Neperseniausiai per televizija pradėtas rodyti "Paslapčių sodas" ,kaip žinia pasirodė ir žaisliukai šia tema.Vat ir idomu pasidarė,ar kas turit,kur pirkot.Ir svarbiausiai ar idomu vaikams?Ačiu už atsakymus.
Maciau pirkti "Zaislu planetoje" Iglis Piglis (berods 79 lt) Upsy Daisy (kaina panasi) lyg ir Mekas Pekas yra, traukinukas.. Zodziu, rasti galima, o kaip vaikams tai nezinau, nes nepirkom. Planavom kartu su vyresniaja tuos zaislus apziuret, jei isikabintu (musiske, jeigu kas patinka - puola buciuot, myluot) tai nupirktume. Aklai pirkti nenorejome, nes brangoka.
QUOTE(Jura_j @ 2009 01 11, 15:36) Maciau pirkti "Zaislu planetoje" Iglis Piglis (berods 79 lt) Upsy Daisy (kaina panasi) lyg ir Mekas Pekas yra, traukinukas.. Zodziu, rasti galima, o kaip vaikams tai nezinau, nes nepirkom. Planavom kartu su vyresniaja tuos zaislus apziuret, jei isikabintu (musiske, jeigu kas patinka - puola buciuot, myluot) tai nupirktume. Aklai pirkti nenorejome, nes brangoka. QUOTE(kilka @ 2009 01 09, 21:09) Neperseniausiai per televizija pradėtas rodyti "Paslapčių sodas" ,kaip žinia pasirodė ir žaisliukai šia tema.Vat ir idomu pasidarė,ar kas turit,kur pirkot.Ir svarbiausiai ar idomu vaikams?Ačiu už atsakymus. Nu, kaip jau nebandysi Šiaip, kasdienybėje žaisti, nežaidžia, tik miegui QUOTE(Kačia @ 2009 01 11, 16:05) QUOTE(Limcamca @ 2009 01 11, 17:41) Nu, kaip jau nebandysi Šiaip, kasdienybėje žaisti, nežaidžia, tik miegui Geeras,tik vat kiek teko girdėt kainos biski kanda.
Prašom mamukai drasiau dalintis patirtim,ant nosies gimtadienis reik apsisprest ar verta
QUOTE(kilka @ 2009 01 11, 13:40) Pirkom dukrai Opsi Deize su muzikele,tai mokėjom 69 lt.buvo negrojanti 10 lt.pigiau o maži pliušinukai po 29 lt.,tai čia Akropolį,o Big maxei mačiau visi veikėjai nedidukai plasmasiniai 58 lt. ir buvo traukinukai,vienu žodžiu pasirinkimas didelis
turim igli pigli berods 59 moketa,nepasakysiu tikslai,grojantis,vaikas labai ji myli
Turim Upsy Deise
Turime ir mes to džiaugsmo Mėgiamiausias dukrytės žaislas yra Upsy Daisy. Užsakiau ją iš UK, tai pirkome tokį variantą su lovyte. Ta lovytė groja, važinėja, yra antklodėlė, o Upsy Daisy tai pliušinė, bet akutės plastikinės, tai užsimerkia ir atsimerkia. Mažajai labai patinka tai Dar turime kalbantį Makka Pakka ir mažiuką Tomblibuką, tai su šitais mažiau žaidžia, bet irgi patinka, ypač Makko Pakko dainelė QUOTE(Trolėmolė @ 2009 01 13, 13:02)
Mano berniukui sitas filmukas nerealiai patinka. Pripirkau knyguciu, figureliu, magnetuku, bet ziuriu jau persistengiau. Tai kelis noriu parduoti uz tiek pat kiek ir pirkau, viskas mano albume
O as nebenoriu kad tie herojai nuliptu is ekrano.... tegu lieka jie geriau televizoriuje. noretu manoji tai tikrai, bet gal kokiam menesiui geriausiu atveju, taip buvo su visiai tabiais, lazzy town herojais, tai dabar pamaloninu ja su paslapciu sodo rubeliais, labai nori jais puostis, bliuskute viena jau ir baigiam isaugt, o atiduot jos ne uz ka nenori! Kinuka ta ziurim vakare, preis miega (visad irasau) nes anksti ryte jis man visai ne i tema.....Taip ir su vis populiarejancia Dora , nebus lelytes, nes turim dvirati su kurpine, o Dora tegu lieka televizoriuje....
As pirkau saviskei lelyte Upsi Deize. Zaislu planetoje yra dvieju tipu didesnes tos lelytes nuo 12men ir nuo 18 men. Nuo 18men tai pasiuta is tokios svelnios medziagytes, tai brangi -60lt, o nuo 12 men tai is tokios lygios - kaina 40lt. Kadangi maniskei visiskai tas pats is ko pasiuta, tai pirkau ta pigesne. O dar pries kaledas nuolaidos isiprasiau, tai uz 35lt. Tai dar pakenciama kaina. O siaip myli ji ta lelyte. Ir lelyte ta graziai pasiuta.
aš parsisiunčiau iš amazon.co.uk upsy daizy ir igli,
va tokius ![]() ![]() dukrytei labai patinka,dažnai su jais žaidžia
mes turim upse daise tai mums irgi labai tnka, bet tik tada kai filmuka ziurim, daugiau demesio jai nerodo
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 01 13, 11:02) Kokiam amziui, tas kilimelis skirtas?
Mamos gal kam reikia knyguciu, isparduodu savo berno nes visiskai nesidomi
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 01 13, 11:02) kiek norit uz ta kilimeli?? kokiam jis amziui? ir ka jis daro galit placiau papasakoti
yra pirkti megoj,limpopo parduotuvej iglis piglis,nusipirkom maziuka,dar didelis buvo
Na, mes irgi apsipirkome is sitos serijos, tai kai kurie labai patiko, kiti siaip. Kadangi mano vyresnysis jau toks kaip ir didokas sitam reikalui, o mazius gal kiek dar zioplokas, tai is visko, ka turime, maziui labiausiai patinka mazu knyguciu rinkinys (ten 6 mazos knygutes apie filmuko herojus), grojanti knyga apie Pinky Ponky ir medinis Ninkis nonkis (nes ji visa isardyti galima). Vyresniajam patiko rinkiniai su magnetukais (yra magnetinis lapas, o ant jo delioji magnetukus su herojais). Dar turim nusipirke figureliu rinkini, plastmasini ninki nonki, zurnalu, knyguciu spalvinimui - tai vyresniajam gal jau nebe lygis, o maziui dar paugeti reikia. Is minkstu turime netycia priklydusi tomblibuka - tai is pradziu labai dziaugesi, bet dabar sedi ir niekas i ji demesio nebekreipia. Aj, tiesa, dar turime Upses Deizes pirstine vaidinimui - tai sita kaip kada. Kartais reikia, kartais guli kur numesta....
Galiu pasidalinti patirtim.Pradžioj turėjom tik mažu pliušinuku,juo pakeitė dovanoti dydesni,kalbantys grojantys.Bet pats geriausias yra kalbantis,šokantis,žaidžiantis interaktyvusis Iglis Piglis.Kaina jo nemaža 38 sv.,bet labiausiai pasiteisines iš šitos serijos žaislas.Vaikas niekam neduoda su juo žaisti,pliušinukai liko pamiršti
niu mes irgi "in the night garden" gerbejai
QUOTE(ugniukas @ 2009 03 11, 13:45) niu mes irgi "in the night garden" gerbejai Dėl kainu tai QUOTE(kilka @ 2009 01 09, 20:09) Neperseniausiai per televizija pradėtas rodyti "Paslapčių sodas" ,kaip žinia pasirodė ir žaisliukai šia tema.Vat ir idomu pasidarė,ar kas turit,kur pirkot.Ir svarbiausiai ar idomu vaikams?Ačiu už atsakymus. Kadangi mano mazoji,neziuri sio multiko,kiek beijungiu rytais vis liepia kita vaikam perjungt
Sveikutes,mano dukrai 1.4men ta filmuka ziuri su malonumu,turime Upsy Daisy ir Makka Pakka psliusinukus,tai ji su jais visa diena gali vaiksiuoti,,bet idomu tai,kad su dviem iskart,einam meguoti pradeda ieskoti zaisliukus ir tik tada i lovyte
Turime dvi serijas lietuviu kalba iraseme i diska tai jau pakartoja zodzius,jau zino kas bus toliau ir bando aiskinti mums
sio filmuku zaisliuku manoji tai niekam neduotu, bet pati irgi nebesidomi
Kur Lietuvoj rasti Upsy Deisy,niekur nerandu
KAD NERANDU KLAIPEDOJE?
MAN SI LELYTE LABAI PATINKA
Manajai 3 su trupučiu. Pirmoji į namus atkeliavo Upsė Deizė
šiaip kai išsinešėm į miestą, sukėlėm kelių vaikų pavydus- visi puolė griebti manajai iš rankų žaislus, o mamos puolė klausinėti, kur gavom
mūsiškė labiausiai susižavėjusi plastikinėmis figurėlėmis, tuos pliušinius pačiupinėjo, bet nusprendė palikti parduotuvėj.
O gal kas atsizaidet ir galetumet perleisti sokancia ir dainuojancia Upsy Deize? Paskutinemis dienomis mazoji ypatingai susidomejo sia heroja ir vis siuncia jai bucinukus, tai taip noretusi jai suveikti si zaisliuka
Musu dukryte irgi labai megsta sita filmuka, ir siandiena nusipirkom ir mes pliusine Upse Deize kaip tik netycia maxsimoje radom ir dar 40 proc nuolaida
labai noretume kalbancios Upses gal zinote kur Klaipedoje ja rasti ?
[quote=uogelle,2009 01 13, 01:29]
Turime ir mes to džiaugsmo Mėgiamiausias dukrytės žaislas yra Upsy Daisy. Užsakiau ją iš UK, tai pirkome tokį variantą su lovyte. Ta lovytė groja, važinėja, yra antklodėlė, o Upsy Daisy tai pliušinė, bet akutės plastikinės, tai užsimerkia ir atsimerkia. Mažajai labai patinka tai Dar turime kalbantį Makka Pakka ir mažiuką Tomblibuką, tai su šitais mažiau žaidžia, bet irgi patinka, ypač Makko Pakko dainelė laba norejau paklausti kiek jum kainavo uzsisakius nusipirkti? buciau dekinga jai kuri nors mama turinti parduoti koki nors heroju parasytu man y az
Turime grojantį ir kalbantį Iglį Piglį, iš minkštų žaisliukų pats mylimiausias
maniškė gimtadieniui gaus Upsy daisy su lovele važinėjančia ir šeimininkės ieškančia.dar norėčiau iglį piglį šokantį nupirkti, bet nepigūs jie
na as mazukiai jau taip pat suradau opsi deisi su lovele bei igli pgli
kainos tai ne tik ikast bet ir praryt gali
O kur ir kokių rūbelių, aksesuarų pirkote su šiais herojais?
aš daug ką perku www.vaikudrabuziai.lt, tik internete jie mažai išsidėję, reikia arba pas juos ateiti į parduotuvę arba užklausti, labai daug visko turi su paslapčių sodu. pvz dvejos pėdkelnės 17 lt kainuoja su upse deize, bliuskutės apie 20 lt, aš pirkau komplektuką sarafanas ir bliuskelė apie 40 lt mokėjau - na pusėtinos visai kainos... daug apatinių rūbelių iš čia pirkau, pižamyčių, vasarines pižamas (šortukai ir maikelė) mes nešioajm vasarą kaip kostiumėlius, nes nepavadinsi net pižamėle to rūbelio
aš irgi ten savo mažuliui su Paslapčių sodu nupirkau ten. lyg su igliu pigliu.
|