Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Zana4
QUOTE(kristinka:) @ 2009 01 29, 08:33)
bigsmile.gif o geras thumbup.gif

mačiau Eimutį next temoj- niu nerealiai bičiukas atrodo wub.gif  wub.gif  wub.gif

reiks lėkti susiderinus su Monse kitą savaitę, nes Arnas susirgo , šiandien pas daktarę minsim  verysad.gif doh.gif
*

sveikatytes Arnui 4u.gif 4u.gif 4u.gif spesite dar apsipirkti bigsmile.gif
Wiolla
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 28, 22:08)
kaune jau yra benetton nauja kolekcija  tongue.gif  thumbup.gif
*

Aplenkei mane Zana, thumbup.gif thumbup.gif užsukau šiandien į UCB ir žiūriu nauja kolekcija, galvoju grįžus parašysiu, bet žiūriu jau aplenkei mane... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet kažkaip daug rubūkų yra ne visų dydžių.. Tai pasitenkinau sisley dzinsiukais ir maikute, foto vėliau įmesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Zana4
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 29, 16:02)
Aplenkei mane Zanathumbup.gif  thumbup.gif  užsukau šiandien į UCB ir žiūriu nauja kolekcija, galvoju grįžus parašysiu, bet žiūriu jau aplenkei mane... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet kažkaip daug rubūkų yra ne visų dydžių.. Tai pasitenkinau sisley dzinsiukais ir maikute, foto vėliau įmesiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif tongue.gif o tu sms negavai? siandien atsiunte man ax.gif
jau nuo pirmdienio krove, siaip su dydziais idomiai ten, po viena dydi ir tai ne visu, papipirkau eimi, biskutuka smile.gif o tau dar dzinsu maza? tiek pripirkai biggrin.gif
ir vel gi aplenksiu tave, idesiu pirma, lauksiu tavo pirkinuku bigsmile.gif
paemiau treninguti i darziuka ir kojines
user posted image
apatinukai:)
user posted image
megstukas + kiepka vasarai
user posted image
user posted image
maikonas
user posted image
editaite
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 15:12)
biggrin.gif  tongue.gif  o tu sms negavai? siandien atsiunte man  ax.gif
jau nuo pirmdienio krove, siaip su dydziais idomiai ten, po viena dydi ir tai ne visu, papipirkau eimi, biskutuka smile.gif o tau dar dzinsu maza? tiek pripirkai  biggrin.gif
ir vel gi aplenksiu tave, idesiu pirma, lauksiu tavo pirkinuku  bigsmile.gif

*

nu kaip grazu, sakes thumbup.gif thumbup.gif
Kiek treningutis kainavo?
Wiolla
Nea aš sms negavau dar, gal dar gausiu biggrin.gif biggrin.gif

Įdedu pirkinukus

[URL=user posted image]My Webpage[/URL]

Faini Zana pirkinukai thumbup.gif thumbup.gif .. Norėjau aš irgi tokio bliuzono kaip tavasis, bet nebuvo mūsų dydžio... cool.gif cool.gif cool.gif

O megztukų ir bliuzelių su kalnieriuku maniškis nešiot atsisako. Buvo toks fainas mgztukas 149 Lt, bet pabijojau be ponaičio pirkt, nes parnešiu ir sakys netinka... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Zana4
QUOTE(editaite @ 2009 01 29, 16:22)
nu kaip grazu, sakes thumbup.gif  thumbup.gif
Kiek treningutis kainavo?
*

109 biggrin.gif bendraminciuose ant eimio sie rubai mirksiukas.gif
Wiolla
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 16:12)
biggrin.gif  tongue.gif  smile.gif o tau dar dzinsu maza? tiek pripirkai  biggrin.gif

Nea negana, 4u.gif 4u.gif 4u.gif šitie labai faini. Su odelėm žalsvom ant užpakalinių kišenių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zana4
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 29, 16:25)
Įdedu pirkinukus
Faini Zana pirkinukai  thumbup.gif  thumbup.gif .. Norėjau aš irgi tokio bliuzono kaip tavasis, bet nebuvo mūsų dydžio...  cool.gif  cool.gif  cool.gif

O megztukų ir bliuzelių su kalnieriuku maniškis nešiot atsisako. Buvo toks fainas mgztukas 149 Lt, bet pabijojau be ponaičio pirkt, nes parnešiu ir sakys netinka...  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif as va dar skinny irgi noreciau dzinsiuku, palauksiu papildymo, nes danbar tik tamsus, o mes tamsius turim smile.gif
zinau ta megztuka, dryzuotas su kapisonu labai labai wub.gif wub.gif mazu dydziu nebuvo.
tiesa akropoli kainos siek tiek skiriasi blink.gif i mano nauda, gerai kad nuleiua i akra cool.gif
del netinkamumo eimiui jau tas pats, tas negerai tas netinka, ai..su juo buvau skandala uzkele kad jam nieko nereikia, visvien nupirkau o namie taip noriai isimatavo viska bigsmile.gif net nustebua cool.gif
Wiolla
Aš tai į parde net nesivedu, namie viska matuoju.. Bet dabar žinau, išsiaiškinom biggrin.gif biggrin.gif , megztukai netinka, tik bliuzonai... maikės su kalnieriukais irgi netinka... kai visko daug primarmalinta irgi netinka, taip mazdaug griežtai vyriškai, kiap pastebėjau turi būt, jokio vaikiškumo wub.gif wub.gif ...

kai pataikau, ir AČIŪ dar pasako wub.gif wub.gif . Už Ecco batukus padėkojo, net nustebau cool.gif cool.gif
Zana4
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 29, 16:38)
Aš tai į parde net nesivedu, namie viska matuoju.. Bet dabar žinau, išsiaiškinom  biggrin.gif  biggrin.gif , megztukai netinka, tik bliuzonai...  maikės su kalnieriukais irgi netinka... kai visko daug primarmalinta irgi netinka, taip mazdaug griežtai vyriškai, kiap pastebėjau turi būt, jokio vaikiškumo  wub.gif  wub.gif ...

kai pataikau, ir AČIŪ dar pasako  wub.gif  wub.gif . Už Ecco batukus padėkojo, net nustebau  cool.gif  cool.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif geras bigsmile.gif
editaite
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 15:28)
109  biggrin.gif  bendraminciuose ant eimio sie rubai  mirksiukas.gif
*

aha, maciau, labai graziai atrodo, noriu ir as kepurytes ir megztuko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 29, 15:25)
Nea aš sms negavau dar, gal dar gausiu  biggrin.gif  biggrin.gif

Įdedu pirkinukus

*

Wiolla, turetum itikt saviskiui thumbup.gif thumbup.gif
jurgitav
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 16:12)
biggrin.gif  tongue.gif  o tu sms negavai? siandien atsiunte man  ax.gif
jau nuo pirmdienio krove, siaip su dydziais idomiai ten, po viena dydi ir tai ne visu, papipirkau eimi, biskutuka smile.gif o tau dar dzinsu maza? tiek pripirkai  biggrin.gif
ir vel gi aplenksiu tave, idesiu pirma, lauksiu tavo pirkinuku  bigsmile.gif
*

labai grazus pirkinukai wub.gif
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 29, 16:25)
Nea aš sms negavau dar, gal dar gausiu  biggrin.gif  biggrin.gif

Įdedu pirkinukus

*

labai labai grazu...
Wiolla
QUOTE(editaite @ 2009 01 29, 16:57)
]

Wiolla, turetum itikt saviskiui thumbup.gif  thumbup.gif
*

Kai grįš vakare iš darželio, bus matyt thumbup.gif thumbup.gif , tikiuosi , kad gal būsiu įtikus biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(jurgitav @ 2009 01 29, 17:02)

labai labai grazu...
*

AČIUKAS wub.gif wub.gif wub.gif
Zana4
QUOTE(editaite @ 2009 01 29, 16:57)
aha, maciau, labai graziai atrodo, noriu ir as kepurytes ir megztuko ax.gif
*

atvaryk ryt iki akropolio bigsmile.gif
editaite
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 17:29)
atvaryk ryt iki akropolio  bigsmile.gif
*

kodel ryt? gal susitikima ten darom? lotuliukas.gif as galvoju gal sestadieni atvaryt g.gif
Zana4
QUOTE(editaite @ 2009 01 29, 19:46)
kodel ryt? gal susitikima ten darom? lotuliukas.gif as galvoju gal sestadieni atvaryt g.gif
*

biggrin.gif galvojau susitiksime, bet sestadieni negalesiu tongue.gif as siandien dar buvau neseniai ecco zieminukus eimai paemiau kitiems metams, tai uzsukau i ucb, jurgitai kai ka emiau biggrin.gif tad ryt net nebeleksiu , varysiu gapa pasiimti geriau thumbup.gif
editaite
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 21:27)
biggrin.gif  galvojau susitiksime, bet sestadieni negalesiu  tongue.gif  as siandien dar buvau neseniai ecco zieminukus eimai paemiau kitiems metams, tai uzsukau i ucb, jurgitai kai ka emiau  biggrin.gif  tad ryt net nebeleksiu , varysiu gapa pasiimti geriau  thumbup.gif
*

maciau, labai grazus zieminukai thumbup.gif nu blemba is kur gaut milijona g.gif
Ka Jurgitai papirkai?
Zana4
QUOTE(editaite @ 2009 01 29, 22:41)
maciau, labai grazus zieminukai thumbup.gif nu blemba is kur gaut milijona g.gif
Ka Jurgitai papirkai?
*

biggrin.gif viska matei, tai ko pas mus neuzsuki? biggrin.gif i nedramincius?
pirkau kepuriukus languotis kaip eimio, tik zydrus wub.gif
editaite
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 22:58)
biggrin.gif  viska matei, tai ko pas mus neuzsuki?  biggrin.gif  i nedramincius?
pirkau kepuriukus languotis kaip eimio, tik zydrus  wub.gif
*

uzsuku uzsuku kasdien, bet tyliai perskaitau, kalbet nerupi, nes labai rimtai mastau kur gaut milijona g.gif lotuliukas.gif
Zana4
QUOTE(editaite @ 2009 01 30, 00:06)
uzsuku uzsuku kasdien, bet tyliai perskaitau, kalbet nerupi, nes labai rimtai mastau kur gaut milijona g.gif  lotuliukas.gif
*

kai sumastysi, pasidalink biggrin.gif as ir noriu cool.gif
jurgitav
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 23:58)
biggrin.gif  viska matei, tai ko pas mus neuzsuki?  biggrin.gif  i nedramincius?
pirkau kepuriukus languotis kaip eimio, tik zydrus  wub.gif
*

aciukas wub.gif
QUOTE(editaite @ 2009 01 30, 00:06)
uzsuku uzsuku kasdien, bet tyliai perskaitau, kalbet nerupi, nes labai rimtai mastau kur gaut milijona g.gif  lotuliukas.gif
*

Oi nepamirsk ir manes del milijono lotuliukas.gif lotuliukas.gif
editaite
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 23:22)
kai sumastysi, pasidalink  biggrin.gif  as ir noriu  cool.gif
*

QUOTE(jurgitav @ 2009 01 30, 09:44)
aciukas  wub.gif

Oi nepamirsk ir manes del milijono  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

noretumet blink.gif g.gif taigi as suvalkiete ax.gif lotuliukas.gif
Zana4
QUOTE(editaite @ 2009 01 30, 20:55)
noretumet blink.gif  g.gif taigi as suvalkiete ax.gif  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif zadna kokia tongue.gif

niu ka papirkai ucb? klok biggrin.gif
editaite
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 30, 20:00)
biggrin.gif  zadna kokia  tongue.gif

niu ka papirkai ucb? klok  biggrin.gif
*

emiau ta pati ka ir tu: zalia megztuka, kepuryte ir kojinytes, daugiau kreditinej pinigu neturejau doh.gif labai norejau ecco zieminukus nupirkt, bet isnaudojau visus savo likucius verysad.gif
v*i*j*a
oi,kokiu grozybiu pasipirkot bigsmile.gif thumbup.gif
maciau bendraminciuose ant Eimucio visas grozybes,nai nai koks kavalierius wub.gif
Dar ant Vilimo teko pamatyt,nu super wub.gif

pas mus siandien kelias prekytes isdejo,bet nieko tokio,kas kristu i akis schmoll.gif
Zana4
QUOTE(editaite @ 2009 01 30, 21:04)
emiau ta pati ka ir tu: zalia megztuka, kepuryte ir kojinytes, daugiau kreditinej pinigu neturejau doh.gif labai norejau ecco zieminukus nupirkt, bet isnaudojau visus savo likucius verysad.gif
*

verysad.gif kaip gaila del zieminuku, tikri vertejo, reikejo mb biskutuka pakratyti biggrin.gif pasnekek su juo, jai ka nuleksi atides tau mirksiukas.gif
niu fainus nupirkai rubeliukus tikrai, lauksiu pasirodymo wub.gif

QUOTE(vijja @ 2009 01 30, 21:26)

maciau bendraminciuose ant Eimucio visas grozybes,nai nai koks kavalierius  wub.gif
pas mus siandien kelias prekytes isdejo,bet nieko tokio,kas kristu i akis  schmoll.gif
*

aciukas wub.gif
laukiam kada pas jus isdes, idomu kas pas jus gero bus,
avatras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif cool.gif
v*i*j*a
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 30, 22:44)
avatras  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  cool.gif
*

oro_buckis.gif cia as jame unsure.gif
taviskis irgi gerulis thumbup.gif lotuliukas.gif

ziuriu baciukais kitai ziemai apsirupinat bigsmile.gif
mes siemet 29d avim,didoki,bet nuo koju nekrenta biggrin.gif
naiviai tikiuos,kad kitamet dar su jais eisim ax.gif
Zana4
QUOTE(vijja @ 2009 01 30, 23:48)
oro_buckis.gif cia as jame  unsure.gif
taviskis irgi gerulis  thumbup.gif  lotuliukas.gif

ziuriu baciukais kitai ziemai apsirupinat  bigsmile.gif
mes siemet 29d avim,didoki,bet nuo koju nekrenta  biggrin.gif
naiviai tikiuos,kad kitamet dar su jais eisim  ax.gif
*

biggrin.gif tai taip taip, supratau kad cia tu cool.gif

niu va stengiuos viska supirkti kas butiniausia, ner cia ko permoketi uz tokius pacius biggrin.gif
editaite
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 30, 22:44)
verysad.gif  kaip gaila del zieminuku, tikri vertejo, reikejo mb biskutuka pakratyti  biggrin.gif  pasnekek su juo, jai ka nuleksi atides tau  mirksiukas.gif
niu fainus nupirkai rubeliukus tikrai, lauksiu pasirodymo  wub.gif
aciukas  wub.gif 
laukiam kada pas jus isdes, idomu kas pas jus gero bus,
avatras  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  cool.gif
*

prasiau atidet, nesutiko verysad.gif na gal rasiu dar kita savaite

QUOTE(vijja @ 2009 01 30, 22:48)
oro_buckis.gif cia as jame  unsure.gif
taviskis irgi gerulis  thumbup.gif  lotuliukas.gif

*

grazuole mamyte bigsmile.gif
v*i*j*a
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 30, 23:28)
niu va stengiuos viska supirkti kas butiniausia, ner cia ko permoketi uz tokius pacius  biggrin.gif
*

tai aisku,teisingai thumbup.gif dar striukes ir visa kita amunicija is anksto,o rudeniop rankos niestes ka cia dar pagriebus biggrin.gif

QUOTE(editaite @ 2009 01 30, 23:32)
grazuole mamyte bigsmile.gif
*

tos grazuoles tik konturas lotuliukas.gif visa kita fotoshopo menas biggrin.gif

pas mumi ucb ir mazyliukams pagaliau atsiveze,nes anksciau buvo tik nuo xxs dydzio bigsmile.gif
tsakant pleciames biggrin.gif kai jau nebereik doh.gif biggrin.gif

pardavejos tai gudrutes,sako pats laikas gimdyt trecia laugh.gif
Zana4
QUOTE(vijja @ 2009 01 31, 00:40)
pas mumi ucb ir mazyliukams pagaliau atsiveze,nes anksciau buvo tik nuo xxs dydzio  bigsmile.gif
tsakant pleciames  biggrin.gif kai jau nebereik  doh.gif  biggrin.gif
*

biggrin.gif CIA VISUR TAIP UZVEZE, PAS MUS AKROPOLI NEBUVO LELIUKAMS TIK NUO XXS, O DABAR NUO 74 CM bigsmile.gif thumbup.gif tikrai truko to keliom mano draugem.. ir rubeliai vienodi nuo 74 ir xxs super tiesiog cool.gif
migliux
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 30, 23:28)
niu va stengiuos viska supirkti kas butiniausia, ner cia ko permoketi uz tokius pacius  biggrin.gif
*

Aš šiandien batams 300 Lt išleidau lotuliukas.gif Teks palaukt mums su UCB dar biggrin.gif
O batų metams į priekį aš neperku, nežinau koks dydis bus blink.gif
Zana4
QUOTE(migliux @ 2009 01 31, 17:02)
Aš šiandien batams 300 Lt išleidau  lotuliukas.gif  Teks palaukt mums su UCB dar  biggrin.gif
O batų metams į priekį aš neperku, nežinau koks dydis bus  blink.gif
*

biggrin.gif na uz tokia kaina jai nrtiks visada parduosiu biggrin.gif bet kiek perku pataikau, bet siaip niekad dar ir nepirkau ecco metaios anksciau g.gif cia pirma karta. pasiskaiciavau, tai kas met 2 dydziais zieminukus perkam didesnius, tai manau neprasausoiu biggrin.gif
editaite
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 31, 10:46)
biggrin.gif CIA VISUR TAIP UZVEZE, PAS MUS AKROPOLI NEBUVO LELIUKAMS TIK NUO XXS, O DABAR NUO 74 CM  bigsmile.gif  thumbup.gif  tikrai truko to keliom mano draugem.. ir rubeliai vienodi nuo 74 ir xxs super tiesiog  cool.gif
*

as irgi nustebau, kad akropolyje maziuku dydziu buvo thumbup.gif
Zana4
QUOTE(editaite @ 2009 01 31, 18:42)
as irgi nustebau, kad akropolyje maziuku dydziu buvo thumbup.gif
*

kada pasirodysit? bigsmile.gif
editaite
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 31, 18:34)
kada pasirodysit? bigsmile.gif
*

kad tu zinotum kaip as tingiu doh.gif
Zana4
QUOTE(editaite @ 2009 01 31, 19:45)
*

blush2.gif gal netingek tongue.gif seniai matem tavo baltapuki, laukiu bendraminciuose cool.gif
jurgitav
QUOTE(editaite @ 2009 01 31, 19:45)
*

netingek kelk savo mazgi i eteri mirksiukas.gif
editaite
QUOTE(jurgitav @ 2009 01 31, 23:07)
netingek kelk savo mazgi i eteri  mirksiukas.gif
*

tai kad dar fotosesija nepravesta doh.gif nukeliam i pirmadieni biggrin.gif
Wiolla
Kaip čia tylu mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif ...

Negi niekas nieko neperka ??

Aš tai vakar vasarinei maikutei susigundžiau, berankovyčių 4u.gif 4u.gif
Zana4
QUOTE(Wiolla @ 2009 02 12, 12:35)
Kaip čia tylu  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif ...

Negi niekas nieko neperka ??

Aš tai vakar vasarinei maikutei susigundžiau, berankovyčių  4u.gif  4u.gif
*

biggrin.gif kaip tai neperkam biggrin.gif perkam perkam tongue.gif
tik tyngisi mesti cia fotkes wink.gif
ziurejau maikytes berankoviu bet eimiui plati butu, nors labai grazios wub.gif wub.gif
jurgitav
QUOTE(Zana4 @ 2009 02 12, 13:06)
biggrin.gif  kaip tai neperkam  biggrin.gif  perkam perkam  tongue.gif
ziurejau maikytes berankoviu bet eimiui plati butu, nors labai grazios  wub.gif  wub.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Wiolla
QUOTE(Zana4 @ 2009 02 12, 13:06)
biggrin.gif  kaip tai neperkam  biggrin.gif  perkam perkam  tongue.gif
ziurejau maikytes berankoviu bet eimiui plati butu, nors labai grazios  wub.gif  wub.gif
*

Oj kokios tinginiukės blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , galvojau, kad tik aš viena tokia tinginiukė, bet ir daugiau prijaučiančių yra mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Kalbi apie maikutę su tamsiai mėlynu užrašu??? Jei apie ta, tai ta ir pirkau...

O apie Zara, tai nežinau ar man pasivaideno ar kas. 4u.gif Bet man atrodo nepasivaideno. Buvo išpardavimas ir Zaroj žiūrėjau į dvejus dzinsiukus saviškiui, tai vienus iš jų nupirkau, o nuo kitų susilaikiau. Nueinu į Zara šia savaitę tie patys dzinsiukai kabo kaip nauja kolekcija. cool.gif

Tai dar maikytę viena priderinau.
editaite
QUOTE(Wiolla @ 2009 02 13, 09:04)

Kalbi apie maikutę su tamsiai mėlynu užrašu??? Jei apie ta, tai ta ir pirkau...
O apie Zara, tai nežinau ar man pasivaideno ar kas. 4u.gif  Bet man atrodo nepasivaideno. Buvo išpardavimas ir Zaroj žiūrėjau į dvejus dzinsiukus saviškiui, tai vienus iš jų nupirkau, o nuo kitų susilaikiau. Nueinu į Zara šia savaitę tie patys dzinsiukai kabo kaip nauja kolekcija.  cool.gif

Tai dar maikytę viena priderinau.
*

doh.gif cia tai geras lotuliukas.gif
Wiolla
QUOTE(editaite @ 2009 02 13, 11:07)
doh.gif cia tai geras lotuliukas.gif
*

Na kad būčiau 100 proc tikra, tai aprengsiu kada vaika ir užeisiu į Zara palyginti. Na bet dzinsai viens prie vieno, arba aš akla visai... g.gif g.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Zana4
QUOTE(Wiolla @ 2009 02 13, 10:04)

*

biggrin.gif del zaros nenustebsiu smile.gif as karteli pastebejau ta pati, arba tikrai labai panasus buvo ir irgi dzinsiukai biggrin.gif

niu ka del ucb, mes jau ruosiames vasaraio pavasariui, jau isigijom plona ucb striukyte vasarai, ji man labai wub.gif wub.gif wub.gif
Wiolla
QUOTE(Zana4 @ 2009 02 13, 15:00)
biggrin.gif  del zaros nenustebsiu smile.gif as karteli pastebejau ta pati, arba tikrai labai panasus buvo ir irgi dzinsiukai  biggrin.gif

niu ka del ucb, mes jau ruosiames vasaraio pavasariui, jau isigijom plona ucb striukyte vasarai, ji man labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

tai pasirodykit mirksiukas.gif
jurgitav
QUOTE(Wiolla @ 2009 02 13, 15:18)
tai pasirodykit  mirksiukas.gif
*

Jo jo zana lyskit i eteri lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Wiolla
Zana , ko neparodai savo pirkinukų ?? biggrin.gif biggrin.gif

Kaune gautas papildymas UCB, tai nežinau nuėjau nieko ypatingai blatno nėra...
Nebent vasarai šortukai tik, bet be saviškio kažkaip pirkt nesiryžau....

Tai tik kepuriuka prigriebiau biggrin.gif
Zana4
QUOTE(Wiolla @ 2009 02 21, 10:08)
Zana , ko neparodai savo pirkinukų ??  biggrin.gif  biggrin.gif
*

biggrin.gif kokiu pirkinuku? is sio naujo papildimo stai ka paemiau
user posted image
user posted image
user posted image
is pirmo striuke emiau, dar kazka jau nebepamenu biggrin.gif dabar nexta sluosiu, labai grazus papildymas wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.