Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Domantas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
vaiduter
Sveikos supermamytes 4u.gif butu idomu isgirsti jusu nuomone apie varda Domantas ax.gif man jis labai grazus, stiprus, vyriskas rolleyes.gif manau sunu pavadinsiu butent siuo vardu wub.gif

kokia jusu nuomone? 4u.gif
mazee
QUOTE(vaiduter @ 2009 01 07, 10:11)
Sveikos supermamytes 4u.gif butu idomu isgirsti jusu nuomone apie varda Domantas ax.gif man jis labai grazus, stiprus, vyriskas rolleyes.gif manau sunu pavadinsiu butent siuo vardu wub.gif

*

Man ir labai grazus sis vardas 4u.gif, tik gaila, kad su pavarde musu netinka tai reikia ieskotis kazko kito doh.gif
mymytė
Aš viso keturiom už šį vardą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mano mažasis vardu Domantas mirksiukas.gif Tai tikrai gražus vyriškas vardas, o be to dar ir lietuviškas thumbup.gif
vaiduter
thumbup.gif thumbup.gif mum ir su pavarde didziai skamba, ir MB pagaliau pritare siam variantui bigsmile.gif manau apsisprendem, jei gims sunus pavadinsim Domanteliu didis.gif wub.gif
ciuke
O man visi, kurie sudaryti prijungus prie '-mantas' nepatinka ax.gif
areida
Kai rinkau varda savo sunui,tai vienas is variantu buvo Domantas thumbup.gif man patinka
l'eau
domas gražiau rolleyes.gif
rytoj
Labai gražus vardas thumbup.gif
muminukas
gražus smile.gif
o kolegė turi mergytę Domantę, jau tokia gražutė wub.gif
bimkutele
labai gražus thumbup.gif
klaara
Visai negrazus.. schmoll.gif
Paradise777
Labai grazus vardas. Man patinka ilgi berniuku-vyru vardai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sidabrėlė
Vardas gal ir nieko, bet jau dabar klasėje bent po viena Domantą sėdi, kai kuriose ir po kelis. Prieš kelis metus labiau jis man patiko, dabar jau labai populiarus tapo... Bet jei Jums gražus, tai kodėl ne.
Jazza
Labai gražus vardas wub.gif
muminukas
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 01 10, 01:11)
Vardas gal ir nieko, bet jau dabar klasėje bent po viena Domantą sėdi, kai kuriose ir po kelis. Prieš kelis metus labiau jis man patiko, dabar jau labai populiarus tapo...
*

susidaro įspūdis, kad klasėje vien Austėjos, Gabrielės, Danieliai ir Domantai doh.gif taip nėra, nereikia perlenkti lazdos. ir geriau klasėje 4 Domantai negu 1 Kevinas cool.gif
vaiduter
QUOTE(muminukas @ 2009 01 10, 10:54)
susidaro įspūdis, kad klasėje vien Austėjos, Gabrielės, Danieliai ir Domantai  doh.gif taip nėra, nereikia perlenkti lados. ir geriau klasėje 4 Domantai negu 1 Kevinas  cool.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Raile
Vardas kaip vardas mirksiukas.gif Bent jau tikras zmogaus vardas smile.gif Ti labai jau daznas, bet tai vistiek geriau nei neilas, klaidas, klaivas, ajus, majus, kajus, gajus.......
maybe24
Man nelabai ax.gif
dija78
QUOTE(muminukas @ 2009 01 10, 09:54)
susidaro įspūdis, kad klasėje vien Austėjos, Gabrielės, Danieliai ir Domantai  doh.gif taip nėra, nereikia perlenkti lazdos. ir geriau klasėje 4 Domantai negu 1 Kevinas  cool.gif
*

Vot ir nesutinku kai pilna klasė tokių pat vardų pilna doh.gif. Siaubas kai pašauksi kokioj poliklinikoj Gabriele tai 10 atbegs, atrodo kad kitokiu vardu nebėra ax.gif
Errnyte
Pazystu viena savo drauga Domanta... Lb grazus subrendes vyras ir grazus vardas,asmeniskai man Domantas vardas labai grazus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sekmes issirenkant varda smile.gif p.s. jai jum ssu vyru jis patinka tai ir rinkit sita varda thumbup.gif
megagaite
Uzaugau su dviem berniukais kaiminysteje... Vyresnysis buvo vardu Vykintas, o antrasis Domantas. Man iki pat siol abu vardai super thumbup.gif ir vyrai uzaugo laaabai labai grazus, protingi thumbup.gif
laukianti_stebuklo:)
QUOTE(vaiduter @ 2009 01 07, 11:11)

*

Gražus wub.gif thumbup.gif
gyvatėlė
Gražus vardas thumbup.gif Tik va kiek pažįstu Domantų, visus Domais trumpina g.gif
laimux2
Gražus vardas wub.gif Mano sūnelis taip pat Domantas blush2.gif
rassim
labai grazus, tik manau baisiai jau daznas pasidares paskutiniu metu 4u.gif
*baRboSa*
QUOTE(vaiduter @ 2009 01 07, 09:11)

*

Mano brolis Domantas,tai man sis vardas lb patinka wub.gif thumbup.gif
vilma.j
Domantas, Domantė (10.15, 11.08) – lietuvių: do- (dotas, dovis „davimas“) + mant- (mantus „sumanus“) ir dar galite sitame puslapi paziureti koks vardo populiarumas www.vaikis.com Man grazus vardas Domantas.
franciska
Laba grazus "stiprus" vardas thumbup.gif
vaiduter
Vardo populiarumas 4u.gif

Akivaizdu, kad jis siuo metu nera jau toks ir populiarus tongue.gif thumbup.gif wub.gif
Ilgakase
Mano sūnaus vardas 4u.gif thumbup.gif man patinka thumbup.gif
*Liepa18*
Na vardas tikrai gražus, nors man asmeniškai nelabai vyriškas toks... rolleyes.gif
JaunasTetis
Gražus smile.gif
121akela
QUOTE(muminukas @ 2009 01 10, 08:54)
susidaro įspūdis, kad klasėje vien Austėjos, Gabrielės, Danieliai ir Domantai  doh.gif taip nėra, nereikia perlenkti lazdos. ir geriau klasėje 4 Domantai negu 1 Kevinas  cool.gif
*

drinks_cheers.gif
Man grazus, mano sūnelis-Domantas thumbup.gif
RitaRazi
QUOTE(muminukas @ 2009 01 10, 09:54)
susidaro įspūdis, kad klasėje vien Austėjos, Gabrielės, Danieliai ir Domantai taip nėra, nereikia perlenkti lazdos. ir geriau klasėje 4 Domantai negu 1 Kevinas 
*

del 4 Domantu ir 1 Kevino sutinku visu 100% drinks_cheers.gif
deja, del vardu daznumo - dar butu galima pasigincyti. Kai i viena grupe darzelyje ateina 4 Matukai, tai jau simptomatiska, sakyciau g.gif
Bet jei teveliams grazu - negi uzdrausi, o ir vardas tikrai grazus smile.gif
Domantas - vardas kaip vardas, normalus, bet, reikia sutikt - daznas ax.gif
Smagi
Man gražus vardas, tik sakyčiau jis turi derėti (nesipjauti) su pavarde, nes vardas ganėtinai stiprus, tai ir pavardė turėtų būti ne "skysta" blush2.gif
vaivullka
man irgi ilgokas atrodo, poto trumpins,iskraipis visaip g.gif
Niuta
labai grazus vardas thumbup.gif
Dolli_
Ir man grazus vardas su pavarde musu graziai skamba, apiem su b jis patinka, kolkas pan jis pats paciausias. smile.gif
pukuotukas
Labai grazus thumbup.gif
awietea
Pats graziausias ax.gif
Ayaan
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 03 24, 11:58)
Na vardas tikrai gražus, nors man asmeniškai nelabai vyriškas toks...  rolleyes.gif
*

O man kaip tik vyriškas ir gražus thumbup.gif
due drops
grazus vardas 4u.gif
Nieko sau
Labai gražus thumbup.gif
*AMRI*
Musu sunelis irgi siuo vardu pavadintas.Man sis vardas wub.gif .
Letaa
Kaip tik auginu..Domantą biggrin.gif
Pekutis*
QUOTE(Paradise777 @ 2009 01 10, 03:05)
Labai grazus vardas. Man patinka ilgi berniuku-vyru vardai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif Man taip pat.

O Domantas - labai gražus vardas. wub.gif
mamadija
Super vardas, man labai labai thumbup.gif Mano sunelis Domantas, tai labai dziaugiames siuo vardu. O kad trumpina Domu, tai man visai grazus trumpinys smile.gif
murkse
labai grazus vardas thumbup.gif
Duty
Kai turesiu sunu, tiksliau, jei turesiu biggrin.gif pavadinsiu Domantu yu.gif
donna bella
Labai gražus vardas, aš pati išrinkau šį vardą savo būsimam sūneliui, svarbiausia lietuviškas, reikšmė thumbup.gif superinė :sumanumas, dalinti, gaunasi sumanomo dalintojas+ lietuvos kunigaikščio asmenvardis 13 amžiuje. Labai gražus vardas thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.