maniskis irgi megsta paziuret sita filmuka,bet kai paziurejau zaislu kainas parduotuvej tai fantazija atsoko
Mano vyresnioji nelabai mėgsta šio filmuko, o mažiukei patinka, bliuzkute turi ir tapkytes su Upse Deize ir Igliu pigliu
O žaisliukus pati jai nuneriu
Idomu, ar metuku mergaitei butu idomus sitie herojai?
QUOTE(niutkins @ 2009 11 22, 20:47) Parodykit multika, jei bus idomu, tada gal ir zaisliukai sudomins
labai patinka sis filmukas, ir zaislu kaledoms senelis saltis zadejo parnesti, manau kad verti demesio filmukai, kaip ir teletabiai, nors anksciau nesuprasdavau as ju, bet vaikams patinka, o tai svarbaissia.
QUOTE(deluxe @ 2009 11 12, 14:28) maniskis irgi megsta paziuret sita filmuka,bet kai paziurejau zaislu kainas parduotuvej tai fantazija atsoko mes turim knygute su paslapciu sodo herojais. Tik toje knyguteje paspaudus girdisi visokie garsai...tai maziui, kuriam 1,3 metuku be galo ji patinka...o filmukus kai rodo, tai ziuri akytes isputes...tik ne visada iki galo isbuna...pradeda raitytis...(neislaiko tiek ilgai demesio).kaledoms nupirkom Igli Pigli kalbanti...pazuresim...
Idekit kokia nuoroda, kur yra snekanciu ir dainuojanciu siu personazu
Mano mažylei metukai ir trys mėnesiai, tai Paslapčių sodą laaaaabai žiūri
Na mums 10 men, su upsy daisy zaidzia kaip su paprasta lelyte, tyrineja akytes, plaukucius ir pan
QUOTE(pra @ 2009 11 25, 13:54) mes turim knygute su paslapciu sodo herojais. Tik toje knyguteje paspaudus girdisi visokie garsai...tai maziui, kuriam 1,3 metuku be galo ji patinka...o filmukus kai rodo, tai ziuri akytes isputes...tik ne visada iki galo isbuna...pradeda raitytis...(neislaiko tiek ilgai demesio).kaledoms nupirkom Igli Pigli kalbanti...pazuresim... Na as paprasta nupirkau pradziai, siaip pradzioj varte,bet jau atsibodo. Gal todel kad su opse deize nupirkau, sake,kad nori iglio piglio O siaip maniskis tai jau mintinai moka filmuko gala, nu kai visi eina miegoti tik iglis piglis ne. Tai taip juokinga kai pradeda kartoti
Mano mažiukė Paslapčių sodo gerbėja
Mums labai patinka ir paslapciu sodo gyventojai
Na, mes irgi laaaaabai didelės Paslapčių sodo gerbėjos.
Db labai ieškau, kur nusipirkt Opsė Deizę. Gal žinot gerų variantų? Turim giminių Airijoj, tai gal geriau siųstis iš ten? Pasidalinkit patirtimi
dekinga paslapciu sodui kaip nezinau kam. kai tik isgirsta muzikele, tai viskas,vaiko nera.per ta pusvalandi galiu net iseiti is namu,net npastebi. ziuri net issiziojes.
kauno akropolyje maciau pirkti igli pigli,bet pagailejau 50lt nes nelabai dar maniskis zaidzia.jis tik meto viska.bet kai paaugs,tai tikrai nupirksiu. Papildyta: p.s. neitema gal, bet ziuri ir teletabius, bet tie greit atsibosta
Kalėdų Senelis atnešė mažajai Upsę Deizę, kur galima nurengti drabužėlius, nepasakyčiau, kad dukrytė su ja žaistų, teletabiai daug labiau domina. Nors filmuką žiūri mielai, tik pradžioje labai Pontepinų bijojo, nes ten vienas ūsuotas
Nors manoji ir pasižiūri Paslapčių sode (kai buvo mažesnė, apie 2- 3 metų, tai labai patiko), tėtis specialiai nupirko visą komplektuką herojų, bet ji nežaidžia su jais.
mes ir paslapciu sodo gerbejai
Sunutis labai myli "Paslapciu sodo herojus". Nupirkom knygute grojancia, tai labai ilgai is ranku nepaleido. Dabar dar pagroja laiks nuo laiko. O kai Kaledų senelis atnese grojancius pliusinius Opsi Deizi, Meka Peka, ir Igli Pigli, tai buvo pats geriausias variantas. Ir dabar nuolat zaidzia, labiausiai megstami zaislai
O as nepirkau. nusprendziau pati padaryti Meka Peka, tik nemazai laiko uztrukau.
paemiau pusvilnonius siulus. ugis isejo apie 17cm. nemazas. sesers sunus, gaves toki gimtadieniui buvo labai laimingas, puole visiem rodyt, o paskui nubego migdyt ![]() ![]()
Labai zaidzia turim minkstus upse deize, ihli pigli ir palstmasiniu rinkinuka upse, igli, meka peka ir timblinbukus
maniškis gavo meką peką - kur tau - neįdomus
aš dar magnetus darysiu paslapčių sodo ir dėlionę
Mano maziui nepatinka ,,Paslapciu sodo" filmukai, jei pasiziuri, tai trumpai, nesulaiko jo demesio tos lelytes ir zaisliukai, nei knygeles, kiek siuliau zaislu parduotuvese, knygynuose, ne neziuri, o va, teletabiai tai
Knygeles mano dvimetukui patinka enciklopedines, su skaiciais, pamokancios, arba nuotykines
Musu maziu tai sio filmuko gerbejas, medalis tiem kas ji sukure, nes mes be sio filmuko turbut nevalge liktume
Gal žinote kur Vilniuje galėtume nusipirkti grojančią Upsę Deizę?
QUOTE(grapus @ 2010 04 29, 11:00) O Žaislų planetose jau nebėra? Aš saviškei grojantį Iglį Piglį nupirkau 9 mėnesių, tai nuo tada iki dabar yra pats mylimiausias minkštas žaislas, net už FP šuniuką mylimesnis. Baterijas jau nebežinau, kiek kartų keitėm.
mano dukrytei patinka tik opse deize jai knygeleje nera deizes neidomu turim nemazai knygeliu tai kai einam pietu ir nakties miegelio visada perskaitome visas
QUOTE(grapus @ 2010 04 29, 21:40) O maniškė būtent Piglį labai myli
Mano panelė irgi išprotėjus dėl paslapčių sodo
O as ieskau negrojancios Deises, bijau, kad grojanti bus per sunki, baterijas dar praris ar uzsigaus, norisi dideles ir minkstos
Papildyta: QUOTE(artist_e @ 2010 02 17, 00:12) O as nepirkau. nusprendziau pati padaryti Meka Peka, tik nemazai laiko uztrukau. paemiau pusvilnonius siulus. ugis isejo apie 17cm. nemazas. sesers sunus, gaves toki gimtadieniui buvo labai laimingas, puole visiem rodyt, o paskui nubego migdyt ![]() ![]() ![]() koki grazu padarei, saunuole
Ačiū,Vijana.
esu dar sau (ir sūnėnui) pažadėjus Upsę Deizę, bet dar vis morališkai ruošiuosi. nesusiguli vaizdas galvoj ir siūlų tinkamų kažkodėl savo begalinėj krūvoj nerandu jaučiu spės vaikas užaugti kol prisiruošiu QUOTE(artist_e @ 2010 05 05, 12:58) Ačiū,Vijana. esu dar sau (ir sūnėnui) pažadėjus Upsę Deizę, bet dar vis morališkai ruošiuosi. nesusiguli vaizdas galvoj ir siūlų tinkamų kažkodėl savo begalinėj krūvoj nerandu jaučiu spės vaikas užaugti kol prisiruošiu
maniskei 4 metukai, na siuo metu paslapciu sodo zaislu manija jai
|