As pirma
laukiu foto QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 16:42) Tai jau čia turbūt akropolio UCB buvai ??? Gražios maikytės
Zana4 bachuriukas toliau puosiamas
papasakosi paskui kaip kelnes nesiojas?cia 100% medvilne? Nesiglamzo? Faina maikuciu spalva QUOTE(addicted @ 2009 01 06, 18:14) Zana4 bachuriukas toliau puosiamas papasakosi paskui kaip kelnes nesiojas?cia 100% medvilne? Nesiglamzo? Faina maikuciu spalva aga papasakosiu, dar net nesimatavo, siaip medvilne tikrai cia cotton, bet kad glamzytusi net nz ,abejoju, ziuresim, nes dabar numestos guli, eimis tampo, neleidzia pamatuoti jam QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 18:01) nea. laisvei, as vakar buvau akropoli, iki laisves nedavaziavau, ten viska supirkau, siandien prisiziurejau groziu galvoju reik dar nulekti, a vdrug ka rasiu, niu ir radau ai tu turbūt perki iš kito skyriaus, nes tokiu tai nemačiau nors buvau ryte laisvės UCB. Aš tai perku iš ten kur XXS-S QUOTE(Wiolla @ 2009 01 06, 18:26) ai tu turbūt perki iš kito skyriaus, nes tokiu tai nemačiau nors buvau ryte laisvės UCB. Aš tai perku iš ten kur XXS-S as perku ten pat kur ir tu as pati nz kaip radau, o radau taro keliu skuduru tik, po viena. tikrai buciau neuzmaciusi nes suglamzytos gulejo Papildyta: QUOTE(vijja @ 2009 01 06, 18:33) ogo,kokios spalvos ryskios spalvytes istiesu grazios, ryskios QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 18:40) as perku ten pat kur ir tu as pati nz kaip radau, o radau taro keliu skuduru tik, po viena. tikrai buciau neuzmaciusi nes suglamzytos gulejo as savo mazei nieko vln neradau... QUOTE(jeila @ 2009 01 06, 19:04) as savo mazei nieko vln neradau... taio vat ir sluoja kad krize QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 18:40) as perku ten pat kur ir tu as pati nz kaip radau, o radau taro keliu skuduru tik, po viena. tikrai buciau neuzmaciusi nes suglamzytos gulejo Papildyta: Ir sekasi gi Nors aš saviškiui geltonos gal ir nebūčiau pirkus, nes jau prasideda to nesidėsiu, tas negražu, su tuo tik po namus Papildyta: QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 19:34) kažkodėl tau pritariu Juk pernai per kalėdini VIP UCB tai davė 25 pr nuolaida, o šiemet jau 50 pr QUOTE(Wiolla @ 2009 01 06, 21:17) kažkodėl tau pritariu Juk pernai per kalėdini VIP UCB tai davė 25 pr nuolaida, o šiemet jau 50 pr o del geltonos, man i darza po namus ir siaip trynti labai super QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 22:37) o del geltonos, man i darza po namus ir siaip trynti labai super
Šiandien ieškojau džinsų savo sūnui, bet UCB nieko gražaus nebuvo, tai nupirkau Zaros iš naujos kolekcijos, kol dar dydžių yra
QUOTE(migliux @ 2009 01 08, 00:04) Šiandien ieškojau džinsų savo sūnui, bet UCB nieko gražaus nebuvo, tai nupirkau Zaros iš naujos kolekcijos, kol dar dydžių yra niu laukiam foto ziurejau zara nauja kolekcija, manau dar ilgai dydziu bus su tokiom kainom maziam QUOTE(addicted @ 2009 01 08, 09:08) QUOTE(Zana4 @ 2009 01 08, 10:12) niu laukiam foto ziurejau zara nauja kolekcija, manau dar ilgai dydziu bus su tokiom kainom maziam Vakare tik Zaros kaip tik nauja kolekcija man nepasirodė brangi, visi džinsiukai po 89 lt QUOTE(migliux @ 2009 01 08, 15:41) Vakare tik Zaros kaip tik nauja kolekcija man nepasirodė brangi, visi džinsiukai po 89 lt niu lauksim pasirodymo pa mus isvis zaroi maciau nauja kolekcija tai nedaug dar buvo rubu ... as kai biski nusivyliau kokybe tai snegiuos nebepirkti QUOTE(Zana4 @ 2009 01 08, 17:32) niu lauksim pasirodymo pa mus isvis zaroi maciau nauja kolekcija tai nedaug dar buvo rubu ... as kai biski nusivyliau kokybe tai snegiuos nebepirkti Nu keista, nes aš perku ir Zaros ir UCB bet skirtumo nepastebėjau. Nebent man pasisekė QUOTE(Zana4 @ 2009 01 08, 18:32) niu lauksim pasirodymo pa mus isvis zaroi maciau nauja kolekcija tai nedaug dar buvo rubu ... as kai biski nusivyliau kokybe tai snegiuos nebepirkti Nuo M dydzio kainos skiriasi 10-20lt
Merginos, labai faina, kad parodote foto ką pirkote.
migliux, džinsai LABAI QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 09, 13:36) as kazkaip i jas nekreipiu demesio pas mus ir spintoj su visom etikietkom guli kol nereikia rengtis Migliux,nors mes dzinsu nemegejai,bet sie labai grazus nors man paziuret daugelis grazus,tik kazkaip nu nepropoguojam mes ju,labiau kelnes visokias megstam va tos melynos kelnytes kur Zana prie geltonu bliuskyciu nupirko,tai laaaaabai man QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 09, 13:36) Merginos, labai faina, kad parodote foto ką pirkote. migliux, džinsai LABAI QUOTE(vijja @ 2009 01 09, 14:09) o man irgi, visai jos neuzkliuva QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 09, 13:36) Merginos, labai faina, kad parodote foto ką pirkote. migliux, džinsai LABAI Ačiū Aš nuimu dažniausiai iškarto jei rūbas tinkamas nešioti dabar, nes jei nenuimsiu, tai vaikai imdami iš spintos ir norėdami apsirengt nuplėš jas su visom "mėsom" QUOTE(vijja @ 2009 01 09, 15:09) as kazkaip i jas nekreipiu demesio pas mus ir spintoj su visom etikietkom guli kol nereikia rengtis va tos melynos kelnytes kur Zana prie geltonu bliuskyciu nupirko,tai laaaaabai man del etikeciu, as nenuimu kol nededu rubo, dedu su etiketem i komoda netrukdo visiskai QUOTE(vijja @ 2009 01 09, 15:09) as kazkaip i jas nekreipiu demesio pas mus ir spintoj su visom etikietkom guli kol nereikia rengtis Migliux,nors mes dzinsu nemegejai,bet sie labai grazus nors man paziuret daugelis grazus,tik kazkaip nu nepropoguojam mes ju,labiau kelnes visokias megstam va tos melynos kelnytes kur Zana prie geltonu bliuskyciu nupirko,tai laaaaabai man kelnytes siandien gavau is Zanos niu labai labai
Mamytes, kurios perkate UCB-pasakykit ar yra pirkti graziu keduku berniukams?
Lygtais kazkuri kazkada dejote foto su UCB kedukais Kazi ar tinka jie placiai kojytei? QUOTE(shimmer @ 2009 01 23, 20:25) Mamytes, kurios perkate UCB-pasakykit ar yra pirkti graziu keduku berniukams? Lygtais kazkuri kazkada dejote foto su UCB kedukais Kazi ar tinka jie placiai kojytei? reikia laukti vilnieciu-kaunieciu,gal ka pasakys,zinau tikrai yra turinciu siauliuose isviso batuku nebuna QUOTE(shimmer @ 2009 01 23, 21:25) Mamytes, kurios perkate UCB-pasakykit ar yra pirkti graziu keduku berniukams? Lygtais kazkuri kazkada dejote foto su UCB kedukais Kazi ar tinka jie placiai kojytei? QUOTE(vijja @ 2009 01 23, 21:45) reikia laukti vilnieciu-kaunieciu,gal ka pasakys,zinau tikrai yra turinciu siauliuose isviso batuku nebuna Vilniuje akropolyje nuo vakar nauja kolekcija... Pirkau kedukus,taip tinka ir placiai kojytei
tai kas ka pirkot is naujos kolekcijos
QUOTE(kristinka:) @ 2009 01 24, 17:43) labukas o kada ? reiks jamt Monsę ir lėkti apsišopinti na laisvei tikrai daugiau buna, bet akras salia laisves, todel butinai uzlekit QUOTE(Zana4 @ 2009 01 24, 22:42) na laisvei tikrai daugiau buna, bet akras salia laisves, todel butinai uzlekit niu aišku,ačiukas aga apipirksim,nes mažai dar visko turim |