Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Domantas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
ingridyte
Pavadinau savo sunu siuo vardu wub.gif Dar buvo variantai Jonas, Benas, Benediktas, Domas... ir man patinka ilgi vyru vardai. Pasirinkome si varda dar ir todel, kad vyro vardas Mindaugas. Pagal Lietuvos istorija Domantas (sen. Daumantas) buvo Mindaugo sunus. Manoma,kad jis buvo Lietuvos kunigaikstis. Grazi sasaja, grazus vardas, dera su pavarde smile.gif o jei trumpins Domu, tegu trumpina, man grazu. Beje pazistama vaiku darzelio direktore sake, kad ne itin daug Domantu buvo, bet kiek buvo, visi fainine kvaili vaikuciai, pagloste sirdi smile.gif
dovileiva
labai grazus vardas wub.gif man jis patinka smile.gif
Papla
Pats gražiausias vardas - mano vyras vardu Domantas wub.gif biggrin.gif
Ruby Tuesday
Man patinka butent todel, kad tai yra tradicinis lietuviskas vardas smile.gif
djoka
Galetu but retesnis, mirksiukas.gif bet tikrai labai grazus thumbup.gif
jollanciukas
Grazu ir Domas, ir Daumantas, ir Domantas 4u.gif
loli87
Superinis vardas thumbup.gif
Ašaka
Gražus, ką čia bepridursi...
secret_lover_
Netgi labai gražus wub.gif
bitė Majaa
busiu nepopuliari, bet nepatinka man sitas vardas, o MB uzsispyre ant sito vardo musu sunui, nors tu ka doh.gif tikiuosi perkalbeti ji, dar laiko yra, turiu kitu variantu.
donna bella
QUOTE(bitė Majaa @ 2011 02 07, 03:10)
busiu nepopuliari, bet nepatinka man sitas vardas, o MB uzsispyre ant sito vardo musu sunui, nors tu ka doh.gif  tikiuosi perkalbeti ji, dar laiko yra, turiu kitu variantu.
*

Turit protingą vyra, pasidomėkite šio vardo reikšme+lietuviškas vardas, o ne koks Nikas, Pijus, Nedas ar Kajus biggrin.gif doh.gif
*Anila*
Man negrazus vardas unsure.gif Nei Domantas,nei Domas,nei Dominykas biggrin.gif
*Anila*
QUOTE(donna bella @ 2011 02 10, 15:47)
Turit protingą vyra, pasidomėkite šio vardo reikšme+lietuviškas vardas, o ne koks Nikas, Pijus, Nedas ar Kajus biggrin.gif  doh.gif
*

Su vardu zmogus gyvena,o ne su jo reiksmemis.Jeigu jums jis grazus,nereiskia,kad visiems jis grazus bigsmile.gif
Gryna
Domantas, Daumantas, Jomantas, Skomantas - normalūs, skambūs, vyriški lietuviški vardai.
merryy
sveiki, man vardas DOMANTAS labai labvai grazus:) tikrai ir pati apgalvociau apie toki avrdeli savo berniukui
Mamamvika
Gražus vardas. Pagal populiarumą kažkur 18 vietoje.
Tiūtė
Domantas-visai ne. Geriau Dominykas,Domas.smile.gif
EmaMeow
QUOTE(Tiūtė @ 2011 08 03, 20:20)
Domantas-visai ne. Geriau Dominykas,Domas.smile.gif
*

Visiškai pritariu ! 4u.gif
Žemyna999
Man grazus sis vardas savo suneliui butent ji isrinkau ir nei kiek nesigailiu, aplamai man grazus ilgi vardai, o trumpi tokie kaip pvz. Titas, pijus ir t.t. man asocijuojasi su gyvunu vardais, nebent katinui ar suniukui toki deciau,bet ne savo vaikui lotuliukas.gif
Meja~
Labai grazus vardas. Jei mums gims berniukas irgi planuojame duoti varda Domantas:)
Alinuks2
As nesigailiu kad daviau savo maziukui savo toki varda thumbup.gif o buvom sugalvoje jau nuo pat pradziu kita.....tiesiog buvo jam toks likimas kad turejo toks buti jo vardas 4u.gif Uzsienyje kai musu mazius eina i darzeli visiems idomu istarti DOMANTAS thumbup.gif kadangi gyvenam uzsienyje tai jau atsibosta Pijai Kasparai Danieliai ir t.t. doh.gif
Jei turetumem mergyte mums lb grazus vardas Elija Eivile lb grazus vardai wub.gif
nutė
Gražus, vyriškas vardas thumbup.gif
sunny_smile
Domantas labai stipriai lyderiauja mano berniukų vardų sąraše smile.gif
skiny
Domantas - man grazu bigsmile.gif
Dolita
Labai grazus vardas. Jei turesiu sunu, tai bus Domantas, na arba Dominykas biggrin.gif
Loveco
"sumanumas, dalinti, gaunasi sumanomo dalintojas" g.gif g.gif g.gif g.gif
ar tikrai? Apie dalinimą neradau niekada jokios info. Cituoju iš B. Savukyno "Lietuvių vardų kilmės žodyno":

Domantas (1) liet., trump. Domas, Domys; do - (:liet do-tas, do-vis "davimas") + mant- [ : liet. mant-us, "sumanus" ]

Faustina2000
Grazus, bet nemazai ju yra.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.