Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Įvairūs dirbtiniai medeliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Marija1
Nusipirkau vielos,susidaužiau keletą butelių nuo šampano(storesnis stiklas),ir pasidariau štai tokius medelius. tongue.gif ,gal kas bandėte ką nors panašaus? smile.gif

Medeliai iš biserio:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=217340
Žiogienė
Wau kokia grožybė thumbup.gif O kaip čia tie stikliukai prie vielos prisitvirtina? ax.gif
pilka
Ohoho!!!! thumbup.gif Panašiai atrodo medeliai iš gintaro, bet čia kitokie clap_1.gif . Pati sugalvojai? Tas pats klausimas: kaip stikliukus prie vielos tvirtinai, ir kaip viela prie pagrindo pritvirtinta?
Marija1
Labas visoms smile.gif .Galiu papasakoti kaip juos darau.Perku vielą Senukuose ji sveriama,tada formuoju norimos formos medelį.Paimu paprasčiausią dangtelį nuo stiklainio,ir į jį dedu gipso masę ir tada "sodinu"medelį.Nupurškiu mašininiais juodais dažais,apkarpau su replėm šakeles,kad nebūtų per ilgos,ir karštų klijų pistoletu klijuoju stikliukus.Truputį yra ką veikti bet namų papuošimas garantuotas,o ir dovanoti tokį galima.Galima padaryti didelį medį,labai įspūdingai atrodo.O tokia idėja kilo pamačius medelius puoštus gintarais,pagalvojau,kad gintarais papuoštų visur jau yra pirkti, o ir gintaras brangus,tada sugalvojau patį pigiausią variantą puošti stiklais,galima ir karoliukais.Daužant butelius privaloma dėtis apsauginius akinius!
pilka
Marija 1, ačiū už atsakymus 4u.gif . Tai ta viela sveriama? Kažkaip nemačiau, bet dabar tai jau atkreipsiu dėmesį. Tikrai labai gražu thumbup.gif .
lanaa
o kaip tu ta stikla dauzai??? man iskilo klausimas, nes nuotraukoj matyt, kad tie stiklo gabaliukai, turi tokia apvalesne forma.
inke
esu maciusi parduotuvese tokiu stikliuku ivairiausiu spalvu, tai net dauzyti nebereikia.
Olaiva
grazu 4u.gif
tikrai nuotraukoj jie neatrodo,kad dauzyti.jokiu smailumu nesimato.cia gal pirktiniai?bet jie nepigus ir medelis tada nepigus gausis g.gif
ishduok paslapti ax.gif
Marija1
Aš stiklo tikrai neperku nes jo kilogramo kaina mačiau 8 lt.Iš to kilogramo mažai gerų tinkamų stikliukų atrinktumėt.Jeigu šampano butelį imtumėt tai stiklas storas ir tada labai gražiai susidaužo,tokie netgi apvalus būna.Tada nuplaunu juos bliūde su vandeniu ir kai išdžiūsta atrenku kurie man atrodo gražus klijavimui.O butelius reikia daužyti užsidėjus apsauginius akinius,įvyniojus butelį į ką nors,aš vynioju į nereikalingą seną bulvių maišą ir su plaktuku daužau,paskui nuplaunu visus siūlelius ir būna puiku,dar nei karto neįsipjoviau,dirbu be pirštinių,bet kas norit galit užsidėti.Buteliai turi būti be etikečių,mažiau reikės plauti jau susmulkintus stikliukus. 4u.gif
Marija1
Malonu,kad Jums patiko,jeigu ko nors nesupratote,klauskite mielai atsakysiu... mirksiukas.gif
Almantaitė
Marija o tie karsti klijai labai brangus?o gal juos galima kitais kokiais pakeist?
Gene

Labai gražu, tik norėjau pakausti - ten matosi apvalios formos stikliukai , juos šlifuojate?
Marija1
Aš nežinau,gal ir galima kuo nors pakeisti tuos karštus klijus,bet kad nesugalvojau kuo,reikia kad stiklas prie vielos laikytūsi,ir kad stikliukai nenubyrėtų,jeigu sugalvosite kokį nors naują klijavimo būdą,prašau parašykite,išbandysiu, "super moment" netinka nes smirda, kam nuodintis 4u.gif ,O stikliukai tikrai nešlifuoti,jie paprasčiausiai taip sudūžta,juk sakiau šampano butelio stiklas storas,ir taip gražiai dėl to susidaužę atrodo stiklai. smile.gif
jurga...a
Labai laaaaaaaaabai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tik kiek žinau šampano butelių, tai jie tik žalios spalvos, nors, ai žinau ir daugiau blush2.gif
po darbo lėksiu pirkti šampano smile.gif
Marija1
Rasau is uzsienio,todel lietuvisku raidziu nera.Karstu kliju pistoletas kainuoja apie 30 litu,o kliju lazdele apie 0,80 centu.Vienos lazdeles uztenka vienam medeliui suklijuoti...
Aga
Karštų klijų pistoletas Senukuose apie 10-12 Lt.Ir šiaip jis kainuoja kitur apie 10 lt.
Marija1
Mano pistoletas tai kainavo 60 litu.Pirkau vokiska,geros firmos,kad butu patikimas,jau keturi metai ji turiu,ir kol kas thumbup.gif ,bet aisku galima nusipirkti ir pigu,bet apie pigius nieko negaliu pasakyti,neisbandziau.Nors buvau jau pati susigundzius nusipirkti toki maziuliuka uz 5 litus,bet jis neturejo atramines kojeles,tai apsigalvojau,su kojele man patogiau mirksiukas.gif
P.S.Dar vis esu uzsienyje tai cia klaviatura be lietuvisko srifto,prasom nepykti. smile.gif
rima30
Labas visoms. o kur šitų karštų klijų galima įsigyti? Ūkinėse prekėse nusipirksiu?
Marija1
Kliju buna pirkti Senukuose,ir floristikos parduotuvese,pvz.Kaune tai Lituanikos antrame aukste. smile.gif
Aga
Nusipirkau šiandien karštų klijų kaip tik Kaune bazėj, tai mokėjau už mažiuką pistoletą 3,50 Lt, kiti buvo po 7, 12 Lt., o už pačių klijų įpakavimą 1,80 Lt.
ALMUKAS
Tie patys pigiausi pistoletai greitai doh.gif perdega. Geriausia pirkti bent jau apie15lt. Tokį turiu ax.gif jau porą metų ir dar veikia.
arbuziuke
o kaip jie atrodo tie klijai.senukuose buvau ziurejau,bet nieko panasaus neradau.prie kokiu prekiu ieskoti?arba klausti pardavejos,ko,ar karstu kliju turit.?
4u.gif
Aga
Senukuose mačiau Kaune kur džiovintos gėlės sudėtos į tokią lentyną, dar ten kriauklių berods buvo, ir viskas kas floristikai tinka.
Aga
QUOTE(ALMUKAS @ 2005 08 16, 17:58)
Tie patys pigiausi pistoletai greitai doh.gif  perdega. Geriausia pirkti bent jau apie15lt. Tokį turiu  ax.gif jau porą metų ir dar veikia.
*

Tai, kad ir brangesnių gamintojas visiškai tas pats, tik skirias dydis per pusę, todėl ir kaina mažesnė.
arbuziuke
jei kazkas panasaus i tai,radioprekese buna ta plasmase apie 70 cnt.kainuoja.o pats pistoletas,apie 8 lt.
Aga
QUOTE(arbuziuke @ 2005 08 17, 17:53)
jei kazkas panasaus i tai,radioprekese buna ta plasmase apie 70 cnt.kainuoja.o pats pistoletas,apie 8 lt.
*

Taip toks thumbup.gif
arbuziuke
nu va o as visas senuku pard.apvazinejau.o tas daiktas namie guli.as kad ieskau kliju su dviem svirkstais sujungtais.o tu tai sake visose radioprekiu parduotuvese yra.ir tu atsarginiu "plasmasiniu kliju"pakeitimui netgi iv.spalvu yra.ir su blizguciais.po nepilna lita. 4u.gif
*MONAMI*
labai gražūs medeliai,bet kažkaip aš nemačiau,bent jau neatkreipiau dėmesio į tą vielą g.gif reiks pasižiūrėti parduotuvėje.
O aš manau kad tiktų klijuoti ir tuos gražius stiklinius rutuliukus g.gif
AusraJ
sveikos. Labai gražūs medeliai. Su stiklu ir aš esu nemažai dirbusi, namuose turiu pasigaminusi toršėrą, su pačios darytais įdedamais stiklais. stikliukus daužyti geriauia isukus į medžiagą ir jokiu būdu ne namuose, ar ant gerų grindų. klijavau aš su kitokiais klijais silikoniniais jų yra daug kainuoja nelabai daugbet tiksliai nepamenu, bet būtiniai turi būti skaidrūs, kvapo nalabai turi. Kai jų uždedi arodo būna daug, bat kai sudžiūna jų nesimato. Na galėsiu vėliau įdėti savo toršero nuotraukas jei bus kam įdomu. ax.gif
Lariana
Labai gražus medeliai tiesiog fantastika, nu negaliu atsižiūrėti. thumbup.gif thumbup.gif Tiesiog šaunuolė aš irgi tokius bandysiu daryt. Beje iš ko padaryti tie paukščiukai nuostabiai atrodo, kaip suparntu irgi stikliniai, kaip juos padarai?
daiskrė
QUOTE(111dalia @ 2006 11 01, 00:52)
Aha. Kažkur nuotraukos pradingo, būtų įdomu pasižiūrėti.
*

tikrai butu labai idomu, as irgi norėčiau pamatyti, bet nuotraukėlių nėra..... g.gif biggrin.gif
Eglužė žiemos
Seniai žinutė parašyta ir įdėtos nuotraukos, gal todėl jau neberodo. Bent kaip aš įsivaizduoju, tai turėtų būt panašu į medelius iš biserio ar su gintaro gabaliukais. Aišku- būtų labai įdomu pažiūrėti nuotraukas, o ne pačiai sufantazuoti išvaizdą biggrin.gif
111dalia
gražūs tavo medeliai Alina
INGRIDŽIUKS
QUOTE(Alina195 @ 2006 11 15, 04:21)
O stai mano sirbtiniai medeliai papuosti karoliukais  blush2.gif
http://public.fotki.com/kotlalin/karoliuku-pasaulis/
*

Labai gražūs dirbtiniai medeliai thumbup.gif bet kaip pritvirtinai prie akmenio ar kriauklės,gal su karštais klijais g.gif
diora
ir as sukuriau medeli ax.gif

user posted image
Melita.
Koks idomus medelis. Tik as gal buciau dejus i mazesne stikline... kazkaip per didele jin man pasirode
svytejimas ezero dugne
QUOTE(diora @ 2008 03 10, 06:09)

Seniai noriu tokio, ale man lb bjauriai gaunasi išpjauti- o čia tokie gražūs kraštai, taip dailiai, vienodai susukta... Man taip nė už ką nesigauna... Ir dar tokios nemažos tos rožytės- aš kažkaip vis nedailiai susuku, ir man jos taip bjauriai paruduoja bei susitraukia, pasirado labai mažos ir tokios pilkšvos schmoll.gif Be to nevienodo aukščio man gaunasi... Norėčiau apelsinų prsipirkti kokį šimtą, ir iš jų kažką pagaminti, gal sultis, gal džemą, gal pasidžiovinti ar cukatų pasidaryti, kad tik daug susinaudotų- ir kad žieveles iš karto būtų galima susukti visas wub.gif

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=217340

! 
Necituot su nuotraukomis!
kozusokiene
Stai ir mano medelis blush2.gif

http://public.fotki.com/kozusokiene/
R.A.
QUOTE(Marija1 @ 2005 07 30, 18:15)
Aš nežinau,gal ir galima kuo nors pakeisti tuos karštus klijus,bet kad nesugalvojau kuo,reikia kad stiklas prie vielos laikytūsi,ir kad stikliukai nenubyrėtų,jeigu sugalvosite kokį nors naują klijavimo būdą,prašau parašykite
*

Karšti klijai netinka schmoll.gif Su laiku jis trupa, gadina darbelį verysad.gif Vietoj to siūlau naudot Silikoną tongue.gif Jo yra pirkt ir tūtelėse Maximoj, man užteko net 3 medelius pasodint biggrin.gif
R.A.
Ateikit į šią temą, kurios gamina iš karoliukų, bus vienoj vietoj viskas wink.gif

irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
vitaitiene
Sveikos 4u.gif Mergaitės ar tą karštų klijų pistoletą patoviai laikote įjungusios? g.gif Ar kai įkaista išjungiate, o po to vėl įjungiate? Ačiū už atsakymus 4u.gif
Rimuselis
QUOTE(vitaitiene @ 2010 03 09, 18:42)
Sveikos 4u.gif  Mergaitės ar tą karštų klijų pistoletą patoviai laikote įjungusios? g.gif  Ar kai įkaista išjungiate, o po to vėl įjungiate? Ačiū už atsakymus 4u.gif
*

Kol darai darbuka,kliju pistoletas ijungtas. Kai matysit,kad nereik kliju,tada isjungiat smile.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.