Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žaliakalnio pradinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2
kristinaka
labukas,
gal galitepasakytiapie kokia mokytoja taip graziai snekate? mes nuo kito rugsejo pradesim ten mokytis. aciukas

QUOTE(VEgle @ 2008 12 13, 23:33)
sveikos visos.

mano sunus siuo metu mokosi ketvirtoje klaseje Zaliakalnio pradinej. niekada nesu pasakiusi blogo zodzio apie sia mokykla ir nesakysiu. superine mokykla. galbut del to, kad jis mokosi pas mokytoja, kuri tikrai visu mokytoju pavyzdys. tikrai ir mokslai aukstam lygy ir vaikai kaip pas mama... patys geriausi zodziai apie sia Mokytoja.

rinkliavos mokykloj nemazos, bet del savo vaiku juk renkame:) ka padarysi, kad gyvename tokioj valstybej, kur net normalaus apsvietimo mokykloje negali valstybe sufinansuoti. del to, kad vaikai turi eiti po pietu i mokykla, zinoma, irgi nera gerai. bet kai zinai, kad vaikas gauna gera issilavinima, tai i visa kita uzmerki akis... tuo labiau, kad po pietu eina tik metus.

jei kas nors norit kokios nors konkretesnes info, rasykit i az. nepazadu greitai atsakyti, nes retai cia uzsuku, bet tikrai atsakysiu:)
*

sidabrine lape
sveikos,
laukiam atsiliepimu apie zaliakalnio pradines mokyklos mokytoja RASMA RAUDONIENE. 4u.gif
roblan
QUOTE(sidabrine lape @ 2009 09 24, 17:13)
sveikos,
laukiam atsiliepimu apie zaliakalnio pradines mokyklos mokytoja RASMA RAUDONIENE. 4u.gif
*

Labai puiki mokytoja,mano dukra ejo dailes bureli pas sia mokytoja, siltas,mielas zmogus. wub.gif
Apie mokykla atsiliepimai tik geri,paruosimo lygis l.aukstas, mokytojai super thumbup.gif
O del rinkliavos kaip minejo mama Daiva, negirdetos sumos schmoll.gif (mergaites buvo klasiokes), renka pinigus,bet tikrai ne tokiom sumom.
p.s. ( cia ne i tema ) mokytoja kuria taip smeize, jai didelis didelis aciu, labai stiprus pedagogas.
Daivytė
QUOTE(roblan @ 2009 10 30, 23:42)
Labai puiki mokytoja,mano dukra ejo dailes bureli pas sia mokytoja, siltas,mielas zmogus. wub.gif
Apie mokykla atsiliepimai tik geri,paruosimo lygis l.aukstas, mokytojai super  thumbup.gif
O del rinkliavos kaip minejo mama Daiva, negirdetos sumos schmoll.gif (mergaites buvo klasiokes), renka pinigus,bet tikrai ne tokiom sumom.
p.s. ( cia ne i tema ) mokytoja kuria taip smeize, jai didelis didelis aciu, labai stiprus pedagogas.
*

nu žinot negaliu nutylėt mokytoja kurią šmeižė stiprus pedagogas,nu kaip jūs galit alkoholikę šitaip aukštint,jau senai išmesta ir išmesta už girtavimą,visuomet būdavo įtampoje ir tikrai galiu pasakyt,kad ją kamavo nervai ir neaišku dėl ko dėl to,kad neišgerdavo,nes poreikis buvo stiprus. Ne viena aš šitaip rašiau ir daugiau mamų buvo pasisakančių ir nieko gero apie šią mokyklą pasakyti negalinčios. O dėl rinkliavų tai faktas jos buvo tikrai ir neaišku už ką. Maniškė tikrai nebuvo labai gerai besimokanti,tačiau yra visokių vaikų vienas taip kitas taip,o ir bijodavo ji eiti į mokyklą,nes mokytoja būdama nestabili išvadindavo visokiais žodžiais. Tai ne mano vienos nuomonė yra žymiai daugiau mamų,kurios gali pasakyti tą patį. Perėjom į kitą mokyklą ir mergaitei akys nušvito,o aš sau negalėjau ilgai atleisti kaip aš ją 2 metus galėjau ten pralaikyti. Taigi gerb. mamyte ar nepamenat kaip mokytoja išvežė pirmokėlius į ekskursiją ir grįžo girta,kaip 2 klasėje atėjau į mokyklą ir nuėjau pas direktorę,o ji išsikvietė mokytoją ir jai pasakė: tu esi su kvapeliu ir galų gale sekretoriauti turėjusi vakare mokytoja į mokyklą atėjo su 3,6 promilės ir buvo iškviesti medikai kurie tai nustatė . Nu be žodžių tai tiesa ir tai matė žmonės,matė ir vaikai tik jie dar nesuprato tai apie ką kalbam???

Apie mokytoją Rasmą ir aš girdėjusi tikrai gerus atsiliepimus,susidurti mums neteko,bet draugės mergytė dailę pas ją lankė ir tikrai labai gyrė. Aš nesakau gal yra ir daugiau mokytojų neblogų šioje mokykloje,bet šiaip kaip apie mokyklą aš girdėjusi tikrai daug ir nekokių atsiliepimų.
Bzzzz
Puiki mokykla ir mokytojai.
Mokomės ne pirmus metus, tad galiu tvirtai sakyti. Mano sūnui ten labai gerai.
O Kauno savivaldybei, kiek man žinoma, labiausiai rūpi mokyklos žemė, kuri yra labai patrauklioje vietoje, ir yra įvairių būdų, kaip mokyklą uždaryti...
Tad pilnai tikiu, kad ši mokykla bus "suvalgyta"
O p. Daivai galiu pasakyti, kad kiekvienoje mokykloje yra rinkliavų, nenusisekusių mokytojų, nepritapusių vaikų.
Gerų, jaukių šv. Kalėdų!
Daivytė
Mūsų mokykloje jokių rinkliavų nėra ir niekada nebuvo,o šitoj turbūt greit ir už orą teks mokėt. Taip nenusisekusių mokytojų gal ir yra ir vaikų nepritapusių gal yra,bet alkoholikių kaip šioj dar neteko niekur sutikt jau čia tai absurdo galas ir jau nėra ką bepasakyti.
Džiaugiamės,kad einam į puikią mokyklą,turim super auklėtoją,draugišką klasę,mielus tėvelius ir turėjom nuostabią mokytoją gaila,kad tik nuo 3-čios klasės teko turėti tokį gėrį visų vaikų numylėtą.
Jau tikrai daugiau apie tą ŽALIAKALNIO pradinę nesileisiu į pokalbius,nes puikiai žinom kas joje vyksta kiek reik susimokėt norint čia ale mokintis ir aplamai jau viskas išsakyta ir kitų mamyčių.
jolciukas
Sveikos, gal kas gali papasakoti apie mokytoją Giedrą-Valę Gibiežienę? Būtų labai įdomi jūsų nuomonė 4u.gif
Laukiu atsiliepimų
Llaume
I sia mokykla buvau uzejus pasidometi kaip busima pirmokes mama. Paliko labai slogu ispudi. Direktore neturi elementarios etikos bendraudama su tevais. Atejus tevams i direktores kabineta, si net i juos nepakelia akiu, o neatitraukdama akiu nuo savo telefono (susirasineja sms su kazkuo), bendraudama su tevais. Savo tonu leisdama suprasti, kad labai jai trukdom... blink.gif
Mama Ingutė
Papildyta:
QUOTE(jolciukas @ 2010 01 19, 19:32)
Sveikos, gal kas gali papasakoti apie mokytoją Giedrą-Valę Gibiežienę? Būtų labai įdomi jūsų nuomonė  4u.gif
Laukiu atsiliepimų
*

Laba diena. Mano sūnus keturis metus mokėsi pas šią mokytoją. Ir esu labai tuo patenkinta biggrin.gif . Mokytoja labai atsakinga, reikli, nebijo sakyti ką galvoja. Kalba tiesiai, be išvedžiojimų. Skatina vaikus ne tik gerai mokytis matematikos, lietuvių, anglų kalbos, bet ir dalyvauti popamokinėje veikloje book.gif . Veda ketvirtokams pasaulio pažinimo būrelį anglų kalba. Sūnus pradėjo lengviau įsisavinti anglų kalbą. Dėl to labai gerai sekasi vidurinėje mokykloje. Mokytoja dalyvauja projektuose tarp mokyklų, ne tik su vaikais, bet įtraukia ir visą šeimą. Teko dalyvauti ir sporto varžybose fitness3.gif ir piešime ant asfalto, gaminti lesyklėlę ir gaudyti paukščius thumbup.gif . Aplankė daug muziejų ir važiavo į ekskursijas. Aš labai džiaugiuosi šia mokytoja. Taip pat labai džiaugiasi ir mano sūnus, o tai man atrodo ir yra svarbiausia. Nes ne mes mokomės, o vaikai. clap.gif . Jo komentaras: pati geriausia mokytoja šioje mokykloje. vacation1.gif .
Margarinas
sveikos smile.gif
visu pirma neklausykit ka sako ta keistuole netolerantiskoji mamyte Daiva, ji yra visiskai neteisi vertindama mokyklos darba pagal viena mokytoja ar tuo labiau savo vaika, kuriam matomai yra problemu seimoje ( kalbu pagarbiai jums).
antra, mokykloje dideliu rinklevu nera, yra renkami pinigeliai iv. dalykams, bet sumos nesiekia 100lt per metus.
trecia, vienentele problema, kuria matau mokykloje-tai maitinimas, bet zinant kiek vaikai valgo mokykloje tai nera problema( juolab kai maitinimas ne nuo mokyklos priklauso).

sneku cia ne siaip sau, pries desimt metu pati baigiau sia mokykla, o praitais metais ja baige mano brolis.

taigi, mamos, pasvarstykit, ar klausysit vienos mamytes pesimistes ar sios mokyklos vaiku isojimu i tolesnes mokyklas, gimnazijas rezultatu, nes visi tikrai istoja i geras mokyklas, daugelis yra olimpiadu laimetojai, ivairiu konkursu laureatai, o apie anglu kalbos paruosima net zodziu nera-jis puikus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jolciukas @ 2010 01 19, 20:32)
Sveikos, gal kas gali papasakoti apie mokytoją Giedrą-Valę Gibiežienę? Būtų labai įdomi jūsų nuomonė  4u.gif
Laukiu atsiliepimų
*

Pazistu, kad mokesi pas sia mokyktoja. Gyre mokytojos tvarka, sazininguma, teisinguma. Mokytoja organizuoja bureli apie pasaulio pazinima anglu kalba, taip pat vaikuciai dalyvauja iv projektuose, juose laimi iv apdovanojimus ir zinoma patirties. Taip pat organizuojamos keliones i muziejus, kuriose vykdomos edukacines programos. Beto mokytoja dirba papildomai, jeigu to reikia vaikuciui.
Manau tai tikrai gera mokytoja pradinukui, kuriam labai reikia ziniu ir palaikymo mokymosi procese smile.gif
ringa11
QUOTE(Mama Ingutė @ 2010 01 27, 13:36)
Papildyta:
Laba diena. Mano sūnus keturis metus mokėsi pas šią mokytoją. Ir esu labai tuo patenkinta  biggrin.gif . Mokytoja labai atsakinga, reikli, nebijo sakyti ką galvoja. Kalba tiesiai, be išvedžiojimų. Skatina vaikus ne tik gerai mokytis matematikos, lietuvių, anglų kalbos, bet ir dalyvauti popamokinėje veikloje book.gif  . Veda ketvirtokams pasaulio pažinimo būrelį anglų kalba. Sūnus pradėjo lengviau įsisavinti anglų kalbą. Dėl to labai gerai sekasi vidurinėje mokykloje. Mokytoja dalyvauja projektuose tarp mokyklų, ne tik su vaikais, bet įtraukia ir visą šeimą. Teko dalyvauti ir sporto varžybose fitness3.gif ir piešime ant asfalto, gaminti lesyklėlę ir gaudyti paukščius  thumbup.gif . Aplankė daug muziejų ir važiavo į ekskursijas. Aš labai džiaugiuosi šia mokytoja. Taip pat labai džiaugiasi ir mano sūnus, o tai man atrodo ir yra svarbiausia. Nes ne mes mokomės, o vaikai.  clap.gif . Jo komentaras: pati geriausia mokytoja šioje mokykloje.  vacation1.gif .
*

Pritariu siai mamytei 100%. Sauni mokytoja! Mano sunus irgi mokesi 4 metus pas ja. As labai patenkinta, vaikas taip pat, o tai ir svarbiausia. Gavo gerus pagrindus, todel neturim bedu ir dabar, jau pagrindineje mokykloje.
Llaume
QUOTE(ringa11 @ 2010 02 01, 14:51)
Pritariu siai mamytei 100%. Sauni mokytoja! Mano sunus irgi mokesi 4 metus pas ja. As labai patenkinta, vaikas taip pat, o tai ir svarbiausia. Gavo gerus pagrindus, todel neturim bedu ir dabar, jau pagrindineje mokykloje.
*

Labai idomu g.gif , uz sia mokykla agituoja tik mamytes naujokes, kuriu saskaitoje nera net 5 zinuciu lotuliukas.gif . Panasu, kad stengiasi pacios mokyklos mokytojos save pagirti mirksiukas.gif
zebenkscike
Gerb. Laume, šlykštu klausyt ir skaityt.... Kai apie R. Raudonienę klausė, viskas gerai atsakinėjo...Kai apie Kaminskienę iį Steponavičienę pernai klausinėjo, tai viskas tvarkoj, visos gyrė....O jeigu jau apie mūsų mokytoją Gibiežienę kažkas paklausė, tai atseit pačios agituoja, kad girtų....Nu jau visai gėda tamstytei turėtų b0t taip rašyt.... Mūsų vaikai mokėsi ir labai džiaugiasi. Nebeturiu, ką ir pridurt... lotuliukas.gif
Llaume
QUOTE(zebenkscike @ 2010 02 01, 22:39)
Gerb. Laume, šlykštu klausyt ir skaityt.... Kai apie R. Raudonienę klausė, viskas gerai atsakinėjo...Kai apie Kaminskienę iį Steponavičienę pernai  klausinėjo, tai viskas tvarkoj, visos gyrė....O jeigu jau apie mūsų mokytoją Gibiežienę kažkas paklausė, tai atseit pačios agituoja, kad girtų....Nu jau visai gėda tamstytei turėtų b0t taip rašyt.... Mūsų vaikai mokėsi ir labai džiaugiasi. Nebeturiu, ką ir pridurt... lotuliukas.gif
*

Vel agituoja naujas vartotojas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mama Ingutė
QUOTE(Llaume @ 2010 02 02, 17:18)
Vel agituoja naujas vartotojas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Miela sena vartotoja. Ir jūs kažkada buvot nauja. Jūs aplamai negalite nieko komentuoti apie šios mokyklos mokytojas, nes buvote užėjus tik vienai akimirkai (pati tai rašėte). Nebent esate aiškiaregė, g.gif . O man teko bendrauti su mokytoja Giedra-Vale Gibiežiene 4 metus ir mokykloje, ir užklasinėje veikloje. Bendraujame ir toliau.
Jei nebūčiau patenkinta šia mokykla,tai nevesčiau savo antrojo sūnaus, kuris jau mokosi antroje klasėje pas mokytoją Jautrutę Časinienę kuri taip pat yra labai gera(reikli, griežta bet tuo pačiu ir jautri). Tokia, kokia ir turi būti pradinukų mokytoja 4u.gif
Llaume
QUOTE(Mama Ingutė @ 2010 02 02, 20:55)
Miela sena vartotoja. Ir jūs kažkada buvot nauja. Jūs aplamai negalite nieko komentuoti apie šios mokyklos mokytojas, nes buvote užėjus tik vienai akimirkai (pati tai rašėte). Nebent esate aiškiaregė,  g.gif . O man teko bendrauti su  mokytoja Giedra-Vale Gibiežiene 4 metus ir mokykloje, ir užklasinėje veikloje. Bendraujame ir toliau.
  Jei nebūčiau patenkinta šia mokykla,tai nevesčiau savo antrojo sūnaus, kuris jau mokosi antroje klasėje pas mokytoją Jautrutę  Časinienę kuri taip pat yra labai gera(reikli, griežta bet tuo pačiu ir jautri). Tokia, kokia ir turi būti pradinukų mokytoja  4u.gif
*

Gyvenu salia sios mokyklos ir bendrauju su tevais, kuriu vaikai lanko sia mokykla. Tikrai sioje mokykloje yra sauniu mokytoju, bet pati mokyklos ,,politika" yra ne kokia...

Ir vel krutine mokykla gina nauja vartotoja, keisti sutapimai mirksiukas.gif
Kaštonas
QUOTE(jolciukas @ 2010 01 19, 20:32)
Laukiu atsiliepimų
*

Mokytoja visą mokytojavimo laiką pradirbusi šioje mažoje, šiltoje ir jaukioje mokykloje. Turi didelį darbo stažą. Be pradinukų mokymo užsiima ir anglų kalbos mokymu papildomai. Mokykloje su ketvirtokais dirba būrelyje, kuriama diskutuoja apie pasaulio pažinimą anglų kalba smile.gif .
Mokytoja teisinga ir sąžininga smile.gif . Geba išaiškinti dėstomą dalyką ir užimti vaikus. Stengiasi, kad vaikai dirbtų klasėje, kad nereikėtų daug dirbti namuose smile.gif . Tada vaikai gali užsiimti savo mėgstama veikla.
Nors mokytojai "sekasi", jau antra laida - berniukiška klasė, bet mokytoja sugeba ir gali suvalgyti klasę thumbup.gif .
Tikiuosi, kad ir šį Rugsėjį, mokytoja gaus mažus vaikučius, pirmokėlius, kurie norės kartu su mokytoja keliauti per raidelių ir skaičiukų pasaulį 4u.gif .

Pasirašo mama, kurios trys vaikai mokėsi šioje mokykloje ir sėkmingai ją baigę (žaliomis spalvomis=10-ukais) iškeliavo į kitas Kauno gimnazijas smile.gif .
P.S. jeigu reikia, galiu papasakoti ir apie kitas mokytojas ax.gif .
ALOCKA
istikruju keista , kad atsilepia tik naujokes. Tikrai darosi itartina. Nors , kai i musu darzeli atejo Giedra-Vale Gibiežiene, man ji pasirode visai nieko. Ir , kas gyvena salia tos mokyklos - skaito ja pristizine. Gaila , kad vaikai niekeno is pazistamu nesimoke- nes paskaicius atsilepimus , tikrai baugu kazkaip pasidaro.

P.S. As irgi naujoke biggrin.gif- bet as jeskau mokyklos sunui biggrin.gif.
MAZULKOS

PRISIJUNGSIU PRIE SIOS MOKYKLOS GERO VARDO PALAIKMO KAIP NE NAUJA VARTOTOJA hah.gif Llaume ?

MES IRGI MOKOMES PAS Jautrutę Časinienę IR LABAI MYLIM IR GERBIAM SIA MOKYTOJA
jolciukas
Gal kas pažįsta mokytoją Liną Abramavičienę?
ivarasa
[quote=ALOCKA,2010 02 07, 16:45]
istikruju keista , kad atsilepia tik naujokes. Tikrai darosi itartina. Nors , kai i musu darzeli atejo Giedra-Vale Gibiežiene, man ji pasirode visai nieko. Ir , kas gyvena salia tos mokyklos - skaito ja pristizine. Gaila , kad vaikai niekeno is pazistamu nesimoke- nes paskaicius atsilepimus , tikrai baugu kazkaip pasidaro.

man taip pat teko truputi pabendrauti su Giedra-Vale Gibiežiene, nes buvo ji ir atejusi i musu vaiku darzeli (gal i ta pati?), as pritariu alockai man ta mokytoja taip pat patiko, as nutariau ir uzrasiau savo dukra pas ja, nuo rudens eisim pas sia mokytoja mokytis i pirma klase, tikiuosi viskas bus gerai. Svarbiausia kad mokytoja gera butu, nes ji labiausiai su vaikais bendrauja, o del kitu dalyku matysim.

p.s. as ne naujokas smile.gif
moterele
Siap tai svietimo srities uzkuliuose ne kaip apie mokyklos politika snekama. Vaizdas toks kad reklama cia visagale. Beabejo geros mokytojos visur geros.
zebenkscike
Taigi jau mačiau, kad ir Žaliakalnio pradinėje mokykloje bus atvirų durų diena kovo trečią dieną 4u.gif
MeskeLepeske
Zaliakalnio pradinej mokosi mano maziukas, nes rekomendavo draugai, kuriu abu vaikai cia mokesi. Mokomes pas mokytoja Lina Kaminskiene - puiki mokytoja, stengiasi ismokyt visus vaikus, pasilieka savo iniciatyva net po pamoku su silpnesniais, o palyginus su vienos drauges pirmoku, mes akivaizdziai daug daugiau pazenge. thumbup.gif Mokslo metai baigiasi, bet apie jokias rinkliavas dar negirdejau schmoll.gif wink.gif

O gandai apie mokyklos uzdaryma sklando jau seniai - matyt yra suinteresuotu ja uzdaryti mirksiukas.gif Sekmes visoms issirenkant geriausia mokytoja ir patogiausiai pasiekiama mokykla, nes manau pradinukui ir jo teveliams tai svarbiausi dalykai.

rudenssniegas
[quote=MAZULKOS,2010 02 08, 14:18]
PRISIJUNGSIU PRIE SIOS MOKYKLOS GERO VARDO PALAIKMO KAIP NE NAUJA VARTOTOJA hah.gif Llaume ?

O as kaip sena vartotoja pasakysiu- tik neleiskit savo vaiku cia, nes mano vyresnioji ja baige, o kitos- neleidau i sia mokykla, nes prisiminimai- labai ir labai blogi, bet aisku jums spresti, bet rasau is savo skaudzios patirties.
MeskeLepeske
Mamytes, kurios rasot neigiamai apie Zaliakalnio pradine, gal galetumet ka nors konkreciai parasyt, gal ko nezinom mes??? Nes dabar tik rasot, kad atsiliepimai neigiami, o kas konkreciai blogai - taip ir neaisku. doh.gif
knielita
Si mokykla mums butu viena is arciausiai esanciu, bet paklausius kitu nuomoniu, keliu draugu kurie jau ten leido vaikus nutariau pasirinkti toliau esancia, bet daugiau teigiamu atsiliepimu turincia mokykla. Nors negali zinoti, kol pats nepabandei, gal ir sioje butu viskas gerai ax.gif
Mamo
Mes baigiame Žaliakalnio pradinėje pirmą klasę, džiaugiamės mokykla ir mokytoja.Vaikai tikrai daug išmoko, sužinojo, susidraugavo.Tikrai jauki maža mokykla tik pradinukams su savo senomis tradicijomis ir aukštu mokymosi lygiu, puikiomis mokytojomis, dėmesiu vaikų gabumams.
Kiek žinau, kitais metais bus formuojamos trys pirmokų klasės Žaliakalnio pradinėje mokykloje.Su savivaldybės švietimo skyriumi suderinta, kad bus leidžiama priimti pirmaklasius ir ne tik iš mokyklai priskirto mikrorajono, bet ir norinčius joje mokytis iš viso Kauno. Jau dabar galima kreiptis ir užsirašyti pas mokyklos direktorę. Tikrai rekomenduočiau visoms būsimųjų pirmokų mamytėms šią mokyklą, norėčiau, kad joje mokytųsi ir antroji mano dukrytė lithuania.gif
ruta74
Stebina tokie baisus komentarai del zaliakalnio pradines mokyklos, nors ko gero nereiketu stebetis juk visada atsiras zmoniu nepatenkintu kazkuo ko jie net nezino.
Beje niekada neteko nei girdet nei matyti mokykloje neblaivia mokytoja.
mano pirmoji mokytoja buvo Jautrute Casiniene, prisiminimai is vaikystes apie sia mokytoja tik silti ir geri.
savo vaikus leidau i zaliakalnio pradine mokykla. sunus baige pries 4m. ir sekmingai mokosi Jablonskio gimnazijoje. galiu drasiai teigti niekada jokiu rinkliavu nebuvo. mes tik patys tevai organizavomes pagal savo galimybes pagerinti vaiku mokymosi salygos, nes kaip zinia tiems kam tai turetu rupeti nelabai deda pastangu, jog sviesos butu pakeistos ar sudeti tvarkingi langai.
vaikai mokosi is naujausiu knygu. cia demesys skiriamas ne tik vaiko rezultatams, bet ir bendram mikroklimatui klaseje.
kaip pavyzdi galiu pasakyti, kai sunus mokinosi, ju klase labai buvo draugiska ir viena stipriausiu mokykloje. jei kuriam vaikui koks dalykas sunkiau eidavosi, tada visi draugiskai stengdavosi jam padeti, manau cia didelis nuopelnas mokytojos. Beje mokytoja su silpnesniais vaikais padirbedavo papildomai po pamoku. Mokino sunu mokytoja Lina Abromaviciene, apie sia mokytoja galu pasakyti, griezta bet teisinga ir gera. ismoke vaikus drausmes, tvarkos ir draugiskumo, tai ka mokytoja dave musu vaikams jie dar dabar turi. o pradines pagrindai patys svarbiausi.
Dukra mokosi dabar sioje mokykloje trecioj klasej, pas mokytoja Nijole Cesoniene. Sia mokytoja taip pat labai dziaugiuos. Dukra jautri mergaite, bet i mokykla eina su dziaugsmu. Esu dekinga mokytojai, jog jos deka mano dukryte pamilo
matematika.
Taigi mamytes kvieciu visas ateiti ryt 2010 05 20 18 val. i mokyklos svente - jubilieju, susipazinti pacioms is arti su mokykla bei mokytojomis. Bus kareiviskos koses, vaiku koncertas ir staigmenos. Geriau viena karta pamatyti nei isgirsti smile.gif Ir labai noretusi pakviesti busimuosius pirmokelius.
Labai tikiuosi, kad po 6m. galesiu vesti i sia mokykla savo maziausiaja dukra:)
Ass048
Kaip gražiai parašyta. Deja, nuogirdos sako ką kitą. Abejonių daug, spauda rašo... Dar pernai buvau įsitikinusi, kad leisiu sūnų čia, bet šiemet verta suabejoti, kai nežinai ar po metų neteks ieškotis kitos vietos kur prisiglausti.
zebenkscike
Labutis. Mielos mamytės, net neabejokite, ten jau viskas gerai toje Žaliakalnio pradinėje mokyklėlėje. Taigi tėveliu dėka išsikovojo savo išlikimą ir savarankiškumą. Šiandien jau "Kauno dienoje" parašyta. Veskite ten vaikučius ir nebijokite, kad bus po metų uždaryta. Sėkmės jums, vis dar abejojančioms... smile.gif
sidabrine lape
GAL KAS TURITE PARDUOTI ZALIAKALNIO PRADINES MOKYKLOS UNIFORMA 4-tokui!
tel.861008427
arba i AZ!
labai lauksim !
Jurgitar
Gal kas turi "šviežių" atsiliepimų? 4u.gif
Mamo
QUOTE(Jurgitar @ 2010 11 05, 12:27)
Gal kas turi "šviežių" atsiliepimų? 4u.gif
*

Mokomes antroje klaseje, viskas gerai, vaikai linksmi, lankom mokykloje dailes bureli
modeina
QUOTE(Mamo @ 2010 11 05, 22:34)
Mokomes antroje klaseje, viskas gerai, vaikai linksmi, lankom mokykloje dailes bureli
*

Sveiki, gal kas ka naujo turi papasakoti apie sia mokykla? smile.gif Ir gal kas apie sias mokytojas gal ka zino 4u.gif geru ar blogu atsiliepimu smile.gif

mok.-met. Nijolė Česonienė
vyr, mok. Daiva Degutienė
mok.-met. Rasma Raudonienė
agniuliuxas150
QUOTE(modeina @ 2011 01 13, 11:24)
Sveiki, gal kas ka naujo turi papasakoti apie sia mokykla? smile.gif Ir gal kas apie sias mokytojas gal ka zino  4u.gif geru ar blogu atsiliepimu smile.gif 

mok.-met. Nijolė Česonienė
vyr, mok. Daiva Degutienė
mok.-met. Rasma Raudonienė
*

mane irgi labai domintu atsiliepimai apie sias mokytojas,nes ruosiames lankyti sita mokyklele nuo rugsejo, kuri mokytoja geriausia 4u.gif
Jurgitar
Mus irgi domina info apie šias mokytojas smile.gif . Taip pat įdomu kokių būrelių yra mokykloje? Kiek kainuoja uniformos?
Labai tikiuosi, kad kas atsakys. Nes dabar liko tik klausiančios smile.gif
ivarasa
galiu pasisakyti tik apie uniformas, nes dukra siais metais lanko pirma klase. Mokytoju siu nepazystu, o bureliu mokykloje yra tik ji ju nelanko. Taigi del uniformu yra du variantai arba siūtis nauja, arba pirkti panesiota. Kiek kainuos nauja tai priklauso pas kokia siuveja ir t.t., kur nusipirkti medziaga mokykla kontaktus duoda ir schemute kaip turetu atrodyti uniforma. Bet is tikruju variaciju sia tema yra ivairiu kaip pasiziuri kokias uniformas vaikai nesioja. Mergaites gali nesioti svarkeli ir sijonuka arba sarafana. Berniukai aisku kelnes ir svarkas.
Birzelio men. pradzioje kaip baigiasi mokslo metai klasese buna sukabintos uniformos kas nori jas parduoti, na vaikas isauga o uniforma dar nenunesiota. Jei pirksite tokias tai kainuos tikrai nebrangiai. Kadangi as dairiausi mergaiciu, tai sijonukai su svarkeliu kainavo nuo 30-40 Lt, ir t.t, as nupirkau sarafana uz 25 Lt, nes man atrode taip patogiau ir graziau. Tikrai esu patenkinta pirkiniu. Paprastai mokytoja sake, kad per visus keturis metus reikia dvieju uniformu 1-2 klasei ir 3-4 klasei. Nebent vaikas labai jau isaugtu kiekvienais metais ta uniforma.
Dar paskaitykit sia tema nuo pradziu man atrodo apie sias mokytojas jau buvo rasyta.
Momė
QUOTE(modeina @ 2011 01 13, 12:24)
Nijolė Česonienė
Daiva Degutienė
Rasma Raudonienė

*

Heelp - duokit atsiliepimų apie būsimų pirmokų mokytojas...
Ypač domina, kas mokėsi pas Česonienę ir Raudonienę - neišsirenkam iš šių dviejų g.gif

Momė

help.gif

jsgute
[quote=Momė,2011 03 03, 16:49]
Heelp - duokit atsiliepimų apie būsimų pirmokų mokytojas...
Ypač domina, kas mokėsi pas Česonienę ir Raudonienę - neišsirenkam iš šių dviejų g.gif
*

Mano vaikas mokosi pas mokytoja Cesoniene-griezta, reikli,bet teisinga ir labai sauni mokytoja. Vaikai ja tikrai myli. Klasej tvarka. Megsta su vaikais keliauti. Paprastai pas ja pirmoku klase buna pilnai suformuota jau tikrai anksti. Apie mokytoja Raudoniene girdejau irgi tik gerus atsiliepimus.

Del uniformu-jei norit naujos, kitoj gatves pusej, Radijo gamyklos buvusiose patalpose yra siuvyklele, kuri butent tuom uzsiima. Komplektas kainuoja jei neklystu apie 200-250 lt. Reikiamas medziagas jie turi. Uztenka drasiai dviems metams, net jei ir vaikas stipriai ugteli tiek i auksti, tiek i ploti-belieka siek tiek pakoreguoti, atlenkti ir panasiai..... smile.gif
sidabrine lape
MANO SUNUS SIAIS METAIS BAIGIA pas RAUDONIENE.Labai gera mokytoja. thumbup.gif
beje ,jei ka domintu turi ar 2 ar 3 uniformas berniukui. smile.gif
just_justina
Zaliakalnio pradine Baigiau 2002 metais. Mano nuomone mokymo lygis gan auksta sjoje, nes baigus ja ir nuejus i Ausros gimnazija man penktoje klaseje tokie dalykai kaip anglu ir matematika nebuvo sunkus, nes turejau gerus pagrindus igytus pradineje mokykloje. Man sioje mokykloje silciausi atsiminimai:D Uniformos labai patiko, vieta taip pat, taipogi kiema turime. Taip pat mokykla nediduke, tad vaikai vieni kitus pazista, nebuna liudna pertrauku metu. taip pat apie mokytojas jeijos desto labai geri atsiminimai. Seip si pradine mokykla man atrodo viena is geriausiu Kaune. Daugelis vaiku ja baige stoja i Jezuitu , jablonskio gimnazijas, net buna kad beveik visa klase istoja i ta pacia gimnazija ir toliau mokosi kartu:) biggrin.gif
zmonele
Gal kas galit ka nors pasakyt apie sias mokytojas?

Audronė Freitakienė
Jautrutė Časinienė
zmonele
Tai nera mamyciu, kuriu vaikuciai mokytusi pas sias mokytojas? g.gif
karra
QUOTE(just_justina @ 2011 10 10, 18:48)
<...> Daugelis vaiku ja baige stoja i Jezuitu , jablonskio gimnazijas, net buna kad beveik visa klase istoja i ta pacia gimnazija ir toliau mokosi kartu:) biggrin.gif
*

o kur dar be Jezuitu i 5 klase po sios mokyklos galima eiti? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.