Bet, nepaisant to, manau, kad turi teisę į asmeninį gyvenimą, ypač jei tikrai prieš atsikraustant buvo aptartos visos sąlygos. Juk nesivedi naujų draugų pas save namo. O išeiti į trumpą pasimatymą išgerti kavos ar nueiti į kiną - tokią teisę turi kiekviena laisva moteris. Juk turbūt nelakstai į pasimatymus kasdien, palikus vaiką? Taigi moterys, nepulkit taip iškart...juk ir pačios norėtumėt nors minutėlę "atsigauti" nuo buities, pasimėgauti rodomu dėmesiu... Aišku, tuo nereikia puikuotis prieš ex ir jam demonstratyviai rodyti, kad va - aš išeinu į susitikimą... Iš kitos pusės - jei jūs išsiskyrę (o ar esat oficialiai?), tai jis neturėtų kontroliuoti kiekvieno žingsnio.
Ką galiu dar pasakyti...yra matyt tokia kategorija vyrų, kurie nesugeba susitaikyt su tuo, jog jų "ex" susirado kažką kitą, kuris yra geresnis...nesvarbu, kad ji yra JAU ex. Tas pat ir pas mane... Nors išsiskyrėm jau prieš 3 metus ir visai dėl kitų priežasčių nei atsiradęs "trečiasis" ar "trečioji", gyvenam atskirai - vistiek jis negali susitaikyt su tuo, jog aš dabar turiu naują draugą. Nors ir pats turėjo draugę. Ir visokių negražių sms aš laikas nuo laiko iš jo gaunu, ir šiaip... Beje, jis savo rate ir mūsų skyrybų priežastį yra paviešinęs visai kitą - atseit aš jį palikau dėl kito, nors pats gerai žino, kodėl mes išsiskyrėm