Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Buteliukų žindukai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
Rituska
Maniškis negeria iš buteliuko, taigi perskaičius patarimus, norėčiau sužinoti kokie buteliukai geriausi? Dar įdomu kokios medžiagos soskė geriausia: latekso,silikoninė, guminė, o gal iš viso geiausiai puodelis su snapeliu...tad gal reikės pirkti ir bandyti pratinti...ačiu už patarimus.
Agnė
Visada naudojom tik Nuk žindukus, nes jie geriausiai atitinka mamos spenelio formą smile.gif
dange
QUOTE(Agnė @ 2005 07 24, 08:47)
Visada naudojom tik Nuk žindukus, nes jie geriausiai atitinka mamos spenelio formą smile.gif
*

Prie Avento reklamos parasyta tas pats mirksiukas.gif biggrin.gif
Maniskis gere is Avento ir tiko thumbup.gif Bet jei tavo mazylis "gurmanas", gali tekti pameginti ne vienos firmos zinduka, pazaisti su formomis ir medziagomis kol surasi tinkama. Sekmes 4u.gif
Zhiema
QUOTE(dange @ 2005 07 24, 08:23)
Prie Avento reklamos parasyta tas pats mirksiukas.gif  biggrin.gif
*

va butent smile.gif mes irgi naudojom tik avent produkciją - čiulptuką,buteliukus,pientraukį.. viskuo esu labai patenkinta, mano pupa irgi. Kai reikdavo trumpam palikti mažę, nusitraukdavau pienelio ir ji sėkmingai be pretenzijų jį gėrė iš avent buteliuko. Ten žindukai silikoniniai berods tik buna... o gal klystu g.gif bet kas man patiko tai tas "soskės" išplatėjimas, kad vaikutis buteliuką trauktų kaip krūtį, ta prasme dirbtų ne tik lupytes...
O avent magic cup naudojam ir dabar dar thumbup.gif iš pradžių nelabai patiko, nes matyt snapelis buvo per kietas (būna kelių kietumų), o kažkur nuo metų sėkmingai naudojam 4u.gif
nigrita
Mums labiausiai tinka "Love'n'care". Daug geriau pripažįsta nei "Avent".
adelyte
Sveiki,

As ne taip seniai susilaukiau trecio vaikelio, jam du menesiai. "Nuko" parduotuvei uztikau naujus buteliukus "Dr Brown natural flow", kurie truputi kitokie, turi viduj toki mechanizma, kuris neleidzia kudikiui pritraukti oro. Kai isbandziau si buteliuka, labai apsidziaugiau, nes tikrai akivaizdziai sumazejo pilvuko putimas, kas buvo labai didele problema. Tikrai siulyciau visoms pabandyti, man labai pasiteisino. Buteliukai, man rodos, yra amerikonu isradimas, todel turetu buti geros kokybes.
Paja
Abi dukrytės užaugo su NUK žindukais. Jie mums patiko. thumbup.gif
sigitulka
QUOTE(Rituska @ 2005 07 23, 12:14)
Maniškis negeria iš buteliuko, taigi perskaičius patarimus, norėčiau sužinoti kokie buteliukai geriausi? Dar įdomu kokios medžiagos soskė geriausia: latekso,silikoninė, guminė, o gal iš viso geiausiai puodelis su snapeliu...tad gal reikės pirkti ir bandyti pratinti...ačiu už patarimus.
*

Silikoniniai žindukai ilgiau laiko, man iš kaučiuko, berods, greitai išpursdavo, padidėdavo, todėl teko dažnai keisti. Silikoninį žinduką pavirini ir vėl tinkamas naudojimui.
Mes naudojom Avent žindukus daugiausia. Patiko, kad žindukai yra įvairių rūšių, t.y. su viena, dviem, trim skylutėm, ar su tokiu tarpeliu, kai pasukus buteliuką skystis bėga tai smarkiau, tai ne taip smarkiai.
Tiesa, gerų žindukų apatinė dalis turi turėti tokius ruoželius, pro kuriuos oras praeina, kai kūdikis valgo iš buteliuko. Svarbu tik nesmarkiai užsukti buteliuką, kitaip sunkiau traukti skystį.
Sėkmės mirksiukas.gif
AuDi-77
O mūsų mažius Avent žinduko nė į burną neėmė. Teko įsigyti kitą buteliuką. Tai buvo Nuk, kurį pasirinkom dėl minkščiausio žinduko. Nors man pats Avent buteliukas mielesnis. Dabar dairausi mikšto kaučiukinio žinduko, kurį galėčiau pritaikyti Avent buteliukui. Kažin, ar tai įmanoma?
aleksa
Mes irgi naudojam Avent buteliuką ir žinduką ir dar galim iš to buteliuko padaryti puoduką su snapelių.
bandem soske iš kaučiuko bet po savaitės ji pasidare kažkokia limpanti ir didele tai pakeitėm į silikonine firmos nuk vaikui ji patinka biggrin.gif
Ir dar mano vaikas nenori gerti iš puoduko su snapeliu kaip tik bandau duoti atsigerti jis pradeda rekti verysad.gif
Gulia
Mums geri AVENT ir CANPOL thumbup.gif drinks_cheers.gif
kartais CHICCO ax.gif
Kristyn
QUOTE(adelyte @ 2005 11 17, 18:57)
Sveiki,

As ne taip seniai susilaukiau trecio vaikelio, jam du menesiai. "Nuko" parduotuvei uztikau naujus buteliukus "Dr Brown natural flow", kurie truputi kitokie, turi viduj toki mechanizma, kuris neleidzia kudikiui pritraukti oro. Kai isbandziau si buteliuka, labai apsidziaugiau, nes tikrai akivaizdziai sumazejo pilvuko putimas, kas buvo labai didele problema. Tikrai siulyciau visoms pabandyti, man labai pasiteisino. Buteliukai, man rodos, yra amerikonu isradimas, todel turetu buti geros kokybes.
*

Visiskai pritariu su tavo atradimu...Pati gyvenu Amerikoje ir naudoju butent Dr.Brown buteliukus...Jie puikus!!! Dideliu pilvuko bedu kaip ir nebuvo...na siek tiek... ax.gif Kiek maciau labai nemazai cia mamu nesiojas situos buteliukus ir sekmingai is ju girdo savol leliukus...Tai gal ir tiesa,kad jie neblogi,jei jau nemazai mamau juos renkas...Maniskis kitu net neima...Bet cia gal ipratimo reikalas...Dziugu,kad ir Lietuvoje atsiranda siu buteliuku! biggrin.gif
matuko mamyte
QUOTE(adelyte @ 2005 11 17, 19:57)
Sveiki,

*

thumbup.gif mes juos naudojom nuo tada kai pradejau primaitinti.mums jie super! taip pat viska turim is avent! kokybe atitinka kaina thumbup.gif
Samanta
Mums patys geriausi AVENT thumbup.gif
Daivako
Mes iki 6 mėn. naudojom avent, o paskui kažkas atsitiko ir mažoji negėrė g.gif Nuo tada naudojam nuk firmos buteliukus su čiulptukais smile.gif
Simuko
Turiu ir Avent, ir Nuk firmu buteliukus ir zindukus. Siaip mano maze neisranki, bet naudoju Avent, man jis estetiskiau atrodo smile.gif O del zinduku silikoniniu tai tiesa, jie patvaresni ax.gif
ROMA'ntike
O mano mazyliui nelabai patiko AVENT,nes zindukas kietas,prisigaudo oro betraukdamas,pavargsta ir pradeda pykti..Tai as naudoju CANPOL.Pakolkas viskas thumbup.gif
WildFire
QUOTE(sigitulka @ 2005 11 25, 21:29)
Mes naudojom Avent žindukus daugiausia. Patiko, kad žindukai yra įvairių rūšių, t.y. su viena, dviem, trim skylutėm, ar su tokiu tarpeliu, kai pasukus buteliuką skystis bėga tai smarkiau, tai ne taip smarkiai.
*

Ir man patiko kad didelis rūšių pasirinkimas drinks_cheers.gif Plius jie man patraukliausiai atrodo...
JUrate2005
kodėl man neleidžia balsuoti? g.gif
JUrate2005
kodėl man neleidžia balsuoti? g.gif
xxzz
O mano vaikas tik Bebe Jou pripažino buteliukus, iš pradžių bandėm Avent bet jis nesuprato ka daryt su soske, negerdavo o kramtydavo. O tuos pripažino iš kart
rutulux
Dukrai prieš 8 meus pirkau Nuk, nes tuomet kažkaip negirdėjau apie Avent, na ir mažasis dabar su Nuk auga.
Jurgux
Mes naudojam Avent produkcija. Kol kas priekaistu neturiu schmoll.gif schmoll.gif
ladybird20
mes naudojam avent, ir dar neteko nusivilt biggrin.gif
rutulyte
Mes naudojam Canpol silikoninius ir mums patys yu.gif good.gif
Isila
Avent mum netiko, pakeitėm į Nuk, tai buvo geriau. bet NUK kažkaip su tom skylutėm ne kas. Ta pati skylutė nuo gimimo iki 6 mėn. Tia mano mažiui jau tos skylutės pasidarė per mažai. Nupirkom Can Pol, tiko ant nUK buteliuko ir forma tokia pati ir ta Air system skylutė yra thumbup.gif o ta skylutė kur valgyt didenės, tai vaikui pats tas thumbup.gif
ksida
aš tik už AVENT žindukus, kai gimė mažylis buvau nusipirkus BebeConfort buteliuką, atrodė stebuklingas, lenktas, vaikiukas oro neprisitraukia, bet š...., žindukus išbandėm įvairiausių firmų ir formų, bet schmoll.gif , tie žindukai kažkokie vienkartiniai, savaitę panaudojai ir jau gali mest lauk, nes įsitampo tai labai greitai.
o vat AVENT žindukai tai thumbup.gif , ilgai laiko ir neįsitampo. ant dėžutės parašyta, kad higienos sumetimais keisti, kas 3 mėn. thumbup.gif thumbup.gif
jekaterina
Canpol
menade
mes va pradėjom nuo prie Avent pientraukio buvusio žinduko,bet jo vaikas nė per kur į burną neėmė,tada pabandėm NUK ir dabar sėkmingai naudojam thumbup.gif
besiba
Isbandziau su maze turbut visus bent pas mus randamus ciulptukus ant buteliuku doh.gif , nes turimu Avento neime ne is tolo doh.gif - finale neime jokio doh.gif gerai, kad vienoj vaistinej radau bebe confort ciultuka thumbup.gif , beja jis tiko avent buteliukui thumbup.gif thumbup.gif tas ciulptukas guminis (kauciukinis), platus 4u.gif kitu nei guminiu, nei placiu neima...apie silikoninius net nesneku doh.gif doh.gif

AušraTa
Aš už Avent 4u.gif . Manau, kad patenkinta ir mažoji lotuliukas.gif .
miskouoga
Tiek pirmajai tiek antrajai dukrai siuliau tik Avent thumbup.gif
Sati
O mums Bebe Confort thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jolancike
Mes mylim Avent wub.gif thumbup.gif
majule
Mūsiškė nepripažįsta jokių kitų - tik AVENT rolleyes.gif
*CACA*
Labux
aš naudoju Avent buteliukus ir esu jais labai patenkinta. vienas iš didesnių privalumų, tai yra tai, kad jų kakliukas daug platesnis nei kitų buteliukų ir juos daug lengviau plauti.
O kas dėl čiulptukų, tai naudojam Avent ir Nuk. Kažkaip abeji mano zuikiui labai patinka. Tai Nuk turim dienai, o Avent nakčiai su šviečiančia rankenėle (kad naktį būtų gerai matyti kur čiulptukas guli).
natur
QUOTE(sigitulka @ 2005 11 25, 21:29)
Patiko, kad žindukai yra įvairių rūšių, t.y. su viena, dviem, trim skylutėm, ar su tokiu tarpeliu, kai pasukus buteliuką skystis bėga tai smarkiau, tai ne taip smarkiai.
Tiesa, gerų žindukų apatinė dalis turi turėti tokius ruoželius, pro kuriuos oras praeina, kai kūdikis valgo iš buteliuko. Svarbu tik nesmarkiai užsukti buteliuką, kitaip sunkiau traukti skystį.
Sėkmės mirksiukas.gif
*

Mano dukrytei 2,5 mėn. vis dar geriam iš "Avent" buteliuko su viena skylute. Kartą bandžiau duoti buteliuką su tarpeliu, bet jai per stipri srovė ir bėga per šonus, nespėja ryti, kartais springsta.
Patarkit nesuprantu kaip reikia pasukti soskytę su tarpeliu, kad brūkšniukai būtų viršui ar apačioj norint kad skystis tekėtų lėčiau ar greičiau?

Pabandžiau pati pagerti iš buteliuko su vienu lašiuku... nu doh.gif doh.gif blink.gif vaiko gaila, kaip sunku traukti... o dievuliau Kaip kankinasi mažoji kai normaliai nepavalgo.
Vilsen
Man ir mažiukui AVENT buvo patys geriausi
natur
Klausimėlis:
Ar maitinant iš buteliuko dažnai mažyliams leidžiate atsirūgti?
uzniukas
QUOTE(natur @ 2006 05 21, 17:26)
Klausimėlis:
Ar maitinant iš buteliuko dažnai mažyliams leidžiate atsirūgti?
*

Ankščiau keldavau po kelis kartus per valgymą, ir vistiek daug atpylinėjo doh.gif , bet dabar jau žiūriu kad geriau visai nejudint, ramiai begulėdamas atsirūgsta thumbup.gif

P.S. naudojam Campol, o Avent visiškai nemėgsta g.gif nors buvo prisipirkę doh.gif
*ziurkyte*
labai daug ivairiu buteliuku isbandem, bet avent mums visada buvo geriausi thumbup.gif
laimav
mums buvo geriausi dveji tai canpol ir avent thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
natur
QUOTE(uzniukas @ 2006 05 21, 20:24)
Ankščiau keldavau po kelis kartus per valgymą, ir vistiek daug atpylinėjo  doh.gif ,  bet dabar jau žiūriu kad geriau visai nejudint, ramiai begulėdamas atsirūgsta thumbup.gif

*

Aš kai bandau pakelti ir leisti atsirūgti mano labai supyksta ir pradeda verkti stipriai kodėl ištraukiau buteliuką, tai tada labai sunku vėl atgal paduoti buteliuką. Ir tikrai per tą laiką nespėja atsirūgti, nes nenori klausytis verkimo tik kuo greičiau kiši atgal.
Tik pagalvojau gal mažylei labai sunku iš karto išgerti 120ml ar 150 ml.? Tai ir nežianau kaip teisingai pasielgti.
Reikės ieškoti būdų g.gif , kol suprasim kaip mums geriau
Vladislava
mes turim NUK,CAMPOL ,bet ne geriam,ne patiko
Asta
Atsiprašau, jei aš čia truputi ne į temą, bet....Gal galit patarti kiek ir kokio tūrio buteliukų reiktų "pirmai pradžiai", kokių žindukų prie jų? blush2.gif
Renaataa
Man geriausia avent biggrin.gif ,naujagimiui reikėtų buteliuko,kurio talpa 125 ml,tai mažiausias avent buteliukas,o Žindukas su viena skylutę(mini) 1 numeris,
kedute
kaip zinoti kada jau reikia buteliuko ciulptuko su 2,3 skylutem?
Džiordžita
kiek žinau tai 0m+ 1skylutė
1m+ 2skylutės
3m+ 3skylutės,arba tas varijuojamas,kur sukant keičiasi tekmes sparta
6m+ 4skylutės
kedute
mano dukrytei jau 4 men o as dar girdau ja su 1 skylute blush2.gif blush2.gif tikriausiai reeiks eit pirkt su daugaiu skyluciu blush2.gif
Nordex
Daug ciulptuku - daug ivairiu ir zymejimu koks kada tinka.
Kiek maciau is patirties: svarbu, kad vaikas nespringtu ciulpdamas rolleyes.gif t. y. spetu ryti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.