Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažo pagyrų puodas - 4
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
zyliukas
Prasom, nauja temuke PAGIRŪNĖM 4u.gif
O cia kad temuke skaniai kvepetu levandomis wub.gif
user posted image
88888888
As nespejau pagirti darbstuoliu dar anoj blush2.gif ,ar cia jusu tokie greiti tempai ar mano leti g.gif biggrin.gif Todel giriu dabar VISAS ,VISAS ,VISAS 4u.gif
Pasirodysiu tada ir as blush2.gif Kad drakonais uzkviptu lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

Realiai ji truputi tamsesne .Sunku buvo nufotkint graziai ,arba blizga arba nerysku gaunasi .Ten krasteliai visi pabronzinti ,ornamentukas irgi kaip auksinis .Nu zodziu nuotraukos man visai nepatinka schmoll.gif
Dabar net klausimas iskilo ,kam visai rodausi g.gif
doh.gif
88888888
Tik nepgalvokit ,kad didybes manija biggrin.gif Pabandziau is arciau ir didesne ikelt blush2.gif Na,bent matosi ,kad drakonas doh.gif
user posted image
Cia dezute is Artmanijos ,ta pati maziausia .
Visus namus isvaiksciojau kol nufotkinau doh.gif Nesigauna spalva nors tu ka .Tai gavosi tik ilindus i tamsiausia kampa ir tik su naktinio foto funkcija karsta.gif
*Mulate*
pirmasis sendinimas,foto nelabai vykusi,ten kur gelsva spalvyte,tai ji ruzavai gelsva,tokia ala naturaliai pasenus blush2.gif

user posted image
grite
Žiūriu kad čia taip ramu .Argi niekas nieko nedirba?Ar naujų servetėlių laukiat.Na pasirodau ką veikiu naujų servetkų laukdama:
Padėklas gėlių vazonėliams mažosios kambaryje
user posted image
user posted image
Ir dar paveikslą dariau ir išbandžau tą faktūra nelygiam paviršiui išgauti
user posted image
Avijacija
va ir mano darbeliai. Juokės Ingusia kad servetėlių daug iš jos tysiu, o darbai labai maži. O šį kartą net ir servetėlių iš vis nenaudojau biggrin.gif Pirmas darbas iš tikro ant modelino, neteko nei sagių daryt nei auskarų. Jau ruošiu kitus 2 komplektus, tai gal jau geresni bus.

user posted image
Papildyta:
ir nespėjau mergaitėm už katinėlių nuorodas padėkot. Nors šitie ir ne iš ten. bet ten radau irgi man patinkančių 4u.gif
Avijacija
user posted image
Papildyta:
įkėliau foto ir toks juokas paėmė, realybėj tai jie atrodo kaip seni, o nuotraukoj kaip teplioti kažkuo lotuliukas.gif
Avijacija

tie patys katinai tik kitam fone 4u.gif ir drugeliai....... pavasaris gi ne už kalnų biggrin.gif

user posted image

user posted image

Kolibris*
Sveikos merginos,įdedu kelias nuotraukas už kurių kokybę iš anksto atsiprašau,niekaip neišeina gerai nufotkinti.Reikia patarimo dėl dėžutės,palikti tokią ar foną uždažyti tamsesne spalva?Šešėliuoti niekaip nesigauna gražiai.

URL=http://radikal.ru/F/i002.radikal.ru/0901/f8/ad1b234f1058.jpg.html]user posted image[/URL]

[URL=http://radikal.ru/F/s57.radikal.ru/i157/0901/b3/1750db46cf94.jpg.html]user posted image[/U

user posted image

user posted image

IRR
Rezultatas is Lacheses kursu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Lince1
Bandau ir as. Sunkokai sekasi, tikriausiai reikia labai ranka islavint. Labai sunkiai nudazyt sekasi, mazi dar nieko, bet didesni daiktai tai oi, oi, oi..... smile.gif
Cia visos mane stebina, labai grazus darbeliai.

user posted image
user posted image
zyliukas
Na ir as rodau iveikta uzsakymuka. ax.gif
Taikaiu prie interjero klientes smile.gif
user posted image
mama_gulbe
Zyliuk - man labai patinka tavo tokiso dezeles su tikrom nuotraukom, as vis neprisiurosiu isbandyt blush2.gif

a cia mano darbukas paprastutis
toks buvo uzsakymukas

visiem jau pazystamas Klimtas
rolleyes.gif
user posted image
IRR
Bandymai iveikti vienkomponenti doh.gif Nepavyke biggrin.gif

user posted image

user posted image

! 
Perdidelio formato nuotraukos bus ištrintos
AudraB
Na ir as pasigirsiu savo antruoju rimtu darbeliu blush2.gif Net i mano galerija itrauktas lotuliukas.gif

Plauku sepetys "Mamytei"
user posted image
user posted image
QWERTI
Sveikos ,gražus visu darbeliai 4u.gif šaunuolės

nors kalėdos jau praeiti pasigirsiu savo kalėdiniais darbeliais
tik dabar radau laiko sutvarkyti nuotraukas ax.gif
kalėdiniai batukai
user posted image

user posted image

user posted image

o čia buteliu kolekcija ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
šiam kartui tiek biggrin.gif

Gema 2
labas visoms wink.gif

labai grazus jusu darbai. As karts nuo karto vis ateinu ju pasiziuret smile.gif

nusprendziau ir as parodyt savo kelis darbelius. kadangi esu naujoke sioje srityje tai labai nedrasu ax.gif bet tikiuosi gaut geru patarimu ar pastabu wink.gif

http://public.fotki.com/kristinSa/dekupazas/dsc0040.html
cia mano pora darbeliu.
aurelija_ma
gal ir nieko ispudingo, bet ziureti i buteliuka mirksiukas.gif , maziukui gimtadieniu buvo padarytas, tai tik vaiksciojo ir kartojo katis biggrin.gif

user posted image
estetė
Labukas 4u.gif

Ir as pasirodau darbeli ax.gif
user posted image
aneSena
Labux visoms
Vis įkišu nosįb čia pasidairyti - baisiai jau man gražu visi tie jūsų dekupažai, tai ir man atsirado proga - restauravau dukrytei lovelę, tai nieko geriau nesugalvojau, ai, manau sau - pabandysiu doh.gif , vyras taip kreivai į mano kuitimąsi žiūrėjo, bet paskui net pats nustebo - sakė "Nu visai tu čia neblogai "tiuningą" uždėjai" lotuliukas.gif O man tai toks pusiau "prisvilęs blynas", bet vistiek pasigirti norisi blush2.gif
user posted image
user posted image

Sėkmės visoms roliau kuriant savo "šedevrus" thumbup.gif mirksiukas.gif
Maša
Mano pirmas blynas blush2.gif

buvo:

user posted image

tapo:

user posted image

cia mokiausi blush2.gif

user posted image
Žydraakė
QUOTE(Maša @ 2009 01 12, 14:30)
tas peiliu deklas ir yra 2 kartus dazytas  blush2.gif  apacioj tamsi ruda, virsui sviesiai geltona, beveik balta. Sviesus sluoksnis pratrintas skuduriuku, kad matytusi tas apatinis, cia tipo sendinimas toks  doh.gif  blush2.gif
*

A, matai kaip tu čia darei.
Man tas sendinimas aptrinant tai geriausiai zyliuko darbuose atssipindi 4u.gif Čia viena forumietė jau rašė, kad natūraliai daiktai apsitrina tam tikrose vietose, kampukuose, o ne šiaip plokštumoje, todėl aš ir pagalvojau, kad čia per mažai padažyta ax.gif
Iš savo bandymų galiu parodyti štai šiuos rėmelius ax.gif
user posted image
zyliukas
QUOTE(Maša @ 2009 01 12, 15:30)
tas peiliu deklas ir yra 2 kartus dazytas  blush2.gif  apacioj tamsi ruda, virsui sviesiai geltona, beveik balta. Sviesus sluoksnis pratrintas skuduriuku, kad matytusi tas apatinis, cia tipo sendinimas toks  doh.gif  blush2.gif
*

as dazus dengiukempinele tappsnodama, taip labai graziai dazas dengiasi, o jau tada galima aptrinti, bettik krasciukus, briauneles, kampukus mirksiukas.gif

na mano darbukai, Uzsakymukai ax.gif

user posted image

user posted image
vignola
Visu darbai labai grazus bigsmile.gif
As seniai "nedekupazinau" ir po ilgos pertraukos irgi noriu pasirodyti 4u.gif

user posted image
auksine
Labai visu grazus darbeliai 4u.gif

na as pasirodau po sventines pertraukos pirmaji darbeli:
user posted image
zyliukas
QUOTE(grite @ 2009 01 13, 13:03)
Zyliuk, na kaip visada thumbup.gif
*

Labai aciu Grite
Vingola lekste labai idomi, na ne mano stiliaus, bet va pagarba tau, nes as kad ir kaip jau mokeciau ta dekupaza bet stiklo dar nedekoravau smile.gif
noriu irgi pabandyt, cia kaip suprantu is apacios dekoruota viskas? noreciau tokiu leksciu reiks paieskot.

na o cia is serijos saulegrazos, jau tikiuosi ilgam nebedarysiu su siom gelem doh.gif
user posted image
aurelija_ma
man irgi vignolos lekstute thumbup.gif turiu ir lekstute nusipirkus pabandymui, bet vis neprieinu, fainiai cia padariusi wub.gif
zyliukas o tas padeklas tai superinis, grazus liabai, man tos siemkos tai grazuoles, sauniai pasidarbavai thumbup.gif

niu ir as pasigirsiu taupykle maziukui tongue.gif
user posted image

Papildyta:
auksine o remelyje ziuriu kazkokie melsvi paraitymai, cia idomu kas taip tai fainiai taip vienodai visas nutrintas remelis thumbup.gif
kvartetas
Sveikos

labai visu faini darbeliai wub.gif net negaliu isskirti kurio nors 4u.gif

o cia mano pakabos:
user posted image
user posted image
user posted image
Maša
smile.gif

kol pupa miegojo blush2.gif

user posted image
IRR
Stai mano antras bandymas su dvikomponenciu, tiksliau savarankiskas, be Lacheses auros biggrin.gif

user posted image

user posted image
sobieska
Kazkur juk reikejo patalpinti savo deze... ax.gif

user posted image

user posted image
sobieska
QUOTE((Ericka) @ 2009 01 15, 12:55)
Labai labai grazi dezute  wub.gif
gal gali smulkiau parasyti kaip atlikai skilinejimus  blush2.gif , nu niekaip man graziai neiseina ju padaryti, tai dazu ant teptuko neuztenka visam potepiui, tai per storai uztepu dazu  doh.gif
*

Aciu 4u.gif
Man nebuvo problema, kadangi trumpi potepiai buvo. Ismirkinu teptuka dazuose, paleteje truputuka pabraukau, kad dazai tolygiai ant plataus teptuko pasiskirstytu ir vsio

Va "tikroji" dežutes spalvyte biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(IRR @ 2009 01 15, 12:53)
nu rasyk 4u.gif Prisikalbejau lotuliukas.gif
*

Parasyk Googlej "vilkai" spausk "vaizdai" ir akimirksniu atsidursi vilku karalystej hihihi.gif
IRR
QUOTE(sobieska @ 2009 01 15, 13:00)
Parasyk Googlej "vilkai" spausk "vaizdai" ir akimirksniu atsidursi vilku karalystej  hihihi.gif
*

aciu 4u.gif

Stai dar vazu blush2.gif Is bendro vaizdo turbut panasios biggrin.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
O cia mano pirmas medukas ax.gif Vis ant stiklo dirbdavau, tai medis man buvo issukis doh.gif rolleyes.gif

user posted image

user posted image
l@n@
IRR, fantastika arbatine, viskas tobula,ir isore ir vidus bigsmile.gif thumbup.gif Kai pamaciau sita servetele, iskart ja isimylejau ir svajonese maciau butent taip padaryta dezute, bet taip iki siuol neigyvendinau svajones, laaabai jau daug darbo ax.gif
Bravo mokynej ir mokytojai bis.gif
IRR
QUOTE(Amura @ 2009 01 15, 23:40)
Abu darbeliai labai patiko  wub.gif  thumbup.gif

(tik nuotraukos griozdiskos puslapi istampe  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif , nuotraukas gali labai lengvai pamazint per Paint programa, ikeli savo foto,  spaudi Image tada pasirenki Stretch/Skew ir kur yra horizontal vertical (ten bus 100% irasyta) irasai kiek procentu noretum palikt pvz horizontal 60% ir vertical 60% ir nuotrauka sumazinta tada darai save as..., o greiciausias budas ikeli i paint nuotrauka tada spaudi migtuku kombinacija Ctrl+W ir irasai procentus ir issaugai)
*

Aciu 4u.gif Del tu fotkiu dydzio as zinau, kai tik paimu fotika, viskas buna isreguliuota ir nepastebiu kokio dydzio tos nuotraukos gaunasi. O mazint as labai tingiu blush2.gif Sorry 4u.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2009 01 16, 09:49)
IRR, kur perki tą dvikomponentį Applicraft sendintoją?
*

SenasNaujas 4u.gif

QUOTE(Gema 2 @ 2009 01 16, 11:12)
nu labai labai grazi IRR dezute. tikrai wub.gif
*

QUOTE(l@n@ @ 2009 01 16, 11:45)
IRR, fantastika arbatine, viskas tobula,ir isore ir vidus  bigsmile.gif  thumbup.gif Kai pamaciau sita servetele, iskart ja isimylejau ir svajonese maciau butent taip padaryta dezute, bet taip iki siuol neigyvendinau svajones, laaabai jau daug darbo  ax.gif
Bravo mokynej ir mokytojai  bis.gif
*

blush2.gif blush2.gif blush2.gif nu sakes, kaip gera, kai tokie ivertinimai wub.gif Sirdingai dekoju 4u.gif
pukučiai
IRR grazus drabeliai dezute labai faina tikrai kai didele foto mano akim ziurint matosi kad kruopstus darbas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
IRR
QUOTE(pukučiai @ 2009 01 16, 13:44)
IRR grazus drabeliai dezute labai faina tikrai kai didele foto mano akim ziurint matosi kad kruopstus darbas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

aciu 4u.gif istikruju yra cahlturos, bet uzmaskuota lotuliukas.gif o siaip pirma karta klijavau servetele istisa, kisau po kranu biggrin.gif
aneSena
QUOTE(IRR @ 2009 01 16, 15:54)
aciu 4u.gif istikruju yra cahlturos, bet uzmaskuota lotuliukas.gif o siaip pirma karta klijavau servetele istisa, kisau po kranu biggrin.gif
*

O kas čia per klijavimo metodas? g.gif
Avijacija
išbandžiau, tikrai geras metodas. pakiši po kranu ir ją prilaikant srovelė išlygina viską ką reikia. Paskui nusausini ir užtepi ant viršaus klijus. liuks variantas.
Švelniukė
Sveikos darbštuolytės kiekvieną dieną stebinančios sukurtų daiktų grožiu ir savo kūribingumu 4u.gif esu žalia pradedanti dekupažo sritye. Kaip ir kiekvienai pradedančiai kyla begalybės klausimų ... blush2.gif pakonsultuokit mane, žalią, ar yra tikrai MATINIS lakas, kuriuo nulakavus daiktas visiskai neblizgėtų? (čia aš apie baigiamąjį lakavimą).. ax.gif Nusipirkau Seniuose matinį laką, kuriuo nulakuotas daiktas blizga... g.gif doh.gif tai visiskai nesiderina su dekoruojamo daikto vizija... verysad.gif
Švelniukė
QUOTE(versus* @ 2009 01 16, 19:14)
Sveikos darbštuolytės kiekvieną dieną stebinančios sukurtų daiktų grožiu ir savo kūribingumu 4u.gif  esu žalia pradedanti dekupažo sritye. Kaip ir kiekvienai pradedančiai kyla begalybės klausimų ... blush2.gif pakonsultuokit mane, žalią, ar yra tikrai MATINIS lakas, kuriuo nulakavus daiktas visiskai neblizgėtų? (čia aš apie baigiamąjį lakavimą).. ax.gif Nusipirkau Seniuose matinį laką, kuriuo nulakuotas daiktas blizga... g.gif  doh.gif tai visiskai nesiderina su  dekoruojamo daikto vizija... verysad.gif
*

oi, atsiprašau, truputuką įlindau ne ta temą blush2.gif doh.gif čia juk pagyrų puodas... blush2.gif
Kristinakristina
Nulakavus matiniu laku pavirsius turetu visai neblizgeti... Bet kazkada parduotuveje man siule pusiau matini... Nezinau kaip sis, gal vos vos blizga... g.gif
vignola
Su stiklu man geriau sekasi,negu su medziu,bet vis tiek bandau biggrin.gif ....
Lauksiu jusu pastabu.... 4u.gif

user posted image
IRR
QUOTE(vignola @ 2009 01 17, 12:05)

*

labai originalu 4u.gif atrodo viskas paprasta, bet ta rozyte juodam fone ir tie pagrazinimai tikrai labai thumbup.gif

O tu ant juodo fono klijavai rozyte? O is ko tie pagrazinimai?
vignola
QUOTE(IRR @ 2009 01 17, 12:27)
labai originalu 4u.gif atrodo viskas paprasta, bet ta rozyte juodam fone ir tie pagrazinimai tikrai labai thumbup.gif

O tu ant juodo fono klijavai rozyte? O is ko tie pagrazinimai?
*

Aciu 4u.gif
Po rozyte baltai daziau....o paskui teptuku jau su juodais d. krastus pabaigiau....na ir aisku daug lakavau pries Sottile ir su svitriniu nemazai padirbejau rolleyes.gif

O tie pagrazinimai tai aukso lipdukai,bet kai daug sluoksniu lako ,net nepagalvosi,kad lipdukai,jie ploni....
Amura
QUOTE(vignola @ 2009 01 17, 13:05)

user posted image
*

grazu... wub.gif
vignola
Amura aciu 4u.gif
IF...
Vignola, labai gražios šukos wub.gif wub.gif wub.gif tie ornamentukai tokie prabangūs rolleyes.gif
tik toks nedidelis pastebėjimas, nuotraukoj gan gerai matosi linija, ties kuria baigiasi sendinimas (tiek vienam gale, tiek kitam), juoda po auksiniais ornamentais daug juodesne, nei ten kur sendinimas.
Bet čia ne esmė, o gal optinė apgaulė cool.gif
vignola
IF aciu... 4u.gif ,o taip pat aciu uz gera patarima,pavonija irgi tai pastebejo bigsmile.gif ,taigi kita karta sendinsiu visa daikta....bent jau juoda... ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.