Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darželyje dingsta vaiko daiktai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
Pages: 1, 2
ILGAPLAUKE
Sveikos,uzvedziau nauja tema,perziurejau tokios nera 4u.gif
Idomu ar jums darzelyje niekas nedingsta is vaiko spinteles ar siaip kas? Ar aukletojos privalo atsakyti uz dingusi daikta?
Mums dingo auksiniai auskariukai,abu verysad.gif tiesiog abu nusegti is ausyciu,matosi viena ausyte truputi iplesta,aukletojos visur isjieskojo bet niekur nerado unsure.gif
Dukrytei 1 metukai ir 10 menesiu pati ji ju negalejo issegti,namie buciau pastebejus.
Kaip manot kur galejo dingti?
abrakadabra bum
QUOTE(Ilgaplauke @ 2009 01 07, 15:06)
Idomu ar jums darzelyje niekas nedingsta is vaiko spinteles ar siaip kas? Ar aukletojos privalo atsakyti uz dingusi daikta?
Mums dingo auksiniai auskariukai,abu verysad.gif tiesiog abu nusegti is ausyciu,matosi viena ausyte truputi iplesta,aukletojos visur isjieskojo bet niekur nerado unsure.gif
Dukrytei 1 metukai ir 10 menesiu pati ji  ju negalejo issegti,namie buciau pastebejus.
*

gal vaikiukas koks išplėšė, jei matosi žymė. juk tokiems bambliukams viskas, kas blizga, gražu. Mano vaikas darželyje irgi yra pametus auskarus, bet kažkaip nesureikšminau,pagalvojau, kad auklėtojos nelabai turėėėtų atsaakyti už papuošallus, čia juk vaikai, tai nėra pirmo būtinumo daiktas, kurį reikia neštis į darželį.
ILGAPLAUKE
QUOTE(abrakadabra bum @ 2009 01 07, 17:17)
gal vaikiukas koks išplėšė, jei matosi žymė. juk tokiems bambliukams viskas, kas blizga, gražu. Mano  vaikas darželyje irgi yra pametus auskarus, bet kažkaip nesureikšminau,pagalvojau, kad auklėtojos nelabai turėėėtų atsaakyti už papuošallus, čia juk vaikai, tai nėra pirmo būtinumo daiktas, kurį reikia neštis į darželį.
*

Gal ir isplese bet kodel gi ne vieno nerado,nors vienas butu atsirades tai gal ir nesureiksminciau,bet kad abu dingo tai ir keista g.gif
abrakadabra bum
keistoka, nors kažkaip nesinori kaltinti darbuotojų g.gif nors ai, visko būna šiais laikais unsure.gif verysad.gif
ILGAPLAUKE
QUOTE(abrakadabra bum @ 2009 01 07, 18:18)
keistoka, nors kažkaip nesinori kaltinti darbuotojų g.gif  nors ai, visko būna šiais laikais unsure.gif  verysad.gif
*

Darbuotoju tikrai nekaltinu,net minties tokios nera unsure.gif
Pastebejau kad vaikus kartais palieka vienus,aisku trumpam bet vistiek g.gif
etynsur
yra dinge mano mazes rubiuku lotuliukas.gif karta isejo su jos rubiukais bet atsirado o kiti isejo kazkur negryztamai... doh.gif
ILGAPLAUKE
QUOTE(etynsur @ 2009 01 07, 20:22)
yra dinge mano mazes rubiuku lotuliukas.gif karta isejo su jos rubiukais bet atsirado o kiti isejo kazkur negryztamai... doh.gif
*

Mums rubeliai kolkas nera dinge,bet visko galima tiketis rolleyes.gif
Semile
QUOTE(Ilgaplauke @ 2009 01 07, 14:06)
Dukrytei 1 metukai ir 10 menesiu pati ji  ju negalejo issegti,namie buciau pastebejus.
*

na mums nera nieko dinge is vaiku rubeliu ,ar kitokiu daiktu bet man asmeniskai is grupes per vaiku grupes krikstynas dingo rankinukas verysad.gif su visais dokumentais ir ttt taip ir neatsirado verysad.gif
o del auskariuku ir kitokiu papuosalu tai buvo mums pasakyta per susirinkima kad jos neatsakys jei pames ar dings ir geriau butu kad vaikai nebutu nei su auskarais nei su grandinelem.
rasras
Mums dar niekas nedingo. Papuošalų tai pas mus neleidžia nešioti. smile.gif 4u.gif
laimux2
Mūsų taip pat niekas nedingo. Bet brangių daiktų nesineša dukrytė į darželį. Net ir žaisliukus stengiamės palikti namuose, o jei labai nori neštis, tai aiškinam, kad ir kiti vaikučiai norės pažaisti ir reikės dalintis.
Isila
nmašies ir pastoviaipalieka.Mes ir neieškom, pats pamiršta. Stengiuosi priminti, kad parsineštų. Brangių nesineša, nematau reikalo schmoll.gif
ILGAPLAUKE
QUOTE(Isila @ 2009 01 20, 14:52)
Brangių nesineša, nematau reikalo  schmoll.gif

Nu ir as nematau reikalo nestis brangiu daiktu,bet auskariukai mums tai nuo pat gimimo jie yra iverti,na beveik,todel ir niekada ju ir neissiimdavom unsure.gif
Erina
Aš įsivaizduoju koks vargas auklėtojoms visokie auskariukai ir visokios kitokios pencikliuškos. Mielos mamos mes juk turim po vieną vaikiuką tai galim su jais cackintis, o jos prižiūri po kokių 15 vaikų, ir turi sužiūrėt kiekvieno auskarus ir t.t.
Manoji keturmetė irgi su auskarais, bet stengiuosi nerengti golfų ar šiaip bliuskučių su siaurom apykaklėm, nes galvoju, kad auklėtojos skubėdamos prieš miegą, gali netyčia nesužiūrėt ir stipriau truktelėjus bliuskutę išlupt. Paskubėjom su tais auskarais ax.gif įvėriau miniatiūrinius, kad neužkabintų vaikai ar pati žaisdama.
O dėl daiktų dingimo iš spintelių, tai nežinau ką kaltint. Pas mus pvz. grupės durys visada uždarytos, grupėje pastoviai šurmulys, abejoju, kad auklėtoja girdi kada kas vaikšto po rūbinėlę.
naitas
aš ir suprantu tas mamas, kurios nori puošti savo vaikus, ir tuo pačiu nesuprantu. Tokioms žiopliukėms - BEVEIK NUO GIMIMO - įsega auskarus doh.gif taigi kankinat vaiką doh.gif ar maudot, ar plaukučius šukuojat, per galvą drabužėlį velkat, galų gale žaidžiant gi užsikabinti gali. Baisiai neatsakinga kūdikiui įsegti auskarus. Ir auklėtojas be reikalo apkraunat "įspūdžiais", kai tie auskarai dingsta.

Aišku, visada yra nemalonu prarasti nors ir menkiausios vertės daiktą. Tačiau mūsų darželio grupėje mano vaikas dar nėra nieko praradęs, tfu 3x. Jei kokia pirštinė prapuola, tai atsiranda po dienos kitos, nes tiesiog buvo užkritus už radiatoriaus, kai buvo padžiauta po pasivaikščiojimo lauke.

o šiaip tai esu girdėjus iš kolegių, kad net pižamos dingsta doh.gif ypač naujesni drabužėliai doh.gif
kice
nu tu baik.. tos mergaites nuo mazu dienu tokios dideles panos, kad be auskaru ir grandineliu negali.. Dar i pampersus kaku daro - bet va, su auskarais.. Siaip vaiku teises galetu susirupinti del vaiku kankinimo - ausu pradurimo be reikalo..
ILGAPLAUKE
QUOTE(kice @ 2009 02 13, 20:48)
nu tu baik.. tos mergaites nuo mazu dienu tokios dideles panos, kad be auskaru ir grandineliu negali.. Dar i pampersus kaku daro - bet va, su auskarais.. Siaip vaiku teises galetu susirupinti del vaiku kankinimo - ausu pradurimo be reikalo..
*

Kvailai nusisnekejai doh.gif doh.gif doh.gif
olė
QUOTE(kice @ 2009 02 13, 21:48)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pnos , tai panos...bet už papuošalus tai jau tikrai atsakomybės niekas neprivalo prisiimti....
naitas
QUOTE(Ilgaplauke @ 2009 02 14, 00:30)
Kvailai nusisnekejai doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

kodėl nusišnekėjo? Jei turėčiau mergaitę, tikrai nekankinčiau jos auskarais. Visai nebloga mintis dėl VTA rolleyes.gif thumbup.gif
ILGAPLAUKE
QUOTE(naitas @ 2009 02 14, 20:17)
kodėl nusišnekėjo? Jei turėčiau mergaitę, tikrai nekankinčiau jos auskarais. Visai nebloga mintis dėl VTA  rolleyes.gif  thumbup.gif
*

Koks cia kankinimas g.gif
Uzsienyje jau senai tik ka gimusiom mergytems veria auskariukus,cia gi Lietuva-durniu laivas doh.gif doh.gif doh.gif
doremifasolasi
QUOTE(Ilgaplauke @ 2009 02 15, 01:07)
Uzsienyje jau senai tik ka gimusiom mergytems veria auskariukus,cia gi Lietuva-durniu laivas doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

KITI TAIP APIE UŽSIENĮ KALBA, VAIKŲ AUGINIMO ATŽVILGIU g.gif
ILGAPLAUKE
Siaip moterys nukrypot nuo temos mirksiukas.gif
Erina
QUOTE(naitas @ 2009 02 14, 21:17)
kodėl nusišnekėjo? Jei turėčiau mergaitę, tikrai nekankinčiau jos auskarais. Visai nebloga mintis dėl VTA  rolleyes.gif  thumbup.gif

Nu jau nusisvaigot su VTA doh.gif . Su asocialiom šeimom nesusitvarko, dar pradės kiekvieną auskaruotą mažametę tardyt. fool.gif
Mano komentaras ne į temą, bet nesusilaikiau.
kasiopeja
Sakyčiau, mama pati kalta, kad išleidžia vaiką į darželį su brangiais papuošalais 4u.gif Ne auklėtojos darbas saugoti, kad vaikas tų blizgučių nepamestų tongue.gif
Semile
QUOTE(naitas @ 2009 02 13, 20:43)

o šiaip tai esu girdėjus iš kolegių, kad net pižamos dingsta  doh.gif ypač naujesni drabužėliai  doh.gif
*

blink.gif tai kur jos dingti gali mastau.gif
naitas
QUOTE(Ilgaplauke @ 2009 02 15, 01:07)
Uzsienyje jau senai tik ka gimusiom mergytems veria auskariukus,cia gi Lietuva-durniu laivas doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

taip, LT durnių laivas. Pvz Afrikos tautelės mergaičių lytines lūpas apipjausto, užsiuva, kad nekaltybę prarastų tik tam tikru metu; kokios ten indėnų gentys į ausies spenelius "lėkščių" prisiuva, suaugusiam žmogui į ausies spenelio ištampytą kilpą jau nemaža desertinė lėkštelė telpa..arba ant kaklo žiedus deda, kad šie ištemptų kaklo slankstelius - juk tai vietinis moters grožio etalonas. arba kaladėse kojas įkalint, kad neaugtų. Visai tiktų dabar LT - reiktų mažiau avalynės pirkt... aibės gi visokių ritualų. Na vienas toks tik gimusiam vaikui ausis badyt... juk neskauda doh.gif

QUOTE(Semile @ 2009 02 17, 21:53)
blink.gif  tai kur jos dingti gali mastau.gif
*

aš irgi tos mamos klausiau - tai KUR? Neįsivaizduoju, kad mano vaiko auklėtoja taip pasakytų - dingo vaiko pižama lotuliukas.gif .
dangausvaivorykste
Pas mane grupeje irgi dingo sunaus bliuzonas na as taip maniau bet po keliu dienu atnese mama ir paliko pas aukletoja nes nezinojo kieno vaiko ir atsiprase,,,,tad zinokite kazkaip net negalvodama gali issivesti vaika atejes seneli ar mociute,,,,
O as pati parsivedziau sunu po kelnem aprengtas pedkelnem su gelytem biggrin.gif oi juoko buvo berniukas su mergytes pedkelnem,,,aisku isskalbiau ir nunesiau i grupe....
Zuikis-Puikiss
Pas mus dingo pirstines, jas vaikas negalejo pamesti kadangi ant virvutes buvo.. Dar kita mamyte sake kad per menesi dingo daug pirstiniu
sonsa
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2009 02 21, 21:51)
Pas mus dingo pirstines, jas vaikas negalejo pamesti kadangi ant virvutes buvo.. Dar kita mamyte sake kad per menesi dingo daug pirstiniu
*

Tikrai nemanau, kad visi sąžiningi tėveliai... o ką turės namie dar vienas, ko čia sukti galvą, kad vaikas su svetimom pirštinėm parėjo...tegul ten auklėtoja aiškinasi... cool.gif
Baniukas
Einam antri metai,po kolkas niekas dar nedingo ir nesu girdėjusi,kad kam būtų kas dingęs.
ILGAPLAUKE
4u.gif
Sanita
QUOTE(Ilgaplauke @ 2009 02 15, 00:07)
*

Ko jau cia Lietuva durniu laivas..? Tai uzsienyje prades auskarus ant ruros kabint ir mums bus privaloma kad durnai neatrodytume? biggrin.gif
Bonifacija
pas mus basutes dingo. lauke radau vaika su tapkem. siaip daiktas musu laikais pakankamai brangus, apie 100lt, tai ku daryt, net nezinau g.gif
Nuska
QUOTE(Bonifacija @ 2009 06 15, 13:58)
pas mus basutes dingo. lauke radau vaika su tapkem. siaip daiktas musu laikais pakankamai brangus, apie 100lt, tai ku daryt, net nezinau  g.gif
*

O ką auklėtojos į tai? blink.gif
nes aš kelis kartus esu radusi grupėje apautą su svetimomis tapkutėmis, bet paskui paaiškėdavo jog todėl, kad prisišlapino į kelnes taip jog net basutės sušlapo. Tai auklėtojos basutes išplaudavo ir padžiaudavo, o ją apaudavo kieno nors kitomis (na jei to vaiko nėra tą dieną).
Dar gali būti jog ne iš blogos valios kuris nors tėvelis išvedė vaiką ne savo apavu apautą. Pvz. jei mažės vakare pasiimti eisiu ne aš, tai vyrui detaliai susakau kaip aprengtą parvesti, su kokiom pirštinėm ir batais išėjo. Nes jei sušlampa batai ar rūbai, tai auklėtojos sudžiauna prie bendro radiatoriaus ir tėvai turi patys atsirinkti savo vaikų rūbus. Nu dar striukes ar batus gal mano vyras ir atskirtų (nes jų sąlyginai nedaug yra), bet visokias kelnes ir megztinius, tai jau turiu tiksliai nupasakoti, nes tikrai gali su svetimom parvesti doh.gif
Mano mažei iki šiol tai tik pirštinės yra dingę doh.gif Ir nerandu geriausio būdo ką daryti g.gif jei prisiuvu ant gumos ir įveriu į rankoves, tai tada grįžus iš lauko auklėtojos ne visada ištraukia jas ir padžiauna (o šlapios beveik visada žiemą po lauko būna), tai tada turiu nepamiršti spintelėj palikti atsargines kad būtų kaip namo parsivesti. O jei išleidžiu nepririštom ant gumos pirštinėm, tai sugeba pamesti. Ir negaliu ant auklėtojų pykti - kaip jos sako, vaikai puola pirštines nusimaudinėti dar eidami koridoriuje, kai pareina visas būrys į rūbinę vėl nespėja gi sužiūrėti ar visi su pirštinėm parėjo, ar visi pasidžiovė jas. Tai taip ir prapuola.
Bonifacija
Nuska, savaite laiko iesko visas darzelis, pasake visiem teveliams. Aukletoja sako "nezinau". man nelabai linksma, nes vaikui perkame gerus batus, kurie kaip zinia virs 100lt kainuoja. Dabar ka vel pirkti? o jei atsiras? bus to pacio dydzio dvi poros ir ismesta kruva pinigu... Jei butu tapkes ar koks rubas, nesukciau galvos, bet basutes perkame viena pora sezonui, tai kazkokiu pamainai ir neturi vaikas siuo metu, gerai, kad bent orai tokie, jog gali su kedukais ar kitokiais bateliais buti... doh.gif
Upokšnis
QUOTE(Bonifacija @ 2009 06 15, 13:58)
pas mus basutes dingo. lauke radau vaika su tapkem. siaip daiktas musu laikais pakankamai brangus, apie 100lt, tai ku daryt, net nezinau  g.gif
*

Mums buvo prieš kelis metus taip ax.gif Buvo žiema, atėjau pasiimti vaiko - o jo batų nėra doh.gif Saviškiui buvau tik ką nupirkus naujus, o radau smarkiai panešiotus doh.gif Pasiutus buvau siaubingai. Tuos senus atnešiau kitą dieną, padėjau ant spintelės ir užrašiau: Grąžinkit MŪSŲ batus biggrin.gif Po trijų dienų batai atsirado, bet tos mamos taip ir neteko daugiau matyti.
Nuska
nu jei savaitę neatsiranda, tai tada joooo, keista g.gif gi ne pirštinės ar kokios kojinės kad nusimestų g.gif
nesinori įtarinėti, bet nenustebčiau jei kažkurie tėvai neprisipažįsta jog su svetimom basutėm namo parsivedė.

Ne į temą ateičiai - kadangi esi vilnietė, tai nuvažiuok į Batų kalną (IKI fabuose, priešais senukus). Ten galima aptikti gerų batų už gerą kainą. Aš saviškei ten ir basutes į grupę vietoj tapkių pirkau (apie 50 Lt), ir Primigi batukus už 50 Lt. Tiek kad ten neprognozuojama kada ką rasi, priklauso nuo partijos užvežimo.
Bonifacija
QUOTE(Upokšnis @ 2009 06 16, 14:35)
Mums buvo prieš kelis metus taip  ax.gif Buvo žiema, atėjau pasiimti vaiko - o jo batų nėra  doh.gif  Saviškiui buvau tik ką nupirkus naujus, o radau smarkiai panešiotus  doh.gif Pasiutus buvau siaubingai. Tuos senus atnešiau kitą dieną, padėjau ant spintelės ir užrašiau: Grąžinkit MŪSŲ batus  biggrin.gif Po trijų dienų batai atsirado, bet tos mamos taip ir neteko daugiau matyti.
*

geras blink.gif blyn, maniske lanko privatu, net nepagalvociau, kad tokie dalykai gali buti, juk jei tevai sugeba kas menesi tiek moketi, tai gal gali ir batus nusipirkti doh.gif
Bonifacija
na musu istorijos pabaiga - basutes taip ir neatsirado. Pirkom naujus. tad... pasimokiau, kad reikia labai stebeti daiktus, kuriuos paliekame. 4u.gif
aisstte
QUOTE(Ilgaplauke @ 2009 01 07, 15:06)
*

Ohoho... dar ir taip būna?... Na, tiesa sakant būtų sunku patikėti, kad auklėtojos taip galėtų pasielgti... Gal žaidžiant, neatyčia, grupės draugai... na... neįsivaizduoju...
Gabija 7777
QUOTE(Bonifacija @ 2009 06 23, 10:36)
na musu istorijos pabaiga - basutes taip ir neatsirado. Pirkom naujus. tad... pasimokiau, kad reikia labai stebeti daiktus, kuriuos paliekame.  4u.gif
*

siaubas! tai jus aukletojai sakote,kad dingsta daiktai?? mums ir buvo smulkmenos dingusios,sagucei,pizamos,as pasakiau aukletojai,kad daiktu kaikuriu nerandu,tai ji buvo nepatenkinta,visada sakydavo : nu supraskit daug vaiku maisosi viskas,nu cia man buvo idomei blink.gif g.gif kita diena daiktai acirado,
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplauke @ 2009 01 07, 13:06)
*

nu idomei, g.gif cia tik aukletoja galejo nusegti auskariukus,aiskus ji neprisipazins bijo,tai gali kaltinti kitus vaikus ,nueikite pas direktore,aukletojos neatcakingai dirba savo darba. schmoll.gif
1000inis
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 08 11, 12:01)
siaubas! tai jus aukletojai sakote,kad dingsta daiktai?? mums ir buvo smulkmenos dingusios,sagucei,pizamos,as pasakiau aukletojai,kad daiktu kaikuriu nerandu,tai ji buvo nepatenkinta,visada sakydavo : nu supraskit daug vaiku maisosi viskas,nu cia man buvo idomei  blink.gif  g.gif kita diena daiktai acirado,
Papildyta:
nu idomei, g.gif  cia tik aukletoja galejo nusegti auskariukus,aiskus ji neprisipazins bijo,tai gali kaltinti kitus vaikus ,nueikite pas direktore,aukletojos neatcakingai dirba savo darba. schmoll.gif
*

del aukletoju labai abejoju, nors visko pasitaiko. Didesne tikimybe, kad vaikai galejo didesni, pakalbino, kiek cia reikia. o daiktus tai ir patys vaikai sumaiso: ziurek spintelej guli ne tos pirstines! "Kur tavo" -klausiu. O vaiku puse jau iseje namo. Kita diena tas vaikas, kaip desnis, susirgo. Tai ir vaiksciojom savaite su kitom biggrin.gif O mano maziukas per pusrycius sugebejo apsipilti tris kartu iki batu- tai radau su svetimom kelnem, kojinem, triusikai- paeme is kitu. Jei paanalizuosim, izvelgsim dvi puses: kokia teise turejo imti is MANES, ir o ka turejo palikt nuoga? Bet grupeje buna daiktu, kuriu savininkai neatsiranda (pirstiniu, triusiku, kelniu). Kai kuriose aukletojos turi surinkusios, savo atnesusios rubeliu "nelaimeliu rezervui"

visko pasitaiko biggrin.gif prisimenu as darzelyje (paskutinese grupese) apsimaniau sijonais ir pamirsau pries einant namo atsikeisti. As su juo ir parejau, aisku, mama liepe kuo greiciau susigrazinti. O ta drauge, tai grizo be sijono, paslepe po savo balkonu, nes gyveno pirm. a., o mamai kazka pamelavo, nes bijojo prisipazint, kad apsimainem. Po darzelio vakare atsimainem tais sijonais, bet as dar ilgai nesupratau, kodel drauge bijojo pareit su mano sijonu, juk jis buvo ir grazus ir svarus ir jo nepavoge. O jei as pora dienu buciau neatejus, mano sijona pavoge, as jos neatidavus, ji mamai bijotu prasitarti ir t.t......- jos mamai iskiltu ta pati problema: dingsta daiktai is niekur nieko biggrin.gif
Upokšnis
QUOTE(1000inis @ 2009 08 16, 21:55)
Bet grupeje buna daiktu, kuriu savininkai  neatsiranda (pirstiniu, triusiku, kelniu). Kai kuriose aukletojos  turi  surinkusios, savo atnesusios  rubeliu  "nelaimeliu rezervui"
*

Mūsų grupės auklytė irgi turi surinkus "nelaimėlių arsenalą" biggrin.gif Jei kam atsitinka bėda - visada ras kuo aprengti mirksiukas.gif
mylimuke
Pas mus dažnai dingsta plaukų segtukai ir gumelės, bet kai turim jų daugybę, tai kriminalo nedarom blush2.gif Būna, kad su svetimu segtuku grįžtam, matyt auklėtojos supainioja.
Šarė
niekada niekas nedingo senoje grupėje, bet vasarą ėjo į kitą grupę - ryte atvedžiau su faina šilta nauja liemene ir su striuke, o vakare pasiėmiau vaiką tiesiai iš lauko tik su striuke, pamaniau, kad liemenė spintelėje, nes dieną šilta, Tai vat jau kelios dienos liemenei ate blink.gif nėra, auklėtoja sako, gal sumaišėm , gal pametėm... nu nenumirsiu aš dėl tos liemenės, bet labai neskanu. O gumytės ir špilkutės - net nebeklausiau. Tik apsidžiaugiau, kad šiandien grįžom jau į savo grupę. wub.gif
Jura_j
Agha, tai pasirodo dar ir savo daiktus reikia sekti....... doh.gif
laimav
mums irgi dazniausiai dingsta plauku sagiukai gumeles bet viena karta buvo dingusios basutes ir aukletoja nezinojo kurjos bet po keliu dienu atsirado pasirodo kazkas buvo "pasiskolines" bet i vieta nebepadejo o pakiso uz geliu vazonu doh.gif
ruta19
QUOTE(mylimuke @ 2009 08 20, 19:09)
Pas mus dažnai dingsta plaukų segtukai ir gumelės, bet kai turim jų daugybę, tai kriminalo nedarom  blush2.gif  Būna, kad su svetimu segtuku grįžtam, matyt auklėtojos supainioja.
*

tai ar cia dingimai g.gif lotuliukas.gif Juk jusu vaikuciui dar tik 2.6 m. taigi ir issiima pati ir numeta, tai lauke tai grupej smile.gif Nu nei uz ka nepatikesiu, kad tokio amziaus vaikas samoningas ir segtukus, gumytes, issiiemes is plaukuciu, pasideda graziai i savo spintele. lotuliukas.gif atsiprasau, bet man labai juokinga
Hegesihora
Buvo karta parejusi su kitos mergaites megztiniu, jis labai panasus i jos pacios, tai lengva supainioti. As pati demesi atkreipiau tik todel, kad ziuriu megztukas per ankstas jai. Nu tai isskalbiau ir grazinom.
Gumytes ar saguciai tai nepergyvenu, stengiosi neprikaisiot i plaukus daugiau nei butina, nes einant miegot issisega o paskui daznai ir pameta.
Bet jei kokie zieminiai batai dingtu, tai tikrai apmaudu butu.
mammka
Dingo vakar....megztinukas doh.gif .Vaika lauke radau su plonu megztuku doh.gif .Net zandikaulis atvipo...negi durna mama vaika isleisiu rudeni be aprangos doh.gif .Kol kas neatsirado.Tikiuosi,kad koks nors tetis neapsiziurejes netyciom aprenge savo zala ar siaip kas...buna,pasitaiko smile.gif
ernoja
Niekas nedingsta. Net mašinyčių modeliukai į spintelę sudėti. bet va jau nuo rugsėjo 1 guli grupėje kažkieno megztukas, auklėtojos vis klausinėja "gal jūsų, o gal jūsų", bet savininko neatsiranda. Pernai buteliukas gal savaitę stovėjo, kol kažkas pasiėmė.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.