kokia jusu nuomone?
Sveikos supermamytes
kokia jusu nuomone? QUOTE(vaiduter @ 2009 01 07, 10:11) Sveikos supermamytes kokia jusu nuomone? Man ir labai grazus sis vardas
Aš viso keturiom už šį vardą
O man visi, kurie sudaryti prijungus prie '-mantas' nepatinka
Kai rinkau varda savo sunui,tai vienas is variantu buvo Domantas
domas gražiau
Labai gražus vardas
gražus
o kolegė turi mergytę Domantę, jau tokia gražutė
labai gražus
Visai negrazus..
Labai grazus vardas. Man patinka ilgi berniuku-vyru vardai
Vardas gal ir nieko, bet jau dabar klasėje bent po viena Domantą sėdi, kai kuriose ir po kelis. Prieš kelis metus labiau jis man patiko, dabar jau labai populiarus tapo... Bet jei Jums gražus, tai kodėl ne.
Labai gražus vardas
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 01 10, 01:11) Vardas gal ir nieko, bet jau dabar klasėje bent po viena Domantą sėdi, kai kuriose ir po kelis. Prieš kelis metus labiau jis man patiko, dabar jau labai populiarus tapo... susidaro įspūdis, kad klasėje vien Austėjos, Gabrielės, Danieliai ir Domantai
Vardas kaip vardas
Man nelabai
QUOTE(muminukas @ 2009 01 10, 09:54) susidaro įspūdis, kad klasėje vien Austėjos, Gabrielės, Danieliai ir Domantai Vot ir nesutinku kai pilna klasė tokių pat vardų pilna
Pazystu viena savo drauga Domanta... Lb grazus subrendes vyras ir grazus vardas,asmeniskai man Domantas vardas labai grazus
Sekmes issirenkant varda
Uzaugau su dviem berniukais kaiminysteje... Vyresnysis buvo vardu Vykintas, o antrasis Domantas. Man iki pat siol abu vardai super
Gražus vardas
Gražus vardas
labai grazus, tik manau baisiai jau daznas pasidares paskutiniu metu
Domantas, Domantė (10.15, 11.08) lietuvių: do- (dotas, dovis davimas) + mant- (mantus sumanus) ir dar galite sitame puslapi paziureti koks vardo populiarumas www.vaikis.com Man grazus vardas Domantas.
Laba grazus "stiprus" vardas
Mano sūnaus vardas
Na vardas tikrai gražus, nors man asmeniškai nelabai vyriškas toks...
Gražus
QUOTE(muminukas @ 2009 01 10, 09:54) susidaro įspūdis, kad klasėje vien Austėjos, Gabrielės, Danieliai ir Domantai taip nėra, nereikia perlenkti lazdos. ir geriau klasėje 4 Domantai negu 1 Kevinas del 4 Domantu ir 1 Kevino sutinku visu 100% deja, del vardu daznumo - dar butu galima pasigincyti. Kai i viena grupe darzelyje ateina 4 Matukai, tai jau simptomatiska, sakyciau Bet jei teveliams grazu - negi uzdrausi, o ir vardas tikrai grazus Domantas - vardas kaip vardas, normalus, bet, reikia sutikt - daznas
Man gražus vardas, tik sakyčiau jis turi derėti (nesipjauti) su pavarde, nes vardas ganėtinai stiprus, tai ir pavardė turėtų būti ne "skysta"
man irgi ilgokas atrodo, poto trumpins,iskraipis visaip
labai grazus vardas
Ir man grazus vardas su pavarde musu graziai skamba, apiem su b jis patinka, kolkas pan jis pats paciausias.
Labai grazus
Pats graziausias
grazus vardas
Labai gražus
Musu sunelis irgi siuo vardu pavadintas.Man sis vardas
Kaip tik auginu..Domantą
Super vardas, man labai labai
labai grazus vardas
Kai turesiu sunu, tiksliau, jei turesiu
Labai gražus vardas, aš pati išrinkau šį vardą savo būsimam sūneliui, svarbiausia lietuviškas, reikšmė
|