Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar vieniša mama turi teisę į asmeninį gyvenimą?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2
konfetti
Na, gyventi pas ex - čia jau kraštutinumas schmoll.gif ... Tą pateisinčiau nebent jei jau tikrai jokios kitos išeities nebūtų. Bent jau aš pati pas savo ex tai tikrai negalėčiau (nors ir sąlygų tam nebūtų - jis pats pas motiną gyvena), per sunkus jis žmogus...
Bet, nepaisant to, manau, kad turi teisę į asmeninį gyvenimą, ypač jei tikrai prieš atsikraustant buvo aptartos visos sąlygos. Juk nesivedi naujų draugų pas save namo. O išeiti į trumpą pasimatymą išgerti kavos ar nueiti į kiną - tokią teisę turi kiekviena laisva moteris. Juk turbūt nelakstai į pasimatymus kasdien, palikus vaiką? Taigi moterys, nepulkit taip iškart...juk ir pačios norėtumėt nors minutėlę "atsigauti" nuo buities, pasimėgauti rodomu dėmesiu... Aišku, tuo nereikia puikuotis prieš ex ir jam demonstratyviai rodyti, kad va - aš išeinu į susitikimą... Iš kitos pusės - jei jūs išsiskyrę (o ar esat oficialiai?), tai jis neturėtų kontroliuoti kiekvieno žingsnio.
Ką galiu dar pasakyti...yra matyt tokia kategorija vyrų, kurie nesugeba susitaikyt su tuo, jog jų "ex" susirado kažką kitą, kuris yra geresnis...nesvarbu, kad ji yra JAU ex. Tas pat ir pas mane... Nors išsiskyrėm jau prieš 3 metus ir visai dėl kitų priežasčių nei atsiradęs "trečiasis" ar "trečioji", gyvenam atskirai - vistiek jis negali susitaikyt su tuo, jog aš dabar turiu naują draugą. Nors ir pats turėjo draugę. Ir visokių negražių sms aš laikas nuo laiko iš jo gaunu, ir šiaip... Beje, jis savo rate ir mūsų skyrybų priežastį yra paviešinęs visai kitą - atseit aš jį palikau dėl kito, nors pats gerai žino, kodėl mes išsiskyrėm schmoll.gif . Bet kaip sakoma - reikia gi save kažkaip pateisint. Tegu. Dievas matė kaip buvo - man to ir pakanka 4u.gif
Erbe
QUOTE(RIMINI @ 2009 01 25, 00:42)
nelaikau aš ant jo piktumo...manau ne man teist ir keršyt,tam Dievulis yra..Jis tai jau savo teismą visad padaro..
*

Tik nesupyk, aš tikrai tik pajuokavau 4u.gif Tikrai nesiūlau buvusiajam vyrui keršyti schmoll.gif Bet ir kavučiu į lovą, kaip vienpaneles išsireiškė, nenesčiau g.gif Tau bus sunku su ex gyventi ir kol iš jo neišsikraustysi, tol normalaus gyvenimo ir neturėsi unsure.gif
RIMINI
Draugas mano isvyko,gris negreit(mazdaug vasara) tai dabar sitam pavydo fronte ramuma. neliko man poreikio pasimatymams ax.gif O kol gris mano naujas draugas,as jau seniai negyvensiu pas ex smile.gif ramuma kazkokia apeme net.
As galiu,kad ir su velniu po vienu stogu gyvent ax.gif ,tai su ex del buities barniu ner,meilikavimu is mano puses taip pat,kaip vyras jis man neegzistuoja ax.gif ,kavos i lova nenesu,pietu negaminu ax.gif tiesiog vaikas turiu teva ir tiek,ji dar per maza,kad usprastu kokie turi but jausmai tarp tikros seimos mirksiukas.gif
aciu visiems uz nuomones 4u.gif
Erbe
RIMINI, sėkmės Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
rozinelape
Esmine klaida - grizti gyventi pas ex. Pasalinkit sia priezasti ir jusu problemos tiesiog nebeliks. Gyvenkit bet kur, tik ne pas buvusiji: grizkit pas savo mama (kad ir i kita miesta), nuomokites (gal tevai kiek pridurs nuomai), prasykit pagalbos sesers ar brolio... - tik ne pas ex, tik ne pas ji! Kitaip jusu beda - dirbtine ir teisiojo is judvieju - ne vieno nera!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.