Labas rytas,
keliu, tikiuosi, savo paskutinį
dėkui už sveikinimus mergytės
mano 3-ias ir tikiuosi jau paskutinis sėkmingas grafikiukas HCG 270,3
[quote=Scarlet*,2009 02 13, 20:06]
Bandau dar kartą
Labas mergaitės. Noriu parodyti savo grafikiuką
Mūsų planavimo 7-as ciklas, o BT buvau tik tik pradėjusi matuoti http://www.babyplan.ru/profile/34850
sveikos..idedu pasirodyt savo baisiai ilgojo, bet laimingojo grafikelio...keista tai, kad visada ciklas mano budavo trumpesnis, sitas buvo baisiai nenormalus..BT matavau pirma karta ir stai rezultatai
cia mano ketvirtas matavimo ciklas (16 CD laparoskopija, gyd. mate subrendusi folikula, ta pacia popiete israse namo ir liepe dirbti...
nu, men. gale atejo kas ir turejo ateit... ![]() susinervinau. lekiu pas gydytoja. sakau - yra taip ir taip, itariu, kad kazko truksta ir nesiimplantuoja (hormonu nesitikrinau). sakau, noriu Duphastono. "gerk, sako, jei nori... nuo 16 CD 10 dienu. kita menesi kartok." jokios info. sekanti karta eisiu pas kita, galvoju. BT penkta cikla nematavau, nes supykus buvau at viso sito reikalo. aiskiai jauciau O, testu neturejau, tai pamatavau pora dienu isitikinimui (matosi). nuo 16 CD pradedu didiji D tiesa, mergikems is BT temos uzsiminiau, kad geriu Duphastona, tai viena is ju parase - turbut zinau, kad dabar ju geriau nenutraukti gerti, nes sulauksiu eiliniu mmm (atsikabins folikulas). ACIU JAI laimingasis ![]() tai va tokia mano istorija Papildyta: ND daryti pries O, tai pagal visus spejimus - tikimes mergaites
Siandien NT parode dvi ryskias juosteles
Stai ir mano laimingasis 4 ciklas
BT matavau tik antra cikla, saziningai, kas diena, net sveciuose, tyriausi hormonus, naudojau OT ir matyt pagailo auksciausiajam mano pinigeliu ir ivertino musu pastangas ![]() Beje, O tikrai vyko ta diena kaip rodo grafikiukas, gal kam vilties suteiksiu didesnes, nes ND kaip matot net 2 dienos iki O. Didele tikimybe kad uzkibo mergyte, tik kazkokia nuolauta kad bus antras berniukas 12DPO NT: ![]() Ir 12DPO dariau HCG - 80.2
Sveikutes
Stai mano laimingasis grafikelis ![]() Ir cia laimingas testukas, darytas 12 DPO ![]() Sekmes visoms planuojancioms!
Laba diena visoms
Sveikinimai
Sveikos mergytes.
Stai mano laimingas grafikelis. Padarytas didelis tarpas tarp matavimu, nes jau nesitikejau O si menesi. O ji matyt ivyko, kaip tik tada kai nustojau matuoti ![]() Kazkodel labai pergyvenu QUOTE(spurgiux21 @ 2009 04 19, 13:24) Sveikutes, Tikiuosi priimsit ir mane is savo gretas:) Manau kad jau galiu ikelti savo grafikeli: Dabar reiketi tuo isitikinti nubegus pas gine. Bet pas ja keliausi po 2 sav. Nuosidziausi sveikinimai
sveikinu sulaukus gerų žinių
na o dėl temperatūros, tai kitoms būna truputį žemoka [/quote] Labas, Manau kad viskas yra gerai. Pas mane taip pat temperatura zemoka ~36.9 (labai pergyvenau, kad kas negerai), nors jau mano nestumas 5 savaites. Pirma faze budavo 36.5. Ginekologe sake,gal truputi zema, bet tikrai nera blogai ir del to nera ko jaudintis. Sake daugiau ilsetis ir saugot save, vaistu jokiu nedave. Papildyta: QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 04 16, 10:15) Sveikos mergytes.
Stai mano laimingas grafikelis. Padarytas didelis tarpas tarp matavimu, nes jau nesitikejau O si menesi. O ji matyt ivyko, kaip tik tada kai nustojau matuoti ![]() Kazkodel labai pergyvenu QUOTE(Kristuciuke @ 2009 04 20, 10:01) Nuosidziausi sveikinimai D reiskia, kad naudojau kitokius vaistus. Man gine buvo israsius zvakutes . tai babyplan'e radau tik pazymeti kaip drugyje prieparaty.
Labukas visoms, noriu ir as suteikti vilties savo kalnuotu grafikeliu
![]() ta diena kai pamaciau va toki vaiduokli lekiau kraujo nuleisti
QUOTE(Krissti_ @ 2009 05 04, 15:29) Zinokit bijau suklysti, bet man rodos 10 miu. (is eBay pirkau). OT buvo 20 jautrumo, o nestumo 10. Ji man isryskejo po kokiu 3-4 minuciu manau, nes kai tik paziurejau- snipstas, tada puoliau dantis valytis ir veida gaivinti ir saves raminti, kad mol ko cia tikiesi, vishta
Sveikos, idedu savo laimingaji
Noriu visoms, kuriu trumpa 2 faze, suteikti vilties. Mano tik 8 dienos. Negeriau jokiu hormonu, kad prailginti ta antra faze. O dar ir maitinu - laktacija taip apt slopina progesterono gamyba. Matyt esam su vyru po laiminga zvaigzde gime Tiesa, tai 6 ciklas, kai nesisaugojom ir 3, kai matavau BT ir dariausi OT. ![]() Sekmes visoms planuojancioms
sakykit mergainos jeigu BT rodo 37C, tai yra tikimybė kad pastojusi ar būtinai turi būti virs 37 C?
sveikos merginos
My Webpage šiandien pasidariau hcg ir 1327
stai mano laimingasis grafikelis
![]() tikejaus riebesni pamatyt ![]()
Labas rytas mergaites,
Noriu imesti ir savo laimingaji grafikeli...
Sveikos, merginos,
Kadangi man pačiai buvo naudinga jūsų tema beplanuojant, tai atiduodu ir aš savo duoklę ![]() Iš tiesų tai labai keistas buvo šis ciklas, nes po ovuliacijos man paprastai iš karto šokteldavo temperatūra iki 37, o šįkart kažkaip vangiai kilo... Paskui gi, kai 13 DPO temperatūra pradėjo po truputį leistis, o nėštumo testai nieko nerodė, galvojau, kad nieko gero nebus... Bet va, praėjo dar kelios dienos, temperatūra vėl pakilo ir voila... Tiesa, nors grafike nepažymėjau, bet 11 ir 12 CD dariausi ovuliacijos testus, kurie irgi buvo neigiami Žodžiu, labai paradoksalus ciklas buvo... Gal suteiks vilties toms, kurios nusivilia ankstyvais neigiamais testų rezultatais Sėkmės visoms planuojančioms
Sveikutės,
Kiek kartų tik sulaukusi ovuliacijos dienos skaitydavau šitą temą ir lygindavau savo grafikėlius su pastojusių.. Ir taip kiekvieną mėnesį beveik du metus. Nesulaukę rezultato puolėm tirtis ir pas abu rado problemų, iškart pasiūlė IUI. Darėm pirmą, antrą, trečią IUI - nei vienas nesėkmingas. Nusprendėm padaryt pertrauką ir štai tos pertraukos "rezultatas": ![]() Linkiu mergytėms, skaitančioms šią temą neskubėti nuleisti rankų nepavykus per keletą ciklų. Sėkmės planuoklėms
Sveikos
Ikeliu ir as savo laimingaji ![]() po 8 DPO pakritimo, 9 DPO NT pamacius tik I spontaniskai pasidariau hcg ir atsakymas mano didelei nuostabai buvo teigiamas - 24,53! Grizus pasidariau OT- buvo pakankamai ryskus, nors dar neteigiamas. 10 DPO ir NT pradejo vaiduokliauti, o ryskutelis buvo 13 DPO 12 DPO ir OT nepaneigiamai teigiamas buvo Sekmes visoms!
Idesiu ir as saviski
![]()
Štai mano laimingasis (lauktas 9 metus)
http://www.babyplan.ru/profile/51162 dabar lėliukui 5 savaitėlės |