Viktute
2009 01 06, 23:48
mano nuomone, kad kiekvienas laisvas zmogus turi teise rinktis. jei Jus laisva, tai Jusu valia rinktis, ka siandien, rytoj ir apskritai gyvenime veikti ir su kuom buti, kad tik Jusu pasirinkimas nekenktu artimiems ir aplinkiniams. bet istiesu, tai Jums reikia labai konkreciai ir be pykciu issiaiskinti viska su savo ex... matyt, jis turi vilciu arba pyksta, kad Jus jau susiradote kazka, o jis ne, todel Jus taip ir vadina. bet pasikartosiu, ne su forumietiemis apie tai kalbetis reikia (juk nesat maza mergaite, kuri dar nezino kas yra blogai, o kas gerai, pati puikiai suprantat situacija, kurioje dabar esate), o su savo vaiko tevu. sekmes
Dėkui už nuomonę  .taip aš ne maža mergaitė. Kartais reikia perskaityt kitų žmonių nuomonę ir susidėliot visus taškiukus O ex nesiklauso nei mano argumentu nei mano nuomonės...tiesiog kaip ožys laikosi savo  užginčija viską.
Dalia B
2009 01 07, 01:10
QUOTE(RIMINI @ 2009 01 07, 01:36) Dėkui už nuomonę  .taip aš ne maža mergaitė. Kartais reikia perskaityt kitų žmonių nuomonę ir susidėliot visus taškiukus O ex nesiklauso nei mano argumentu nei mano nuomonės...tiesiog kaip ožys laikosi savo  užginčija viską. Na, mano sutuoktinis, kuris dabar tik procesinis priešininkas, tai vis dar mano, kad jam priklauso visos jo buvusios žmonos. Iš buvusios santuokos turi vaikelį, tai net jo močiutė prisispyrus kažkada klausinėjo vaiko - tavo mama turi draugą? Ar turi? Vaikas protingas - taip, sako, turi. Mane! Vyras vis laukė, kol vaikas pradės kalbėti ir papasakos, ką mama veikia etc. Juokinga.
QUOTE(Dalia B @ 2009 01 07, 02:10) Na, mano sutuoktinis, kuris dabar tik procesinis priešininkas, tai vis dar mano, kad jam priklauso visos jo buvusios žmonos. Iš buvusios santuokos turi vaikelį, tai net jo močiutė prisispyrus kažkada klausinėjo vaiko - tavo mama turi draugą? Ar turi? Vaikas protingas - taip, sako, turi. Mane! Vyras vis laukė, kol vaikas pradės kalbėti ir papasakos, ką mama veikia etc. Juokinga. Egoistai tie vyrai..Viskas tik Jų tik Jiems ir tt.. Man baisiausia,kad kiša vaikus į tą š....kuo čia vaikutis dėtas.Padaro patogiu sau įrankiu..Tipo užvažiuosiu tau per skaudžiauisa vietą..Bet ką jie tuo nori pasiekt man nesuvokiama....
Manau, daugelis vyru yra savanaudziai ir mano, kad buvusi zmona yra daiktas, kuriuo jie gali manipuliuoti. Mano vyras irgi turi ta bruoza. Kai istekejau, jis po po keliu menesiu susirado meiluze. Nuo tada is jo girdejau vienintelius zodzius, kad as esu jam nereikalinga, kad as jo visos problemos, kad skiriames. Ilga laika meginau saugoti seima, daug ka atleidau, bet vis vien kiekviename zingsnyje vis gavau pasiulyma skirtis. Kai galiausiai plyso kantrybe ir sutikau skirtis, padejau taska, susiradau kita vyra. Sutuoktinis vire is pykcio tai suzinojes, mane irgi isvadino ir kurv..., ir sliundr.., Manau, vyrui sunku matyti, kad tu kuri savo asmenini gyvenima, o jam gal tai padaryti vis nepavyksta. Greiciausiai jis nori, kad jam vienam tik sektusi ir gyvenimas judetu i prieki, o tu turi tuo laiku tik verkti ir atgailauti O kalbejimas gali ir nepadeti, nes logika kartais apeina zasinu galvas
Medinis
2009 01 07, 08:15
QUOTE(RIMINI @ 2009 01 06, 23:20) Laikinai grįžau gyvent į vaiko tėvo namus( pabrėžiu ne pas tėva). Na čia dabar... Net viešbutyje gyvenant negalima vestis į kambarį pašalinių žmonių. O čia atsikraustė gyventi pas "svetimą" žmogų ir savo teises pumpuoja. Tai čiuožkit lauk "iš vaiko tėvo namų" ir dulkinkitės su kuo norit ir kada norit. Vargšiukė... Oi oi oi.
kuriam viesbutyje negalima i kambari pasaliniu zmoniu vestis? beje, temos atore ejo i pasimatyma, o ne i namus vede, nors siaip situacija zinoma slidoka, kad ir kokie geranoriski santykiai bebutu,vis tiek kas nors islenda
O man tai is principo yra nepriimtina ir nesuvokiama, kaip galima pas ta pati ex atsikraustyti pagyventi. Jus pati zinote savo ankstesnius santykius su juo, jo charakteri, ir galite prognozuoti jo reakcija i tokius dalykus. Juk buna ex, kurie tikri draugai, apie sirdies reikalus galima kalbetis, patarimais dalintis. Aisku, retai. Jei jus zinote, kad tai ne tas zmogus, kad tai ne tas 'draugas', tai tikai naturalu, kad toks jusu elgesys ji tik provokuoja.
braske 8
2009 01 07, 11:49
QUOTE(RIMINI @ 2009 01 07, 00:20) Situacija kvaila, o tai kai jis(ex) sužino , kad jūs kažką susiradot , jūs jam pati pasipasakojat ar čia kaip????????????
QUOTE(Rudze @ 2009 01 07, 07:05) Manau, daugelis vyru yra savanaudziai ir mano, kad buvusi zmona yra daiktas, kuriuo jie gali manipuliuoti. Mano vyras irgi turi ta bruoza. Kai istekejau, jis po po keliu menesiu susirado meiluze. Nuo tada is jo girdejau vienintelius zodzius, kad as esu jam nereikalinga, kad as jo visos problemos, kad skiriames. Ilga laika meginau saugoti seima, daug ka atleidau, bet vis vien kiekviename zingsnyje vis gavau pasiulyma skirtis. Kai galiausiai plyso kantrybe ir sutikau skirtis, padejau taska, susiradau kita vyra. Sutuoktinis vire is pykcio tai suzinojes, mane irgi isvadino ir kurv..., ir sliundr.., Manau, vyrui sunku matyti, kad tu kuri savo asmenini gyvenima, o jam gal tai padaryti vis nepavyksta. Greiciausiai jis nori, kad jam vienam tik sektusi ir gyvenimas judetu i prieki, o tu turi tuo laiku tik verkti ir atgailauti O kalbejimas gali ir nepadeti, nes logika kartais apeina zasinu galvas  siaubas kai dvi pusės nesusišneka.aš pastaruoju metu net nebešneku,bijau gaut į galvą QUOTE(Medinis @ 2009 01 07, 09:15) Na čia dabar... Net viešbutyje gyvenant negalima vestis į kambarį pašalinių žmonių. O čia atsikraustė gyventi pas "svetimą" žmogų ir savo teises pumpuoja. Tai čiuožkit lauk "iš vaiko tėvo namų" ir dulkinkitės su kuo norit ir kada norit. Vargšiukė... Oi oi oi. Medini,ne aš tą vyrą palikau.jis mane besilaukiančią metė,mat pasijuto apgautas. vaikuti per anksti pasidarė  tada atsirado kita meilė pas jį. aš daug mačiau,daug išgyvenau visko, tuo periodu kai atrodo žmogus turi džiaugtis,būt laimingas ir tt..Aš jį mylėjau, buvau pasiruošus atleist, bet jam to tada nereikėjo..dabar tipo prisireikė manęs kai niekas į jį nebžiūri..kodėl aš turėčiau žiurėt.. aš negyvenčiau su vaiku jo namuose jei jis sugebėtų išlaikyti vaiką( dabar alimentai nuolat vėluoja ir yra tokie maži,kad papūsk prieš vėja net mokesčiu bute gyvevant nesumokėsi..tai dėl gyvenamos vietos nelabai drįstu kaltint save.. QUOTE(shiva1 @ 2009 01 07, 09:27) kuriam viesbutyje negalima i kambari pasaliniu zmoniu vestis? beje, temos atore ejo i pasimatyma, o ne i namus vede, nors siaip situacija zinoma slidoka, kad ir kokie geranoriski santykiai bebutu,vis tiek kas nors islenda i namus net nesugalvočiau vestis,o bet koks normalus bičas ir neitų pas moteriškę į namus kuri gyvena pas savo ex..nu nebent totalus extremalas..o man tokiu nereikia.man reikia žmogaus kuris mane suprastų,man reikia jo švelnumo ir tt.patys suvokiat QUOTE(ciuke @ 2009 01 07, 09:54) O man tai is principo yra nepriimtina ir nesuvokiama, kaip galima pas ta pati ex atsikraustyti pagyventi. Jus pati zinote savo ankstesnius santykius su juo, jo charakteri, ir galite prognozuoti jo reakcija i tokius dalykus. Juk buna ex, kurie tikri draugai, apie sirdies reikalus galima kalbetis, patarimais dalintis. Aisku, retai. Jei jus zinote, kad tai ne tas zmogus, kad tai ne tas 'draugas', tai tikai naturalu, kad toks jusu elgesys ji tik provokuoja. pasikartosiu,jei jis moketu alimentus normalius ir laiku,nereikėtų man tupėt jo name..aš gi negaliu art per kelis darbus,nepajėgiu fiziškai,be to vaikui reik mamos,ne pinigų.. o ankstesni santykiai iki nėštumo buvo puikūs..žmogus arba mane agaudinėjo meistriškai arba jam toks šokas ištiko,kad pasikeitė 100proc.. QUOTE(braske 8 @ 2009 01 07, 12:49) Situacija kvaila, o tai kai jis(ex) sužino , kad jūs kažką susiradot , jūs jam pati pasipasakojat ar čia kaip???????????? jis spėlioja..as sakau kad su kolegėm kavinej sėdžiu ar pan..taip sakant nekaltas melas..ir aplamai sakau man reikia porai valandu i miesta,kodel aš jam turiu teisintis
O vaika paliekate su tevu kol pasimatymuose bunat ??? Tiesa pasakius net nenustebau perskaicius tema, nes gyvenate jo namuose, jo teritorijoje tai jis ir kelia savo reikalavimus ir taisykles... O kiek laiko planuojate pas ji gyventi, kol susirasit nauja vyra ??? Nes kaip suprantu daugiau dirbti tam, kad atskirai gyventi jus neketinate ??? Na nezinau, del vaiko galima padaryti viska ir gyventi su ex jei nuo to priklauso vaiko sveikata, bet primiausiai ieskociau iseiciu del saves ir vaiko, o ne naujo vyro O siaip tai vienintelis patarimas ignoruokite jo tokius pasisakymus ir viskas...
QUOTE(Rykute @ 2009 01 07, 13:49) O vaika paliekate su tevu kol pasimatymuose bunat ??? Tiesa pasakius net nenustebau perskaicius tema, nes gyvenate jo namuose, jo teritorijoje tai jis ir kelia savo reikalavimus ir taisykles... O kiek laiko planuojate pas ji gyventi, kol susirasit nauja vyra ??? Nes kaip suprantu daugiau dirbti tam, kad atskirai gyventi jus neketinate ??? Na nezinau, del vaiko galima padaryti viska ir gyventi su ex jei nuo to priklauso vaiko sveikata, bet primiausiai ieskociau iseiciu del saves ir vaiko, o ne naujo vyro O siaip tai vienintelis patarimas ignoruokite jo tokius pasisakymus ir viskas... as ji ir ignoruoju.. man neidomi jo nuomone apie mane.Man idomi skaitytojo nuomonė į mano situacija. Gyvensim pas jį maximum iki pavasario. jei bus imanoma. ta prasme ignoruoju jo psichologini terora,bet ar ilgai taip sugebėsiu..aš jautrus žmogus. RYKUTE juk nesakau kad va intensyviai ieškau,ne..tiesiog sutikau idomu žmogų. pažįstami neseniai,sutariame puikiai 3* tfu... tiesiog netenkina manęs toks gyvenimas darbas + vaikas..myliu savo vaiką labiausiai už viska,tai net nediskutuotinas dalykas..bet noriu gyvent pilnavertį gyvenimą.. Tiesiog po ex tapau atsargi..bet užsidaryt ir vienišiaut kol susensiu net nesiruošiu... RYKUTE aš dirbu nemažai,pilnu etatu + naktinės pamainos..ji užsikrausiu dar papildomo darbo kas su vaiku bus,koks jis augs,gi vaikui reik mamos,šilumos ir tt... vaikas turi dvi močiutes su kuriomis ir palieku kai išeinu kažkur( nebutinai į pasimatymą...ir i parduotuvę ir i kirpyklą ir tt..) tikrai nelakstau kaži kur po pusdieni..iš namu ištrukstu valandelei,na max dviem..ir tik tuo atveju kai mažoji neserga ir paliekama saugiose rankose... ir aplamai nematau galimybės su ex turėt šeimą, todėl visai nespjaunu i galimybę kažkada sukurt šeimą su mielu žmogum jei toks atsiras mano gyvenime  ne tik dėl savęs bet ir dėl vaiko..vaiko tėvas ilgainiui degraduos.as isitikinus...  be to aplink daugybė pavyzdžių kaip vyras gali,sugeba ir nori augint savo moters vaiką.....
O jusu naujai sutiktas zmogus zino, kad jus gyvenate pas ex? Ir jei jusu tevai gyvena tame paciame mieste ar negeriau su jais? Iki pavasario tai gana ilgas laikas, ne siaip kad visai laikinai savaite ar pan.... As, pasikartosiu, mano tokia situacija, kad gyevnti pas ex nesuvokiama. Bet manau tai jums tikrai daug nervu kainuos. Ir pagaliau, kaip vaikas sia situacija suvokia? Paskui reikes is tevelio iseiti, vaikui vel bus sunku.........
Medinis
2009 01 07, 13:43
QUOTE(RIMINI @ 2009 01 07, 13:15) .Man idomi skaitytojo nuomonė į mano situacija. Na o kokia čia gali būti nuomonė... Atsikraustė boba į nekenčiamo vyro butą ir reiškia pretenzijas buto šeimininkui. Nepatinka - susiraskit geresnį šeimininką. Vat ir visa nuomonė.
braske 8
2009 01 07, 13:47
QUOTE(RIMINI @ 2009 01 07, 13:17) jis spėlioja..as sakau kad su kolegėm kavinej sėdžiu ar pan..taip sakant nekaltas melas..ir aplamai sakau man reikia porai valandu i miesta,kodel aš jam turiu teisintis  Nu jei gyvenat pas ex, tai kaip ir pas bet kurį nuomuotoją turite gyvenant priimti jo diktuojamas salygas , nes tai jo namai. O tai ko su juo leistis į bet kokius asmeninius pokalbius - nesuprantu , gyveni kaip su kaimynu būni mandagi ir psio. O jei kamantinėja -tegu sau monologu ir kalba , o ko leistis į diskusijas. Šiaip tai vis tiek be ryšio gyventi su ex , o jei jis mergų atsives-tai juk jo namai, ir kels fiestas......., aš tai tikrai ieškočiau išeičiu kaip gyventi pas kokius savus tevus, giminaičius ar dar kur, vat vaikas turi pilną teisę būt tėtuko namie , o jums ko ten nesuprantu.....nebent garsiai deklaruojat kad tikrai negyvensit su juo, o jaučiat visai ką kitą...
QUOTE(RIMINI @ 2009 01 07, 14:15) Na tik nesupraskit manes neteisingai, as jusu neteisiu ir nekaltinu  As palaikau ir esu uz tai, kad pradeti nauja gyvenima, sukurti seima ir kuo daugiau buti su vaiku. Eiciau i savivaldybe, uzsirasyciau i eile soc. bustui gauti, gal buta nuomotusi dar koki apazystama per puse Kol gyvenate su vaiko tevu tai jums bus sunkiau, o rasete, kad yra dvi mociutes tai kodel ne ten prisiglausti ???
QUOTE(ciuke @ 2009 01 07, 14:42) O jusu naujai sutiktas zmogus zino, kad jus gyvenate pas ex? Ir jei jusu tevai gyvena tame paciame mieste ar negeriau su jais? Iki pavasario tai gana ilgas laikas, ne siaip kad visai laikinai savaite ar pan.... As, pasikartosiu, mano tokia situacija, kad gyevnti pas ex nesuvokiama. Bet manau tai jums tikrai daug nervu kainuos. Ir pagaliau, kaip vaikas sia situacija suvokia? Paskui reikes is tevelio iseiti, vaikui vel bus sunku......... taip žino. nera tuo patenkintas aišku,bet jei jis manim tiki.. jei netikėtų kam man išvis su tokiu tada prasidėt..Mano tėvai netoliese.Visa laika ir gyvenau pas juos.Tiesiog žiemą ten vaikui nepatinka aplinka(pelėsis,alergijos ir tt) tai pas mam grįšiu kai jau šilta bus. Šiaip jo beveik nebuna namie,tik kai grįžta išgėręs pradeda rodyt savo ego...nusišnekėt ir tt.. sutarę buvom,kad elgsimės draugiškai,vaikas nematys nesamonių..bet taip nėra. QUOTE(Medinis @ 2009 01 07, 14:43) Na o kokia čia gali būti nuomonė... Atsikraustė boba į nekenčiamo vyro butą ir reiškia pretenzijas buto šeimininkui. Nepatinka - susiraskit geresnį šeimininką. Vat ir visa nuomonė. turėsiu omeny
QUOTE(RIMINI @ 2009 01 07, 14:59) taip žino. nera tuo patenkintas aišku,bet jei jis manim tiki.. jei netikėtų kam man išvis su tokiu tada prasidėt..Mano tėvai netoliese.Visa laika ir gyvenau pas juos. Tiesiog žiemą ten vaikui nepatinka aplinka(pelėsis,alergijos ir tt) tai pas mam grįšiu kai jau šilta bus. Šiaip jo beveik nebuna namie,tik kai grįžta išgėręs pradeda rodyt savo ego...nusišnekėt ir tt.. sutarę buvom,kad elgsimės draugiškai,vaikas nematys nesamonių..bet taip nėra. Tai puiki proga per pavasari vasara isnaikinti pelesi ir pasidaryti nors mini remonta.
QUOTE(braske 8 @ 2009 01 07, 14:47) Nu jei gyvenat pas ex, tai kaip ir pas bet kurį nuomuotoją turite gyvenant priimti jo diktuojamas salygas , nes tai jo namai. O tai ko su juo leistis į bet kokius asmeninius pokalbius - nesuprantu , gyveni kaip su kaimynu būni mandagi ir psio. O jei kamantinėja -tegu sau monologu ir kalba , o ko leistis į diskusijas. Šiaip tai vis tiek be ryšio gyventi su ex , o jei jis mergų atsives-tai juk jo namai, ir kels fiestas......., aš tai tikrai ieškočiau išeičiu kaip gyventi pas kokius savus tevus, giminaičius ar dar kur, vat vaikas turi pilną teisę būt tėtuko namie , o jums ko ten nesuprantu.....nebent garsiai deklaruojat kad tikrai negyvensit su juo, o jaučiat visai ką kitą... as ir nesileidžiu i diskusijas..tai jis nori diskutuot,o aš ne..aš jam nesu už nieka skolinga.  aplamai jis vaiko nežiurėjo visai..dabar jau kai didelė,kai jau žaidžia su juo tai alpsta ir net grasina man kad vsio nebeišveši tu vaiko niekur QUOTE(Rykute @ 2009 01 07, 14:55) Na tik nesupraskit manes neteisingai, as jusu neteisiu ir nekaltinu  As palaikau ir esu uz tai, kad pradeti nauja gyvenima, sukurti seima ir kuo daugiau buti su vaiku. Eiciau i savivaldybe, uzsirasyciau i eile soc. bustui gauti, gal buta nuomotusi dar koki apazystama per puse Kol gyvenate su vaiko tevu tai jums bus sunkiau, o rasete, kad yra dvi mociutes tai kodel ne ten prisiglausti ??? močiutė nr 1 yra mano mama,pas kuria gyvenau ir netrukus vel grįšiu..aš ten ir pati turiu turto(namo dalį) tiesiog ner pinigėlių remontui..ex užginčijo alimentus,gaunu minimalia suma. Turtas jo motinos vardu, oficialiai niekur neformintas. O man algelės užtenka vos su mažyle prasimaitint,vaistams išleidžiam kruvas pinigėlių  ..tai busto gerinimui sutaupyt be šansu antra močiutė tai ex mama. ji kai parsikraustem pas juos gyvent kažkiek pabuna su vaiku kai nedirba..visgi padeda.  geranoriška ir ant manęs blogo žodžio nesako...nesmerkia.. Papildyta:QUOTE(Rykute @ 2009 01 07, 15:05) Tai puiki proga per pavasari vasara isnaikinti pelesi ir pasidaryti nors mini remonta. domejausi visais istais dalykasi,stoga keiteme sia vasara. butina nama siltinti is sorės,ir remontuot iš vidaus...tokiu finansiniu galimybiu mano šeima neturi šiuo metu ir neaisku kada turės,o kišti i mini remonta ner prasmes rudeni vel ten gyvens pelėsis kadangi rezultatas nulinis neapšiltinus namo iš išorės...statybininkė  tikiuosi mano vaikas išaugs visas savo ligeles ir mes galėsim toliau gyvent savo namuose be stresų
QUOTE(RIMINI @ 2009 01 07, 15:16) domejausi visais istais dalykasi,stoga keiteme sia vasara. butina nama siltinti is sorės,ir remontuot iš vidaus...tokiu finansiniu galimybiu mano šeima neturi šiuo metu ir neaisku kada turės,o kišti i mini remonta ner prasmes rudeni vel ten gyvens pelėsis kadangi rezultatas nulinis neapšiltinus namo iš išorės...statybininkė  tikiuosi mano vaikas išaugs visas savo ligeles ir mes galėsim toliau gyvent savo namuose be stresų  Na man taip pat sake, kad siltinti reikia is isores ir t.t. Bet vat emiau ir siemet su puta apsiltinau is vidaus viena siena kuri dreko ir kuri salo pastoviai. Pries tai tapetus nuplesem, nuskutom ir .t.t. Tai rezultatas pasiteisino man  Kambary silta, nedreksta ir pavasari ruosiuosi dabaigti ir kitas sienas.
Zitlali
2009 01 07, 16:42
Neisivaizduoju kaip palikta sitaip moteris vyro, neturi savigarbos ir eina pas ji gyventi nesvarbu kiek laiko ir dar skundzias koks jis nekoks... tai negi reik dar didesniu dramu, kad akys atsivertu, manrods taip ir saukiates bedos...  kazkokia nesamone... kur savigarba Jusu?  na ir kas, kad JIS jus pasiko, o ne atvirksciai, tai norit pasakyti, dabar turite teise vaidindama auka eiti pas ji gyventi ir dar kazko reikalauti? gi jis nutrauke visus santykius, tai ko dar reikia  nelabai suprantu... mano savigarba, kad ir kaip begyvenciau skurdziai neleistu eiti pas exa gyventi kuris sitaip pasielge su manim ir musu bendru vaiku. Juk jis Jusu atsisake su vaiku, tai kam dar jam i akis lysti? zodziu akivaizdu, kad savigarbos Jus visai neturite
zarazna
2009 01 07, 18:07
QUOTE(Zitlali @ 2009 01 07, 18:42) zodziu akivaizdu, kad savigarbos Jus visai neturite  Ir pagarbos kitam žmogui, kuris priėmė pagyventi taip pat. Kieno rogėse sėdi, to ir giesmę giedi. Nepatinka - eik gyventi pati viena ir darysi ką nori, o dabar, teks taikytis su jo sąlygomis.
QUOTE(Rykute @ 2009 01 07, 15:27) Na man taip pat sake, kad siltinti reikia is isores ir t.t. Bet vat emiau ir siemet su puta apsiltinau is vidaus viena siena kuri dreko ir kuri salo pastoviai. Pries tai tapetus nuplesem, nuskutom ir .t.t. Tai rezultatas pasiteisino man  Kambary silta, nedreksta ir pavasari ruosiuosi dabaigti ir kitas sienas. aciu aciu zinosiu,kad galima ir sitaip QUOTE(Zitlali @ 2009 01 07, 17:42) Neisivaizduoju kaip palikta sitaip moteris vyro, neturi savigarbos ir eina pas ji gyventi nesvarbu kiek laiko ir dar skundzias koks jis nekoks... tai negi reik dar didesniu dramu, kad akys atsivertu, manrods taip ir saukiates bedos...  kazkokia nesamone... kur savigarba Jusu?  na ir kas, kad JIS jus pasiko, o ne atvirksciai, tai norit pasakyti, dabar turite teise vaidindama auka eiti pas ji gyventi ir dar kazko reikalauti? gi jis nutrauke visus santykius, tai ko dar reikia  nelabai suprantu... mano savigarba, kad ir kaip begyvenciau skurdziai neleistu eiti pas exa gyventi kuris sitaip pasielge su manim ir musu bendru vaiku. Juk jis Jusu atsisake su vaiku, tai kam dar jam i akis lysti? zodziu akivaizdu, kad savigarbos Jus visai neturite  na negyvenu as tikrai skurde  gal netaip supratot..tiesiog uždirbu tiek kiek užtenka prasimaitint ir apsirengt mudviem su dukra o aš pažiurėčiau kur Jūsų savigarba išgaruotų kai vaiko bronchitai baigtųsi priepuoliais, ligoninėm ir 5 kursais antibiotikų per mėnesį  nelinkiu net pikčiausiam priešui  ir taip ištisą šaltąjį periodą. tiesiog noriu,kad suprastumet,kad mes pradžioje nusistatėme ribas: aš grįžau dėl dukros,kadangi jis negali jos nuolat žiūrėti  be to neduočiau aš jam vaiko ,kad ir per žiemą..  ..nei išlaikytų jis vaiko nei ką. O savigarbą manau kiekvienas suprantame skirtingai... beje nei aš vaidinu auką,nei žeminuos prieš ex.. Šituos namus kūrėme mes kažkada kartu,čia mano idėta tiek darbo,tiek pinigėlių  be to jis manęs su vaiku iš namų nevijo,pati išėjau,kadangi turiu ir savo namus,gal ne tokius gražius kaip šie,bet ne mažiau jaukius  tiesiog nežinojau,kad vaikui išlys ligos vien dėl gyvenamos vietos pakeitimo... na aplamai mam dėl vaiko manau gali daug padaryt,netgi ryžtis tokioms nesamonėms kokią padariau aš.  tebunie jei jums atrodo aš negerbiu savęs  ,nors aš pati taip nemanau...
QUOTE(zarazna @ 2009 01 07, 19:07) Ir pagarbos kitam žmogui, kuris priėmė pagyventi taip pat. Kieno rogėse sėdi, to ir giesmę giedi. Nepatinka - eik gyventi pati viena ir darysi ką nori, o dabar, teks taikytis su jo sąlygomis. einu pasiskaityt savo postus,negi parašiau apie nepagarbą  nematau aš jame sau vyro,partnerio ir tt.(o anksčiau t.y prieš 3 m dar ir kaip jis man atrodė geras,pats pačiausias ir tt. stengiausi dėl jos katinau siekti kažko šiame gyvenime ir tt) kaip tėvas jis nera blogas,sugeba pamaitinti,aprengti vaiką ir tt. žaidžia su juo.Tik,kad su finansias mums padeda labai netsbiliai.visa našta man  jaučiuosi labai jau netsbiliai kai perveda alimentus vaikui kas 3 mėn  kita karta kas men..kaip man paiskaičiuot savo išlaidas ir tt  kaip pasiplanuot stambesnius pirkinius,galų gale namučius pasiremontuot.Jis gi statybininkas galėtų paremontuot.na veltui prašau.Skolingas jis man pinigėlių,už tiek tikrai galėtų supirkt reikiamas medžiagas ir paremontuot...gi ne dėl manęs...tai va tingi, matyt, todėl ir parsivežė pas save..gal nori,kad aš jausčiausi kalta,skolinga ar pan.. pradžioje(čia kai grįžau) jis man gėles tempė namo beveik kasdien,padėkodavau pamerkdavau ir tiek...gal jis tikėjosi,kad grįšiu pas jį. aš jaučiuosi turinti teisę turėt kažkiek laiko sau,nesvarbu kur ir kaip jį praleisiu(nekalbu apie kažkokius kraštutinumus).ar Jūsų neišsekintų vien darbas ir buvimas su vaikučiu namie.  Matote mums į lauką leidžiama kai nėr per daug drėgmės,kai +5,negalime eiti į parduotuves ir kitas viešas vietas,kadangi visiškai neatsparios virusams iš moteriškos pusės tikėjausi daugiau supratimo  bet idomi man kiekviena nuomonė
zarazna
2009 01 07, 18:50
Kalbu ne apie pagarbą kaip tėvui, vyrui ar draugui, o apie pagarbą žmogui,kuris priėmė jus pagyventi. Galėjo ir nepiimti juk... Žinoma, kad suprantu tavo norą turėti asmeninį gyvenimą ir sutinku su tavimi dėl to. Tačiau šiuo gyvenimo momentu, kol gyveni pas jį , turi paisyti ir jo nuomonės. Nes paprasčiausiai nemangu jos nepaisyti, tai ir yra nepagaba jam , kaip žmogui - jo nuomonės nepaisymas.
QUOTE(zarazna @ 2009 01 07, 19:50) Kalbu ne apie pagarbą kaip tėvui, vyrui ar draugui, o apie pagarbą žmogui,kuris priėmė jus pagyventi. Galėjo ir nepiimti juk... Žinoma, kad suprantu tavo norą turėti asmeninį gyvenimą ir sutinku su tavimi dėl to. Tačiau šiuo gyvenimo momentu, kol gyveni pas jį , turi paisyti ir jo nuomonės. Nes paprasčiausiai nemangu jos nepaisyti, tai ir yra nepagaba jam , kaip žmogui - jo nuomonės nepaisymas. JIs irgi bendrauja su merginomis.bet aš už tai jo nesmerkiu  tegul.dar pasveikinčiau ir labai pasidžiaugčiau jei jam pavyktų turėt gražius santykius su kita moterimi  Gink Dieve namo jis nesivedžioja nieko  bent jau kol mes gyvename čia o jamvyriškas ego koja kiša..mat kaip jo vaika matys kitas vyriškis.  as manyčiau čia vios šaknys ir slypi
Skaičiau skaičiau temą ir nesupratau apie ką ji: jei autorei reikia nuomonės, mes ją galim parašyti - bet kas iš to? Iš atsakymų peršasi išvada, kad RIMINI jau žino atsakymus į visus klausimus ir priekaištus - tai kuriems galams diskutuoti? Teisę į asmeninį gyvenimą turite, bet kiekvienas asmuo gali pareikšti savo požiūrį į tą gyvenimą - tiesiog neišeina to uždrausti. Buto savininkas labiausiai gali tą daryti, būdamas dar ir vaiko tėvu. Jei jis manys, kad vaikas auga netinkamoje aplinkoje, gali net ir sugalvoti pilnai pasirūpinti savo vaiku - jį auginti. Jūs mano manymu netinkamai rūpinatės vaiku, nes leidžiama tėvui vaiko akivaizdoje Jus vadinti taip, kaip vaikui nereikia girdėti (jei neteisingai supratau pataisykite)... Siūlyčiau susėsti ir pakalbėti, susitarti dėl šių dalykų. O teisę gyventi kaip norite tikrai turite
QUOTE(Krysta @ 2009 01 07, 20:01) Skaičiau skaičiau temą ir nesupratau apie ką ji: jei autorei reikia nuomonės, mes ją galim parašyti - bet kas iš to? Iš atsakymų peršasi išvada, kad RIMINI jau žino atsakymus į visus klausimus ir priekaištus - tai kuriems galams diskutuoti? Teisę į asmeninį gyvenimą turite, bet kiekvienas asmuo gali pareikšti savo požiūrį į tą gyvenimą - tiesiog neišeina to uždrausti. Buto savininkas labiausiai gali tą daryti, būdamas dar ir vaiko tėvu. Jei jis manys, kad vaikas auga netinkamoje aplinkoje, gali net ir sugalvoti pilnai pasirūpinti savo vaiku - jį auginti. Jūs mano manymu netinkamai rūpinatės vaiku, nes leidžiama tėvui vaiko akivaizdoje Jus vadinti taip, kaip vaikui nereikia girdėti (jei neteisingai supratau pataisykite)... Siūlyčiau susėsti ir pakalbėti, susitarti dėl šių dalykų. O teisę gyventi kaip norite tikrai turite  mano jau tokia mada teisintis ir komentuoti Taip jis vaiko akivaizdoje vadino mane netinkamai. čia girtas.vaikas nesureagavo kažkaip.tiesiog per mažas kad žinotų tokių žodžių reikšmes. Tėvas dabar suvokia,kad negerai pasielgė. aš visada jam pabrėžiu nekalbek negražiai prie vaiko,nesikeik ir tt.vaikas neturi jaust ytampos ir tt.kjam tai viskas žinoma,bet nzn kodėl jis priešingai daro.nes mano grižta nuomonė geriau vaikas auga nepilnoje šeimoje,bet be ytampos,nei su abiem tėvais bet matydamas psichologinę prievartą ir šiaip nesutarimą. Vaikučio jis iš manęs nepaimtų,nenoriu tikėt,kad LT įstatymai tokie supuvę. Jis neturi jokio turto,nei pajamų,tik milžiniškus įsiskolinimus. Aš turiu viską: galiu suteikt vaikui gyvenamą vietą ir išlaikyti ji ..
QUOTE(RIMINI @ 2009 01 07, 19:14) Vaikučio jis iš manęs nepaimtų,nenoriu tikėt,kad LT įstatymai tokie supuvę. Jis neturi jokio turto,nei pajamų,tik milžiniškus įsiskolinimus. Aš turiu viską: galiu suteikt vaikui gyvenamą vietą ir išlaikyti ji ..  Jūs neteisingai viską įsivaizduojate  LT įstatymai nesupuvę. Jei turi įsiskolinimus - vadinasi, turi iš ko juos grąžinti. Jūs negalite kol kas suteikti vaikui tinkamos gyvenamos vietos, nes esate priversta su vaiku gyventi ne savo namuose. Taip kad...
zarazna
2009 01 07, 19:27
QUOTE(RIMINI @ 2009 01 07, 21:14) Jis neturi jokio turto,nei pajamų,tik milžiniškus įsiskolinimus. Aš turiu viską: galiu suteikt vaikui gyvenamą vietą ir išlaikyti ji ..  Jis nieko neturi, tu turi viską  Bet gyveni pas jį  . Anksčiau rašei, kad tavo butas prastesnis nei jo, todėl gyveni pas jį.
QUOTE(Krysta @ 2009 01 07, 20:25) Jūs neteisingai viską įsivaizduojate  LT įstatymai nesupuvę. Jei turi įsiskolinimus - vadinasi, turi iš ko juos grąžinti. Jūs negalite kol kas suteikti vaikui tinkamos gyvenamos vietos, nes esate priversta su vaiku gyventi ne savo namuose. Taip kad... nesiginčysiu  bet einant teismo keliu šitas namas kuriame gyvename dabar net neegzistoja  taip kad jis išvis neturi jokios gyvenamos vietos,o vaiko gyvenamoji vieta nustatyta su manimi
QUOTE(RIMINI @ 2009 01 07, 19:30) nesiginčysiu  bet einant teismo keliu šitas namas kuriame gyvename dabar net neegzistoja  taip kad jis išvis neturi jokios gyvenamos vietos,o vaiko gyvenamoji vieta nustatyta su manimi  EInant teismo keliu egzistuoja tas namas. Papasakoti galiu kaip būna: eina vaikų teisių apsaugos darbuotojos ir įvertina aplinką, nesvarbu kieno vardu tas namas - jei vaiko tėvas turi teisę jame gyventi, tai būtų skaitoma vaiko gyvenamoji vieta  Butas gali būti nuomojamas ar giminės, artimieji gali leisti jame gyventi, teismui to sočiai užtenka. Linkiu nenueiti teismo keliu...
Zitlali
2009 01 07, 20:01
QUOTE(Krysta @ 2009 01 07, 20:01) Skaičiau skaičiau temą ir nesupratau apie ką ji: jei autorei reikia nuomonės, mes ją galim parašyti - bet kas iš to? Iš atsakymų peršasi išvada, kad RIMINI jau žino atsakymus į visus klausimus ir priekaištus - tai kuriems galams diskutuoti? Teisę į asmeninį gyvenimą turite, bet kiekvienas asmuo gali pareikšti savo požiūrį į tą gyvenimą - tiesiog neišeina to uždrausti. Buto savininkas labiausiai gali tą daryti, būdamas dar ir vaiko tėvu. Jei jis manys, kad vaikas auga netinkamoje aplinkoje, gali net ir sugalvoti pilnai pasirūpinti savo vaiku - jį auginti. Jūs mano manymu netinkamai rūpinatės vaiku, nes leidžiama tėvui vaiko akivaizdoje Jus vadinti taip, kaip vaikui nereikia girdėti (jei neteisingai supratau pataisykite)... Siūlyčiau susėsti ir pakalbėti, susitarti dėl šių dalykų. O teisę gyventi kaip norite tikrai turite   aha ta pati norejau parasyt... atsakant i temos klausima ar vienisa mama turi teise i asmenini gyvenima? atsakymas TAIP. BET ar turi teise i asmenini gyvenima kuomet pati gyvena buvusio vyro/draugo namuose? turi, jei vyrui jis netrukdo  atejusi i JO namus (nesvarbu, kad ansciau kuret juos abu) privalote ir priimate jo salygas
QUOTE(Zitlali @ 2009 01 07, 18:42) Neisivaizduoju kaip palikta sitaip moteris vyro, neturi savigarbos ir eina pas ji gyventi nesvarbu kiek laiko ir dar skundzias koks jis nekoks... tai negi reik dar didesniu dramu, kad akys atsivertu, manrods taip ir saukiates bedos...  kazkokia nesamone... kur savigarba Jusu?  na ir kas, kad JIS jus pasiko, o ne atvirksciai, tai norit pasakyti, dabar turite teise vaidindama auka eiti pas ji gyventi ir dar kazko reikalauti? gi jis nutrauke visus santykius, tai ko dar reikia  nelabai suprantu... mano savigarba, kad ir kaip begyvenciau skurdziai neleistu eiti pas exa gyventi kuris sitaip pasielge su manim ir musu bendru vaiku. Juk jis Jusu atsisake su vaiku, tai kam dar jam i akis lysti? zodziu akivaizdu, kad savigarbos Jus visai neturite  Mes nezinome visos situacijos, tad gal neizeidinekime zmogaus teigdami, kad jis toks ar anoks. Jei mergytei tikrai yra alergine reakcija nuo pelesiu ir, jei mama negali niekur kitur gauti prieglobscio, ji renkasi viena blogybe is keliu. As pati turejau isivariusi bronchu astma nuo pelesiu ir zinau ka tai reiskia, tad nekaltinkim mamos, kad ji stengiasi vardant vaikelio geresnes sveikatos ribodama savo laisve
mamyciuke22
2009 01 08, 11:30
QUOTE(RIMINI @ 2009 01 07, 01:20) pas mane panasiai tik kad as gyvenu pas savo tevu vyro ner(vaiko tevo) ,turiu 7men dukryte... tai va pries keleta dienu kaip visada as sedziu internete kur radau viena drauga su kuriuo nuejau i pasimatyma...mama ka supyko tu vaika geriau ziurek ateis laikas ir susirasi vaikina....vos ne k... vos nepaleistuve ...sako ka kiti sakys tai su vioenu tai su kitu...atrodysi kaip lengvabude....nu krc susipykom su mama o as toliau su vaikinu vienu bendrauju ....nenu tipo man uzdraus susirasinet su vaikinais juk kolkas niekur neskubu... na smerkt nesmerkiu bet kad jei bendrauji su sau mielu zmogum tai kokia teise turi tave taip vadint jei jis pats neprisiima atsakomybes(ar prisiima?)
Jullaja
2009 01 08, 11:48
 tikrai vaikui dabar yra sukurta "sveikesne" aplinka... mano nuomone- skyrybos tai yra skyrybos, ir ju nebuna tik beveik, neilgam ir t.t.- arbaissiskyria, arba ne.. neisivaizduoju, kad galeciau gyventi buvusio namuose... bandyciau kazkaip issisukt pati- keisti savo buta, gyvent pas tevus- nezinau situaciju, bet esu tikra ka visada imanomi variantai...
QUOTE(Krysta @ 2009 01 07, 20:43) EInant teismo keliu egzistuoja tas namas. Papasakoti galiu kaip būna: eina vaikų teisių apsaugos darbuotojos ir įvertina aplinką, nesvarbu kieno vardu tas namas - jei vaiko tėvas turi teisę jame gyventi, tai būtų skaitoma vaiko gyvenamoji vieta  Butas gali būti nuomojamas ar giminės, artimieji gali leisti jame gyventi, teismui to sočiai užtenka. Linkiu nenueiti teismo keliu... deja jokiu keliu einant neegzistuoja sitas namas,nera projekto net QUOTE(Rudze @ 2009 01 07, 22:44) Mes nezinome visos situacijos, tad gal neizeidinekime zmogaus teigdami, kad jis toks ar anoks. Jei mergytei tikrai yra alergine reakcija nuo pelesiu ir, jei mama negali niekur kitur gauti prieglobscio, ji renkasi viena blogybe is keliu. As pati turejau isivariusi bronchu astma nuo pelesiu ir zinau ka tai reiskia, tad nekaltinkim mamos, kad ji stengiasi vardant vaikelio geresnes sveikatos ribodama savo laisve manes nezeidzia kitu pasakymai, uzsigrudinus jau.tvirta.butent del vaikelio as tokioj situacijoj,jei ne vaikutis seniai nieko bendro netureciau su ex ir jo seima QUOTE(mamyciuke21 @ 2009 01 08, 12:30) pas mane panasiai tik kad as gyvenu pas savo tevu vyro ner(vaiko tevo) ,turiu 7men dukryte... tai va pries keleta dienu kaip visada as sedziu internete kur radau viena drauga su kuriuo nuejau i pasimatyma...mama ka supyko tu vaika geriau ziurek ateis laikas ir susirasi vaikina....vos ne k... vos nepaleistuve ...sako ka kiti sakys tai su vioenu tai su kitu...atrodysi kaip lengvabude....nu krc susipykom su mama o as toliau su vaikinu vienu bendrauju ....nenu tipo man uzdraus susirasinet su vaikinais juk kolkas niekur neskubu... na smerkt nesmerkiu bet kad jei bendrauji su sau mielu zmogum tai kokia teise turi tave taip vadint jei jis pats neprisiima atsakomybes(ar prisiima?) as turiu mama kuri mane suprant ir palaiko. gi nieko blogo as nematau susitikt su kazkuom nueit i filma,isgert kavos..kaip tai atgaivina nuo buities,tiesiog kitaip pailsejes ziuri i vaika. ar tu kitaip jautiesi? Sekmes tau mamyciuke.laikykis savo nuomones. ir sekmes randant tikra drauga QUOTE(Jullaja @ 2009 01 08, 12:48)  tikrai vaikui dabar yra sukurta "sveikesne" aplinka... mano nuomone- skyrybos tai yra skyrybos, ir ju nebuna tik beveik, neilgam ir t.t.- arbaissiskyria, arba ne.. neisivaizduoju, kad galeciau gyventi buvusio namuose... bandyciau kazkaip issisukt pati- keisti savo buta, gyvent pas tevus- nezinau situaciju, bet esu tikra ka visada imanomi variantai... vienintelis kartas kuris vaikui emociskai galejo paknkt tai mano aprasytas atvejis pirmame poste. o siaip as taiki,i konflikta neinu, nera namuose "negeros". Man ir kilo mintis, tik po to vieno atsitikimo kai ex panoro reguliuot mano gyvenima , užvest tokia temukę.
As irgi gyvenu su savo uosviais, tiesa vyras jau antras menuo isejo i draugo buta. Mes kartu kuremes nama salia uosviu ir visa laika cia pas uosvius gyvenom. Namas beveik pabaigtas, i kuri pasistacius klozeta, kriaukle ir virykle galeciau gyventi, bet mano vyrelis apie tai nenori girdeti. Is pradziu po visko norejau isvaziuoti kuo toliau nuo cia, bet po kiek laiko aprimau: cia yra deklaruota mano ir mano vaiku gyvenamoji vieta, cia musu namai kol kas ir isvaryti manes jie neturi jokios teises. Pasakiau, kad niekur as neisiu su 2 vaikais kol neisspresim busto klausimo. Naujo namo jie parduoti nenori, o butui man pinigu neturi. Tad nusprendziau, kad vaikams kol kas geriau likti cia pas senelius, kur ju lovytes, zaislai, kiemas ir draugai, o as ta kuri laika kol issispres busto klausimas, turesiu atsisakyti savo asmeninio gyvenimo-juk niekur neskubu. Aisku pakolioja jis mane prie vaiku karts nuo karto, bet ta pati padarytu ir kur as begyvenciau, o cia dar ir anyta mane uztaria. Jei atsirastu sirdziai mielas zmogus nezinau ka daryciau-o demesio juk dabar norisi kaip niekada anksciau. Paslapcia turbut ka sugalvociau, nors butu velniskai sunku-be vaiku praktiskai niekad neistrukstu. Taip kad tau sekmes, kantrybes ir stiprybes-nieko cia blogo nera-juk tu gali tureti keleta valandu tik sau ir leisti jas kaip ir kur tau patinka. Be to jis juk nieko nezino, tik itaria is pavydo. Man kalba visokias nesamones is oro, kai su vaikais tenka eiti ir pas ginekologus ar dantistus, nes paziureti nera kam.
Zuikių_dainos
2009 01 09, 11:52
pradžioj temos kartu su visais norėjau rėkaut - ko Tu ten gyveni ir panašiai... o dabar kai pagalvoju, nėra gi pas mus taip lengva su nekilnojamu turtu. Nuomuotis brangu, paskolas ne visi gi gauna. Patarčiau kiek įmanoma susitvarkyti tėvų būstą ir kuo greičiau kraustytis. O dėl meilės - viskam yra savas laikas, dabar Jūsų vietoj aš telkčiau dėmesį į svarbesnius dalykus - kad ir to pačio gyv. būsto susiradimui. Sekmės Jums ir sveikatos jūsų mergaitei
QUOTE(Medinis @ 2009 01 07, 06:15) Na čia dabar... Net viešbutyje gyvenant negalima vestis į kambarį pašalinių žmonių. Čia kokiam viešbuty taip  ? Nuliūdinsiu, bet turbūt tik Lietuvoj taip.. Niekur kitur tokio juoko negirdėjau
turi teisę ar neturi? as manau, kad turi, o vaikas mano kitaip. dėl jo netekesiu antrą kart, nes nenoriu jo skaudynt, bet ir santikiu nenutrauksiu, nes aš gyventi irgi noriu.
vienpaneles
2009 01 20, 21:05
QUOTE(RIMINI @ 2009 01 07, 00:20) Jei jau esi laisva tai ir buk savarankiska, o jei tavo ex tave islaiko, tai buk gera tupek namuose ir tylek,...dar kavutes jam i lova atnesk.
QUOTE(vienpaneles @ 2009 01 20, 22:05) Jei jau esi laisva tai ir buk savarankiska, o jei tavo ex tave islaiko, tai buk gera tupek namuose ir tylek,...dar kavutes jam i lova atnesk. save ir savo vaika islaikau pati
coliukee
2009 01 21, 17:33
kiekvienas zmogus turi teise i asmenini gyvenima ir niekas negali i ji kistis ar jam vadovauti.
QUOTE(coliukee @ 2009 01 21, 18:33) kiekvienas zmogus turi teise i asmenini gyvenima ir niekas negali i ji kistis ar jam vadovauti. pritariu
Medinis
2009 01 23, 19:27
QUOTE(coliukee @ 2009 01 21, 17:33) kiekvienas zmogus turi teise i asmenini gyvenima ir niekas negali i ji kistis ar jam vadovauti.
Marš vakarienės vyrui ruošt.
QUOTE(vienpaneles @ 2009 01 20, 22:05) Jei jau esi laisva tai ir buk savarankiska, o jei tavo ex tave islaiko, tai buk gera tupek namuose ir tylek,...dar kavutes jam i lova atnesk. Na, dėl pirmojo teiginio tokiu atveju kaip ir sutikčiau, bet jau dėl kavutės į lovą, tai NĖ UŽ KĄ  Nebent užtaisyti tokios nepakartojamos su cianidu
QUOTE(Medinis @ 2009 01 23, 20:27) Marš vakarienės vyrui ruošt. ir kam čia tas sarkazmas QUOTE(Erbe @ 2009 01 23, 22:29) nelaikau aš ant jo piktumo...manau ne man teist ir keršyt,tam Dievulis yra..Jis tai jau savo teismą visad padaro..
*Savana*
2009 01 25, 16:52
QUOTE(RIMINI @ 2009 01 07, 00:20) Manau, kad jei tarp jusu su buvusiuoju jau nieko nera, tikrai turi teise i asmenini gvenima, be to, tikrai nemanau, kad vyras irgi nesiesko antrosios puses.Nekreip demesio, kas ka sako ir stenkis susikurti savo gyvenima
|
|