Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Medaus tortas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
rugiagele26
1 tema
2 tema

Populiariausio Cipciuko medaus torto receptas

user posted image

Is sitos normos iseina du normalaus dydzio tortai po 5 blynukus ,arba vienas gigantas.
Teslai
3kiausiniai ,
3 dideli saukstai medaus ,
100 g . margarino EVE ( ne sviesto ) ,
1 stikline cukraus ,
3 mazi sauksteliai sodos (ne kepimo milteliai ) nugesintos !!!
ir apie 5 stiklines miltu (gali ir pritrukti saujeles kitos )
Kremui
4 indeliai grietineles po 450 ml. 36 proc. Riebumo
Cukrus pagal skoni
Citrinos sulciu

Gamyba: Tesla
I didoka bliudeli reikia ideti visus produktus isskyrus soda , bliuda statyti ant puodo su verdanciu vandeniu ir visus produktus gerai ismaisyti (cia tam ,kad nesutrauktu kiausiniu ) besildamas margarinas savaime po trupuri istirps. Kai mase smarkiai ikais supilti nugesinta soda (Soda butinai nugesinti ipylus i ja pora saukstu acto,ir supilti ja i karsta tesla( smarkiai suputos ) , gerai ismaisyti, nukekti bliuda ir supilti miltus, gerai ismaisyti bliude, kai jau bus sunku maisyti isversti tesla ant smarkiai miltais pabarstyto stalo ir suminkyti, ji turi nelipti prie ranku ir susiminkyti i gabala kuris padejus neturi subliuksti.
Kociojant tesla stala smarkiai reikia pabarstyti miltais, ji lipni. Kocioti reikia kol tesla dar silta.

Situs blynelius galima susikepti ir is anksto, kad ir pries menesi, jie negenda, tada tepant torta bus maziau darbo.

Gamyba: Kremas
Grietinele (butinai gerai atsaldyta, kitaip galima pagaminti namini sviesta) plakti su elektriniu mikseriu visu greiciu su cukrumi ir citrinos rugstimi, ji po truputi pradeda tirsteti, plaki tol kol mikserio sluotele ja tiesiog pradeda tarsi pjauti, sustabdzius mikseri ir ji istraukus matosi indo dugnas, o grietunele taip ir stovi kaip bokstas net nepajuda is vietos, isivaizduokit - apverti ta inda aukstyn kojom ,o grietinele ne nebando isbekti , jokiu zelatinu schmoll.gif .

Pagal sita recepta blyneliai labai puikiai susigeria tik nuo plaktos grietineles, ju nereikia sulaistyti nes gausis kose. Kepti labai karstai 250C., vos ikist ir jau traukti reikia.

SEKMES !!! smile.gif smile.gif .

Torto gamyba vaizdziai

Papuosimas trupiniais vaizdziai
@adrij@
Na rugegėle tu kaip visada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ........................................

user posted image
rugiagele26
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 21:25)
Na rugegėle tu kaip visada  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ........................................

*

Negaliu foto ikelt! Help! verysad.gif Kepejelese parasiau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kol nevelu, sakykit gal dar ka ikelt? Nes viska nukopijavau, ka buvo parasiusi praeitos temos kureja blush2.gif
Masiania*
Kaip tik pamaciau, kad jau pasibaige tema, jau pradejau pirma puslapiuka daryt, galvoju, gal vis delto paziuresiu, gal jau kas aplenke mane lotuliukas.gif
rugiagele26
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 07, 21:30)
Kaip tik pamaciau, kad jau pasibaige tema, jau pradejau pirma puslapiuka daryt, galvoju, gal vis delto paziuresiu, gal jau kas aplenke mane  lotuliukas.gif
Papildyta:

*

As norejau ikelti prie recepto lotuliukas.gif bet man neleido per niekur. Per koki puslapi kelei?
@adrij@
Ir vėl tą baisiogalą idėjot user posted image , gražesnių yra už maniškį wub.gif
Masiania*
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 21:33)
Ir vėl tą baisiogalą idėjot user posted image , gražesnių yra už maniškį  wub.gif
*

Taigi temele apie jusu meduti, tai ir nuotrauka turi buti jusu blush2.gif
rugiagele26
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 07, 21:35)
*

Jau perkeliau. Ale tu gudri, o as taip nesugalvojau doh.gif

Ner Cipciuk prapjauto torto mirksiukas.gif o reik gi ir vidu parodyt mirksiukas.gif
Masiania*
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 07, 21:36)
Jau perkeliau. Ale tu gudri, o as taip nesugalvojau  doh.gif
*

Dvi galvos geriau uz viena lotuliukas.gif
@adrij@
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 07, 21:35)
*

Ne apie mano doh.gif ....aplamai apie medutį , as juk veliau prisijungiau ..... blush2.gif
RiMami
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 21:44)
Ne apie mano  doh.gif ....aplamai apie medutį , as juk veliau prisijungiau ..... blush2.gif
*

Rugegele, ačiū už naują temelę clap.gif clap.gif clap.gif

Cipciuk, nesikuklinkit taip ax.gif rugegele labai teisingai ir aiškiai parašė "populiariausio" - tai jau kas teisybė tai ne melas schmoll.gif Raskit kitą populiaresnį - nėra schmoll.gif (turiu minty medučius tik biggrin.gif )

Dar manau sverbios 2 nuorodos:

CIPCIUKO MEDAUS TORTO FOTOSESIJA: NUO TEŠLOS IKI IŠKEPTŲ LAKŠTŲ

CIPCIUKO MEDAUS TORTO PERTEPIMO FOTOSESIJA

user posted image
@adrij@
QUOTE(RiMami @ 2009 01 07, 22:14)
Rugegele, ačiū už naują temelę clap.gif  clap.gif  clap.gif

Cipciuk, nesikuklinkit taip ax.gif rugegele labai teisingai ir aiškiai parašė "populiariausio" - tai jau kas teisybė tai ne melas schmoll.gif Raskit kitą populiaresnį - nėra schmoll.gif (turiu minty medučius tik  biggrin.gif )

Dar manau sverbios 2 nuorodos:

CIPCIUKO MEDAUS TORTO  FOTOSESIJA: NUO TEŠLOS IKI IŠKEPTŲ LAKŠTŲ

CIPCIUKO MEDAUS TORTO PERTEPIMO FOTOSESIJA

user posted image
*

Joptararai .....koksai šriftas user posted imageuser posted image......gana plepėti , eikite kepti medutį ( bu dings populiarumas hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif ) .
Mepra*
Šiandieninis blynas ax.gif kepiau pirma karta rolleyes.gif
user posted image

user posted image
JOLKA999
QUOTE(julijajus @ 2009 01 14, 16:15)
user posted image

user posted image
*

saunus tas tavo pirmas blynas thumbup.gif smile.gif ,mielai suvalgyciau gabaliuka,ka jau cia,visa gabala... lotuliukas.gif
Vaiiva
QUOTE(julijajus @ 2009 01 14, 17:15)

*

Gal ir pirmas, bet tikrai ne blynas thumbup.gif thumbup.gif
Masiania*
O koks lygus tas blynas thumb_yello.gif
@adrij@
Aukšto lygio " blynas " thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
love.
Kepiau jau antra karta meduti pagal Cypciuko recepta 4u.gif
Nieko nepuosiau, nes nesigavo dry.gif bet labai skanus blush2.gif
JOLKA999
jauciu,kad savaitgaliui ir as meduti tepsiu,laksteliu jau turiu isikepusi.tik mano laksteliai daug plonesni.
Papildyta:
puosti ir nebutina,ir taip skanu thumbup.gif
Masiania*
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 15, 14:27)
jauciu,kad savaitgaliui ir as meduti tepsiu,laksteliu jau turiu isikepusi.tik mano laksteliai daug plonesni.
Papildyta:
puosti ir nebutina,ir taip skanu thumbup.gif
*

As irgi labai plonycius visada darau blush2.gif Savaite gal praejo nuo paskutinio meducio darymo, MB jau klausia, o kada vel darysi hihihi.gif
Olesta
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 15, 21:02)
As irgi labai plonycius visada darau blush2.gif  Savaite gal praejo nuo paskutinio meducio darymo, MB jau klausia, o kada vel darysi hihihi.gif
*

kada trupinukais barstot??? ką tik suteptą, ar jau palaikytą šaldytuve???padariau torčiuką ir nebežinau kada apibarstyti ax.gif ax.gif ax.gif
@adrij@
Kaip tau patogiau , aš iš karto barstau , kai sutepu smile.gif
Srove
QUOTE(Olesta @ 2009 01 17, 00:00)
kada trupinukais barstot??? ką tik suteptą, ar jau palaikytą šaldytuve???padariau torčiuką ir nebežinau kada apibarstyti ax.gif  ax.gif  ax.gif
*

As tai iskarto barstau, bet jeigu labai skystas gaunas idaras, gal reiktu palaikyti saldytuve.
Olesta
QUOTE(Srove @ 2009 01 16, 23:20)
As tai iskarto barstau, bet jeigu labai skystas gaunas idaras, gal reiktu palaikyti saldytuve.
*

na skystu aš jo tikrai nepavadinčiau, nes dubenį apvertus, grietinėlė stovi kaip priklijuota jame, bet per naktį žiūriu gražiai susitovėjo, einu apibarstyti ax.gif
Olesta
azartas pagavo, sutepiau ką tik likusius lakštus, tik šį kartą su grietine ir želatina, ir sudėjau vakarykštę grietinėlę likusią nuo ano torto, gerai, kad nedėjau 2 pakelių grietinės, nelabai įsivaizduoju, kur Jūs tiek sutepat, bet pagal parašytas normas, jos neturėčiau kur dėti, gal kažką ne taip darau mastau.gif nu gaila fotikas nudvėsęs su visam kaip tyčia, įkelčiau foto pažiūrėt, bet tikrai neplonai aš tarp sluoksnių pritepu g.gif ir viskas skaniai gerai gaunasi, ir su Jūsiškėmis foto palyginus lyg ir storiai tokie pat, bet jau tikrai iš pilnos normos visas gigantas gaunasi, gavosi 2 normalaus dydžio tortai, svert nesvėriau, bet parduotuvėje nebepirksim blush2.gif gaila tik, kad pati negaliu skanauti, kiek norėtųsi blush2.gif blush2.gif blush2.gif nieko, šeimyna laimingesnė bus wub.gif wub.gif wub.gif
RiMami
Turėjau iškeptų medaus tortui lakštelių pagal cipciuko receptą - vakar pertepiau plakta grietinėle irgi pagal cipciuką ax.gif Ir kadangi dar kepiau bandeles, kur dėjosi tik tryniai tai turėjau daaaaug baltymų, o tortas buvo savam vartojimui lotuliukas.gif - tai pažaidžiau su beze ir antgaliais blush2.gif Skanuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Ugnė

O cia tai tortas! wub.gif Na atrodo tai - skanumelis essen.gif
de_za_vu
OHO RiMami bigsmile.gif thumbup.gif šaunuolė 4u.gif

aš vi nedrystu bandyt beze doh.gif
Masiania*
RiMami, ir garzu wub.gif
Olesta
RiMami, teisėtai galime vadinti išlaikius egzaminus ir esant gera Cipciuko mokine wub.gif labai gražu mirksiukas.gif na ir be abejo skanu wub.gif mano uošviukas šiandien su šeimyna ragavo maniškio pirmo blyno, tai klausė tikiuosi sakė čia ne paskutinis kartas blush2.gif tik puošti reikia išmokti blush2.gif vakar valgė tetos su grietinėlės pertepimu, o šiandien skanavom su grietine ir banano ten įplakiau, į vieną sluoksnį dėjau aguonų thumbup.gif į kitą rūžavos braškių skonio cukraus pudros thumbup.gif į kitą šokoladinės, nu neišbrokijo nei vieno, tik vat gaila nufotkinti nebuvo su kuo, vis dar mano fotikas reanimuojamas, bet pažadu pasitaisyti, nes dar daaaaauuug mokinsiuos iš Jūsų darbų, šiandien nuo 7 ryto skaičiau visus 50 psl. puošybos menų lotuliukas.gif
@adrij@
Na aš jau kai kur kitur mačiau tongue.gif ax.gif , bet vistiek pasakysiu ......labai gražu....... wub.gif wub.gif wub.gif
neramuole
[quote=RiMami,2009 01 18, 18:02]
Turėjau iškeptų medaus tortui lakštelių pagal cipciuko receptą - vakar pertepiau plakta grietinėle irgi pagal cipciuką ax.gif Ir kadangi dar kepiau bandeles, kur dėjosi tik tryniai tai turėjau daaaaug baltymų, o tortas buvo savam vartojimui lotuliukas.gif - tai pažaidžiau su beze ir antgaliais blush2.gif Skanuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif

Rimami atrodo super thumbup.gif velnias o man beze antra kart nesigavo verysad.gif ryt vel bandysiu ax.gif vistiek as ismoksiu ja daryt biggrin.gif kadangi kiausiniu uzsipirkau, ir esu labai uzsispyrus, ismoksiu ta beze darymo mena cool.gif
@adrij@
Išmoksi neramuole , nes turi noro smile.gif , stenkis davirti gerai sirupą ( sunkiai kils burbulai ) , jokiu būdu nepadaugink cukraus ( jei matai , kad kiaušas nėra iš didelių , tada cukraus imk 100-110 g. ) , ir jau pasiryžk ilgam plakimui , tik supilsi sirupą i baltymus ir statyk į bliųdą su šaltu vandeniu , plak toliau .

Sėkmės smile.gif
RiMami
Ačiū labai visoms 4u.gif Palygint su kitom tai mano visai kuklutis toks nei gėlių, nieko blush2.gif nes namuose patys niamniojom lotuliukas.gif O beze kremu man labai patiko puošt thumbup.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 01 18, 18:52)
o šiandien skanavom su grietine ir banano ten įplakiau, į vieną sluoksnį dėjau aguonų thumbup.gif į kitą rūžavos braškių skonio cukraus pudros thumbup.gif į kitą šokoladinės, nu neišbrokijo nei vieno, tik vat gaila nufotkinti nebuvo su kuo, vis dar mano fotikas reanimuojamas, bet pažadu pasitaisyti
*

Turėtų būt skanu thumbup.gif su bananu wub.gif sakyk tas sluoksnis su bananu po to nepatamsėja mastau.gif Čia jau pas tave "modifikuotas" medutis gavosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reanimuok greičiau fotiką - ir vaizdžiai pamatyt norisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
svytejimas ezero dugne
Labai skaniai atrodo bigsmile.gif Ir jau koks dailus, tvarkingas thumbup.gif Pavydžiu aš tų antgalių ir konditerinio maišelio, kas jį turi- pati su švirkštu vargstu, baisiai nepatogu krauti ten tą masę, viskas nelygu, bokštelių, kalnelių formų neįmanoma išgauti, tik juostas rantytas... O vis pagailiu pinigų tam maišeliui ir antgalių komplektui..

Bet jaučiu kad ir turint tą maišelį reikia įgudusios rankos kad lygiai, tvarkingai puošti ax.gif

Neramuole, aš tirpinu cukraus sirupą mikrobangėje- ir dar nei karto nebuvo taip, kad nesigautų man bezė, taip gaminama.

Aš darau viską kaip cipciuko recepte, tik cukrų užverdu mikrobangėj, tai ji man atrodo greičiau ir geriau išgarina vandenį nei verdant ant plytkės. Ir aš dar dėl tingėjimo nededu į šaltą vandenį- man ir taip susiplaka standžiai, ir viskas ok būna thumbup.gif

O kokias tu proporcijas imi?- gal kur etyčia apsirinki?- nes aš pradžioj susimaišiusi buvau ir nelabai supratau kokiam kiekiui baltymų ir cukraus tie trys šaukštai vandens skirti. Bet susiprotėjau paskui, kad vienam baltymui 120g cukraus ir tris šaukštus vandens (į tą 120g cukraus pilu). Aš supilu cukrų į mikrobangės indą, supilu į jį vandenį, išmaišau, ir verdu mikrobangėje žiūrėdama per stiklą, kol ima kunkuliuoti, ir visada puikiai gaunasi. O gal tu naudoji kokius nors dažus ar ką papildomo dedi? -nes man balta paprasta bezė gaudavosi visada, kai darydavau pagal cipciuko recepto proporcijas, o vat vos tik sugalvojus įdėti kokių dažų, kavos miltelių ar panašių dalykų, nesigaudavo niekad faktiškai, nes dažai ir dažančios medžiagos ne visos tinka, o man ir su kavos milteliais nesigavo. O balta paprasta visą laiką thumbup.gif
Olesta
QUOTE(RiMami @ 2009 01 18, 22:23)
Ačiū labai visoms 4u.gif Palygint su kitom tai mano visai kuklutis toks nei gėlių, nieko blush2.gif nes namuose patys niamniojom lotuliukas.gif O beze kremu man labai patiko puošt thumbup.gif
Turėtų būt skanu  thumbup.gif su bananu wub.gif sakyk tas sluoksnis su bananu po to nepatamsėja mastau.gif Čia jau pas tave "modifikuotas" medutis gavosi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Reanimuok greičiau fotiką - ir vaizdžiai pamatyt norisi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

1 grietinės pakeliui (500 g) dėjau tik vieną bananą, sutarkavau stambia tarka, įdėjau cukraus, rūgštelės pagal skonį ir su mikseriu pasukau, įpyliau ištirpintą želatiną: skonis na nepajutau aš to banano, galbūt treikėjo dėti daugiau, bet kaip pirmam kartui bijojau prisidirbti tongue.gif paskui tą gautą masę padalijau į 3 dalis, ir damaišiau visokių priedų (toks jau mano virtuvinis charakteris, vis nukrypti su priedais nuo originalaus recepto). man labai patiko su aguonomis ir tais šokoladiniais miltukais. MB sakė, kad su grietinėle jam buvo skanesnis pertepimas (bet čia reikėtų paminėti, kad maniškis ignoruoja viską, kas yra su želė, tai gal jam dėl to tas skonis kitoks kiek pasirodė). Jau kai įtarkavau bananą, pagalvojau, o kas bus jei patamsės, bet nieko panašaus nenutiko, iki suvalgant, prastovėjo šaldytuve 1,5 paros, išliko baltas sluoksnis, viskas gerai...nu einu pabandysiu dar pakrauti baterijas, nes yra po gabaliuką abiejų tortų likę, gal nors vieną foto pavyks padaryti doh.gif
neramuole
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 18, 22:01)
Išmoksi neramuole , nes turi noro smile.gif , stenkis davirti gerai sirupą ( sunkiai kils burbulai ) , jokiu būdu nepadaugink cukraus ( jei matai , kad kiaušas nėra iš didelių , tada cukraus imk 100-110 g. ) , ir jau pasiryžk ilgam plakimui , tik supilsi sirupą i baltymus ir statyk į  bliųdą su šaltu vandeniu , plak toliau .

Sėkmės  smile.gif
*

aciukas, namie kiausiniu yra einu imtis darbo pioneer.gif
Olesta
Šiaip ne taip, paskubom nufotkinau ir net spėjau perkelti blush2.gif
su aguonomis ir rūžavais sluoksniukais, tai pertepimas su grietine, o tas trikampiukas su grietinėle, ryškiai matosi blynų kepimo klaidos, kur išsikėlė burbulai blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet buvo skanu blush2.gif

user posted imagepirmas blynas
zebra
RiMami,jau gražuolis tortas tavo rolleyes.gif

Olesta,ir tavo torčiukas super 4u.gif Beje ,žiūriu,kad mūsų vaikai panašūs.Mano antras sūnelis gimęs 2007 09 19 ax.gif ir pirmas tais pačiais metais.kaip ir tavo pirmas.
RiMami
QUOTE(Olesta @ 2009 01 19, 12:56)
Šiaip ne taip, paskubom nufotkinau ir net spėjau perkelti blush2.gif
su aguonomis ir rūžavais sluoksniukais, tai pertepimas su grietine, o tas trikampiukas su grietinėle, ryškiai matosi blynų kepimo klaidos, kur išsikėlė burbulai blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif bet buvo skanu blush2.gif
*

Ačiū už atsakymą apie bananą kreme 4u.gif Man kažkaip visad skanu kur bananų dėta, tai ir pasidomėjau kaip darei blush2.gif nors sakai, kad nelabai jautėsi unsure.gif Labai gražūs torto gabaliukai thumbup.gif O kad blynai būtų tiesūs, jau merginos čia dalinosi patirtim, juos ką tik iškeptus reikia paslėgti - uždėt ką nors pagal blyno dydį, kad visą jo plotą uždengtų - aš tai užkloju kepimo popierių ir uždedu skardą iš orkaitės.

Zebra, ačiū 4u.gif
Olesta
QUOTE(RiMami @ 2009 01 19, 15:20)
Ačiū už atsakymą apie bananą kreme 4u.gif Man kažkaip visad skanu kur bananų dėta, tai ir pasidomėjau kaip darei blush2.gif nors sakai, kad nelabai jautėsi unsure.gif Labai gražūs torto gabaliukai thumbup.gif O kad blynai būtų tiesūs, jau merginos čia dalinosi patirtim, juos ką tik iškeptus reikia paslėgti - uždėt ką nors pagal blyno dydį, kad visą jo plotą uždengtų - aš tai užkloju kepimo popierių ir uždedu skardą iš orkaitės.

Zebra, ačiū 4u.gif
*

o šitą postą matyt būsiu bestudijuodama praleidus kažkur apie paslėgimą 4u.gif ačiū, pabandysim, nors ką pastebėjau, tuos lakštus, kuriuos pabadžiau šakute, tai tie mažiau pūslyčių turėjo, o Jūs medučiui badot lakštelius. banano dėčiau antrą kartą daugiau norint jo užjusti, mat aš damaišiau dar tai aguonų, tai braškių, tai šokolado skonio, tai gal jie nustelbė tą vieną bananą rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(zebra @ 2009 01 19, 14:27)
RiMami,jau gražuolis tortas tavo rolleyes.gif

Olesta,ir tavo torčiukas super 4u.gif Beje ,žiūriu,kad mūsų vaikai panašūs.Mano antras sūnelis gimęs 2007 09 19  ax.gif ir pirmas tais pačiais metais.kaip ir tavo pirmas.
*

Ačiū 4u.gif joooo, tik maniškis 2008 antras
RiMami
QUOTE(Olesta @ 2009 01 19, 15:27)
o šitą postą matyt būsiu bestudijuodama praleidus kažkur apie paslėgimą 4u.gif ačiū, pabandysim, nors ką pastebėjau, tuos lakštus, kuriuos pabadžiau šakute, tai tie mažiau pūslyčių turėjo, o Jūs medučiui badot lakštelius.
*

Nea nebadau schmoll.gif Anksčiau būdavo tai kai pamatau, kad pūslė kyla - tai atidarydavau orkaitę ir šakute bumpteldavau į puslę - irgi nebekildavo. Bet dabar nesuku galvos, paslegiu ir labai liuks (tik aišku nepersisenk ko nors ypač sunkaus tai nedėk) ax.gif Kol vienas blynas iškepa, prieš tai buvęs paslėgtas jau ir išsilygina, tada sekantį ką tik iškeptą dedi slėgt (aš prieš slegiant dar greit apipjaunu).
dole16
Pasirodysiu ir aš,mano pirmas kepinys:My Webpage wub.gif
neramuole
vakar sutepiau stai toki meduti mamai pas drauge nestis, jis toks maziukas vienu prisedimu 4 drauges suvalge rolleyes.gif
user posted image
Srove
QUOTE(RiMami @ 2009 01 18, 18:02)
Turėjau iškeptų medaus tortui lakštelių pagal cipciuko receptą - vakar pertepiau
*

Nu puikuolis wub.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(neramuole @ 2009 01 21, 23:42)
vienu prisedimu 4 drauges suvalge  rolleyes.gif
*

Matosi, kad skanus isejo wub.gif
de_za_vu
QUOTE(neramuole @ 2009 01 21, 22:42)
vakar sutepiau stai toki meduti mamai pas drauge nestis, jis toks maziukas vienu prisedimu 4 drauges suvalge  rolleyes.gif

na ir pasidarbavai thumbup.gif labai simpatulkinas tortukas rolleyes.gif
Olesta
Neramuole, puiki idėja puošybai, niam bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
neramuole
aciu mergaites 4u.gif
Masiania*
QUOTE(neramuole @ 2009 01 21, 22:42)
vakar sutepiau stai toki meduti mamai pas drauge nestis, j
*

Grazuliukas 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.