QUOTE(kristinka:) @ 2009 01 29, 08:33)
mačiau Eimutį next temoj- niu nerealiai bičiukas atrodo
reiks lėkti susiderinus su Monse kitą savaitę, nes Arnas susirgo , šiandien pas daktarę minsim
sveikatytes Arnui
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 28, 22:08) Aplenkei mane Zana, Bet kažkaip daug rubūkų yra ne visų dydžių.. Tai pasitenkinau sisley dzinsiukais ir maikute, foto vėliau įmesiu QUOTE(Wiolla @ 2009 01 29, 16:02) Aplenkei mane Zana, Bet kažkaip daug rubūkų yra ne visų dydžių.. Tai pasitenkinau sisley dzinsiukais ir maikute, foto vėliau įmesiu jau nuo pirmdienio krove, siaip su dydziais idomiai ten, po viena dydi ir tai ne visu, papipirkau eimi, biskutuka ir vel gi aplenksiu tave, idesiu pirma, lauksiu tavo pirkinuku paemiau treninguti i darziuka ir kojines ![]() apatinukai:) ![]() megstukas + kiepka vasarai ![]() ![]() maikonas
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 15:12) jau nuo pirmdienio krove, siaip su dydziais idomiai ten, po viena dydi ir tai ne visu, papipirkau eimi, biskutuka ir vel gi aplenksiu tave, idesiu pirma, lauksiu tavo pirkinuku paemiau treninguti i darziuka ir kojines nu kaip grazu, sakes Kiek treningutis kainavo?
Nea aš sms negavau dar, gal dar gausiu
Įdedu pirkinukus [URL= ]My Webpage[/URL]Faini Zana pirkinukai O megztukų ir bliuzelių su kalnieriuku maniškis nešiot atsisako. Buvo toks fainas mgztukas 149 Lt, bet pabijojau be ponaičio pirkt, nes parnešiu ir sakys netinka... QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 16:12) Nea negana, QUOTE(Wiolla @ 2009 01 29, 16:25) Įdedu pirkinukus Faini Zana pirkinukai O megztukų ir bliuzelių su kalnieriuku maniškis nešiot atsisako. Buvo toks fainas mgztukas 149 Lt, bet pabijojau be ponaičio pirkt, nes parnešiu ir sakys netinka... zinau ta megztuka, dryzuotas su kapisonu labai labai tiesa akropoli kainos siek tiek skiriasi del netinkamumo eimiui jau tas pats, tas negerai tas netinka, ai..su juo buvau skandala uzkele kad jam nieko nereikia, visvien nupirkau o namie taip noriai isimatavo viska
Aš tai į parde net nesivedu, namie viska matuoju.. Bet dabar žinau, išsiaiškinom
kai pataikau, ir AČIŪ dar pasako QUOTE(Wiolla @ 2009 01 29, 16:38) Aš tai į parde net nesivedu, namie viska matuoju.. Bet dabar žinau, išsiaiškinom kai pataikau, ir AČIŪ dar pasako QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 16:12) jau nuo pirmdienio krove, siaip su dydziais idomiai ten, po viena dydi ir tai ne visu, papipirkau eimi, biskutuka ir vel gi aplenksiu tave, idesiu pirma, lauksiu tavo pirkinuku paemiau treninguti i darziuka ir kojines labai grazus pirkinukai QUOTE(Wiolla @ 2009 01 29, 16:25) labai labai grazu... QUOTE(editaite @ 2009 01 29, 19:46) QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 21:27) maciau, labai grazus zieminukai Ka Jurgitai papirkai? QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 23:58) pirkau kepuriukus languotis kaip eimio, tik zydrus aciukas QUOTE(editaite @ 2009 01 30, 00:06) uzsuku uzsuku kasdien, bet tyliai perskaitau, kalbet nerupi, nes labai rimtai mastau kur gaut milijona Oi nepamirsk ir manes del milijono
oi,kokiu grozybiu pasipirkot
maciau bendraminciuose ant Eimucio visas grozybes,nai nai koks kavalierius Dar ant Vilimo teko pamatyt,nu super pas mus siandien kelias prekytes isdejo,bet nieko tokio,kas kristu i akis QUOTE(editaite @ 2009 01 30, 21:04) emiau ta pati ka ir tu: zalia megztuka, kepuryte ir kojinytes, daugiau kreditinej pinigu neturejau niu fainus nupirkai rubeliukus tikrai, lauksiu pasirodymo QUOTE(vijja @ 2009 01 30, 21:26) maciau bendraminciuose ant Eimucio visas grozybes,nai nai koks kavalierius pas mus siandien kelias prekytes isdejo,bet nieko tokio,kas kristu i akis aciukas laukiam kada pas jus isdes, idomu kas pas jus gero bus, avatras QUOTE(vijja @ 2009 01 30, 23:48) taviskis irgi gerulis ziuriu baciukais kitai ziemai apsirupinat mes siemet 29d avim,didoki,bet nuo koju nekrenta naiviai tikiuos,kad kitamet dar su jais eisim niu va stengiuos viska supirkti kas butiniausia, ner cia ko permoketi uz tokius pacius QUOTE(Zana4 @ 2009 01 30, 22:44) niu fainus nupirkai rubeliukus tikrai, lauksiu pasirodymo aciukas laukiam kada pas jus isdes, idomu kas pas jus gero bus, avatras prasiau atidet, nesutiko QUOTE(vijja @ 2009 01 30, 22:48) grazuole mamyte QUOTE(Zana4 @ 2009 01 30, 23:28) tai aisku,teisingai QUOTE(editaite @ 2009 01 30, 23:32) tos grazuoles tik konturas pas mumi ucb ir mazyliukams pagaliau atsiveze,nes anksciau buvo tik nuo xxs dydzio tsakant pleciames pardavejos tai gudrutes,sako pats laikas gimdyt trecia QUOTE(vijja @ 2009 01 31, 00:40) pas mumi ucb ir mazyliukams pagaliau atsiveze,nes anksciau buvo tik nuo xxs dydzio tsakant pleciames QUOTE(migliux @ 2009 01 31, 17:02) Aš šiandien batams 300 Lt išleidau O batų metams į priekį aš neperku, nežinau koks dydis bus
Kaip čia tylu
Negi niekas nieko neperka ?? Aš tai vakar vasarinei maikutei susigundžiau, berankovyčių QUOTE(Zana4 @ 2009 02 12, 13:06) tik tyngisi mesti cia fotkes ziurejau maikytes berankoviu bet eimiui plati butu, nors labai grazios Oj kokios tinginiukės Kalbi apie maikutę su tamsiai mėlynu užrašu??? Jei apie ta, tai ta ir pirkau... O apie Zara, tai nežinau ar man pasivaideno ar kas. Tai dar maikytę viena priderinau. QUOTE(Wiolla @ 2009 02 13, 09:04) Kalbi apie maikutę su tamsiai mėlynu užrašu??? Jei apie ta, tai ta ir pirkau... O apie Zara, tai nežinau ar man pasivaideno ar kas. Tai dar maikytę viena priderinau.
Zana , ko neparodai savo pirkinukų ??
Kaune gautas papildymas UCB, tai nežinau nuėjau nieko ypatingai blatno nėra... Nebent vasarai šortukai tik, bet be saviškio kažkaip pirkt nesiryžau.... Tai tik kepuriuka prigriebiau |