestelk, atrodo fantastiskai pabandyciau issikept ax.gif
Nerytė
daividija, jau nuotraukos skanumas - nors imk ir ragaut
daividija
QUOTE(neramuole @ 2009 01 06, 15:57)
daividija nerandu jo receptuko, prasau mestelk, atrodo fantastiskai pabandyciau issikept  ax.gif
*

va cia mirksiukas.gif
RiMami
*

Daividija, kaip skaniai atrodo gabaliukas, vaišinuosi essen.gif O dar taaaaip viliojančiai aprašei wub.gif wub.gif wub.gif Puiki reklama šiam tortui lotuliukas.gif bet jis to vertas blush2.gif Šis kremas ir man labai patiko thumbup.gif
ulu
QUOTE(Vaivaiva @ 2009 01 06, 18:50)
O jūsų šedevrų receptukus rasti vienoje vietoje būtų išties puiku, pažiūrėkit, temelės dar nėra o jau tokia paklausa  biggrin.gif  4u.gif
*

o kodėl Cipciukas nesutinka, kad būtų tema , pvz. "Cipciuko receptai" ?
Srove
QUOTE(wild @ 2009 01 06, 20:36)
o kodėl Cipciukas nesutinka, kad būtų tema , pvz. "Cipciuko receptai" ?
*

Aha, tikrai labai faina butu, sekantis mano planuose cipciuko ananasinis, va dabar reiks ieskot, o cia butu sau viena temele, cipciuk, a cipciuk-sutik ka..... 4u.gif

Keliu savo vakaryksti nelaimeli, pusiau su velniu gavos, Rimami deka, napoleonu profe bigsmile.gif

user posted image
user posted image

Nerytė
wow koks grazus papuosimas, cia su sablonu puosei? bigsmile.gif
Srove
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 06, 21:52)
wow koks grazus papuosimas, cia su sablonu puosei? bigsmile.gif
*

Aha bigsmile.gif sablonas- salotine lotuliukas.gif
Povila$
QUOTE(Srove @ 2009 01 06, 21:48)
Keliu savo vakaryksti nelaimeli, pusiau su velniu gavos, Rimami deka, napoleonu profe bigsmile.gif

Labai graziai papuostas tortukas! bigsmile.gif
rugiagele26
O cia mano pyrageliai is likusios bemieles teslos su Rududu idaru smile.gif Jau kaip skanu thumbup.gif

user posted image
Masiania*
Daividija, Srove thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kokie grazus tortukai. Norejau paprasta pyragiuka ikelti, bet po tokiu groziu kazkaip ir nedrasu blush2.gif

user posted image
1 st cukraus;
2 st kefyro;
3 st miltu;
1/2 st aliejaus;
2 a s nugesintos sodos+ visi jusu norimi priedai.
Si karta buvo su truputeliu aguonu bei razinu.
daividija
thumbup.gif
Srove...pas tave kaip visada grazus tortai!!! thumbup.gif

QUOTE(Masiania* @ 2009 01 06, 19:11)
Daividija, Srove  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Kokie grazus tortukai. Norejau paprasta pyragiuka ikelti, bet po tokiu groziu kazkaip ir nedrasu blush2.gif

Tik kelk pyraga!!!
Masiania*
QUOTE(daividija @ 2009 01 06, 21:21)
thumbup.gif
Srove...pas tave kaip visada grazus tortai!!! thumbup.gif
Tik kelk pyraga!!!
*

Tai kad jau ikeliau ir pati pasibaisejau, kaip jis nuotraukoj atrodo lotuliukas.gif
Sigitaw
As irgi vakar paprastuti pyraga kepiau, bet po tokiu sedevru kazkaip geda kelti (per aukstas lygis cia man) doh.gif

masiania , o kiausiniu nereik tavo pyrage?
Papildyta:
O del cipciuko atskiros temos visiskai sutinku, labai palengvintu paieskas 4u.gif
Masiania*
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 01 06, 22:06)
masiania , o kiausiniu nereik tavo pyrage?
*

Galima idet, jei negaila, bet ir be ju visai skanu mirksiukas.gif

Gal pabusiu nagla ir cia dar ikisiu foto siandieninio savo skanumelio blush2.gif
Tai tinginukas

user posted image

user posted image
@adrij@
blink.gif blink.gif blink.gif koks papuošimas grąąąąąąąąąąąąąąąžus wub.gif .........laukiame temelės " Srovės tortu papuošimai " bigsmile.gif bigsmile.gif .....tortas taip pat o thumbup.gif

Rugegėle , aš tokius dažnai darau , tirpsta burnoj tongue.gif
Masiania , ir pyragas ir tinginys liuks thumbup.gif

AR JUS NESUPRANTATE .....AS NEMOKU JOS PADARYTI user posted image
JOLKA999
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 21:31)
blink.gif  blink.gif  blink.gif koks papuošimas grąąąąąąąąąąąąąąąžus wub.gif .........laukiame temelės " Srovės tortu papuošimai " bigsmile.gif  bigsmile.gif .....tortas taip pat o thumbup.gif

Rugegėle , aš tokius dažnai darau , tirpsta burnoj tongue.gif
Masiania , ir pyragas ir tinginys liuks thumbup.gif
AR JUS NESUPRANTATE .....AS NEMOKU JOS PADARYTI user posted image
*

jus tik duokit sutikima ir uz jus bus padaryta smile.gif
Dolli_
Cipciukas jau net nekalba ta tema, bet kodel taip sunku savoj temoj viska deti juk taip patogu buti, cipciu, o gal... na juk visos prasom... rolleyes.gif
@adrij@
GERAI JAU , GERAI ....... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Dolli_
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖJJJJAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deki jum, lauksim jusu temeles smile.gif thumbup.gif
@adrij@
Ir as lauksiu ax.gif ......gal kas padarys unsure.gif
lotute
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 22:59)
Ir as lauksiu  ax.gif ......gal kas padarys unsure.gif
*

tai kad nera kas veikti ja sukurti, apačioje kur yra Atsakyti yra ir zodeliai nauja tema, ja paspauskit ir toliau viskas bus aišku mirksiukas.gif
@adrij@
Aš ta žinau .....bet nemoku nieko gražiai sukelti , sumažinti ka reikia .....ai , žodžiu čia su manim prastai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Sigitaw
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 06, 23:27)
Galima idet, jei negaila, bet ir be ju visai skanu mirksiukas.gif

Gal pabusiu nagla ir  cia dar ikisiu foto siandieninio savo skanumelio blush2.gif
Tai tinginukas

Receptuka man, please!!! Is ko tie sluoksniai? Labai skaniai atrodo thumbup.gif
@adrij@
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 01 06, 23:18)
Receptuka man, please!!! Is ko tie sluoksniai? Labai skaniai atrodo thumbup.gif
*

Ji ikėlė i tema " Tinginiai " mirksiukas.gif
lotute
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 23:15)
Aš ta žinau .....bet nemoku nieko gražiai sukelti , sumažinti ka reikia .....ai , žodžiu čia su manim prastai  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
*

kaip visada dedavot receptukus, taip ir ten desit mirksiukas.gif , juk viską sukeldavot kuo gražiausiai mirksiukas.gif
@adrij@
Bet dabar reikia senus sukelti ( perkelti )...... unsure.gif
Sigitaw
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 00:21)
Ji ikėlė i tema " Tinginiai " mirksiukas.gif
*

Aciu, radau smile.gif
Owly
Cipciuk, sveikinu su būsima tema mirksiukas.gif 4u.gif Lauksim atidarymo 4u.gif

Įmesiu ir aš šį bei tą blush2.gif

"Naujametinis tortas"

Baigtas pertepinėt ir puošt likus 5 minutėms iki Naujųjų metų blush2.gif
Po šito įvykio pasižadėjau sau daugiau niekada niekada niekada gyvenime torto jokiais jokutėliausiais būdais nepalikt paskutinei dienai user posted image Niekada niekada niekada user posted image

user posted image

Biskvitas:
4 kiaušiniai
100 g cukraus
200 g miltų ir krakmolo mišinio (krakmolo 3 v.š., likusi masė - miltai)
mažas pakelis vanilinio cukraus (nepamenu kiek ten, gal 5 gramai blush2.gif )
žiupsnelis druskos

Pertepimas:
400 ml plakamosios grietinėlės
300 g juodojo šokolado
200 ml smulkintų lazdynų riešutų
5 v.š. cukraus pudros
5 v.š. brendžio
pusės citrinos sultys

Sirupas:
100 ml šilto virinto vandens (šiltas tam, kad medus ištirptų smile.gif)
3 v.š. medaus (arba cukraus pudros)
100 ml brendžio
1 v.š. citrinos sulčių

Papuošimas:
200 ml plakamosios grietinėlės
1 v.š. citrinos sulčių
1 v.š. cukraus pudros
200 g juodojo šokolado
sauja smulkintų riešutų

Biskvitą kepu tradiciniu būdu smile.gif Miltus, krakmolą ir druską persijoti. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Baltymus plakti mikseriu iki standžių putų, apvertus indą gerai išplakti baltymai iš jo neiškrenta. Kai baltymai pradeda putoti, beplakant po pora šaukštų suberti apie puse pasiruošto cukraus.
Kitame inde išplakti trynius su likusiu cukrumi. (Aš plaku kol trynių masė pabąla ir pasidaro gan tiršta smile.gif).
Tada išplaktus trynius supilti ant baltymų ir atsargiai išmaišyti mikseriu pačiom mažiausiom apsukom arba šaukštu, nepermaišyti!
Tuomet dalimis berti miltų-krakmolo mišinį ir labai atsargiai maišyti mikseriu pačiom mažiausiom apsukom arba šaukštu. Irgi labai svarbu nepermaišyti, reikia maišyti tik kol nesimatys sausų miltų, nes per daug maišant tešla gali sukristi.
Kepti apie 30 min.

Biskvitą perpjauti į tiek dalių kiek norite sluoksnių wink.gif Aš pjoviau į tris. Pirmą kartą išbandžiau pjovimą siūlu thumbup.gif Nerealu thumbup.gif Peilio šiam reikalui nebenaudosiu schmoll.gif

Dabar kremas cool.gif
Grietinėlę užvirinti. Į indą, kuriame bus plakamas kremas suberti susmulkintą šokoladą. Užpilti karšta grietinėle ir maišyti kol šokoladas ištirps. Tai turėtų būti ganašas. Jį reiktų pasiruošti iš vakaro, ir per naktį laikyti šaldytuve, bet kai laiko nėra tenka suktis biggrin.gif
Taigi vos atvėsusį kremą ištrėmiau į balkoną pasidžiaugti šaltuku ir apie tortą užmiršau pusdieniui blush2.gif cool.gif
Atėjus laikui pertepinėti tortą, kremą truputi paplakiau (pasirodė per skystas, per naktį pabuvęs šaldytuve ganašas būdavo sukietėjęs, o čia buvo skysta masė). Susiplakė karsta.gif Sudėjau visus priedus išskyrus riešutus ir dar paplakiau. Tada subėriau riešutus ir permaišiau.

O tada jau viskas paprasta. Ėmiau biskvito lakštą, sulaisčiau pasiruoštu sirupu, tepiau kremu.

Tada plakiau dar 200 ml grietinėlės, kurios pasirodė maža tokiam papuošimui kokį įsivaizdavau, tai teko suktis iš padėties kitaip cool.gif

user posted image
Masiania*
QUOTE(Owly @ 2009 01 07, 00:04)
"Naujametinis tortas"
*

Ojej, koks grazuolis, tikrai nepasakysi, kad paskutine minute puosts ruostas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
GITALE
Cipciuk, kepiau aš jūsų obuolių pyragą(ten kur sausas mišinys dedasi) pyragas super, bet su viršum nesklandumu gavos, kadangi gavos traški plutelė ,nors pyliau sviesto ant viršaus ir nemažai, bet tie kepimo milteliai sukepė su ta plutele , na tiesiog jautės jų skonis, kas ne taip ??
BRYI
Čia mūsų kepti Kalėdiniai meduoliai, vis dar skanūs:)

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.