taigi mokykloj, stadione, tik jau ištirpo, bet šiaip maniškiai ir visa kaimynija laaaabai džiaugės. Tiesa, dabar koridoriuose per pertraukas stalo tenisą barškina, geras ar ne
Jurgitar, gera mokytoja. Tai patvirtino ir mano sūnus, kuris buvo jos auklėtinis.
QUOTE(Jurgitar @ 2011 01 10, 17:41) Gal kieno nors vaikai mokėsi pas pradinių klasių mokytoją Audronę? Kitais metais ji bus pirmokėlių mokytoja, tai įdomu būtų išgirsti atsiliepimų Aš pati mokiausia pas šią mokytoją. Negaliu nei vieno blogo žodžio apie ją pasakyti. Kai reikia rimta , moka sudrausminti , kai reikia linksma , vien tik gerus žodžius apie ją galiu pasakyti. Taip pat viską puikiai išaiškina , moka vaikus sudominti , buvo įvairių ekskursijų. Labai labai gera mokytoja
04,01 mano būsima pirmokėlė keliaus i pamokeles.Mes pas mok.Albiną mokysimės.Aš .tiesą sakant,jaudinuos labiau nei dukra.Gal dar kas nors į tą pačią klasę ?
Beje, nuo šio rudenio mokykla vadinasi: Žaliakalnio progimnazija.
sveiki , labai noreciau kaip nors susisiekti su matematikos mokytoja Birute, gal ji papildomai moko matematikos? As uz info
Sveiki, kitais mokslo metais leisiu savo dukrą į pirmą klasę. Būtų įdomu išgirsti paskutinius atsiliepimus apie šią mokyklą
"Dėmesio!
Vasario 10 d. (penktadienį) Kauno Žaliakalnio progimnazijoje nuo 16.30 iki 18.30 val. vyks Atvirų durų diena. Maloniai kviečiame visus pageidaujančius susipažinti su mūsų progimnazija ir mokytojais. Programa: 16.30 - 17.00 mokinių darbelių parodos apžvalga, pažintis su progimnazijos kabinetais. 17.00 mokinių koncertas. Po koncerto iki 18.30 val. mokyklos svečius kviečiame pabendrauti su mokyklos administracija ir mokytojais."
Sveikos, gal parašytumėte kokia šioje mokykloje atmosfera, koks paruošimo lygis, koks vaikų užimtumas mokslais (nuo 5 kl.). Domimės kur stoti po 4 kl., vaikui mokslai sekasi gerai, todėl norėtume rasti mokyklą su geru užimtumu mokslais, bet reiktų vežioti. Todėl klausimas ar verta... Ačiū.
Vakar buvo atvirų durų diena - buvome nuvažiavę apsižiūrėti.
Kai kurios klasės ir koridoriai tai baisoki, reikia remonto... Sporto salėje matėm tik krepšinio lentas ir čiužinius, salė nedidelė, persirengti koridoriuke, bet sakė, kad vaikams fizinis patinka. Aktų salė - fojė. Bet vyraujanti atmosfera šilta... Mokytojos sakė, jog vaikams patinka mokytis, yra laisvas ir draugiškas bendravimas su mokytojais, vyksta konkursai matematikos, lietuvių, anglų, nemažai būrelių. Ar tai tiesa?
O kada dokumentus priima jau?
Prašymus priima nuo balandžio 1 d., o likusius dokumentus - kai gausite mokykloje, baigę 4 kl.
|