Nors jau esu ir ne vaikas, bet plaukti iki siol taip ir neismokau
Labai padorios kainos ir vieta Lietuvos vaiku ir jaunimo centre....Galeciau aisku ir i kita vieta - Impuls ar dar kur nors.
Tikiuosi, kad atsiras susidomejusios
Bandau atidaryt nauja temele ir sulaukti susidomejusiu.
Nors jau esu ir ne vaikas, bet plaukti iki siol taip ir neismokau Labai padorios kainos ir vieta Lietuvos vaiku ir jaunimo centre....Galeciau aisku ir i kita vieta - Impuls ar dar kur nors. Tikiuosi, kad atsiras susidomejusios
Labas
As nemoku plaukti
Jau nuo kitos savaites matyt startuosim
Mačiau LVJC yra suaugusiųjų grupė, kaip tik mažajam baseine moko plaukti, nebijokit nevieni esat
O gal tiksliau galėtumėt parašyti kur galima išmokt plaukti? aš iš kauno, o jūs iš kur?
QUOTE(DijaD @ 2009 01 29, 15:23) Skaiciau, kad sveikatingumo centre "Linija" teikiamos plaukymo mokymo paslaugas.....O gal ir Impulsai yra ir Kaune - ten irgi galima pasiteiraut, nes Vilniuje galima mokytis ir "Impuls" sporto klube.....Deja, daugiau nezinau, nes pati esu is Vilniaus..... QUOTE(Zana @ 2009 01 29, 18:04) Skaiciau, kad sveikatingumo centre "Linija" teikiamos plaukymo mokymo paslaugas.....O gal ir Impulsai yra ir Kaune - ten irgi galima pasiteiraut, nes Vilniuje galima mokytis ir "Impuls" sporto klube.....Deja, daugiau nezinau, nes pati esu is Vilniaus..... Tai va, kad Vilniuj visko daug daug
O kokios kainos?
Butent....man irgi labai geda - arba dar geriau vaizda daryt, kad plauki
QUOTE(DijaD @ 2009 01 29, 19:00) Tai va, kad Vilniuj visko daug daug QUOTE(Zana @ 2009 01 29, 21:55) Butent....man irgi labai geda - arba dar geriau vaizda daryt, kad plauki Internete kažkaip maža info arba šiandien man nesiseka jame raustis
Sveikutes,o gal zinote kur Klaipedoje mokina plaukti?
labas,
as kaune-visiakai nemoku plaukti-noreciau ismokti,bet geda eiti kaip karvei,kuri net vandeni neisilaiko,niekas kompanijos nepalaiko,o ir nera kam.as galiu tik vakare nuo 19val arba savaitgali,gal atsirastu bendraminciu-butu super.yra kazkokios plaukimo pamokos demokratu,partizanu gv ir baltu pr.taip pat moko maistaiciuose (ten pigiausia)-baseina kas eina nepeikia.as labai brangiai-uz karta 50lt negaliu sau leisti. bendraminciai atsiliepkite, aciu
Ieskau bendraminciu eiti mokytis plaukti i Linija, Kaune
Deja, neisiu su Jumis palukioti, nes gyvenu Vilniuje, bet Jūsų norą išmokti plaukti labai palaikau. Preiš metus plaukti nemokėjau. Dabar plaukioju baseine, prieš darbą, kiekvieną rytą ir labai labai tuo džiaugiuosi.
Tik kartais žmonių baseine šiek tiek per daug. Pasirodo, daug kas neišmoko plaukti laiku, vaikystėje:) Beje, mokiausi ne grupėje su treneriu, bet gretimame take. Man buvo baisu, kad nespėsiu su grupe mokytis ir maišysiuosi take. Tai netiesa. Mokiausi tikrai ilgiau. Bet buvo šiek tiek sunkiau.
O gal yra vilniečių planuojančių išmokti plaukti. Ieškau kompanijos
QUOTE(liutuke2010 @ 2010 11 08, 19:43) Sveiki, ar vaikstot i pamokas? As pries pora metu ejau i Linija Galvoju, kad reiktu vel pradet eiti, nes tikrai, ziuri kaip kiti plaukioja ir seile tysta
Vis dar turiu vilties ismokti plaukti, gal yra norinciu prisijungti? Vilniuje
QUOTE(linute23 @ 2011 02 19, 22:41) Maciau, kad labai graziai mokina plaukti fabu impulse Dukra ( pirmoke ) lanko Fabijoniskiu Impulse pas treneri Roberta, laaabai patinka
Sveikos,
ieskau kompanijos i koki nors baseiniuka eit mokytis plaukt Veiksmas Kaune
Mamytės, gal kas išbandė IMPULS'o paslaugas nemokantiems plaukti?..
Mano dukrai jau 15m., bet nemoka plaukti ir vis zyzia, kad nori išmokti.. QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 04 05, 08:02) Dukra ( pirmoke ) lanko Fabijoniskiu Impulse pas treneri Roberta, laaabai patinka tam lvjc - kas ten buvo blogai?
As emiau pamokas individualias impulse - 10 kartu berods 200 kainavo, bet jau galiu pasitaskyt vandeny
labutis, galvoju vilniuje pradeti lankyti plaukimo pamokas... gal kas kartu noretumet, butu daug smagiau ir drasiau...
Siandiena buvau pirmoje plaukimo pamokoje...
lvjc Konstitucijos pr. 25...
na tas gerai, kad netoli namu...
Sveikos damos
Impulse 8k/men-150lt vaikui , 8k-/men 200lt suaugusiam , grupese mazai vaiku, suauge mokosi individualiai, jei norite suzinoti daugiau klauskite, mielai atsakysiu
lvjc 188Lt/ 10 pam....
O kazin nuolaida suteikia studentams?
na nemanau,
QUOTE(ausrine @ 2012 01 12, 12:09) Impulse 8k/men-150lt vaikui , 8k-/men 200lt suaugusiam , grupese mazai vaiku, suauge mokosi individualiai, jei norite suzinoti daugiau klauskite, mielai atsakysiu bet kaip suprantu papildomai reikia įsigyti Impulso abonementą? QUOTE(waidwe @ 2012 01 16, 15:01) čia rytinės pradedantiesiems (mažasis baseinas), vakarinė grupė - 225 lt/10 k, šiek tiek pažengusiems (didysis baseinas) rytinės grupės - 170 lt/10 k, vakarinė grupė - 213 lt/10 k Porą metų lankiau vakarinę grupę pas Birutę Svetlikauskienę, pradėjau nuo varlinuko, greit pervedė į didįjį baseiną, gera trenerė, išmokė plaukti, dabar drąsiai vandenyje jaučiuosi, kaip žuvytė
Kazin imanoma dabar pradejus mokintis ismokti plaukti iki vasaros? Ar cia neimanoma? Noras yra didziulis. Bandysiu Impulse ar Linijoj mokintis, imsiu individualias pamokas.
Sveikos,
as labai noreciau ismokti plaukti, kazkaip net kompleksa turiu kad nemoku...bet kazin ar imanoma jau 28 lengvai ismokti kai bijai vandens... Papasakokit mergaites kas lankot Vilniuje kaip sekasi? Ar nebijot vandens, per kiek treniruociu imanoma ismokti, visai noreciau istoti i pradedanciuju grupe, bet galeciau rytais savaitgali arba po darbo kokia 19 val. Gal pasakysit kur mokina, ir kokiomis kainomis Birute Svetlikauskiene ir Kestutis Autukas, nes radau gerus atsiliepimus. QUOTE(smargarettt @ 2012 02 19, 11:04) Sveikos, as labai noreciau ismokti plaukti, kazkaip net kompleksa turiu kad nemoku...bet kazin ar imanoma jau 28 lengvai ismokti kai bijai vandens... Papasakokit mergaites kas lankot Vilniuje kaip sekasi? Ar nebijot vandens, per kiek treniruociu imanoma ismokti, visai noreciau istoti i pradedanciuju grupe, bet galeciau rytais savaitgali arba po darbo kokia 19 val. Gal pasakysit kur mokina, ir kokiomis kainomis Birute Svetlikauskiene ir Kestutis Autukas, nes radau gerus atsiliepimus. ne vilniete as. bet mano ispudziai nekokie. tikrai labai sunku... teoriskai suprantu ka daryti, bet praktiskai to padaryti neiseina, esu susikausciusi. o lengvai ismokti plaukti net neistikek QUOTE(Zimbabve2010 @ 2012 02 21, 21:46) ne vilniete as. bet mano ispudziai nekokie. tikrai labai sunku... teoriskai suprantu ka daryti, bet praktiskai to padaryti neiseina, esu susikausciusi. o lengvai ismokti plaukti net neistikek Kiek jau laiko lankai baseina? Nuo ko pradeda mokinti? Turbut neduoda gelbejimosi liemeniu ar antpeciu kaip vaikams QUOTE(smargarettt @ 2012 02 22, 09:39) Kiek jau laiko lankai baseina? Nuo ko pradeda mokinti? Turbut neduoda gelbejimosi liemeniu ar antpeciu kaip vaikams pora savaiteliu, siek tiek daugiau gal. pirma treniruote ejau su didziuliu noru. taciau buvo kazkokia vandens baime. reikejo save nugaleti, net oro ikvepti is karto normaliai neisejo. as net dabar nemoku ant vandens be nieko issilaikyti. sunkus variantas esu O tu taip pat visai nemoki plaukti? ar ant vandens moki laikytis? mokinaisi kada nors plaukti? p.s. gali man ir i az parasyti, nes galiu ir pamirsti uzklysti i sia temele |