O cia kad temuke skaniai kvepetu levandomis

Prasom, nauja temuke PAGIRŪNĖM
O cia kad temuke skaniai kvepetu levandomis ![]()
As nespejau pagirti darbstuoliu dar anoj
Pasirodysiu tada ir as ![]() ![]() Realiai ji truputi tamsesne .Sunku buvo nufotkint graziai ,arba blizga arba nerysku gaunasi .Ten krasteliai visi pabronzinti ,ornamentukas irgi kaip auksinis .Nu zodziu nuotraukos man visai nepatinka Dabar net klausimas iskilo ,kam visai rodausi
Žiūriu kad čia taip ramu .Argi niekas nieko nedirba?Ar naujų servetėlių laukiat.Na pasirodau ką veikiu naujų servetkų laukdama:
Padėklas gėlių vazonėliams mažosios kambaryje ![]() ![]() Ir dar paveikslą dariau ir išbandžau tą faktūra nelygiam paviršiui išgauti ![]()
va ir mano darbeliai. Juokės Ingusia kad servetėlių daug iš jos tysiu, o darbai labai maži. O šį kartą net ir servetėlių iš vis nenaudojau
![]() Papildyta: ir nespėjau mergaitėm už katinėlių nuorodas padėkot. Nors šitie ir ne iš ten. bet ten radau irgi man patinkančių
Sveikos merginos,įdedu kelias nuotraukas už kurių kokybę iš anksto atsiprašau,niekaip neišeina gerai nufotkinti.Reikia patarimo dėl dėžutės,palikti tokią ar foną uždažyti tamsesne spalva?Šešėliuoti niekaip nesigauna gražiai.
URL=http://radikal.ru/F/i002.radikal.ru/0901/f8/ad1b234f1058.jpg.html] [/URL][URL=http://radikal.ru/F/s57.radikal.ru/i157/0901/b3/1750db46cf94.jpg.html] [/U![]() ![]()
Na ir as rodau iveikta uzsakymuka.
Taikaiu prie interjero klientes
Zyliuk - man labai patinka tavo tokiso dezeles su tikrom nuotraukom, as vis neprisiurosiu isbandyt
a cia mano darbukas paprastutis toks buvo uzsakymukas visiem jau pazystamas Klimtas
Na ir as pasigirsiu savo antruoju rimtu darbeliu
Plauku sepetys "Mamytei" ![]()
labas visoms
labai grazus jusu darbai. As karts nuo karto vis ateinu ju pasiziuret nusprendziau ir as parodyt savo kelis darbelius. kadangi esu naujoke sioje srityje tai labai nedrasu http://public.fotki.com/kristinSa/dekupazas/dsc0040.html cia mano pora darbeliu.
Labukas
Ir as pasirodau darbeli
Labux visoms
Vis įkišu nosįb čia pasidairyti - baisiai jau man gražu visi tie jūsų dekupažai, tai ir man atsirado proga - restauravau dukrytei lovelę, tai nieko geriau nesugalvojau, ai, manau sau - pabandysiu ![]() ![]() Sėkmės visoms roliau kuriant savo "šedevrus"
Mano pirmas blynas
buvo: ![]() tapo: ![]() cia mokiausi
QUOTE(Maša @ 2009 01 12, 14:30) tas peiliu deklas ir yra 2 kartus dazytas A, matai kaip tu čia darei. Man tas sendinimas aptrinant tai geriausiai zyliuko darbuose atssipindi Iš savo bandymų galiu parodyti štai šiuos rėmelius
QUOTE(Maša @ 2009 01 12, 15:30) tas peiliu deklas ir yra 2 kartus dazytas as dazus dengiukempinele tappsnodama, taip labai graziai dazas dengiasi, o jau tada galima aptrinti, bettik krasciukus, briauneles, kampukus na mano darbukai, Uzsakymukai ![]()
Visu darbai labai grazus
As seniai "nedekupazinau" ir po ilgos pertraukos irgi noriu pasirodyti
QUOTE(grite @ 2009 01 13, 13:03) Labai aciu Grite Vingola lekste labai idomi, na ne mano stiliaus, bet va pagarba tau, nes as kad ir kaip jau mokeciau ta dekupaza bet stiklo dar nedekoravau noriu irgi pabandyt, cia kaip suprantu is apacios dekoruota viskas? noreciau tokiu leksciu reiks paieskot. na o cia is serijos saulegrazos, jau tikiuosi ilgam nebedarysiu su siom gelem
man irgi vignolos lekstute
zyliukas o tas padeklas tai superinis, grazus liabai, man tos siemkos tai grazuoles, sauniai pasidarbavai niu ir as pasigirsiu taupykle maziukui ![]() Papildyta: auksine o remelyje ziuriu kazkokie melsvi paraitymai, cia idomu kas taip tai fainiai taip vienodai visas nutrintas remelis
Sveikos
labai visu faini darbeliai o cia mano pakabos: ![]() ![]() ![]() kol pupa miegojo
Stai mano antras bandymas su dvikomponenciu, tiksliau savarankiskas, be Lacheses auros
![]()
QUOTE((Ericka) @ 2009 01 15, 12:55) Labai labai grazi dezute gal gali smulkiau parasyti kaip atlikai skilinejimus Aciu Man nebuvo problema, kadangi trumpi potepiai buvo. Ismirkinu teptuka dazuose, paleteje truputuka pabraukau, kad dazai tolygiai ant plataus teptuko pasiskirstytu ir vsio Va "tikroji" dežutes spalvyte ![]() Papildyta: QUOTE(IRR @ 2009 01 15, 12:53) Parasyk Googlej "vilkai" spausk "vaizdai" ir akimirksniu atsidursi vilku karalystej
IRR, fantastika arbatine, viskas tobula,ir isore ir vidus
Bravo mokynej ir mokytojai QUOTE(Amura @ 2009 01 15, 23:40) Abu darbeliai labai patiko (tik nuotraukos griozdiskos puslapi istampe Aciu QUOTE(Žydraakė @ 2009 01 16, 09:49) SenasNaujas QUOTE(Gema 2 @ 2009 01 16, 11:12) QUOTE(l@n@ @ 2009 01 16, 11:45) IRR, fantastika arbatine, viskas tobula,ir isore ir vidus Bravo mokynej ir mokytojai
IRR grazus drabeliai dezute labai faina tikrai kai didele foto mano akim ziurint matosi kad kruopstus darbas
išbandžiau, tikrai geras metodas. pakiši po kranu ir ją prilaikant srovelė išlygina viską ką reikia. Paskui nusausini ir užtepi ant viršaus klijus. liuks variantas.
Sveikos darbštuolytės kiekvieną dieną stebinančios sukurtų daiktų grožiu ir savo kūribingumu
QUOTE(versus* @ 2009 01 16, 19:14) Sveikos darbštuolytės kiekvieną dieną stebinančios sukurtų daiktų grožiu ir savo kūribingumu oi, atsiprašau, truputuką įlindau ne ta temą
Nulakavus matiniu laku pavirsius turetu visai neblizgeti... Bet kazkada parduotuveje man siule pusiau matini... Nezinau kaip sis, gal vos vos blizga...
Su stiklu man geriau sekasi,negu su medziu,bet vis tiek bandau
Lauksiu jusu pastabu.... ![]() QUOTE(IRR @ 2009 01 17, 12:27) labai originalu O tu ant juodo fono klijavai rozyte? O is ko tie pagrazinimai? Aciu Po rozyte baltai daziau....o paskui teptuku jau su juodais d. krastus pabaigiau....na ir aisku daug lakavau pries Sottile ir su svitriniu nemazai padirbejau O tie pagrazinimai tai aukso lipdukai,bet kai daug sluoksniu lako ,net nepagalvosi,kad lipdukai,jie ploni....
Amura aciu
Vignola, labai gražios šukos
tik toks nedidelis pastebėjimas, nuotraukoj gan gerai matosi linija, ties kuria baigiasi sendinimas (tiek vienam gale, tiek kitam), juoda po auksiniais ornamentais daug juodesne, nei ten kur sendinimas. Bet čia ne esmė, o gal optinė apgaulė
IF aciu...
|