Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
erikiuxxx
QUOTE(me_gustas_tu @ 2011 10 10, 17:35)
Ačiū, erikiuxxx, už atsakymą 4u.gif Tokį įtarimą dėl Benettono ir turėjau ax.gif
*

ner uz ka mirksiukas.gif Gap tikrai bus silciau
Benetono jau dabar galima deti vaikui
QUOTE(Uliuliuska @ 2011 10 10, 17:38)
nu jau GAPe puku vis mazin ir mazin siu metu GAP ir Benneton nepaliginsi. Bennetonui 10 balu
*

schmoll.gif ne tik pukuose esme, ir ne tik pukai duoda siluma
gap striukese yra pamusalas flisinis,kuris labai gerai sulaiko siluma ir sildo , o benetono striuke nieko vidui neturi,tik ta slidzia salta medziaga..
tuticiukas
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 09, 23:41)
Geros triukes tiek tos, ir tiek tos smile.gif
Tik GAP striukes tikrai 100 kartu yra siltesnes..
Va benetono gerai jagu ziema nesalta arba i svecius, po parduotuves ir pan..
Jai reiktu pirkti tik viena ziemai,tai tikriausiai GAP rinkciausi,bet man ju modeliai jau tokie atsibode
O benetono nervina tie modeliai ,kurie susiaurinti gale,vaikas pasilenkia ir striuke i virsu lipa doh.gif
*

pritariu erikiuxxx ucb grazios, bet jei del siltumo tik gap, aisku jei leidzia galimybes, galima ir ta ir ta tureti, bet kai mums reikia rinktis viena tai rinkausi gapo, jos tikrai siltos nereikia vaiko prirenkti po apaciu penkiu sluoksniu, thumbup.gif
ginciucha
As irgi tik uz GAP thumbup.gif
Pukė
tik už Benetono, be jokios abejonės smile.gif Gapą turėjau, nusivyliau visiškai prieš pora metų. Dabar abiem dukrom UCB nupirkau ir ilgus paltukus pūkinius, ir trumpas striukytes pūkinukes prie kombiezinių kelnių smile.gif

saviškę UCB pūkinukę irgi keisiu į naują UCB pro trejų metų nešiojimo biggrin.gif
viilmute
O as su klausimu kas patogiau ar tas ilgas paltukas ar visdelto trumpesne striukyte g.gif vis neapsiprendziu doh.gif kaip ir daugiau su sijonais vaiksto mano negina bet galvoju ziema vistiek reiks kelnes mautis tai gal striuke patogiau ax.gif
jeila
gal galit pasakyt kokiu spalvu tu paltuku yra? nupirkau didziajai alyvine wub.gif bet mazajai tokiospat nenoriu... o oze tik melyni mazylems... kitokiu spalvu gedo prospekte nera? 4u.gif
viilmute
QUOTE(jeila @ 2011 10 17, 22:37)
gal galit pasakyt kokiu spalvu tu paltuku yra? nupirkau didziajai alyvine  wub.gif  bet mazajai tokiospat nenoriu... o oze tik melyni mazylems... kitokiu spalvu gedo prospekte nera?  4u.gif
*

mes siandien Klaipedoj nusipirkom dickei juoda wub.gif nes kitokiu spalvu nebuvo o va mazikem buvo dar ir alyvinis, tamsiai melynas ir dar kazkokia spalva berods ax.gif bet mums juodas tai thumbup.gif nesimatys kai nusiteplio sdarzelyje blush2.gif
Pukė
aš dičkei nupirkau gražią ryškią mėlyną spalvytę paltuko wub.gif Tokių buvo tik Kaune ir Klaipėdoje, Vilniuj tik Ozas gavo vienut vienintelę tokią striukę ir lyg didžiausio dydžio tik smile.gif Mažei alyvinė smile.gif

Darželiui turiu trumpas violetines ir tamsias kombiezkelnes ( jas jau ne UCB) 4u.gif o paltukai bus pasipuošt wub.gif

jeila
ar man vaidenas ar ir tamsiai violetines buvo o gal ir yra kituos miestuose? pas mus maziam tik tamsiai melynos ir alyvines tos... o as taip noriu ko nors ne tamsaus ir ne alyvinio kaip sesei...
Papildyta:
QUOTE(viilmute @ 2011 10 18, 00:20)
mes siandien Klaipedoj nusipirkom dickei juoda wub.gif  nes kitokiu spalvu nebuvo o va mazikem buvo dar ir alyvinis, tamsiai melynas ir dar kazkokia spalva berods ax.gif  bet mums juodas tai thumbup.gif  nesimatys kai nusiteplio sdarzelyje blush2.gif
*

pas mus didzkem ir smeliniu ir sokoladiniu maciau yra tik kad mum iki ju dar pora metu tikriausiai biggrin.gif o del tu tamsiu tai ant tamsiu matos vienos demes ant sviesiu kitos, todel manau idelios spalvos nera biggrin.gif mano merginos su paltukais darze neduks nes paprasciausiai su jais nepatogu tai tikriausiai su jais bus tik tada kai reiks greit apvilkt ar eis su sijonu o siaip gi yra jo didenybes kombinezonai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif geriau darze ar i kiema tikriauisia negali but biggrin.gif

viilmute
QUOTE(Pukė @ 2011 10 18, 09:16)

Darželiui turiu trumpas violetines ir tamsias kombiezkelnes ( jas jau ne UCB) 4u.gif o paltukai bus pasipuošt wub.gif
*

as irgi norejau paimt ta trumpa bet ji kategoriskai atsisake ir norejo tik paltuko doh.gif neuzvilkt panai ko ji nenori
QUOTE(jeila @ 2011 10 18, 09:58)
ar man vaidenas ar ir tamsiai violetines buvo o gal ir yra kituos miestuose? pas mus maziam tik tamsiai melynos ir alyvines tos... o as taip noriu ko nors ne tamsaus ir ne alyvinio kaip sesei...
Papildyta:
pas mus didzkem ir smeliniu ir sokoladiniu maciau yra tik kad mum iki ju dar pora metu tikriausiai biggrin.gif o del tu tamsiu tai ant tamsiu matos vienos demes ant sviesiu kitos, todel manau idelios spalvos nera biggrin.gif mano merginos su paltukais darze neduks nes paprasciausiai su jais nepatogu tai tikriausiai su jais bus tik tada kai reiks greit apvilkt ar eis su sijonu o siaip gi yra jo didenybes kombinezonai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif geriau darze ar i kiema tikriauisia negali but biggrin.gif
*

liktais ir buvo ta tamsiai violetine. Na jums gerai kad dar galit aprengt pali savo nuomone o va maniske isvis nesirengiai kombikelniu, tai apie kombinezona ir kalbos ner ax.gif tai dar pasiltinus dzinsiukus galiu uzdet o daugiau tai ne doh.gif
jeila
QUOTE(viilmute @ 2011 10 18, 10:35)
as irgi norejau paimt ta trumpa bet ji kategoriskai atsisake ir norejo tik paltuko doh.gif  neuzvilkt panai ko ji nenori

liktais ir buvo ta tamsiai violetine. Na jums gerai kad dar galit aprengt pali savo nuomone o va maniske isvis nesirengiai kombikelniu, tai apie kombinezona ir kalbos ner ax.gif  tai dar pasiltinus dzinsiukus galiu uzdet o daugiau tai ne  doh.gif
*

mano beveik metais jaunesne wink.gif be to zino kad jei dukti tai kombis jei kazkuo kitu tai jokiu dukimu ir siautimu lauke wink.gif
o is kurio miesto jus esat? gal busit dar benetone zvilgterkit ar yra tu violetiniu tamsiai 90 dydzio....
viilmute
QUOTE(jeila @ 2011 10 18, 13:02)
mano beveik metais jaunesne wink.gif be to zino kad jei dukti tai kombis jei kazkuo kitu tai jokiu dukimu ir siautimu lauke wink.gif
o is kurio miesto jus esat? gal busit dar benetone zvilgterkit ar yra tu violetiniu tamsiai 90 dydzio....
*

mes Klaipedoj. Kaip tik veziu siandien dicke i baleto pamokas o benetonas kaip tik salia tai uzeisiu paziuret smile.gif
knopke*
mano abi panos turi violetinius, kadangi pas mus sutinka didzioji, jog ir sese turetu ka nors vienodo kaip ir ji, tai as griebiau abu vienodus, man sventiskiau atordo ta spalvyte..nes matavom ir melyna, tai nelabai tiko man ji prie veiduku
jeila
QUOTE(MEET @ 2011 10 18, 13:42)
mano abi panos turi violetinius, kadangi pas mus sutinka didzioji, jog ir sese turetu ka nors vienodo kaip ir ji, tai as griebiau abu vienodus, man sventiskiau atordo ta spalvyte..nes matavom ir melyna, tai nelabai tiko man ji prie veiduku
*

tas violetines? ar tas alyvines? isbedos galvoju abiem vienodus paimt bet vis tiek man uztenka vienodo modelio ir skirtingu deranciu spalvu... kazkaip net dvynukes man patinka kai buna vienodais bet skirtingu spalvu sijonais biggrin.gif o graziausia kai tos pacios kolekijos bet skirtingais rubais... kaip benetono velvetinis sijonas didelei ir sarafanas mazai wub.gif bet cia mano filosofija biggrin.gif
P.S. beje vilniaus ozo benetoneirgi papilde paltuku wink.gif
Donyy
o sakykite ar yra BENETONN internetinis puslapis kur visa ju kolekcija butu galima paziureti blush2.gif kazkaip man tik kelis drabuzelius rodo o kad smulkiau g.gif pvz.. kaip ZARA viskas nuo iki.... nerandu as tokio...
knopke*
QUOTE(jeila @ 2011 10 18, 19:25)
tas violetines? ar tas alyvines? isbedos galvoju abiem vienodus paimt bet vis tiek man uztenka vienodo modelio ir skirtingu deranciu spalvu... kazkaip net dvynukes man patinka kai buna vienodais bet skirtingu spalvu sijonais biggrin.gif o graziausia kai tos pacios kolekijos bet skirtingais rubais... kaip benetono velvetinis sijonas didelei ir sarafanas mazai  wub.gif bet cia mano filosofija biggrin.gif
P.S. beje vilniaus ozo benetoneirgi papilde paltuku wink.gif
*

na, as kaune maciau tik alyvine ir melyna, tad issrinkom prigesinta alyvine..o man grazu kai abi vienodai buna, retai, per sventes..arba kaip minejote abieju vienodas stilius tik skirtingos spalvos wub.gif mano merginu skirtumas 4 metai, tai labai man patinka, kai mazoji apredyta tokiu stiliumi aip sese.o jei dar vienodai, tai man wub.gif vet cia tik mano nuomone 4u.gif
Gitagita
QUOTE(tuticiukas @ 2011 10 11, 13:49)
pritariu erikiuxxx ucb grazios, bet jei del siltumo tik gap, aisku jei leidzia galimybes, galima ir ta ir ta tureti, bet kai mums reikia rinktis viena tai rinkausi gapo, jos tikrai siltos nereikia vaiko prirenkti po apaciu penkiu sluoksniu,  thumbup.gif
*

Hmmmm, as ir sian apziurejau bennetone paltuka, labai patiko, bet tas pamusalas viduj kazkaip saltai pasirode. Nes prisiminiau gap vidu smile.gif. Bet siu metu gap striukes kaip ir nepukines.....tai ir nzn ka daryti.
O is kur siunciates UCB? Ar LT visos perkat? Ir kaip nesiojasi bei skalbiasi UCB paltukai? Nesukrenta pukai? O plunksnos nelenda?
Aciu uz info
antrakartmamyte
Aš tai džiaugiuosi Zaros rūbeliais. Tik jų dydžiai ir atitinka mūsų mažiui thumbup.gif
Pukė
QUOTE(Donyy @ 2011 10 18, 22:41)
o sakykite ar yra BENETONN internetinis puslapis kur visa ju kolekcija butu galima paziureti blush2.gif kazkaip man tik kelis drabuzelius rodo o kad smulkiau  g.gif pvz.. kaip ZARA viskas nuo iki.... nerandu as tokio...
*

visai visos kolekcijos tai niekur nėr sudėta... truputį sudėta čia ir katalogai čia 4u.gif

QUOTE(Gitagita @ 2011 10 22, 20:25)
O is kur siunciates UCB? Ar LT visos perkat? Ir kaip nesiojasi bei skalbiasi UCB paltukai? Nesukrenta pukai? O plunksnos nelenda?
*

aš tris metus atnešiojau saviškę striukę pūkinę ir vaikam perku jau treti metai - neiškrito nė viena plunksna. Tiesa, valau tik valykloje, neskalbiu. Nors kaimynė va skalbė, iškedeno paskui visas plunksnas su rankom, sakė, kaip nauja smile.gif

atsisiųst šiek tiek yra čia ir čia... bet apsimokiau pirkt lt, ypač jei turi nuolaidų kortelę.
Patrika
Na, o as net ir nezinau,ka daryt. Ieskau mergaitei striukes paltuko, kad butu labai siltas ,kai patys speigai ziema,bet man kazkaip Benetono neatrodo jos labai siltos,neturi apmezgimu ant ranku ir palei kakla,nera kailiuko ant kapisono (nors cia ne esme) flyso viduj...
Ar visgi as klystu ,gal kaip pukines vistiek gerai sildo??? g.gif
Lara22
MERGINOS AR VISU KELNIU KUDIKIAMS ZARA KLYNUKAI ZEMINTI? CIA?
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/serv...118257/Trousers
Rasma
QUOTE(Patrika @ 2011 10 27, 09:30)
man kazkaip Benetono neatrodo jos labai siltos,neturi apmezgimu ant ranku ir palei kakla,nera kailiuko ant kapisono (nors cia ne esme)  flyso viduj...
Ar visgi as klystu ,gal kaip pukines vistiek gerai sildo???  g.gif

Man rūpi tas pats klausimas...šiandie matavom berniukui striukytes "United Colors of Benneton", tai rankovytės ir apačia patrauktos (tikrai jokių apmezgimų), bet sudėtyje rašo 50 proc. pūkai ir 50 proc. plunksnos, išorė- poliesteris. Konsultantės sako, kad tinka žiemai, tik įdomu kas yra praktiškai nešioję žiemą, kaip vaikai jaučiasi, ar jiems nešalta g.gif

Bet kitąvertus, mes lauke nestovim, baisiai judrus mano vaikinas (todėl norisi lengvos ir leidžiančios judėti striukės), dar turim šiltas kombinzenonines kelnes ir megztuką apsivilkus gal būtų pats tas g.gif
SIVERIJA
QUOTE(Patrika @ 2011 10 27, 10:30)
Na, o as net ir nezinau,ka daryt. Ieskau mergaitei striukes paltuko, kad butu labai siltas ,kai patys speigai ziema,bet man kazkaip Benetono neatrodo jos labai siltos,neturi apmezgimu ant ranku ir palei kakla,nera kailiuko ant kapisono (nors cia ne esme)  flyso viduj...
Ar visgi as klystu ,gal kaip pukines vistiek gerai sildo???  g.gif
*

Kiekvienas rengia savaip. Mano merginoms žiemai, jeigu -10 ir daugiau- su benneton paltukais per šalta. Mes dabar juos nešiojam, po apačia plonai pasirengę ir tikrai neperkaista. Nebent storai prirengti arba su termo drabužėliais po apačia tada gal ir per speigus g.gif Ar jeigu tik iš mašinos į darželį arba mokyklą ir vėl į mašiną ir namo. Pernai mano dičkė taip apsiskundė, kad sušalo, nors visur vežiojama tik buvo, kad ant smūgio nupirkau bilemi su holofiber. Aišku, bennetono paltukas atrodo gražiau. Bet su bilemi jai visada šilta biggrin.gif
Soni
QUOTE(Rasma @ 2011 10 31, 15:00)
Man rūpi tas pats klausimas...šiandie matavom berniukui striukytes "United Colors of Benneton", tai rankovytės ir apačia patrauktos (tikrai jokių apmezgimų), bet sudėtyje rašo 50 proc. pūkai ir 50 proc. plunksnos, išorė- poliesteris. Konsultantės sako, kad tinka žiemai, tik įdomu kas yra praktiškai nešioję žiemą, kaip vaikai jaučiasi, ar jiems nešalta g.gif

Bet kitąvertus, mes lauke nestovim, baisiai judrus mano vaikinas (todėl norisi lengvos ir leidžiančios judėti striukės), dar turim šiltas kombinzenonines kelnes ir megztuką apsivilkus gal būtų pats tas g.gif
*

mano visi trys su benetonu auga, jau ne pirmi metai 4u.gif nu nesusala, tik visiems as turiu ir striukes, ir paltukus, kad kai salciau buna, uzpakaliukus dengtu. Mergaite mano amzinai susalus, bet ziema pavelku megztuka su angora ir nesusala 4u.gif
Patrika
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 10 31, 18:17)
kad ant smūgio nupirkau bilemi su holofiber. Aišku, bennetono paltukas atrodo gražiau. Bet su bilemi jai visada šilta biggrin.gif
*

KUR pirkote Bilemi striuke? Zinau tik viena internetine pardaveja,bet nedaug modeliu teturi, gal kur Gariunuose imanoma rasti??

Mano mergaite vazineja pati ziema visuomeniniu transportu,tenka ir daug pavaikscioti , tad Beneton striukes visgi tikrai nepirksiu.
bakardi
user posted image

Gal matete ar yra tokiu striukyciu Kauno benettone? ir kokia ju kaina?
*

Soni
QUOTE(bakardi @ 2011 11 12, 14:58)
user posted image

Gal matete ar yra tokiu striukyciu Kauno benettone? ir kokia ju kaina?
*

*

buvau gal prieš 5 dienas , tai tokių nemačiau
zweika
O is zaros internetu imanoma paciam parsisiusti ar reikia per tarpininke?
Gal galite nurodyti tarpininke, kuri tuo uzsiima.
Aciu uz info 4u.gif
fishke
mergiukai, ar bėr Klaipėdos akropolyje UCB????? unsure.gif
perlixike
QUOTE(fishke @ 2011 11 18, 18:53)
mergiukai, ar bėr Klaipėdos akropolyje UCB????? unsure.gif
*

neber schmoll.gif
fishke
QUOTE(perlixike @ 2011 11 18, 20:44)
neber schmoll.gif
*

vobana blink.gif a tai H.Manto galerijoj yr?
perlixike
QUOTE(fishke @ 2011 11 18, 22:09)
vobana  blink.gif a tai H.Manto galerijoj yr?
*

jo ten, akropoli tai jau senai kaip neber
~MILENA~
QUOTE(fishke @ 2011 11 18, 23:09)
vobana  blink.gif a tai H.Manto galerijoj yr?
*

taip jau senai H. Manto smile.gif , nelabai patogu privaziuoti su masina g.gif
Lauriuka
Merginos padekit, kas yra is Kauno, gal galit nupirkti populiaruji paltuka M dydzio,pinigelius iskarto pervesciau,nes ju jau nebera nei Vilniuje nei Panevezyje.
Lauriuka
MERGINOS PASISKAMBINAU I KAUNO AKROPOLI TEN TURI MELYNOS SPALVOS M DYDI,KAS GALETU NUPIRKTI NES TIKRAI NETURIU PAZYSTAMU IS KAUNO?????
mazheee
Rubeliai 7-10 metų mergaitėms. Benetton, Nike, Hello Kitty ir kitų firmų. Viskas beveik nauja, nes mergaitė labai greitai išaugo. Kreiptis tel. 8-686-58544, 8-608-97375. Šiauliai.
Platesnė info, su kainomis ir pan, čia :
http://public.fotki.com/sovita/

arba

http://www.manodrabuziai.lt/narys/143848-s...a2005/drabuziai

user posted image
tuticiukas
mamytes o kaip sios zaros striukytes, 40proc puku sudetyje, ar tinkamos ziemai?
user posted image
Raile
QUOTE(Pukė @ 2011 10 27, 10:21)
... bet apsimokiau pirkt lt, ypač jei turi nuolaidų kortelę.
*

O ar Benettono parduotuvėse yra nuolaidų kortelė g.gif ? Kaip ją įsigyti g.gif ? Kokią nuolaidą pritaiko?
Šiandien apžiūrėjau rubelius wub.gif , super thumbup.gif Taip noreciau dukrytei megztuko, bet 100- 160 litų už megztuka trejų damutei yra gerokai daugoka g.gif O gal žinote kada prasidės nuolaidos g.gif ?
pelargonijA77
Zara drabuzeliai labai mums patinka.
beneton siaip sau, susibumbuluoja megztiniai. turejau ir sau ir dukrai, bet nepatiko kokybe.
minimaus
Na kad Zara ir ucb ner ka lygint sakyciau, vien jau del to kad zaroj dauguma rubu sintetiniai schmoll.gif o ucb vilnele ar medvilne smile.gif thumbup.gif
olgunia_2006
Labuka, vakar buvau UCB Oze, tai jau yra maza dalele pavasarines kolekcijos, nufotkinau dyckiu skyriu...
marinistinis stiliukas, labai patiko
user posted image
cia irgi spalvyte idomu pistacine, kvarbatkos vel yra
user posted image
Subjektyvi
QUOTE(pelargonijA77 @ 2011 12 14, 10:44)
beneton siaip sau, susibumbuluoja megztiniai. turejau ir sau ir dukrai, bet nepatiko kokybe.
*

Matyt koks vienas nenusisekęs g.gif Kiek perku kasmet, kartais ne vieną megztinį, nes du vaikai, tai niekada nebuvo tokių problemų. Ir sau perku labai dažnai iš benetono, vieni geriausių megztinių ir galima sakyti nesunešiojami, metų metais tampau. thumbup.gif
sraige
QUOTE(pelargonijA77 @ 2011 12 14, 12:44)
*

turim ir mes kelis beneton megztinius, kurie susibumbuluoja, tai nusipirkau elektrini puku surinkeja, nuimu su juo tuos pukus ir rubas kaip naujas...o megstiniai tai ziemai superiniai, siltuciai smile.gif
Soni
olgunia_2006 - jau man ta pistacinė spalva wub.gif kaip laukiu naujos kolekcijos 4u.gif
Gal žinot kada nuolaidos Kauno UCB? visada sausio pradžioj būdavo, bet gal tiklsiau kas žino?
Subjektyvi
Šiandien kaip tik Oze apžiūrėjau naują kolekciją, yra dailių suknelių. Ir dar kelis megztukus nupirkau, šiltesnius ir dar golfą su katinais biggrin.gif Tik nuolaidų anei jokių nėra, net keista.
olgunia_2006
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 12 26, 23:32)
Šiandien kaip tik Oze apžiūrėjau naują kolekciją, yra dailių suknelių. Ir dar kelis megztukus nupirkau, šiltesnius ir dar golfą su katinais biggrin.gif Tik nuolaidų anei jokių nėra, net keista.
*

Tai nuolaidos nuo sausio 2 d. bus tik.
erikiuxxx
QUOTE(pelargonijA77 @ 2011 12 14, 10:44)
*

mum irgi benetono megstiniai baisiai atrodo jau po pirmo skalbimo, bet kiekvienai dienai nesiojam ..
olgunia_2006
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 28, 12:58)
mum irgi benetono megstiniai baisiai atrodo jau po pirmo skalbimo, bet kiekvienai dienai nesiojam ..
*

idomu butu pamatyti jusu megstukus...... gal sudetis nelabai kokia buvo?
pas mus medvilniniai ir vilnoniniai be acrylo ir sintetikos kitos labai graziai atrodo ir po puses metu biggrin.gif 4u.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.