gal kas žinot,kaip šiuo metu Žaliakalnio pradinės lygis,kaip į ją patekti?
Sveikutės,
gal kas žinot,kaip šiuo metu Žaliakalnio pradinės lygis,kaip į ją patekti? QUOTE(Mamo @ 2008 11 28, 14:03) na kokia mokykla toks ir lygis.Patekti paprastai juk nesurenka pradinių klasių. Nors mums kaip reikėjo tai ir vokelį nešėm kitaip nebūtume patekę. Žodžiu patarimas būtų geriau nenorėkite į šitą "mokyklą",nes iš tiesų kaip minėjau čia yra baisu.
sveikos visos.
mano sunus siuo metu mokosi ketvirtoje klaseje Zaliakalnio pradinej. niekada nesu pasakiusi blogo zodzio apie sia mokykla ir nesakysiu. superine mokykla. galbut del to, kad jis mokosi pas mokytoja, kuri tikrai visu mokytoju pavyzdys. tikrai ir mokslai aukstam lygy ir vaikai kaip pas mama... patys geriausi zodziai apie sia Mokytoja. rinkliavos mokykloj nemazos, bet del savo vaiku juk renkame:) ka padarysi, kad gyvename tokioj valstybej, kur net normalaus apsvietimo mokykloje negali valstybe sufinansuoti. del to, kad vaikai turi eiti po pietu i mokykla, zinoma, irgi nera gerai. bet kai zinai, kad vaikas gauna gera issilavinima, tai i visa kita uzmerki akis... tuo labiau, kad po pietu eina tik metus. jei kas nors norit kokios nors konkretesnes info, rasykit i az. nepazadu greitai atsakyti, nes retai cia uzsuku, bet tikrai atsakysiu:)
Paskutiniu metu buvo sujungtos dvi temos apie Kauno Žaliakalnio mokyklas.O juk tai dvi skirtingos mokyklos-Žaliakalnio pradinė (Savanorių pr.) ir Žaliakalnio pagrindinė(buv.L.Karsavino) Širvintų g.Dabar bandome temas atskirti.Ši apie Žaliakalnio pradinę,Savanorių pr.
Kaip dabar ta Žaliakalnio pradinė,gal kas lankote,gal ką žinote?Mes nuo rudens turim eiti į mokyklą
QUOTE(Mamo @ 2009 01 08, 13:25) Sveika Buvau ir aš rašius ir daugiau mamyčių,bet viskas ištrinta
Tai gal galit konkrečiau, nes pasiskaičius atrodo labai baisu. Kokia tos mokytojos pavardė, ar ten visos mokytojos TOKIOS? Svarstome apie šios mokyklos pasirinkimą, tad norėčiau konkretenio info. Gal kaip kartais būna, šaukštas deguto visą statinę medaus sugadina. Ar visa mokyklos politika nekokia, ar tik viena mokytoja prasta?
Kaip vaikai buvo skirstomi, pagal ką ir kodėl? Kokios tos nežmoniškos rinkliavos? Ačiū.
Ilze,
viskas toj mokykloj gerai. svarbiausia, i ka orientuosies - ar i tai, kad vaikas gautu tikrai gera pradini issilavinima, ar i tai, kad vaikas laika prastumtu. antru atveju tikrai nesiulau savo vaiko leisti i Zaliakalnio pradine. Nes mokymo lygis tikrai aukstesnis negu daugelyje pradiniu. pvz., musu draugu vaikai kitose mokyklose dar tik prie mokyklos pratinosi, zaidimelius zaide - musiskis jau rimtokus namu darbus gaudavo... buitines salygos tikrai nera geriausios, bet i tai galima uzmerkti akis - juk ne visa gyvenima ten vaikas praleidzia. Daivyte rase apie girtaujancia mokytoja. taip, tokia buvo. taciau ji tokia viena ir buvo... manau, visur visokiu gali pasitaikyti. tikrai deguto saukstas, kuris daug sugadina. labai greitai ir grieztai is darbo ismesta buvo. dabar jos tikrai nebera. QUOTE(VEgle @ 2009 02 17, 20:54) Ilze, viskas toj mokykloj gerai. svarbiausia, i ka orientuosies - ar i tai, kad vaikas gautu tikrai gera pradini issilavinima, ar i tai, kad vaikas laika prastumtu. antru atveju tikrai nesiulau savo vaiko leisti i Zaliakalnio pradine. Nes mokymo lygis tikrai aukstesnis negu daugelyje pradiniu. pvz., musu draugu vaikai kitose mokyklose dar tik prie mokyklos pratinosi, zaidimelius zaide - musiskis jau rimtokus namu darbus gaudavo... buitines salygos tikrai nera geriausios, bet i tai galima uzmerkti akis - juk ne visa gyvenima ten vaikas praleidzia. Daivyte rase apie girtaujancia mokytoja. taip, tokia buvo. taciau ji tokia viena ir buvo... manau, visur visokiu gali pasitaikyti. tikrai deguto saukstas, kuris daug sugadina. labai greitai ir grieztai is darbo ismesta buvo. dabar jos tikrai nebera. ne viena Bukoveckienė buvo išmesta už girtavimą dar ir pirmokėlių viena mokytoja lėkė laukan už tą patį
replikuojant į Daivytės postą, kad kažkokia mergaitė po mašina palįsti norėjo... na, nemanau, kad čia jau vienareikšmiškai mokyklos problema. jeigu nėra kontakto su vaiku šeimoje, tai net geriausia mokykla nieko padėti negali... čia mano nuomonė.
o dėl mokyklos, kaip ir rašiau - jeigu norit, kad vaikai mokytųsi ir esat pasiryžę patys įdėti pastangų jiems pagelbėti šiame reikale - eikit pas šios mokyklos direktorę ir šnekėkit, kad norit GEROS mokytojos. mano sūnus šiemet ketvirtokas, taip kad jo mokytoja kitais metais turės pirmokus. jau dabar pavydžiu jos mokiniams ir jų tėveliams... po keturių metų antrąjį savo padaužą vėl pas ją vesim. nes minčių kitokių nėra. ir tikrai negirdėjau ,kad kas nors sakytų, kad ji vaikus kokiais nors žodžiais vadina. nors klasėje yra ir tikrai sunkiai besimokančių vaikų. QUOTE(VEgle @ 2009 02 25, 20:20) replikuojant į Daivytės postą, kad kažkokia mergaitė po mašina palįsti norėjo... na, nemanau, kad čia jau vienareikšmiškai mokyklos problema. jeigu nėra kontakto su vaiku šeimoje, tai net geriausia mokykla nieko padėti negali... čia mano nuomonė. o dėl mokyklos, kaip ir rašiau - jeigu norit, kad vaikai mokytųsi ir esat pasiryžę patys įdėti pastangų jiems pagelbėti šiame reikale - eikit pas šios mokyklos direktorę ir šnekėkit, kad norit GEROS mokytojos. mano sūnus šiemet ketvirtokas, taip kad jo mokytoja kitais metais turės pirmokus. jau dabar pavydžiu jos mokiniams ir jų tėveliams... po keturių metų antrąjį savo padaužą vėl pas ją vesim. nes minčių kitokių nėra. ir tikrai negirdėjau ,kad kas nors sakytų, kad ji vaikus kokiais nors žodžiais vadina. nors klasėje yra ir tikrai sunkiai besimokančių vaikų. taip sutinku pataikėt pas gerą mokytoją,bet ne į gerą mokyklą. Pažiūrėkit VEgle kaip apie šią mokyklą atsiliepiama,kalbėjau nesenai su viena politike tai net kirba klausimas ją išvis uždaryti. Pradedant baisusine netvarka ši mokykla išvis nepritaikyta pradinukams juk kiek kartų vaikai yra atsidūrę ligoninėse krisdami nuo tų laiptų,o pinigėlius renka su kaupu,o pertvarkų nesimato. Pamenu kai surinko tokias nieko sau sumeles ir sakė asfaltuos griovius prie mokyklos tai po šiai dienai šie grioviai likę. Ir dar girdėjau,kad dar vienos mokytojos kėdė braška už alkoholizmą. Nu baisu išties baisu ir džiugu,kad papuolėt dar pas neblogą mokytoją,o kas liečia tą pradinukų paruošimą tai tikrai yra super gerų mokyklų. Ir kaip Jūs rašot pašnekėjimo su direktore čia neužteks oi kaip neužteks na nebent gyvenate ir priklausote tai mokyklai,kitu atveju teks gerokai pasipurtyti. Ir tikrai nekalbėkit apie šią mokyklą kaip apie gerą,nes čia nieko gero. Ar žinote statistiką kiek tėvų pasiėmė vaikus iš šios ale mokyklos??? Taip aš sutinku tik dėl vieno galbūt Jūs papuolėt pas gerą mokytoją dar ne visos prasigėrę,bet ne į gerą mokyklą. QUOTE(Daivytė @ 2009 02 28, 11:04) taip sutinku pataikėt pas gerą mokytoją,bet ne į gerą mokyklą. Pažiūrėkit VEgle kaip apie šią mokyklą atsiliepiama,kalbėjau nesenai su viena politike tai net kirba klausimas ją išvis uždaryti. Pradedant baisusine netvarka ši mokykla išvis nepritaikyta pradinukams juk kiek kartų vaikai yra atsidūrę ligoninėse krisdami nuo tų laiptų,o pinigėlius renka su kaupu,o pertvarkų nesimato. Pamenu kai surinko tokias nieko sau sumeles ir sakė asfaltuos griovius prie mokyklos tai po šiai dienai šie grioviai likę. Ir dar girdėjau,kad dar vienos mokytojos kėdė braška už alkoholizmą. Nu baisu išties baisu ir džiugu,kad papuolėt dar pas neblogą mokytoją,o kas liečia tą pradinukų paruošimą tai tikrai yra super gerų mokyklų. Ir kaip Jūs rašot pašnekėjimo su direktore čia neužteks oi kaip neužteks na nebent gyvenate ir priklausote tai mokyklai,kitu atveju teks gerokai pasipurtyti. Ir tikrai Yra postūmių gal į gerą pusę, kas dėl šios mokyklos. Kalbėjau su Savivaldybės Švietimo sk. Norima ją nuo kito rugsėjo uždaryt ir perkelt į Karsavino mokyklos patalpas. Karsavino mokyklą padaryti priešgimnazinę Jablonskio mokyklą. Pabrėžiu perkeliamos bus tik patalpos, bet su visais jos pedagogais, tik gal be direktorės QUOTE(Muzika @ 2009 03 03, 15:00) Yra postūmių gal į gerą pusę, kas dėl šios mokyklos. Kalbėjau su Savivaldybės Švietimo sk. Norima ją nuo kito rugsėjo uždaryt ir perkelt į Karsavino mokyklos patalpas. Karsavino mokyklą padaryti priešgimnazinę Jablonskio mokyklą. Pabrėžiu perkeliamos bus tik patalpos, bet su visais jos pedagogais, tik gal be direktorės Labai įdomi informacija,gal žinote,kaip pavyko tas svarstymas,ar yra rezultatų?
Man Zaliakalnio pradine yra superine mokykla. Ja lanko sunus ir esame labai patenkinti. Gal ji siaip ir nera graziausio stovio, bet klasese silta, jauku. Mokytoja superine. Suteikia daug ziniu ir tikrai lyginant su kitais ketvirtokais ( mano sunus ketvirtokas), tai ziniu gauna tikrai daugiau. Tai, kad as tik uz Zaliakalnio pradine ir kita sunu manau leisti tik i ja. Tikiuosi jos neuzdarys.
QUOTE(lllll @ 2009 03 16, 14:42) Man Zaliakalnio pradine yra superine mokykla. Ja lanko sunus ir esame labai patenkinti. Gal ji siaip ir nera graziausio stovio, bet klasese silta, jauku. Mokytoja superine. Suteikia daug ziniu ir tikrai lyginant su kitais ketvirtokais ( mano sunus ketvirtokas), tai ziniu gauna tikrai daugiau. Tai, kad as tik uz Zaliakalnio pradine ir kita sunu manau leisti tik i ja. Tikiuosi jos neuzdarys. Aš irgi ne už jos uždarymą, tik jei pakeitus patalpas pagerėtų mokinių mokymosi sąlygos, nebūtų popietinių pamainų, tai aš visom keturiom už. Svarbu, kad mokyklos strategija ir tie patys pedagogai išliktų. Ne sienos moko gi. Norėčiau sužinot jūsų mokytojos pavardę, kadangi man aktualu QUOTE(Muzika @ 2009 03 17, 13:29) Aš irgi ne už jos uždarymą, tik jei pakeitus patalpas pagerėtų mokinių mokymosi sąlygos, nebūtų popietinių pamainų, tai aš visom keturiom už. Svarbu, kad mokyklos strategija ir tie patys pedagogai išliktų. Ne sienos moko gi. Norėčiau sužinot jūsų mokytojos pavardę, kadangi man aktualu o aš tik už tai,kad ją uždarytų QUOTE(Daivytė @ 2009 03 17, 18:41) o aš tik už tai,kad ją uždarytų Man suprantamas jūsų nusivylimas šia mokykla, bet visgi ne visi pedagogai linkę į alkoholizmą
Apie mokytoja Edita Steponavieciene, tai tik geriausi atsilieimai, nes butent sunus pas ja ir mokosi. Labai sauni, gerai paruosianti vaikus tolimesniems mokslams, organizuojanti ivairiausius projektus, itraukianti vaikus i juos ir tuo paciu suteikia labai daug informacijos. Is sunaus tik patys graziausi zodziai apie sita mokytoja. Taip pat mokytoja stengiasi daug bendraut su teveliais, kad jie nei biski neatitoltu nuo vaiku mokslu. Nu mums ta mokytoja super
QUOTE(lllll @ 2009 03 18, 12:49) Apie mokytoja Edita Steponavieciene, tai tik geriausi atsilieimai, nes butent sunus pas ja ir mokosi. Labai sauni, gerai paruosianti vaikus tolimesniems mokslams, organizuojanti ivairiausius projektus, itraukianti vaikus i juos ir tuo paciu suteikia labai daug informacijos. Is sunaus tik patys graziausi zodziai apie sita mokytoja. Taip pat mokytoja stengiasi daug bendraut su teveliais, kad jie nei biski neatitoltu nuo vaiku mokslu. Nu mums ta mokytoja super prisidedu prie visko, kas pasakyta pasirodo, mūsų vaikai vienoj klasėj mokosi
laba diena,
isduokit paslapti, mazdaug kokios sumos rinkliavos buna, uz duobiu lyginimus ? aciu
na, napamenu aš per šituos keturis metus, kad būtų renkama rinkliava duobių lyginimui...
QUOTE(VEgle @ 2009 03 30, 20:51) o pas mus vat būdavo ir 300lt per mėnesį. Šiaip apie šią mokyklą jau daugiau kalbėti nenoriu,nes prisiminimai labai blogi ir apie pačią mokyklą ir ale "mokytoją". Mes jau senai išėja kuo tikrai labai džiaugiuosi ir tik labai gaila,kad čia teko praleisti 2 metus,kur išties vaikas buvo traumuojamas. O jūsų atvejis turbūt išimtis jei pas jus klasėje nėra rinkliavų QUOTE(Daivytė @ 2009 03 31, 11:12) o pas mus vat būdavo ir 300lt per mėnesį. Šiaip apie šią mokyklą jau daugiau kalbėti nenoriu,nes prisiminimai labai blogi ir apie pačią mokyklą ir ale "mokytoją". Mes jau senai išėja kuo tikrai labai džiaugiuosi ir tik labai gaila,kad čia teko praleisti 2 metus,kur išties vaikas buvo traumuojamas. O jūsų atvejis turbūt išimtis jei pas jus klasėje nėra rinkliavų dekui , manau neisim i sia mokykla , pasiklausinejau ir aplinkiniu kas buvo joje, ir kaip jie sako tikrai ten pamoku metu tarp mokytoju vyksta baliai festivaliai... ir mano justes daktare sake kad teveliai nelabai gerai sneka apie ja ... lieka sirvintu gatveje..... ziauru koks mazas pasirinkimas QUOTE(rutadobke @ 2009 04 01, 08:48) dekui , manau neisim i sia mokykla , pasiklausinejau ir aplinkiniu kas buvo joje, ir kaip jie sako tikrai ten pamoku metu tarp mokytoju vyksta baliai festivaliai... ir mano justes daktare sake kad teveliai nelabai gerai sneka apie ja ... lieka sirvintu gatveje..... ziauru koks mazas pasirinkimas Jei patogu siūlau pagalvot apie S. Neries vidurinę. ten mokytoja pirmokėlių Švedienė super bus šiemet. Pati buvau susipažinau ir jei neturėčiau variantų net negalvočiau.
Mano mergaite lanke cia mokykykla 4 metus..
Istikruju mokykla BAISI.. Vaikas gavo trauma didziule ir dabar kaip pravaziuojame per ja visada sako , kad niekada nenoretu ten grizti.. Deja mano vaikas to neturejo ir LABAI LABAI gailiuosi uz savo gyvenimo klaida. QUOTE(Muzika @ 2009 04 01, 09:20) Jei patogu siūlau pagalvot apie S. Neries vidurinę. ten mokytoja pirmokėlių Švedienė super bus šiemet. Pati buvau susipažinau ir jei neturėčiau variantų net negalvočiau. Vat būtent šią mokytoją mes ir turim,bet esam jau 4 klasėj ir labai gaila širdis verkia,kad paskutinius metus ją turim,tokių žmonių kaip ji sakyčiau nėra,arba yra,bet labai labai mažai,tai ne mokytoja tai visų mūsų vaikučių antroji mama
Labai bloga mokykla
savo vaika niekados neleisciau , nes kai drauge pasakojo tai ziauru QUOTE(migLiu* @ 2009 04 19, 14:18) aš daugiau kalbėjau apie mokytoją Aišku yra tokių vaikų kuriems yra visur negerai,nes jie patys tokie yra tuomet jau yra kaltinama viskas aplinkui. Jūs čia gerbiamoji kažkaip labai jau banaliai parašėte nugirdau ką sakė kažkur kažkas ir savo tikrai neleiščiau,o jūs ateikit į tą mokyklą ir pati įsitikinkit užuot skleisdama propagandą. QUOTE(Daivytė @ 2009 04 21, 11:06) aš daugiau kalbėjau apie mokytoją Aišku yra tokių vaikų kuriems yra visur negerai,nes jie patys tokie yra tuomet jau yra kaltinama viskas aplinkui. Jūs čia gerbiamoji kažkaip labai jau banaliai parašėte nugirdau ką sakė kažkur kažkas ir savo tikrai neleiščiau,o jūs ateikit į tą mokyklą ir pati įsitikinkit užuot skleisdama propagandą. Aš čia manau, kad prieš tai forumietė kalba apie Žaliakalnio QUOTE(Muzika @ 2009 04 21, 12:13) Tuomet atsiprašau Papildyta: QUOTE(migLiu* @ 2009 04 19, 14:18) dar kart atsiprašau
Turėčiau pastebėti, kad šioje mokykloje tokios disciplinos, kaip kūno kultūra, rankdarbiai, dailė, išvis neegzistuoja. Visos pajėgos mestos matematikai, lietuvių ir anglų kalboms. O juk mokiniams taip reikia judėjimo, taip pat ugdyti menišką gyslelę.
Skaitau komentarus ir niekaip nesuprantu, negaliu rasti konkrečiai nieko gero apie šią mokyklą, tai gal galite pasakyti, kodėl ten yra vedami vaikai, kas lemia tokį tėvų pasirinkimą, ar neturima kur dėti pinigų???? QUOTE(jolita36 @ 2009 04 26, 21:27) Turėčiau pastebėti, kad šioje mokykloje tokios disciplinos, kaip kūno kultūra, rankdarbiai, dailė, išvis neegzistuoja. Visos pajėgos mestos matematikai, lietuvių ir anglų kalboms. O juk mokiniams taip reikia judėjimo, taip pat ugdyti menišką gyslelę. Skaitau komentarus ir niekaip nesuprantu, negaliu rasti konkrečiai nieko gero apie šią mokyklą, tai gal galite pasakyti, kodėl ten yra vedami vaikai, kas lemia tokį tėvų pasirinkimą, ar neturima kur dėti pinigų???? Sveiki Nėra. O gero nieko ir nerasite.Ten yra baisu. Alkoholizmas,rinkliavos ir t.t
Nežinau, kodėl jūs taip nusistačiusios prieš Žaliakalnio pradinę. Mano du vaikai čia mokėsi, todėl visiškai su jumis nesutinku. Gal jiems papuolė tokios nuostabios mokytojos, nežinau, bet abu vaikai su džiaugsmu ėjo į mokyklą ir ligi šiol mielai aplanko savo buvusias mokytojas. Be to, nuėjus į penktą klasę, jų žinių lygis buvo kur kas aukštesnis už mokinių iš kitų pradinių. Gal jums nepasisekė su mokytoja, o gal problema ne mokykloje ar mokytojoj, o jumyse ar jūsų vaikuose?
QUOTE(melyna. @ 2009 05 04, 17:35) Nežinau, kodėl jūs taip nusistačiusios prieš Žaliakalnio pradinę. Mano du vaikai čia mokėsi, todėl visiškai su jumis nesutinku. Gal jiems papuolė tokios nuostabios mokytojos, nežinau, bet abu vaikai su džiaugsmu ėjo į mokyklą ir ligi šiol mielai aplanko savo buvusias mokytojas. Be to, nuėjus į penktą klasę, jų žinių lygis buvo kur kas aukštesnis už mokinių iš kitų pradinių. Gal jums nepasisekė su mokytoja, o gal problema ne mokykloje ar mokytojoj, o jumyse ar jūsų vaikuose? Na atsakysiu gal per daug grubiai,bet jei mokytoja kasdien šnapsu prasmirdus tai problema vaikuose ania????
Matau, kad su tokia isterike kaip jūs, nepadiskutuosi. Įsikandot vieną mokytoją, kuri jau keletą metų nedirba ir pagal ją sprendžiat apie visą mokyklą. Jūsų rašliavos - absoliuti nesąmonė. Nežinau, gal jūs turit asmeninių motyvų taip griežti dantį, bet negalima rašyt ko nežinot. Nebuvo jokių didelių rinkliavų, kol mokėsi mano vaikai. Girdėjau apie žymiai didesnes kitose mokyklose. O dėl tų problemų jumyse, rašiau todėl, kad draugų vaikas mokėsi kartu su jūsų dukra, taigi šiek tiek žinau apie jus bei jūsų Letą.
QUOTE(melyna. @ 2009 05 05, 14:57) Matau, kad su tokia isterike kaip jūs, nepadiskutuosi. Įsikandot vieną mokytoją, kuri jau keletą metų nedirba ir pagal ją sprendžiat apie visą mokyklą. Jūsų rašliavos - absoliuti nesąmonė. Nežinau, gal jūs turit asmeninių motyvų taip griežti dantį, bet negalima rašyt ko nežinot. Nebuvo jokių didelių rinkliavų, kol mokėsi mano vaikai. Girdėjau apie žymiai didesnes kitose mokyklose. O dėl tų problemų jumyse, rašiau todėl, kad draugų vaikas mokėsi kartu su jūsų dukra, taigi šiek tiek žinau apie jus bei jūsų Letą. jūs matau esat didesnė isterikė Papildyta: ir dar ne keleta metų,o porą metų kaip nedirba,o kita tai turbūt nė metų nėra kaip atleista. Taigi diskusija su jumis baigiau
Na jau nebeiskenciau ir rasau tai nepakenciamai turgaus bobutei, kuri nieko matyt daugiau ir neveikia, kaip tik ir budi prie kompiuterio, kad tik kuo daugiau galetu apdergti ta Zaliakalnio pradine mokykla... Mieloji ponia, mano jau trecias vaikas mokosi toje mokykloje, ir as galiu pasakyti tik graziausius zodzius apie ja, galeciau tik nulenkti galva pries mokytojas, kurios aukoja savo visa laika mokiniams, kad kuo daugiau juos ismokytu, kuo daugiau bendrautu. Matyt tamsta, besikoliojanti moteriskaite, dar nezinote, kiek dailes ir darbu pamokeliuu ten pravesta, kiek nuostabiu darbeliu pridaryta, kokie projektai egzistuoja, kur gali dalyvauti visa seima, t. y. teveliai ir vaikai daro darbelius ir dalyvauja parodose. Kiek projektu vykdoma muziejuose ir galerijose. Mokytojos atiduoda visa savo sirdi, visas zinias, kartais gal ir naktimis nemiegodamos, kartais gal ir savo paciu seimas skriausdamos, bet stengiasi kuo geriau ismokyti savo mokinius svarbiausiu dalyku. O jus pabandykit, gerbiamoji turgaus bobute, kuri koliojates istisai siame forume, pabandykit nuvest ta savo islepinta dukrele, kuriai kaip rasot, bloga nuo sitos mokyklos, nuvest i penkta klase be matematikos, be lietuviu kalbos ir be anglu kalbos, o tik darbelius dirbusia ir kuno kultura sportavusia, tai pamatytumet kas lauktu... reiktu pas psichologus vest... Man labai gaila, kad jusu dukra turi tokia baisia mamyte... Mano vaikai auklejami, deja, kitaip.... Musu seima tikrai nuosirdziai dziaugiasi, kad vedeme vaikus i Zaliakalnio pradine mokykla. O rinkliavos yra visur. Gal pabendraukit tiesiog ir su kitu mokyklu mamom, tai suzinosit, kiek ir kur renka. O dabar gal jau uzteks drabstyt purvais Zaliakalnio pradine mokykla. As kvieciu visas mamytes gerai pagalvot, gal geriau nueit i ta mokykla ir paciom isitikint, o ne skaityt vienos ar keliu moteriskiu kliedesius. As patenkinta ir mokykla, ir mokytoju darbu, o manau, kad visoms tikrai niekas negali itikti. Jeigu atleido geriancia mokytoja, tai ka? Dabar reikia 10 metu apie tai rasyt ir koliotis? Na, nebera jos, jau nebera. Yra daug kitu geru mokytoju. Atsiprasau, kad parasiau. Bet jau truko kantrybe, beskaitant tokias nesamones. Dar karta prasau, mielos mamytes, susimastykit, kai skaitysit tos moteriskes sapaliones. Linkiu ko geriausios kloties jums ir jusu vaikuciams. Auginu tris vaikucius, ir esu laiminga, kad juos galejau nuvesti butent i Zaliakalnio pradine mokykla. Aciu mokytojoms uz ju pasiaukojama darba.
QUOTE(zebenkscike @ 2009 05 05, 21:29) Na jau nebeiskenciau ir rasau tai nepakenciamai turgaus bobutei, kuri nieko matyt daugiau ir neveikia, kaip tik ir budi prie kompiuterio, kad tik kuo daugiau galetu apdergti ta Zaliakalnio pradine mokykla... Mieloji ponia, mano jau trecias vaikas mokosi toje mokykloje, ir as galiu pasakyti tik graziausius zodzius apie ja, galeciau tik nulenkti galva pries mokytojas, kurios aukoja savo visa laika mokiniams, kad kuo daugiau juos ismokytu, kuo daugiau bendrautu. Matyt tamsta, besikoliojanti moteriskaite, dar nezinote, kiek dailes ir darbu pamokeliuu ten pravesta, kiek nuostabiu darbeliu pridaryta, kokie projektai egzistuoja, kur gali dalyvauti visa seima, t. y. teveliai ir vaikai daro darbelius ir dalyvauja parodose. Kiek projektu vykdoma muziejuose ir galerijose. Mokytojos atiduoda visa savo sirdi, visas zinias, kartais gal ir naktimis nemiegodamos, kartais gal ir savo paciu seimas skriausdamos, bet stengiasi kuo geriau ismokyti savo mokinius svarbiausiu dalyku. O jus pabandykit, gerbiamoji turgaus bobute, kuri koliojates istisai siame forume, pabandykit nuvest ta savo islepinta dukrele, kuriai kaip rasot, bloga nuo sitos mokyklos, nuvest i penkta klase be matematikos, be lietuviu kalbos ir be anglu kalbos, o tik darbelius dirbusia ir kuno kultura sportavusia, tai pamatytumet kas lauktu... reiktu pas psichologus vest... Man labai gaila, kad jusu dukra turi tokia baisia mamyte... Mano vaikai auklejami, deja, kitaip.... Musu seima tikrai nuosirdziai dziaugiasi, kad vedeme vaikus i Zaliakalnio pradine mokykla. O rinkliavos yra visur. Gal pabendraukit tiesiog ir su kitu mokyklu mamom, tai suzinosit, kiek ir kur renka. O dabar gal jau uzteks drabstyt purvais Zaliakalnio pradine mokykla. As kvieciu visas mamytes gerai pagalvot, gal geriau nueit i ta mokykla ir paciom isitikint, o ne skaityt vienos ar keliu moteriskiu kliedesius. As patenkinta ir mokykla, ir mokytoju darbu, o manau, kad visoms tikrai niekas negali itikti. Jeigu atleido geriancia mokytoja, tai ka? Dabar reikia 10 metu apie tai rasyt ir koliotis? Na, nebera jos, jau nebera. Yra daug kitu geru mokytoju. Atsiprasau, kad parasiau. Bet jau truko kantrybe, beskaitant tokias nesamones. Dar karta prasau, mielos mamytes, susimastykit, kai skaitysit tos moteriskes sapaliones. Linkiu ko geriausios kloties jums ir jusu vaikuciams. Auginu tris vaikucius, ir esu laiminga, kad juos galejau nuvesti butent i Zaliakalnio pradine mokykla. Aciu mokytojoms uz ju pasiaukojama darba. Nu žinokit tikrai bloga darosi
Zinote mieloji ponia skandaliste, dar karta galiu pasakyti, kad koliojates kaip tikra turgaus boba.... Ne jums rasiau, ir tikrai ne tik su jumis norejau diskutuoti. Neiskenciau, pritruko kantrybes tamstos sapaliones skaityti, tai ir parasiau. Cia jau gaunasi ne joks ne super mamu susirasinejimo klubas, ar draugiskas pokalbiu forumas, o tiesiog vienos turgaus bobos kliedesiai ir kitu nuteikimas butent pries ta viena Zaliakalnio pradine mokykla. Su jumis tikrai nesiruosiu daugiau kalbetis. As jau geriau su kitom mamytem maloniau pabendrausiu apie vaiku auklejima, apie gyvenima kituose pokalbiu forumuose. Pries istojant cia i ta kluba yra administracijos nustatytos taisykles ir ju reikia laikytis, matyt ju neskaitet, nes uz toki koliojimasi ir izeidinejima, kitu zmoniu zeminima gali tamstyte pacia is cia pasalint. Pati save zeminat tokiomis kalbomis. O jeigu jusu dukra niekur nedalyvavo, tai jau cia spreskit pati, kaip isauklejot. Matyt tik zodziais esat drasi, o jus nueikit i ta Zaliakalnio pradine ir paziurekit, kaip sienos vaiku darbeliais nukabinetos, kokios Kaziuko muges vyksta, vaikai patys gamina ir pardavineja, mano namuose visos lentynos nukrautos dovanelemis ir sveikinimais mamyciu dienai, visdelto trys vaikai. Nueikit, pamatysit, kiek pirmame aukste prikabinta padekos rastu vaikams ir ju mokytojoms uz dalyvavima konkursuose, projektuose, dainu sventese ir uz laimejimus juose.. Cia kvieciu visas mamas, kurios dar nenusprende, kur vesti savo pirmokus. Sita turgaus bobute atrodo daugiau gyvenime nieko ir nemoka, o tik juodinti kitus, bet kodel neduoda pavyzdziu, kur tada eiti, jei jau visur taip nuostabiai gerai????? Ogi ji tai nieko daugiau ir nemate, nieko daugiau ir nezino... Visas Kaunas pas viena Daiva Svediene S. Neries mokykloje tikrai netilps, deja...Taip, kad mielos kitos supermamu klubo nares mamytes, gal pagalvokit, ar verta koliotis, ar geriau nueiti i mokykla, pasiziureti paciom, pasikalbeti su mokytojom ir isitikinti, ar cia tiesa rasoma. Pazvelkit i klubo susirasinejima anksciau pries metus, buvo visokiu atsiliepimu. Ir geru, ir blogu, bet matyt protingom mamom atsibodo skaityt tas sapaliones ir jos dingo. O tikrai maciau, kad rase viena mama, kad vaikas mokosi toje mokyklose, kad viskas gerai, kad nieko blogo nemato, kad ir daugiau vaiku ten nuvestu. Taciau dabar beliko tik viena vis dergianti ta Zaliakalnio pradine. Sitaip manau, kad si moteris tokiomis kalbomis zemindama kitus, zemina tik save. Gaila, bet matau, maloniai pabendraut siame forume neisdegs, o tikejausi... Ate
QUOTE(zebenkscike @ 2009 05 06, 10:51) Zinote mieloji ponia skandaliste, dar karta galiu pasakyti, kad koliojates kaip tikra turgaus boba.... Ne jums rasiau, ir tikrai ne tik su jumis norejau diskutuoti. Neiskenciau, pritruko kantrybes tamstos sapaliones skaityti, tai ir parasiau. Cia jau gaunasi ne joks ne super mamu susirasinejimo klubas, ar draugiskas pokalbiu forumas, o tiesiog vienos turgaus bobos kliedesiai ir kitu nuteikimas butent pries ta viena Zaliakalnio pradine mokykla. Su jumis tikrai nesiruosiu daugiau kalbetis. As jau geriau su kitom mamytem maloniau pabendrausiu apie vaiku auklejima, apie gyvenima kituose pokalbiu forumuose. Pries istojant cia i ta kluba yra administracijos nustatytos taisykles ir ju reikia laikytis, matyt ju neskaitet, nes uz toki koliojimasi ir izeidinejima, kitu zmoniu zeminima gali tamstyte pacia is cia pasalint. Pati save zeminat tokiomis kalbomis. O jeigu jusu dukra niekur nedalyvavo, tai jau cia spreskit pati, kaip isauklejot. Matyt tik zodziais esat drasi, o jus nueikit i ta Zaliakalnio pradine ir paziurekit, kaip sienos vaiku darbeliais nukabinetos, kokios Kaziuko muges vyksta, vaikai patys gamina ir pardavineja, mano namuose visos lentynos nukrautos dovanelemis ir sveikinimais mamyciu dienai, visdelto trys vaikai. Nueikit, pamatysit, kiek pirmame aukste prikabinta padekos rastu vaikams ir ju mokytojoms uz dalyvavima konkursuose, projektuose, dainu sventese ir uz laimejimus juose.. Cia kvieciu visas mamas, kurios dar nenusprende, kur vesti savo pirmokus. Sita turgaus bobute atrodo daugiau gyvenime nieko ir nemoka, o tik juodinti kitus, bet kodel neduoda pavyzdziu, kur tada eiti, jei jau visur taip nuostabiai gerai????? Ogi ji tai nieko daugiau ir nemate, nieko daugiau ir nezino... Visas Kaunas pas viena Daiva Svediene S. Neries mokykloje tikrai netilps, deja...Taip, kad mielos kitos supermamu klubo nares mamytes, gal pagalvokit, ar verta koliotis, ar geriau nueiti i mokykla, pasiziureti paciom, pasikalbeti su mokytojom ir isitikinti, ar cia tiesa rasoma. Pazvelkit i klubo susirasinejima anksciau pries metus, buvo visokiu atsiliepimu. Ir geru, ir blogu, bet matyt protingom mamom atsibodo skaityt tas sapaliones ir jos dingo. O tikrai maciau, kad rase viena mama, kad vaikas mokosi toje mokyklose, kad viskas gerai, kad nieko blogo nemato, kad ir daugiau vaiku ten nuvestu. Taciau dabar beliko tik viena vis dergianti ta Zaliakalnio pradine. Sitaip manau, kad si moteris tokiomis kalbomis zemindama kitus, zemina tik save. Gaila, bet matau, maloniai pabendraut siame forume neisdegs, o tikejausi... Ate Matau,kad tamstelė esi kovotoja už Žaliakalnio pradinę tai kovok sau į sveikatą. Ne viena esu kuriai ši mokykla paliko slogų vaizdelį vat teip. O ir mugės ir projektai ir konkursai vyksta daugelyje mokyklų tuom nieko nenustebinote,bet tikrai neteko nei iš vienos mokyklos girdėti,kad pradinukų mokytojos apgirtusios ateina į mokyklą
Oi ir kam taip pykstatės mielos mamytės
QUOTE(jolita36 @ 2009 05 06, 17:11) Oi ir kam taip pykstatės mielos mamytės Tikrai nenoriu pyktis,bet papraščiausiai išsakiau savo nuomonę ir kilo didžiausi piktumai. Taigi Jolita36 pati matote,kad ten vyksta negeri dalykai,net ir žinodami tiesą jie visvien teisybės tėveliams nesako QUOTE(Daivytė @ 2009 05 06, 21:20) Tikrai nenoriu pyktis,bet papraščiausiai išsakiau savo nuomonę ir kilo didžiausi piktumai. Taigi Jolita36 pati matote,kad ten vyksta negeri dalykai,net ir žinodami tiesą jie visvien teisybės tėveliams nesako aš nelabai galiu komentuoti šios mokyklos ir mokytojų, nes joje buvau tik kelias minutes, kol domėjausi ieškodama mokyklos sūnui, tačiau džiaugiuosi, kad nepasirinkau šio varianto ir sėkmingai sutaupiau nemažai pinigų bei savo vaiko sveikatos (patalpų atžvilgiu).
Geriau nesipyke pasakykit kur nusipirkti deveta uniforma sios mokyklos pirmokeliui ??? ir parasykit man i az
O siaip pradineje viskas priklauso ne nuo mokyklos, o nuo mokytojo, taigi diskutuoti apie pradines mokyklas neminint konkreciu mokytoju pavardziu yra beprasmiska. QUOTE(MeskeLepeske @ 2009 05 25, 16:54) Geriau nesipyke pasakykit kur nusipirkti deveta uniforma sios mokyklos pirmokeliui ??? ir parasykit man i az O siaip pradineje viskas priklauso ne nuo mokyklos, o nuo mokytojo, taigi diskutuoti apie pradines mokyklas neminint konkreciu mokytoju pavardziu yra beprasmiska. mes lyg ir turim,jei palauksite tai peržiūrėsiu ir parašysiu,bet tikrai ne šiandien Papildyta: ir dar QUOTE(MeskeLepeske @ 2009 05 25, 18:54) Geriau nesipyke pasakykit kur nusipirkti deveta uniforma sios mokyklos pirmokeliui ??? ir parasykit man i az O siaip pradineje viskas priklauso ne nuo mokyklos, o nuo mokytojo, taigi diskutuoti apie pradines mokyklas neminint konkreciu mokytoju pavardziu yra beprasmiska. UNIFORMAS GALIT RASTI UZSUKUSI I PIRMOKELIU KLASES (BIRZELIO MEN.),BUNA KAD KAI KURIE TEVELEI NET DOVANOJA.AS KAI NEZINOJAU,TAI SIUVOMES,KAINOS NEREALIOS IR BE TO ,MEDZIAGU SIUVKLOS JAU NEBEGAUNA. NA MAN KOLKAS SI MOKYKLA NIEKO NEIGIAMO POVEIKIO NESUTEIKE. SUNUS BAIGE 1 KLASE,MOKYTOJA L.GERA (J.CESINIENE).
Sveikos mamytes,
mes taip pat sioje mokykloje mokomes, nors labai noretume, bet gero apie ja pasakyti negalime. |