as nuo 1 metu kartu ir tuo paciais milteliais. o kam jau dabar atskirai? nebent jusu jau labai kokiam mazute drabuziai
Kai pamaciau, jog maniskes visai neberia, pradejau jos rubelius skalbti su "suaugusiusiju" skalbikliais. Aisku, kad atskirai! Jau vien tik, ka reiskia tetes nesvarus skalbiniai...
Kartu drabuzelius skalbiu panasiai nuo 1met.
Skalbiu kartu su visais nuo 1,5 m
as pradejau kartu su savo rubais skalbti nuo 1 m .
O as skalbiau su skalbimo masina nuo pat gimimo,is pradziu ukisko muilo vietoj milteliu pritarkavus ipildavau,o po 2 ar 3 menesiu ,miltelius naudodavau
pirmais mėnesiais dukrytės rubelius skalbiau atskirai su vaikams skirtais milteliais.... gal nuo kokių 6mėn. gal truputuką vėliau pardėjau skalbt su visais bendrai
skalbiu atskirai,bet miltelius ir minkštiklį tą patį naudoju
Jau kurį laiką skalbiau su įprastais milteliais, bet kai pasireiškė alergija nuo neaišku ko, tai vėl grįžau prie vaikiškų. Jei prisikaupia didelė krūva, tai skalbiu atskirai, jei maža- kartu su savo palaidinukėm kokiom ar pan. Nors aš labiau linkus skalbinius rūšiuot pagal spalvas ar medžiagą
Papildyta: QUOTE(ausriukas1978 @ 2009 01 22, 20:07) O as skalbiau su skalbimo masina nuo pat gimimo,is pradziu ukisko muilo vietoj milteliu pritarkavus ipildavau,o po 2 ar 3 menesiu ,miltelius naudodavau Yra pirkti jau pritarkuotų ūkiško muilo drožlių (Ringuvos). Bet geriau mano manymu skystas neutralus skalbiklis, lengviausiai gal išsiskalbia iš rūbelių
kaskur nuo 6 men.
Abiejų dukryčių rūbus skalbiu atskirai, ta prasme tik jų, nuo pat gimimo skalbimo mašina ir vaikams skirtais milteliais, be jokių minkštiklių. Jei būna nedaug, skalbiu bendrai su mūsiškiais
Aš mažylio drabužėlius pradėjau skalbti kartu su savaisiais kai jam buvo apie metukai
[COLOR=red]as taip pat mazosios rubelius nuo puses metuku skalbiu kartu su savaisais..
Dazniausiai skalbiu atskirai, bet jei dug vietos yra tai ideda ka nors ir savo.
Nuo metuku skalbiu su savais drabuziais...
nuo antro mėnesio skalbiau paprastais milteliais su papildomu skalavimu, o nuo metukų net šios programos nejungiu, užtenka įprasto skalbimo. alergijos neturim.
Skalbiu iki siol atskirai ir su vaikiskais skalbimo miltukais
Skalbiu atskirai. Naudoju "Neutral" miltelius.
kazkur nuo metuku
skalbiu atskirai todel kad daug prirenku ..bet su vienais milteliais ir maziaus ir savo ...kurie nekvepia arba su perwool skystu ...labai nepernesu kai nueinu kur , o kazkas su ariel ar kokias kitais"kvepianciais "taip kad ir nosis uzsiriest gali ir akis asarot pradeda ...matyt perduozuoja zmones milteliu ...
gal nuo kokiu 4men skalbiu su savo rubais ir iprastais milteliais
Visko būna,bet dažnai skalbiu tik vaiko ir tik su tam skirtais milteliais,bet jei tik keli rūbeliai nešvarūs tai sudedu kartu su savais,nemanau kad čia tragedija,net ruošiuosi skalbi juos taip visada ,tik šita poka užbaigsiu ir vsio
Aš vis dar skalbiu atskirai su vaikų drabužiams skirtais milteliais.Ir patalynę skalbiu atskirai.
aš ir dar skalbiu atskirai su vaikiškais milteliais, ir dar taip skalbsiu
as viska skalbiu su vaikiskais milteliais arba tokiais ant kuriu yra uzrasas sensitive , nes maniskis alergiskas labai
nuo metuku skalbiu su visais drabuziais
Mes irgi mazdaug nuo metuku visus rubelius pradejom skalbti kartu,nors ir yra siek tiek alergiska,bet stengiuosi naudoti priemones "sensitive"
mes tai skalbiames atskirai su bobu ir su lenoru vaikams. siaip mastau pereit visai seimai, kai baigsis musu priemones ir plaut su jautriai odai skirtomis priemonemis, nes mums nepakenks, o be to ir vaikas priprates bus. kiek girdejau atveju, kai pakeitus skalbimo priemones vaikus suima alergijos
Jau pradejau skalbti ir kartu.Iki metu atskirai, o dabar jau tiek to...naudojam milteliusBOBAS.
skalbiu atskirai su sensitive milteliais, alergiska, nors jau paskutiniu metu lyg ir nesimato isberimu, bet dar ilgai skalbsiu taip.
nuo 3 men skalbiu atskirai ir rekomenduoju skysta skalbikli- zymiai paprasciau, geriau issiskalauja. Ir jokiu alergiju! Jei vaikas nealergiskas, kam save apsunkint? Tuoj eis i darzeli, kur is viso nezinosit, nei ka valgo, nei ka geria, nei kokioj patalynej miega
As irgi nuo metuku kartu
As kartu neskalbiu, turim tu drabuzeliu, tai prisirenka greit, nebent koki savo apatini drabuzi ikisu i maziuko skalbinius.
Kartu skalbiame su savais nuo 1,5m
Aš kartu skalbiu gal nuo 8 mėnesių. Tik perskalauju dar kartą papildomai.
sveikos,,, is pradziu skalbiau gal kokius metus su vaikiskais, po to pradejau skalbt su savo milteliais, tai teko vel gryzti prie vaikisku nes isimete alergija...
O man dažniausiai saviems drabužiams vietos nelieka, nes kai auga du berniukai labai greit prisikaupia nešvarių drabužėlių ypač kai dabar lauke tiek balų
As nuo kokiu 4 menesiu pradejau skalbti kartu su savais rubais.
labai greitai jos rubu prisikaupia nebent pora savo ka imetu seip tik jos ir skalbias o kad nebijau jau jau ka imesti kartu gal nuo kokiu 8 men
Suneliui jau metukai, bet as jo rubelius skalbu atskirai, nelabai norisi det prie bendru, o ir taip tu rubeliu jo prisikaupia greitai
Nelabai atsimenu nuo kada, gal nuo metu kokiu, bet tik su svaresniais savo, o kartais ir vien vaiko pakanka
mazdaug nuo metuku, bet daugiausia buna jos drabuzeliu, kartais imetu ka nors kartu.
Pa mus irgi prisikaupia dukreles rubeliu daug ir greit, tai galima sakyti skalbiam atskirai, nors jei telpa imetu dar ir savo rubeliu ar patalynes
Vaikų drabužėlius iki metukų beveik skalbiau su Neutral, o paskui pabandžiau su kitais, jokios reakcijos nebuvo, tai ir skalbiu su savais. Aišku, perku geresnius skalb. miltelius, jokių lenorų nenaudoju... Kažkaip man jie nepriimtini...
Nuo metuku mazdaug skalbiu kartu su seimos drabuziais
iki metuku skalbiau su Bobas.
Man malonu vaikucio rubus skalbti atskirai ir savo rankomis
[skalbiu atskirai su Neutral skystu skslbikliu.]
|