Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Liudas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Amliva
Sveikos. Mano vyras sako, jei turesim berniuka, bus Liudas. Neteko sutikt dar ne vieno zmogaus siuo vardu, tad manau, gan retas jis. Be to, man sis vardas nelabai patinka schmoll.gif g.gif Kokia jusu nuomone apie si varda?
Leksa
Sakyciau visai grazus vardas. As uz thumbup.gif Liudas, Liudukas, Liudutis... Kodel gi ir ne. Net jei kas liutuku pavadins, tai irgi grazu bigsmile.gif Ir, kad retas, tai gerai, nes tie jau visokie Lukai ir Dominykai jau atsibode...
maybe24
Man tai negrazus visai ax.gif
Nieko sau
man patinka thumbup.gif
laukianti_stebuklo:)
QUOTE(Amliva @ 2009 01 10, 16:06)
Sveikos. Mano vyras sako, jei turesim berniuka, bus Liudas. Neteko sutikt dar ne vieno zmogaus siuo vardu, tad manau, gan retas jis.  Be to, man sis vardas nelabai patinka  schmoll.gif  g.gif  Kokia jusu nuomone apie si varda?
*

Pilna vardo forma (Liudvikas) ilgoka, tai Liudas gal ir geriau smile.gif O šiaip reikšmė tokia vyriška, tai kodėl ne?
Vardas nėra dažnas, turiu du pažįstamus, pavadintus ilguoju šio vardo variantu, bet trumpuoju - nė vieno.
ciuke
Man negrazus. Skamba kazkaip labai nuobodziai, mazybine forma ne kiek ne geresne. Pazistu viena-is tikruju-letas, nuobodus, be jokio cinkelio vyrukas. Bet is kitos puses, jei pavarde ilga, tas vardas gali neblogai dereti, jei patinka tevams.
l'eau
man labai gražus thumbup.gif
sena niekšė
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 10, 17:37)
Pilna vardo forma (Liudvikas) ilgoka, tai Liudas gal ir geriau smile.gif O šiaip reikšmė tokia vyriška, tai kodėl ne?
Vardas nėra dažnas, turiu du pažįstamus, pavadintus ilguoju šio vardo variantu, bet trumpuoju - nė vieno.
*

kaip tik Liudvikas gražiau. kaip karalius, kaip Betovenas. o Liudas -- tik trumpinys.
muminukas
Liudas - vardas kaip vardas. normalus, poretis smile.gif
Raile
Grazu, vyriska, tikras vardas thumbup.gif Gal tikslingiau pavadinti Liudviku, o jau susitrumpins reikalui esant kada panorejes....
Bahara
Labai grazus vardas.As irgi uz Liudvika. smile.gif
kauke26
Duokit du vardus, viena vyras tegul sugalvoja, kita - tu ir bus ispresta problema smile.gif As taip darysiu kai vaiku turesiu ir jeigu su vyru del vardu nesutarsim smile.gif
polo
Man Liudvikas gražiau. (mano senelio buvo toks vardas)
Isila
man tai labai gražus vardas blush2.gif
areida
liudvikas ok,o liudas..fui..
Averita
Visai nieko vardas,paprastas,elementarus blush2.gif
Noa
Man buvo visai neblogas vardas, net norėjau duot vyresnėliui. Bet atkalbėjo mama, visai netyčia. Jinai prisiminė, kaip pas juos klasėj buvo Liudvikas, tai jį vadindavo - Liudas bliūdas karvės šūdas doh.gif biggrin.gif Tai kažkaip iškart ir apsigalvojau - nutariau, kad per gražiai tas eilėraštis skamba biggrin.gif
HappyAngel
QUOTE(kauke26 @ 2009 01 11, 19:09)
Duokit du vardus, viena vyras tegul sugalvoja, kita - tu ir bus ispresta problema smile.gif As taip darysiu kai vaiku turesiu ir jeigu su vyru del vardu nesutarsim smile.gif
*

Arba nedarysi biggrin.gif Galvojau taip pat, kol neatėjo laikas iš tikrųjų apie vaiko vardą pagalvoti. Du variantai atkrito vien dėl pavardės ilgumo wink.gif

Liudas man negražu ax.gif
putlute
Liudas - thumbup.gif . labai gražus vardas biggrin.gif
yalissa
Man tai nelabai, gal todel, kad asocijuojasi su zodziu liudnas.. g.gif
Žanetyte
Vardas kaip vardas, bet ne vaikiskas, man jis toks lietuviskai liudnas ax.gif
Dykuma5
Visai nieko mirksiukas.gif
saldu kaip du medu
O man irgi gražu ax.gif

Primena Liudą Vasarį iš "Altorių šešėly" rolleyes.gif
TOCAMI
gražus vardas. man jis labai vyriškas. yra tokia knyga "Altorių šešėlyje", man atrodo V.M. Putino. ten pagrindinis veikėjas Liudas Vasaris. labai romantiškas herojus...
*baRboSa*
Grazus vyriskas vardas,vienas is retesniu thumbup.gif
Flirta
Vienas is mano rinktu vardeliu berniukui, bet turim mergytes.
Man asmeniskai labai grazus 4u.gif
Elba
QUOTE(polo @ 2009 01 11, 23:53)
Man Liudvikas gražiau. (mano senelio buvo toks vardas)
*

Man irgi geriau jau Liudvikas, o ir seneli irgi tokiu vardu turejau ax.gif

QUOTE(Noa @ 2009 01 13, 10:47)
...atkalbėjo mama, visai netyčia. Jinai prisiminė, kaip pas juos klasėj buvo Liudvikas, tai jį vadindavo - Liudas bliūdas karvės šūdas  doh.gif  biggrin.gif

Liudas nepatinka visai schmoll.gif O ir asociacijos buten su bliudu, nes kazkada ar tai darzelyje, ar tai mokykloje buvo vienas Liudas Bliudas... sorry ax.gif
Cuddle
Labai grazus del asociaciju smile.gif mano pusbrolis liudas, protingas, saunus ir geras biggrin.gif
Bijuna
Mano senelis buvo Liudvikas (vadino Liudu), mano uosvis Liudvikas (vadino Liudu) ir mano brolis Liudas. Man grazu mirksiukas.gif
Ginatrytia
Man negrazus schmoll.gif
_Kamuoliukė_
Per grubus man kaip mazam vaikui unsure.gif
Casual
Liudas man sudaro liudno zmogaus ispudi....
O Liudvikas - grazhu smile.gif
Errnyte
visai nieko smile.gif
sandddra
Nekoks...
Arvena
Man grazus vardas. Mano dede Liudas, o mama Liuda. tad man iprastas grazus, nenuvalkiotas, trumpas vardas 4u.gif
Ramunita
mano pirmas draugelis (vyr. g) buvo Liudas (čia pirmoj klasėj) ax.gif Man tai normalus vardas,nei lb gražus,nei negražus mirksiukas.gif
Sofija***
Mūsų Liudukui 7.5mėn smile.gif ,super vardukas ,labai dabar retas.Mes labai džiaugiamės šiuo vardeliu,o pravardę galima visiem vardam uždėti.Ir dar patariu mažiau klausyti kitų nuomonės, nes visiem neitiksi,svarbu,kad jums patiktų. smile.gif
*Liepa18*
Vaikystėje kieme buvo Liudas... Tai visi vaikai pravardžiavo Liudu - bliudu... blush2.gif ax.gif Vardukas gal ir nieko, bet pati tokio nesirinkčiau...
RitaRazi
Geras vardas berniukui 4u.gif Man patinka.
Sansara
man labai patinka thumbup.gif jei patiktų vyrui, būtų vienas iš kandidatų... deja smile.gif
auroryt
Labai gražus vardas smile.gif ,mano mažasis Liudvikas,visi vadina Liuduku,visi sako,kad labai gražus vardas thumbup.gif
***Žaltvykslė
Aš už Liudviką. Beje, man ir mergaitei labai gražu- Liudvika 4u.gif
deluxe
Man grazus vardas ir toks rimtas vyriskas. Gal todel,kad mokykloj buvo mokytojas tokiu vardu, tai labai patiko, buvo rimtas,samojingas,labai vyriskas.
GiedrėM
Ir aš už Liudviką thumbup.gif Buvo mano sąrašėlyje, kai rinkom sūneliui vardą mirksiukas.gif
daivazek
Trumpas ir visai neblogas vardas berniukui 4u.gif
jurda
mes irgi auginam Liudvikutį pusės metų
cameron
Geras vardas good.gif Mano draugės vaikas tokiu vardu, šaunus berniukas. Beje, jie gyvena JAV ir amerikonai šį vardą taria "Ludas" (jei kam aktualu).
JJ_M
Liudas visai graziai skamba,o ir pilnas vardas man patinka Liudvikas pvz tik,kad jis man asocijuojasi nuo zodzio liudeti..
zuvie
Asocijuojasi su knygos "Altorių šešėly" pagrindiniu veikėju Liudu Vasariu. Gražus vardas.
Piktukė
O man irgi gražus vardukas bigsmile.gif liutuku mažą vadinčiau ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.