Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Lengvas būdas sulieknėti"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Egliukasz
QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 18, 21:42)
o aš jau tris mėnesius tokio baliaus neturėjau.. Bet kad ir nenoriu, nors anksčiau be saldumynų neišgyvendavau nė dienos (gal ir nė valandos) doh.gif
Dabar būna dienų, kai pajaučiu kad kažko konkretaus norėčiau labai (juodos duonos (ko niekad nevalgydavau gyvenime), makaronų kokių nors (irgi buvau ne mėgėja), daržovių sriubos (anksčiau sriubų visai nevalgiau), konkretaus kokio nors vaisiaus) lotuliukas.gif Bet aš stengiuosi tą dalyką greitai gaut ir suvalgyt, nes tikiu, kad jei valgai ko prašo organizmas, tai į kūną neina g.gif  lotuliukas.gif
*

As ir stengiuos suvalgyti tai, ko noriu, nesvarbu, kad ir ta paty torto gabaliuka -juk kasdien jo nenoresiu bigsmile.gif Siandien valgau kaip yprastai, bet nuo nervu jauciu, kad gavau "dovanele" - skrandzio opa verysad.gif Visi pozymiai prasidejo, va tau ir sesija su darbu derint doh.gif
As netgi derindama maista valgiau to, y ka gyvenime negalejau paziureti - tai medus doh.gif lotuliukas.gif
nep
QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 13, 19:22)
As daug literaturos skaiciau, domejausi viskuo, tai radau parasyta, kad pienas gamtoje juk skirtas tik jaunikliams - tai yra maziems zinduoliams, gyvunu jaunikliams, maziems vaikams. Juk suauge zinduoliai jo negeria. Tad ir zmones neturetu gerti. Cia psichologine puse. O siaip pieno produktai yra koncentruoti, linke rugti organizme, tad juos reiktu naudoti kaip atskira patiekala - piena gerti viena, kefyra/pasukas tik su selenom pvz. jogurta irgi viena.
O del mesos tai as jos seniai nevalgau, kartais tik vistiena prisiverciu. Bet kadangi pradejau derinti maista, o mesa derinasi tik su darzovem, o be duonos/ryziu/bulviu mesos negaliu praryt, tai isvis be jos apsieisiu, yra ir skanesniu dalyku thumbup.gif
*

o kaip be pieno ir jo gaminiu gauti kalcio, kitaip, idomu... g.gif
Egliukasz
QUOTE(nep @ 2009 01 19, 20:22)
o kaip be pieno ir jo gaminiu gauti kalcio, kitaip, idomu... g.gif
*

PIENO PRODUKTAI

Rimčiausios pieno vartojimo pasekmės yra tos, kad organizme susidaro gleivių.Jos padengia gleivinių membranas ir tuomet viskas labai vangiai gali prasisunkti. Yra manoma, kad pienas bei pieno produktai yra pagrindinis nutukimo faktorius.
1)Pieną gerkite vieną, be nieko.Tai daugiausia gleivių turintis maistas žemėje, ir su niekuo kitu jis nesuderina.

2)Jei užsimanote sūrio, tai smulkiai jį supjaustykite ir užbarstykite ant salotų. Arba išlydę užpilkite ant kokių nors daržovių.Nepirkite labai geltonų sūrių, nes juose yra cheminių medžiagų.Jeigu mėgstate picą, nieko tokio, jeigu ją retkarčiais suvalgysite.Tik žinokite kiek žalos ji pridaro ir nepiknaudžiaukite.Jei vieną dieną valgėte picą, tai kitą dieną išvalykite organizmą.

3)Jogurtą valgykite tuščiu skrandžiu arba kaip salotų uždarą. Susitaisykite salotų ir užsipilkyte juos jogurtu. Po to nevalgykite vaisių, nes viskas drauge fermentuosis, pus ir terš jūsų organizmą.

iš kur gauti kalcio? O kalcio gausu visose lapinėse daržovėse, visų rūšių neapdorotuose riešutuose, o sezamo sėklose kalcio yra daugiau nei bet kokiame kitame žemės maiste.Jeigu kasdien valgysite vaisius bei daržoves, o retkarčiais ir riešutus, tai kalcio tikrai nestokosite.Puikūs kalcio šaltiniai yra neapdorotos sezamo sėklos, neapdoroti riešutai, kopūstai, visos lapinės daržovės, džiovintos figos, datulės bei slyvos.
Kadangi riebalai apsunkina baltymų virškinimą, tai sviesto yra geriau nevartoti su baltymais.Tačiau sviestą galima valgyti su angliavandeniais. Tikra ironija, kad žmonės valgo pieno produktus kalciui gauti, o esantis jų organizme kalcis yra panaudojamas neutralizuoti suvalgytų pieno produktų pasekmėms.Tad peršasi išvada, jog užuot apkrovus organizmą kalciu, verčiau pakeisti mūsų mitybos įpročius taip, kad mūsų sistemoje mažiau pasigamintų rūgščių.
"Ramune"
Egliukasz ar cia apie piena is sios Aleno knygos????
Loli_judo
QUOTE("Ramune" @ 2009 01 19, 22:12)
Egliukasz ar cia apie piena is sios Aleno knygos????
*

Ne, čia kitas straipsnis thumbup.gif
VSsexy
Sveikos mergytes 4u.gif

Noriu kartu pasidziaugti, siandien pasisveriau ir pasirodo, per ta laika, kol sveikai maitinuosi, numeciau 2 kg thumbup.gif
Loli_judo
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 20, 08:57)
Noriu kartu pasidziaugti, siandien pasisveriau ir pasirodo, per ta laika, kol sveikai maitinuosi, numeciau 2 kg  thumbup.gif
*

O kiek laiko sveikai maitiniesi? mirksiukas.gif
VSsexy
Kokias 2 - 3 savaites smile.gif
kristelil
sveikos merginos mirksiukas.gif
QUOTE(rienka @ 2009 01 11, 22:29)
aš per kalėdas gavau šią knygą dovanų, tai po truputį skaitinėju, skaitinėju..
*

as taipogi per Kaledas gavau dovanu drinks_cheers.gif

QUOTE(rienka @ 2009 01 12, 00:01)
ne neprasymas, siaip mociute padovanojo
*

as tai pati paprasiau seses,kad padovanotu mirksiukas.gif

tai va skaityt pradejau savaitgali, neturiu siaip laiko visai skaitymui, bet nors po kelias pastraipas per diena paskaitau, kolkas man labai patinka knygos pats principas, jo minciu destymas ir labai tikiuosi,kad si knyga man pades vel sveikai maitintis, kaip kad maitinausi pries gerus 3 metus iki nestumo. Po gimdymo nors jau tuoj bus trys metai, na niekaip negaliu savo smegeneliu vel perprogramuot pati savarankiskai, kad reikia maitintis kitaip, nei kad dabar ryju blush2.gif tad dedu viltis i sia knyga ir tikiu,kad praplaus smegenis biggrin.gif
esu ir rukale, bet nutariau pradet nuo savo svorio, o paskui gal jau pribresiu ir apie rukyma perskaityt smile.gif
nep
QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 19, 21:39)
PIENO PRODUKTAI

Rimčiausios pieno vartojimo pasekmės yra tos, kad organizme susidaro gleivių.Jos padengia gleivinių membranas ir tuomet viskas labai vangiai gali prasisunkti. Yra manoma, kad pienas bei pieno produktai yra pagrindinis nutukimo faktorius.
1)Pieną gerkite vieną, be nieko.Tai daugiausia gleivių turintis maistas žemėje, ir su niekuo kitu jis nesuderina.

2)Jei užsimanote sūrio, tai smulkiai jį supjaustykite ir užbarstykite ant salotų. Arba išlydę užpilkite ant kokių nors daržovių.Nepirkite labai geltonų sūrių, nes juose yra cheminių medžiagų.Jeigu mėgstate picą, nieko tokio, jeigu ją retkarčiais suvalgysite.Tik žinokite kiek žalos ji pridaro ir nepiknaudžiaukite.Jei vieną dieną valgėte picą, tai kitą dieną išvalykite organizmą.

3)Jogurtą valgykite tuščiu skrandžiu arba kaip salotų uždarą. Susitaisykite salotų ir užsipilkyte juos jogurtu. Po to nevalgykite vaisių, nes viskas drauge fermentuosis, pus ir terš jūsų organizmą.

iš kur gauti kalcio? O kalcio gausu visose lapinėse daržovėse, visų rūšių neapdorotuose riešutuose, o sezamo sėklose kalcio yra daugiau nei bet kokiame kitame žemės maiste.Jeigu kasdien valgysite vaisius bei daržoves, o retkarčiais ir riešutus, tai kalcio tikrai nestokosite.Puikūs kalcio šaltiniai yra neapdorotos sezamo sėklos, neapdoroti riešutai, kopūstai, visos lapinės daržovės, džiovintos figos, datulės bei slyvos.
Kadangi riebalai apsunkina baltymų virškinimą, tai sviesto yra geriau nevartoti su baltymais.Tačiau sviestą galima valgyti su angliavandeniais. Tikra ironija, kad žmonės valgo pieno produktus kalciui gauti, o esantis jų organizme kalcis yra panaudojamas neutralizuoti suvalgytų pieno produktų pasekmėms.Tad peršasi išvada, jog užuot apkrovus organizmą kalciu, verčiau pakeisti mūsų mitybos įpročius taip, kad mūsų sistemoje mažiau pasigamintų rūgščių.
*

Na nezinau, ar tikrai pieno produktai yra tokie, kaip cia raso. Ir tos darzoves kalcio turi nepalyginamai maziau. Neapdoroti riesutai yra labai kaloringi, jei sneketi apie dieta...Kitoje literaturoje, skaiciau, kad pieno produktai kaip tik labai reikalingi metant svori, kadangi irodyta, kad ju reikia suvalgyti nedaug, ir jau jautiesi sotus. Todel sunku ju persivalgyti. Ir as ta pastebejau, varske labai soti yra. Net liesa. O dar kitur skaiciau, kad pieno riebalai yra labai naudingi, ten visokiu tu omega rugsciu turi, ir reikia nebijoti vartoti riebiu pieno gaminiu. Siaip yra daug daug skirtingu nuomoniu ir tyrimu...Sunku atsirinkti tiesa nuo nesamoniu...
p.s. apie gleives girdejau, bet nesupratau, kas gali prasisunkti.
_PostScriptum_
Pirma perskaiciau knyga apie metima rukyt,ir jau 8 su puse menesio nerukau thumbup.gif ir net netraukia brunette.gif mirksiukas.gif taciau metus rukyt, priaugau svorio doh.gif todel su dideliu entuziazmu ir uzsidegimu emiau skaityt jo antraja knyga apie svorio metima. na tiesa sakant mano lukesciu ji nepateisino schmoll.gif skystokai parasyta schmoll.gif tokio efekto kaip perskaicius pirmaja nebuvo,tiesa sakant jokio efekto nebuvo g.gif
Egliukasz
QUOTE(nep @ 2009 01 20, 13:26)
Na nezinau, ar tikrai pieno produktai yra tokie, kaip cia raso. Ir tos darzoves kalcio turi nepalyginamai maziau. Neapdoroti riesutai yra labai kaloringi, jei sneketi apie dieta...Kitoje literaturoje, skaiciau, kad pieno produktai kaip tik labai reikalingi metant svori, kadangi irodyta, kad ju reikia suvalgyti nedaug, ir jau jautiesi sotus. Todel sunku ju persivalgyti. Ir as ta pastebejau, varske labai soti yra. Net liesa. O dar kitur skaiciau, kad pieno riebalai yra labai naudingi, ten visokiu tu omega rugsciu turi, ir reikia nebijoti vartoti riebiu pieno gaminiu. Siaip yra daug daug skirtingu nuomoniu ir tyrimu...Sunku atsirinkti tiesa nuo nesamoniu...
p.s. apie gleives girdejau, bet nesupratau, kas gali prasisunkti.
*

Be abejo, reikia atsirinkti, kas tinka, bendru tinkamu metodu visiems nera schmoll.gif Visu pirma noriu jus pataisyti. Sveika mityba, maisto derinimas nera dieta. Tai yra gyvenimo budas. Butent kada organizmas issivalo nuo toksinu, jis sotinasi tokiu maisto kiekiu, koks yra reikalingas, o ne tiek, kiek akys nori ir skrandyje telpa.. ax.gif Cia ne greito sulieknejimo efektas, cia ilgalaikis procesas, kurio metu valomas organizmas, keiciami musu yprociai ir to pasekmeje nukrenta nereikalingi kilogramai nuo viso kuno proporcingai.
Visu antra, pieno produktu suvalgius organizmas pasidengia gleivemis. Ir jeigu su pieno produktais valgom dar kazka, tos gleives sulaiko maista ir jo virskinimui isskiriama zymiai daug daugiau energijos, laiko suvirskinti, likuciai galeti pradeti pudymo procesa, kas ir isskiria toksinus y zarnyna. Pataisykit mane, jei klystu, bet tiesiog susidariau tokia nuomone. Pieno reiketu vengti, bet nedidelis kiekis varskes, naturalaus jogurto ant salotu tikrai nepakenks mirksiukas.gif
Bet visumoje daug pieno produktu vartoja tik sportininkai, nes jie gauna didelius kruvius, padeda isryskinti raumenu mase, ja isgryninti. Kiekvienai manau reikia atsirinkti, kas tinka. As pvz. kelis kartus per savaite vakare valgau po kelis saukstus varskes su razinom. Kartais vos vos riesutu. Visa kita - darzoves yvairiai pagamintos, kruopos, kartais makaronai. Papildomai geriu zuvu taukus. Energijos turiu sociai, tyrimai geri 4u.gif
Cia tas pats kas ir su mesa. Vieni primygtinai brunka ja vartojimui, kiti raso, kad mes nepritaikyti mesos vartojimui, pradedant dantu sandara, baigiant tuo, kad verdant, kepant visa nauda is mesos dingsta, o zalios juk nevalgom.
Reikia isbandyti daug ka, ysiklausyti y organizma ir suprasti, ko reikia ir ko ne mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 20, 08:57)
Sveikos mergytes  4u.gif

Noriu kartu pasidziaugti, siandien pasisveriau ir pasirodo, per ta laika, kol sveikai maitinuosi, numeciau 2 kg  thumbup.gif
*

Saunuole, sveikinu 4u.gif
As sveriu savo tuos 67 kg, ir galvoju, ar man dar reikia numesti, iki 64 kokiu, ar ne ax.gif Nes jau is pilvo nieko neliko, bet ir krutine pamazejo blush2.gif
"Ramune"
Va va as is taip dziaugiuosi kad pilvas sumazejo.... tongue.gif bet va papyciai ir...taip menki buvo o daba kaip paaugles ax.gif Bet ziurejau...ziurejau ....kad taip vis tiek geriau....
Žuvelė
Sveikutės,

pradėjau ir aš skaityti tą išgirtąją knygą... g.gif Skaičiau, skaičiau ir jau galvojau, kad nieko gero neišskaitysiu... Kol kas esu tame skyrelyje apie mėsą. Tiesą sakant, kaip kažkuri rašėt, kol kas man panašu į tai, kad seniokas, sėkmingai parašęs knygą, kaip mesti rūkyti, užsimanė dar daugiau pinigėlių užsidirbti.
Sutinku, kad yra neblogų minčių, kaip kad valgyti tik tuomet, kai esi alkanas, valgyti mažai perdirbtą maistą - tą stengiuosi ir daryti. Tačiau jau geriau aš valgysiu anytos užaugintus ir marinuotus (be jokio acto) agurkėlius, nei dabar pirktus žalius...
Bet atleiskit, dėl mėsos nevalgymo tai tikrai nesutinku. Jei samprotauti, kaip autorius, tai gi mūsų brangieji protėviai (o jie tada tikrai buvo arti Gamtos motulės) šiaip jau medžiojo ir valgė mėsą. Keptą ar žalią, nežinau. Atseit, jei negalim žalios mėsos valgyti, tai nevalgykim iš viso. O tai įvairius grūdus nevirtus valgyti galime? Tarkim, avižas, grikius, ryžius... Neįsivaizduoju, kokia būtų skrandžio reakcija po tokio maisto doh.gif
Ir dar. Tarkime, krizės metu ėmė ir bankrutavo visos parduotuvės. Liekame labai arti Gamtos. Gerai, jei tai vasara, ruduo - rasime ką valgyti. Bet jei žiema? Bananai, mandarinai ir kiti egzotiniai vaisiai pas mus neauga, lieka paprastos bulvytės, morkytės, burokėliai ir... mėsa. Ką noriu tuo pasakyti? O gi tą, kad Kūrėjas kažkodėl sukūrė skirtingas klimato zonas. Vienose - vien vasara, kitose dar ir žiema. Tad viskas puiku, jei mes toje klimato zonoje, kur vien vasara - galime valgyti daug vaisių, daržovių. Bet jei turime ir žiemą, abejoju, ar Kūrėjas norėjo, kad visą žiemą valgytumėme tik grūdus ir bulves. Na, dar pusei žiemos gal obuolių užtektų lotuliukas.gif
Žiūrėsim, gal toliau šioje knygoje rasiu atsakymus į savo klausimus smile.gif
Šiaip aš už tai, kad reikia valgyti visko, bet saikingai, tik tuomet, kai esi alkanas. Aišku, nekemšant visų produktų vienas po kito. Ir už tai, kad valgyti natūralų maista, be chemijos. Plius - daugiau judesio smile.gif Nes nemačiau, kad nors vienas gyvūnas prasėdėtų 8 val vienoj vietoj smile.gif
Loli_judo
QUOTE(Žuvelė @ 2009 01 21, 00:03)
Šiaip aš už tai, kad reikia valgyti visko, bet saikingai, tik tuomet, kai esi alkanas. Aišku, nekemšant visų produktų vienas po kito. Ir už tai, kad valgyti natūralų maista, be chemijos. Plius - daugiau judesio smile.gif Nes nemačiau, kad nors vienas gyvūnas prasėdėtų 8 val vienoj vietoj smile.gif
*

Aš irgi už įvairovę thumbup.gif
O gyvūnas toks yra: jei dar neperskaitei, tai pamenu, kažkurioj vietoj buvo apie liūtą parašyta, kad jis mėsiaėdis, o dėl to neturi visai jėgų lakstyti ir miega ar tik ne 16 val per parą doh.gif O gal ir daugiau.. Na seniai jau skaičiau, pamiršau..
vaiduuse
QUOTE(Žuvelė @ 2009 01 21, 01:03)
Sveikutės,

pradėjau ir aš skaityti tą išgirtąją knygą...  g.gif  Skaičiau, skaičiau ir jau galvojau, kad nieko gero neišskaitysiu... Kol kas esu tame skyrelyje apie mėsą. Tiesą sakant, kaip kažkuri rašėt, kol kas man panašu į tai, kad seniokas, sėkmingai parašęs knygą, kaip mesti rūkyti, užsimanė dar daugiau pinigėlių užsidirbti.
Sutinku, kad yra neblogų minčių, kaip kad valgyti tik tuomet, kai esi alkanas, valgyti mažai perdirbtą maistą - tą stengiuosi ir daryti. Tačiau jau geriau aš valgysiu anytos užaugintus ir marinuotus (be jokio acto) agurkėlius, nei dabar pirktus žalius...
Bet atleiskit, dėl mėsos nevalgymo tai tikrai nesutinku. Jei samprotauti, kaip autorius, tai gi mūsų brangieji protėviai (o jie tada tikrai buvo arti Gamtos motulės) šiaip jau medžiojo ir valgė mėsą. Keptą ar žalią, nežinau. Atseit, jei negalim žalios mėsos valgyti, tai nevalgykim iš viso. O tai įvairius grūdus nevirtus valgyti galime? Tarkim, avižas, grikius, ryžius... Neįsivaizduoju, kokia būtų skrandžio reakcija po tokio maisto  doh.gif
Ir dar. Tarkime, krizės metu ėmė ir bankrutavo visos parduotuvės. Liekame labai arti Gamtos. Gerai, jei tai vasara, ruduo - rasime ką valgyti. Bet jei žiema? Bananai, mandarinai ir kiti egzotiniai vaisiai pas mus neauga, lieka paprastos bulvytės, morkytės, burokėliai ir... mėsa. Ką noriu tuo pasakyti? O gi tą, kad Kūrėjas kažkodėl sukūrė skirtingas klimato zonas. Vienose - vien vasara, kitose dar ir žiema. Tad viskas puiku, jei mes toje klimato zonoje, kur vien vasara - galime valgyti daug vaisių, daržovių. Bet jei turime ir žiemą, abejoju, ar Kūrėjas norėjo, kad visą žiemą valgytumėme tik grūdus ir bulves. Na, dar pusei žiemos gal obuolių užtektų  lotuliukas.gif
Žiūrėsim, gal toliau šioje knygoje rasiu atsakymus į savo klausimus smile.gif
*

labai teisingi pastebėjimai thumbup.gif Aš irgi už tai, kad valgytume kuo įvairesnį maistą, bet saikingai biggrin.gif
Žuvelė
Būtent - miega. O ne sėdi ofise smile.gif T.y. jis miega, tiek kiek jam reikia, klauso savo organizmo. Aš nemanau, kad gamta mus sutvėrė tam, kad nejudėtumėm smile.gif

QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 21, 01:25)
Aš irgi už įvairovę thumbup.gif
O gyvūnas toks yra: jei dar neperskaitei, tai pamenu, kažkurioj vietoj buvo apie liūtą parašyta, kad jis mėsiaėdis, o dėl to neturi visai jėgų lakstyti ir miega ar tik ne 16 val per parą doh.gif  O gal ir daugiau.. Na seniai jau skaičiau, pamiršau..
*

joriukomamyte
na merginos tai neprisijungiat? g.gif ramu cia kazkaip ax.gif
prigasdino cia del pieno ir mesos vartojimo doh.gif
Allen Carr NESAKO atsisakyti mesos ar pieno, jis tik issako savo nuomone isvedziojimus siu produktu atzvilgiu
Lengvas budas suliekneti paremtas principu laikymusi 4u.gif
kai turesiu laiko surasysiu, ar gal kitos besilaikancios surasys prie progos Alleno principus:geda2:
"Ramune"
Daugiau bus galima pasisakyti kai bus perskaityta knyga 4u.gif
Žuvelė
O tai ar gi jo pateiktas principas nesako nevalgyti mėsos? wink.gif
Kol kas dar užstrigau tam mėsos skyriui... įdomu, ką toliau rašo smile.gif
O jei rimtai - tai pradėjau valgyti tik tada, kada noriu valgyti, atsisakiau cukraus (nes per dieną kokius 5 puodus arbatos išgeriu), geriau rečiau, bet pasilepinsiu šokoladu smile.gif
Valdaug daug košių ir vaisių. Mėsos neatsisakiau smile.gif Plius - 2 kartus per savaitę sportuoju. Rezultatų, anot autoriaus, neprognozuoju ir nelaukiu smile.gif Žiūrėsim, kas bus smile.gif

QUOTE(joriukomamyte @ 2009 01 22, 16:15)
na merginos tai neprisijungiat? g.gif ramu cia kazkaip ax.gif
prigasdino cia del pieno ir mesos vartojimo doh.gif
Allen Carr NESAKO atsisakyti mesos ar pieno, jis tik issako savo nuomone isvedziojimus siu produktu atzvilgiu
Lengvas budas suliekneti paremtas principu laikymusi 4u.gif

kai turesiu laiko surasysiu, ar gal kitos besilaikancios surasys prie progos Alleno principus:geda2:
*

Loli_judo
QUOTE(Žuvelė @ 2009 01 23, 00:03)
*

Manau, kad nesako ax.gif
Jis tik filosofuoja ir pamasto apie jos ir pieno naudą ir reikalingumą mūsų racione ir gyvenime mirksiukas.gif
O principų ten ne vienas, jie atskirose eilutėse kaip pavadimai skyriaus surašyti..
O ir gale knygos, man rodos, visi kartu pakartotinai surašyti thumbup.gif
joriukomamyte
QUOTE(Žuvelė @ 2009 01 23, 01:03)
Kol kas dar užstrigau tam mėsos skyriui... įdomu, ką toliau rašo smile.gif
O jei rimtai - tai pradėjau valgyti tik tada, kada noriu valgyti, atsisakiau cukraus (nes per dieną kokius 5 puodus arbatos išgeriu), geriau rečiau, bet pasilepinsiu šokoladu smile.gif
Valdaug daug košių ir vaisių. Mėsos neatsisakiau smile.gif Plius - 2 kartus per savaitę sportuoju. Rezultatų, anot autoriaus, neprognozuoju ir nelaukiu smile.gif Žiūrėsim, kas bus smile.gif
*

QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 23, 01:14)
Manau, kad nesako ax.gif
Jis tik filosofuoja ir pamasto apie jos ir pieno naudą ir reikalingumą mūsų racione ir gyvenime mirksiukas.gif
O principų ten ne vienas, jie atskirose eilutėse kaip pavadimai skyriaus surašyti..
O ir gale knygos, man rodos, visi kartu pakartotinai surašyti thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif nesako, butent jis dar pabrezia: bet as jums nesakau nevalgyti mesos, bet as jums nesakau atsisakyti pieno produktu mirksiukas.gif
as dabar kolegei paskaityt knyga paskolinau, negaliu surasyt, jo lengvo budo suliekneti principu doh.gif
Žuvelė
Aha, nesakau... lotuliukas.gif aš jums nieko nesakau, bet jei nesilaikysit - nesulieknėsit lotuliukas.gif Man tai vienas ir tas pats smile.gif Čia tiesiog užslėptas būdas. Jei pasakytų: aš jums liepiu nevalgyti mėsos - priimtumėme kaip draudimą, kurio būtų sunku laikytis smile.gif O dabar priveda prie to, kad tarsi mes patys nusprendėm jos nevalgyti smile.gif
Ai, bet čia diskusija be pabaigos smile.gif
Valgykim ir lieknėkim smile.gif

QUOTE(joriukomamyte @ 2009 01 23, 10:41)
drinks_cheers.gif  nesako, butent jis dar pabrezia: bet as jums nesakau nevalgyti mesos, bet as jums nesakau atsisakyti pieno produktu mirksiukas.gif
as dabar kolegei paskaityt knyga paskolinau, negaliu surasyt, jo lengvo budo suliekneti principu doh.gif
*

Egliukasz
QUOTE(Žuvelė @ 2009 01 23, 12:40)
Aha, nesakau...  lotuliukas.gif  aš jums nieko nesakau, bet jei nesilaikysit - nesulieknėsit  lotuliukas.gif  Man tai vienas ir tas pats smile.gif Čia tiesiog užslėptas būdas. Jei pasakytų: aš jums liepiu nevalgyti mėsos - priimtumėme kaip draudimą, kurio būtų sunku laikytis smile.gif O dabar priveda prie to, kad tarsi mes patys nusprendėm jos nevalgyti smile.gifAi, bet čia diskusija be pabaigos smile.gif
Valgykim ir lieknėkim smile.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
VSsexy
Sveikos merginos 4u.gif

Kaip laikotes? Ar artejate prie savo tikslu?
Mano gyvenime dabar vyksta daug nemaloniu pokyciu ir daznai traukia prie maisto, norisi kimsti viska, kazkoks psichologinis nesusipratimas. Bet kai tik uzpuola noras elgtis su savimi kaip su siuksliu kibiru, prisimenu kaip Allen Carr sulygino musu iproti persivalgyti su degalu pylimu i masina:
'- Brangioji, man nuobodu ir as siek tiek nerimauju, tad nuleksiu iki garazo ir pripilsiu senajai masinai degalu.
- Bet juk tu pylei vos pries pusvalandi!
- Zinau, zinau, bet uztruksiu tik desimt minuciu.' doh.gif
Loli_judo
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 24, 12:24)
'- Brangioji, man nuobodu ir as siek tiek nerimauju, tad nuleksiu iki garazo ir pripilsiu senajai masinai degalu.
*

Aha, šitas geras lotuliukas.gif
Tai ir tu nepilk schmoll.gif Praeis tie nemalonumai 4u.gif
"Ramune"
Kiekvieno organizmas skirtingai reguoja i stresa ....vieni nori valgyti...kiti visai ne..... schmoll.gif
joriukomamyte
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 24, 13:24)
Sveikos merginos  4u.gif

Kaip laikotes? Ar artejate prie savo tikslu?
Mano gyvenime dabar vyksta daug nemaloniu pokyciu ir daznai traukia prie maisto, norisi kimsti viska, kazkoks psichologinis nesusipratimas. Bet kai tik uzpuola noras elgtis su savimi kaip su siuksliu kibiru, prisimenu kaip Allen Carr sulygino musu iproti persivalgyti su degalu pylimu i masina:
*

aha suprantu tave, mane irgi kai nervinuosi traukia prie maisto, o paskui kai prisivalgau dar labaiu nervas ima doh.gif doh.gif doh.gif
siaip man darbo dienomis labai liuks gaunasi su maitinimusi thumbup.gif
laikausi gerai, nes uzimtos dienos, bet savaitgaliais
tai sunku
va ir siandien saldainiu prisikirtau prie kavos doh.gif cool.gif
Loli_judo
QUOTE(joriukomamyte @ 2009 01 24, 13:02)
va ir siandien saldainiu prisikirtau  prie kavos doh.gif  cool.gif
*

o aš vakar visą dėžutę slyvų šokolade sulesiau.. Bet gi ne visą laiką taip schmoll.gif Nieko tokio, kartais galima mirksiukas.gif
joriukomamyte
QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 24, 14:09)
o aš vakar visą dėžutę slyvų šokolade sulesiau.. Bet gi ne visą laiką taip schmoll.gif  Nieko tokio, kartais galima mirksiukas.gif
*

laukiu sveciu, kepsiu pyraga, per viena diena bus antras kartas, va tai tau ir kartais doh.gif lotuliukas.gif
doh.gif doh.gif
Žuvelė
O aš tokio gėrio namuose net neturiu smile.gif Neturiu net kuo svečių pavaišinti, nes antraip pati nesusilaikyčiau blush2.gif Tiesiog pasakiau sau, kad jei eisiu į kavinę ar bus kokia šventė - tada ir paragausiu saldumynų... wub.gif

QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 24, 14:09)
o aš vakar visą dėžutę slyvų šokolade sulesiau.. Bet gi ne visą laiką taip schmoll.gif  Nieko tokio, kartais galima mirksiukas.gif
*

Loli_judo
QUOTE(joriukomamyte @ 2009 01 24, 17:17)
laukiu sveciu, kepsiu pyraga, per viena diena bus antras kartas, va tai tau ir kartais doh.gif  lotuliukas.gif
doh.gif  doh.gif
*

O aš šiandien Paukščio pieno saldainių privalgiau, na ir per tas pačias 24val jau irgi antras kartas doh.gif Bet pirmadienį darysiu iškrovą (mėnulis keičiasi) - tai nebaisu labai.. O ir kcal kai suskaičiavau, tai dienos normos neviršijau, nors vien saldainiai 700 kcal doh.gif

QUOTE(Žuvelė @ 2009 01 24, 18:12)
O aš tokio gėrio namuose net neturiu smile.gif Neturiu net kuo svečių pavaišinti, nes antraip pati nesusilaikyčiau  blush2.gif Tiesiog pasakiau sau, kad jei eisiu į kavinę ar bus kokia šventė - tada ir paragausiu saldumynų...  wub.gif
*

Aš kavinėse iš saldumynų nelabai ką mėgstamo randu..
O namie irgi stengiuos nelaikyt, bet MB saldumynų mėgėjas, vis kažką partempia, jo jokios knygos ir mano pamokslai neveikia doh.gif Jam daug labiau reiktų svorio mažinimu užsiimti g.gif
O dar tėvai mano į svečius atvarė, tai ir atsivežė visą maišą sveriamų Paukščio pieno ir dar belekokių pyragaičių su labai riebiu kremu (ačiū dievui, kad aš tokių nemėgstu) doh.gif lotuliukas.gif
VSsexy
O as siandien taip ziauriai uzsimaniau kazko saldaus ir nieko namie neradau, tai paemiau uogienes stiklaini ir tiesiog saukstu valgiau blush2.gif biggrin.gif

Beje, nusipirkau siandien svarstykles, kurios ne tik svori matuoja, bet ir riebalu, skysciu ir raumenu procentini kieki organizme. Pasisveriau ir suzinojau, kad pas mane tu riebalu per daug.. verysad.gif Na, aisku ir anksciau tai zinojau, bet vistiek nuliudau unsure.gif Reikes dar labiau susiimti ax.gif
Loli_judo
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 24, 19:53)
O as siandien taip ziauriai uzsimaniau kazko saldaus ir nieko namie neradau, tai paemiau uogienes stiklaini ir tiesiog saukstu valgiau  blush2.gif  biggrin.gif

Beje, nusipirkau siandien svarstykles, kurios ne tik svori matuoja, bet ir riebalu, skysciu ir raumenu procentini kieki organizme. Pasisveriau ir suzinojau, kad pas mane tu riebalu per daug..  verysad.gif  Na, aisku ir anksciau tai zinojau, bet vistiek nuliudau  unsure.gif  Reikes dar labiau susiimti  ax.gif
*

Labai rimtai į tuos parodymus nežiūrėk lotuliukas.gif
Tie riebalų nustatymai ir parodymai priklauso, ar tu gėrus daug, ar neseniai maudeisi, ar pasportavus... Visada skirtingai rodo, o ir poslinkis toks nemažas.. Ir reik svertis būtinai basom ir drėgnom truputį kojom mirksiukas.gif
Pas mane tokios jau antri metai, tai patikėk: riebalų parodymai per dieną nuo 20 iki 30 skiriasi doh.gif
Tiksliam riebalų procentiniam nustatymui reikalingi daug sudėtingesni prietaisai g.gif
#kameja#
As ir perskaiciau sia knyga 4u.gif Nezinau ar tai ilgam,bet visiskai nesinori mesos,galiu suvalgiusi viena saldaini sustoti.Seniau nevalgydavau pusryciu,jau pora savaiciu valgau vaisius ir gerai jauciuosi.
Loli_judo
QUOTE(lmama @ 2009 01 25, 13:24)
Seniau nevalgydavau pusryciu,jau pora savaiciu valgau vaisius ir gerai jauciuosi.
*

thumbup.gif
Starta
Labas mamytės,aš jau Aleno knygą baigiu perskaityti,ir tikrai pradėjau kitaip galvoti apie valgymą bet ką,ir bet kuriuo laiku.Nežinau,ar ilgam,bet skaitant,požiūris į maistą pasidarė kažkoks kitoks,negu,kad anksčiau buvo.Šiandien pietums šeimynai kepiau karbonadus ir nebuvo jokio noro juos valgyti,pusryčiams valgau vaisius ir jaučiuosi super smile.gif .Sėkmės visoms!
VSsexy
QUOTE(lmama @ 2009 01 25, 14:24)
As ir perskaiciau sia knyga 4u.gif Nezinau ar tai ilgam,bet visiskai nesinori mesos,galiu suvalgiusi viena saldaini sustoti.Seniau nevalgydavau pusryciu,jau pora savaiciu valgau vaisius ir gerai jauciuosi.
*

QUOTE(Starta @ 2009 01 25, 14:50)
Labas mamytės,aš jau Aleno knygą baigiu perskaityti,ir tikrai pradėjau kitaip galvoti apie valgymą bet ką,ir bet kuriuo laiku.Nežinau,ar ilgam,bet skaitant,požiūris į maistą pasidarė kažkoks kitoks,negu,kad anksčiau buvo.Šiandien pietums šeimynai kepiau karbonadus ir nebuvo jokio noro juos valgyti,pusryčiams valgau vaisius ir jaučiuosi super smile.gif .Sėkmės visoms!
*

Sveikos prisijungusios prie musu, sveikai valganciu ir liekniejanciu pagal Carra 4u.gif
Kuo geriausiu jums pasiekimu ir kad noras rupintis sveiku maitinimu niekad nepraeitu drinks_cheers.gif
Egliukasz
Sveikos likimo drauges 4u.gif

Matau sauniai cia laikotes thumbup.gif Saunu, kad musu gretos dideja wub.gif Saunuoles ir tos, kurios nukrypusios siek tiek y sona nuo maisto derinimo vistiek nepasiduodat, tesiat, siekiat savo tikslo mirksiukas.gif
As jau gal 3 dienos kaip griesiju - sesijos pabaiga atsvenciau ir su tortu, ir su greitu maistu, ir su alkoholiu blush2.gif Nemazu kiekiu alkoholio blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
Tai vat siandien sedziu susiemus uz skaudancios galvos ir zadu ryt iskrovos diena darytis irgi mirksiukas.gif
Svoris nepadidejo visa laime, gal del streso, sveriu 66 kg ax.gif
Loli_judo
QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 25, 17:17)
Tai vat siandien sedziu susiemus uz skaudancios galvos ir zadu ryt iskrovos diena darytis irgi mirksiukas.gif
*

Aš ryt irgi išsikraudinėju mirksiukas.gif
VSsexy
O kaip jus issikraudinejat?
As siandien dariau vaisiu diena. O sveciu visa diena pilna buvo, va guli dabar ant stalo pyragai, bandeles, saldainiai... Taip ziauriai ju noriu ir tokia alkana jauciuosi ax.gif doh.gif
joriukomamyte
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 25, 21:12)
As siandien dariau vaisiu diena. O sveciu visa diena pilna buvo, va guli dabar ant stalo pyragai, bandeles, saldainiai... Taip ziauriai ju noriu ir tokia alkana jauciuosi  ax.gif  doh.gif
*

drinks_cheers.gif as rytoj vaisiu iskrova darysiu thumbup.gif
labai gerai visa diena vien vaisiai thumbup.gif
IMK
Sveikos,

Perskaiciau visa tema, ir supratau, kad sitas ponas Allen Carr nurase i savo knyga visus H. Seltono principus... Idomu butu paskaityt jo visa knyga, idomu, ar nebutu ji 'nucituota' 'Sveikata visam gyvenimui' (Diamond'u), bo pastaroji buvo isleista 12 metu anksciau uz Allen'o.

Bet galiausiai koks skirtumas... svarbiausiai, kad 'macytu' kaip sakant... As tu principu laikaus nuo spalio, tai numeciau 5kg 'so far'... noretusi greitesnio efekto, ypac, kai dabar per savaite numetu tik 100gr... zinoma, smaguma, kad krenta, o ne auga smile.gif

Loli judo, tavo pasiekimai labai ispudingi, o tu dar ir kalorijas paskaiciuoji, kaip supratau (neskaitant saldumynu dienu smile.gif hehe)?

Beje, kaikurios merginos diskutavot del svarstykliu... as tokias irgi turiu jau 3ti metai... Man taip kardinaliai parodymai tikrai nesikeicia... po 1procenteli, kai svoris krenta... beje radau senus uzrasus, kur pries metus dariau, tada svoris buvo 69kg, ty mazesnis nei dabar, tai ir vandens buvo atitinkamai daugiau, riebalu maziau nei dabar... tai cia gal nuo svarstykliu priklauso... g.gif
Egliukasz
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 25, 20:12)
As siandien dariau vaisiu diena. O sveciu visa diena pilna buvo, va guli dabar ant stalo pyragai, bandeles, saldainiai... Taip ziauriai ju noriu ir tokia alkana jauciuosi  ax.gif  doh.gif
*

As geriu tik vandeny, is ryto isvis geriu silta vandenuka su citrinu sultim yspaustom, jei labai valgyt uzsimanau - greipfrutas, apelsinas, mandarinas. Bet stengiuos apsiribot tik skysciais mirksiukas.gif
ryto_rasa
sveikos merginos, savo vyrui padovanojau knyga apie rukyma, ir labai liudziu , kad lietuviskai isverstos apie lieknejima nera...suprantu siek tiek rusiskai, bet bijau skaityti, nes del neatitikimu, galiu ir priaugti..sad.gif jeigu isgirsit apie tokia lietuviska knygele praneskit busiu be galo dekinga 4u.gif
aciu smile.gif
Loli_judo
QUOTE(IMK @ 2009 01 25, 21:44)
Loli judo, tavo pasiekimai labai ispudingi, o tu dar ir kalorijas paskaiciuoji, kaip supratau (neskaitant saldumynu dienu smile.gif hehe)?
*

Aš pradėjau savo maratoną mažindama porcijas, iš pradžių neskaičiavau tų kcal, po to čia palandžiodama po visokias dietas išbandžiau kelias (2 kartus po 4 dienas delčios dietos laikiausi, vieną kartą pabandžiau grikių dietą, bet tik porą valandų iškenčiau, nes bloga man nuo jų pasidarė, aš jų gyvenime nebuvau valgius, tai maniau pabandysiu, brrrr, net dabar nupurto, kai rašau; porą kartų po porą dienų kopūstų sriubą valgiau), o nuo šių metų nutariau kcal paskaičiuot, nusipirkau maisto svarstykles ir žaidžiu dabar, viską sveriu ir skaičiuoju thumbup.gif
Bet ir tų knygos principų stengiuosi pasilaikyt, vaisiai ryte, mėsos nebelabai, pieno negeriu nuo pusės metų, bet va varškę mėgstu ir lesu beveik kasdien lotuliukas.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 26, 00:17)
As geriu tik vandeny, is ryto isvis geriu silta vandenuka su citrinu sultim yspaustom, jei labai valgyt uzsimanau - greipfrutas, apelsinas, mandarinas. Bet stengiuos apsiribot tik skysciais mirksiukas.gif
*

Aš išsikraudinėju su kefyru ir jogurtu, o jei ką suvalgyt - tai tik didelį greipfrutą, Pamela kur vadinasi.. man jis labai skanus thumbup.gif

QUOTE(ryto_rasa @ 2009 01 26, 00:18)
sveikos merginos, savo vyrui padovanojau knyga apie rukyma, ir labai liudziu , kad lietuviskai isverstos apie lieknejima nera...suprantu siek tiek rusiskai, bet bijau skaityti, nes del neatitikimu, galiu ir priaugti..sad.gif jeigu isgirsit apie tokia lietuviska knygele praneskit busiu be galo dekinga  4u.gif
aciu smile.gif
*

Na aš tai skaitau lietuvišką, nebent tu turi galvoje internetinį variantą g.gif
O šiaip tai knygynuose turėtų būti lietuviškų knygų (aš internetu užsisakiau, į namus atvežė, su visom kitom kalėdinėm dovanom) mirksiukas.gif
ryto_rasa
bigsmile.gif jau matau ,kad yra bigsmile.gif aciu labai, as kazkaip negirdejau, o va dabar kai pasakei, is ties matau, kad yra knygynuose..aciu labai leksiu i knygyna 4u.gif
VSsexy
Sveikos mergytes 4u.gif

Seniai buvau beuzsukus pas jus, itemptai ieskau naujo darbo, tai nelabai laiko buvo... blush2.gif

QUOTE(joriukomamyte @ 2009 01 25, 21:27)
drinks_cheers.gif as rytoj vaisiu iskrova darysiu thumbup.gif
labai gerai visa diena vien vaisiai thumbup.gif
*

As irgi dazniausiai vaisiais mintu per iskrovos diena. Visgi vaisiai ir darzoves geriausias maistas mums thumbup.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 26, 01:17)
*

Kaip tu istveri visa diena?? As manau tikrai negaleciau vien tik gert... Eiciau miegot ir puse nakties del alkio neuzmigciau doh.gif

QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 26, 01:32)
Aš išsikraudinėju su kefyru ir jogurtu, o jei ką suvalgyt - tai tik didelį greipfrutą, Pamela kur vadinasi.. man jis labai skanus thumbup.gif
*

O del kefyro abejoju... Ar gerai visa diena gerti vien kefyra? Juk pieno produktai netinka musu skrandziui... Ka jus manote apie tai, sveikos gyvensenos senbuves? ax.gif
Egliukasz
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 27, 20:26)
Kaip tu istveri visa diena?? As manau tikrai negaleciau vien tik gert... Eiciau miegot ir puse nakties del alkio neuzmigciau  doh.gif
*

Oi kazkada badavau 4 dienas, pirma diena vos nenumiriau, kaip silpna buvo, valgyt norejau ir t.t. O kitas dienas skrandis uzsiciaupe ir dabar per vandeningas iskrovos dienas tylus sau ramus buna mirksiukas.gif thumbup.gif
Tik siandien sugriesijau su pyragaiciais, teks ryt vel kazka mastyt doh.gif Gerai, kad mazai valgau, tai bent kaloriju kiekio labai nevirsiju blush2.gif
Loli_judo
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 27, 20:26)
O del kefyro abejoju... Ar gerai visa diena gerti vien kefyra? Juk pieno produktai netinka musu skrandziui... Ka jus manote apie tai, sveikos gyvensenos senbuves?  ax.gif
*

Na čia tai nereiktų labai jau tikėt tokiais pasakymais, juk visą gyvenimą ir jau nežinau kiek metų aiškinama, kad pieno produktai sveika ir labai reikalinga mūsų organizmui, ir daug visokių dietų pieno produktų pagrindu prikurta, žmonės laikosi ir sėkmingai lieknėja nepakenkdami savo organizmui g.gif
Yra žmonių, kurių organizmas negamina reikiamų fermentų ir jie nevirškina pieno (bet dažniausiai tik pieno, o pieno produktus kaip kefyrą, sūrius, surelius ir varškes bei jogurtus kuo puikiausiai virškina)..
Ir aš kažkaip žiūriu labai skeptiškai į tą pasakymą apie pieną šioje knygoje, nes galiu pacituoti daugelį mokslinių straipsnių, kurie teigia priešingai doh.gif
Bet kiekvienas atsirenka savo, o skrandžiui mano tai kefyras ir kt pieno produktai - super thumbup.gif
O pieno aš negeriu nuo 6 mėnesių, kai išspjoviau buteliuką, tai ir daugiau man pieno nebeikišo lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.