Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žaliakalnio pagrindinė(buvusi L.Karsavino)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4
svetima
Gal kažkas daugiau žino apie šią mokyklą? Kažkaip nelabai geras įvaizdis apie ją susiformavęs, tik nelabai žinau kodėl?
Šiaip būtų mums pati artimiausia mokyklą, bet kol kas net nesvarstėm šito varianto..O gal reikia pabandyt pasvarstyt ax.gif
SANTA
Mano dukra eina i sia mokykla i paruosiamaja grupe.Bet i pirma klase leisim turbut kitur ,bet tikrai ne del to kad mokykla nepatiktu,rinksimes mokykla arciau namu .Zinau ,kad busimu pirmokeliu bus dvi mokytojos .Labai gera mokytoja Edita thumbup.gif ,va butent del sios mokytojos dar mastom kad palikt savaja sioj mokykloj ....tai jei leisi i sia mokykla rinkites butent sia mokytoja.O siaip mokykla nedidele ,mokytoju kolektyvas tikrai geras ,daug bureliu ,lyg yra prailginta grupe ,logopede .Is kitu girdejau kad si mokykla skaitoma gera,yra tokiu ,kur teveliai veza vaika net is panemunes .Is tikro labai sunku parinkt vaikui mokykla ax.gif
svetima
Santa, ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Bet ar tikrai kalbam apie tą pačią mokyklą? Širvintų gatvėje Žaliakalnyje?

SANTA
QUOTE(svetima @ 2006 04 11, 09:13)
Santa, ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Bet ar tikrai kalbam apie tą pačią mokyklą? Širvintų gatvėje Žaliakalnyje?
*

Taip ,apie ta pacia.. Širvintu gatveje biggrin.gif
sidabrine lape
Noreciau nuomuoniu apie sia mokykla.Kitais metais vaikas prades ja lankyti.Gal kas nors galetu papasakoti apie mokyklas ir mokytojus?
Temidė
Jei klausi apie Žaliakalnio pradinę Kaune, tai mokykla,nežiūrint į jos išorę, puiki. Mokymo lygis tikrai aukštas ir mokytojai nuostabūs. Nežinau, kas konkrečiai tave domina, bet esu tikra, kad jei vaikas norės mokintis, tai bet kuri mokykla bus gera.
sidabrine lape
[ Aciu uz atsakyma.Gulejau ligoninei ta negalejau atrasyt.Pagimdziau dukryte.
Temidė
OI kaip smagu thumbup.gif Sveikinu tave nuoširdžiausiai drinks_cheers.gif Tegul auga sveikutė, gražutė ir linksmutė 4u.gif
sidabrine lape
QUOTE(Temidė @ 2006 12 18, 12:28)
OI kaip smagu  thumbup.gif Sveikinu tave nuoširdžiausiai  drinks_cheers.gif Tegul auga sveikutė, gražutė ir linksmutė  4u.gif
*

Aciu!Aciu!Truputi atsigausiu pabendrausim.
Crassula
QUOTE(Temidė @ 2006 12 08, 22:09)
Jei klausi apie Žaliakalnio pradinę Kaune, tai mokykla,nežiūrint į jos išorę, puiki. Mokymo lygis tikrai aukštas ir mokytojai nuostabūs. Nežinau, kas konkrečiai tave domina, bet esu tikra, kad jei vaikas norės mokintis, tai bet kuri mokykla bus gera.
*

Atsakymas tarsi mokytojos...Ir nieko konkretaus apie sia mokykla.
Mano sunus turetu eiti si rudeni i pirma klase. Tikrai noretusi konkretesnes informacijos.
Temidė
QUOTE(Crassula @ 2007 02 21, 23:24)
Atsakymas tarsi mokytojos...Ir nieko konkretaus apie sia mokykla.
Mano sunus turetu eiti si rudeni i pirma klase. Tikrai noretusi konkretesnes informacijos.
*

Rašyk, kokios konkrečios informacijos tu nori g.gif g.gif Mano sūnus šią mokyklą baigė, taigi esu tik mama, o ne mokytoja. Savo antrąjį vaiką tikrai vėl leisiu į šią mokyklą. Nes pasirinkdama turiu savus kriterijus - iš kurių pats svarbiausias - kad būtų arti namų. 4u.gif
Crassula
kaip smagu- kaiminka!!!

Tai va-kad ir mums desimt minuciu pestute ir net judrios gatves pereiti nereikia.

Aisku, ne i visus klasymus atsakysi, bet vistiek.
Kaip su rinkliavomis?
Kokio dydzio klases??
Ar pakankamai demesio skyriama vaiku tarpusavio santykiams??
Temidė
Oi, na tai jums jau visai prie pat mokyklėlė tongue.gif Klasėse po 24 mokinius, pernai vaikams nupirko suolus naujus, kuriuose jie po vieną sėdėjo. Tiesa nežinau, ar visose klasėse, ar tik mano sūnaus. Rinkliavos pagrindinės buvo tik atėjus į mokyklą - naujiems langams bei spintai, vaikų daiktams sudėti. O šiaip tai ekskursijoms, pratyboms ar dar kažkokiems spektakliams, bet tai juk viskas tavo vaikui, o beje jei nenori, tai nieks neverčia į ekskursijas važiuoti ar į teatrus eiti. Dėl vaikų tarpusavio santykių, tai aišku stengiasi mokytojos kiek gali, bet, stebuklo tai tikrai nelauk. Turbūt dar priklauso ir kokie vaikai papuola į kolektyvą. O šiaip tai nė karto vaikas nepasakė, kad nenori į mokyklą. Tai manau nėra jau ji labai baisi :-)
Crassula
QUOTE(Temidė @ 2007 02 23, 01:55)
Oi, na tai jums jau visai prie pat mokyklėlė tongue.gif Klasėse po 24 mokinius, pernai vaikams nupirko suolus naujus, kuriuose jie po vieną sėdėjo. Tiesa nežinau, ar visose klasėse, ar tik mano sūnaus. Rinkliavos pagrindinės buvo tik atėjus į mokyklą - naujiems langams bei spintai, vaikų daiktams sudėti. O šiaip tai ekskursijoms, pratyboms ar dar kažkokiems spektakliams, bet tai juk viskas tavo vaikui, o beje jei nenori, tai nieks neverčia į ekskursijas važiuoti ar į teatrus eiti. Dėl vaikų tarpusavio santykių, tai aišku stengiasi mokytojos kiek gali, bet, stebuklo tai tikrai nelauk. Turbūt dar priklauso ir kokie vaikai papuola į kolektyvą. O šiaip tai nė karto vaikas nepasakė, kad nenori į mokyklą. Tai manau nėra jau ji labai baisi :-)
*

Dekui uz atsakyma!!!!
Nuraminai.
first
Na mano dukra anais metais baige sita mokykla... Na siaip kaip ji mokinosi tai trejuose klasese moke viena mokytoja , ketvirtoje kita , nes ta sena perejo i administratore.Na siaip ta kur perejo tai as ja nelabai buvau patenkinta , nes beveik nieko ir neismokino , o kur kita buvo tai visai normali...Gera , svelni!Na siaip pries ta mokykla nieko blogo neturiu , bet man tos mokyklos direktore tai visai nepatiko , nes buvo labai yzuli... unsure.gif
ravesa
Prieš trejetą metų teko dirbti šioje mokykoje- tai galiu paskyti, kad nei už ką neleisčiau ten savo vaiko. Vyraujantis požiūris "darykite ką norit, tik kad vaikai iš klasės nebgtų į koridorių" Šeštokai apgirtę po mokyklą valkiojasi ir visiems dzin... Tačiau pabrėžiu, tai tik mano nuomonė.
prabegom
Mano nuomone - Karsavino, kaip ir S. Neries - nera pacios geriausios mokyklos. Mes saviskius veziojame i Siaures pr., nors arciau butu S. Neries (arba Karsavino). Karsavino - buvusi rusu klb. mokykla, be to, ne tik pradine, todel maziukai pateks tarp dickiu, kurie tikrai nera rinktiniai ten. O ir siaip, kai svietimo skyrius deda pastangas pareklamuoti ja tevams, tai geresniu mokyklu net reklaminti nereikia - is lupu i lupas rekomendacijos eina.
Muza_AD
QUOTE(sidabrine lape @ 2006 12 06, 14:13)
Noreciau nuomuoniu apie sia mokykla.Kitais metais vaikas prades ja  lankyti.Gal kas nors galetu papasakoti apie mokyklas ir mokytojus?
*

Šiaip tai antrą kartą į šią mokyklą neleisčiau vaiko NIEKADA.

Kažkokia tragedija, o ne mokykla - intrigų ir kyšininkavimo liūnas, ir šiaip gerokai patręšusi - tiek fizine, tiek moraline prasme.

Ilgą laiką laikė save prestižine, nes buvo tramplinu į Jablonskio gimnaziją.... Tačiau tas prestižas doh.gif .... - šakėm ant vandens....

Viskas priklauso nuo to pas kokią mokytoją papulsi ir didžiąja dalimi - koks bus klasės kontingentas... nes ir pas tą pačią mokytoją skirtingose laidose gali būti visiškai skirtinga atmosfera (tam turių akivaizdžių įrodymų).

Nuoširdžiai patarčiau pasiieškoti ko nors pažangesnio, (pvz. Rūtelės pradinė, Panemunės pradinė... Jos aišku visai kituose rajonuose, tačiau visiškai kitokios mokyklos)

Beje, jei nori įsitikinti ar šiais laikais galima atviru tekstu reikalauti kyšio - nueik pas Žaliakalnio pradinės direktorę.... Apturėsi gerą laika.... biggrin.gif
Dzordzita
QUOTE(Temidė @ 2007 02 23, 00:55)
*

Suolus mokykla tikrai nepirko, viskas perkama iš tėvelių kišenės.Suolai, spintos, langai, net ūkio priemonės, kaip tualetinis popierius, pašluostės.
Didelė problema ta kad yra dvi pamainos.
3 ir 4 klasės pypliai eina popietinę pamainą. Vaikams tai labai sunku.
Mokytojos tai tikrai aukšto lygio, ir labai atsidavusios savo darbui, bet pati mokykla labai skurdi, net normalaus kiemo neturi, salė maža, viduje ankšta, viskas griūna, tualetuose net durų nebuvo.
Labai blogai tai kad tam pačiam kabinete mokosi 1-kai ir 4-kai, tai kaip sėdėti tam pačiam suolo aukštį pirmokui, o paskui ketvirtokui? Vaikai atėję į popietinę pamainą juk nereguliuos suolų, kėdžių aukščio.
first
na jo jau mano dukra buvo 4-oje klaseje o turejom detis pinigus , kad linolioma sudetu g.gif tai niekas ir nedave doh.gif
Tytka
O kaip dėl mokytojų? Gal galit kas rekomenduot gerą pradinių klasių mokytoją?
Temidė
QUOTE(Tytka @ 2008 03 02, 21:18)
O kaip dėl mokytojų? Gal galit kas rekomenduot gerą pradinių klasių mokytoją?
*

Kad visos ten neblogos. Vaikai tikrai gauna gerus pagrindus. Aišku tie, kurie nori juos gauti 4u.gif maniškis pas Kaminskienę mokinosi - aš labai patenkinta.
Tytka
O kaip dėl aplinkos? Čia kiek skaitinėjau, tai daugelis gąsdina, kad ten vos ne antisanitarinės sąlygos? blush2.gif
Temidė
Na nueik ir pati apsižvalgyk 4u.gif Į vieną, kitą klasę nosį įkišk. Juk kiek žmonių, tiek nuomonių. Galiu pasakyti tik tiek, kad mano sūnus su tokiu noru į mokyklą eidavo, kad net gražu žiūrėti būdavo. O ir į gimnaziją įstojo be vargo, kur sėkmingai mokinasi ir visi mokytojai pabrėžia, kad puikūs pagrindai iš pradinės.
Tytka
QUOTE(Temidė @ 2008 03 03, 00:17)
Na nueik ir pati apsižvalgyk 4u.gif Į vieną, kitą klasę nosį įkišk. Juk kiek žmonių, tiek nuomonių. Galiu pasakyti tik tiek, kad mano sūnus su tokiu noru į mokyklą eidavo, kad net gražu žiūrėti būdavo. O ir į gimnaziją įstojo be vargo, kur sėkmingai mokinasi ir visi mokytojai pabrėžia, kad puikūs pagrindai iš pradinės.
*

Dėkoju už atsakymus smile.gif . Reikės pasidairyt.
Sachara
QUOTE(Temidė @ 2008 03 03, 01:17)
*

Sveikos, mamytes 4u.gif
Labai norejau paklausti tu, kuriu vaikuciai mokosi ar mokesi sioje m-loje 4u.gif , kada mazdaug jus neset dokumentus ir ar prieme, nes mes kiek uzeinam, skambinam mums aiskina direktore, kad dokumentai bus priimami geguzes 15 d., balandi atviru duru dienos ir pan. Bet kiek as cia pasiskaiciau ir siaip mokykla tikrai nedidele, tai nerimas ima, kad po to neliks vietu g.gif . Mums pagal gyvenama vieta si mokykla priklauso, o direktore tikino, kad viskas bus ok g.gif . Suprantu, ko ji laukia doh.gif , gal galit pasidalinti smulkesne informacija rolleyes.gif
Temidė
Jei rajoninė mokykla, tai tikrai nesirūpink. Aš atsimenu birželio pradžioje nunešiau dokumentus. Aišku, seniai jau buvo, bet nemanau, kad kas pasikeitė 4u.gif
Sachara
QUOTE(Temidė @ 2008 03 31, 17:03)
Jei rajoninė mokykla, tai tikrai nesirūpink. Aš atsimenu birželio pradžioje nunešiau dokumentus. Aišku, seniai jau buvo, bet nemanau, kad kas pasikeitė 4u.gif
*

Aciu uz greita atsakyma 4u.gif . Dar parasiau i AZ ax.gif , na bet jau nuraminai, aciu 4u.gif
GUOSTE
QUOTE(Muza_AD @ 2007 05 05, 09:11)
Šiaip tai antrą kartą į šią mokyklą neleisčiau vaiko NIEKADA.

Kažkokia tragedija, o ne mokykla - intrigų ir kyšininkavimo liūnas, ir šiaip gerokai patręšusi - tiek fizine, tiek moraline prasme.

Ilgą laiką laikė save prestižine, nes buvo tramplinu į Jablonskio gimnaziją....  Tačiau tas prestižas  doh.gif .... - šakėm ant vandens....

Viskas priklauso nuo to pas kokią mokytoją papulsi ir didžiąja dalimi - koks bus klasės kontingentas... nes ir pas tą pačią mokytoją skirtingose laidose gali būti visiškai skirtinga atmosfera (tam turių akivaizdžių įrodymų).

Nuoširdžiai patarčiau pasiieškoti ko nors pažangesnio, (pvz. Rūtelės pradinė, Panemunės pradinė... Jos aišku visai kituose rajonuose, tačiau visiškai kitokios mokyklos)

Beje, jei nori įsitikinti ar šiais laikais galima atviru tekstu reikalauti kyšio - nueik pas Žaliakalnio pradinės direktorę.... Apturėsi gerą laika....  biggrin.gif
*

oho net baisu pasidare paskaicius blink.gif
siandien ir as buvau nuejusi i sia mokykla, tai isorine prasme ji tokia gal ir nelabai, bet ne nuo to priklauso juk ax.gif na direktore is pirmo pokalbio gal ir nieko g.gif bet nezinau kaip cia mums bus, nes mes nepriklausom siam rajonui, bet derinames prie darbo ax.gif
Temidė
QUOTE(GUOSTE @ 2008 04 30, 21:51)
oho net baisu pasidare paskaicius blink.gif
siandien ir as buvau nuejusi i sia mokykla, tai isorine prasme ji tokia gal ir nelabai, bet ne nuo to priklauso juk ax.gif na direktore is pirmo pokalbio gal ir nieko g.gif bet nezinau kaip cia mums bus, nes mes nepriklausom siam rajonui, bet derinames prie darbo ax.gif
*

Guoste, aš tai tikrai nė vieno blogo žodžio apie mokyklą ir joje dirbančius pedagogus pasakyti negaliu ir visada ją minėsiu geru žodžiu. Kažkas rašė, kad savo vaiko ten neleistų, o aš tai tikrai leisčiau - ir antrą ir trečią. drinks_cheers.gif
Daivytė
QUOTE(Temidė @ 2008 04 30, 21:56)
Guoste, aš tai tikrai nė vieno blogo žodžio apie mokyklą ir joje dirbančius pedagogus pasakyti negaliu ir visada ją minėsiu geru žodžiu. Kažkas rašė, kad savo vaiko ten neleistų, o aš tai tikrai leisčiau - ir antrą ir trečią. drinks_cheers.gif
*

Gal Jums pasitaikė. Mes tai iš ten su pačiais blogiausiais prisiminimais išėjom. Ir dabar džiaugiamės nuostabia mokykla ir superine mokytoja. Mokytoja kuri vaikams yra lyg mama wub.gif mokytoja apie kurią dukra kalba pačiais gražiausiais žodžiais,taigi mes dabar turime tikrą Angelą. Fui kratausi ŽALIAKALNIO PRADINĖS dar ir šiandien man apie šią mokyklą kalbėti yra šlykštu.
DoReNata
Mes mokomės šioje mokykloje. Manau, kad kaip ir visur viskas priklauso ir nuo paties vaiko, jo tėvelių, ir nuo mokytojos, ir nuo klasiokų...
Blogybė tik ta, kad dabar trečioje klasėje reikės keliauti po pietų schmoll.gif
Daivytė
QUOTE(rencee @ 2008 08 08, 14:36)
Mes mokomės šioje mokykloje. Manau, kad kaip ir visur viskas priklauso ir nuo paties vaiko, jo tėvelių, ir nuo mokytojos, ir nuo klasiokų...
Blogybė tik ta, kad dabar trečioje klasėje reikės keliauti po pietų  schmoll.gif
*

na kaip čia pasakius nuo vaiko,tas vaikas nieko pakeist negalėjo,nes mokytoja buvo depresantė ir alkoholio mėgėja,tad likus kelioms dienoms iki mokslo metų pabaigos buvo išmesta iš mokyklos doh.gif fui net dabar šiurpas eina prisiminus tą mokyklą,ne mokykla,o tragedija doh.gif beja sako daba ji Garliavoj kažkokioj mokykloj įsidarbino,sužinosiu tai tikrai į švietimo skyrių paskambinsiu kaip gali būti tokia pedagogė ir dirbti su mažiukais,kuriems pirmoji mokytoja turėtų būti kaip antroji mama. Į ekskursiją vaikus 1-oje klasėje išvežė,o grįžo atsiprašant visa prisiliuobus.Aš galvoju kai nėra mokykloj tvarkos tai bele kokie darbuotojai jai tinka,o ir rikliavos būdavo siaubingos. Tad tik blogiausi prisiminimai apie ŽALIAKALNIO pradinę.
Muzika
QUOTE(Daivytė @ 2008 08 13, 18:21)
na kaip čia pasakius nuo vaiko,tas vaikas nieko pakeist negalėjo,nes mokytoja buvo depresantė ir alkoholio mėgėja,tad likus kelioms dienoms iki mokslo metų pabaigos buvo išmesta iš mokyklos doh.gif fui net dabar šiurpas eina prisiminus tą mokyklą,ne mokykla,o tragedija doh.gif beja sako daba ji Garliavoj kažkokioj mokykloj įsidarbino,sužinosiu tai tikrai į švietimo skyrių paskambinsiu kaip gali būti tokia pedagogė ir dirbti su mažiukais,kuriems pirmoji mokytoja turėtų būti kaip antroji mama. Į ekskursiją vaikus 1-oje klasėje išvežė,o grįžo atsiprašant visa prisiliuobus.Aš galvoju kai nėra mokykloj tvarkos tai bele kokie darbuotojai jai tinka,o ir rikliavos būdavo siaubingos. Tad tik blogiausi prisiminimai apie ŽALIAKALNIO pradinę.
*

vaje nu ir mokytoja g.gif Užuojauta. Mes kt metų rugsėjį žadam keliaut į šią mokyklą. Taigi noriu paklaust pas šiemetinius ketvirtokus, kuri mokytoja pati pati geriausi šioje mokykloje.. ir dar ar būna prailgintos klasės, kokia yra mokykloje užklasinė veikla ir pan. ačiū
Daivytė
QUOTE(Muzika @ 2008 08 26, 09:14)
vaje nu ir mokytoja  g.gif Užuojauta. Mes kt metų rugsėjį žadam keliaut į šią mokyklą. Taigi noriu paklaust pas šiemetinius ketvirtokus, kuri mokytoja pati pati  geriausi šioje mokykloje.. ir dar ar būna prailgintos klasės, kokia yra mokykloje užklasinė veikla ir pan. ačiū
*

Dukra sakė jog vaikams labai gera buvo mokyt. Edita,tik nežinau kokie ten dabar pasikeitimai kai jau tiek laiko nesimokom. Prailgintos grupės kai maniškė mokėsi nebuvo,mokytoja greičiausiai be dozės būt neištvėrusi doh.gif ir tai gale pamokų visokiais žodžiais vaikus išvadindavo. Be reikalo jūs į tą žaliakalnio schmoll.gif jau žymiai žymiai geriau Rūtelės pradinė.
Muzika
QUOTE(Daivytė @ 2008 08 27, 20:46)
Dukra sakė jog vaikams labai gera buvo mokyt. Edita,tik nežinau kokie ten dabar pasikeitimai kai jau tiek laiko nesimokom. Prailgintos grupės kai maniškė mokėsi nebuvo,mokytoja greičiausiai be dozės būt neištvėrusi doh.gif ir tai gale pamokų visokiais žodžiais vaikus išvadindavo. Be reikalo jūs į tą žaliakalnio schmoll.gif jau žymiai žymiai geriau Rūtelės pradinė.
*

Tai vat aš ir galvoju tarp Žaliakalnio ir Rūtelės. Tačiua man iš Žaliakalnio vaikas pats pareitų, o iš Rūtelės tai troliku teks važinėt sad.gif( be to į Rūtelę nėra taip lengva papult reik pažinčių. Nu nžn pasimetus ką čia reiks daryt lyg ir geografiškai geriau žaliakalnio, bet apie Rūtelę geri atsiliepimai. Na nors ten rinkiavos sako ojojoj g.gif
Daivytė
QUOTE(Muzika @ 2008 08 28, 10:28)
Tai vat aš ir galvoju tarp Žaliakalnio ir Rūtelės. Tačiua man iš Žaliakalnio vaikas pats pareitų, o iš Rūtelės tai troliku teks važinėt sad.gif( be to į Rūtelę nėra taip lengva papult reik pažinčių. Nu nžn pasimetus ką čia reiks daryt lyg ir geografiškai geriau žaliakalnio, bet apie Rūtelę geri atsiliepimai. Na nors ten rinkiavos sako ojojoj g.gif
*

Sveika smile.gif

Na kokios rinkliavos Žaliakalnio pradinėj buvo tai patikėk doh.gif su šita mokykla kur mokomės tai ne tiktai nėr ką lygint,bet nė kruopelytės to nėra. O sakau turint tokią mokytoją kokią mes turim tai iš tiesų nieko ir negaila būtų wub.gif Su vaikais užsiema be proto,po pamokų vaikams skiria savo laiką,kokias gražias programėles su vaikais sustato žodžiu nežinau galėtum ir pati pasidomėti tik,kad Jums ta mokykla turbūt nepakeliui,o rašau dėl to,kad kitais metais ji turės pirmokus ir sakau daugelis tėvelių prieš atvesdami vaikučius į mokyklėlę jau žino šią puikią mokytoją.
DoReNata
QUOTE(Daivytė @ 2008 08 13, 18:21)
mokytoja buvo depresantė ir alkoholio mėgėja,tad likus kelioms dienoms iki mokslo metų pabaigos buvo išmesta iš mokyklos.
*

O, Dievuliau, čia turbūt apie mūsų mokytoją, nes ją atleido... parašiau jums až... Gal atrodysiu nerūpestinga mama, bet kasdien į klasę nelandžioju, visuose tėvų susirinkimuose, vaikų šventėse dalyvaujam... vaikai į ekskursijas važiuoja, kartu vyksta ir nemažai tėvelių, kadangi turiu ir mažąjį, kartu nekeliaudavau... Bet įtarimų buvo g.gif... Vaikas nesiskųsdavo... Nuo šių metų turėsim naują mokytoją, žiūrėsim kaip bus...

QUOTE(Muzika @ 2008 08 26, 10:14)
Mes kt metų rugsėjį žadam keliaut į šią mokyklą. ir dar ar būna prailgintos klasės, kokia yra mokykloje užklasinė veikla ir pan. ačiū
*

Prailgintos klasės yra, kiek žinau vaikučiai būna nebūtinai pas tą pačią mokytoją. Dėl rinkliavų, galiu pasakyti, kad kiekviena klasė sprendžia atskirai... Nuo antros klasės mokosi anglų kalbos - mokytoja superinė thumbup.gif, sūnus net vasarą nepaleido anglų klb. iš rankų... Dėl užklasinės veiklos, deja, nesidomėjau, nes maniškiui tik krepšinis galvoje, taigi po pamokų lankome treniruotes sporto mokykloje... Dėl rinkliavų parašiau až...
Beje, kiek žinau 2012 m. žada uždaryti mokyklėlę, tai lyg ir klases mažina, šiemet berods surinko 2kl. pirmokų, kitiems siūlė eiti į Karsaviną... bet čia tik nuogirdos, nesu tikra...
Muzika
QUOTE(Daivytė @ 2008 08 28, 12:30)
Sveika smile.gif

Na kokios rinkliavos Žaliakalnio pradinėj buvo tai patikėk doh.gif su šita mokykla kur mokomės tai ne tiktai nėr ką lygint,bet nė kruopelytės to nėra. O sakau turint tokią mokytoją kokią mes turim tai iš tiesų nieko ir negaila būtų wub.gif Su vaikais užsiema be proto,po pamokų vaikams skiria savo laiką,kokias gražias programėles su vaikais sustato žodžiu nežinau galėtum ir pati pasidomėti tik,kad Jums ta mokykla turbūt nepakeliui,o rašau dėl to,kad kitais metais ji turės pirmokus ir sakau daugelis tėvelių prieš atvesdami vaikučius į mokyklėlę jau žino šią puikią mokytoją.
*

Ačiū už nuomonę, bet norėčiau ir kt mamyčių nuomonės ypač būsimų ketvirtokėlių
Daivytė
QUOTE(rencee @ 2008 08 28, 12:03)
O, Dievuliau, čia turbūt apie mūsų mokytoją, nes ją atleido... parašiau jums až... Gal atrodysiu nerūpestinga mama, bet kasdien į klasę nelandžioju, visuose tėvų susirinkimuose, vaikų šventėse dalyvaujam... vaikai į ekskursijas važiuoja, kartu vyksta ir nemažai tėvelių, kadangi turiu ir mažąjį, kartu nekeliaudavau... Bet įtarimų buvo  g.gif... Vaikas nesiskųsdavo... Nuo šių metų turėsim naują mokytoją, žiūrėsim kaip bus...
Prailgintos klasės yra, kiek žinau vaikučiai būna nebūtinai pas tą pačią mokytoją. Dėl rinkliavų, galiu pasakyti, kad kiekviena klasė sprendžia atskirai... Nuo antros klasės mokosi anglų kalbos - mokytoja superinė thumbup.gif, sūnus net vasarą nepaleido anglų klb. iš rankų... Dėl užklasinės veiklos, deja, nesidomėjau, nes maniškiui tik krepšinis galvoje, taigi po pamokų lankome treniruotes sporto mokykloje... Dėl rinkliavų parašiau až...
Beje, kiek žinau 2012 m. žada uždaryti mokyklėlę, tai lyg ir klases mažina, šiemet berods surinko 2kl. pirmokų, kitiems siūlė eiti į Karsaviną... bet čia tik nuogirdos, nesu tikra...
*

Nea tą kur atleido pavardė ZOLĖ BUKOVECKIENĖ,sužinočiau jei kur įsidarbino tikrai švietimą ant kojų sukelčiau. Tikrai apie ją pasistengsiu sužinoti,nes taip vaikai kankinosi ne mokytoja buvo,o erodas.
kristulle.
QUOTE(Daivytė @ 2008 08 28, 12:30)
Sveika smile.gif

*

Gal galetum patikslinti apie kokia mokykla ir kokia mokytoja cia tie geri atsiliepimai. Nuo kitu metu planuoju leisti mergaite i pirma klase smile.gif
Daivytė
QUOTE(kristulle. @ 2008 09 07, 16:36)
Gal galetum patikslinti apie kokia mokykla ir kokia mokytoja cia tie geri atsiliepimai. Nuo kitu metu planuoju leisti mergaite i pirma klase  smile.gif
*

Musu mokytoja Daiva Svediene wub.gif
Papildyta:
bet cia kalbu apie S. Neries mokykla,nes Zaliakalnio tikriausiai supratai mes nesimokom.
sidabrine lape
QUOTE(Daivytė @ 2008 09 08, 22:45)
Musu mokytoja Daiva Svediene wub.gif
Papildyta:
bet cia kalbu apie S. Neries mokykla,nes Zaliakalnio tikriausiai supratai mes nesimokom.
*

sveikos,
mano sunus mokosi zaliakalnio pradineje antroje klaseje.
labai nepatiko,kad siais metais vaikuciams pakeite mokytoja,bet sunus sako,kad si geresne.
O siaip norejau papasakoti apie ZOJA BUKOVECKIENE.
Ji buvo mano pacios mokytoja,tai ja prisimenam su klasiokais ,kaip pacia geriausia mokytoja. visada svelni,gera ir miela.negalejau patiketi isgirdus tokius komentarus. verysad.gif jai tai tiesa tai tikrai labai gaila verysad.gif o siaip ji dirba senamiestyje pardaveja,lyg sake drauge.
ka galetumet pakomentuoti apie Rasma RAudoniene?
labai lauksiu! 4u.gif
Daivytė
QUOTE(sidabrine lape @ 2008 09 09, 15:38)
sveikos,
mano sunus mokosi zaliakalnio pradineje antroje klaseje.
labai nepatiko,kad siais metais vaikuciams pakeite mokytoja,bet sunus sako,kad si geresne.
O siaip norejau papasakoti apie ZOJA BUKOVECKIENE.
Ji buvo mano pacios mokytoja,tai ja prisimenam su klasiokais ,kaip pacia geriausia mokytoja. visada svelni,gera ir miela.negalejau patiketi isgirdus tokius komentarus. verysad.gif jai tai tiesa tai tikrai labai gaila verysad.gif o siaip ji dirba senamiestyje pardaveja,lyg sake drauge.
ka galetumet pakomentuoti apie Rasma RAudoniene?
labai lauksiu! 4u.gif
*

Sveiki

Deja apie mokytoją Rasmą nieko negaliu pasakyti,nes su ja susidūrę nebuvom,bet iš kitų girdėjau,kad gera mokytoja. O apie Bukoveckienę matai ankščiau kol neprasigėrė tai gal ir nieko buvo,o dabartinė padėtis tai klaiki ir kokie depresijos priepuoliai pas ją užeidavo su siaubu ją prisimenu doh.gif ir gaileščio už vaiko traumavimą jai tikrai nejaučiu,nes ne mokytoja buvo,o erodė. Atsiprašau,kad taip rašau,bet ir susitikus gatvėje dar ją išdėčiau,vaikas su ašarom eidavo į mokyklą ir su didžiausia baime,nes vėl bus išvadintas visokiais žodžiais. Kaip vėlai direktorė visa tai pastebėjo ir atsiprašant išmetė,reikėjo jau ankščiau tai padaryti. Girta pirmokėlius parvežė iš ekskursijos nagi kur taip matyta ar toks pedagogas gali vadintis pedagogu???man tai absurdų absurdas doh.gif
sidabrine lape
QUOTE(Daivytė @ 2008 09 10, 01:24)
Sveiki

Deja apie mokytoją Rasmą nieko negaliu pasakyti,nes su ja susidūrę nebuvom,bet iš kitų girdėjau,kad gera mokytoja. O apie Bukoveckienę matai ankščiau kol neprasigėrė tai gal ir nieko buvo,o dabartinė padėtis tai klaiki ir kokie depresijos priepuoliai pas ją užeidavo su siaubu ją prisimenu doh.gif ir gaileščio už vaiko traumavimą jai tikrai nejaučiu,nes ne mokytoja buvo,o erodė. Atsiprašau,kad taip rašau,bet ir susitikus gatvėje dar ją išdėčiau,vaikas su ašarom eidavo į mokyklą ir su didžiausia baime,nes vėl bus išvadintas visokiais žodžiais. Kaip vėlai direktorė visa tai pastebėjo ir atsiprašant išmetė,reikėjo jau ankščiau tai padaryti. Girta pirmokėlius parvežė iš ekskursijos nagi kur taip matyta ar toks pedagogas gali vadintis pedagogu???man tai absurdų absurdas doh.gif
*

aciu uz informacija apie Rasma,nes visiskai nezinojom ,kas per mokytoja. 4u.gif
Agni
QUOTE(Muzika @ 2008 08 26, 09:14)
vaje nu ir mokytoja  g.gif Užuojauta. Mes kt metų rugsėjį žadam keliaut į šią mokyklą. Taigi noriu paklaust pas šiemetinius ketvirtokus, kuri mokytoja pati pati  geriausi šioje mokykloje.. ir dar ar būna prailgintos klasės, kokia yra mokykloje užklasinė veikla ir pan. ačiū
*

Mes lankome šią mokyklą, šiais metais ketvirtoj klasėj. Manau , kad mokytoja Edita - pradinių klasių mokytojos pavyzdys. Labai atsidavusi darbui, labai myli vaikus. Jos auklėjama klasė stipriausia.
Muzika
QUOTE(Agni @ 2008 09 29, 23:24)
Mes lankome šią mokyklą, šiais metais ketvirtoj klasėj. Manau , kad mokytoja Edita - pradinių klasių mokytojos pavyzdys. Labai atsidavusi darbui, labai myli vaikus. Jos auklėjama klasė stipriausia.
*

ačiux už nuomonę. Gal iš Kaminskienės auklėtinių mamyčių kas nors atsilieptų. Kaip ji jums? auuu
Temidė
QUOTE(Muzika @ 2008 10 07, 12:45)
ačiux už nuomonę. Gal iš Kaminskienės auklėtinių mamyčių kas nors atsilieptų. Kaip ji jums? auuu
*

Maniškis pas Kaminskienę mokinosi. Jokių nusiskundimų neturėjome. Puiki mokytoja.
dukrim
Mokiausi šioje mokykloje. Labai patenkinta likau. Mamai kyšių nešt nereikėjo, nes priklausiau jai. Mokytojos-nuostabios. Į gimnaziją irgi be problemų patekau. Visi mokytojai sakė, kad gerus pradmenis atsinečiau iš Žaliakalninės. Direktorė- tikrai ne pati maloniausia, bet juk ne ji vaikus moko. rolleyes.gif Ir beje, mamytės, nesinervinkit dėl popietinės pamainos. Taip dar geriau. Mano mama irgi pergyveno, bet aš ir į būrelius spėdavau, ir išsimiegot galėdavau, ir 'tuščia' galva ryte mokintis lengviau būdavo.
ausrika
Sveikos ,maniškis mokosi pas Kaminskienę,dėl jos lyg ir nieko blogo,jau su Bukoveckiene nelygint.Bet šiaip mokykla tai žiauri,savo kito vaiko tikrai ten nebeleisiu ir nesulaukiu kol šis pagaliau ketvirtą klasę pabaigs.Tik pinigus traukia,o rezultatų jokių nematyt.Kiekvieną pavasarį nervuokis ,kad mokytoją pakeis ir šiaip betvarkė žiauri,maistas dabar šaltas pastoviai vaikams skrandžiai stoja.Ką jūs mamytės manot apie tai?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.