Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Oro virpinimas
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2
Nikkita
SuperMamos portalas stipriai plečiasi. Tiek temų, tiek narių skaičiumi. Atrodo, puiku, čia gali rasti viską. Gali diskutuoti, gali gauti reikiamą informaciją. Ar jūsų neerzina dažnam teminiam forume kai kurių narių "tuščios" žinutės?
Atsiverčiu man aktualią temą...Vaje, per vieną dieną prirašyta 20 puslapių! Skaitau... pusę iš jų "labai reikšmingi": "prisiduodu ir aš į naujus namučius", "ačiū už naują temelę(šią frazę būtinai pasako bent 15 forumo dalyvių)", "kaip noriu valgyti".... ir tokių "ne į temą" pasisakymų yra daugiau nei pusę 50-ties puslapių temoje. Ką tai reiškia? Kad mes neturime apie ką kalbėti? Kad mes visais būdais bandome prisukti kuo didesnį skaičių savo žinučių ir tapti supersenbūviu? Sakysite, juk žmonės ir susirinko čia bendrauti. Teisingai! Yra tam temų padalinimas. Nieko tokio pavienis "ne į temą" pasisakymas. Dabar santykis gerokai viršija temos esmę.
laumzirga
QUOTE(Nikkita @ 2009 01 11, 14:19)
SuperMamos portalas stipriai plečiasi. Tiek temų, tiek narių skaičiumi. Atrodo, puiku, čia gali rasti viską. Gali diskutuoti, gali gauti reikiamą informaciją. Ar jūsų neerzina dažnam teminiam forume kai kurių narių "tuščios" žinutės?
Atsiverčiu man aktualią temą...Vaje, per vieną dieną prirašyta 20 puslapių! Skaitau... pusę iš jų "labai reikšmingi": "prisiduodu ir aš į naujus namučius", "ačiū už naują temelę(šią frazę būtinai pasako bent 15 forumo dalyvių)", "kaip noriu valgyti".... ir tokių "ne į temą" pasisakymų yra daugiau nei pusę 50-ties puslapių temoje. Ką tai reiškia? Kad mes neturime apie ką kalbėti? Kad mes visais būdais bandome prisukti kuo didesnį skaičių savo žinučių ir tapti supersenbūviu? Sakysite,  juk žmonės ir susirinko čia bendrauti. Teisingai! Yra tam temų padalinimas. Nieko tokio pavienis "ne į temą" pasisakymas. Dabar santykis gerokai viršija temos esmę.
*
Visiškai sutinku ! Ir mane "nervina" tas tuščiažodžiavimas. Juk ir SM taisyklėse parašyta: draudžiama forumą naudoti irc tipo pokalbiams - forumas skirtas pasidalinti naudinga informacija, sukaupti tokią kaip ir žinių duombazę, kad pvz. per google pagal raktažodžius susiradęs žmogus galėtų gauti informacijos.. o dabar pliurpalų sankaupa... laiko gaišinimas...
O pabandyk tu kuriai duot pastabą, girdi koks čia reikalas prisidavinėti toj naujoj temoj..
Nikkita
QUOTE(laumzirga @ 2009 01 18, 11:46)
Visiškai sutinku ! Ir mane "nervina" tas tuščiažodžiavimas. Juk ir SM taisyklėse parašyta: draudžiama forumą naudoti irc tipo pokalbiams - forumas skirtas pasidalinti naudinga informacija, sukaupti tokią kaip ir žinių duombazę, kad pvz. per google pagal raktažodžius susiradęs žmogus galėtų gauti informacijos.. o dabar pliurpalų sankaupa... laiko gaišinimas...
O pabandyk tu kuriai duot pastabą, girdi koks čia reikalas prisidavinėti toj naujoj temoj..
*

aš tai irgi nedrįstu duoti pastabos, nes tikrai nesuprastų, ko čia kabinėjiesi. Šiaip šitą problemą turėtų spręsti už forumus atsakingi asmenys. Man patiko torrent.lt forumuose. Už tokias tuščias žinutes gaunami įspėjimai. Tik čia gal mąstai didesni. Vienintelis sprendimas - patiems moderatoriams skatinti lankytojų savimoningumą, raudonai rašant forumuose įspėjimus. Man pvz., visai priimtini įspėjimai dėl parašų. Pasitvarkiau. Netiks, dar tvarkysiu. Juk atėjus pas ką nors į svečius nerašyta taisyklė - laikytis šeimininko tvarkos
laumzirga
taip, turėtų spręsti moderatoriai.. tik įsivaizduoju, kokie jų darbo mastai doh.gif Galima bandyt bent atkreipt mergičkų dėmesį į tokį elgesį, kad bent sužinotų, kad toks dalykas yra blogas. Galvoju, gal įsidėt į savo parašą ką nors tokio "Prieš rašydama žinutę "Registruojuos naujoj temutėj", "Čiur aš pirma šioj temoj", "Ačiū už naujus namučius", "Iškepiau vyrui pusryčiams kiaušinienės" susimąstau, kiek panašių žinučių užšiukšlinę forumą ir užgožę naudingą turinį". Griozdiška sad.gif Galvosim šmaikščiau smile.gif
Omrum
nieko nepasikeis , viskas vistiek bus taip kaip yra , abejoju ar pasvarstymai šioj temoj kažka pakeis schmoll.gif
Meina
Iš kitos pusės norinčių tvarkyti forumą tikrai atsiranda ir atsirastų, galėtų būti atsakingas žmogus, kuris pastebėjęs tokius "prasmingus" postus, padalintų įspėjimų. Aišku, visų nesugaudysi, bet, manau, kad kažkiek suveiktų toks įspėjimų dalijimas.
Karbynė
QUOTE(laumzirga @ 2009 01 18, 11:46)
*

Taisyklė
5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama. Tam jūs galite pasinaudoti mūsų pokalbių kambariu (chat'u).

Taisyklė sako nenaudoti kaip "chato" ir eiti į jį. Tokio pokalbių kambario sm-as jau senokai nebeturi, todėl kai kuriuose skyreliuose (bendraminčiuose, kaimynuose ir pan.) leidžiama nenusikalstant jokioms taisyklės bendrauti ir nekaupiant jokios didelės išliekamosios vertės informacijos, o šios temos po kurio laiko tiesiog ištrinamos.
Isila
jei tokie dalykai vyksta diskusinio pobūdžio temose, tada negerai. bet jei nėštukių plepaluose, bendraminčiuose ar bendraamžiuose (o juk daugumoj atvejų būtent ten), nematau nieko bloga. Juk tam tos temos ir skirtos -plepalams, tos dienos įvykiams. Už ten parašytas žinutes žinučių bendras skaičius nedidėja. Gali parašyt nors 1000 ir vis tiek liksi naujoku. Tos temos rakinamos ir trinamos. Jos ilgai neišlieka.
laumzirga
QUOTE(Karbynė @ 2009 01 18, 18:39)
Taisyklė sako nenaudoti kaip "chato" ir eiti į jį. Tokio pokalbių kambario sm-as jau senokai nebeturi, todėl kai kuriuose skyreliuose (bendraminčiuose, kaimynuose ir pan.) leidžiama nenusikalstant jokioms taisyklės bendrauti ir nekaupiant jokios didelės išliekamosios vertės informacijos, o šios temos po kurio laiko tiesiog ištrinamos.
*
.. kartu su ten pasitaikančia kartais išties naudinga informacija. Bendraamžiuose juk aptariami ir gydytojai, ir prekės, ir paslaugos, ir t.t. Juk niekas jų į atitinkamas temas neperkelia -> kai kurios iš tų dedikuotų temų merdi.
Karbynė
QUOTE(laumzirga @ 2009 01 18, 23:06)
.. kartu su ten pasitaikančia kartais išties naudinga informacija. Bendraamžiuose juk aptariami ir gydytojai, ir prekės, ir paslaugos, ir t.t. Juk niekas jų į atitinkamas temas neperkelia -> kai kurios iš tų dedikuotų temų merdi.
*

tai jau negi žmonės nebegali bendraminčiuos ir ką nors rimtesnio kalbėt? Laisvesnė forma ir tiek...neprivalo gi šiaip žmonių bendravime būt tik chi chi, cha cha ir labanakt. Tiesiog toks būdas su savais, kur gali kalbėt apie viską ir bus "į temą". Norėtų kad būtų kitur - rašytų kitur ir tiek. Dar to betrūko kad kas iš bendraminčių imtų žinutes perkėlinėt niekieno neprašyti.

Tsakant tiksliai pasakyta - oro virpinimas...
laumzirga
QUOTE(Karbynė @ 2009 01 18, 23:16)
tai jau negi žmonės nebegali bendraminčiuos ir ką nors rimtesnio kalbėt? Laisvesnė forma ir tiek...neprivalo gi šiaip žmonių bendravime būt tik chi chi, cha cha ir labanakt. Tiesiog toks būdas su savais, kur gali kalbėt apie viską ir bus "į temą".  Norėtų kad būtų kitur - rašytų kitur ir tiek. Dar to betrūko kad kas iš bendraminčių imtų žinutes perkėlinėt niekieno neprašyti.

*
truputį atvirkštokai supratote. Tiek to, nebevirpinu.
Nikkita
QUOTE(Karbynė @ 2009 01 18, 23:16)
tai jau negi žmonės nebegali bendraminčiuos ir ką nors rimtesnio kalbėt? Laisvesnė forma ir tiek...neprivalo gi šiaip žmonių bendravime būt tik chi chi, cha cha ir labanakt. Tiesiog toks būdas su savais, kur gali kalbėt apie viską ir bus "į temą".  Norėtų kad būtų kitur - rašytų kitur ir tiek. Dar to betrūko kad kas iš bendraminčių imtų žinutes perkėlinėt niekieno neprašyti.

*

taip ir nesupratau, kas Jus papiktino? Kad aš užvedžiau tokią temą, ar kad įsidėjau į parašą? Kadangi man tai buvo aktualu, tai ir užvedžiau. Dėl to, kad tas skyrelis retokai užlankomas, įdėjau, kad jį matytų. Norėjau diskusijos. Turiu tokią teisę. O jūsų gan grubūs komentarai rodo tik norą nusodinti. Auksinė taisyklė - nepatinka, neskaityk! Kaip supratote, kiekvienam aš neaiškinu, kas ką turi rašyti. Tai Jūs neaiškinkite man, kokią temą užvesti ir ką mes čia galim kalbėti.

Kuo netinkamas pasiūlymas rašyt raudonai įspėjimus? Kai dalyvės nepilnai baigę vieną temą, pradeda rašyti kitą, moderatorės įspėja. Į tai sureaguojama. Kodėl netinka tokia įspėjimo forma? Pasiūlymai forumui buvo konkretūs - nepildyti forumo visiškai nereikšmingom frazėm. Ir jei jūs gerai įskaitėt, rašiau, kai tai yra vienas kitas pasisakymas, tai jis net sakyčiau, atlaisvina bendravimą. Bet tokių būna daugiau nei pusė visoje temoje.

Na taip, nėštukės dažniausiai pasižymi plepalais, nieko tokio. Per dieną gal kokią 10 kartų aptariama ką valgyti. Tai joms tuo metu aktualu, nesiginčiju. Bet ką reiškia: "registruojuos naujuose namučiuose", "labas rytas"ir kt... ?

Beje, Karbyne, tolerancija niekam dar nepakenkė
Karbynė
QUOTE(Nikkita @ 2009 01 19, 08:29)
Norėjau diskusijos.
*

Jei atvirai - iš jūsų reakcijos nepanašu. Panašiau, kad norėjot visokeriopo palaikymo ir pritarimo.

O jūsų gan grubūs komentarai rodo tik norą nusodinti.
*

Ne visi moka taip švelniai ir taktiškai reikšti mintis kaip jūs

*

Gal ir teisingai, bet kalbėkit, kai tą toleranciją išbandysit nuosavu kailiu, - visada skamba įtikinamiau, kai žmogus iš asmeninės patirties kalba.

Bet ką reiškia: "registruojuos naujuose namučiuose", "labas rytas"ir kt... ?
*

Jums neaišku, ką reiškia "labas rytas"? Čia toks pasisveikinimas.

Kaip supratote, kiekvienam aš neaiškinu, kas ką turi rašyti.
*

Nejaugi? O ši tema ne apie tai?
Isila
Na taip, nėštukės dažniausiai pasižymi plepalais, nieko tokio. Per dieną gal kokią 10 kartų aptariama ką valgyti. Tai joms tuo metu aktualu, nesiginčiju. Bet ką reiškia: "registruojuos naujuose namučiuose", "labas rytas"ir kt... ?

*

o jeigu joms tai svarbu, įdomu ir tai dalis to internetinio foruminio bendravimo? Nejaugi viskas turi būti tik informatyvu, rimta, be jokių lialia? Nepakanka diskusinių, rimtų temų forume? Aš pvz visia nenorėčiau, kad mano toks neinformatyvus kasdienis bendravimas paprastose plepalų temose būtų saistomas iki to, ką aš galiu parašyti, o kas jau yra tušti plepalai ir to negalima. Suprantu, kad tušti plepalai rimtose temose yra enpageidaujas ir tikrai nereikalinags dalykas. Bet šiose.. Man asmeniškai netrukdo.

O šiaip, reikėjo gal apklausą užvest, tada pažymėtų dalyvės, piktina jas ar ne. Būtų informatyviau ir įdomiau.
ernoja
Juk visos temos iš bendraminčių, bendraamžių po kažkiek laiko ištrinamos. Tai tikrai niekam netrukdo tie pasisveikinimai. Juo labiau, kad ten bendrauja žmonės, kurie kartais pažįstami ne tik virtualiai,o nauji nariai retai užklysta. Ir nė vienai netrkdo pasisveikinimas ar kažkoks kitas pasakymas. Pvz, pas bendraažius nebūtų ką kalbėt, jei tik informatyvios žinutės būtų.Tai ką rašyt: vaikas sveria tiek ir tiek...,, turi n dantų, praeis mėnuo ir vėl tas pats. O daugiau nebus apie ką rašyt. Jei aktalu apie kokį gydytoją, med.įstaigą,ligas eini ir atitinkamoj temoj ieškai informacijos, o neverti visų nėštukių ar bendraamžių temų. Rimtose temose, kurios turi išliekamąją vertę ir taip dažnai visi postai ne į temą ištrinami. Taip kad nėra čia jokios problemos.
Nikkita
QUOTE(Isila @ 2009 01 19, 15:17)
o jeigu joms tai svarbu, įdomu ir tai dalis to internetinio foruminio bendravimo? Nejaugi viskas turi būti tik informatyvu, rimta, be jokių lialia? Nepakanka diskusinių, rimtų temų forume? Aš pvz visia nenorėčiau, kad mano toks neinformatyvus kasdienis bendravimas paprastose plepalų temose būtų saistomas iki to, ką aš galiu parašyti, o kas jau yra tušti plepalai ir to negalima. Suprantu, kad tušti plepalai rimtose temose yra enpageidaujas ir tikrai nereikalinags dalykas. Bet šiose.. Man asmeniškai netrukdo.

O šiaip, reikėjo gal apklausą užvest, tada pažymėtų dalyvės, piktina jas ar ne. Būtų informatyviau ir įdomiau.
*

Negaliu su jumis nesutikti. Tiesa, ne apklausos forma aš čia tą klausimą pateikiau. Taip kad nelabai suprantu, kam pulti autorę, jei paprasčiausiai atsakymas : ne, man plepalai nemaišo. Čia taikau Karbynei, tik dar nesupratau, kam reikia iš karto rodyti karingumą, jei kažkas nepatiko. Aš juk tose temose neauklėju tų dalyvių. Man nepatiko, jums patinka, na tai valio. tiek ir tenorėjau sužinot. Tik kam, Karbyne, tada lįsti į kitas mano užvestas temas vien tam, kad "prišiukšlinti", ar aš jums kažką skolinga?

QUOTE(zinulė @ 2009 01 19, 15:27)
Juk visos temos iš bendraminčių, bendraamžių po kažkiek laiko ištrinamos. Tai tikrai niekam netrukdo tie pasisveikinimai. Juo labiau, kad ten bendrauja žmonės, kurie kartais pažįstami ne tik virtualiai,o nauji nariai retai užklysta. Ir nė vienai netrkdo pasisveikinimas ar kažkoks kitas pasakymas. Pvz, pas bendraažius nebūtų ką kalbėt, jei tik informatyvios žinutės būtų.Tai ką rašyt: vaikas sveria tiek ir tiek...,, turi n dantų,  praeis mėnuo ir vėl tas pats. O daugiau nebus apie ką rašyt. Jei aktalu apie kokį gydytoją, med.įstaigą,ligas  eini ir atitinkamoj temoj ieškai informacijos, o neverti visų nėštukių  ar bendraamžių temų. Rimtose temose, kurios turi išliekamąją vertę ir taip dažnai visi postai ne į temą ištrinami. Taip kad nėra čia jokios problemos.
*

Nebūtinai tik vaiko duomenys... Labai sėkmingai bendraamžiuose mes pasakojamės apie pasiekimus, ne tik vaikų. Gal būt ir yra tas kontrastas, kai kiekvienas postas tau daug pasako, sužinai kaip kiti gyvena, kuo gyvena, nuo tų kalbų, kur jei neseksi per dieną, pamesi siūlo galą. Tiesa, aš tk dabar sužinojau, kad tokie lialia forumai greitai ištrinami, o nekraunami kažkur į gilų stalčių.

laumzirga
Kągi, su sąmoningumu pas mus sunkiai.. Turbūt tikrai įspėjimai bus sutikti priešiškai.. Negi homo sapiens gali dasigalvot prieš postinant pamąstyt, ar mano žinutė yra tikrai reikalinga? Pastebėjau, kad temose yra tam tikri pastovūs "kadrai", kurie generuoja pagrindinį oro burbulų srautą. Atidarius naują temą, pirmą puslapį gali iš karto praverst, nes jame vien tik "Ačiū už naujus namučius". Man užkliūna dėl to, kad aš tikrai noriu dalyvaut diskusijoj ir eit su ja koja kojon, bet kai tuos prigeneruotus puslapius turi permetinėt akim ir ieškot kokių nors naujienų tarp visų tų labukas su balionėliu - tai tada nafik, kaip sako Valinskas. Negi dėl to turiu kabot ištisai prie kompo. Va jums ir atsakymas. Konkreti žala - aš ir daugelis kitų nespėjam bendraut su savo bendraamžiais ir išeinam. Pabaigai priminsiu per amžius susiformavusią laudies išmintį: kalbėjimas sidabras, tyla - auksas.
Papildyta:
QUOTE(Nikkita @ 2009 01 19, 15:57)
Tiesa, aš tk dabar sužinojau, kad tokie lialia forumai greitai ištrinami, o nekraunami kažkur į gilų stalčių.
*
Greito temos uždarymo ir ištrynimo minusą patyriau, kai ieškojau tam tikros informacijos. Google keše matėsi, kad buvo apie tai diskutuota, o paties turinio jau nepavyko pasiekt. O dedikuotose temose atsakymo neradau. Tai tiek.
ernoja
QUOTE(Nikkita @ 2009 01 19, 15:57)
Nebūtinai tik vaiko duomenys... Labai sėkmingai bendraamžiuose mes pasakojamės apie pasiekimus, ne tik vaikų. Gal būt ir yra tas kontrastas, kai kiekvienas postas tau daug pasako, sužinai kaip kiti gyvena, kuo gyvena, nuo tų kalbų, kur jei neseksi per dieną, pamesi siūlo galą. Tiesa, aš tk dabar sužinojau, kad tokie lialia forumai greitai ištrinami, o nekraunami kažkur į gilų stalčių.
*

Tai taip ir bendraujama visur. Aš rašau, kas būtų, jei būtų reikalaujama rašyti tik informatyvias žinutes. Tada tokiose temose negalėtum kalbėt apie tai, kas nesusiję su vaikiuku ar pan. Nelabai ir būtų ką rašyt, juk gal tik pirmais metais tų pasikeitimų daug, o paskui viskas lėčiau vyksta.

O jeigu ne plepalų temose matot, kad daug žinučių ne į temą, tai juk galima moderatorei AŽ parašyt su nuoroda. Pratrins.
Isila
labai jau mažai diskusijos dalyvių bigsmile.gif
kroska19

aš irgi noriu pasidalyti savo mintimis šiuo klausimu. Man aplamai nesuvokiama, kam reikalingi tokie nieko nereiškiantys komentarai, elementariai, jei kažko ioeškai ar siūlai, tai pasireikš tokios mamytės, kurioms neįtiko ar netiko skelbimas ar nuomonė, aš tikrai suprantu, kad kiekvienas mąstome ir sakome savo nuomonę ir yra laiosvė pareikšti savo mintis, bet, pvz. ieškojau telefono kroviklio (nes MB jį pametė), tai vienai mamytei užkliuvo, kad vogtą telefoną įsigijau. Iš esmės tokie komentarai manau ne vietoje. Arba kitoje temoje mamytė pardavinėjo buitinius prietaisus, tai buvo komentaras, kodėl neparašyta, kad parduodama tik todėl, kad jau jų nereikia g.gif Bet kuriuo atveju nemanau, kad reikėtų rašyti tokius komentarus, perki - gerai, neperki - irgi gerai, neturi nuomonės - nerašyk, o ne savais komentarais užgaulioti kitus. Nenoriu nieko įžeisti, tiesiog manau tai, ką parašiau ax.gif
Rucelie
aš manau, paplepesių temose (bendraamžiuose, pas nėštukes) galima drąsiai ir pablevyzgoti, ir padėkoti naują temą sukurpusiam žmogeliukui. ar pasigirti, kad valgyt nori biggrin.gif čia jau manlyg kiekvieno konkretaus skyrelio reikalas, kokiame lygyje bendrauti, kiekvieno skyrelio mamos ir savas taisykles turbūt nusistato, iki kokio lygio tas blevyzgas leisti smile.gif o rimtose temose, kurios tipo tos informatyviosios su išliekamąja verte, nelabai matau kad kažkas blevyzgotų biggrin.gif o jei blevyzgoja-yra juk kur apie tai pranešti tongue.gif aš oro virpinimu štai šitą temą pavadinčiau biggrin.gif
monax
DEMESIO!!!

LENGVAS UZDARBIS NAMUOSE

Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose,
butinai tai perskaityk, nes naudinga.
Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima!

Tai pakeite mano gyvenima.

As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti.
Dalyvaujant ivairiuose forumose, as randu sita straipsni,
kuriame sakoma, kad galima padaryti tukstancius litu
per keleta savaiciu idedant tik 6litus. Skaistalai, pagalvojau,
tai turetu buti eilinis budas apmauti,
bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti
kas siuloma.

Toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita ,
kiekvienam is saraso apacioje. Paskui isbraukti pirma
saskaitos numeri ir irasyti savo saskaitos numeri i paskutine sesta eilute,
ir talpinate sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose.

Jokiu apgauliu… As pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 12lt ir
nusprendziau pabandyti.

Ir atspekit kas???

chemas-microsoft-comfficemarttags" />lace wt="on">Polace> keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis pinigai… As negalejau
patiketi savo akimis, jog tai veikia.

Per pora savaiciu susikaupe apie 2000lt , po triju savaiciu prisidejo dar
apie 2000lt. dbr turiu uzdirbes 4000lt ir neskaitant smulkiu islaidu.
lace wt="on">Polace> pusantro men turetu buti apie 16000lt . Ir sita suma po truputi toliau dides.

O prasidejo tik nuo 12lt.

Noriu su jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir jums, ir man.
As jums pazadu, jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite
vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites,
per daug nesistengdami.

Pasiulymas: Perskaitykite tai pora kartu!!! Issaugokite savo kompe, sekite
instrukcija ir pinigai neprivers jusu laukti. Sutikite - tai paprasta!!!

Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir jusu
indelis yra tik 12lt ir pora valandu internete…

Svarbu: Tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir
neprarandate, bet tai tikrai dirba!!!

Atkreipkit demesi: Tiksliai sekite instrukcija ir 60000lt ir daugiau bus
jusu nuo 40 iki 80 dienu laikotarpije.
Visa tai sekmingai veikia lace wt="on">tate wt="on">deltate>lace> dalyviu saziningumo.

Yra trys paprasti ZINGSNIAI:

1. Jei dar neturite, jums reikia atsidaryti saskaita betkuriame lietuvos banke.

2. Pirmiausia I zemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2lt.
lace wt="on">Polace> to perveskite po 2lt ir i sekancias banko saskaitas. Visa
tai ivykdzius, jus padarete paslauga, ir svarbiausia - tai visiskai
legalu. Jus taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate.

1. LT297300010102444435
2. LT767300010074162269
3. LT227300010096663555
4. LT767300010072191423
5. LT257300010103274730
6. LT777300010090166184 >>

Da bar isbraukite is saraso Nr.1 saskaitos numeri,
perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i virsu,
o i atlaisvinta Nr.6 eilute irasykite savo banko
saskaitos numeri.

3. Darykite bet kokius pokycius, bet islaikykite pagrindine ideja,
Isplatinkite sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir naujienu juostose,
skelbimuose arba asmeniniais laiskais, isidemekite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si
straipni, tuo didesnes bus jusu pajamos ir tos pajamos tesiogiai priklauso nuo jusu.
Sitas biznis sekmingai gyvuoja ir klesti lace wt="on">tate wt="on">deltate>lace> dalyviu saziningumo ir rimtumo. tdl viska
atlikite kruopsciai ir nepagailekite 12lt nes jums tai atsipirks su kaupu. saziningumas daro pinigus.
Ir kada jus pasieksite pirma eilute,
jus turesite tukstancius lt tiesiog kaip saraso kurejas!

Tai kainuoja tik 12lt ir kelias valandas nesunkaus darbo internete!!! Uzsiimkite tuo
dabar, neatidekite rytdienai!!! Laikas pinigai!!!

O dabar as papasakosiu, kodel jus bet kokiu atveju nieko neprarandate, o
tikrai islosiate. Tiesiog paprasta aritmetika.

Sakysim is 200 laisku ar straipsniu as gausiu 5 atsakymus (menkas rezultatas),
tai reiskia as uzdirbsiu 10lt budamas sestoje saraso pozicijoje.
Dabar sitie 5 zmones isplatina dar po 200 pranesimu
su jusu saskaitos numeriu jau 5 pozicijoje, ir pastariesiems taip pat atsako
tik po 5 zmones – tai jau 500lt i saskaita.
Toliau sitie 25 zm. daro po 200 patalpinimu su jusu sask.Nr. 4 pozicijoje
ir atsako vel 5 zm. – pajamos 2500lt. Toliau sitie 125 zm. patalpinus po 200
pranesinu ir gavus po savo 5 zm. jums duoda 12500lt pajamu (jus 3 pozicijoje)

Toliau dar idomiau: sitie 625zm. daro 200 patalpinimu su jusu lace wt="on">tate wt="on">sasktate>lace>. Nr. 2
pozicijoje, atsako velgi po 5 zm. – tai 62500lt.
toliau paskaiciuokite kokie pinigai cia, ir visai nesunkiai uzdirbti.
Ar ne ispudingas skaicius? Ir tai tik uz pirmutinius 12litu.

siame biznyje svarbiausia buti saziningam. kitaip nieko nesigaus.

Ar jus galite isivaizduoti kiek zmoniu kasdien visame pasaulyje prisijungia
prie interneto ir skaito sita straipsni, kaip ir jus dabar skaitote!!!
Kiekviena diena internete pasirodo nuo 200 iki 500 nauju vartotoju.
Ir toliau dideja!!!
Kokie sansai, kad jie uzsinores pameginti save kokioj nors naujovej???
Ar ysivaizduojate kokios galimybes!!! Su 12lt ir keliomis valandomis internete.

Kaip paskleisti informacija internete?

1. Atidarot paieskos serveri google.com , jei zinote kitokiu paieskos serveriu tj gerai.
2. Rasom raktini zodi – forumas, skelbimas, naujos grupes, ir kt.
3. Paieska suras simtus forumu ir skelbimu skilteliu, kur jus ir
galite patalpinti savo straipsni.
Becel
bet tik pamėginkit kurią nors temą pasiūlyt perkelt į Bendraminčius doh.gif Kai buvo greitojo reagavimo padalinys, įdėju į temą nuorodą, kad būtų perkeltos kelios temos, kuriuose būtent tušti plepalai. Tos temos narių buvau apkaltinta esanti skundikė be asmeninio gyvenimo, neturinti ką veikti ir kitais epitetais doh.gif
MiglaZukauskiene
Pritariu jusu nuomonei. Kai zinuteje raso Labai gera tema thumbup.gif Tai tikrai man darosi graudu, kodel moterys raso bevertes zinutes o ne rimta, idomu, naudinga patarima. Siulyciau jums, visoms mamoms, buti supratingesnems ir neberasyti tusciu zinuciu smile.gif
Zuikių_dainos
QUOTE(laumzirga @ 2009 01 19, 17:03)
Kągi, su sąmoningumu pas mus sunkiai.. Turbūt tikrai įspėjimai bus sutikti priešiškai.. Negi homo sapiens gali dasigalvot prieš postinant pamąstyt, ar mano žinutė yra tikrai reikalinga? Pastebėjau, kad temose yra tam tikri pastovūs "kadrai", kurie generuoja pagrindinį oro burbulų srautą. Atidarius naują temą, pirmą puslapį gali iš karto praverst, nes jame vien tik "Ačiū už naujus namučius". Man užkliūna dėl to, kad aš tikrai noriu dalyvaut diskusijoj ir eit su ja koja kojon, bet kai tuos prigeneruotus puslapius turi permetinėt akim ir ieškot kokių nors naujienų tarp visų tų labukas su balionėliu - tai tada nafik, kaip sako Valinskas. Negi dėl to turiu kabot ištisai prie kompo. Va jums ir atsakymas. Konkreti žala - aš ir daugelis kitų nespėjam bendraut su savo bendraamžiais ir išeinam. Pabaigai priminsiu per amžius susiformavusią laudies išmintį: kalbėjimas sidabras, tyla - auksas.
Papildyta:
Greito temos uždarymo ir ištrynimo minusą patyriau, kai ieškojau tam tikros informacijos. Google keše matėsi, kad buvo apie tai diskutuota, o paties turinio jau nepavyko pasiekt. O dedikuotose temose atsakymo neradau. Tai tiek.
*

Reikia gi skirti kur yra bendros temos, o kur plepsėjimų. Jau kur jau kur bet plepsėjimose aš informacijos tai jau tikrai neieškočiau, nes paskęsčiau bereikalingos sraute. Bet gi informacijai yra atskiros temos, kuriose dalinami taškai už žinutes. Ten ir vyksta tos diskusijos. O del plepsėjimų - na moterys ten būna gan artimai susibendravusios, kai kurios net nuo nestuke.gif laikų. Ten jos organizuojasi susitikimus, sveikina vaikus ar šiaip pliurpia. Gal tiesiog reiktų skirti tuos dalykus ir neiti, ten kur Jums nepatinka. Juk niekas neverčia skaityti visos forumuose esančios rašliavos.
Liebchen
Čia aš esu naujokė ax.gif . Bet tų tikrai prisidavimų į naujas temeles nesuprantu lotuliukas.gif . Iš pradžių galvojau, kad gal čia kokia registracija vyksta, bet vėliau pamačiau, kad čia tikrai tik šiaip oro virpinimas lotuliukas.gif
vaida g.
o kartais uztena "nusedusioje" temeleje parasyti keleta zodeliu ir ji vel atsiduria
diskusiju sukuryje.Taip, kad mamytes cia yra thumbup.gif forumas .Kurkite temeles
ir sulauksite palaikymo,o paplepesiai "nevietoje" visada bus tongue.gif
Marijanaxxx
Aš dar naujokė esu smile.gif kaip pastebėjau temų tikrai yra įvairiausių, bet manau kad nėra visos labai jau patraukiančios, tad teks padirbėti kol surasiu gerų forumų rolleyes.gif
Salomejja
QUOTE(Lera @ 2009 01 18, 17:08)
nieko nepasikeis , viskas vistiek bus taip kaip yra , abejoju ar pasvarstymai šioj temoj kažka pakeis  schmoll.gif
*

as irgi nemanau, kad kas nors pasikeis, nes neatsiras tiek daug moderatoriu, kurie sugebes sutvarkyti visus forumus doh.gif
gaudri
Aš visai pritariu temos autorei..galima net plepeti naudingiau..bet rimtai kartais ieini i dominancia tema o ten..labas rytukas..ir t.t..kokie 3 puslapiai..gali pasakyti ta labas rytukas ir kartu kazkaip pletoti diskusija..ar dar kazka naudingo padaryti..tikrai forumas jau gerokai apsiukslintas..nekalbu apie paplepejimu skyreli..ten net neinu..viso to pilna ir kitur blink.gif
Karbynė
O tai ką jūs kalbat turbūt yra tik naudinga ilgai išliekanti informacija, prasminga diskusija ir pan.? rolleyes.gif
gaudri
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 23, 23:55)
O tai ką jūs kalbat turbūt yra tik naudinga ilgai išliekanti informacija, prasminga diskusija ir pan.?  rolleyes.gif
*

paziurint i mano prisijungimo metus ir parasytu zinuciu kieki sulyginus su jusu tai aiskiai matosi kas cia daugiau pliurpia, tai tikrai nesilyginu su jusu naudingumu forumui..as nesakau kad viskas turi isliekma verte stengiuos netersti forumo..ir i piktus gincus veltis tikrai nesiruosiu, tiesiog issakiau savo nuomone 4u.gif
Karbynė
Man nelabai aiškiai. Mažesnis kiekis dar nerodo, kad mažiau tuščių pliurpalų ir daugiau kažko naudingo ir į temą tongue.gif

Visi čia daro tą patį - išsako savo nuomonę, o jei nenorit veltis - tiesiog nesivelkit mirksiukas.gif
Man tiesą sakant neskauda, kad kažkas kažkur gali sau laisvai leisti bendrauti.
gaudri
Niekas cia nekalba apie neleidima laisvai bendrauti..bet man kliuva tik tos zinutes kuriose buna arba tik veidelis koks arba visos labas rytas (ir visos kitos dienos dalys), ar registruojuosi i tema. Tai tiek. O tau Karbyne tai aiskia norisi isprovokuoti kad butu su kuo pasigincyti.
Karbynė
Žinoma biggrin.gif Čia gi oro virpinimo tema nieko nereiškiantiems komentarams biggrin.gif

QUOTE(gaudri @ 2009 02 24, 16:28)
man kliuva tik tos zinutes kuriose buna arba tik veidelis koks arba visos labas rytas
*

O jums tas visas žinutes kas nors namų darbams uždavė visas perskaityti ir sukonspektuoti?

Nors šiaip pritariu...mane irgi nervina kai žmonės susitikę pasisveikina, o jei tik šypseną numeta praeidami išvis nei šis nei tas. Čia jau koks ta ne virtualus, o realybinis spamas blink.gif Turėtų išsamiai bendraut, rimta info keistis juk.
baltė
QUOTE(gaudri @ 2009 02 23, 21:37)
Aš visai pritariu temos autorei..galima net plepeti naudingiau..bet rimtai kartais ieini i dominancia tema o ten..labas rytukas..ir t.t..kokie 3 puslapiai..gali pasakyti ta labas rytukas ir kartu kazkaip pletoti diskusija..ar dar kazka naudingo padaryti..tikrai forumas jau gerokai apsiukslintas..nekalbu apie paplepejimu skyreli..ten net neinu..viso to pilna ir kitur blink.gif
*

drinks_cheers.gif pritariu... visos temos skirtos paplepėti, dažniausiai pamirštant temos pavadinimą ir kt.
_Foxy_
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 24, 17:44)
Nors šiaip pritariu...mane irgi nervina kai žmonės susitikę pasisveikina, o jei tik šypseną numeta praeidami išvis nei šis nei tas. Čia jau koks ta ne virtualus, o realybinis spamas  blink.gif Turėtų išsamiai bendraut, rimta info keistis juk.
*

Paprastai taip būna tose temose, kur nuolat bendrauja tas pats kolektyvas, t.y., planuojančiųjų bei besilaukiančiųjų temose. O ten joms net ir žinučių kiekis nesiskaičiuoja. Taigi kaip ir nebeišeina jog ten būtų flood'inama. Kažkodėl nelabai įsivaizduoju, kad visos Jūsų parašytos žinutės yra labai jau informatyvios ...
Karbynė
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 02 24, 17:12)
Paprastai taip būna tose temose, kur nuolat bendrauja tas pats kolektyvas
*

Visiškai jums pritariu . smile.gif
**Superblondine**
Klausimas manau visiskai ne i tema, ten mamytes ir kalba apie ora ir ispudziu o kur tema sukurta apie spec dalyka apie ji ir kalbama 4u.gif
svete
Pritariu del registraciju i naujus namucius, uzknisa skaityti po 2 puslapius registruojuos, kokie grazus namuciai. Nors kartais merginos tikrai ideda daug pastangu ir apibendrina praejusia tema, sudeda svarbiausia info - uz tai verta bent aciu pasakyti, nes laiko uzima.
erikiuxxx
QUOTE(monax @ 2009 01 30, 19:24)
DEMESIO!!!

LENGVAS UZDARBIS NAMUOSE

Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose,
butinai tai perskaityk, nes naudinga.
Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima!

*

user posted imagereikia trinti sio mario zinutes
Omrum
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 07, 03:57)
mario
*

o kas čia toks? lotuliukas.gif
desrele-lt
QUOTE(svete @ 2009 05 08, 14:05)
Pritariu del registraciju i naujus namucius, uzknisa skaityti po 2 puslapius registruojuos, kokie grazus namuciai. Nors kartais merginos tikrai ideda daug pastangu ir apibendrina praejusia tema, sudeda svarbiausia info - uz tai verta bent aciu pasakyti, nes laiko uzima.
*

Ir as pritariu sios nares minciai, kad atidarius senos temos tesini tenka skaityt kokie grazus namuciai ir pan., bet tikrai labai naudinga, kai i naujaja tema idedama senosios temos apibendrinta medziaga thumbup.gif o dar neretai teko matyt ir visu kitu senuju temu naudingiausia info sudedama, sveikintinas dalykas smile.gif

Beje, butu smagu, kad iskart vienos sypseneles zinutes butu trinamos, nes is ju jokios naudos...
-Lilė-
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 14:44)
labai naudinga, kai i naujaja tema idedama senosios temos apibendrinta medziaga thumbup.gif o dar neretai teko matyt ir visu kitu senuju temu naudingiausia info sudedama, sveikintinas dalykas smile.gif

Beje, butu smagu, kad iskart vienos sypseneles zinutes butu trinamos, nes is ju jokios naudos...
*

Pritariu šioms nuomonėms, tikrai smagu, kai randi senos temos nuorodą arba naudingas nuorodas atitinkama tema
taip pat galima net uždrausti galimybę rašyti komentarus vien šypsenėlėmis
gal aš či ajau ir pasikartojau, bet tikrai labai nepatinka, kai tokiais būdais temos keliamos į viršu schmoll.gif
erikiuxxx
QUOTE(Lera @ 2009 06 08, 15:13)
o kas čia toks? lotuliukas.gif
*

doh.gif ai ne taip parasiau blush2.gif nario turi buti mirksiukas.gif
Belesa
Sveikutės,aš čia dar skaitausi kaip ir naujokė,bet skaitinėju jau ilgokai. Mane labiausiai tai siutina nuotraukų citavimas,ypač rankdarbiuose. Nebūtu galima kaip nors grieščiau tokias bausti... Vienu postu aukščiau esančios nuotraukos ir tai cituoja kokios penkios iš eilės,nors buvo neseniai perspėta,kad ne cituoti nuotraukų. Nežinau negi visos tokios nesusipratėlės?
Siracusa
QUOTE(Nikkita @ 2009 01 11, 14:19)
Ar jūsų neerzina dažnam teminiam forume kai kurių narių "tuščios" žinutės?
Atsiverčiu man aktualią temą...Vaje, per vieną dieną prirašyta 20 puslapių! Skaitau... pusę iš jų "labai reikšmingi": "prisiduodu ir aš į naujus namučius", "ačiū už naują temelę(šią frazę būtinai pasako bent 15 forumo dalyvių)"
*

Taikliai pasakyta - oro virpinimas biggrin.gif
Aš irgi nesuprantu spamo su padėkomis ir prisidavinėjimais "naujiems namučiams" biggrin.gif Lyg tą temą sukurt būtų begalo sunku.. Bet tas daugiau bendraminčių temose, kur bendrauja tos pačios dalyvės. Pirmo puslapio gali nė neskaityt, vien padėkos ir prisidavinėjimai laugh.gif
arbatine_saldainine
Na jau, nesuprantu kam daryti problemas kur ju nera doh.gif ? Ale ir grieztumas jusu tongue.gif Jei reikia konkrecios info - ivedi i google ir randi. O forumas - viesa interneto erdve, kur galima bendrauti. Kodel is draugisko ir jaukaus forumo norit padaryti enciklopedija? Gal kai kurioms mamytems, ypatingai per dienas sedincias namuose, tai vienintele proga pabendrauti, kad ir su virtualiomis draugemis. Sakykit, negi niekada draugei nepaskambinat tiesiog siaip sau, o ne su susistemintu bloku informacijos?
Puiku, kad yra forume nesikeikiama, neleidziama reklama, sudrausminami piktybiski izeidinetojai, bet piktintis del mamyciu sypseneliu ir pasisveikinimu manau tikrai neverta 4u.gif
Forget
QUOTE(Džovaita @ 2009 02 15, 02:43)
Čia aš esu naujokė ax.gif . Bet tų tikrai prisidavimų į naujas temeles nesuprantu lotuliukas.gif . Iš pradžių galvojau, kad gal čia kokia registracija vyksta, bet vėliau pamačiau, kad čia tikrai tik šiaip oro virpinimas lotuliukas.gif
*

Va pradžioj, aš galvojau, kad norint kažką pasakyte reikia parašyt registruojuos į naują temą lotuliukas.gif lotuliukas.gif seniau užeidavai tik į knygas ir rankdarbius, tai ir registruodavausi kas kartą lotuliukas.gif lotuliukas.gif galvoju, gal čia ne belenkas gali nuomonę pasakyti doh.gif doh.gif
Borzika
Akivaizdus šios narės 'tikslas' - 100 žinučių doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.