sveikos super mamos, neseniai uzsiregistravau su vaikeliu i dainu poliklinika ir nezinau kuris ar kuri ginekologe yra geriausia, kad pas ja galeciau lankytis, nes as jau tiek praejau tu genikologu jog nezinau ka ir bedaryti, atrodo jog nebera geru arba reikia eiti privaciai, tas pats ir su dantistais, tai gal galetumet patarti?
QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 10, 19:54) sveikos super mamos, neseniai uzsiregistravau su vaikeliu i dainu poliklinika ir nezinau kuris ar kuri ginekologe yra geriausia, kad pas ja galeciau lankytis, nes as jau tiek praejau tu genikologu jog nezinau ka ir bedaryti, atrodo jog nebera geru arba reikia eiti privaciai, tas pats ir su dantistais, tai gal galetumet patarti? man maloniausia Juciene , Juneviciene-nepatiko QUOTE(lelija3 @ 2009 01 15, 12:36) o gal zinote apie rimsiene? as nezinau kuria rinktis, nes man buna daznai uzdegimai, ir pas kurias lankiaus ne poliklinikoj tai man nepadejo, vis tesiasi ir tesiasi uzdegimai, niekaip nepraeina, noriu kad ismanytu savo darba. QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 15, 12:56) o gal zinote apie rimsiene? as nezinau kuria rinktis, nes man buna daznai uzdegimai, ir pas kurias lankiaus ne poliklinikoj tai man nepadejo, vis tesiasi ir tesiasi uzdegimai, niekaip nepraeina, noriu kad ismanytu savo darba. kiek gird4jau ja dug kas giria o kaip ten yra ne=inau a kart1 pas j1 buvau pasirod4 maloni
Sveika, lankiausi pas Junevičienę- man nepatiko, paskui perėjau pas Augulienę- viskas OK
Sveikute
Lankausi pas Jucienę. Visai nebloga gydytoja. Paaiškins, ko nesupranti. Manau, esant problemai duos siuntimą, jei reikes. QUOTE(lelija3 @ 2009 01 15, 19:52) na malonumo tai ji maloni....gal ir darba ismano, bet kazko jai truksta manau: arba i kisene nori, arba stengiasi ir niekas neiseina
sveikos , o ma l idomu kazkaip truputi susimeciau ka dabar daryti pradejau eiti kai suzinojau kad laukiuosi , pas gyd Auguliene dainu polinklinikoj 307 kabinete dirba , net nz pinigeliu labai jau neturim aisku del vaikelio jei reiktu jau eiciau ir privaciai, o dabar paskaiciau kazkuri kad rase kad ji kysininke , tai gal galit kas ka papasakot kai elgtis gal kuri lankosi pas ja ar lankesi anksciau kaip su ja elgtis ar rinktis kita gydytoja bet dabr jin jau pradejo viska su amni ziuret nu dar daug ko ir nepadare tik pirma ekoskopija pirmas apsilankymas
QUOTE(siauliete83 @ 2009 11 17, 19:49) sveikos , o ma l idomu kazkaip truputi susimeciau ka dabar daryti pradejau eiti kai suzinojau kad laukiuosi , pas gyd Auguliene dainu polinklinikoj 307 kabinete dirba , net nz pinigeliu labai jau neturim aisku del vaikelio jei reiktu jau eiciau ir privaciai, o dabar paskaiciau kazkuri kad rase kad ji kysininke , tai gal galit kas ka papasakot kai elgtis gal kuri lankosi pas ja ar lankesi anksciau kaip su ja elgtis ar rinktis kita gydytoja bet dabr jin jau pradejo viska su amni ziuret nu dar daug ko ir nepadare tik pirma ekoskopija pirmas apsilankymas jei lankais pas ja valdiskai,tai apie kokius pinigus gali buti sneka juk neprivaciai
gal dar kas turit kokiu atsiliepimu apie dainu ginekologus, kazkaip susidomejau juciene, zadu is v.balciunienes eit pabandyti pas ja, kokie atsiliepimai?
o del dantistes tai einu privaciai kitoj gatves puseje salia dinu poliklinikos pas R. Kusleikiene tai esu labai patenkinta, kainos labai prieinamos, kartais net tik 10 lt paiima uz privatu vizita, netikejau kad uz tokius mazus pinigus yra dirbanciu tikrai neblogu gydytoju siais laikais QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 10, 18:54) sveikos super mamos, neseniai uzsiregistravau su vaikeliu i dainu poliklinika ir nezinau kuris ar kuri ginekologe yra geriausia, kad pas ja galeciau lankytis, nes as jau tiek praejau tu genikologu jog nezinau ka ir bedaryti, atrodo jog nebera geru arba reikia eiti privaciai, tas pats ir su dantistais, tai gal galetumet patarti? dėl ginekologės - Junevičienė- lankiausi pirmo esu buvusi pas Augulienę - šiaip ji nieko gydytoja - dėl kyšių nieko nežinau, bet juk kuri nepaims jei duosi dėl dantistų tai lankausi kelmėj -privačiai tai negaliu patarti QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 15, 11:56) o gal zinote apie rimsiene? as nezinau kuria rinktis, nes man buna daznai uzdegimai, ir pas kurias lankiaus ne poliklinikoj tai man nepadejo, vis tesiasi ir tesiasi uzdegimai, niekaip nepraeina, noriu kad ismanytu savo darba. parašiau aukščiau savo nuomonę
Sveikos, gal galit parekomenduoti gera odontologe? (dainu poliklinikoje) Noriu uzsirasyti, bet jei nezinosiu pas kokia noriu patekti, tai uzrasys pas bet kokia.
Merginos, o ką rekomenduotumėte į šeimos gydytojus?
Sveikos, Mergaites,
as irgi dabar ginekologes pasirinkimo kelyje... O gal galetume pasakyti kiek metu toms gydytojoms, t.y. Jucienei, Rimsienei, Augulienei...? Kazkaip esu tos nuomones, kad jeigu jau gerokai vyresne, tai nelabai naujovemis domisi ir gydo senais metodais.... Prasau padekit QUOTE(Linjus @ 2010 02 01, 11:44) dėl ginekologės - Junevičienė- lankiausi pirmo esu buvusi pas Augulienę - šiaip ji nieko gydytoja - dėl kyšių nieko nežinau, bet juk kuri nepaims jei duosi dėl dantistų tai lankausi kelmėj -privačiai tai negaliu patarti parašiau aukščiau savo nuomonę
o man pas Junevičiene labai gerai
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 04 28, 18:16) o del stomatologo tai lankaus pas Sereikiene tokia grieztoka bet neskaudziai tvarko
Sveikos merginos, gal zinot ar si sestadieni dirbs siauliu poliklinika. Nes pasiziurejau savo talona , ziuriu sestadieniui... galvoju apsiriko gal, bet gal darbo diena bus? Reikia skubaus atsakymo.
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 07 07, 22:45) Sveikos merginos, gal zinot ar si sestadieni dirbs siauliu poliklinika. Nes pasiziurejau savo talona , ziuriu sestadieniui... galvoju apsiriko gal, bet gal darbo diena bus? Reikia skubaus atsakymo. Liepos 10 d. yra darbo diena visose valdiškose įstaigose, įskaitant ir polikliniką, nes atidirbama už liepos 5 d.
Juneviciene tai kazkokia tragedija... baisu....
Sveikutes,norejau paklaust gal kuri zino,kada dirba gyd.Rimsiene dainiu poliklinikoj arba kada ji budi ligoninei,gal kuri turi grafikus jos,busiu labai dekinga,jei galit brukstelkit i az.
Sveikos,
apie Rimsiene nieko gero negaliu pasakyt
sveikutes...lankausi pas Auguliene-pasirode visai nieko....
QUOTE(bim-bam @ 2011 04 10, 12:50) Sveikos, apie Rimsiene nieko gero negaliu pasakyt Nematydama nestumo gimdoje echoskopu (nors dar buvo per anksti), nugasdino, kad bus negimdinis ir reikes pjaut ar ka ten daryt. Daugiau neiciau niekada... QUOTE(semke @ 2011 02 09, 15:50) Juneviciene tai kazkokia tragedija... baisu.... man su antru |