Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mūsų stebūklėlis :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
ameliux
Viskas prasidėjo dar tada kai mokykloje žvilgčiojom su dideliu susižavėjimu vienas į kitą net nenujausdami,kad patirsim tokį džiaugsmą....

Laukimas prasidėjo labai netikėtai (nenuostabu nes buvau 17..).Nepaisant visų apkalbų ir atkalbinėjimų,sukaupėm jėgas ir išsikraustėm gyventi atskirai nuo tėvų,kad niekas netrukdytų mūsų laimei...Taip nusprendėm,nes gyvenom mažam miestely ir toks ivykis visoms "davatkoms" buvo vienas iš labiausiai minimų,bet čia ne apie tai...
Pats nėštumas vystėsi labai sklandžiai,gydytoja turėjau švelnią ir gerą,tik gaila,kad buvau laaaaaaabai nepatyrusi ir naivi...O kaip būčiau pašokdinusi visus už menkiausia apatija!!! biggrin.gif Laukimas buvo ramus,vyras pildė visas raugintais agurkais ir kondensuotu pienu kvepiančias užgaidas....aš storėjau ir pūčiausi...tapau panaši į karlsoną... biggrin.gif Paskutinių apžiūrų metu sužinojome jog turėsim mergytę..Nežinau kodėl,bet maniau jog bus berniukas,tačiau kai sužinojome lengviau atsidusau,nes jau žinojau kad galim pirkti rožinius rūbelius smile.gif Kai supratau,kad pasišalino "kamštis" pradėjau rimčiau kreipti dėmesį į menkiausią skausmą... Vieną vakarą užsimaniau kiwių (dar ir dabar siurpas ima pagalvojus apie juos ) biggrin.gif Skaniai pavalgiau,užmigom... Naktį pradėjau jausti kažką ne taip ir dažnai ėjau į tuoletą,bet paryčiais užmigau ir pabudusi ryte dar itikinėjau save,kad viskas gerai... Ryte vyrą išleidau į darbą užtikrindama,kad viskas gerai ir tikrai spes grįžti.... Taip dar visą dieną pragulėjau lovoje,jausdama maudimą...grįžo vyras...pasiskambinau gydytojai,o ji liepė laukti tirųjų skausmų (tik nežinojau kaip jie atrodo) biggrin.gif Na ir antrą rytą išleidusi vyrą į darbą,po bemiegės nakties pradėjau ruoštis rimčiau... 10 val. jau važiavau į gimdymo namus.Negana to,paskambinus vyrui sužinojau,kad jis tą dieną išvažiavo į objektą kitam mieste ir niekaip negali skubiai grižti. Didelėm akim įžengiau į priimamajį,ten kaip ir visada užpildėm visokiausių popieriukų,tada mane apžiūrėjo budinti gydytoja,kuri dar sugebėjo paklausti "o kodėl negimdote už pinigus pas savo gydytoją" ,prakirpo ,kad išbėgtų vandenys ir "pagyrė,kad "nusidepiliavusi" ir nereikės joms vargti,liepė eiti į viršų doh.gif Na ir prasidėjo vaikščiojimai koridoriumi,o kadangi aš dar buvau sugalvojusi gimdyti be jokių vaistų (ale stipruole) tai teko ir sienas padaužyti kai niekas nemato ir kumščius pakandžioti,nu žodžiu esmė,kad vis dar tebelaukiau vyro,kuris istrigęs kamščiuose ir skuba pas mane.... Kaklelis vėrėsi blogai,todėl teko agauti skatinamųjų,po kurių ir prasidėjo "o vaikyti!!!" doh.gif Skausmelis taip išvargino,kad 21 val vakaro,jau norėjosi kuo greičiau gimdyti biggrin.gif Na ir ką...Girdžiu "stumiam",ir pro duris įžengia manasis doh.gif O Po kelių sekundžių įžengė ir mūsų zuikelis... smile.gif Padėjo ant krūtinės,o ji tokiom plačiom akim pažiūrėjo tiesiai į mane wub.gif Lyg suaugčs žmogeliukas smile.gif Po to sekė ašaros iš džiaugsmo ir ramus bei saldu miegas smile.gif rolleyes.gif Tai pats gražiausias jausmas,kokį moteris gali pajusti... Gražiau net už meilę wub.gif Dabar mūsų pupa jau didesnė ir labai laukiam,kada mūsų šeimą aplankys dar vienas stebūklėlis smile.gif
aggnyte
grazu, sekmes jums 4u.gif
wesika
labai grazi istorija 4u.gif
Belty
Saunu, tokia jauna mamyte taip graziai pagimde !
mazukas
Graži istorija su laiminga pabaiga 4u.gif , tikimės tęsinio mirksiukas.gif
neniukas
Graži istorija tikėkimės, kad ir sekantis nėštumas bei gimdymas bus toks pats sklandus bei pavyks padovanoti savo princesei broliuką, sėkmės dideliausios 4u.gif
sterra
saunu wub.gif wub.gif thumbup.gif sekmes gyvenimo kely mirksiukas.gif
iryska
Faina istorija bigsmile.gif ! tikiuosi, kad ir as galesiu greit parasyti savaja ax.gif
Sacra
sveikinu sulaukus dukrytes!
aukite sveikutes 4u.gif
GudriLapė
sėkmės jums 4u.gif
Renata J.G.
Labai labai gražu .Sekmės Jums 4u.gif 4u.gif
ameliux
Beskaitydama istorijas prisiminiau,kad kazkada rasiau ir savaja o va dabar jau netrukus galesiu parasyt ir antraja smile.gif
greit bega laikas smile.gif
Deika
Smagu kad viskas gerai wub.gif ir tevelis spejo biggrin.gif sekmes jusu šeimynai 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.