Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilniaus "Vilnies" pagrindinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
rimante2
Ilgai ieškojau, bet neradau pasisakymų apie šią mokyklą. g.gif

Mums pagal gyvenamąją vietą ji priklauso, bet kažkodėl dauguma mūsų kaimynų nenori į ją eiti, sako, kad ten lygis per žemas ir pan.

Būtų įdomu išgirsti ją lankančių nuomones smile.gif Beje, apie pradinę jau girdėjau ir gerų atsiliepimų smile.gif Iš pagrindinės tai žinau tik kad pastatas naujas gražus, renovuotas.

Beje, yra šios mokyklos internetinis puslapis - www.vilnies.lt

Mes lankome Pavilnio darželį, esame juo labai patenkinti thumbup.gif Tik vyresniosios grupėje daug rusų, lenkų, tie esantys keli lietuviukai ruošiasi eiti į kitas mokyklas, tai dėl to ir aš pradedu galvoti ar nenukentės bendras klasės lygis. g.gif
zytos
Tai kaip, Rimante2, ką nutarei dėl Vilnies m-klos?
Aš praeitą savaitę užrašiau savo panelę į ją. Dar vietų yra, tik va nepaklausiau kokios tautybės "vyrauja" g.gif (mes LT). Buvau apžiūrėt kaip atrodo klasė (mes lankom ne "Žiogelį")- na aišku nieko stebuklingo. O mokytoją (dar tik potencialią, nes ji pakolkas vaiko auginimo atostogose) tai internete pagal pavardę susiradau blush2.gif Na jauna dar...Tai ir susibalamūtijus.
Ar buvai kurioj nors iš tų kitų mokyklų? Ką ten sako apie vaikus iš kitų rajonų?
rimante2
QUOTE(zytos @ 2009 01 28, 14:03)
Tai kaip, Rimante2, ką nutarei dėl Vilnies m-klos?
Aš praeitą savaitę užrašiau savo panelę į ją. Dar vietų yra, tik va nepaklausiau kokios tautybės "vyrauja" g.gif (mes LT). Buvau apžiūrėt kaip atrodo klasė (mes lankom ne "Žiogelį")- na aišku nieko stebuklingo. O mokytoją (dar tik potencialią, nes ji pakolkas vaiko auginimo atostogose) tai internete pagal pavardę susiradau blush2.gif Na jauna dar...Tai ir susibalamūtijus.
Ar buvai kurioj nors iš tų kitų mokyklų? Ką ten sako apie vaikus iš kitų rajonų?
*

Aš irgi užrašiau savo dukrą į šią mokyklą. Užsirašėm ir į Filaretų, P.Vileišio, Vytės Nemunėlio - visur prašymus priima, tik niekur negarantuoja kad priims, paaiškės tik birželio mėn. Na, dabar svarbiausia apsispręsti patiems, o tada reiks bandyt dar papildomai eiti pasišnekėti smile.gif
Vilnies būsimų pirmokų klasę ir aš apžiūrėjau. Šiemet pakeisti langai, suolai dar apynaujiai, visa kita jau aptrinta. Akivaizdu, kad ketvirtokai šiemet jau nesitvarkė, nes kitos klasės po langų pakeitimo dar ir sienas dažė. Paliko būsimiems pirmokams... Tai matosi kad darbelio bus - juk norėsis klasę, kurioje būsim keturis metus pasitvarkyti g.gif
Zytos, o kokį darželį jūs lankėte? Džiugu, kad mergaičių kandidačių daugėja, nes Žiogelio priešmokykllinė grupė labai jau berniukiška.
zytos
Manoji lanko "Vėtrungę".
O į tas kitas mokyklas taip lengvai ir priima prašymus? Nereikia skiesti, kad pakeliui į darbą ar seneliai šalia gyvena?
Na šis darželio variantas neatrodo idealus, bet kai pasvarstom, kaip ta mūsų mažė grįžtų iš kitų mokyklų - iki 33-io nuo jų (ypač Filaretų) gabalėlis kelio... verysad.gif O čia, sodais, sodais ir parkėblins, jei ką g.gif .Juk nevežiosim iki kol baigs mokyklą blink.gif Nu tikra bėda doh.gif
rimante2
QUOTE(zytos @ 2009 02 04, 14:25)
Manoji lanko "Vėtrungę".
O į tas kitas mokyklas taip lengvai ir priima prašymus? Nereikia skiesti, kad pakeliui į darbą ar seneliai šalia gyvena?
Na šis darželio variantas neatrodo idealus, bet kai pasvarstom, kaip ta mūsų mažė grįžtų iš kitų mokyklų - iki 33-io nuo jų (ypač Filaretų) gabalėlis kelio... verysad.gif O čia, sodais, sodais ir parkėblins, jei ką g.gif .Juk nevežiosim iki kol baigs mokyklą blink.gif Nu tikra bėda doh.gif
*

Na, dėl kitų mokyklų, tai kad pakeliui į darbą tai jokio primumo nesuteikia, gali būti pirmumas jei darbas šalia, Vytės Nemunėlio mokykloje atsižvelgia ir į šalią gyvenančius senelius. Bet aš Filaretuose tai jokių pliusų neturiu, tik kad prašymą nunešiau anksti, Vileišio mokykloje mokosi brolio vaikai, tai atžymėjau kad noriu dukterėčios mokytojos, o V. Nemunėlio mokykloje turiu pažįstamą mokytoją, ten tai irgi pliusas.
Prašymus visur lengvai priėmė, bet aiškiai pasakė, kad pirmiausia priimami visi pagal gyvenamą vietą, tada turintys tam tikrų argumentų - šalia darbas, jau mokosi sesė ar brolis ir pan., o tada pagal užsirašymo eilę.

Įdomu, ar Vilnies mokykloje būna atvirų durų dienos, būtų įdomu nueiti. ax.gif
rimante2
Skambinausi į mokyklą paklausti dėl atvirų durų dienos. Sakė kad kol kas tokios nėra numatyta, bet tėveliams pageidaujant suorganizuos. Tai paprašiau kad dalyvautų ir būsimoji mokytoja. Jei kas norės dalyvauti, rašykit man į AZ savo telefonų numerius. Nes žadėjo pranešti Žiogelio priešmokyklinei grupei ir man telefonu kada bus. Beje, aš taip įsivaizduoju tas susitikimas bus darbo metu - tai pagalvokit ar turėsit galimybę atsiprašyti ar visgi reikia prašyti kad būtų susitikimas vakare. ax.gif
zytos
O, įdomu, įdomu g.gif . O kada tas "pasimatymas" planuojamas?
rimante2
QUOTE(zytos @ 2009 02 27, 09:33)
O, įdomu, įdomu g.gif . O kada tas "pasimatymas" planuojamas?
*

Kai paskambinau tai pažadėjo man birželio mėn., bet paprašiau balandžio. Tai dabar lauksim ax.gif
Zytos, o kokia tos mokytojos, grįžtančios iš dekretinių pavardė?
zytos
Žvirblienė Jovita
Pa'google'inau ir klasėj.lt suradau kaip atrodo (ir jos mažylis) smile.gif
rimante2
QUOTE(zytos @ 2009 03 02, 14:31)
Žvirblienė Jovita
Pa'google'inau ir klasėj.lt suradau kaip atrodo (ir jos mažylis) smile.gif
*

Pažiūrėjau ir aš smile.gif Na, tikrai dar visai jaunutė. Įdomu kiek ji buvo spėjus padirbėti, ar išleido bent vieną laidą g.gif
zytos
Aga, ir man truputį "užkliuvo" jos amžius biggrin.gif . Manau, kad nelabai spėjo nestuke.gif . Bet gal ir gerai, bus jauna, žingeidi, dar nesugadinta (gal g.gif ).
zytos
Na ką gi, atėjo balandis. Kas girdėt dėl susitikimo su p. Žvirbiene? rolleyes.gif
rimante2
Ogi nieko. Mokytoja sakė, kad lauks kvietimo iš mokyklos. ax.gif O aš kažkaip turiu įtarimą kad mokyklos vadovybė apie žadėtą susitikimą balandį pamiršo g.gif Na, dar palauksim, gal ir iš tėvelių dar kas atsilieps g.gif
rimante2
Mūsų mokyklos puslapiuke radau, kad būsimų pirmokėlių tėveliai kviečiami į susitikimą gegužės 20d. 18val, Kolaso 15, pradinukų korpuse, į antrą aukštą. Taigi gan greitai pasimatysim ax.gif
Nors dabartinės mūsų grupės beveik visi rusiukai į lietuvių mokyklą eiti planuoja doh.gif Aš labai tikėjausi kad bent pusė jų išeis į tą rusų ar lenkų mokyklą, tiksliai nežinau kokia ten priešais darželį blush2.gif , bet deja deja
Nors apie būsimąją mokytoją jau išgirdau daug gerų atsiliepimų, bet dar vis abejoju ar eisim į šią mokyklą g.gif Na, susitiksim, tai ir pažiūrėsim kokie būsimi pirmokėliai ir tėveliai susirinks.
Iki smile.gif
lau
Sveikos mamytes,
keliu tema i virsu, nes aktualus labai pasidare mokyklos reikalai g.gif
Siuo metu lankome Pavilnio darzelio paruosiamaja grupe ir pradedu intensyviai mastyt apie mokykla, vienas is galimu variantu yra si mokykla, bet labai jau mazai info apie ja randu, gal galit kokiu atsiliepimu parasyt, butume labai dekingi 4u.gif
Kokete
Sveiki, sveiki,

Mus irgi labai domina į kokias mokyklas leidžia tėvai vaikus, gyvenantys Pavilnyje. O apie "Vilnies" mokyklą kažkaip labai mažai atsiliepimų. Tėveliai papasakokit kas lankot šią mokyklą ką nors....
Saab
Laba diena,

Keleta mamų diskutavo apie šią mokyklą praeitais metais, gal jau turi atsiliepimų apie mokyklą?
lau
Deja jokiu atsiliepimu apie sia mokykla nepavyksta isgirsti g.gif
Karolain
Kaimynė leidžia vaikus į šią mokyklą, tai iš jos atsiliepimų supratau jog ir vaikai, ir jie patys yra patenkinti.
Dabar jų puslapyje parašyta apie atvirų durų dieną, tai manau geriausia savo akimis viską pamatyti biggrin.gif
www.vilnies.lt
Gegas
Sveiki,
o koks ziniu paruosimo lygis?
mokykla pakankamai maza
ar geros pradinuku klasiu mokytojos g.gif
mums ji visai salia namu, bet labai svarstom, ar tikrai verta g.gif
lau
Vat mes irgi labai svarstom ir niekaip apsispręsti negalim g.gif g.gif g.gif
***PUZLE***
Perrasem dukra i sia mokykla, esam labai patenkinti, direktore labai maloni ir mokytoja gavom nuostabia thumbup.gif
mazgiukai
Mamytės, gal dar kas plačiau papasakos apie šią mokyklėlę??? Arba bent jau papasakokit kur leidžiat savo mažiukus iš Pavilnio, kur yra kokia arčiausiai gera mokykla?
Papildyta:
QUOTE(***PUZLE*** @ 2010 09 25, 23:34)
Perrasem dukra i sia mokykla, esam labai patenkinti, direktore labai maloni ir mokytoja gavom nuostabia thumbup.gif
*

Kiek vaikučių klasėj? ir kokios tautybės pagrinde vaikučiai susirinkę? Koks paruošimo lygis?
***PUZLE***
QUOTE(mazgiukai @ 2010 12 27, 14:30)
Mamytės, gal dar kas plačiau papasakos apie šią mokyklėlę??? Arba bent jau papasakokit kur leidžiat savo mažiukus iš Pavilnio, kur yra kokia arčiausiai gera mokykla?
Papildyta:
Kiek vaikučių klasėj? ir kokios tautybės pagrinde vaikučiai susirinkę? Koks paruošimo lygis?
*

Sveiki, mano dukra lanko 4kl, viso yra 25 vaikai klaseja bet padalinti i dvi grupes kad geriau galetu isaiskinti pamoka vaikams. Nezinau kaip kitiems bet esu labai patenkinta kad leidau vaika i sia mokykla, tik gailiuosi kad ne nuo pirmos klases nes mokytoja yra superine, tik tokios turetu dirbti su pradiniu klasiu vaikais ir bus labai gaila kitais metais atsisveikinti. Musu klaseja beveik visi is lietuvisku seimu, yra keli is maisytu seimu. Direktore mokyklos irgi labai maloni ir supratinga moteris. Jeigu dar kas idomu prasom klauskit. :mirksiukas:Ir paruose tikrai gerai vaikus nes dirba labai atsakingai mokytojai savo darba, jeigu mato kad sekasi vaikui sunkiau tai po pamoku pasilieka, dar karteli isaiskina vaikui, padeda atlikti namu darbus ir tai nepraso jokio atlygio, kaip kitoj mokykloj vis prasyda atlygio uz betkoki papildoma paaiskinima vaikui, zodziu sakau dar neteko gailetis.
mazgiukai
QUOTE(***PUZLE*** @ 2010 12 30, 22:33)
Sveiki, mano dukra lanko 4kl, viso yra 25 vaikai klaseja bet padalinti i dvi grupes kad geriau galetu isaiskinti pamoka vaikams. Nezinau kaip kitiems bet esu labai patenkinta kad leidau vaika i sia mokykla, tik gailiuosi kad ne nuo pirmos klases nes mokytoja yra superine, tik tokios turetu dirbti su pradiniu klasiu vaikais ir bus labai gaila kitais metais atsisveikinti. Musu klaseja beveik visi is lietuvisku seimu, yra keli is maisytu seimu. Direktore mokyklos irgi labai maloni ir supratinga moteris. Jeigu dar kas idomu prasom klauskit. :mirksiukas:Ir paruose tikrai gerai vaikus nes dirba labai atsakingai mokytojai savo darba, jeigu mato kad sekasi vaikui sunkiau tai po pamoku pasilieka, dar karteli isaiskina vaikui, padeda atlikti namu darbus ir tai nepraso jokio atlygio, kaip kitoj mokykloj vis prasyda atlygio uz betkoki papildoma paaiskinima vaikui, zodziu sakau dar neteko gailetis.
*

aciu uz informacija, o pas kokia jus mokytoja mokotes? kaip suprantu ji siais metais isleis ketvirtokus ir paims pirmokelius?
***PUZLE***
QUOTE(mazgiukai @ 2011 01 03, 08:36)
aciu uz informacija, o pas kokia jus mokytoja mokotes? kaip suprantu ji siais metais isleis ketvirtokus ir paims pirmokelius?
*

Ner uzka, taip jinai rugseji ims jau pirmokelius, tai mokytoja Dziuljeta Bauziene
mazgiukai
QUOTE(***PUZLE*** @ 2011 01 03, 15:08)
Ner uzka, taip jinai rugseji ims jau pirmokelius, tai mokytoja Dziuljeta Bauziene
*

aciu, bandysim uzsirasyti pa ja, jei bus galimybe rinktis mokytoja? o gal tik viena pirmokeliu klase tik ir yra, gi mokyklele cia maza ax.gif
***PUZLE***
QUOTE(mazgiukai @ 2011 01 03, 16:01)
aciu, bandysim uzsirasyti pa ja, jei bus galimybe rinktis mokytoja? o gal tik viena pirmokeliu klase tik ir yra, gi mokyklele cia maza ax.gif
*

Toj mokykloj visu klasiu yra tik po viena, pirmokeliai mokinasi darzeli o nuo atros klases jau pereina i mokykla, tai jeigu jus rugseji i pirma klase, tai tada jums ir pateks sita mokytoja.
mazgiukai
QUOTE(***PUZLE*** @ 2011 01 03, 17:04)
Toj mokykloj visu klasiu yra tik po viena, pirmokeliai mokinasi darzeli o nuo atros klases jau pereina i mokykla, tai jeigu jus rugseji i pirma klase, tai tada jums ir pateks sita mokytoja.
*

o kiek vaikuciu klasej, pilnai uzpildytos?
mazgiukai
Ir dar... yra prailginta grupe? jei taip iki kelintos valandos? mokama? kiek kainuoja dienai? kiek pietus kainuoja? bureliai mokami? smile.gif
***PUZLE***
QUOTE(mazgiukai @ 2011 01 04, 13:57)
Ir dar... yra prailginta grupe? jei taip iki kelintos valandos? mokama? kiek kainuoja dienai? kiek pietus kainuoja? bureliai mokami?  smile.gif
*

Kiek vaikuciu kitose klasese tai nezinau, musu klaseje 25 vaikai bet lietuviu kalba padalinta i grupes, 13vaiku pirmoj grupej ir 12 vaiku antroj grupej (cia kad visiems galetu isaiskinti pamoka) del prailgintos tai kainuoja diena 10lt ir dirba iki 19val., bureliai nemokami, pietus kainuoja dienai 5lt. Pamokos prasideda nuo 8.30val, pamokos trukme 45min,bet pirmokeliams pamoka vyksta 35min, pertraukos po 10min, tik 3 ir 4 pertrauka po 20min, kad spetu vaikai pavalgyti. Na nezinau ka dar papasakoti, gal dar ko rasit ka as pamirsau pamineti internetineme mokyklos puslapyje mirksiukas.gif Ir dar suzinojau kad nuo rugsejo pirmokeliu klases nori padaryti dvi.
mazgiukai
QUOTE(***PUZLE*** @ 2011 01 04, 15:29)
Kiek vaikuciu kitose klasese tai nezinau, musu klaseje 25 vaikai bet lietuviu kalba padalinta i grupes, 13vaiku pirmoj grupej ir 12 vaiku antroj grupej (cia kad visiems galetu isaiskinti pamoka) del prailgintos tai kainuoja diena 10lt ir dirba iki 19val., bureliai nemokami, pietus kainuoja dienai 5lt. Pamokos prasideda nuo 8.30val, pamokos trukme 45min,bet pirmokeliams pamoka vyksta 35min, pertraukos po 10min, tik 3 ir 4 pertrauka po 20min, kad spetu vaikai pavalgyti. Na nezinau ka dar papasakoti, gal dar ko rasit ka as pamirsau pamineti internetineme mokyklos puslapyje mirksiukas.gif Ir dar suzinojau kad nuo rugsejo pirmokeliu klases nori padaryti dvi.
*

aciu, pakankamai informacijos, nes apie kainas ju tinklalapyje nieko neradau ax.gif tik pamoku laikas kazkaip keistai, kad 8.30 val. prasideda, kitose mokyklose kiek zinau dauguma 8 val. prasideda. Gaila vaiko bus, nes tarkim 7.15 val. jau butu mokykloj, nes mano darbas toli, o nuvesti kazkam kitam galimybes nera, nors ir mokykla netoli namu... verysad.gif neisivaizduoju, ka jam ten veikti reiktu is ryto, daugiau nei valanda, kai dar visi draugai miega...
***PUZLE***
QUOTE(mazgiukai @ 2011 01 04, 14:47)
aciu, pakankamai informacijos, nes apie kainas ju tinklalapyje nieko neradau ax.gif tik pamoku laikas kazkaip keistai, kad 8.30 val. prasideda, kitose mokyklose kiek zinau dauguma 8 val. prasideda. Gaila vaiko bus, nes tarkim 7.15 val. jau butu mokykloj, nes mano darbas toli, o nuvesti kazkam kitam galimybes nera, nors ir mokykla netoli namu... verysad.gif neisivaizduoju, ka jam ten veikti reiktu is ryto, daugiau nei valanda, kai dar visi draugai miega...
*

Nu jo tada tikrai vaikui bus negerai, darkoki pusvalandi galetu palaukti bet jau kaip daugiau nei valanda tai tada nekas.
mazgiukai
Sveikos mamytės, žinau, kad ryt šioje mokykloje vyks būsimų pirmokėlių tėvų ir vadovydės susirinkimas, gal bus tokių, kurios ruošiasi sudalyvauti??? Aš asmeniškai labai norėčiau, bet deja ryt neturėsiu galimybės...
Būtų labai smagu, kad kas po susirinkimo pasidalintų informacija....
kregždutė
Sudarytos dvi pirmokėlių klasės. Mokytoja bus Džiuljeta, MB labai ją gyrė. Tai buvo susipažinimas, manau prieš rugsėjį bus rimtesnis susirinkimas. Vaikas eina iš darželio "Žiogelis", daug vaikų iš jo grupės, kokie 14. Tikrai bus nebaisu į mokyklą eit.
***PUZLE***
QUOTE(kregždutė @ 2011 05 04, 20:56)
Sudarytos dvi pirmokėlių klasės. Mokytoja bus Džiuljeta, MB labai ją gyrė. Tai buvo susipažinimas, manau prieš rugsėjį bus rimtesnis susirinkimas. Vaikas eina iš darželio "Žiogelis", daug vaikų iš jo grupės, kokie 14. Tikrai bus nebaisu į mokyklą eit.
*

Tikrai gavot superine mokytoja, mes su ja atsisveikinam jau geguzes pabaigoj. verysad.gif
orbeta
Kazko nesuprantu, klases pirmoku dvi, o mokytoja viena?
***PUZLE***
4u.gif
Masako
Sveikos,

gal kas planuoja leist savo vaikus nuo 2112 rugsejo i pirma klase? smile.gif
Masako
a-u-u? bigsmile.gif

Gal kas paporins, ar pradinukai turi kokia popamokine veikla, del ko galetu ilgiau mokykloje pabuti?
***PUZLE***
QUOTE(Masako @ 2012 01 17, 11:00)
a-u-u? bigsmile.gif

Gal kas paporins, ar pradinukai turi kokia popamokine veikla, del ko galetu ilgiau mokykloje pabuti?
*

Yra prailginta grupe kur vaikai paruosia namu darbus ir dar kazkokiu bureliu yra.
Masako
QUOTE(***PUZLE*** @ 2012 01 29, 13:36)
Yra prailginta grupe kur vaikai paruosia namu darbus ir dar kazkokiu bureliu yra.
*

Labai aciu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.