Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Zana4
sena tema
jurgitav
As pirma wub.gif wub.gif
laukiu foto smile.gif
Zana4
QUOTE(jurgitav @ 2009 01 06, 16:39)
As pirma  wub.gif  wub.gif
laukiu foto  smile.gif
*

user posted imageuser posted image
user posted image
jurgitav
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 16:42)
*

wub.gif wub.gif wub.gif
laukiu siuntinuko wub.gif wub.gif
Zana4
QUOTE(addicted @ 2009 01 06, 16:34)
Jo Mexxe viska isknisau,tai tik tokia ala tunika nusipirkom.

*

bigsmile.gif labai grazi tunika wub.gif
Wiolla
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 16:42)

Tai jau čia turbūt akropolio UCB buvai ???

Gražios maikytės wub.gif wub.gif
Zana4
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 06, 17:52)
Tai jau čia turbūt akropolio UCB buvai ???

Gražios maikytės  wub.gif  wub.gif
*

nea. laisvei, mirksiukas.gif
as vakar buvau akropoli, iki laisves nedavaziavau, ten viska supirkau, siandien prisiziurejau groziu galvoju reik dar nulekti, a vdrug ka rasiu, niu ir radau bigsmile.gif bigsmile.gif
addicted
Zana4 bachuriukas toliau puosiamas bigsmile.gif
papasakosi paskui kaip kelnes nesiojas?cia 100% medvilne?
Nesiglamzo?
Faina maikuciu spalva thumbup.gif
Zana4
QUOTE(addicted @ 2009 01 06, 18:14)
Zana4 bachuriukas toliau puosiamas  bigsmile.gif
papasakosi paskui kaip kelnes nesiojas?cia 100% medvilne?
Nesiglamzo?
Faina maikuciu spalva thumbup.gif
*

aga papasakosiu, dar net nesimatavo, siaip medvilne tikrai cia cotton, bet kad glamzytusi net nz ,abejoju, ziuresim, nes dabar numestos guli, eimis tampo, neleidzia pamatuoti jam biggrin.gif
Wiolla
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 18:01)
nea. laisvei,  mirksiukas.gif
as vakar buvau akropoli, iki laisves nedavaziavau, ten viska supirkau, siandien prisiziurejau groziu galvoju reik dar nulekti, a vdrug ka rasiu, niu ir radau  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

ai tu turbūt perki iš kito skyriaus, nes tokiu tai nemačiau nors buvau ryte laisvės UCB. Aš tai perku iš ten kur XXS-S mirksiukas.gif mirksiukas.gif , o kituose nežiūriu biggrin.gif biggrin.gif
v*i*j*a
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 15:42)
user posted image
*

ogo,kokios spalvos ryskios bigsmile.gif kaaaaip grazuuuuuuu,mes tokia oranzine maikyte nuo seniau turim,geltonu pas mus net neveze schmoll.gif

QUOTE(addicted @ 2009 01 06, 17:14)
*

labai grazi tunika wub.gif wub.gif
Zana4
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 06, 18:26)
ai tu turbūt perki iš kito skyriaus, nes tokiu tai nemačiau nors buvau ryte laisvės UCB. Aš tai perku iš ten kur XXS-S  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif , o kituose nežiūriu  biggrin.gif  biggrin.gif
*

as perku ten pat kur ir tu tongue.gif xxs - ...
as pati nz kaip radau, o radau taro keliu skuduru tik, po viena. tikrai buciau neuzmaciusi nes suglamzytos gulejo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vijja @ 2009 01 06, 18:33)
ogo,kokios spalvos ryskios  bigsmile.gif  kaaaaip grazuuuuuuu,mes tokia oranzine maikyte nuo seniau turim,geltonu pas mus net neveze  schmoll.gif

*

spalvytes istiesu grazios, ryskios bigsmile.gif aciu 4u.gif
jeila
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 18:40)
as perku ten pat kur ir tu  tongue.gif  xxs - ...
as pati nz kaip radau, o radau taro keliu skuduru tik, po viena. tikrai buciau neuzmaciusi nes suglamzytos gulejo  lotuliukas.gif
*

as savo mazei nieko vln neradau... doh.gif sako,kad krize,o kaip slave taip ir sluoja zmones pardes... tik mexx kazkaip dar popilnes lentynos... manau del tu nykiu spalvu nelabai kas perka...
Zana4
QUOTE(jeila @ 2009 01 06, 19:04)
as savo mazei nieko vln neradau...  doh.gif sako,kad krize,o kaip slave taip ir sluoja zmones pardes... tik mexx kazkaip dar popilnes lentynos... manau del tu nykiu spalvu nelabai kas perka...
*

taio vat ir sluoja kad krize biggrin.gif nes naujos kolekcijos ir kainos bus atomines, itariu jau blush2.gif
Wiolla
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 18:40)
as perku ten pat kur ir tu  tongue.gif  xxs - ...
as pati nz kaip radau, o radau taro keliu skuduru tik, po viena. tikrai buciau neuzmaciusi nes suglamzytos gulejo  lotuliukas.gif
Papildyta:

*

Ir sekasi gi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .

Nors aš saviškiui geltonos gal ir nebūčiau pirkus, nes jau prasideda to nesidėsiu, tas negražu, su tuo tik po namus wub.gif wub.gif ir pan cool.gif cool.gif ... taip, kad spalvos turi būt labai vyriškos, rūbai labai rimtai atrodyt ir pan lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o į parduotuves eit pats nenori ...
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 19:34)
taio vat ir sluoja kad krize  biggrin.gif  nes naujos kolekcijos ir kainos bus atomines, itariu jau  blush2.gif
*

kažkodėl tau pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ... Nors gal jei nieks nepirks už atomines kainas, tai greit nuolaidas pradės taikyt cool.gif cool.gif .

Juk pernai per kalėdini VIP UCB tai davė 25 pr nuolaida, o šiemet jau 50 pr biggrin.gif biggrin.gif
Zana4
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 06, 21:17)

kažkodėl tau pritariu  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ... Nors gal jei nieks nepirks už atomines kainas, tai greit nuolaidas pradės taikyt  cool.gif  cool.gif .

Juk pernai per kalėdini VIP UCB tai davė 25 pr nuolaida, o šiemet jau 50 pr  biggrin.gif  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kas tiesa tas, kai suzinojau sms gavau kad 50 bus net nustebau nepatikejau realiai,... kaip taip pagalvojau, jug tik per sale buna. tai manau jai kainos bus dideles darys dazniau va tokius vip ispardavimus, ir galetu siaip, nes uz dzemperi i darza kaip jau minejau 139 lt nesiruosiu moketi doh.gif
o del geltonos, man i darza po namus ir siaip trynti labai super thumbup.gif sia vasara noriu kuo ryskesni uspalvyciu wub.gif
jurgitav
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 22:37)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  kas tiesa tas, kai suzinojau sms gavau kad 50 bus net nustebau nepatikejau realiai,... kaip taip pagalvojau, jug tik per sale buna. tai manau jai kainos bus dideles darys dazniau va tokius vip ispardavimus, ir galetu siaip, nes uz dzemperi i darza kaip jau minejau 139 lt nesiruosiu moketi  doh.gif
o del geltonos, man i darza po namus ir siaip trynti labai super  thumbup.gif  sia vasara noriu kuo ryskesni uspalvyciu  wub.gif
*

drinks_cheers.gif Vilniuje tokio kaip kaledinio VIP vakarelio nebudavo niekada..O siemet gavau zinute net nustebau... smile.gif
Wiolla
QUOTE(jurgitav @ 2009 01 07, 09:08)
drinks_cheers.gif  Vilniuje tokio kaip kaledinio VIP vakarelio nebudavo niekada..O siemet gavau zinute net nustebau... smile.gif
*

Krize matyt palietė lotuliukas.gif lotuliukas.gif , gal per mažai pirko, tai taip ir padarė mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Man tai patinka tokie VIP vakarėliai, galėtų dar ir kokį Velykinį padaryt biggrin.gif biggrin.gif
jurgitav
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 07, 10:12)
Krize matyt palietė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , gal per mažai pirko, tai taip ir padarė  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Man tai patinka tokie VIP vakarėliai, galėtų dar ir kokį Velykinį padaryt  biggrin.gif  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man irgi patinka lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif jei per velykas butu mirksiukas.gif
Zana4
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 07, 10:12)

Man tai patinka tokie VIP vakarėliai, galėtų dar ir kokį Velykinį padaryt  biggrin.gif  biggrin.gif
*

biggrin.gif sturmuociau tada, i nauja nelysciau kol nebutu vip sale biggrin.gif
Wiolla
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 07, 15:17)
biggrin.gif  sturmuociau tada, i nauja nelysciau kol nebutu vip sale  biggrin.gif
*

Bet, kad dar niekad nebuvo Velykinio, aš čia tik garsiai pasvajojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zana4
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 07, 17:42)
Bet, kad dar niekad nebuvo Velykinio, aš čia tik garsiai pasvajojau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif zinau kad nebuvo , as tiesiog garsiai pritariau tau biggrin.gif
migliux
Šiandien ieškojau džinsų savo sūnui, bet UCB nieko gražaus nebuvo, tai nupirkau Zaros iš naujos kolekcijos, kol dar dydžių yra
addicted
QUOTE(migliux @ 2009 01 08, 00:04)
Šiandien ieškojau džinsų savo sūnui, bet UCB nieko gražaus nebuvo, tai nupirkau Zaros iš naujos kolekcijos, kol dar dydžių yra
*

pasirodom bigsmile.gif
Zana4
QUOTE(migliux @ 2009 01 08, 00:04)
*

niu laukiam foto smile.gif
ziurejau zara nauja kolekcija, manau dar ilgai dydziu bus su tokiom kainom maziam smile.gif kiek ziurejau nuo 109 lt kaune, blush2.gif tai as pirmenybe tada ucb teiksiu biggrin.gif o per sale nieko neradai ane??? pas mus kaune dzinsiuku benetton labai labai daug buvo, dar ir isnese papilde bigsmile.gif
migliux
QUOTE(addicted @ 2009 01 08, 09:08)
pasirodom  bigsmile.gif
*

QUOTE(Zana4 @ 2009 01 08, 10:12)
niu laukiam foto smile.gif
ziurejau zara nauja kolekcija, manau dar ilgai dydziu bus su tokiom kainom maziam smile.gif kiek ziurejau nuo 109 lt kaune,  blush2.gif  tai as pirmenybe tada ucb teiksiu  biggrin.gif  o per sale nieko neradai ane??? pas mus kaune dzinsiuku benetton labai labai daug buvo, dar ir isnese papilde  bigsmile.gif
*

Vakare tik mirksiukas.gif
Zaros kaip tik nauja kolekcija man nepasirodė brangi, visi džinsiukai po 89 lt g.gif O UCB net per išpardavimą kaina apie 120 buvo. Kalbu apie 140 cm dydį. Beje džinsų modelis man nerealiai patiko. O per sale dydžių nebuvo, tik dukrai Zaroje irgi džinsus pirkau. O UCB nebuvo dydžių visai, jei ir buvo kas, tai man nepatiko. M ir L jau kita kolekcija, tamsūs, niūrūs tokie unsure.gif
Zana4
QUOTE(migliux @ 2009 01 08, 15:41)
Vakare tik  mirksiukas.gif
Zaros kaip tik nauja kolekcija man nepasirodė brangi, visi džinsiukai po 89 lt  g.gif  O UCB net per išpardavimą kaina apie 120 buvo. Kalbu apie 140 cm dydį. Beje džinsų modelis man nerealiai patiko. O per sale dydžių nebuvo, tik dukrai Zaroje irgi džinsus pirkau. O UCB nebuvo dydžių visai, jei ir buvo kas, tai man nepatiko. M ir L jau kita kolekcija, tamsūs, niūrūs tokie  unsure.gif
*

niu lauksim pasirodymo smile.gif
pa mus isvis zaroi maciau nauja kolekcija tai nedaug dar buvo rubu ...
as kai biski nusivyliau kokybe tai snegiuos nebepirkti blush2.gif kol ucb nenusivyliau perku, kai nusivilsiu nz ka darysiu lotuliukas.gif o dideli dydziai, tada jo ucb zymiai brangiau blush2.gif
migliux
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 08, 17:32)
niu lauksim pasirodymo  smile.gif
as kai biski nusivyliau kokybe tai snegiuos nebepirkti  blush2.gif  kol ucb nenusivyliau perku, kai nusivilsiu nz ka darysiu  lotuliukas.gif  o dideli dydziai, tada jo ucb zymiai brangiau  blush2.gif
*

Nu keista, nes aš perku ir Zaros ir UCB bet skirtumo nepastebėjau. Nebent man pasisekė biggrin.gif Džinsai man apskritai UCB nelabai, ir vistik kaina didoka doh.gif
jurgitav
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 08, 18:32)
niu lauksim pasirodymo  smile.gif
as kai biski nusivyliau kokybe tai snegiuos nebepirkti  blush2.gif  kol ucb nenusivyliau perku, kai nusivilsiu nz ka darysiu  lotuliukas.gif  o dideli dydziai, tada jo ucb zymiai brangiau  blush2.gif
*

Nuo M dydzio kainos skiriasi 10-20lt mirksiukas.gif man patinka ucb labiau nei zara mirksiukas.gif
migliux
QUOTE(jurgitav @ 2009 01 08, 20:21)
Nuo M dydzio kainos skiriasi 10-20lt  mirksiukas.gif man patinka ucb labiau nei zara  mirksiukas.gif
*

Tu gali palyginti nes perki ir didesnius ir mažesnius mirksiukas.gif
Nu va džinsiukai. Vaikinas griežtai atsisakė rodytis biggrin.gif
Zana4
QUOTE(migliux @ 2009 01 08, 21:42)
Tu gali palyginti nes perki ir didesnius ir mažesnius  mirksiukas.gif

*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Subjektyvi
Merginos, labai faina, kad parodote foto ką pirkote. 4u.gif Tik nuimkite tas etiketes, nes bendrą vaizdą gadina, juk ir taip aišku, kad naujai pirkti mirksiukas.gif

migliux, džinsai LABAI thumbup.gif wub.gif
v*i*j*a
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 09, 13:36)
Tik nuimkite tas etiketes, nes bendrą vaizdą gadina, juk ir taip aišku, kad naujai pirkti mirksiukas.gif
*

as kazkaip i jas nekreipiu demesio schmoll.gif
pas mus ir spintoj su visom etikietkom guli kol nereikia rengtis doh.gif biggrin.gif

Migliux,nors mes dzinsu nemegejai,bet sie labai grazus wub.gif
nors man paziuret daugelis grazus,tik kazkaip nu nepropoguojam mes ju,labiau kelnes visokias megstam smile.gif bent dabar,kol maziukas smile.gif

va tos melynos kelnytes kur Zana prie geltonu bliuskyciu nupirko,tai laaaaabai man wub.gif
editaite

Merginos, labai faina, kad parodote foto ką pirkote.  4u.gif Tik nuimkite tas etiketes, nes bendrą vaizdą gadina, juk ir taip aišku, kad naujai pirkti mirksiukas.gif

migliux, džinsai LABAI  thumbup.gif  wub.gif
*

QUOTE(vijja @ 2009 01 09, 14:09)
as kazkaip i jas nekreipiu demesio  schmoll.gif
pas mus ir spintoj su visom etikietkom guli kol nereikia rengtis  doh.gif  biggrin.gif

*

o man irgi, visai jos neuzkliuva smile.gif
migliux
Merginos, labai faina, kad parodote foto ką pirkote.  4u.gif Tik nuimkite tas etiketes, nes bendrą vaizdą gadina, juk ir taip aišku, kad naujai pirkti mirksiukas.gif

migliux, džinsai LABAI  thumbup.gif  wub.gif
*

Ačiū
Aš nuimu dažniausiai iškarto jei rūbas tinkamas nešioti dabar, nes jei nenuimsiu, tai vaikai imdami iš spintos ir norėdami apsirengt nuplėš jas su visom "mėsom" lotuliukas.gif
Zana4
QUOTE(vijja @ 2009 01 09, 15:09)
pas mus ir spintoj su visom etikietkom guli kol nereikia rengtis  doh.gif  biggrin.gif
va tos melynos kelnytes kur Zana prie geltonu bliuskyciu nupirko,tai laaaaabai man  wub.gif
*

biggrin.gif aciu

del etikeciu, as nenuimu kol nededu rubo, dedu su etiketem i komoda biggrin.gif
netrukdo visiskai tongue.gif
jurgitav
QUOTE(vijja @ 2009 01 09, 15:09)

Migliux,nors mes dzinsu nemegejai,bet sie labai grazus  wub.gif
nors man paziuret daugelis grazus,tik kazkaip nu nepropoguojam mes ju,labiau kelnes visokias megstam  smile.gif bent dabar,kol maziukas  smile.gif

va tos melynos kelnytes kur Zana prie geltonu bliuskyciu nupirko,tai laaaaabai man  wub.gif
*

kelnytes siandien gavau is Zanos niu labai labai wub.gif patiko...
shimmer
Mamytes, kurios perkate UCB-pasakykit ar yra pirkti graziu keduku berniukams?
Lygtais kazkuri kazkada dejote foto su UCB kedukais g.gif
Kazi ar tinka jie placiai kojytei?
v*i*j*a
QUOTE(shimmer @ 2009 01 23, 20:25)
*

reikia laukti vilnieciu-kaunieciu,gal ka pasakys,zinau tikrai yra turinciu mirksiukas.gif
siauliuose isviso batuku nebuna schmoll.gif
jurgitav
QUOTE(shimmer @ 2009 01 23, 21:25)
*

QUOTE(vijja @ 2009 01 23, 21:45)
reikia laukti vilnieciu-kaunieciu,gal ka pasakys,zinau tikrai yra turinciu  mirksiukas.gif
siauliuose isviso batuku nebuna  schmoll.gif
*

Vilniuje akropolyje nuo vakar nauja kolekcija...
Pirkau kedukus,taip tinka ir placiai kojytei smile.gif
editaite
tai kas ka pirkot is naujos kolekcijos g.gif pasirodykit, labai smalsu g.gif
Zana4
QUOTE(editaite @ 2009 01 24, 16:58)
tai kas ka pirkot is naujos kolekcijos g.gif pasirodykit, labai smalsu g.gif
*

biggrin.gif tuoj kaune bus, galesi smalsauti ir pirktio thumbup.gif
jurga pirko vaikuciams savo mirksiukas.gif bendraminciuose yra fotkes wub.gif
kristinka:)
labukas wub.gif
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 24, 16:04)
biggrin.gif  tuoj kaune bus, galesi smalsauti ir pirktio  thumbup.gif
jurga pirko vaikuciams savo  mirksiukas.gif  bendraminciuose yra fotkes  wub.gif
*

o kada ? reiks jamt Monsę ir lėkti apsišopinti lotuliukas.gif kaip tik atostogauti eisiu,turėsim laiko thumbup.gif o kur geriau Kaune pirkti-laisvėj ar akropoly? smile.gif
editaite
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 24, 16:04)
biggrin.gif  tuoj kaune bus, galesi smalsauti ir pirktio  thumbup.gif
jurga pirko vaikuciams savo  mirksiukas.gif  bendraminciuose yra fotkes  wub.gif
*

aha, jau pamaciau foto smile.gif Labai graziai Vilimas atrodo thumbup.gif
jurgitav
QUOTE(editaite @ 2009 01 24, 18:42)
aha, jau pamaciau foto smile.gif Labai graziai Vilimas atrodo thumbup.gif
*

aciukas mirksiukas.gif
martux
QUOTE(kristinka:) @ 2009 01 24, 17:43)

...  o kur geriau Kaune pirkti-laisvėj ar akropoly? smile.gif
*

Aš jei ką gaunu gražesnio, tai tik Laisvės al. Man geriau ten smile.gif
Zana4
QUOTE(kristinka:) @ 2009 01 24, 17:43)
labukas wub.gif

o kada ? reiks jamt Monsę ir lėkti apsišopinti lotuliukas.gif kaip tik atostogauti eisiu,turėsim laiko thumbup.gif  o kur geriau Kaune pirkti-laisvėj ar akropoly? smile.gif
*

biggrin.gif kristinka, varykit su monse ir i laisve ir i akra, siek tiek skiriasi asortimentas, jie pasidalina smotkytem biggrin.gif
na laisvei tikrai daugiau buna, bet akras salia laisves, todel butinai uzlekit tongue.gif tai jau monse markiuka apipirks bigsmile.gif o tu arniuka cool.gif
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 24, 22:42)
biggrin.gif  kristinka, varykit su monse ir i laisve ir i akra, siek tiek skiriasi asortimentas, jie pasidalina smotkytem  biggrin.gif
na laisvei tikrai daugiau buna, bet akras salia laisves, todel butinai uzlekit  tongue.gif  tai jau monse markiuka apipirks  bigsmile.gif  o tu arniuka  cool.gif
*

niu aišku,ačiukas 4u.gif

aga apipirksim,nes mažai dar visko turim doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zana4
QUOTE(kristinka:) @ 2009 01 25, 12:00)

*

kaune jau yra benetton nauja kolekcija tongue.gif thumbup.gif
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 28, 21:08)
kaune jau yra benetton nauja kolekcija  tongue.gif  thumbup.gif
*

bigsmile.gif o geras thumbup.gif

mačiau Eimutį next temoj- niu nerealiai bičiukas atrodo wub.gif wub.gif wub.gif

reiks lėkti susiderinus su Monse kitą savaitę, nes Arnas susirgo , šiandien pas daktarę minsim verysad.gif doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.