Pavadinau savo sunu siuo vardu
labai grazus vardas
Pats gražiausias vardas - mano vyras vardu Domantas
Man patinka butent todel, kad tai yra tradicinis lietuviskas vardas
Galetu but retesnis,
Grazu ir Domas, ir Daumantas, ir Domantas
Superinis vardas
Gražus, ką čia bepridursi...
Netgi labai gražus
busiu nepopuliari, bet nepatinka man sitas vardas, o MB uzsispyre ant sito vardo musu sunui, nors tu ka
QUOTE(bitė Majaa @ 2011 02 07, 03:10) busiu nepopuliari, bet nepatinka man sitas vardas, o MB uzsispyre ant sito vardo musu sunui, nors tu ka Turit protingą vyra, pasidomėkite šio vardo reikšme+lietuviškas vardas, o ne koks Nikas, Pijus, Nedas ar Kajus
Man negrazus vardas
Domantas, Daumantas, Jomantas, Skomantas - normalūs, skambūs, vyriški lietuviški vardai.
sveiki, man vardas DOMANTAS labai labvai grazus:) tikrai ir pati apgalvociau apie toki avrdeli savo berniukui
Gražus vardas. Pagal populiarumą kažkur 18 vietoje.
Domantas-visai ne. Geriau Dominykas,Domas.
Man grazus sis vardas savo suneliui butent ji isrinkau ir nei kiek nesigailiu, aplamai man grazus ilgi vardai, o trumpi tokie kaip pvz. Titas, pijus ir t.t. man asocijuojasi su gyvunu vardais, nebent katinui ar suniukui toki deciau,bet ne savo vaikui
Labai grazus vardas. Jei mums gims berniukas irgi planuojame duoti varda Domantas:)
As nesigailiu kad daviau savo maziukui savo toki varda
Jei turetumem mergyte mums lb grazus vardas Elija Eivile lb grazus vardai
Gražus, vyriškas vardas
Domantas labai stipriai lyderiauja mano berniukų vardų sąraše
Domantas - man grazu
Labai grazus vardas. Jei turesiu sunu, tai bus Domantas, na arba Dominykas
"sumanumas, dalinti, gaunasi sumanomo dalintojas"
ar tikrai? Apie dalinimą neradau niekada jokios info. Cituoju iš B. Savukyno "Lietuvių vardų kilmės žodyno": Domantas (1) liet., trump. Domas, Domys; do - (:liet do-tas, do-vis "davimas") + mant- [ : liet. mant-us, "sumanus" ]
Grazus, bet nemazai ju yra.
|