Sveikos. Mano vyras sako, jei turesim berniuka, bus Liudas. Neteko sutikt dar ne vieno zmogaus siuo vardu, tad manau, gan retas jis. Be to, man sis vardas nelabai patinka
Sakyciau visai grazus vardas. As uz
Man tai negrazus visai
man patinka
QUOTE(Amliva @ 2009 01 10, 16:06) Sveikos. Mano vyras sako, jei turesim berniuka, bus Liudas. Neteko sutikt dar ne vieno zmogaus siuo vardu, tad manau, gan retas jis. Be to, man sis vardas nelabai patinka Pilna vardo forma (Liudvikas) ilgoka, tai Liudas gal ir geriau Vardas nėra dažnas, turiu du pažįstamus, pavadintus ilguoju šio vardo variantu, bet trumpuoju - nė vieno.
Man negrazus. Skamba kazkaip labai nuobodziai, mazybine forma ne kiek ne geresne. Pazistu viena-is tikruju-letas, nuobodus, be jokio cinkelio vyrukas. Bet is kitos puses, jei pavarde ilga, tas vardas gali neblogai dereti, jei patinka tevams.
man labai gražus
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 10, 17:37) Pilna vardo forma (Liudvikas) ilgoka, tai Liudas gal ir geriau Vardas nėra dažnas, turiu du pažįstamus, pavadintus ilguoju šio vardo variantu, bet trumpuoju - nė vieno. kaip tik Liudvikas gražiau. kaip karalius, kaip Betovenas. o Liudas -- tik trumpinys.
Liudas - vardas kaip vardas. normalus, poretis
Grazu, vyriska, tikras vardas
Labai grazus vardas.As irgi uz Liudvika.
Duokit du vardus, viena vyras tegul sugalvoja, kita - tu ir bus ispresta problema
Man Liudvikas gražiau. (mano senelio buvo toks vardas)
man tai labai gražus vardas
liudvikas ok,o liudas..fui..
Visai nieko vardas,paprastas,elementarus
Man buvo visai neblogas vardas, net norėjau duot vyresnėliui. Bet atkalbėjo mama, visai netyčia. Jinai prisiminė, kaip pas juos klasėj buvo Liudvikas, tai jį vadindavo - Liudas bliūdas karvės šūdas
QUOTE(kauke26 @ 2009 01 11, 19:09) Duokit du vardus, viena vyras tegul sugalvoja, kita - tu ir bus ispresta problema Arba nedarysi Liudas man negražu
Liudas -
Man tai nelabai, gal todel, kad asocijuojasi su zodziu liudnas..
Vardas kaip vardas, bet ne vaikiskas, man jis toks lietuviskai liudnas
Visai nieko
O man irgi gražu
Primena Liudą Vasarį iš "Altorių šešėly"
gražus vardas. man jis labai vyriškas. yra tokia knyga "Altorių šešėlyje", man atrodo V.M. Putino. ten pagrindinis veikėjas Liudas Vasaris. labai romantiškas herojus...
Grazus vyriskas vardas,vienas is retesniu
Vienas is mano rinktu vardeliu berniukui, bet turim mergytes.
Man asmeniskai labai grazus QUOTE(polo @ 2009 01 11, 23:53) Man irgi geriau jau Liudvikas, o ir seneli irgi tokiu vardu turejau QUOTE(Noa @ 2009 01 13, 10:47) ...atkalbėjo mama, visai netyčia. Jinai prisiminė, kaip pas juos klasėj buvo Liudvikas, tai jį vadindavo - Liudas bliūdas karvės šūdas Liudas nepatinka visai
Labai grazus del asociaciju
Mano senelis buvo Liudvikas (vadino Liudu), mano uosvis Liudvikas (vadino Liudu) ir mano brolis Liudas. Man grazu
Man negrazus
Per grubus man kaip mazam vaikui
Liudas man sudaro liudno zmogaus ispudi....
O Liudvikas - grazhu
visai nieko
Nekoks...
Man grazus vardas. Mano dede Liudas, o mama Liuda. tad man iprastas grazus, nenuvalkiotas, trumpas vardas
mano pirmas draugelis (vyr. g) buvo Liudas (čia pirmoj klasėj)
Mūsų Liudukui 7.5mėn
Vaikystėje kieme buvo Liudas... Tai visi vaikai pravardžiavo Liudu - bliudu...
Geras vardas berniukui
man labai patinka
Labai gražus vardas
Aš už Liudviką. Beje, man ir mergaitei labai gražu- Liudvika
Man grazus vardas ir toks rimtas vyriskas. Gal todel,kad mokykloj buvo mokytojas tokiu vardu, tai labai patiko, buvo rimtas,samojingas,labai vyriskas.
Ir aš už Liudviką
Trumpas ir visai neblogas vardas berniukui
mes irgi auginam Liudvikutį pusės metų
Geras vardas
Liudas visai graziai skamba,o ir pilnas vardas man patinka Liudvikas pvz tik,kad jis man asocijuojasi nuo zodzio liudeti..
Asocijuojasi su knygos "Altorių šešėly" pagrindiniu veikėju Liudu Vasariu. Gražus vardas.
O man irgi gražus vardukas
|