Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žaliakalnio pradinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2
Mamo
Sveikutės,
gal kas žinot,kaip šiuo metu Žaliakalnio pradinės lygis,kaip į ją patekti? mirksiukas.gif
Daivytė
QUOTE(Mamo @ 2008 11 28, 14:03)
Sveikutės,
gal kas žinot,kaip šiuo metu Žaliakalnio pradinės lygis,kaip į ją patekti? mirksiukas.gif
*

na kokia mokykla toks ir lygis.Patekti paprastai juk nesurenka pradinių klasių. Nors mums kaip reikėjo tai ir vokelį nešėm kitaip nebūtume patekę. Žodžiu patarimas būtų geriau nenorėkite į šitą "mokyklą",nes iš tiesų kaip minėjau čia yra baisu.
VEgle
sveikos visos.

mano sunus siuo metu mokosi ketvirtoje klaseje Zaliakalnio pradinej. niekada nesu pasakiusi blogo zodzio apie sia mokykla ir nesakysiu. superine mokykla. galbut del to, kad jis mokosi pas mokytoja, kuri tikrai visu mokytoju pavyzdys. tikrai ir mokslai aukstam lygy ir vaikai kaip pas mama... patys geriausi zodziai apie sia Mokytoja.

rinkliavos mokykloj nemazos, bet del savo vaiku juk renkame:) ka padarysi, kad gyvename tokioj valstybej, kur net normalaus apsvietimo mokykloje negali valstybe sufinansuoti. del to, kad vaikai turi eiti po pietu i mokykla, zinoma, irgi nera gerai. bet kai zinai, kad vaikas gauna gera issilavinima, tai i visa kita uzmerki akis... tuo labiau, kad po pietu eina tik metus.

jei kas nors norit kokios nors konkretesnes info, rasykit i az. nepazadu greitai atsakyti, nes retai cia uzsuku, bet tikrai atsakysiu:)
Mamo
Paskutiniu metu buvo sujungtos dvi temos apie Kauno Žaliakalnio mokyklas.O juk tai dvi skirtingos mokyklos-Žaliakalnio pradinė (Savanorių pr.) ir Žaliakalnio pagrindinė(buv.L.Karsavino) Širvintų g.Dabar bandome temas atskirti.Ši apie Žaliakalnio pradinę,Savanorių pr. 4u.gif
Mamo
Kaip dabar ta Žaliakalnio pradinė,gal kas lankote,gal ką žinote?Mes nuo rudens turim eiti į mokyklą 4u.gif
Daivytė
QUOTE(Mamo @ 2009 01 08, 13:25)
Kaip dabar ta Žaliakalnio pradinė,gal kas lankote,gal ką žinote?Mes nuo rudens turim eiti į mokyklą 4u.gif
*

Sveika mirksiukas.gif

Buvau ir aš rašius ir daugiau mamyčių,bet viskas ištrinta rolleyes.gif žodžiu jei tik galite aplenkite šią mokyklą baisiau nei šitoj mokykloj mačius nebuvau lankėm ją 2 metus tai ir vaiko nervai pašlijo ir mūsų. Mokytoja buvo alkoholikė mokslo metų gale išmetė iš mokyklos už girtuokliavimą taip galbūt jūs ant tokios nepataikysit doh.gif bet yra daug bet po metų išmetė kitą pradinukų mokytoją taipogi už gėrimą. Tvarkos mokykloje nebuvo jokios,rinkliavos nežmoniškos ir pinigai neaišku kur dingdavo,vaikai žiauriai buvo skirstomi ir bendrai paėmus tai kaip mokytojai prasidėdavo alkoholio karštinė tai vaikai buvo koliojami ir pan. Netekusi kantrybės nuėjau pas direktorę viską išaiškinau kas ir kaip. Vaikai buvo rašę kontrolinį ir jo mokytoja į namus parsinešt neleido maniškė gavo neigiamą spalvą aš primygtinai norėdama pasižiūrėti paprašiau jos parodyti vaiko darbą tai ji negana to ištaisė jai spalvą į teigiamą,nes apsižioplino su klaidom,vat aš su tuo darbeliu trūkus kantrybei ir nuėjau pas mokyklos direktorę ji ją išsikvietė,o mano mergaitę perkėlė į kitą klasę mano pačios prašymu nors iki mokslo metų galo buvo likę 3 dienos. Vakare mokykloje buvo posėdis mokytoja į jį atėjo su 3,6 promilės girtumu,nors buvo sekretorijaujanti ir direktorė tuomet iškvietė medikus,buvo iš švietimo skyriaus atstovė kuri viską matė ir mokytoja jei ją dar taip galima pavadinti išlėkė iš darbo. Žodžiu,o mes perėjom į kitą mokyklą kur turime nuostabią,kūrybingą mokytoją tokią mokytoja ne tik vaikai džiaugiasi,bet ir tėvai didžiuojasi. O šitą alkoholio depresantę susitikusi dar aš jai viską išdėčiau vis dėl to 2 metus ji traumavo mano vaiką. Ir šiaip nežinau labai atidi būkit dėl šios mokyklos,nes labai negražiai apie ją daugelis kalba.
Ilzė
Tai gal galit konkrečiau, nes pasiskaičius atrodo labai baisu. Kokia tos mokytojos pavardė, ar ten visos mokytojos TOKIOS? Svarstome apie šios mokyklos pasirinkimą, tad norėčiau konkretenio info. Gal kaip kartais būna, šaukštas deguto visą statinę medaus sugadina. Ar visa mokyklos politika nekokia, ar tik viena mokytoja prasta?
Kaip vaikai buvo skirstomi, pagal ką ir kodėl?
Kokios tos nežmoniškos rinkliavos? Ačiū.
VEgle
Ilze,
viskas toj mokykloj gerai. svarbiausia, i ka orientuosies - ar i tai, kad vaikas gautu tikrai gera pradini issilavinima, ar i tai, kad vaikas laika prastumtu. antru atveju tikrai nesiulau savo vaiko leisti i Zaliakalnio pradine. Nes mokymo lygis tikrai aukstesnis negu daugelyje pradiniu. pvz., musu draugu vaikai kitose mokyklose dar tik prie mokyklos pratinosi, zaidimelius zaide - musiskis jau rimtokus namu darbus gaudavo... buitines salygos tikrai nera geriausios, bet i tai galima uzmerkti akis - juk ne visa gyvenima ten vaikas praleidzia.
Daivyte rase apie girtaujancia mokytoja. taip, tokia buvo. taciau ji tokia viena ir buvo... manau, visur visokiu gali pasitaikyti. tikrai deguto saukstas, kuris daug sugadina. labai greitai ir grieztai is darbo ismesta buvo. dabar jos tikrai nebera.
Daivytė
QUOTE(VEgle @ 2009 02 17, 20:54)
Ilze,
viskas toj mokykloj gerai. svarbiausia, i ka orientuosies - ar i tai, kad vaikas gautu tikrai gera pradini issilavinima, ar i tai, kad vaikas laika prastumtu. antru atveju tikrai nesiulau savo vaiko leisti i Zaliakalnio pradine. Nes mokymo lygis tikrai aukstesnis negu daugelyje pradiniu. pvz., musu draugu vaikai kitose mokyklose dar tik prie mokyklos pratinosi, zaidimelius zaide - musiskis jau rimtokus namu darbus gaudavo... buitines salygos tikrai nera geriausios, bet i tai galima uzmerkti akis - juk ne visa gyvenima ten vaikas praleidzia.
Daivyte rase apie girtaujancia mokytoja. taip, tokia buvo. taciau ji tokia viena ir buvo... manau, visur visokiu gali pasitaikyti. tikrai deguto saukstas, kuris daug sugadina. labai greitai ir grieztai is darbo ismesta buvo. dabar jos tikrai nebera.
*

ne viena Bukoveckienė buvo išmesta už girtavimą dar ir pirmokėlių viena mokytoja lėkė laukan už tą patį doh.gif Na jūs VEgle gal papuolėt pas neblogą mokytoją,nes sakė viso labo pradinukų tik dvi mokytojos neblogos,o apie kitas siaubingi atsiliepimai. Va viena mama savo dukrytę pervedė iš tos mokyklos,nes mergaičiukė norėjo palysti po mašina verysad.gif įsivaizduokit kas darosi toje mažoje vaiko širdelėje,blogai tikrai kažkas blogai yra su ta mokykla. O dėl žinių ir dėl rimtų namų darbų tai neturiu išvis ką pasakyti.Aišku užduodavo daug,pamokas darydavo apie 2val.,bet būdavo ryte atsikelia ir verkia,tapo labai jautri klausdavau kas yra?? atsakymas būdavo vėl mokytoja vadins visokiais žodžiais aš bijau eiti į mokyklą. Na nežinau mamos,bet ta mokykla yra tikrai be reikalo egzistuojanti. Ir dabar praeinu pro ją lyg pro šmėklą,pasidomėkit prieš leisdamos vaikiukus tikrai rasite mokyklų vertų dėmesio.
VEgle
replikuojant į Daivytės postą, kad kažkokia mergaitė po mašina palįsti norėjo... na, nemanau, kad čia jau vienareikšmiškai mokyklos problema. jeigu nėra kontakto su vaiku šeimoje, tai net geriausia mokykla nieko padėti negali... čia mano nuomonė.
o dėl mokyklos, kaip ir rašiau - jeigu norit, kad vaikai mokytųsi ir esat pasiryžę patys įdėti pastangų jiems pagelbėti šiame reikale - eikit pas šios mokyklos direktorę ir šnekėkit, kad norit GEROS mokytojos. mano sūnus šiemet ketvirtokas, taip kad jo mokytoja kitais metais turės pirmokus. jau dabar pavydžiu jos mokiniams ir jų tėveliams... po keturių metų antrąjį savo padaužą vėl pas ją vesim. nes minčių kitokių nėra. ir tikrai negirdėjau ,kad kas nors sakytų, kad ji vaikus kokiais nors žodžiais vadina. nors klasėje yra ir tikrai sunkiai besimokančių vaikų.
Daivytė
QUOTE(VEgle @ 2009 02 25, 20:20)
replikuojant į Daivytės postą, kad kažkokia mergaitė po mašina palįsti norėjo... na, nemanau, kad čia jau vienareikšmiškai mokyklos problema. jeigu nėra kontakto su vaiku šeimoje, tai net geriausia mokykla nieko padėti negali... čia mano nuomonė.
o dėl mokyklos, kaip ir rašiau - jeigu norit, kad vaikai mokytųsi ir esat pasiryžę patys įdėti pastangų jiems pagelbėti šiame reikale - eikit pas šios mokyklos direktorę ir šnekėkit, kad norit GEROS mokytojos. mano sūnus šiemet ketvirtokas, taip kad jo mokytoja kitais metais turės pirmokus. jau dabar pavydžiu jos mokiniams ir jų tėveliams... po keturių metų antrąjį savo padaužą vėl pas ją vesim. nes minčių kitokių nėra. ir tikrai negirdėjau ,kad kas nors sakytų, kad ji vaikus kokiais nors žodžiais vadina. nors klasėje yra ir tikrai sunkiai besimokančių vaikų.
*

taip sutinku pataikėt pas gerą mokytoją,bet ne į gerą mokyklą. Pažiūrėkit VEgle kaip apie šią mokyklą atsiliepiama,kalbėjau nesenai su viena politike tai net kirba klausimas ją išvis uždaryti. Pradedant baisusine netvarka ši mokykla išvis nepritaikyta pradinukams juk kiek kartų vaikai yra atsidūrę ligoninėse krisdami nuo tų laiptų,o pinigėlius renka su kaupu,o pertvarkų nesimato. Pamenu kai surinko tokias nieko sau sumeles ir sakė asfaltuos griovius prie mokyklos tai po šiai dienai šie grioviai likę. Ir dar girdėjau,kad dar vienos mokytojos kėdė braška už alkoholizmą. Nu baisu išties baisu ir džiugu,kad papuolėt dar pas neblogą mokytoją,o kas liečia tą pradinukų paruošimą tai tikrai yra super gerų mokyklų. Ir kaip Jūs rašot pašnekėjimo su direktore čia neužteks oi kaip neužteks na nebent gyvenate ir priklausote tai mokyklai,kitu atveju teks gerokai pasipurtyti. Ir tikrai nekalbėkit apie šią mokyklą kaip apie gerą,nes čia nieko gero. Ar žinote statistiką kiek tėvų pasiėmė vaikus iš šios ale mokyklos??? Taip aš sutinku tik dėl vieno galbūt Jūs papuolėt pas gerą mokytoją dar ne visos prasigėrę,bet ne į gerą mokyklą.
Muzika
QUOTE(Daivytė @ 2009 02 28, 11:04)
taip sutinku pataikėt pas gerą mokytoją,bet ne į gerą mokyklą. Pažiūrėkit VEgle kaip apie šią mokyklą atsiliepiama,kalbėjau nesenai su viena politike tai net kirba klausimas ją išvis uždaryti. Pradedant baisusine netvarka ši mokykla išvis nepritaikyta pradinukams juk kiek kartų vaikai yra atsidūrę ligoninėse krisdami nuo tų laiptų,o pinigėlius renka su kaupu,o pertvarkų nesimato. Pamenu kai surinko tokias nieko sau sumeles ir sakė asfaltuos griovius prie mokyklos tai po šiai dienai šie grioviai likę. Ir dar girdėjau,kad dar vienos mokytojos kėdė braška už alkoholizmą. Nu baisu išties baisu ir džiugu,kad papuolėt dar pas neblogą mokytoją,o kas liečia tą pradinukų paruošimą tai tikrai yra super gerų mokyklų. Ir kaip Jūs rašot pašnekėjimo su direktore čia neužteks oi kaip neužteks na nebent gyvenate ir priklausote tai mokyklai,kitu atveju teks gerokai pasipurtyti. Ir tikrai

Yra postūmių gal į gerą pusę, kas dėl šios mokyklos. Kalbėjau su Savivaldybės Švietimo sk. Norima ją nuo kito rugsėjo uždaryt ir perkelt į Karsavino mokyklos patalpas. Karsavino mokyklą padaryti priešgimnazinę Jablonskio mokyklą. Pabrėžiu perkeliamos bus tik patalpos, bet su visais jos pedagogais, tik gal be direktorės doh.gif Tačiau yra didelis pasipriešinimas iš mokyklos vadovybės pusės. Tai žinoma suprantama. Etatų klausimai ir pan. Savivaldybė linkusi ją uždaryti ir sveikintina būtų iniciatyvinė grupė iš tėvų kurie pareikštų dėl šios mokyklos sąlygų, popietinių grupių, maitinimosi, sportavimo ir kt. savo nuomones. Geriausia žinoma raštu bet galima ir savivaldybės tel O Visockienei 423488 arba sk. vedėjui. SVARSTYMAS VYKS SAVIVALDYBĖJE KOVO 5 D thumbup.gif taigi prašom su savo nuomonės drąsiau, ką čia tik forume............
Mamo
QUOTE(Muzika @ 2009 03 03, 15:00)
Yra postūmių gal į gerą pusę, kas dėl šios mokyklos. Kalbėjau su Savivaldybės Švietimo sk. Norima ją nuo kito rugsėjo uždaryt ir perkelt į Karsavino mokyklos patalpas. Karsavino mokyklą padaryti priešgimnazinę Jablonskio mokyklą. Pabrėžiu perkeliamos bus tik patalpos, bet su visais jos pedagogais, tik gal be direktorės  doh.gif Tačiau yra didelis pasipriešinimas iš mokyklos vadovybės pusės. Tai žinoma suprantama. Etatų klausimai ir pan.  Savivaldybė linkusi ją uždaryti ir sveikintina būtų iniciatyvinė grupė iš tėvų kurie pareikštų dėl šios mokyklos sąlygų,  popietinių grupių, maitinimosi, sportavimo ir kt. savo nuomones. Geriausia žinoma raštu bet galima ir savivaldybės tel O Visockienei 423488 arba sk. vedėjui. SVARSTYMAS VYKS SAVIVALDYBĖJE KOVO 5 D  thumbup.gif taigi prašom su savo nuomonės drąsiau, ką čia tik forume............
*

4u.gif
Labai įdomi informacija,gal žinote,kaip pavyko tas svarstymas,ar yra rezultatų?
lllll
Man Zaliakalnio pradine yra superine mokykla. Ja lanko sunus ir esame labai patenkinti. Gal ji siaip ir nera graziausio stovio, bet klasese silta, jauku. Mokytoja superine. Suteikia daug ziniu ir tikrai lyginant su kitais ketvirtokais ( mano sunus ketvirtokas), tai ziniu gauna tikrai daugiau. Tai, kad as tik uz Zaliakalnio pradine ir kita sunu manau leisti tik i ja. Tikiuosi jos neuzdarys.
Muzika
QUOTE(lllll @ 2009 03 16, 14:42)
Man Zaliakalnio pradine yra superine mokykla. Ja lanko sunus ir esame labai patenkinti. Gal ji siaip ir nera graziausio stovio, bet klasese silta, jauku. Mokytoja superine. Suteikia daug ziniu ir tikrai lyginant su kitais ketvirtokais ( mano sunus ketvirtokas), tai ziniu gauna tikrai daugiau. Tai, kad as tik uz Zaliakalnio pradine ir kita sunu manau leisti tik i ja. Tikiuosi jos neuzdarys.
*

Aš irgi ne už jos uždarymą, tik jei pakeitus patalpas pagerėtų mokinių mokymosi sąlygos, nebūtų popietinių pamainų, tai aš visom keturiom už. Svarbu, kad mokyklos strategija ir tie patys pedagogai išliktų. Ne sienos moko gi. Norėčiau sužinot jūsų mokytojos pavardę, kadangi man aktualu bigsmile.gif
Daivytė
QUOTE(Muzika @ 2009 03 17, 13:29)
Aš irgi ne už jos uždarymą, tik jei pakeitus patalpas pagerėtų mokinių mokymosi sąlygos, nebūtų popietinių pamainų, tai aš visom keturiom už. Svarbu, kad mokyklos strategija ir tie patys pedagogai išliktų. Ne sienos moko gi. Norėčiau sužinot jūsų mokytojos pavardę, kadangi man aktualu  bigsmile.gif
*

o aš tik už tai,kad ją uždarytų g.gif pedagogai na gal du,trys ,bet ne daugiau žmoniški,a šiaip baisu... niekas nežino kaip baigėsi trečiai mokytojai sugautai už girtavimą ar dar dirba??? ne aš tik už tai,kad ją uždarytų.
Muzika
QUOTE(Daivytė @ 2009 03 17, 18:41)
o aš tik už tai,kad ją uždarytų g.gif pedagogai na gal du,trys ,bet ne daugiau žmoniški,a šiaip baisu... niekas nežino kaip baigėsi trečiai mokytojai sugautai už girtavimą ar dar dirba??? ne aš tik už tai,kad ją uždarytų.
*

Man suprantamas jūsų nusivylimas šia mokykla, bet visgi ne visi pedagogai linkę į alkoholizmą doh.gif doh.gif . Gal ką esat girdėjus apie Kaminskienę ir Steponavičienę? man aktualu. Noriu visokių nuomonių išgirst Ačiū
lllll
Apie mokytoja Edita Steponavieciene, tai tik geriausi atsilieimai, nes butent sunus pas ja ir mokosi. Labai sauni, gerai paruosianti vaikus tolimesniems mokslams, organizuojanti ivairiausius projektus, itraukianti vaikus i juos ir tuo paciu suteikia labai daug informacijos. Is sunaus tik patys graziausi zodziai apie sita mokytoja. Taip pat mokytoja stengiasi daug bendraut su teveliais, kad jie nei biski neatitoltu nuo vaiku mokslu. Nu mums ta mokytoja super thumbup.gif
VEgle
QUOTE(lllll @ 2009 03 18, 12:49)
Apie mokytoja Edita Steponavieciene, tai tik geriausi atsilieimai, nes butent sunus pas ja ir mokosi. Labai sauni, gerai paruosianti vaikus tolimesniems mokslams, organizuojanti ivairiausius projektus, itraukianti vaikus i juos ir tuo paciu suteikia labai daug informacijos. Is sunaus tik patys graziausi zodziai apie sita mokytoja. Taip pat mokytoja stengiasi daug bendraut su teveliais, kad jie nei biski neatitoltu nuo vaiku mokslu. Nu mums ta mokytoja super  thumbup.gif
*

prisidedu prie visko, kas pasakyta 4u.gif pati geriausia mokytoja, kokią gali turėti vaikas mirksiukas.gif
pasirodo, mūsų vaikai vienoj klasėj mokosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
rutadobke
laba diena,
isduokit paslapti, mazdaug kokios sumos rinkliavos buna, uz duobiu lyginimus ?
aciu
VEgle
na, napamenu aš per šituos keturis metus, kad būtų renkama rinkliava duobių lyginimui...
Daivytė
QUOTE(VEgle @ 2009 03 30, 20:51)
na, napamenu aš per šituos keturis metus, kad būtų renkama rinkliava duobių lyginimui...
*

o pas mus vat būdavo ir 300lt per mėnesį. Šiaip apie šią mokyklą jau daugiau kalbėti nenoriu,nes prisiminimai labai blogi ir apie pačią mokyklą ir ale "mokytoją". Mes jau senai išėja kuo tikrai labai džiaugiuosi ir tik labai gaila,kad čia teko praleisti 2 metus,kur išties vaikas buvo traumuojamas. O jūsų atvejis turbūt išimtis jei pas jus klasėje nėra rinkliavų rolleyes.gif
rutadobke
QUOTE(Daivytė @ 2009 03 31, 11:12)
o pas mus vat būdavo ir 300lt per mėnesį. Šiaip apie šią mokyklą jau daugiau kalbėti nenoriu,nes prisiminimai labai blogi ir apie pačią mokyklą ir ale "mokytoją". Mes jau senai išėja kuo tikrai labai džiaugiuosi ir tik labai gaila,kad čia teko praleisti 2 metus,kur išties vaikas buvo traumuojamas. O jūsų atvejis turbūt išimtis jei pas jus klasėje nėra rinkliavų rolleyes.gif
*

dekui ,
manau neisim i sia mokykla , pasiklausinejau ir aplinkiniu kas buvo joje, ir kaip jie sako tikrai ten pamoku metu tarp mokytoju vyksta baliai festivaliai...
ir mano justes daktare sake kad teveliai nelabai gerai sneka apie ja ...
lieka sirvintu gatveje.....
ziauru koks mazas pasirinkimas verysad.gif
Muzika
QUOTE(rutadobke @ 2009 04 01, 08:48)
dekui ,
manau neisim i sia mokykla , pasiklausinejau ir aplinkiniu kas buvo joje, ir kaip jie sako tikrai ten pamoku metu tarp mokytoju vyksta baliai festivaliai...
ir mano justes daktare sake kad teveliai nelabai gerai sneka apie ja ...
lieka sirvintu gatveje.....
ziauru koks mazas pasirinkimas  verysad.gif
*

Jei patogu siūlau pagalvot apie S. Neries vidurinę. ten mokytoja pirmokėlių Švedienė super bus šiemet. Pati buvau susipažinau ir jei neturėčiau variantų net negalvočiau.
rutadobke
QUOTE(Muzika @ 2009 04 01, 11:20)
Jei patogu siūlau pagalvot apie S. Neries vidurinę. ten mokytoja pirmokėlių Švedienė super bus šiemet. Pati buvau susipažinau ir jei neturėčiau variantų net negalvočiau.
*

sveiki, dekui
bet mums per toli, gyvenam prie zanaviku turgaus beveik ec doh.gif
first
Mano mergaite lanke cia mokykykla 4 metus..
Istikruju mokykla BAISI.. Vaikas gavo trauma didziule ir dabar kaip pravaziuojame per ja visada sako , kad niekada nenoretu ten grizti.. schmoll.gif Ir labai dabar gailiuosi , kad savo vaika leidau i sita mokykla. Direktore vienas is baisiausu mano sutiktu gyvenime zmoniu.. doh.gif Buvau pas ja kabinete 2 kartus per visa savo gyvenima ir tuos du kartus isejau apsiverkus , nes istikruju labai BAISUS ZMOGUS unsure.gif Kai kokios sventes budavo niekados net nebuvo isejus is savo kabineto. schmoll.gif Pertrauku metu nebudavo jokios tvarkos , vaikas grizes visada skusdavo galvos skausmu ir kiekviena ryta nenoriai eidavo i sia mokykla. O man svarbu , kad vaiko pirmoji gyvenimo mokykla butu gera ir , kad kai baigtu sia mokykla visada noretu sugrizti..
Deja mano vaikas to neturejo ir LABAI LABAI gailiuosi uz savo gyvenimo klaida. verysad.gif
Daivytė
QUOTE(Muzika @ 2009 04 01, 09:20)
*

Vat būtent šią mokytoją mes ir turim,bet esam jau 4 klasėj ir labai gaila širdis verkia,kad paskutinius metus ją turim,tokių žmonių kaip ji sakyčiau nėra,arba yra,bet labai labai mažai,tai ne mokytoja tai visų mūsų vaikučių antroji mama wub.gif Ech ir aš kaip migall jaučiuosi padariusi didelę klaidą už žaliakalnio pradinėj praleistus 2 metus,už vaiko traumavimą,už įžeidinėjimus,už tos geriančios moters nedrįstu pavadint mokytoja visokius priekabiavimus ir už tas nenormalias rinkliavas. Tačiau dabar mes laimingos antri metai iš eilės,nes turim nuostabų,be galo geros širdies žmogų,be galo gerą mokytoją Daivą Švedienę,kuri mano mergaitei padėjo atsitiesti ir mano mergaičiukė į mokyklą eina tikrai pasakysiu kaip į šventę. Mamytės nežiūrėkit jei įmanoma to atstumo ir pagal metus pakliūnate pas šią mokytoją ir jūs būsite laimingos ir jūsų vaikutis jausis taip lyg šalia jo būtų antroji mama,kuri irgi yra labai svarbi tik pradedančio žengti pirmuosius žingsnius į mokyklą. Su Jumis Muzika mes jau atrodo esam kalbėja lygtai Jūs ir sakėte,kad ir Jūsų vaikučiai kažkada mokėsi pas šią mokytoją. Atsiprašau,kad tiek daug prirašiau,bet norisi išsakyti viską apie mūsų turtą mūsų mokytoją Daivą Švedienę wub.gif
migLiu*
Labai bloga mokykla schmoll.gif
savo vaika niekados neleisciau , nes kai drauge pasakojo tai ziauru unsure.gif
Muzika
QUOTE(migLiu* @ 2009 04 19, 16:18)
Labai bloga mokykla  schmoll.gif
savo vaika niekados neleisciau , nes kai drauge pasakojo tai ziauru  unsure.gif
*

Ką pasakojo. jei galima išsamiau. kokio senumo įvykiai?
Daivytė
QUOTE(migLiu* @ 2009 04 19, 14:18)
*

aš daugiau kalbėjau apie mokytoją mirksiukas.gif, bet jei jau užsiminėt apie mokyklą apie ją taipogi negalėčiau nieko blogo pasakyti. Mokykla kasmet gražėja direktorius labai rūpinasi tuom,rinkliavų iš tėvelių nėra jau kaip ir sakau per tiek laiko nors kažkiek ir tėveliai galėtų prisidėt. Per pertraukas yra budintys kurie vaikus stebi,stadionas sutvarkytas puikiai aš nežinau kas yra čia tokio žiauraus g.gif
Aišku yra tokių vaikų kuriems yra visur negerai,nes jie patys tokie yra tuomet jau yra kaltinama viskas aplinkui. Jūs čia gerbiamoji kažkaip labai jau banaliai parašėte nugirdau ką sakė kažkur kažkas ir savo tikrai neleiščiau,o jūs ateikit į tą mokyklą ir pati įsitikinkit užuot skleisdama propagandą.
Muzika
QUOTE(Daivytė @ 2009 04 21, 11:06)
aš daugiau kalbėjau apie mokytoją mirksiukas.gif, bet jei jau užsiminėt apie mokyklą apie ją taipogi negalėčiau nieko blogo pasakyti. Mokykla kasmet gražėja direktorius labai rūpinasi tuom,rinkliavų iš tėvelių nėra jau kaip ir sakau per tiek laiko nors kažkiek ir tėveliai galėtų prisidėt. Per pertraukas yra budintys kurie vaikus stebi,stadionas sutvarkytas puikiai aš nežinau kas yra čia tokio žiauraus g.gif
Aišku yra tokių vaikų kuriems yra visur negerai,nes jie patys tokie yra tuomet jau yra kaltinama viskas aplinkui. Jūs čia gerbiamoji kažkaip labai jau banaliai parašėte nugirdau ką sakė kažkur kažkas ir savo tikrai neleiščiau,o jūs ateikit į tą mokyklą ir pati įsitikinkit užuot skleisdama propagandą.
*

Aš čia manau, kad prieš tai forumietė kalba apie Žaliakalnio
Daivytė
QUOTE(Muzika @ 2009 04 21, 12:13)
Aš čia manau, kad prieš tai forumietė kalba apie Žaliakalnio
*

Tuomet atsiprašau wub.gif ne taip supratau. Kas dėl žaliakalnio tai tikra tiesa.
Papildyta:
QUOTE(migLiu* @ 2009 04 19, 14:18)
*

dar kart atsiprašau wub.gif kas dėl žaliakalnio jūs teisi. Tikrai ten žiauru ir reikia,kad kuo daugiau mamyčių apie tai sužinotų ir suspėtų pasirinkt kitą mokyklėlę.
jolita36
Turėčiau pastebėti, kad šioje mokykloje tokios disciplinos, kaip kūno kultūra, rankdarbiai, dailė, išvis neegzistuoja. Visos pajėgos mestos matematikai, lietuvių ir anglų kalboms. O juk mokiniams taip reikia judėjimo, taip pat ugdyti menišką gyslelę.
Skaitau komentarus ir niekaip nesuprantu, negaliu rasti konkrečiai nieko gero apie šią mokyklą, tai gal galite pasakyti, kodėl ten yra vedami vaikai, kas lemia tokį tėvų pasirinkimą, ar neturima kur dėti pinigų????
Daivytė
QUOTE(jolita36 @ 2009 04 26, 21:27)
Turėčiau pastebėti, kad šioje mokykloje tokios disciplinos, kaip kūno kultūra, rankdarbiai, dailė, išvis neegzistuoja. Visos pajėgos mestos matematikai, lietuvių ir anglų kalboms. O juk mokiniams taip reikia judėjimo, taip pat ugdyti menišką gyslelę. 
Skaitau komentarus ir niekaip nesuprantu, negaliu rasti konkrečiai nieko gero apie šią mokyklą, tai gal galite pasakyti, kodėl ten yra vedami vaikai, kas lemia tokį tėvų pasirinkimą, ar neturima kur dėti pinigų????
*

Sveiki 4u.gif

Nėra. O gero nieko ir nerasite.Ten yra baisu. Alkoholizmas,rinkliavos ir t.t
melyna.
Nežinau, kodėl jūs taip nusistačiusios prieš Žaliakalnio pradinę. Mano du vaikai čia mokėsi, todėl visiškai su jumis nesutinku. Gal jiems papuolė tokios nuostabios mokytojos, nežinau, bet abu vaikai su džiaugsmu ėjo į mokyklą ir ligi šiol mielai aplanko savo buvusias mokytojas. Be to, nuėjus į penktą klasę, jų žinių lygis buvo kur kas aukštesnis už mokinių iš kitų pradinių. Gal jums nepasisekė su mokytoja, o gal problema ne mokykloje ar mokytojoj, o jumyse ar jūsų vaikuose?
Daivytė
QUOTE(melyna. @ 2009 05 04, 17:35)
Nežinau, kodėl jūs taip nusistačiusios prieš Žaliakalnio pradinę. Mano du vaikai čia mokėsi, todėl visiškai su jumis nesutinku. Gal jiems papuolė tokios nuostabios mokytojos, nežinau, bet abu vaikai su džiaugsmu ėjo į mokyklą ir ligi šiol mielai aplanko savo buvusias mokytojas. Be to, nuėjus į penktą klasę, jų žinių lygis buvo kur kas aukštesnis už mokinių iš kitų pradinių. Gal jums nepasisekė su mokytoja, o gal problema ne mokykloje ar mokytojoj, o jumyse ar jūsų vaikuose?
*

Na atsakysiu gal per daug grubiai,bet jei mokytoja kasdien šnapsu prasmirdus tai problema vaikuose ania???? g.gif jei per kiekvieną susirinkimą rinkliavos baisusinės tai problema vaikuose???? g.gif jei ji negavusi degtinės pamokose vaikus kolioja visokiais bjauriais žodžiais tai kalti vaikai nu blyn negaliu iš kur atsiranda tokių užtarėjų??? jei direktorė prieš priimdama vaiką į mokyklą priima tik su vokeliu tai vaikas kaltas??? jei buvo pasakyta direktorės surinkti pinigus už tai,kad bus asfaltuojama gatvė prie mokyklos,o sumelė gan labai apvali tai vaikas kaltas??? g.gif KAD MOKYTOJA PIRMOKĖLIUS IŠVEŽĖ Į EKSKURSIJĄ GIRTA BŪDAMA TAI VAIKUOSE PROBLEMA????? g.gif problema ta mokykla jei ją dar galima vadint mokykla,ten kažkokia koncentracijos stovykla,ten kažkas baisaus. Kiek vaikų yra patyrę traumas ir nukritę nuo tų prakeiktų laiptų argi gali ten būt pradinukų mokykla???? Taip porą mokytojų ten yra neblogų,bet daugiau ten karceris. Neduok dieve tokių mokyklų,skambinau visur yra lyg planų ją ir uždaryti. Taip,kad jei visko nežinote apie save ir kalbėkite,bet nepamirškite pasakyti dėl rinkliavų,nes be jų ten neapsieinama. Mūsiškę reikėjo ir su Valentino diena sveikint hihihi.gif daba draugė matė tai sakė maximoj alaus butelių pilnus krepšius telpa nu be žodžių aš be žodžių tiek mokytojų atleista už alkoholį tai viskas pasakyta apie mokyklą doh.gif
melyna.
Matau, kad su tokia isterike kaip jūs, nepadiskutuosi. Įsikandot vieną mokytoją, kuri jau keletą metų nedirba ir pagal ją sprendžiat apie visą mokyklą. Jūsų rašliavos - absoliuti nesąmonė. Nežinau, gal jūs turit asmeninių motyvų taip griežti dantį, bet negalima rašyt ko nežinot. Nebuvo jokių didelių rinkliavų, kol mokėsi mano vaikai. Girdėjau apie žymiai didesnes kitose mokyklose. O dėl tų problemų jumyse, rašiau todėl, kad draugų vaikas mokėsi kartu su jūsų dukra, taigi šiek tiek žinau apie jus bei jūsų Letą.
Daivytė
QUOTE(melyna. @ 2009 05 05, 14:57)
Matau, kad su tokia isterike kaip jūs, nepadiskutuosi. Įsikandot vieną mokytoją, kuri jau keletą metų nedirba ir pagal ją sprendžiat apie visą mokyklą. Jūsų rašliavos - absoliuti nesąmonė. Nežinau, gal jūs turit asmeninių motyvų taip griežti dantį, bet negalima rašyt ko nežinot. Nebuvo jokių didelių rinkliavų, kol mokėsi mano vaikai. Girdėjau apie žymiai didesnes kitose mokyklose. O dėl tų problemų jumyse, rašiau todėl, kad draugų vaikas mokėsi kartu su jūsų dukra, taigi šiek tiek žinau apie jus bei jūsų Letą.
*

jūs matau esat didesnė isterikė doh.gif ne viena aš rašau apie šią mokyklą neigiamai ir ne viena mokytoja buvo išmesta jūsų žiniai jei dar nežinot. Apie šią mokyklą kalbama labai negražiai ir pamatysit jei ne šie metai paskutiniai tai kiti bus tikrai,nes tėveliai netyli mirksiukas.gif o apie mano Letą deja jūs teigti nieko negalite,nes galbūt mūsų vadinama ale mokytoja klasėje turėjo gal 4 tėvelių kurie palaikė ją ta prasme atitinkamai ir dabar jūs drabstote tokius marazmus. Mano mergaitė naujoje mokykloje turi tikrai daug draugių ir namuose savaitgaliais ateina klasiokės ir yra mylima. O jūs mėlyna kažkokia anonimė mėlyna kuri daugiau nieko neįvardinusi kažką ko pati nežinote keliat į viršų. Apie mane labai abejoju,kad jūs ką žinote,nes man būdavo šlykštu net į susirinkimus eiti,nes vykdavo vos ne mūšiai tarp tėvų,mokytojos ir tų kelių tėvelių mokytojos pasekėjų. Net sargas sakydavo tiek metų dirbu,o tokios nesąmonės dar neesu matęs. Taip,kad mieloji aš nesislapstau taip kaip tamsta,o rėžiu tiesiai šviesiai. Dabar turime thumbup.gif mokyklą ir thumbup.gif mokytoją,kuri yra verta didžiausios pagarbos.
Papildyta:
ir dar ne keleta metų,o porą metų kaip nedirba,o kita tai turbūt nė metų nėra kaip atleista. Taigi diskusija su jumis baigiau biggrin.gif
zebenkscike
Na jau nebeiskenciau ir rasau tai nepakenciamai turgaus bobutei, kuri nieko matyt daugiau ir neveikia, kaip tik ir budi prie kompiuterio, kad tik kuo daugiau galetu apdergti ta Zaliakalnio pradine mokykla... Mieloji ponia, mano jau trecias vaikas mokosi toje mokykloje, ir as galiu pasakyti tik graziausius zodzius apie ja, galeciau tik nulenkti galva pries mokytojas, kurios aukoja savo visa laika mokiniams, kad kuo daugiau juos ismokytu, kuo daugiau bendrautu. Matyt tamsta, besikoliojanti moteriskaite, dar nezinote, kiek dailes ir darbu pamokeliuu ten pravesta, kiek nuostabiu darbeliu pridaryta, kokie projektai egzistuoja, kur gali dalyvauti visa seima, t. y. teveliai ir vaikai daro darbelius ir dalyvauja parodose. Kiek projektu vykdoma muziejuose ir galerijose. Mokytojos atiduoda visa savo sirdi, visas zinias, kartais gal ir naktimis nemiegodamos, kartais gal ir savo paciu seimas skriausdamos, bet stengiasi kuo geriau ismokyti savo mokinius svarbiausiu dalyku. O jus pabandykit, gerbiamoji turgaus bobute, kuri koliojates istisai siame forume, pabandykit nuvest ta savo islepinta dukrele, kuriai kaip rasot, bloga nuo sitos mokyklos, nuvest i penkta klase be matematikos, be lietuviu kalbos ir be anglu kalbos, o tik darbelius dirbusia ir kuno kultura sportavusia, tai pamatytumet kas lauktu... reiktu pas psichologus vest... Man labai gaila, kad jusu dukra turi tokia baisia mamyte... Mano vaikai auklejami, deja, kitaip.... Musu seima tikrai nuosirdziai dziaugiasi, kad vedeme vaikus i Zaliakalnio pradine mokykla. O rinkliavos yra visur. Gal pabendraukit tiesiog ir su kitu mokyklu mamom, tai suzinosit, kiek ir kur renka. O dabar gal jau uzteks drabstyt purvais Zaliakalnio pradine mokykla. As kvieciu visas mamytes gerai pagalvot, gal geriau nueit i ta mokykla ir paciom isitikint, o ne skaityt vienos ar keliu moteriskiu kliedesius. As patenkinta ir mokykla, ir mokytoju darbu, o manau, kad visoms tikrai niekas negali itikti. Jeigu atleido geriancia mokytoja, tai ka? Dabar reikia 10 metu apie tai rasyt ir koliotis? Na, nebera jos, jau nebera. Yra daug kitu geru mokytoju. Atsiprasau, kad parasiau. Bet jau truko kantrybe, beskaitant tokias nesamones. Dar karta prasau, mielos mamytes, susimastykit, kai skaitysit tos moteriskes sapaliones. Linkiu ko geriausios kloties jums ir jusu vaikuciams. Auginu tris vaikucius, ir esu laiminga, kad juos galejau nuvesti butent i Zaliakalnio pradine mokykla. Aciu mokytojoms uz ju pasiaukojama darba. smile.gif
Daivytė
QUOTE(zebenkscike @ 2009 05 05, 21:29)
Na jau nebeiskenciau ir rasau tai nepakenciamai turgaus bobutei, kuri nieko matyt daugiau ir neveikia, kaip tik ir budi prie kompiuterio, kad tik kuo daugiau galetu apdergti ta Zaliakalnio pradine mokykla... Mieloji ponia, mano jau trecias vaikas mokosi toje mokykloje, ir as galiu pasakyti tik graziausius zodzius apie ja, galeciau tik nulenkti galva pries mokytojas, kurios aukoja savo visa laika mokiniams, kad kuo daugiau juos ismokytu, kuo daugiau bendrautu. Matyt tamsta, besikoliojanti moteriskaite, dar nezinote, kiek dailes ir darbu pamokeliuu ten pravesta, kiek nuostabiu darbeliu pridaryta, kokie projektai egzistuoja, kur gali dalyvauti visa seima, t. y. teveliai ir vaikai daro darbelius ir dalyvauja parodose. Kiek projektu vykdoma muziejuose ir galerijose. Mokytojos atiduoda visa savo sirdi, visas zinias, kartais gal ir naktimis nemiegodamos, kartais gal ir savo paciu seimas skriausdamos, bet stengiasi kuo geriau ismokyti savo mokinius svarbiausiu dalyku. O jus pabandykit, gerbiamoji turgaus bobute, kuri koliojates istisai siame forume, pabandykit nuvest  ta savo islepinta dukrele, kuriai kaip rasot, bloga nuo sitos mokyklos, nuvest i penkta klase be matematikos, be lietuviu kalbos ir be anglu kalbos, o tik darbelius dirbusia ir kuno kultura sportavusia, tai pamatytumet kas lauktu... reiktu pas psichologus vest... Man labai gaila, kad jusu dukra turi tokia baisia mamyte... Mano vaikai auklejami, deja, kitaip.... Musu seima tikrai nuosirdziai dziaugiasi, kad vedeme vaikus i Zaliakalnio pradine mokykla. O rinkliavos yra visur. Gal pabendraukit tiesiog ir su kitu mokyklu mamom, tai suzinosit, kiek ir kur renka. O dabar gal jau uzteks drabstyt purvais Zaliakalnio pradine mokykla. As kvieciu visas mamytes gerai pagalvot, gal geriau nueit i ta mokykla ir paciom isitikint, o ne skaityt vienos ar keliu moteriskiu kliedesius. As patenkinta ir mokykla, ir mokytoju darbu, o manau, kad visoms tikrai niekas negali itikti. Jeigu atleido geriancia mokytoja, tai ka? Dabar reikia 10 metu apie tai rasyt ir koliotis? Na, nebera jos, jau nebera. Yra daug kitu geru mokytoju. Atsiprasau, kad parasiau. Bet jau truko kantrybe, beskaitant tokias nesamones. Dar karta prasau, mielos mamytes, susimastykit, kai skaitysit tos moteriskes sapaliones. Linkiu ko geriausios kloties jums ir jusu vaikuciams. Auginu tris vaikucius, ir esu laiminga, kad juos galejau nuvesti butent i Zaliakalnio pradine mokykla. Aciu mokytojoms uz ju pasiaukojama darba. smile.gif
*

Nu žinokit tikrai bloga darosi g.gif ir vėl kažkokia anonimė giria tai ko ten nei puse nėra. Tu tikriausiai nemačiusi kaip yra kitur jeigu šitaip ardaisi. Kokie darbeliai,kokie konkursai,kokie vaikų pasirodymai ir kokie projektai patikėk brangioji Žaliakalnio pradinėj to nemačiau. O mamyčių versti įsitikinti nėra dėl ko,nes nuėjusios tikrai įsitikins. Na ir su pedagogais iš kitų mokyklų esu kalbėjusi tikrai nieko gero apie šią mokyklą pasakyti negali. Jūs lyskit čia iš kampų kaip pelės ir rašinėkit daugiau pažadu į jokias diskusijas su jum būtent tokiom,kurios tik prisijungę tikrai nesivelsiu,nes tėveliai tik nuėja pamatys ten visą absurdišką situaciją. O tai ką čia rašote vyksta ir kitose mokyklose tik su didesne meile,su visai kita samprata ir be tokių nežmoniškų rinkliavų, o dar kaip rašote apie pasiaukojimą išvis sukeliat tik juoką,nes ten jo išvis nebuvo. Auginu du vaikučius ir džiaugiuosi,kad bent antrajam neteks papult į beprotnamį mirksiukas.gif viso gero biggrin.gif
zebenkscike
Zinote mieloji ponia skandaliste, dar karta galiu pasakyti, kad koliojates kaip tikra turgaus boba.... Ne jums rasiau, ir tikrai ne tik su jumis norejau diskutuoti. Neiskenciau, pritruko kantrybes tamstos sapaliones skaityti, tai ir parasiau. Cia jau gaunasi ne joks ne super mamu susirasinejimo klubas, ar draugiskas pokalbiu forumas, o tiesiog vienos turgaus bobos kliedesiai ir kitu nuteikimas butent pries ta viena Zaliakalnio pradine mokykla. Su jumis tikrai nesiruosiu daugiau kalbetis. As jau geriau su kitom mamytem maloniau pabendrausiu apie vaiku auklejima, apie gyvenima kituose pokalbiu forumuose. Pries istojant cia i ta kluba yra administracijos nustatytos taisykles ir ju reikia laikytis, matyt ju neskaitet, nes uz toki koliojimasi ir izeidinejima, kitu zmoniu zeminima gali tamstyte pacia is cia pasalint. Pati save zeminat tokiomis kalbomis. O jeigu jusu dukra niekur nedalyvavo, tai jau cia spreskit pati, kaip isauklejot. Matyt tik zodziais esat drasi, o jus nueikit i ta Zaliakalnio pradine ir paziurekit, kaip sienos vaiku darbeliais nukabinetos, kokios Kaziuko muges vyksta, vaikai patys gamina ir pardavineja, mano namuose visos lentynos nukrautos dovanelemis ir sveikinimais mamyciu dienai, visdelto trys vaikai. Nueikit, pamatysit, kiek pirmame aukste prikabinta padekos rastu vaikams ir ju mokytojoms uz dalyvavima konkursuose, projektuose, dainu sventese ir uz laimejimus juose.. Cia kvieciu visas mamas, kurios dar nenusprende, kur vesti savo pirmokus. Sita turgaus bobute atrodo daugiau gyvenime nieko ir nemoka, o tik juodinti kitus, bet kodel neduoda pavyzdziu, kur tada eiti, jei jau visur taip nuostabiai gerai????? Ogi ji tai nieko daugiau ir nemate, nieko daugiau ir nezino... Visas Kaunas pas viena Daiva Svediene S. Neries mokykloje tikrai netilps, deja...Taip, kad mielos kitos supermamu klubo nares mamytes, gal pagalvokit, ar verta koliotis, ar geriau nueiti i mokykla, pasiziureti paciom, pasikalbeti su mokytojom ir isitikinti, ar cia tiesa rasoma. Pazvelkit i klubo susirasinejima anksciau pries metus, buvo visokiu atsiliepimu. Ir geru, ir blogu, bet matyt protingom mamom atsibodo skaityt tas sapaliones ir jos dingo. O tikrai maciau, kad rase viena mama, kad vaikas mokosi toje mokyklose, kad viskas gerai, kad nieko blogo nemato, kad ir daugiau vaiku ten nuvestu. Taciau dabar beliko tik viena vis dergianti ta Zaliakalnio pradine. Sitaip manau, kad si moteris tokiomis kalbomis zemindama kitus, zemina tik save. Gaila, bet matau, maloniai pabendraut siame forume neisdegs, o tikejausi... Ate verysad.gif
Daivytė
QUOTE(zebenkscike @ 2009 05 06, 10:51)
Zinote mieloji ponia skandaliste, dar karta galiu pasakyti, kad koliojates kaip tikra turgaus boba.... Ne jums rasiau, ir tikrai ne tik su jumis norejau diskutuoti. Neiskenciau, pritruko kantrybes tamstos sapaliones skaityti, tai ir parasiau. Cia jau gaunasi ne joks ne super mamu susirasinejimo klubas, ar draugiskas pokalbiu forumas, o tiesiog vienos turgaus bobos kliedesiai ir kitu nuteikimas butent pries ta viena Zaliakalnio pradine mokykla. Su jumis tikrai nesiruosiu daugiau kalbetis. As jau geriau su kitom mamytem maloniau pabendrausiu apie vaiku auklejima, apie gyvenima kituose pokalbiu forumuose. Pries istojant cia i ta kluba yra administracijos nustatytos taisykles ir ju reikia laikytis, matyt ju neskaitet, nes uz toki koliojimasi ir izeidinejima, kitu zmoniu zeminima gali tamstyte pacia is cia pasalint. Pati save zeminat tokiomis kalbomis. O jeigu jusu dukra niekur nedalyvavo, tai jau cia spreskit pati, kaip isauklejot. Matyt tik zodziais esat drasi, o jus nueikit i ta Zaliakalnio pradine ir paziurekit, kaip sienos vaiku darbeliais nukabinetos, kokios Kaziuko muges vyksta, vaikai patys gamina ir pardavineja, mano namuose visos lentynos nukrautos dovanelemis ir sveikinimais mamyciu dienai, visdelto trys vaikai. Nueikit, pamatysit, kiek pirmame aukste prikabinta padekos rastu vaikams ir ju mokytojoms uz dalyvavima konkursuose, projektuose, dainu sventese ir uz laimejimus juose.. Cia kvieciu visas mamas, kurios dar nenusprende, kur vesti savo pirmokus. Sita turgaus bobute atrodo daugiau gyvenime nieko ir nemoka, o tik juodinti kitus, bet kodel neduoda pavyzdziu, kur tada eiti, jei jau visur taip nuostabiai gerai????? Ogi ji tai nieko daugiau ir nemate, nieko daugiau ir nezino... Visas Kaunas pas viena Daiva Svediene S. Neries mokykloje tikrai netilps, deja...Taip, kad mielos kitos supermamu klubo nares mamytes, gal pagalvokit, ar verta koliotis, ar geriau nueiti i mokykla, pasiziureti paciom, pasikalbeti su mokytojom ir isitikinti, ar cia tiesa rasoma. Pazvelkit i klubo susirasinejima anksciau pries metus, buvo visokiu atsiliepimu. Ir geru, ir blogu, bet matyt protingom mamom atsibodo skaityt tas sapaliones ir jos dingo. O tikrai maciau, kad rase viena mama, kad vaikas mokosi toje mokyklose, kad viskas gerai, kad nieko blogo nemato, kad ir daugiau vaiku ten nuvestu. Taciau dabar beliko tik viena vis dergianti ta Zaliakalnio pradine. Sitaip manau, kad si moteris  tokiomis kalbomis zemindama kitus, zemina tik save. Gaila, bet matau, maloniai pabendraut siame forume neisdegs, o tikejausi... Ate verysad.gif
*

Matau,kad tamstelė esi kovotoja už Žaliakalnio pradinę tai kovok sau į sveikatą. Ne viena esu kuriai ši mokykla paliko slogų vaizdelį vat teip. O ir mugės ir projektai ir konkursai vyksta daugelyje mokyklų tuom nieko nenustebinote,bet tikrai neteko nei iš vienos mokyklos girdėti,kad pradinukų mokytojos apgirtusios ateina į mokyklą doh.gif čia jau daug pasakyta atleista gi ne viena jei tamstelė taip viską žinote. O šiaip kas liečia mokyklas yra tikrai gerų mokyklų ir tikrai žinotce žinau pvz. Rūtelės pradinė mokykla,Prano Mašioto,Varpelio ir t.t Pati baigiau Varpo ir apie mokyklą vien geriausi prisiminimai.Va taip mirksiukas.gif
jolita36
Oi ir kam taip pykstatės mielos mamytės 4u.gif, susitaikykite ir nesipykite, nes vis tiek mokyklėlė paskutinius metelius kvėpuoja, tik va gaila, kad vadovybė, gerai tai žinodama, vis dar renka klases ir teisybės nepasako, tikėdamasi per metus laiko dar savo kišenes pinigėlio prisikrauti. O po metų akytes nekalto triušiuko nustatys ir aimanuos, oi pardon nežinojome biggrin.gif
Daivytė
QUOTE(jolita36 @ 2009 05 06, 17:11)
Oi ir kam taip pykstatės mielos mamytės  4u.gif, susitaikykite ir nesipykite, nes vis tiek mokyklėlė paskutinius metelius kvėpuoja, tik va gaila, kad vadovybė, gerai tai žinodama, vis dar renka klases ir teisybės nepasako, tikėdamasi per metus laiko dar savo kišenes pinigėlio prisikrauti. O po metų akytes nekalto triušiuko nustatys ir aimanuos, oi pardon nežinojome  biggrin.gif
*

Tikrai nenoriu pyktis,bet papraščiausiai išsakiau savo nuomonę ir kilo didžiausi piktumai. Taigi Jolita36 pati matote,kad ten vyksta negeri dalykai,net ir žinodami tiesą jie visvien teisybės tėveliams nesako doh.gif nu negražu šitaip labai negražu,bet matyt sunku sustoti.... tikrai tokia mokykla negali egzistuoti.
jolita36
QUOTE(Daivytė @ 2009 05 06, 21:20)
Tikrai nenoriu pyktis,bet papraščiausiai išsakiau savo nuomonę ir kilo didžiausi piktumai. Taigi Jolita36 pati matote,kad ten vyksta negeri dalykai,net ir žinodami tiesą jie visvien teisybės tėveliams nesako doh.gif nu negražu šitaip labai negražu,bet matyt sunku sustoti.... tikrai tokia mokykla negali egzistuoti.
*

aš nelabai galiu komentuoti šios mokyklos ir mokytojų, nes joje buvau tik kelias minutes, kol domėjausi ieškodama mokyklos sūnui, tačiau džiaugiuosi, kad nepasirinkau šio varianto ir sėkmingai sutaupiau nemažai pinigų bei savo vaiko sveikatos (patalpų atžvilgiu). smile.gif
MeskeLepeske
Geriau nesipyke pasakykit kur nusipirkti deveta uniforma sios mokyklos pirmokeliui ??? ir parasykit man i az smile.gif

O siaip pradineje viskas priklauso ne nuo mokyklos, o nuo mokytojo, taigi diskutuoti apie pradines mokyklas neminint konkreciu mokytoju pavardziu yra beprasmiska.
Daivytė
QUOTE(MeskeLepeske @ 2009 05 25, 16:54)
Geriau nesipyke pasakykit kur nusipirkti deveta uniforma sios mokyklos pirmokeliui ??? ir parasykit man i az smile.gif

O siaip pradineje viskas priklauso ne nuo mokyklos, o nuo mokytojo, taigi diskutuoti apie pradines mokyklas neminint konkreciu mokytoju pavardziu yra beprasmiska.
*

mes lyg ir turim,jei palauksite tai peržiūrėsiu ir parašysiu,bet tikrai ne šiandien mirksiukas.gif
Papildyta:
ir dar blush2.gif berniukui ar mergytei???
MAZULKOS
QUOTE(MeskeLepeske @ 2009 05 25, 18:54)

*

UNIFORMAS GALIT RASTI UZSUKUSI I PIRMOKELIU KLASES (BIRZELIO MEN.),BUNA KAD KAI KURIE TEVELEI NET DOVANOJA.AS KAI NEZINOJAU,TAI SIUVOMES,KAINOS NEREALIOS IR BE TO ,MEDZIAGU SIUVKLOS JAU NEBEGAUNA.

NA MAN KOLKAS SI MOKYKLA NIEKO NEIGIAMO POVEIKIO NESUTEIKE. SUNUS BAIGE 1 KLASE,MOKYTOJA L.GERA (J.CESINIENE).
marysia
Sveikos mamytes,
mes taip pat sioje mokykloje mokomes, nors labai noretume, bet gero apie ja pasakyti negalime.
miilunela
QUOTE(marysia @ 2009 06 27, 01:42)
Sveikos mamytes,
mes taip pat sioje mokykloje mokomes, nors labai noretume, bet gero apie ja pasakyti negalime.
*

o kas blogai,mes i sia mokykla pereinam is kitos?ieskojom kur geriau,nejau cia blogai..............?kas,kur?kodel?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.