Maniškis negeria iš buteliuko, taigi perskaičius patarimus, norėčiau sužinoti kokie buteliukai geriausi? Dar įdomu kokios medžiagos soskė geriausia: latekso,silikoninė, guminė, o gal iš viso geiausiai puodelis su snapeliu...tad gal reikės pirkti ir bandyti pratinti...ačiu už patarimus.
Visada naudojom tik Nuk žindukus, nes jie geriausiai atitinka mamos spenelio formą
QUOTE(Agnė @ 2005 07 24, 08:47) Prie Avento reklamos parasyta tas pats Maniskis gere is Avento ir tiko QUOTE(dange @ 2005 07 24, 08:23) va butent O avent magic cup naudojam ir dabar dar
Mums labiausiai tinka "Love'n'care". Daug geriau pripažįsta nei "Avent".
Sveiki,
As ne taip seniai susilaukiau trecio vaikelio, jam du menesiai. "Nuko" parduotuvei uztikau naujus buteliukus "Dr Brown natural flow", kurie truputi kitokie, turi viduj toki mechanizma, kuris neleidzia kudikiui pritraukti oro. Kai isbandziau si buteliuka, labai apsidziaugiau, nes tikrai akivaizdziai sumazejo pilvuko putimas, kas buvo labai didele problema. Tikrai siulyciau visoms pabandyti, man labai pasiteisino. Buteliukai, man rodos, yra amerikonu isradimas, todel turetu buti geros kokybes.
Abi dukrytės užaugo su NUK žindukais. Jie mums patiko.
QUOTE(Rituska @ 2005 07 23, 12:14) Maniškis negeria iš buteliuko, taigi perskaičius patarimus, norėčiau sužinoti kokie buteliukai geriausi? Dar įdomu kokios medžiagos soskė geriausia: latekso,silikoninė, guminė, o gal iš viso geiausiai puodelis su snapeliu...tad gal reikės pirkti ir bandyti pratinti...ačiu už patarimus. Silikoniniai žindukai ilgiau laiko, man iš kaučiuko, berods, greitai išpursdavo, padidėdavo, todėl teko dažnai keisti. Silikoninį žinduką pavirini ir vėl tinkamas naudojimui. Mes naudojom Avent žindukus daugiausia. Patiko, kad žindukai yra įvairių rūšių, t.y. su viena, dviem, trim skylutėm, ar su tokiu tarpeliu, kai pasukus buteliuką skystis bėga tai smarkiau, tai ne taip smarkiai. Tiesa, gerų žindukų apatinė dalis turi turėti tokius ruoželius, pro kuriuos oras praeina, kai kūdikis valgo iš buteliuko. Svarbu tik nesmarkiai užsukti buteliuką, kitaip sunkiau traukti skystį. Sėkmės
O mūsų mažius Avent žinduko nė į burną neėmė. Teko įsigyti kitą buteliuką. Tai buvo Nuk, kurį pasirinkom dėl minkščiausio žinduko. Nors man pats Avent buteliukas mielesnis. Dabar dairausi mikšto kaučiukinio žinduko, kurį galėčiau pritaikyti Avent buteliukui. Kažin, ar tai įmanoma?
Mes irgi naudojam Avent buteliuką ir žinduką ir dar galim iš to buteliuko padaryti puoduką su snapelių.
bandem soske iš kaučiuko bet po savaitės ji pasidare kažkokia limpanti ir didele tai pakeitėm į silikonine firmos nuk vaikui ji patinka Ir dar mano vaikas nenori gerti iš puoduko su snapeliu kaip tik bandau duoti atsigerti jis pradeda rekti
Mums geri AVENT ir CANPOL
kartais CHICCO QUOTE(adelyte @ 2005 11 17, 18:57) Sveiki, As ne taip seniai susilaukiau trecio vaikelio, jam du menesiai. "Nuko" parduotuvei uztikau naujus buteliukus "Dr Brown natural flow", kurie truputi kitokie, turi viduj toki mechanizma, kuris neleidzia kudikiui pritraukti oro. Kai isbandziau si buteliuka, labai apsidziaugiau, nes tikrai akivaizdziai sumazejo pilvuko putimas, kas buvo labai didele problema. Tikrai siulyciau visoms pabandyti, man labai pasiteisino. Buteliukai, man rodos, yra amerikonu isradimas, todel turetu buti geros kokybes. Visiskai pritariu su tavo atradimu...Pati gyvenu Amerikoje ir naudoju butent Dr.Brown buteliukus...Jie puikus!!! Dideliu pilvuko bedu kaip ir nebuvo...na siek tiek... QUOTE(adelyte @ 2005 11 17, 19:57) Sveiki, As ne taip seniai susilaukiau trecio vaikelio, jam du menesiai. "Nuko" parduotuvei uztikau naujus buteliukus "Dr Brown natural flow", kurie truputi kitokie, turi viduj toki mechanizma, kuris neleidzia kudikiui pritraukti oro. Kai isbandziau si buteliuka, labai apsidziaugiau, nes tikrai akivaizdziai sumazejo pilvuko putimas, kas buvo labai didele problema. Tikrai siulyciau visoms pabandyti, man labai pasiteisino. Buteliukai, man rodos, yra amerikonu isradimas, todel turetu buti geros kokybes.
Mums patys geriausi AVENT
Mes iki 6 mėn. naudojom avent, o paskui kažkas atsitiko ir mažoji negėrė
Turiu ir Avent, ir Nuk firmu buteliukus ir zindukus. Siaip mano maze neisranki, bet naudoju Avent, man jis estetiskiau atrodo
O mano mazyliui nelabai patiko AVENT,nes zindukas kietas,prisigaudo oro betraukdamas,pavargsta ir pradeda pykti..Tai as naudoju CANPOL.Pakolkas viskas
QUOTE(sigitulka @ 2005 11 25, 21:29) Mes naudojom Avent žindukus daugiausia. Patiko, kad žindukai yra įvairių rūšių, t.y. su viena, dviem, trim skylutėm, ar su tokiu tarpeliu, kai pasukus buteliuką skystis bėga tai smarkiau, tai ne taip smarkiai. Ir man patiko kad didelis rūšių pasirinkimas
kodėl man neleidžia balsuoti?
kodėl man neleidžia balsuoti?
O mano vaikas tik Bebe Jou pripažino buteliukus, iš pradžių bandėm Avent bet jis nesuprato ka daryt su soske, negerdavo o kramtydavo. O tuos pripažino iš kart
Dukrai prieš 8 meus pirkau Nuk, nes tuomet kažkaip negirdėjau apie Avent, na ir mažasis dabar su Nuk auga.
Mes naudojam Avent produkcija. Kol kas priekaistu neturiu
mes naudojam avent, ir dar neteko nusivilt
Mes naudojam Canpol silikoninius ir mums patys
Avent mum netiko, pakeitėm į Nuk, tai buvo geriau. bet NUK kažkaip su tom skylutėm ne kas. Ta pati skylutė nuo gimimo iki 6 mėn. Tia mano mažiui jau tos skylutės pasidarė per mažai. Nupirkom Can Pol, tiko ant nUK buteliuko ir forma tokia pati ir ta Air system skylutė yra
aš tik už AVENT žindukus, kai gimė mažylis buvau nusipirkus BebeConfort buteliuką, atrodė stebuklingas, lenktas, vaikiukas oro neprisitraukia, bet š...., žindukus išbandėm įvairiausių firmų ir formų, bet
o vat AVENT žindukai tai
Canpol
mes va pradėjom nuo prie Avent pientraukio buvusio žinduko,bet jo vaikas nė per kur į burną neėmė,tada pabandėm NUK ir dabar sėkmingai naudojam
Isbandziau su maze turbut visus bent pas mus randamus ciulptukus ant buteliuku
Aš už Avent
Tiek pirmajai tiek antrajai dukrai siuliau tik Avent
O mums Bebe Confort
Mes mylim Avent
Mūsiškė nepripažįsta jokių kitų - tik AVENT
Labux
aš naudoju Avent buteliukus ir esu jais labai patenkinta. vienas iš didesnių privalumų, tai yra tai, kad jų kakliukas daug platesnis nei kitų buteliukų ir juos daug lengviau plauti. O kas dėl čiulptukų, tai naudojam Avent ir Nuk. Kažkaip abeji mano zuikiui labai patinka. Tai Nuk turim dienai, o Avent nakčiai su šviečiančia rankenėle (kad naktį būtų gerai matyti kur čiulptukas guli). QUOTE(sigitulka @ 2005 11 25, 21:29) Patiko, kad žindukai yra įvairių rūšių, t.y. su viena, dviem, trim skylutėm, ar su tokiu tarpeliu, kai pasukus buteliuką skystis bėga tai smarkiau, tai ne taip smarkiai. Tiesa, gerų žindukų apatinė dalis turi turėti tokius ruoželius, pro kuriuos oras praeina, kai kūdikis valgo iš buteliuko. Svarbu tik nesmarkiai užsukti buteliuką, kitaip sunkiau traukti skystį. Sėkmės Mano dukrytei 2,5 mėn. vis dar geriam iš "Avent" buteliuko su viena skylute. Kartą bandžiau duoti buteliuką su tarpeliu, bet jai per stipri srovė ir bėga per šonus, nespėja ryti, kartais springsta. Patarkit nesuprantu kaip reikia pasukti soskytę su tarpeliu, kad brūkšniukai būtų viršui ar apačioj norint kad skystis tekėtų lėčiau ar greičiau? Pabandžiau pati pagerti iš buteliuko su vienu lašiuku... nu
Man ir mažiukui AVENT buvo patys geriausi
Klausimėlis:
Ar maitinant iš buteliuko dažnai mažyliams leidžiate atsirūgti? QUOTE(natur @ 2006 05 21, 17:26) Ankščiau keldavau po kelis kartus per valgymą, ir vistiek daug atpylinėjo P.S. naudojam Campol, o Avent visiškai nemėgsta
labai daug ivairiu buteliuku isbandem, bet avent mums visada buvo geriausi
mums buvo geriausi dveji tai canpol ir avent
QUOTE(uzniukas @ 2006 05 21, 20:24) Ankščiau keldavau po kelis kartus per valgymą, ir vistiek daug atpylinėjo Aš kai bandau pakelti ir leisti atsirūgti mano labai supyksta ir pradeda verkti stipriai kodėl ištraukiau buteliuką, tai tada labai sunku vėl atgal paduoti buteliuką. Ir tikrai per tą laiką nespėja atsirūgti, nes nenori klausytis verkimo tik kuo greičiau kiši atgal. Tik pagalvojau gal mažylei labai sunku iš karto išgerti 120ml ar 150 ml.? Tai ir nežianau kaip teisingai pasielgti. Reikės ieškoti būdų
mes turim NUK,CAMPOL ,bet ne geriam,ne patiko
Atsiprašau, jei aš čia truputi ne į temą, bet....Gal galit patarti kiek ir kokio tūrio buteliukų reiktų "pirmai pradžiai", kokių žindukų prie jų?
Man geriausia avent
kaip zinoti kada jau reikia buteliuko ciulptuko su 2,3 skylutem?
kiek žinau tai 0m+ 1skylutė
1m+ 2skylutės 3m+ 3skylutės,arba tas varijuojamas,kur sukant keičiasi tekmes sparta 6m+ 4skylutės
mano dukrytei jau 4 men o as dar girdau ja su 1 skylute
Daug ciulptuku - daug ivairiu ir zymejimu koks kada tinka.
Kiek maciau is patirties: svarbu, kad vaikas nespringtu ciulpdamas |