Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šiaulių Dainų poliklinika
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Poliklinikos ir gydytojai
bonitute20
sveikos super mamos, neseniai uzsiregistravau su vaikeliu i dainu poliklinika ir nezinau kuris ar kuri ginekologe yra geriausia, kad pas ja galeciau lankytis, nes as jau tiek praejau tu genikologu jog nezinau ka ir bedaryti, atrodo jog nebera geru arba reikia eiti privaciai, tas pats ir su dantistais, tai gal galetumet patarti? 4u.gif
lelija3
QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 10, 19:54)
sveikos super mamos, neseniai uzsiregistravau su vaikeliu i dainu poliklinika ir nezinau kuris ar kuri ginekologe yra geriausia, kad pas ja galeciau lankytis, nes as jau tiek praejau tu genikologu jog nezinau ka ir bedaryti, atrodo jog nebera geru arba reikia eiti privaciai, tas pats ir su dantistais, tai gal galetumet patarti?  4u.gif
*

man maloniausia Juciene , Juneviciene-nepatiko doh.gif daugiau nieko negaliu pasakyti
bonitute20
QUOTE(lelija3 @ 2009 01 15, 12:36)
man maloniausia Juciene , Juneviciene-nepatiko doh.gif  daugiau nieko negaliu pasakyti
*

o gal zinote apie rimsiene? as nezinau kuria rinktis, nes man buna daznai uzdegimai, ir pas kurias lankiaus ne poliklinikoj tai man nepadejo, vis tesiasi ir tesiasi uzdegimai, niekaip nepraeina, noriu kad ismanytu savo darba. rolleyes.gif
lelija3
QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 15, 12:56)
o gal zinote apie rimsiene? as nezinau kuria rinktis, nes man buna daznai uzdegimai, ir pas kurias lankiaus ne poliklinikoj tai man nepadejo, vis tesiasi ir tesiasi uzdegimai, niekaip nepraeina, noriu kad ismanytu savo darba.  rolleyes.gif
*

kiek gird4jau ja dug kas giria o kaip ten yra ne=inau a kart1 pas j1 buvau pasirod4 maloni
Boni_facija
Sveika, lankiausi pas Junevičienę- man nepatiko, paskui perėjau pas Augulienę- viskas OK 4u.gif
bonitute20
QUOTE(Boni_facija @ 2009 01 30, 00:22)
Sveika, lankiausi pas Junevičienę- man nepatiko, paskui perėjau pas Augulienę- viskas OK  4u.gif
*

as ir dabar einu pas auguliene, labai patiko man. 4u.gif
Neri-meri
Sveikute 4u.gif
Lankausi pas Jucienę. Visai nebloga gydytoja. Paaiškins, ko nesupranti. Manau, esant problemai duos siuntimą, jei reikes.
merėja
QUOTE(lelija3 @ 2009 01 15, 19:52)
kiek gird4jau ja dug kas giria o kaip ten yra ne=inau a kart1 pas j1 buvau pasirod4 maloni
*

na malonumo tai ji maloni....gal ir darba ismano, bet kazko jai truksta manau: arba i kisene nori, arba stengiasi ir niekas neiseina g.gif man Rimsiene puse metu pienlige gyde doh.gif niekaip schmoll.gif paskui ji buvo atostogose, pakliuvau pas Auguliene smile.gif tfiu tfiu tfiu-jai pavyko, paskyre kitokius vaistus mirksiukas.gif pas kitas buvot neteko, bet ir pati dabar renkuosi ginekologe ir esu pasimetus g.gif gal vel eit pas ta pacia Auguliene g.gif nors jau 4 metai praejo po paskutinio vizito pas ja, gal pasikeite kas nors?
siauliete83
sveikos , o ma l idomu kazkaip truputi susimeciau ka dabar daryti pradejau eiti kai suzinojau kad laukiuosi , pas gyd Auguliene dainu polinklinikoj 307 kabinete dirba , net nz pinigeliu labai jau neturim aisku del vaikelio jei reiktu jau eiciau ir privaciai, o dabar paskaiciau kazkuri kad rase kad ji kysininke , tai gal galit kas ka papasakot kai elgtis gal kuri lankosi pas ja ar lankesi anksciau kaip su ja elgtis ar rinktis kita gydytoja bet dabr jin jau pradejo viska su amni ziuret nu dar daug ko ir nepadare tik pirma ekoskopija pirmas apsilankymas
D.JURGITA
QUOTE(siauliete83 @ 2009 11 17, 19:49)
sveikos , o ma l idomu kazkaip truputi susimeciau ka dabar daryti pradejau eiti kai suzinojau kad laukiuosi , pas gyd Auguliene dainu polinklinikoj 307 kabinete dirba , net nz pinigeliu labai jau neturim aisku del vaikelio jei reiktu jau eiciau ir privaciai, o dabar paskaiciau kazkuri kad rase kad ji kysininke , tai gal galit kas ka papasakot kai elgtis gal kuri lankosi pas ja ar lankesi anksciau kaip su ja elgtis ar rinktis kita gydytoja bet dabr jin jau pradejo viska su amni ziuret nu dar daug ko ir nepadare tik pirma ekoskopija pirmas apsilankymas
*

jei lankais pas ja valdiskai,tai apie kokius pinigus gali buti sneka ax.gif
juk neprivaciai cool.gif
tastyte
gal dar kas turit kokiu atsiliepimu apie dainu ginekologus, kazkaip susidomejau juciene, zadu is v.balciunienes eit pabandyti pas ja, kokie atsiliepimai? g.gif

o del dantistes tai einu privaciai kitoj gatves puseje salia dinu poliklinikos pas R. Kusleikiene tai esu labai patenkinta, kainos labai prieinamos, kartais net tik 10 lt paiima uz privatu vizita, netikejau kad uz tokius mazus pinigus yra dirbanciu tikrai neblogu gydytoju siais laikais thumbup.gif
Linjus
QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 10, 18:54)
sveikos super mamos, neseniai uzsiregistravau su vaikeliu i dainu poliklinika ir nezinau kuris ar kuri ginekologe yra geriausia, kad pas ja galeciau lankytis, nes as jau tiek praejau tu genikologu jog nezinau ka ir bedaryti, atrodo jog nebera geru arba reikia eiti privaciai, tas pats ir su dantistais, tai gal galetumet patarti?  4u.gif
*

dėl ginekologės - Junevičienė- lankiausi pirmo nestuke.gif pradžioje - greit aš ją pakeičiau į Rimšienę ax.gif ir gimdžiau pas Rimšienę- nesitariau tiesiog taip sutapo, kad ji budėjo ir viskas thumbup.gif antrą nestuke.gif lankiausi taip pat pas Rimšienę -viskas thumbup.gif ir toliau lankausi... man ji patinka, ko tik paklausi viską paaiškins, net parodys ax.gif
esu buvusi pas Augulienę - šiaip ji nieko gydytoja - dėl kyšių nieko nežinau, bet juk kuri nepaims jei duosi mirksiukas.gif bet va augulienė man nepatiko paskutinį kartą kai buvau jau paskutinėmis nestuke.gif dienomis - ji vos pamačiusi ant mano kojos didelį apgamą taip nusivaipė kad aš labai nejaukiai pasijaučiau, tipo ko aš neišsioperuoju to apgamo ir pan... tipo labai šlykštu ir tt... blink.gif juk taip gydytoja neturėtų šnekėti unsure.gif o va Rimšienė kai pirmą kartą pamatė mano tą apgamą labai gražiai, atsargiai paklausė - iš kur jis man, po gimdymo pasakė kad vaikiukui apgamo nėra ... vat biggrin.gif
dėl dantistų tai lankausi kelmėj -privačiai tai negaliu patarti ax.gif

QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 15, 11:56)
o gal zinote apie rimsiene? as nezinau kuria rinktis, nes man buna daznai uzdegimai, ir pas kurias lankiaus ne poliklinikoj tai man nepadejo, vis tesiasi ir tesiasi uzdegimai, niekaip nepraeina, noriu kad ismanytu savo darba.  rolleyes.gif
*

parašiau aukščiau savo nuomonę mirksiukas.gif
*Mirabella*
Sveikos, gal galit parekomenduoti gera odontologe? (dainu poliklinikoje) Noriu uzsirasyti, bet jei nezinosiu pas kokia noriu patekti, tai uzrasys pas bet kokia. doh.gif
D.JURGITA
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 11, 14:25)
Sveikos, gal galit parekomenduoti gera odontologe? (dainu poliklinikoje) Noriu uzsirasyti, bet jei nezinosiu pas kokia noriu patekti, tai uzrasys pas bet kokia. doh.gif
*

Treigutiene-man ji thumbup.gif
Nainai
Merginos, o ką rekomenduotumėte į šeimos gydytojus?
jura0531
QUOTE(D.JURGITA @ 2010 02 14, 17:12)
Treigutiene-man ji thumbup.gif
*

Pritariu thumbup.gif
D.JURGITA
QUOTE(jura0531 @ 2010 04 13, 15:13)
Pritariu thumbup.gif
*

4u.gif
bagyrrra
Sveikos, Mergaites,

as irgi dabar ginekologes pasirinkimo kelyje... O gal galetume pasakyti kiek metu toms gydytojoms, t.y. Jucienei, Rimsienei, Augulienei...? Kazkaip esu tos nuomones, kad jeigu jau gerokai vyresne, tai nelabai naujovemis domisi ir gydo senais metodais.... Prasau padekit smile.gif

QUOTE(Linjus @ 2010 02 01, 11:44)
dėl ginekologės - Junevičienė- lankiausi pirmo nestuke.gif pradžioje - greit aš ją pakeičiau į Rimšienę ax.gif ir gimdžiau pas Rimšienę- nesitariau tiesiog taip sutapo, kad ji budėjo ir viskas thumbup.gif antrą  nestuke.gif lankiausi taip pat pas Rimšienę -viskas  thumbup.gif ir toliau lankausi... man ji patinka, ko tik paklausi viską paaiškins, net parodys ax.gif
esu buvusi pas Augulienę - šiaip ji nieko gydytoja - dėl kyšių nieko nežinau, bet juk kuri nepaims jei duosi mirksiukas.gif bet va augulienė man nepatiko paskutinį kartą kai buvau jau paskutinėmis  nestuke.gif dienomis - ji vos pamačiusi ant mano kojos didelį apgamą taip nusivaipė kad aš labai nejaukiai pasijaučiau, tipo ko aš neišsioperuoju to apgamo ir pan... tipo labai šlykštu ir tt... blink.gif juk taip gydytoja neturėtų šnekėti unsure.gif o va Rimšienė kai pirmą kartą pamatė mano tą apgamą labai gražiai, atsargiai paklausė - iš kur jis man, po gimdymo pasakė kad vaikiukui apgamo nėra ... vat biggrin.gif
dėl dantistų tai lankausi kelmėj -privačiai tai negaliu patarti ax.gif
parašiau aukščiau savo nuomonę mirksiukas.gif
*

Dangap
o man pas Junevičiene labai gerai smile.gif pataria, nesiulo brangiu vaistu, medikamentu
tomike89
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 04 28, 18:16)
o man pas Junevičiene labai gerai smile.gif pataria, nesiulo brangiu vaistu, medikamentu
*

drinks_cheers.gif man ir labai gerai lankaus nestumo metu tai nesiskundziu,prieziuros pakanka,ir siaip labai nuosirdi gydytoja, nors pirmas ispudis buvo ir man ne koks bet ji man gyde cistas tai dabar viskas ok ax.gif
o del stomatologo tai lankaus pas Sereikiene tokia grieztoka bet neskaudziai tvarko
*Mirabella*
Sveikos merginos, gal zinot ar si sestadieni dirbs siauliu poliklinika. Nes pasiziurejau savo talona , ziuriu sestadieniui... galvoju apsiriko gal, bet gal darbo diena bus? Reikia skubaus atsakymo. 4u.gif
Eighteen
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 07 07, 22:45)
Sveikos merginos, gal zinot ar si sestadieni dirbs siauliu poliklinika. Nes pasiziurejau savo talona , ziuriu sestadieniui... galvoju apsiriko gal, bet gal darbo diena bus? Reikia skubaus atsakymo.  4u.gif
*

Liepos 10 d. yra darbo diena visose valdiškose įstaigose, įskaitant ir polikliniką, nes atidirbama už liepos 5 d.
vere
QUOTE(Nainai @ 2010 03 02, 13:48)
Merginos, o ką rekomenduotumėte į šeimos gydytojus?
*

ir man sis klausimas aktualus. Gal kokiu atsiliepimu ngaletumet 4u.gif
vere
QUOTE(vere @ 2011 02 03, 17:20)
ir man sis klausimas aktualus. Gal kokiu atsiliepimu ngaletumet 4u.gif
*

padekit pasirinkti gal kokia gera daktare zinot dainu poliklinikoje 4u.gif
semke
Juneviciene tai kazkokia tragedija... baisu.... doh.gif siurksti, pikta, nemaloni ir sarkastiska, sakyciau be kulturos. Gyvenime pas ja neisiu daugiau.
bendzia
Sveikutes,norejau paklaust gal kuri zino,kada dirba gyd.Rimsiene dainiu poliklinikoj arba kada ji budi ligoninei,gal kuri turi grafikus jos,busiu labai dekinga,jei galit brukstelkit i az.
bim-bam
Sveikos,

apie Rimsiene nieko gero negaliu pasakyt schmoll.gif ne karta buvo tokia situacija, kai tikrai islindo elementariu bendravimo igudziu, takto ir mandagumo stoka is jos puses unsure.gif nebesinori pas ja eit... man ji tokia dviveide atrodo rolleyes.gif
nATALIJA9
sveikutes...lankausi pas Auguliene-pasirode visai nieko....
zirziliux
QUOTE(bim-bam @ 2011 04 10, 12:50)
Sveikos,

apie Rimsiene nieko gero negaliu pasakyt schmoll.gif  ne karta buvo tokia situacija, kai tikrai islindo elementariu bendravimo igudziu, takto ir mandagumo stoka is jos puses unsure.gif  nebesinori pas ja eit... man ji tokia dviveide atrodo rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif Man taip pat.
Nematydama nestumo gimdoje echoskopu (nors dar buvo per anksti), nugasdino, kad bus negimdinis ir reikes pjaut ar ka ten daryt. Daugiau neiciau niekada...
viilda
QUOTE(semke @ 2011 02 09, 15:50)
Juneviciene tai kazkokia tragedija... baisu....  doh.gif  siurksti, pikta, nemaloni ir sarkastiska, sakyciau be kulturos. Gyvenime pas ja neisiu daugiau.
*

man su antru nestuke.gif dvynukus matė doh.gif kas per gydytoja doh.gif kai jau nebesuprato nieko išsiuntė į Vaiko ie mamos kliniką ir dvynukų nebeliko lotuliukas.gif tregedija, o ne gydytoj, niekad kojos nebekelčiau pas ją doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.