Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip skalbiate vaikų drabužėlius?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Kaa
as nuo 1 metu kartu ir tuo paciais milteliais. o kam jau dabar atskirai? nebent jusu jau labai kokiam mazute drabuziai tongue.gif
faustluk
Kai pamaciau, jog maniskes visai neberia, pradejau jos rubelius skalbti su "suaugusiusiju" skalbikliais. Aisku, kad atskirai! Jau vien tik, ka reiskia tetes nesvarus skalbiniai...
Eliuk@s
Kartu drabuzelius skalbiu panasiai nuo 1met.
pukute m
Skalbiu kartu su visais nuo 1,5 m biggrin.gif
^Braškytė^
QUOTE(Dakine @ 2009 01 20, 23:26)
O man iki siol malonu vaiko rubelius skalbti atskirai ir savo rankomis smile.gif
*

neisivaizduoju kiek laiko uztrukciau skalbdama jo drabuzius turbut puse dienos doh.gif o ir vandens turbut du kartus daugiau isleisciau ,negu su skalbimo masina biggrin.gif
Nemarioji
as pradejau kartu su savo rubais skalbti nuo 1 m .
kvaksiux
O as skalbiau su skalbimo masina nuo pat gimimo,is pradziu ukisko muilo vietoj milteliu pritarkavus ipildavau,o po 2 ar 3 menesiu ,miltelius naudodavau mirksiukas.gif tik stengdavausi tuos visokius bio pirkt,kur vaikams jokiu alergiju ax.gif
gievka
pirmais mėnesiais dukrytės rubelius skalbiau atskirai su vaikams skirtais milteliais.... gal nuo kokių 6mėn. gal truputuką vėliau pardėjau skalbt su visais bendrai 4u.gif
manima
QUOTE(Kristalinee @ 2009 01 22, 20:24)
neisivaizduoju kiek laiko  uztrukciau skalbdama jo drabuzius turbut puse dienos  doh.gif  o ir vandens turbut du kartus daugiau isleisciau ,negu su skalbimo masina  biggrin.gif
*

Va va drinks_cheers.gif . Mes dar prieš pirmąjį gimtadienį skalbinius į krūvą sumetėm tongue.gif
bimkutele
skalbiu atskirai,bet miltelius ir minkštiklį tą patį naudoju ax.gif
mylimuke
Jau kurį laiką skalbiau su įprastais milteliais, bet kai pasireiškė alergija nuo neaišku ko, tai vėl grįžau prie vaikiškų. Jei prisikaupia didelė krūva, tai skalbiu atskirai, jei maža- kartu su savo palaidinukėm kokiom ar pan. Nors aš labiau linkus skalbinius rūšiuot pagal spalvas ar medžiagą blush2.gif Vaiko rūbams minkštiklių ir kvapiklių jokių nenaudoju- didelis alergenas.
Papildyta:
QUOTE(ausriukas1978 @ 2009 01 22, 20:07)
O as skalbiau su skalbimo masina nuo pat gimimo,is pradziu ukisko muilo vietoj milteliu pritarkavus ipildavau,o po 2 ar 3 menesiu ,miltelius naudodavau mirksiukas.gif tik stengdavausi tuos visokius bio pirkt,kur vaikams jokiu alergiju ax.gif
*

Yra pirkti jau pritarkuotų ūkiško muilo drožlių (Ringuvos). Bet geriau mano manymu skystas neutralus skalbiklis, lengviausiai gal išsiskalbia iš rūbelių g.gif
Niuta
kaskur nuo 6 men. ax.gif tik su minkstikliu vaikisku
gyvatėlė
Abiejų dukryčių rūbus skalbiu atskirai, ta prasme tik jų, nuo pat gimimo skalbimo mašina ir vaikams skirtais milteliais, be jokių minkštiklių. Jei būna nedaug, skalbiu bendrai su mūsiškiais ax.gif , bet tada vistiek naudoju vaikiškus skalbimo miltelius
*Savana*
Aš mažylio drabužėlius pradėjau skalbti kartu su savaisiais kai jam buvo apie metukai smile.gif
gudriukas
[COLOR=red]as taip pat mazosios rubelius nuo puses metuku skalbiu kartu su savaisais.. ax.gif na aisku jei jau jos drabuzeliu buna,tat skalbiu juos vienus,taciau su milteliais ir minkstikliu kuriuos naudoju ir saviesiems.... smile.gif
siguliukas17
Dazniausiai skalbiu atskirai, bet jei dug vietos yra tai ideda ka nors ir savo.
kirbe
Nuo metuku skalbiu su savais drabuziais...
TOCAMI
nuo antro mėnesio skalbiau paprastais milteliais su papildomu skalavimu, o nuo metukų net šios programos nejungiu, užtenka įprasto skalbimo. alergijos neturim.
milkshake
Skalbiu iki siol atskirai ir su vaikiskais skalbimo miltukais
condoleeza
Skalbiu atskirai. Naudoju "Neutral" miltelius. smile.gif
Erinata
kazkur nuo metuku smile.gif
dialex
skalbiu atskirai todel kad daug prirenku ..bet su vienais milteliais ir maziaus ir savo ...kurie nekvepia arba su perwool skystu ...labai nepernesu kai nueinu kur , o kazkas su ariel ar kokias kitais"kvepianciais "taip kad ir nosis uzsiriest gali ir akis asarot pradeda ...matyt perduozuoja zmones milteliu ...
Gemini II
gal nuo kokiu 4men skalbiu su savo rubais ir iprastais milteliais
Berry22
Visko būna,bet dažnai skalbiu tik vaiko ir tik su tam skirtais milteliais,bet jei tik keli rūbeliai nešvarūs tai sudedu kartu su savais,nemanau kad čia tragedija,net ruošiuosi skalbi juos taip visada ,tik šita poka užbaigsiu ir vsio smile.gif
Vaidotė
Aš vis dar skalbiu atskirai su vaikų drabužiams skirtais milteliais.Ir patalynę skalbiu atskirai.
Kikina
aš ir dar skalbiu atskirai su vaikiškais milteliais, ir dar taip skalbsiu smile.gif
^Braškytė^
QUOTE(Kikina @ 2009 03 18, 12:54)
aš ir dar skalbiu atskirai su vaikiškais milteliais, ir dar taip skalbsiu smile.gif
*

o kam ? jei vaikas nealergiskas ax.gif

idomu
as viska skalbiu su vaikiskais milteliais arba tokiais ant kuriu yra uzrasas sensitive , nes maniskis alergiskas labai doh.gif
dijanute
nuo metuku skalbiu su visais drabuziais mirksiukas.gif
Raske80
Mes irgi mazdaug nuo metuku visus rubelius pradejom skalbti kartu,nors ir yra siek tiek alergiska,bet stengiuosi naudoti priemones "sensitive" smile.gif
Mamamvika
mes tai skalbiames atskirai su bobu ir su lenoru vaikams. siaip mastau pereit visai seimai, kai baigsis musu priemones ir plaut su jautriai odai skirtomis priemonemis, nes mums nepakenks, o be to ir vaikas priprates bus. kiek girdejau atveju, kai pakeitus skalbimo priemones vaikus suima alergijos verysad.gif
elenuxus
Jau pradejau skalbti ir kartu.Iki metu atskirai, o dabar jau tiek to...naudojam milteliusBOBAS.
olesyte
skalbiu atskirai su sensitive milteliais, alergiska, nors jau paskutiniu metu lyg ir nesimato isberimu, bet dar ilgai skalbsiu taip.
ohoho
nuo 3 men skalbiu atskirai ir rekomenduoju skysta skalbikli- zymiai paprasciau, geriau issiskalauja. Ir jokiu alergiju! Jei vaikas nealergiskas, kam save apsunkint? Tuoj eis i darzeli, kur is viso nezinosit, nei ka valgo, nei ka geria, nei kokioj patalynej miega g.gif
lelka
As irgi nuo metuku kartu 4u.gif
bus_ka
As kartu neskalbiu, turim tu drabuzeliu, tai prisirenka greit, nebent koki savo apatini drabuzi ikisu i maziuko skalbinius.
ngabrielyte
Kartu skalbiame su savais nuo 1,5m
Treciadiene
Aš kartu skalbiu gal nuo 8 mėnesių. Tik perskalauju dar kartą papildomai.
bonitute20
sveikos,,, is pradziu skalbiau gal kokius metus su vaikiskais, po to pradejau skalbt su savo milteliais, tai teko vel gryzti prie vaikisku nes isimete alergija... g.gif
tviga
O man dažniausiai saviems drabužiams vietos nelieka, nes kai auga du berniukai labai greit prisikaupia nešvarių drabužėlių ypač kai dabar lauke tiek balų rolleyes.gif ir nei vienos ramiai apeiti neįmanoma būtinai reikia įlipti ir patrepsėti biggrin.gif
Amil'a
As nuo kokiu 4 menesiu pradejau skalbti kartu su savais rubais.
pukuotukas
labai greitai jos rubu prisikaupia nebent pora savo ka imetu seip tik jos ir skalbias o kad nebijau jau jau ka imesti kartu gal nuo kokiu 8 men ax.gif
jovitti_
Suneliui jau metukai, bet as jo rubelius skalbu atskirai, nelabai norisi det prie bendru, o ir taip tu rubeliu jo prisikaupia greitai 4u.gif
lanvita
Nelabai atsimenu nuo kada, gal nuo metu kokiu, bet tik su svaresniais savo, o kartais ir vien vaiko pakanka bigsmile.gif .
aureku
mazdaug nuo metuku, bet daugiausia buna jos drabuzeliu, kartais imetu ka nors kartu. smile.gif
orcheja
Pa mus irgi prisikaupia dukreles rubeliu daug ir greit, tai galima sakyti skalbiam atskirai, nors jei telpa imetu dar ir savo rubeliu ar patalynes smile.gif
tiregi
Vaikų drabužėlius iki metukų beveik skalbiau su Neutral, o paskui pabandžiau su kitais, jokios reakcijos nebuvo, tai ir skalbiu su savais. Aišku, perku geresnius skalb. miltelius, jokių lenorų nenaudoju... Kažkaip man jie nepriimtini... ax.gif Prisikaupia greit, kažkaip norisi kasdien švariai rengt, tai ir skalbimo būna...
kkkrista
Nuo metuku mazdaug skalbiu kartu su seimos drabuziais ax.gif
iki metuku skalbiau su Bobas. ax.gif
Daugiaziede
Man malonu vaikucio rubus skalbti atskirai ir savo rankomis smile.gif
dideee
[skalbiu atskirai su Neutral skystu skslbikliu.]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.