Na, bandysiu ir aš debiutuot Vis pažiūriu, bet pati pabijau Taigi, vyras virė alaus sriubą, ji ir užvedė mane įdėti foto. Receptas iš kažkokio laikraščio, skonis superinis.
Gaminimas: į puodą pilti aliejaus, kuriame pakepinti svogūnų, česnako, tada į šią masę dėti čili pipiriuką, saldžios paprikos miltelių. Į mišinį dėti jautienos faršo ir išvirti, maigant šakute. Tada į puodą dėti kons. pomidorų savo sultyse, įpilti sultinio ir alaus (100-200 ml). Sriubą pavirus pusvalandį dedama kons. baltų ir raudonų pupelių. Dar pvirti, pagardinti mėgiamais prieskoniais. Sriubytę truputį palaikyti uždengtame puode ir SKANAUS
Kadangi jau prisiruošiau fotkint, tai įdėsiu nieko neįpatingus, bet skanius sparnelius. Juos marinavau medaus-sojos-citrinos marinatu ir kepiau orkaitėje. Salotos: kopūstas-salieras-morkos-majonezas.
Kritiką visada priimu
Patarkit kokį pasirinkt nuotraukos formatą, jei dedu per www.host.fotki.com
Ačiū
ŽENTO BLYNAI
1 vištos krūtinėlė
3 kiaušiniai
3 šaukštai krakmolo
3 majonezo
česnako- negailėti
truputis druskos ir pipirų
Kiaušinius išplakti su druska, dėti majonezą, krakmolą, česnaką (išspausti), pipirus ir gerai išmaišyti, sudėti smulkiai smulkiai pjaustytą mėsą. Kepti gerai įkaitintame aliejuje. Na, ir valgyti, žinoma
ale ir prigaminot as kita savaite idesiu savo patiekalu foto
QUOTE(ingridukas @ 2009 01 18, 19:35)
ale ir prigaminot as kita savaite idesiu savo patiekalu foto
nu tai jau užtaupei
QUOTE(Greta77 @ 2009 01 18, 19:42)
Kritiką visada priimu
Ir kokia cia kritika gali but : Valgis: :
QUOTE(Greta77 @ 2009 01 18, 19:42)
vyras virė alaus sriubą,
Nu nieko nera graziau, kai vyras po virtuve sukinejasi ir stebina seimyna tokiais pa tiekaliukais, o dar sriuba
Braske ir tau gerai , zentas po virtuve sukinejasi
Kepta sonine ir bulves rankoveje su troskintais kopustais.Sonine patryniau su cesnakiukais, pipiriukais, druska ir aliejumi, bulves taip pat, sumeciau i rankove, pora skyluciu ir kepiau, kol gerokai paskrudo.Sviezaus kopusto supjausciau pusele ir imeciau i vandeni, paviriau apie 5 min., paskui dejau apie puskili raugintu kopustu, svoguniuka, pipiriuku, lapeliu ir troskinau toliau.Keptuveje pakepiau truputi sonines, svoguna, paskui trejeta saukstu pom. padazo ir sauksta nubr. cukraus.Turini sita suverciau ant kopustu ir ant virsaus uzmeciau saldytu morkyciu, troskinau, kol isvire vanduo ir truputi pradejo kepti.
QUOTE(oditele @ 2009 01 17, 13:15)
sveikutes
ziuriu cia kibinu manija siaucia - susigundziau ir as pasigaminti tik man vienas klausimas iskilo - ar galima padarytus kibinus, bet neiskeptus uzsaldyti saldiklyje ir paskui sumascius kuria diena juos iskepti?
ziuriu cia kibinu manija siaucia - susigundziau ir as pasigaminti tik man vienas klausimas iskilo - ar galima padarytus kibinus, bet neiskeptus uzsaldyti saldiklyje ir paskui sumascius kuria diena juos iskepti?
Padarytu nebandziau saldyti, bet pacia tesla saldytuve laikiau lekias dienas. tai nieko neatsitiko
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 01 17, 19:32)
vis matau kad labai graziai kazkokiu "sniegeliu"pabartai patiekalus, gal gali isduoti paslapti kuo?
Merginos, turiu pas jus svarbu klausima zinau, kad jus cia visos saunios gaspadines, pusfabrikaciu neperkat, bt gal kada nors bandet saldytus cepelinus pirktinius kokios firmos skaniausi? reikalas toks, kad atvaziuoju i LT ir draugai uzsiprase parvezti saldytu cepelinu
Maximoj dabar yra akcija stai tokiems didzkukuliams, gal bandet, ar verta pirkti?
http://www.maxima.lt...ainos-nr4/2154/
Maximoj dabar yra akcija stai tokiems didzkukuliams, gal bandet, ar verta pirkti?
http://www.maxima.lt...ainos-nr4/2154/
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 19, 11:33)
Maximoj dabar yra akcija stai tokiems didzkukuliams, gal bandet, ar verta pirkti?
nematau kokia cia firma, bet kiek teko pirkt pusfabrikaciu tai skaniausi man "tavijutos"