Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokymasis plaukti
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Zana
Bandau atidaryt nauja temele ir sulaukti susidomejusiu.
Nors jau esu ir ne vaikas, bet plaukti iki siol taip ir neismokau schmoll.gif . Dabar tokia mintis atejo palankyt mokymo pamokas ir pagaliau atsikratyt to nemokejimo. Kad butu kiek drasiau, kvieciu i kompanija irgi tokias pat nemokancias kartu lankyt.
Labai padorios kainos ir vieta Lietuvos vaiku ir jaunimo centre....Galeciau aisku ir i kita vieta - Impuls ar dar kur nors.
Tikiuosi, kad atsiras susidomejusios 4u.gif
Neringiux
Labas
As nemoku plaukti blush2.gif Noreciau ismokti, bet galeciau lankyti tik vakarais po darbo arba savaitgaliais.
Zana
QUOTE(Neringiux @ 2009 01 14, 14:39)
Labas
As nemoku plaukti blush2.gif Noreciau ismokti, bet galeciau lankyti tik vakarais po darbo arba savaitgaliais.
*

Kaip smagu, kad atsiliepei smile.gif ...Tai man irgi toks tik laikas ir tinka, nes irgi dirbu....
Gal ismoksim kartu , ir drasiau ir smagiau butu dviem....
Zana
Jau nuo kitos savaites matyt startuosim lotuliukas.gif smile.gif
Miledi.N
Mačiau LVJC yra suaugusiųjų grupė, kaip tik mažajam baseine moko plaukti, nebijokit nevieni esat 4u.gif
DijaD
O gal tiksliau galėtumėt parašyti kur galima išmokt plaukti? aš iš kauno, o jūs iš kur? 4u.gif
Zana
QUOTE(DijaD @ 2009 01 29, 15:23)
O gal tiksliau galėtumėt parašyti kur galima išmokt plaukti? aš iš kauno, o jūs iš kur?  4u.gif
*

Skaiciau, kad sveikatingumo centre "Linija" teikiamos plaukymo mokymo paslaugas.....O gal ir Impulsai yra ir Kaune - ten irgi galima pasiteiraut, nes Vilniuje galima mokytis ir "Impuls" sporto klube.....Deja, daugiau nezinau, nes pati esu is Vilniaus.....
DijaD
QUOTE(Zana @ 2009 01 29, 18:04)
Skaiciau, kad sveikatingumo centre "Linija" teikiamos plaukymo mokymo paslaugas.....O gal ir Impulsai yra ir Kaune - ten irgi galima pasiteiraut, nes Vilniuje galima mokytis ir "Impuls" sporto klube.....Deja, daugiau nezinau, nes pati esu is Vilniaus.....
*

Tai va, kad Vilniuj visko daug daug smile.gif Reiks pasidomėti kaip čia Kaune, nes norėtųsi išmokt plaukti.. Kiekvieną vasarą paskui net į vandenį gėda lipti ir kaip vaikui turkštis pakrantėse ax.gif
Kabuki
O kokios kainos? smile.gif Reiktu ir man kada nors ismokti plaukti blush2.gif ax.gif
Zana
Butent....man irgi labai geda - arba dar geriau vaizda daryt, kad plauki biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...Tai pasidomek apie ta "Linija" Kaune g.gif , ten tikrai mokina plaukt

QUOTE(DijaD @ 2009 01 29, 19:00)
Tai va, kad Vilniuj visko daug daug  smile.gif Reiks pasidomėti kaip čia Kaune, nes norėtųsi išmokt plaukti.. Kiekvieną vasarą paskui net į vandenį gėda lipti ir kaip vaikui turkštis pakrantėse  ax.gif
*

DijaD
QUOTE(Zana @ 2009 01 29, 21:55)
Butent....man irgi labai geda - arba dar geriau vaizda daryt, kad plauki  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ...Tai pasidomek apie ta "Linija" Kaune g.gif , ten tikrai mokina plaukt
*

Internete kažkaip maža info arba šiandien man nesiseka jame raustis 4u.gif Bet kolkas tik aišku tiek, kad Kaune "Linijos" klube yra tik pirčių salonas. Na, dar bandysiu paieškot info apie plaukimą.. g.gif
KareKlp
Sveikutes,o gal zinote kur Klaipedoje mokina plaukti?
verbus
labas,
as kaune-visiakai nemoku plaukti-noreciau ismokti,bet geda eiti kaip karvei,kuri net vandeni neisilaiko,niekas kompanijos nepalaiko,o ir nera kam.as galiu tik vakare nuo 19val arba savaitgali,gal atsirastu bendraminciu-butu super.yra kazkokios plaukimo pamokos demokratu,partizanu gv ir baltu pr.taip pat moko maistaiciuose (ten pigiausia)-baseina kas eina nepeikia.as labai brangiai-uz karta 50lt negaliu sau leisti.

bendraminciai atsiliepkite, aciu smile.gif
liutuke2010
Ieskau bendraminciu eiti mokytis plaukti i Linija, Kaune smile.gif Ne vienai butu smagiau smile.gif
You.rate
Deja, neisiu su Jumis palukioti, nes gyvenu Vilniuje, bet Jūsų norą išmokti plaukti labai palaikau. Preiš metus plaukti nemokėjau. Dabar plaukioju baseine, prieš darbą, kiekvieną rytą ir labai labai tuo džiaugiuosi.
Tik kartais žmonių baseine šiek tiek per daug. Pasirodo, daug kas neišmoko plaukti laiku, vaikystėje:)

Beje, mokiausi ne grupėje su treneriu, bet gretimame take. Man buvo baisu, kad nespėsiu su grupe mokytis ir maišysiuosi take. Tai netiesa. Mokiausi tikrai ilgiau. Bet buvo šiek tiek sunkiau.

gucc
O gal yra vilniečių planuojančių išmokti plaukti. Ieškau kompanijos 4u.gif
norma
QUOTE(liutuke2010 @ 2010 11 08, 19:43)
Ieskau bendraminciu eiti mokytis plaukti i Linija, Kaune smile.gif Ne vienai butu smagiau smile.gif
*

Sveiki, ar vaikstot i pamokas?
As pries pora metu ejau i Linija thumbup.gif bet ... atejo vasara, atostogos, padariau pertrauka, ir nedasimokinau, nors jau nugara plaukt buvau ismokus, kazkaip ant pilvo man nelabai pavyko ....
Galvoju, kad reiktu vel pradet eiti, nes tikrai, ziuri kaip kiti plaukioja ir seile tysta doh.gif
Neringiux
Vis dar turiu vilties ismokti plaukti, gal yra norinciu prisijungti? Vilniuje ax.gif
linute23
QUOTE(Neringiux @ 2011 02 07, 19:13)
Vis dar turiu vilties ismokti plaukti, gal yra norinciu prisijungti? Vilniuje ax.gif
*

Maciau, kad labai graziai mokina plaukti fabu impulse 4u.gif Siandien treneris viena mergina mokino nugara plaukti. Grazu ziuret buvo thumbup.gif
Žaislų Karalienė
QUOTE(linute23 @ 2011 02 19, 22:41)
Maciau, kad labai graziai mokina plaukti fabu impulse  4u.gif  Siandien treneris viena mergina mokino nugara plaukti. Grazu ziuret buvo  thumbup.gif
*

Dukra ( pirmoke ) lanko Fabijoniskiu Impulse pas treneri Roberta, laaabai patinka thumbup.gif pries tai bandem lankyti LVJC bet ten nepatiko jai doh.gif Kol kas nuejom tik 2 kartus, tai rezultatu dar nelaukiu, bet jis sake kad ir suaugusius mokina
umedike
Sveikos,

ieskau kompanijos i koki nors baseiniuka eit mokytis plaukt biggrin.gif Galvoju apie Linija kol kas. Gal kas norit prisijungt, bus drasiau kartu skesti lotuliukas.gif
Veiksmas Kaune smile.gif
NickaD
Mamytės, gal kas išbandė IMPULS'o paslaugas nemokantiems plaukti?..
Mano dukrai jau 15m., bet nemoka plaukti ir vis zyzia, kad nori išmokti.. doh.gif
kokošė
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 04 05, 08:02)
Dukra ( pirmoke ) lanko Fabijoniskiu Impulse pas treneri Roberta, laaabai patinka  thumbup.gif pries tai bandem lankyti LVJC bet ten nepatiko jai  doh.gif  Kol kas nuejom tik 2 kartus, tai rezultatu dar nelaukiu, bet jis sake kad ir suaugusius mokina

tam lvjc - kas ten buvo blogai?
Compike
As emiau pamokas individualias impulse - 10 kartu berods 200 kainavo, bet jau galiu pasitaskyt vandeny wink.gif nors baime neisnyko, bet gera, bent pagulet ant vandens, atsipalaiduot, pasikapanot ;D
waidwe
labutis, galvoju vilniuje pradeti lankyti plaukimo pamokas... gal kas kartu noretumet, butu daug smagiau ir drasiau... blush2.gif 4u.gif ax.gif
waidwe
Siandiena buvau pirmoje plaukimo pamokoje... smile.gif pas Kestuti Autuka... na ir visai patiko... Jai kas norite prusijubgti, visada prasom... wink.gif 4u.gif
Neringiux
QUOTE(waidwe @ 2011 12 06, 09:25)
Siandiena buvau pirmoje plaukimo pamokoje... smile.gif pas Kestuti Autuka... na ir visai patiko... Jai kas norite prusijubgti, visada prasom... wink.gif  4u.gif
*

O kur jus mokinates plaukti?
waidwe
lvjc Konstitucijos pr. 25... mirksiukas.gif gal prisijungsite? ax.gif g.gif
Neringiux
QUOTE(waidwe @ 2011 12 06, 15:06)
lvjc Konstitucijos pr. 25...  mirksiukas.gif  gal prisijungsite?  ax.gif  g.gif
*

As galvoju eiti mokytis plaukti i Impulsa, kuris netoli Mandarino, nes man netoli namu.
waidwe
na tas gerai, kad netoli namu... smile.gif na, bet ten kiek ziurejau tai brangiau yra. g.gif
hecate
Sveikos damos smile.gif) norejau jusu pasiteirauti kiek mokate impulse ir kiek lvjc uz mokyma plaukti?
ausrine
Impulse 8k/men-150lt vaikui , 8k-/men 200lt suaugusiam , grupese mazai vaiku, suauge mokosi individualiai, jei norite suzinoti daugiau klauskite, mielai atsakysiu
waidwe
lvjc 188Lt/ 10 pam....
hecate
O kazin nuolaida suteikia studentams?smile.gif
waidwe
na nemanau, smile.gif bet gali pasidometi... smile.gif wink.gif
grmarti
QUOTE(ausrine @ 2012 01 12, 12:09)
Impulse 8k/men-150lt vaikui , 8k-/men 200lt suaugusiam , grupese mazai vaiku, suauge mokosi individualiai, jei norite suzinoti daugiau klauskite, mielai atsakysiu
*

bet kaip suprantu papildomai reikia įsigyti Impulso abonementą? g.gif

QUOTE(waidwe @ 2012 01 16, 15:01)
lvjc 188Lt/ 10 pam....
*

čia rytinės pradedantiesiems (mažasis baseinas), vakarinė grupė - 225 lt/10 k, šiek tiek pažengusiems (didysis baseinas) rytinės grupės - 170 lt/10 k, vakarinė grupė - 213 lt/10 k 4u.gif
Porą metų lankiau vakarinę grupę pas Birutę Svetlikauskienę, pradėjau nuo varlinuko, greit pervedė į didįjį baseiną, gera trenerė, išmokė plaukti, dabar drąsiai vandenyje jaučiuosi, kaip žuvytė thumbup.gif Ir plaukioti labai gerai sveikatai - nesirgau jokiom peršalimo ligom, sustiprėjo imunitetas. Girdėjau gerų atsiliepimų ir apie Kęstutį Autuką, būčiau pas jį lankius, tačiau netiko rytinių treniruočių laikas.
Zimbabve2010
Kazin imanoma dabar pradejus mokintis ismokti plaukti iki vasaros? Ar cia neimanoma? Noras yra didziulis. Bandysiu Impulse ar Linijoj mokintis, imsiu individualias pamokas.
smargarettt
Sveikos,

as labai noreciau ismokti plaukti, kazkaip net kompleksa turiu kad nemoku...bet kazin ar imanoma jau 28 lengvai ismokti kai bijai vandens...

Papasakokit mergaites kas lankot Vilniuje kaip sekasi? Ar nebijot vandens, per kiek treniruociu imanoma ismokti, visai noreciau istoti i pradedanciuju grupe, bet galeciau rytais savaitgali arba po darbo kokia 19 val.

Gal pasakysit kur mokina, ir kokiomis kainomis Birute Svetlikauskiene ir Kestutis Autukas, nes radau gerus atsiliepimus.
Zimbabve2010
QUOTE(smargarettt @ 2012 02 19, 11:04)
Sveikos,

as labai noreciau ismokti plaukti, kazkaip net kompleksa turiu kad nemoku...bet kazin ar imanoma jau 28 lengvai ismokti kai bijai vandens...

Papasakokit mergaites kas lankot Vilniuje kaip sekasi? Ar nebijot vandens, per kiek treniruociu imanoma ismokti, visai noreciau istoti i pradedanciuju grupe, bet galeciau rytais savaitgali arba po darbo kokia 19 val.

Gal pasakysit kur mokina, ir kokiomis kainomis Birute Svetlikauskiene ir Kestutis Autukas, nes radau gerus atsiliepimus.
*

ne vilniete as. bet mano ispudziai nekokie. tikrai labai sunku... teoriskai suprantu ka daryti, bet praktiskai to padaryti neiseina, esu susikausciusi. o lengvai ismokti plaukti net neistikek biggrin.gif pati pagalvok, jei nesilaikai ant vandens, kaip imanoma greitai ir lengvai ismokti. nemaniau, kad bus taip sunku.
smargarettt
QUOTE(Zimbabve2010 @ 2012 02 21, 21:46)
ne vilniete as. bet mano ispudziai nekokie. tikrai labai sunku... teoriskai suprantu ka daryti, bet praktiskai to padaryti neiseina, esu susikausciusi. o lengvai ismokti plaukti net neistikek biggrin.gif pati pagalvok, jei nesilaikai ant vandens, kaip imanoma greitai ir lengvai ismokti. nemaniau, kad bus taip sunku.
*

Kiek jau laiko lankai baseina? Nuo ko pradeda mokinti? Turbut neduoda gelbejimosi liemeniu ar antpeciu kaip vaikams smile.gif
Zimbabve2010
QUOTE(smargarettt @ 2012 02 22, 09:39)
Kiek jau laiko lankai baseina? Nuo ko pradeda mokinti? Turbut neduoda gelbejimosi liemeniu ar antpeciu kaip vaikams smile.gif
*

pora savaiteliu, siek tiek daugiau gal. pirma treniruote ejau su didziuliu noru. taciau buvo kazkokia vandens baime. reikejo save nugaleti, net oro ikvepti is karto normaliai neisejo. as net dabar nemoku ant vandens be nieko issilaikyti. sunkus variantas esu smile.gif Dabar mokausi plaukti krauliu. Neduoda jokiu liemeniu, tik lentele turi plaukimui ir viskas. man kazkas galvoj uzsifiksave, kad neprigerciau ir pan. nors niekad gyvenime nesu skendusi. Tai vat... ir kai treneris sako, kad bandyti pluduriuoti, tai atsiranda kazkokia baime. atrodo norisi, kad kazkas bent prilaikytu, ar jei nerciau i dugna, pagautu. kazkokio saugumo jausmo norisi. Treneris saunus, bet kai ateina diena, kai turiu eiti i treniruote, nuo pat ryto esu kazkokia susikausciusi, galvoju tik apie plaukima. Lankysiu iki vasaros, kiek ismoksiu, tiek. Po vasaros, ar vasaros metu vel, manau, kad lankysiu, jei blogai jausiuosi vandenyje. Atrodo, jau noreciau ir mesti treniruotes, bet nesuprastu manes treneris, o draugas is viso man duotu tiek velniu, kad ojojoj, jis mano didziausias palaikytojas. ir kai pasakau, jog nesiseka man, neiseina kvepuoti teisingai, net baseino su lentele negaliu perplaukt nesustojus 20 kartu, tai jis visada pasako, kad tikrai ismoksiu, svarbu nemesti tos veiklos.
O tu taip pat visai nemoki plaukti? ar ant vandens moki laikytis? mokinaisi kada nors plaukti?
p.s. gali man ir i az parasyti, nes galiu ir pamirsti uzklysti i sia temele wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.