Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Subjektyvi
Šiaip tokios striukės +-350 - 370lt. jei niekas nepasikeitė.
jurgitav
QUOTE(Vailingo @ 2010 09 15, 14:17)
Merginos, gal žinot, kiek berniukiškos pūkinės striukės benetone kainuoja?
*

po 199lt mirksiukas.gif
Subjektyvi
O ar nepriklauso koks modelis? Man rodos būna ir brangesnių. g.gif
minimaus
QUOTE(jurgitav @ 2010 09 15, 15:33)
po 199lt mirksiukas.gif
*

parodyk kokias pirkai mirksiukas.gif man tai reik vilnonio megztuko i darziuka vaisciot kad butu, bet bent kaune ucb negrazus, o kaip vilniuje? mirksiukas.gif
giedruze
QUOTE(Vailingo @ 2010 09 15, 14:17)
Merginos, gal žinot, kiek berniukiškos pūkinės striukės benetone kainuoja?
*

vakar ziurejau 179lt ax.gif
egluze2
o gal kuris berniukas jau isaugo ziemine UCB striuke 7m, ugiui 122-128cm, MD ir noretumete parduoti, maloniai priglaustumem blush2.gif atsiprasau jai neitema parasiau
egluze2
mirksiukas.gif
v*i*j*a
QUOTE(egluze2 @ 2010 09 28, 10:40)
mirksiukas.gif
*

ka cia reiskia unsure.gif
jei ieskot striukes vaikui,tai ieskokit ten,kur jas pardavineja mamytes,nes jei karta uzsiminet,kad reikia ir ne viena neatsiliepe,tai nereikia raginti,manau del to neatsiras tongue.gif
erikiuxxx
QUOTE(jurgitav @ 2010 09 15, 14:33)
po 199lt mirksiukas.gif
*

oho,kaip ydomiai
o kaip jos atrodo
nes maniskiu abi kainavo po 369lt g.gif
Pukė
truputi vaizdu blush2.gif biggrin.gif kazkaip tema apmirus, o as taip aistringai susirgau UCB liga doh.gif lotuliukas.gif

maziuke su marskinukais, sijonu ir liemene is ten pat 4u.gif

user posted image

dicke su suknyte wub.gif tokia pacia ir bliuske turim, nerealios man abi wub.gif

user posted image
egluze2
QUOTE(vijja @ 2010 09 28, 15:36)
ka cia reiskia  unsure.gif
jei ieskot striukes vaikui,tai ieskokit ten,kur jas pardavineja mamytes,nes jei karta uzsiminet,kad reikia ir ne viena neatsiliepe,tai nereikia raginti,manau del to neatsiras  tongue.gif
*

as ir neraginau, nereikia taip jau reguoti baisiai, as tik paprasciausiai pakeliu tema auksciau , ieskau irgi visur, pagalvojau, kad cia daugiau mamyciu renkasi turincios UCB rubelius ir gal pasiulys ka nors mirksiukas.gif
v*i*j*a
QUOTE(egluze2 @ 2010 09 28, 16:10)
as ir neraginau, nereikia taip jau reguoti baisiai, as tik paprasciausiai pakeliu tema auksciau , ieskau irgi visur, pagalvojau, kad cia daugiau mamyciu renkasi turincios UCB rubelius ir gal pasiulys ka nors  mirksiukas.gif
*

aš ne baisiai sureagavau mirksiukas.gif 4u.gif

Puke,gražuolės panelės wub.gif išpuoštos wub.gif wub.gif
editaite
QUOTE(Pukė @ 2010 09 28, 16:08)
truputi vaizdu blush2.gif  biggrin.gif kazkaip tema apmirus, o as taip aistringai susirgau UCB liga doh.gif  lotuliukas.gif

dicke su suknyte wub.gif tokia pacia ir bliuske turim, nerealios man abi wub.gif

*

nuostabu wub.gif wub.gif tavo dukrytes ir rubeliai labai grazus thumbup.gif
anerita*
QUOTE(Pukė @ 2010 09 28, 16:08)
truputi vaizdu blush2.gif  biggrin.gif kazkaip tema apmirus, o as taip aistringai susirgau UCB liga doh.gif  lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
*

Labai grazuuuu wub.gif
erikiuxxx
QUOTE(Pukė @ 2010 09 28, 15:08)

*

labai grazuuuuu wub.gif

p.s koks objaktyvas? rolleyes.gif
v*i*j*a
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 28, 15:13)
oho,kaip ydomiai
o kaip jos atrodo
nes maniskiu abi kainavo po 369lt g.gif
*

jei nepatingesiu,nupaveiksluosiu,musu pukine iki 200lt kainavo mirksiukas.gif
v*i*j*a
Erikiuxxx,va tokia musu striukyte 4u.gif
user posted image
editaite
QUOTE(vijja @ 2010 09 29, 14:05)
Erikiuxxx,va tokia musu striukyte  4u.gif

*

oi koks fainuolis thumbup.gif mes irgi tokia striukute turim, tik kitu spalvu, nors sita taip pat labai grazi wub.gif
Pukė
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 29, 10:22)
labai grazuuuuu wub.gif

p.s koks objaktyvas?  rolleyes.gif
*

sigma 70-300 f4-5,6 wink.gif nieko sustro, tamsus, bet zuminis wink.gif

aciu uz pagyras mano manekeniu smile.gif

QUOTE(vijja @ 2010 09 29, 14:05)
*

berniukam nerealios sitos wub.gif

gresa
Labutes ax.gif
vakar nupirkau dukrai zara kombika, nu nieko toks, ale bijau, kad nebutu saltas ziema, gal kas turejot? kokie atsiliepimai ? rolleyes.gif patiko, kad viduj flysas viduj ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(vijja @ 2010 09 29, 13:05)
user posted image
*

fainuole striuke wub.gif o berniuko grozis cool.gif
ne musiske ne tokia rolleyes.gif gal del to ir kainos skiriasi 4u.gif

QUOTE(Pukė @ 2010 09 29, 18:27)
sigma 70-300 f4-5,6 wink.gif nieko sustro, tamsus, bet zuminis wink.gif

aciu uz pagyras mano manekeniu smile.gif
berniukam nerealios sitos wub.gif
*

aha tamsus rolleyes.gif
mano suluzo,tai dabar dairausi,jauciu irgi sigmos reiks imti,nes nikono ziuriu neipirksiu blink.gif doh.gif
*rutuliukas*
4u.gif gal zinot ar symet bus UCB ilgu striukyciu- paltuku? g.gif
v*i*j*a
aciu,mergaites 4u.gif

Erikiuxx,pasirodykit su savo striuke bigsmile.gif

rutuliukas,kol kas dar nera,bet prekiu po truputi vis uzveza,tai maza ka smile.gif
giedruze
sveikos gal galit pagelbet noru pirkti striiuke vaiko ugs mazdauk 87cm pardaveja raso ismera 86-90 kaziin nebus ziemine ucb per maza? aciu
inqooteee
Šių firmų drabužėlių galima rasti ir internetineje parduotuveje www.joniukasirgretute.lt smile.gif
Pukė
QUOTE(giedruze @ 2010 10 13, 14:34)
sveikos gal galit pagelbet noru pirkti striiuke vaiko ugs mazdauk 87cm pardaveja raso ismera 86-90 kaziin nebus ziemine ucb per maza? aciu
*

nezinau tokiu ismeru, kaip 86-90, UCB yra 90cm, 100cm, 110cm wink.gif Pasimatuokit ir bus aisku, kokio dydzio reikia. Mano dukros ugis 92cm, striuke pirkau 100cm, dydis geras ir tiks visa ziema, tikiuosi wink.gif
giedruze
QUOTE(Pukė @ 2010 10 13, 22:07)
nezinau tokiu ismeru, kaip 86-90, UCB yra 90cm, 100cm, 110cm wink.gif Pasimatuokit ir bus aisku, kokio dydzio reikia. Mano dukros ugis 92cm, striuke pirkau 100cm, dydis geras ir tiks visa ziema, tikiuosi wink.gif
*

na matot siustis noriu is ebay tai ten idomei tie pardavejai raso doh.gif
Agniulyte
Sveikos 4u.gif

Gal kuri pirkot tokio modelio, tik rusvos spalvos, S dydzio UCB kepuryte wub.gif ir noretumet perparduoti arba keisti? blush2.gif

user posted image
egluze2
sveikos, gal kuri zinote kada is kart po nauju , prasideda akcijos benetone ax.gif
olgunia_2006
QUOTE(egluze2 @ 2010 12 21, 16:17)
sveikos, gal kuri zinote kada is kart po nauju , prasideda akcijos benetone  ax.gif
*

jau kaip ir prasidejo, bet nuolaidos minimalios, 20% ir ne viskam
egluze2
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 12 28, 23:15)
jau kaip ir prasidejo, bet nuolaidos minimalios, 20% ir ne viskam
*

tai gal po nauju bus didesnes blush2.gif
olgunia_2006
Mergaites, gal kas turit okios suknes inetine nuotrauka, niekur negaliu rast
user posted image
user posted image
Pukė
Olgunia wink.gif

user posted image

user posted image
olgunia_2006
ACIU, PUKEI-visagalei 4u.gif biggrin.gif
Edilija05
QUOTE(inqooteee @ 2010 10 13, 21:03)
Šių firmų drabužėlių galima rasti ir internetineje parduotuveje www.joniukasirgretute.lt  smile.gif
*

Aciu labai
gresa
Sveikos,
gal yra cia mamu, gyvenanciu UK miestuose kaip Hull ar York, ar kur nors netoli?
labai reikia suzinoti kur butu tuose miestuose ar kur kitam artimesniame isigyti zara vaikisku rubeliu blush2.gif 4u.gif
knopke*
kas turite jau violetinius paltukus siu metu?as pastebejau, kad jie jau labai kudoms panelems, mano abi kudytes, bet ir tai tie paraukimai spaudzia...anot ju biggrin.gif
boruzhe1
QUOTE(MEET @ 2011 08 22, 21:26)
kas turite jau violetinius paltukus siu metu?as pastebejau, kad jie jau labai kudoms panelems, mano abi kudytes, bet ir tai tie paraukimai spaudzia...anot ju biggrin.gif
*

Maniškė irgi kūdutė smile.gif Pirkom šių metų paltuką, puikiai atrodo thumbup.gif Tikrai nesiskundė, kad kur spaustų schmoll.gif smile.gif
Undinelle
QUOTE(MEET @ 2011 08 22, 21:26)
*

Mes nusipirkome naujaji UCB paltuka, bet ne violetini, o tamsiai melyna wub.gif - man zymiai graziau atrodo ant vaiko sis melynas, o ir is praktiskumo puses zymiai geriau. 4u.gif Musiske nera kudena, bet nesiskunde, kad jai spaudzia. Manau, kad kaip tik gerai, kad aptempta, tada apglunda ir bus zymiai silciau, nesvilps vejai pro apacia. biggrin.gif Superinis pirkinys. 4u.gif
Alatėja_
QUOTE(Undinelle @ 2011 08 25, 23:06)
Mes nusipirkome naujaji UCB paltuka, bet ne violetini, o tamsiai melyna  wub.gif  - man zymiai graziau atrodo ant vaiko sis melynas, o ir is praktiskumo puses zymiai geriau.  4u.gif  Musiske nera kudena, bet nesiskunde, kad jai spaudzia. Manau, kad kaip tik gerai, kad aptempta, tada apglunda ir bus zymiai silciau, nesvilps vejai pro apacia.  biggrin.gif Superinis pirkinys.  4u.gif
*

gal galit parodyt, kokia ta tamsiai mėlyna? nes pas mus tik vienos spalvos tebuvo, tai įsigijom tamsiai violetinį wub.gif
tutifruti
QUOTE(Undinelle @ 2011 08 26, 00:06)
Mes nusipirkome naujaji UCB paltuka, bet ne violetini, o tamsiai melyna  wub.gif  - man zymiai graziau atrodo ant vaiko sis melynas, o ir is praktiskumo puses zymiai geriau.  4u.gif  Musiske nera kudena, bet nesiskunde, kad jai spaudzia. Manau, kad kaip tik gerai, kad aptempta, tada apglunda ir bus zymiai silciau, nesvilps vejai pro apacia.  biggrin.gif Superinis pirkinys.  4u.gif
*

mes irgi tamsei melyna isigijom ,o trumpa violetine ryskia wub.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2011 08 26, 00:09)
gal galit parodyt, kokia ta tamsiai mėlyna? nes pas mus tik vienos spalvos tebuvo, tai įsigijom tamsiai violetinį  wub.gif
*

atrodo va taip melynas ,tik veiduka paslepiau nes ne mano mergyte ant foto ,kad nesupyktu po to mergytes mama blush2.gif
user posted image

ir va tokia trumpa dar isigijom irgi pukine laaabai grazi
user posted image
Alatėja_
QUOTE(tutifruti @ 2011 08 26, 09:01)
atrodo va taip melynas
*

irgi gerai atrodo thumbup.gif
Blond
QUOTE(tutifruti @ 2011 08 26, 10:01)
mes irgi tamsei melyna isigijom wub.gif  thumbup.gif

o kokia kaina to paltuko?
tutifruti
QUOTE(Blond @ 2011 08 26, 11:46)
o kokia kaina to paltuko?
*

Kaune 219 lt,Vilniuj 198 lt rolleyes.gif
Alatėja_
QUOTE(tutifruti @ 2011 08 26, 10:47)
Kaune 219 lt,Vilniuj 198 lt rolleyes.gif
*

oho, koks kainų skirtumas blink.gif
tutifruti
QUOTE(Alatėja_ @ 2011 08 26, 12:07)
oho, koks kainų skirtumas  blink.gif
*

nes savininkai skirtingi mirksiukas.gif
erikiuxxx
QUOTE(tutifruti @ 2011 08 26, 11:25)
nes savininkai skirtingi mirksiukas.gif
*

tikrai taip, pvz Vilniuje akopolyje kainos visada dydesnes,negu Vilniaus Oze ir gan zenkliai skiriasi
gresa
QUOTE(Alatėja_ @ 2011 08 26, 12:44)
gal kas matėt Lietuvoj UCB parduotuvėj tokią pilką kepurytę?

user posted image

mes vakar pas mus tokią matavomės, bet nebuvo mūsų dydžio  verysad.gif klausiau pardavėjos, gal dar bus, tai nieko negarantavo, sakė, kad netgi ne visus dydžius to paties rūbo atveža  doh.gif

tai būtų labai faina, jei kuri mamytė galėtų pagelbėt ir nupirkt  blush2.gif
*

o kokiu is vis dyziu ir spalvu sios kepurytes yra? gal kas siauliu ucb matet? ax.gif ax.gif
Alatėja_
QUOTE(gresa @ 2011 08 26, 13:11)
o kokiu is vis dyziu ir spalvu sios kepurytes yra? gal kas siauliu ucb matet?  ax.gif  ax.gif
*

pas mus buvo tik 82 ir S dydžiai doh.gif tai į vieną vos vos tilpom, kitoj skendom
tutifruti
QUOTE(gresa @ 2011 08 26, 14:11)
o kokiu is vis dyziu ir spalvu sios kepurytes yra? gal kas siauliu ucb matet?  ax.gif  ax.gif
*

Kaune jos yra po 39 lt pusl atgal matosi mergyte su trumpa ucb striukyte ir su tokia kepuryte mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.