Mes iki 1 m. skalbėme atskirai, su vaikams skirtais skalbimo milteliais, bet paskui pradėjome skalbti kartu, nes vaiko nealergizavo kitos skabimo priemonės ir nematau dabar prasmes atskirai skalbti
aš skalbiu atskirai (mažiukui 1m.1mėn.). man taip tiesiog patogiau
as skalbiu atskirai bet su tais paciais skalbimo milteliais ir minkstikli pilu bet man patogiau skalbt atkirai turim visi atkiras skalbiniu dezes prisikrauna jo skalbiu jo, prisikrauna mano skalbiu savo na o mb kai prikrauna per savaite savo drarbiniu rubu savaitgali skalbiam jo, gal jei butume lt skalbciau savo ir vaiko bendrai tik aisku mb darbiniai atskirai bet kaip butu sunku pasakyt
as jau nuo kokiu 11 men pradejau skalbti su musu rubais ir milteliais taips paciais kuriuos ir mes naudojam.
O as neisivaizduoju pakolkas skalbti drabuzeliu kartu
Nuo 1 m skalbiu visus drabuzius kartu. Naudojam visiems rubams vaikiskus skalbimo miltelius.
Skalbiu atskirai
Skalbiau atskirai iki nepilnai metų. Savo drabužių neskalbiu su kažin kokiais chemikalais, niekuo vaikui ir nepakenkė.
Didziaja drabuzeliu dali skalbiu atskirai nuo musiskiu su alergiju nesukelenciais skalbikliais.Bet vienas kitas tamsesnis rubelis kartais papuola ir tarp musu skalbiniu.Skalbiu saviskius Arielu.Alergijos pas maze nepastebejau.Jai dabar 1 metukei ir 3 men
Kažkur nuo metukų skalbiu viską kartu
Skalbiu nuo pusės metų viską kartu, tik su skystu "dreftu", kur ir vaikams tinka.
nors mano dukrytei jau gerokai virs metuku, taciau rubelius skalbiu vis dar atskirai
Suneliui metai ir keli menesiai, stengiuos jo rubelius skalbti atskirai, nebent labai mazai rubeliu, tai buna kad dar ka imetu is savu
na mano mazylei jau pusantru drabuzelius skalbiu ir atskirai ir kartu
ziurint kiek prisikaupia jei tai buna pakankamai jos tai skalbiu jos jei skalbdama savo jos buna koks vienas kitas imetu, nesam elergiskos ir jokiu blogumu nematau
Mano sūnui 1m ir 1 mėnuo, vis dar skalbiu atskirai, naudoju Neutral skystą skalbiklį...
as tai naudoju naturalius riesutelius skalbimui, tik tiek kad jie jei deme jau rimtesne neisskalbe, bet gali tarkim su kokiu ukisku muilu pries tai patrint
QUOTE(Tomawru @ 2011 05 23, 13:42) as tai naudoju naturalius riesutelius skalbimui, tik tiek kad jie jei deme jau rimtesne neisskalbe, bet gali tarkim su kokiu ukisku muilu pries tai patrint jei dar muilas su tulzim, tai demes isvis turetu buti iveikiamos pagrinde skalbiu atskirai, nebent kokius virsutinius rubus imetu kartu. neskalbiu savu kojiniu ir apatiniu su mazosios rubais.
Sūnui tuoj trys metukai, bet dar skalbiu atskirai
Na as irgi dar atskirai, bet jei jo drabuziu yra mazai suteptu, tai tada skalbiu kartu su visais.
nuo 10 men. jau skalbiu sviesius drabuzius vaiko kartu su suaugusiuju sviesiais drabuziais, o tamsius skalbiu atskirai
Maniškei 1.9m.,bet skalbiam atskirai. Kai daugiau prisikaupia su mašina,kai mažiau su rankom plaunu.
Nuo 6 mėn skalbiu kartu su visais kitais, ir viskas gerai
Skalbiu atskirai, nes vaiko skalbiniams naudoju vaikiškus miltelius
Pirmam vaikui ilgokai skalbiau atskirai. sulaukus antrojo, visus drabuzius skalbiu kartu, tik renkuosi atitinkamas skalbimo priemones.
1,2 men skalbiu atskirai ir kol kas nezadu skalbti kartu
nuo kokiu 9 men kartu
nuo pat gimimo skalbiu kartu su suaugusiu rubais
mes taipat atskirai su vaikiskais milteliais bobas
Skalbiu atskirai tik su tuo paciu skalbikliu kaip ir suaugusiuju rubus.
as skalbiu nuo kokiu pusantru metuku kartu su savaisiais
Skalbiu drabuzelius jau kartu nuo kokiu 5men
Na mum 2,3m bet skalbiu atskirai ,o kai buvo visai kudikelis naudojau vaikiskus skalbimo miltelius
skalbiu su savais ir tik su bobas milteliais,nes nuo kitu milteliu neberia ,bet pasidaro odyte siurksti..
Skalbiu kazkur nuo puses metu kartu, dedu maziau skalbimo priemoniu ir ijungiu papildoma skalavima.
Auginu dvi terliuzytes 1.5m ir 3.5m, tai skalbiu atsiskirai
as dar irgi skalbiu atskirai, su Neutral, nes labai jautri odyte.
Auginu 2 dukrytes. Tiek vienos rubeliu,tiek kitos pradejau skalbti bendrai nuo 6men. Is pradziu pabandziau pora tik,ar nesureaguos,o paskiau jau drasiai visus dejau.
As skalbiu atskirai, bet kazkur nuo metu nenaudoju eko skalbikliu. Skalbiu dabar su skystu skalbikliu, tik nustatau papildoma skalavima
jei nepilna mašina tai dar kelis savo tokių pačių atspalvių pridedu, bet skalbiu visus su NEUTRAL, o jei tik savo, tai kitais skystais plovikliais
Skalbiu atskirai, nors mūsų merginai jau pusantrų metukų.
Nuo pirmu dienu skalbiam kartu, aisku gerom ir vaikam tinkanciom skalbimo priemonem:)
1,10 dukrytei, tai dazniausiai skalbiu atskirai, nebent viena kita imetu savo kartais.
Suneliui pusantru metuku,ir visdar skalbiu jo rubelius atskirai
Mano bernuzeliui virs 1metuku ir jau senai skalbiu rubus bendrai su visais kitais rubais
Aš nuo pusės metų skalbiu kartu visų drabužius. Iš pradžių dar perskalaudavau papildomai, bet seniai jau ir neskalauju.
Aš tai dar neskalbiu dukrytės drabužėlių kartu su savaisiais,nors jau esam pusantrų metukų.Pripratom matyt
Gal ne tiek svarbu nuo kokio amziaus skalbti kartu, o su kokiais skalbimo milteliais. Nezinau, gal as pasirodysiu keista, bet skalbiu nuo gimimo viska kartu. Ir jokiu bedu nera
Sveikos mamytes,mano sunui 2,5 ir skalbiu bendrai su visu perku fairy non bio miltelius,jie nealergizuoja.
As nuo pat gimimo mazylio rubelius skalbiu kartu su savaisiais,bet su vaikiskais nealergizuojanciais milteliais
|