na, man vėl reikia atnaujinti "įžadus", kaip aš juokauju. reikės vėl pasiskaitinėti, kad atsinaujintų mintys. mat per visas didžiąsiais šventes vėl priaugau tris kg., nes visur maisto kalnai - sunku susilaikyti.
sveikutė
na, man vėl reikia atnaujinti "įžadus", kaip aš juokauju. reikės vėl pasiskaitinėti, kad atsinaujintų mintys. mat per visas didžiąsiais šventes vėl priaugau tris kg., nes visur maisto kalnai - sunku susilaikyti.
pinciuke, kaip malonu Tave sutikti ir čia
laba
na o knyga lengvas budas mesti rukyti man padejo QUOTE(Ausrytevv @ 2010 03 08, 10:32) laba na o knyga lengvas budas mesti rukyti man padejo pradėk nuo vaisių pusryčiams - tikrai nebūsi alkana ir pajusi gana greitai svorio pkyčius dėl rūkymo - sveikinu Papildyta: QUOTE(kristute123 @ 2010 02 22, 07:27) ir man.. man dar iki Joninių reikia numesti 7kg. taip, kad teks pasistengti, jei noriu laimėti lažybas su drauge. ji taip nori, kad aš sulieknėčiau, kas pasiūlė tokį sandėrį - per metus laiko man reikia numesti bent iki 70kg (nes toks mano siekis). o tikrins mane kai grįš iš Amerikos per Jonines Suderėjome iš prabangių pietų restorane, kur laimėjusioji rinksis ką tik norės Svėriau 85kg, db -77kg. čia nuo praėjusių Joninių....tokie pokyčiai. o kiek nori tu pamesti kilogramukų? ir kaip sekasi? QUOTE(pinciuke @ 2010 03 08, 11:28) ir man.. man dar iki Joninių reikia numesti 7kg. taip, kad teks pasistengti, jei noriu laimėti lažybas su drauge. ji taip nori, kad aš sulieknėčiau, kas pasiūlė tokį sandėrį - per metus laiko man reikia numesti bent iki 70kg (nes toks mano siekis). o tikrins mane kai grįš iš Amerikos per Jonines Suderėjome iš prabangių pietų restorane, kur laimėjusioji rinksis ką tik norės Svėriau 85kg, db -77kg. čia nuo praėjusių Joninių....tokie pokyčiai. o kiek nori tu pamesti kilogramukų? ir kaip sekasi? na mano nėra didelis antsvoris, sveriu 65 kg, bet dar kokius 4-5 noriu numesti, tiksliau noriu numesti tą gelbėjimosi ratą
Na as isitikinau viena dalyka,(perskaicius ALENO CARO knyga pavyko numesti jau 16 kg)isitikinau kad nereikia prisivalgyti laabai daug ir kaip nevalgau po 18 val.tai tikrai veikia.Man jau net ir nesinori, bet nesakau kad nepadarau isimciu
QUOTE(infene @ 2010 05 25, 15:22) Na as isitikinau viena dalyka,(perskaicius ALENO CARO knyga pavyko numesti jau 16 kg)isitikinau kad nereikia prisivalgyti laabai daug ir kaip nevalgau po 18 val.tai tikrai veikia.Man jau net ir nesinori, bet nesakau kad nepadarau isimciu čia rašai apie knygą "Lengvas būdas sulieknėti"? QUOTE(infene @ 2010 05 26, 14:41) Taip bet ką daryti, jei skrandis reikalauja? jei akys pamato, o rankos tiesiasi link skanaus kąsnelio?
Na yra tik vienas dalykas,bent po truputi pradeti keisti iprocius...sunku bus tik savaite kokia veliau viskas keisis po truputi
Pagal Alleno Carro lengva buda per keleta menesiu numeciau 4 kg, dbr sveriu 61kg ir vargo nematau. O svarbiausia zinot kas? ogi tai, kad valgau visko kiek noriu, ka noriu ir kada noriu, as praktiskai nejauciu alkio. Buna per diena pavalgau 2 kartus ir uztenka, kartais 5 kartus, taciau didzioji mano suvalgyto maisto dalis yra naturalus maistas, nors kartais valgau ir persivalgau tikro slamsto svoris tik krenta, letai ,bet as del o nepergyvenu...zinau, kad kiek reikes tiek ir kris, kol pasieks savo standartini svori. O jauciuosi as fantastiskai, kupina energijos ir gyvenimo dziaugsmo, o daugiau nieko ir nereikia
QUOTE(Tindirindi20 @ 2010 06 01, 23:41) Pagal Alleno Carro lengva buda per keleta menesiu numeciau 4 kg, dbr sveriu 61kg ir vargo nematau. O svarbiausia zinot kas? ogi tai, kad valgau visko kiek noriu, ka noriu ir kada noriu, as praktiskai nejauciu alkio. Buna per diena pavalgau 2 kartus ir uztenka, kartais 5 kartus, taciau didzioji mano suvalgyto maisto dalis yra naturalus maistas, nors kartais valgau ir persivalgau tikro slamsto svoris tik krenta, letai ,bet as del o nepergyvenu...zinau, kad kiek reikes tiek ir kris, kol pasieks savo standartini svori. O jauciuosi as fantastiskai, kupina energijos ir gyvenimo dziaugsmo, o daugiau nieko ir nereikia Sutinku su tavim, puikiai aprasiai kaip istiesu yra paprasta. As taip pat atsikracius nereikalingo svorio pasidariau labai energinga,anksciau tik lovoj gulet terupejo,o dabar visai nepaguldysi ,rupi eit daryt vaiksciot. Siaip esu patenkinta kad man pavyko...o visom kitom linkiu sekmes,tik isidemekit, kad pilnu skrandziu (diena,vakare<ar nakti)niekada neikit gulet,geriau kazkuom uzsiimti, ka nors nuveikti, ir nevalgykit tiek ,jei jauciat kad jau prisivalget,nevarginkit savo skrandzio ir saves,valgykit tik iki tol kol jauciates alkana... Sekmes
perskaiciau ir as sia knyga per viena vakara. na ka galiu pasakyti super, ji mane paveike teigiamai, jau ir taip sveikai matintis pradejau, bet si knyga mane dar labiau paskatino. anksciau alkana tik ir svajodavau apie skanu vistienos ar erienos kepsni, o dabar net bjauru pagalvotiapie mesa.. rimtai galvoju visikai apriboti mesos valgyma, tik retkarciais kai lb lb noresiu zuvytes kokios arba vistytes paragauti.
bet siaip dar karta isitikinau, kad zmones nera sutverti misti mesa.
O man ši knyga nieko nedavė visiškai
sia knyga reikia labai atidziai skaityti,neuztenka paprastai perskaityti ir wiskas.nes yra daug wietu kad reikia ir keleta kartu perskaityt kad suwoktum kas rasoma,ka norima pasakyti. As zadu antra karta skaityti,kad dar labiau isigylinciau. Mane ji labai suzawejo ir paweike.as wisai nebejauciu alkio,nors walgau nedideliais kiekiais.tiesiog nebera poreikio apsiryti:-)
Perskaiciau ta knyga "Lengvas budas suliekneti" na ir kas. Cia ir taip logiska,kad norint numesti svorio reikia valgyti tik darzoves ir vaisius.
mm, maniau, ne diskutuojate šio lieknėjimo būdo
Taigi prie esmės, kol skaičiau knygą, o ją skaičiau 3 d. numečiau 3 kg. Nors realiai nieko lb nekeičiau....šiandien pirmas rytas, kada papusryčiavau vaisiais - kivi ir obuolys bei citrinu arbata. Brūkštelsiu, kaip bus toliau, kokie rezultatai
[COLOR=purple][SIZE=7]
QUOTE(Šagrenė @ 2010 10 29, 13:45) Taigi prie esmės, kol skaičiau knygą, o ją skaičiau 3 d. numečiau 3 kg. Nors realiai nieko lb nekeičiau....šiandien pirmas rytas, kada papusryčiavau vaisiais - kivi ir obuolys bei citrinu arbata. Brūkštelsiu, kaip bus toliau, kokie rezultatai nesitiki, kad taip įmanoma QUOTE(Baikiux @ 2010 10 23, 12:50) Perskaiciau ta knyga "Lengvas budas suliekneti" na ir kas. Cia ir taip logiska,kad norint numesti svorio reikia valgyti tik darzoves ir vaisius. Siaip del idomumo reiks paskaityti
zinoma, kad nereikia visko primest sau. Pvz, as vienintelius dalykus pasisavinau: pusryciams vaisiai ir vanduo siltas su citrina. O daugiau valgau kaip valgiusi. Taciau per kelias dienas toki rezultata pamatyti labai dziugu
Pvz, sivakar uzkandziavau keptu bandeliu mieliniu. taciau knygoje rasoma, nevarzyti saves ir neskaiciuoti kaloriju. Kai is alksti tada ir valgyk Brukstelsiu po keliu savaiciu ir pasakysiu ar veikia ar ne
šagrene, džiaugiuosi už Tave
QUOTE(Šagrenė @ 2010 10 31, 01:02) zinoma, kad nereikia visko primest sau. Pvz, as vienintelius dalykus pasisavinau: pusryciams vaisiai ir vanduo siltas su citrina. O daugiau valgau kaip valgiusi. Taciau per kelias dienas toki rezultata pamatyti labai dziugu Pvz, sivakar uzkandziavau keptu bandeliu mieliniu. taciau knygoje rasoma, nevarzyti saves ir neskaiciuoti kaloriju. Kai is alksti tada ir valgyk Brukstelsiu po keliu savaiciu ir pasakysiu ar veikia ar ne Sekmes,butinai brukstelk,idomu kaip seksis
sveikutės,
kristute123 - ką ten dar tau numetinėti, ir taip liekna esi aš perskaičiusi knygą per metus numečiau 10 kg. labai džiaugiuosi dėl to. tačiau dabar kokius pora mėnesiukų nebevalgau pusryčiams vaisių, šiek tiek daugiau suvartoju maisto ir per visą dieną - jaučiu jau du kilus atgal grįžusius. reikės vėl susiimti. QUOTE(pinciuke @ 2010 11 01, 14:43) sveikutės, kristute123 - ką ten dar tau numetinėti, ir taip liekna esi aš perskaičiusi knygą per metus numečiau 10 kg. labai džiaugiuosi dėl to. tačiau dabar kokius pora mėnesiukų nebevalgau pusryčiams vaisių, šiek tiek daugiau suvartoju maisto ir per visą dieną - jaučiu jau du kilus atgal grįžusius. reikės vėl susiimti. kaip supratau, esmę sudaro pusryčiams - vaisiai???? Aš seniau iš vis nevalgydavau pusryčių, tai db man nesunku būti pavalgiusiai nuo vaisių P.S. kaip nukrite 3 kg, tai nei pakilo, nei sumažėjo QUOTE(pinciuke @ 2010 11 01, 13:43) oi, pinciuke, pinciuke, lipa kilogramai kaip reikiant... drabužiai tai įrodo
Na nezinau patikesite ar ne, per 12 menesiu numeciau 16 kg...bet matytis pradejo tik pries pora menesiu...iki tol kazkaip niekas nepastebedavo, dabar jauciuosi super
Nesakau kad viska darau taip kaip parasyta knygoje, tikrai ne, bet si knyga man dave spyri nuo to viskas ir prasidejo. Dabar dziaugiusi ir dar galvoju kokius 5 kg ir bus gana
Gal kas zinote, is kur galima parsisiusti sita knyga ANGLU kalba? Buciau labai dekinga uz info
Sveikos Damos
Skaiciau ir as sia knyga. Ja nusipirkau todel, kad brolis perskaite apie rukyma ir jau pora metu kaip neberuko, tai pamaniau, kad ir man su mityba pades, bet deja... Nenoriu nieko izeisti, nes gal kam ir padejo ta knyga, bet mano nuomone visa ta rasliava yra tik kazkoks kvailas smegenu plovimas. Pradejusi skaityti, maniau, kad toliau bus normaliau aiskinama, bet pasiekus mazdaug viduri knygos, galutinai isitikinau, kad tai nesamone ir toliau skaiciau vien tik is uzsispyrimo, kad nepalikciau neperskaitytos Toki kaip pavyzdi galiu pamineti tai, kad autorius teigia jog perskaite knyga mes valgysime tai, kas mums labiausiai patinka, tai ka labiausiai megstame (tai autorius periodiskai pakartoja kas keleta puslapiu). Taciau, ar kas is skaiciusiu pastebejote, kad tai autorius visa knyga aiskina, ka mes "megstame" ir ko ne? Kad ir tai, jog anot jo, mes is tiesu nemegstame arbatos, o megstame vandeni, todel vietoje arbatos turetume gerti vandeni. Taip pat, teigia, kad mums neskirta valgyti mesos ir tai bando kazkaip juokingai pagrysti, taciau ar kuri nors esate kada girdejusi ar pasidomejusi, kokia funkcija mums anksciau atlikdavo organas, kuri dabar vadiname apendicitu? Jei tuo pasidometumet, manau tikrai suprastumet, kad pastarasis mano paminetas autoriaus teiginys yra visiska nesamone. Allen'as Carr'as nuolat mini kazkokius "ekspertus", kurie anot jo mums nuolat plauna smegenis ir yra apsisaukeliai. Taciau mano nuomone, vienintelis toje knygoje minimas apsisaukelis yra pats Allen'as Carr'as. Galeciau dar rasyti ir rasyti apie ta knyga, bet kaip matau, jau ir tiap prirasiau, tiek, kad reta, kuri skaite QUOTE(WiRtu @ 2010 12 26, 20:30) Sutinku su Jūsų nuomone, aš ir skaičiau apie tai, kas mums neskirta ir kas skirta
Burleska,
džiugu skaityti protingus žodžius Na, tik dėl vaisių ryte čia klausimas... Jeigu rytas prasideda kokia 10 val., tai sugrauži obuoliuką ir iki pietų ramu, bet jei rytas prasideda normaliu laiku apie 7 ar net 6 val ryto, tai iki pietų laiko, kuris būna apie 12-13 val. su obuoliuku ir "iš klumpių iškrist galima"
Aš tos knygos visos neperskaičiau, bet reiks perskaityt, tik noriu pasakyt tiek, jog aklai sekt kiekvienu žodžiu tikrai nebūtina
Apie McKennos nesu nieko girdėjus, tai komentuoti negaliu, o dėl Carr'o, tai jis ten kartoja toki sakinį, kad "jei laikysitės visų šioje knygoje pateiktų nurodymų, tai be vargo sulieknėsite" ir pan... Pati idėja tos knygos man ir atrodo panaši į tai, kad mes turėtume klausyti savo organizmo, tik va kad tai ką sako mūsų visų organizmai pasako pats Carr'as savo knygoje. Visus savo teiginius Carr'as pateikia kaip neginčyjamą tiesą, kaip kokią dogmą ar aksiomą... Skaitant susidaro įspūdis, kad jokia kita tiesą nėra tiesa, kas yra visiska nesamone.
Prisipažinsiu, kai kuriuos dalykus iš tos knygos išbandžiau ir aš...
Prisidejau ir as prie A.Carr klubo..bet man sunkiausia ne tai, jog reikia atsisakyt mesos (as ir taip pro mesos skyriu parduotuveje praeinu uzlaikius kvapa) ir ne tai, jog pusryciams reikia valgyt sultingus vaisius (tikra palaima)..didziausias sunkumas, kad negyvenu atsiskyrusi saloj...kur tik benueisi, pas draugus, gimines, mociute..visi siulo sumustiniu, balandeliu, kotletu ir akis ispucia jei pasakai kad nevalgai, tada turi aiskint visa tirada ir atlaikyt ta skeptiska zvilgsni..o kur dar artejantis kepsniu, saslkyku sezonas vasara..juk nieko kito nevalgom sveciuose vasara...teks visur nestis cukinija kad man pakeptu vietoj saslyko...be rysio
Sveikos merginos,
Esu perskaicius sia knyga jau gana senai. Nesivadovauju nei vienu principu gal kai kuriuos sakyciau taikau netgi atvirksciai ir vis tiek krenta svoris. Pirmiausia, kodel ta knyga nusipirkau...Pazinojau kelis zmones, kurie mete jo knygos pagalba rukyt, labai tas suzavejo, tad pamaniau kodel gi ne. Kai perskaiciau knyga pasijauciau visiska nevykle, kuri n... metu domejosi sveika mityba, maisto derinimu (domejausi, bet deje ne visada taikiau sau) ir vis tiek esu visiska neismanele. Kadangi esu ne is patikliuju pradejau dometis toliau. Pasirodo draugu ir pazystamu rate atsirado daug zmoniu skaiciusiu knyga apie rukyma ir tik vos keli mete rukyt. Tada pradejau analizuoti ir galvot viska ka perskaiciau ir kitaip kaip labai gudriai persamos savo nuomones, praktiskai niekuom nepagrystos, cia nepamaciau. Todel visiskai ignoruoju tuos principus. Kodel, ogi todel, kad nera vieno metodo tinkamo visiems, o skaitant sia knyga galima pagalvot atvirksciai. Del pusryciu as pati negaliu pusryciaut is vis, man ryte nevirskina skrandis, visi meginimai pusryciauti baigiasi apsikabinus klozeta. Domejausi tuo klausimu pas homeopatus ir kitus netradicines medicinos medikus. Taigi jie nemato tame nieko blogo, nes pagal savo konstitucija vieni negali pusryciauti o kiti niekaip neatlaikys papusryciave tik vaisius. Dar viena tiesa apie mesa, vel gi jei tikesime dieta pagal kraujo grupe, kai kurios kraujo grupes privalo valgyt mesa. Plius mano nuomone gan kategoriska moters sveikatos klausimu, ypac negimdziusiu moteru, tas vegetarizmas ar veganizmas. Taip,kad paskaicius ta knyga klausimu kyla daugiau nei atsakymu. Asmeniskai as jauciuosi kvailinama tos knygos. Tikiu, kad yra zmoniu kuriems tas metodas tinkamas, bet vel gi manau kad kiekvienas isigilines ir isiklauses i savo organizma viska butu atrade patys, be kvailo smegenu plovimo. Jei tik noretumem suzinot ir pamatyt kas mums tinka ta ir padarytumem, tik patys prisidengiam ivairiom apsaugom, neva nepatogu, nera laiko ar galimybiu ir t.t.
skaiciau sia knyga pries pora metu ir man laaaabai patiko
nesilaikiau nei vieno principo, tik pradejau pries kiekviena valgyma suvalgyt po greifruta, daugiau vandens gerti, nepersivalgyti...ir svoris krito nieko nedarant...nzn mane lb paskatino si knyga ir psichologiskai paveike. zadu pirkt ir vel skaityt, nes po gimdymo uzsiliko kg...tikiuosi ir vel ji mane ikveps QUOTE(eglieska @ 2009 01 11, 20:44) Aš rūkiau 13 metų. Rezultatas-jau 6 men.ir 2 d. kaip nerūkau.Ir kas įdomiausia-ir netraukia.Nors dauguma aplinkinių-rūkantys. Praėjus dvėms menesiams nuo metimo įdrūdau šią knygą savo tėvui(rūkymo stažas apie 45 metus).Dabar jis irgi nerūkantis. Va taip. Papildyta: QUOTE(hondute @ 2011 02 20, 17:09) Sveikos merginos, Esu perskaicius sia knyga jau gana senai. Nesivadovauju nei vienu principu gal kai kuriuos sakyciau taikau netgi atvirksciai ir vis tiek krenta svoris. Pirmiausia, kodel ta knyga nusipirkau...Pazinojau kelis zmones, kurie mete jo knygos pagalba rukyt, labai tas suzavejo, tad pamaniau kodel gi ne. Kai perskaiciau knyga pasijauciau visiska nevykle, kuri n... metu domejosi sveika mityba, maisto derinimu (domejausi, bet deje ne visada taikiau sau) ir vis tiek esu visiska neismanele. Kadangi esu ne is patikliuju pradejau dometis toliau. Pasirodo draugu ir pazystamu rate atsirado daug zmoniu skaiciusiu knyga apie rukyma ir tik vos keli mete rukyt. Tada pradejau analizuoti ir galvot viska ka perskaiciau ir kitaip kaip labai gudriai persamos savo nuomones, praktiskai niekuom nepagrystos, cia nepamaciau. Todel visiskai ignoruoju tuos principus. Kodel, ogi todel, kad nera vieno metodo tinkamo visiems, o skaitant sia knyga galima pagalvot atvirksciai. Del pusryciu as pati negaliu pusryciaut is vis, man ryte nevirskina skrandis, visi meginimai pusryciauti baigiasi apsikabinus klozeta. Domejausi tuo klausimu pas homeopatus ir kitus netradicines medicinos medikus. Taigi jie nemato tame nieko blogo, nes pagal savo konstitucija vieni negali pusryciauti o kiti niekaip neatlaikys papusryciave tik vaisius. Dar viena tiesa apie mesa, vel gi jei tikesime dieta pagal kraujo grupe, kai kurios kraujo grupes privalo valgyt mesa. Plius mano nuomone gan kategoriska moters sveikatos klausimu, ypac negimdziusiu moteru, tas vegetarizmas ar veganizmas. Taip,kad paskaicius ta knyga klausimu kyla daugiau nei atsakymu. Asmeniskai as jauciuosi kvailinama tos knygos. Tikiu, kad yra zmoniu kuriems tas metodas tinkamas, bet vel gi manau kad kiekvienas isigilines ir isiklauses i savo organizma viska butu atrade patys, be kvailo smegenu plovimo. Jei tik noretumem suzinot ir pamatyt kas mums tinka ta ir padarytumem, tik patys prisidengiam ivairiom apsaugom, neva nepatogu, nera laiko ar galimybiu ir t.t. Rūkyt mečiau, o va dėl liekniejimo -irgi kilo abėjonių.Neįtikino.
sveikos
kaip tik vakar baigiau skaityt sia knyga,,,,ka gi neitikino manes visiskai, kazkox pilstymas is tuscio i kiaura...nu pievos tikrai...ir nebuvo to ko nezinociau...isskyrus,kad vaisius geriau valgyti ryte...pagal jo ta knyga jis kelis kartus akcentuoja,kad galesit valgyti savo megstama maista kieknoresite ir nestoresite, bet visad tarp eiluciu plaunamos smegenys atsisakyti pyragaiciu, sokolado , padazu ir pan, kas jau ir taip aisku norinciam numesti svorio... mesos, pieno negalima, kavos negalima, sokolado negalima, netgi arbatos negalima tex parduot sia knyga popigiaja, nk gero... smagu, jei kampadejo, bet man smegenu neisplove, deja...
Jau 2 metus maitinuosi pagal šią knygą. Tiesa, ne visiškai pagal instrukciją, kai ką pritaikiau pagal save. Per pirmus metus numečiau 12kg. be jokio vargo ar kankinimosi. Džiaugiuosi, kad nusipirkau šią knygą, nes laikiausi įvairiausių dietų ir jos man nepadėdavo, galiausiai priaugdavau dvigubai.
QUOTE(prada666 @ 2011 07 11, 22:01) Jau 2 metus maitinuosi pagal šią knygą. Tiesa, ne visiškai pagal instrukciją, kai ką pritaikiau pagal save. Per pirmus metus numečiau 12kg. be jokio vargo ar kankinimosi. Džiaugiuosi, kad nusipirkau šią knygą, nes laikiausi įvairiausių dietų ir jos man nepadėdavo, galiausiai priaugdavau dvigubai. Sveiki, tai knygoje ir rasoma, kad apie 30proc viso maitinimosi nebutinai turi buti naturalus maistas.
as atsimenu skaiciau ta knyga pries kelis metus, tai nakti sapnavau, kad rukiau
as dar neperskaiciau sios knygos nors jau turiu kokius 2men. man asmeniskai siaubingai sunkiai ji skaitosi visai neitraukia, o labiausia nervina reklama knygos apie rukyma...bandysiu artimiausiu metu ja perskaityti bet kazko ipatingo tikrai nesitikiu, jei tai butu pirma knyga kuria skaitau apie sveika gyvenima gal ir butu nieko bet kai yra su kuo lyginti, tai manau yra tikrai naudingesniu leidiniu
Perskaiciau pries 7 men. Jau sekancia diena pradejau KITAIP maitintis. Nebuvo sunku; atvirksciai - patiko. Tik veliau suzinojau, kad tapau veganas
Jokia kita knyga tiek neitakojo mano gyvenimo (teigiama linkme), kaip sita. |