Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pastojusių BT grafikėliai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4
Babina
Išdrysiu ir aš parodyti savo laimingąjį wub.gif BT su pertraukom matuota 7 ciklus.

Mano laimingasis smile.gif
angel08
sveikutes,dar labai nedrasiai ,bet noriu pasidziaugti savo laimingu grafikeliu wub.gif
stebuklelis planuotas ir lauktas 3 metus... pastojau naturaliai su vienu kiausintakiu,nors pasak mediku sansai mums pastoti natur lygus stebuklui. ju verdiktas buvo tik ivf. taigi stebuklelis jau po sirdele wub.gif wub.gif
http://www.babyplan.ru/user/58300-aidab/
index
Likus visai nedaug, pagalvojau, kad ir aš galiu parodyti savo grafikėlį wink.gif
Atsimenu dar planuodama mėgdavau pažiūrėti kitų grafikėlius ir lyginti su savo. Maniškis bus geras pavyzdys toms, kurios galvoja, kad nestuke.gif grafikėliai turi būti gražūs vadovėliniai. Su tokia BT, pakritimais aš nesitikėjau pamatyti II smile.gif

P.S. Laukiam sūnaus. Mačiau buvo klausimas kiek dienų iki O ir pan, tai gal kam pravers smile.gif

user posted image
Belissima
Ikelsiu pagaliau savaji ir as, gal kuriai pravers.
user posted image
Belissima
user posted image
loretam
Sveikos mergaites!
Mano laimingasis 6 ciklas, BT matuota 2 ciklus 4u.gif
user posted image

NT parode tik pries pora dienu vaiduokliuka, siandien ryskus II, o hCG pirma kart buvo 11.66, po dvieju dienu 45. 27 thumbup.gif
username
Sveikos,

Štai mano grafikas. Planuota 8 ciklus, virš 6mėn. BT matuota 3ciklą. Pasirodo tik O reikėjo pagauti blush2.gif Kadangi šiandien jau 7 savaitėlės ir gyd patvirtino, kad viskas ok, įkeliu savo grafikęlį. Sėkmės visoms planuojančios.user posted image
Kootwella
Planuota beveik pusę metų. Sakau "beveik", kadangi vieną mėnesį per pačiausias dienas buvo užpuolęs gripas, o vienas ciklas išpuolė anovuliacinis (ir dar labai ilgas doh.gif), tai laikau, kad pastojau per ketvirtą bandymą ax.gif
Šiuo metu man įpusėjo 12-ta savaitė, tačiau net ir dabar nedrįstu tikėti, jog tai - realybė smile.gif

+++
Ramce
BT matuota 3 cikla, pavyko su antra stimuliacija. wub.gif

user posted image
orchideja@
skaitinejau skaitinejau, o dabar jau ir savo atnesu parodyti blush2.gif planavom 22menesius, cia 10 matavimu menuo-sekmingas bigsmile.gif
va cia
kristinita
kaip istrinti zinute, neturiu dar grafikelio unsure.gif
ramunele19
Pavyko is 3 ciklo 4u.gif ir galiu pasakyt nebutinai reik meguot 3 val is eiles norint nustatyt tikslia temp, uztenka ir 1 val pagulet ramioj busenoj,aisku tuo paciu laiku, nes man ne kart nepavyko miegot 3 val neatsikeldama, taip, kad pirmyn
http://tevu-darzelis.lt/rk32982@12050113072
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.