Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Lengvas būdas sulieknėti"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
"Ramune"
Sveikos,
gal kurioj temoj jau aptarinejama si knyga blush2.gif
O jeigu ne...gal kuri perskaite ir turi apie ja ka pasakyti.Zadu skaityti...Nes skaiciau jau sio autoriaus knyga apie rukyma...
anira12
Susiradau as ta knyga internete. Daviau vienam zmoguj atspausdinti... Tik va visa savaite jau neatsiimu niekaip doh.gif Nu bet perskaitysiu as ja tikrai kada nors biggrin.gif
O kaip del rukymo? Ar padejo mest?
qqska
QUOTE(anira12 @ 2009 01 11, 18:26)
Susiradau as ta knyga internete. Daviau vienam zmoguj atspausdinti... Tik va visa savaite jau neatsiimu niekaip  doh.gif Nu bet perskaitysiu as ja tikrai kada nors  biggrin.gif
*

o gal galima butu nuoroda kur internete ta knyga galima rast?
lotta
QUOTE(qqska @ 2009 01 11, 17:41)
*

rusu kalba tik radau :

http://joga.365.lt/knygos/Lengvas-budas-su...ti_Alenas-Karas
eglieska
QUOTE(anira12 @ 2009 01 11, 18:26)
Susiradau as ta knyga internete. Daviau vienam zmoguj atspausdinti... Tik va visa savaite jau neatsiimu niekaip  doh.gif Nu bet perskaitysiu as ja tikrai kada nors  biggrin.gif
*

man tai nepadejo. isbuvau nerukius tik 5 dienas ir neistveriau blush2.gif
"Ramune"
Perskaiciau nes visa knyga apie rukyma...na gal 3/4...nebaigiau.....bet nerukai....Nerukau ne del knygos.Bet labai daug zmoniu zinau kurie mete rukyti butent del jos. (cia pas mus darbe masinis nerukymas) Smagu kai daug zmoniu uzsibreze tiksla....va tai labai padeda nerukyti.
Apie knyga apie lieknejima truputi pasakojo....susidomejau....Esu dabar numetusi svorio....ieskau budu nesusigrazinti KG ax.gif
Papildyta:
Tiesa nerukai 8 dienos smile.gif
anira12
QUOTE(qqska @ 2009 01 11, 18:41)
*

as tai is cia pasiemiau http://www.koob.ru/food/ bet irgi rusu kalba
rienka
aš per kalėdas gavau šią knygą dovanų, tai po truputį skaitinėju, skaitinėju..
"Ramune"
Na rusiskai skaitau, suprantu...bet tikrai nepatirsiu malonumo skaitydama (siaip labai nemegstu skaityti knygu doh.gif ) Manau gal atsiras ir lietuviskas varijantas.Pati bandysiu pasiskolinti is bendradarbes
Papildyta:
QUOTE(rienka @ 2009 01 11, 22:29)
aš per kalėdas gavau šią knygą dovanų, tai po truputį skaitinėju, skaitinėju..
*

Nuo ko gavai tokia dovana???? Cia toks prasymas buvo????
rienka
QUOTE("Ramune" @ 2009 01 11, 22:33)
Nuo ko gavai tokia dovana???? Cia toks prasymas buvo????
*

ne neprasymas, siaip mociute padovanojo
Madika
QUOTE(anira12 @ 2009 01 11, 22:24)
as tai is cia pasiemiau http://www.koob.ru/food/ bet irgi rusu kalba
*

Ačiū už nuoroda, parsisiunčiau, nieko apie jį negirdėjus, bandysiu skaityt kas ir kaip.. ax.gif
VSsexy
Sveiki smile.gif

Skaiciau sia knyga. Visai patiko. Bet kai kurie dalykai man kelia abejoniu. Noreciau su jumis pasitarti.
Knygoje rasoma, kad mums netinka valgyti mesa ir pieno produktus. Geriausia yra vaisiai, darzoves, grudai, ir idealu, jei jie butu niekaip neapdirbti, t.y. nevirti, nesaldyti ir pan.
Sutinku, kad darzoves yra labai gerai, pati puikiai jauciuosi jas valgydama. Bet man labai patinka isgerti kefyro, imaisyti selenu... Puikus organizmo valymas.
Del mesos sutinku, galeciau apsieiti ir be jos. Bet pieno produktai...
Ka jus manote apie tai?
nothing.
aš irgi skaičiau ir kokias 3 dienas buvo užsidegimas valgyt tik sveiką maistą, bet p to.
o šiaip su mėsa sutiniu, jau senaijos nevalgau.. o pieno produktai...irgi stengiuos ju nevalgyti..bet manau nuo trupicio nepakenks, juk te raso kad galima visko, tik su saiku.
man patiko kad apie sokolada visai neblogai raso, bet ne per geriausiai.
Egliukasz
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 13, 12:57)
Sveiki  smile.gif

Skaiciau sia knyga. Visai patiko. Bet kai kurie dalykai man kelia abejoniu. Noreciau su jumis pasitarti.
Knygoje rasoma, kad mums netinka valgyti mesa ir pieno produktus. Geriausia yra vaisiai, darzoves, grudai, ir idealu, jei jie butu niekaip neapdirbti, t.y. nevirti, nesaldyti ir pan.
Sutinku, kad darzoves yra labai gerai, pati puikiai jauciuosi jas valgydama. Bet man labai patinka isgerti kefyro, imaisyti selenu... Puikus organizmo valymas.
Del mesos sutinku, galeciau apsieiti ir be jos. Bet pieno produktai...
Ka jus manote apie tai?
*

As daug literaturos skaiciau, domejausi viskuo, tai radau parasyta, kad pienas gamtoje juk skirtas tik jaunikliams - tai yra maziems zinduoliams, gyvunu jaunikliams, maziems vaikams. Juk suauge zinduoliai jo negeria. Tad ir zmones neturetu gerti. Cia psichologine puse. O siaip pieno produktai yra koncentruoti, linke rugti organizme, tad juos reiktu naudoti kaip atskira patiekala - piena gerti viena, kefyra/pasukas tik su selenom pvz. jogurta irgi viena.
O del mesos tai as jos seniai nevalgau, kartais tik vistiena prisiverciu. Bet kadangi pradejau derinti maista, o mesa derinasi tik su darzovem, o be duonos/ryziu/bulviu mesos negaliu praryt, tai isvis be jos apsieisiu, yra ir skanesniu dalyku thumbup.gif
VSsexy
Labai dziugu, kad yra zmoniu, suprantanciu ir palaikanciu sia nuomone smile.gif
O ka dazniausiai valgote?
Pati pusryciams visada valgau avizinius dribsnius su jogurtu, bet bandysiu su sultim. Vaisius ryte nedristu valgyti, bijau, kad ispus kaip baliona biggrin.gif
Per pietus stengiuosi kokia zuvi ir butinai darzoves. O vakare patroskinu susaldytas darzoves. Dar labai megstu kefyra tongue.gif
Perskaicius sia knyga, tapo daug lengviau save kontroliuoti, ypac kas susije su saldumynais. Visad pagalvoju, kad mano organizmui tai nenaudinga. O kas nenaudinga, to vadinasi nereikia tongue.gif
Na, bet is tikruju labai daznai ir nesamoniu visokiu prisivalgau blush2.gif
Egliukasz
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 13, 20:09)
Labai dziugu, kad yra zmoniu, suprantanciu ir palaikanciu sia nuomone  smile.gif
O ka dazniausiai valgote?
Pati pusryciams visada valgau avizinius dribsnius su jogurtu, bet bandysiu su sultim. Vaisius ryte nedristu valgyti, bijau, kad ispus kaip baliona  biggrin.gif
Per pietus stengiuosi kokia zuvi ir butinai darzoves. O vakare patroskinu susaldytas darzoves. Dar labai megstu kefyra  tongue.gif
Perskaicius sia knyga, tapo daug lengviau save kontroliuoti, ypac kas susije su saldumynais. Visad pagalvoju, kad mano organizmui tai nenaudinga. O kas nenaudinga, to vadinasi nereikia  tongue.gif
Na, bet is tikruju labai daznai ir nesamoniu visokiu prisivalgau  blush2.gif
*

As ryte iki 12 jeigu noriu valgyti, visada valgau tik vaisius. Pirmom dienom galvodavau numirsiu, kaip pute pilva, raize, silpna buvo. O po to matyt issivale organizmas kazkiek ir tas blogumas per 4 dienas praejo thumbup.gif Dabar visada taip valgau ir vargo nematau.
Pietums valgau salotas su alyvuogiu aliejaus slakeliu ir rugine duonele, arba tik salotas, arba kalafijorus pasitaisau su pomidorais, misraine kokia, issiverdu makaronu nedaug, grikiu arba darzoviu sriubos.
Vakarienei dazniausiai kertu varskyte su razinom, vaisius, kartais bandele suvalgau ar saujele riesutu.
Priklausomai nuo poreikio.
Siandien valgiau duonos su grudais riekute su vos vos sviestuko rolleyes.gif

O del saldumynu puikiai suprantu doh.gif Pati nusprendziau keisti mityba, kai pamaciau draugu reakcija, kaip liekna mergina iskart sukerta didziausia gabala torto arba is eiles viena po kito 10 saldainiu blush2.gif Berdavo veida man baisiausiai, dabar siek tiek aprimo thumbup.gif
Papildyta:
Siek tiek informacijos apie pieno produktus:

1)Pieną gerkite vieną, be nieko.Tai daugiausia gleivių turintis maistas žemėje, ir su niekuo kitu jis nesuderina.

2)Jei užsimanote sūrio, tai smulkiai jį supjaustykite ir užbarstykite ant salotų. Arba išlydę užpilkite ant kokių nors daržovių.Nepirkite labai geltonų sūrių, nes juose yra cheminių medžiagų.Jeigu mėgstate picą, nieko tokio, jeigu ją retkarčiais suvalgysite.Tik žinokite kiek žalos ji pridaro ir nepiknaudžiaukite.Jei vieną dieną valgėte picą, tai kitą dieną išvalykite organizmą.

3)Jogurtą valgykite tuščiu skrandžiu arba kaip salotų uždarą. Susitaisykite salotų ir užsipilkyte juos jogurtu. Po to nevalgykite vaisių, nes viskas drauge fermentuosis, pus ir terš jūsų organizmą.

iš kur gauti kalcio? O kalcio gausu visose lapinėse daržovėse, visų rūšių neapdorotuose riešutuose, o sezamo sėklose kalcio yra daugiau nei bet kokiame kitame žemės maiste.Jeigu kasdien valgysite vaisius bei daržoves, o retkarčiais ir riešutus, tai kalcio tikrai nestokosite.Puikūs kalcio šaltiniai yra neapdorotos sezamo sėklos, neapdoroti riešutai, kopūstai, visos lapinės daržovės, džiovintos figos, datulės bei slyvos.

.Kadangi riebalai apsunkina baltymų virškinimą, tai sviesto yra geriau nevartoti su baltymais.Tačiau sviestą galima valgyti su angliavandeniais. Tikra ironija, kad žmonės valgo pieno produktus kalciui gauti, o esantis jų organizme kalcis yra panaudojamas neutralizuoti suvalgytų pieno produktų pasekmėms.Tad peršasi išvada, jog užuot apkrovus organizmą kalciu, verčiau pakeisti mūsų mitybos įpročius taip, kad mūsų sistemoje mažiau pasigamintų rūgščių.

joriukomamyte
thumbup.gif thumbup.gif
as skaiciau ir laikausi jo visu principu,
tik perskaicius knyga tai is viso kai "dave" per smegenis umn.gif
psichologiskai kokia savaite kaip ant sparnu laksciau, be jokiu ypatingu pastangu krito svoris
mesos ir pieno kvapai net pykinti pradejo
veliau vel grizau prie iprastinio valgiarascio, bet savijauta tai klaiki buvo doh.gif doh.gif
todel dabar jau nuo nauju metu vel laikausi jo patarimu
siaip svoris krenta letai, bet savijauta tai liuks thumbup.gif
rekomenduoju paskaityti thumbup.gif
VSsexy
Egliuk, aciu, kad pasidalinai patirtimi ir info smile.gif
As del to ir nepradejau valgyti vaisiu ryte, nes maniau, mano skrandziui netinka, nes ziauriai pilva pucia. Bet dabar supratau, kad tai normalu. Taigi, nuo rytojaus pradesiu valgyti tik vaisius ryte smile.gif
O kaip del svorio? Ar krenta?

QUOTE(joriukomamyte @ 2009 01 13, 22:24)
thumbup.gif  thumbup.gif
as skaiciau ir laikausi jo visu principu,
tik perskaicius knyga tai is viso kai "dave" per smegenis umn.gif 
psichologiskai kokia savaite kaip ant sparnu laksciau, be jokiu ypatingu pastangu krito svoris
mesos ir pieno kvapai net pykinti pradejo
veliau vel grizau prie iprastinio valgiarascio, bet  savijauta tai klaiki buvo doh.gif  doh.gif
todel dabar jau nuo nauju metu vel laikausi jo patarimu
siaip svoris krenta letai, bet savijauta tai liuks thumbup.gif
rekomenduoju paskaityti thumbup.gif
*

Man irgi uzsidegimas atsirado sveikai maitintis perskaicius sia knyga. Tikiuosi nepraeis biggrin.gif
joriukomamyte
O man tai vaisiai pusryciams visai nieko g.gif is pradziu gal alkanoka jauciausi, nes nodejosi kazko "stipriau" bet dabar jau pripratau ir thumbup.gif
Egliukasz
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 13, 22:05)
O kaip del svorio? Ar krenta?
*

Kolkas sunku pasakyt, nes pries tai laikiaus grikiu dietos 3 dienas, tai per visa sita perioda pameciau 3 kg, bet apimtys tikrai sumazejo, pilvas zymiai plokstesnis. Ir organizmas jau priprato doh.gif Siandien suvalgiau priespieciams keksiuka, tai kad skauda pilva, pucia, matyt jau sveiko maisto tik nori, o ne slamsto doh.gif
Jeigu noras nesumazes, parasyk man y a.z. galiu atsiusti y emeila apie 34-55 psl.susirankiota medziaga apie maisto derinima, tam tarpe ir meniukai su kcal yra keli mirksiukas.gif
VSsexy
O kiek laiko laikaisi sveikos mitybos principu?
As siandien suvalgiau ryte obuoli, o darbe isgeriau arbatos (jau nebe kavos tongue.gif ).
Kol kas jauciuosi gerai biggrin.gif
Atleiskit uz nekuklu klausima, o kaip su salinimo procesu, ar viskas tvarkoj? nebuna viduriu uzkietejimo ir panasiai? blush2.gif
joriukomamyte
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 14, 10:40)
As siandien suvalgiau ryte obuoli, o darbe isgeriau arbatos (jau nebe kavos  tongue.gif ).
Kol kas jauciuosi gerai  biggrin.gif
Atleiskit uz nekuklu klausima, o kaip su salinimo procesu, ar viskas tvarkoj? nebuna viduriu uzkietejimo ir panasiai?  blush2.gif
*

su salinimu kaip tik viskas susitvarke thumbup.gif kiekviena ryta, nors aksciau tikrai taip nebudavo ax.gif
Egliukasz
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 14, 09:40)
As siandien suvalgiau ryte obuoli, o darbe isgeriau arbatos (jau nebe kavos  tongue.gif ).
Kol kas jauciuosi gerai  biggrin.gif
Atleiskit uz nekuklu klausima, o kaip su salinimo procesu, ar viskas tvarkoj? nebuna viduriu uzkietejimo ir panasiai?   blush2.gif
*

Man kolkas dar su viduriais puse velnio, ir pilva paraizo pusvalandy, ir ispucia kartais, viduriai kietoki, na bet ko noret, kai visa gruody gyvenau sumustiniais, mesainiais su vistiena, kebabais, cipsais, rukytu maistu ir pan. doh.gif Prireiks ne vieno menesio, kol tokias nuodemes atlyginsiu savo organizmui doh.gif
O rugstis nekyla nuo obuoliu? As ju isvis negaliu valgyt, tai renkuosi bananus - jie sotesni, turi daugiau cukraus, tad galvos neskauda ( nes valgant daug vaisiu ir darzoviu ar laikantis dietos skauda galva butent del cukraus sumazejusio kiekio), arba kiviu pora suvalgau. Svarbiausia neprievartaut saves, protingai pasiskirstyti kaloriju norma visai dienai mirksiukas.gif Nebadaukit, derinant maista svoris krenta leciau, proporcingai mazeja apimtys, bet jis taip greit neatauga netycia "pagriesijus" pora dieneliu, nes organizmas visa laika gauna maisto ir nera yprates jo kaupti. Siandien pvz. leisiu sau suvalgyti virtinuku su braskem nedaug. Kartais vietoj vakarienes pasirenku maza gabaliuka vaisinio pyrago, rupios duonos. Nereikia svarbiausia kristi y krastutinumus, negalvoti, kad o Dieve, dabar to ir to negalesiu jau niekad, nes taip galima prarasti visa motyvacija. Man pvz. skanu pica, labai megstu ja, todel nematau nieko blogo, jei karta y 2 savaites suvalgysiu, o kita diena pasidarysiu lengvesne iskrovos diena, kad organizmas atsikratytu nereikalingu medziagu mirksiukas.gif Svarbiausia - vartoti daug vaisiu, darzoviu, nevalgyti baltymu su angliavandeniais ir pamazu jau atsiras noro daugiau dometis situo dalyku thumbup.gif
VSsexy
QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 14, 14:26)
O rugstis nekyla nuo obuoliu?
*

Labas rytas 4u.gif

Rugstis nekyla, tik dazniausiai pucia. Vakar viskas praejo gerai. Siandien suvalgiau tris mandarinus. Ziuresiu, kas bus tongue.gif
Man su skysciais nelabai gerai gaunasi. Dienos begy isgeriu pora arbatu ir viskas.
Vakare, jei daug isgeriu vandens, jauciuosi labai apsunkusi ir apsirijusi, nors maisto nedaug suvalgau... Nezinau, kaip sprest sita reikala...
Egliukasz
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 15, 08:31)
Labas rytas  4u.gif

Rugstis nekyla, tik dazniausiai pucia. Vakar viskas praejo gerai. Siandien suvalgiau tris mandarinus. Ziuresiu, kas bus  tongue.gif
Man su skysciais nelabai gerai gaunasi. Dienos begy isgeriu pora arbatu ir viskas.
Vakare, jei daug isgeriu vandens, jauciuosi labai apsunkusi ir apsirijusi, nors maisto nedaug suvalgau... Nezinau, kaip sprest sita reikala...
*

As tai darau sitaip:

Ryte tik atsikelus isgeriu stikline ar pusantros vandens
Po 30-50 min. valgau vaisius
Po 2 val. isgeriu vel vandens, po 30 min. sukramtau koky dziuvesely
Po 1,5 val. pries pietus vel isgeriu vandens, tada po 40 min. valgau
Po valgio praejus 2 val. iki vakarienes stengiuos vis gurksnojant isgert 2 stiklines vandens
Po 30 min. valgau vakariene
Pries miega jeigu noriu, dar isgeriu vandens

Kaip matai, negeriu nei arbatu, nei sulciu, man vanduo skaniausias mirksiukas.gif Jeigu skysciai prastai geriasi, valgyk kuo daugiau vandeningu vaisiu ir darzoviu 4u.gif
Siandien pasisveriau - 67 kg thumbup.gif Per 2 savaites laikantis tokios mitybos pavyko atsikratyt 5 kg cool.gif Na pries tai dar 3 dienas grikiu dietos laikiaus, tai realiai 3 kg atsikraciau butent maisto derinimo pagalba thumbup.gif
VSsexy
Aciu tau labai uz patarima 4u.gif
Pabandysiu taip daryti smile.gif
Sveikinu tave su - 5 kg thumbup.gif
Zemiete
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 15, 09:31)
Labas rytas  4u.gif

Rugstis nekyla, tik dazniausiai pucia. Vakar viskas praejo gerai. Siandien suvalgiau tris mandarinus. Ziuresiu, kas bus  tongue.gif
*

O pučia tada , kai suvalgai ryte prieš visus valgymus? nes nemanau, kad gerai , šiaip neturėtų taip būti, jei su jokiu kitu maistu nemaišai.
Cikadelė
Klausimas- kokius vaisius valgote? g.gif valgyčiau ir aš, tačiau natūralių vaisių šiuo metų laiku nedaug, dauguma atvežtinių ir pripumpuoti chemikalų rolleyes.gif kažin ar jie gerai organizmui...valome valome, o čia vėl sugrįžta tarša doh.gif
Egliukasz
QUOTE(Zemiete @ 2009 01 15, 13:16)
O pučia tada , kai suvalgai ryte prieš visus valgymus? nes nemanau, kad gerai , šiaip neturėtų taip būti, jei su jokiu kitu maistu nemaišai.
*

Butent vaisius ir reikia valgyti ant tuscio skrandzio, o ne desertui po maisto kaip esam yprate schmoll.gif Nes ant tuscio skrandzio suvalgius del to ir pucia pilva, kad taip valosi uzterstas zarnynas, per kelias dienas susitvarko sita problema mirksiukas.gif
O kai maisai su visu kitu maistu, tai zarnynas apsunkinamas, daugiau jegu ir skrandzio sulciu iseikvojma virskinimui ir tie vaisiai susimaise su maistu puva virskinant blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Cikadelė @ 2009 01 15, 16:02)
Klausimas- kokius vaisius valgote? g.gif valgyčiau ir aš, tačiau natūralių vaisių šiuo metų laiku nedaug, dauguma atvežtinių ir pripumpuoti chemikalų rolleyes.gif kažin ar jie gerai organizmui...valome valome, o čia vėl sugrįžta tarša doh.gif
*

As perku dazniausiai bananus, mandarinus, kivius. Na tokius, kur reikia nulupti zievele, nes vynuoges, obuoliai, kriauses labiausiai nukencia nuo chemikalu. Pries valgant pamirkau 2 val. mineraliniam ar paprastam vandeny su vos vos yberta citrinos rugstim, nes neutralizuoja kazkiek chemikalu poveiky, taip daug sveikiau mirksiukas.gif
VSsexy
QUOTE(Cikadelė @ 2009 01 15, 17:02)
*

As valgau mandarinus, obuolius. Pagalvoju dar, kad reikes pabandyti bananus, kivius. Neseniai tik pradejau, tai dar visko neisbandziau smile.gif
O del chemikalu - nulupu zievele ir tiek. As manau, kad nuo to niekur dabar nepabegsi. Vistiek geriau valgyti vaisius, negu netinkama musu organizmui maista.
joriukomamyte
neistveriau as siandien doh.gif doh.gif prisivalgiau makaronu verysad.gif oi kaip blogai verysad.gif
nors bandziau dar pries tai riesutais ir razinomis alki malsinti doh.gif nepadejo verysad.gif
bet dabar jau vel prisizadejau, sau toliau testi sveika maitinimasi blush2.gif blush2.gif
mano123
QUOTE(joriukomamyte @ 2009 01 17, 19:56)
neistveriau as siandien doh.gif  doh.gif prisivalgiau makaronu verysad.gif oi kaip blogai verysad.gif
nors bandziau dar pries tai riesutais ir razinomis alki malsinti doh.gif nepadejo verysad.gif
bet dabar jau vel prisizadejau, sau toliau testi sveika maitinimasi blush2.gif  blush2.gif
*

perdaug nesigrauzk smile.gif skaiciau dietologu straipsni su patarimais kaip priprasti prie sveikos mitybos. vienas is patarimu ,, jei nukripstama nuo rezimo ir suvalgej spurga, sokolada, mesaini ar pns. jokiu budu nemesk visko o stenkis dieta testi toliau ir ne nuo kitos savaites, o jau nuo sekancio valgymo" man sis patarimas skamba tikrai logiskai ir daznai nepavykus vel bandome tik po keliu savaiciu schmoll.gif o priprasti prie sveikos mitybos aisku sunku kaip ir prie kitu pokyciu musu gyvenima..( pvz. naujame darbe ar isvaziavus i kita mesta) bet jai labai nori gali ir kanus nuversti thumbup.gif
joriukomamyte
QUOTE(mano123 @ 2009 01 17, 20:33)
perdaug nesigrauzk  smile.gif  skaiciau dietologu straipsni  su patarimais kaip priprasti prie sveikos mitybos. vienas is patarimu ,, jei nukripstama nuo rezimo ir suvalgej spurga, sokolada, mesaini ar pns. jokiu budu nemesk visko o stenkis dieta testi toliau ir ne nuo kitos savaites, o jau nuo sekancio valgymo" man sis patarimas skamba tikrai logiskai ir daznai nepavykus vel bandome tik po keliu savaiciu  schmoll.gif  o priprasti prie sveikos mitybos aisku sunku kaip ir prie kitu pokyciu musu gyvenima..( pvz. naujame darbe ar isvaziavus i kita mesta) bet jai labai nori gali ir kanus nuversti thumbup.gif
*

aciu uz patarima thumbup.gif drinks_cheers.gif bet kazkaip kai numalsinau tais makaronai apetita doh.gif tai jau siandien daugiau nieko ir nenoriu bigsmile.gif tai tikiuosi daugiau nieko nevalgysiu thumbup.gif
nera kur dingti reikia pratintis sveikai gyventi toliau, iki vasaros nedaug ir beliko ax.gif reikia numesti keleta nereikalingu kg tongue.gif
mano123 pamaciau tavo liniuote, mano duomenys tokie patys ir norai tokie patys del svorio numetimo thumbup.gif
kokios dietos tu laikaisi?
Loli_judo
Skaičiau aš tą knygą, bet kadangi aš labai greitai skaitau, tai tikriausiai ne viskas įstrigo..
Nors dėl mėsos tai kokias dvi savaites nevalgiau po perskaitymo.. Kažkoks psichologinis poveikis yra tikriausiai g.gif
O dėl pieno, tai nežinau, aš jo negeriu nuo 3 mėnesių, ant arbatos užaugus (ir mano tėvas toks buvo), ir dabar man jo nereikia, bet va be varškės tai tikriausiai numirčiau doh.gif mano mėgstamiausias dalykas.. ir suriai įvairūs... nežinau, juk mums buvo kalama visą gyvenimą, kad pienas ir jo produktai - pagrindinis mūsų gyvybės (kalcio gavybos, raumenų statybos ir visokių kitų gerų dalykų) dalykas g.gif
Valgau aš tuos pieno produktus tolaiu ir sėkmingai plonėju.. Bet tik savo valios ir užsispyrimo dėka, o ne dėl tos knygos lotuliukas.gif
Man atrodo daug protingiau ir maloniau gyvent valgant tai ko nori organizmas (tik reikia jo klausyti) ir pasiskaičiuot kcal ir stengtis savo normų neviršyti thumbup.gif
"Ramune"
Paskutiniu metu labai daug riesutu valgau....Jie labai stipriai i "kuna eina" schmoll.gif ??
Loli_judo
QUOTE("Ramune" @ 2009 01 17, 22:58)
Paskutiniu metu labai daug riesutu valgau....Jie labai stipriai i "kuna eina"  schmoll.gif ??
*

Kcal tai daug turi, bet jei neguli visą dieną lovoje (kaip aš šiandien), tai nesueis į tą kūną lotuliukas.gif
"Ramune"
Speju kad paskutiniu metu as ju padauginu.
Na bet gal knygos pagalba igausiu "siek tiek proto" mirksiukas.gif
mano123
QUOTE(joriukomamyte @ 2009 01 17, 20:44)
aciu uz patarima thumbup.gif  drinks_cheers.gif  bet kazkaip kai numalsinau tais makaronai apetita doh.gif tai jau siandien daugiau nieko ir nenoriu bigsmile.gif tai tikiuosi daugiau nieko nevalgysiu thumbup.gif
nera kur dingti reikia pratintis sveikai gyventi toliau, iki vasaros nedaug ir beliko ax.gif reikia numesti keleta nereikalingu kg tongue.gif
mano123 pamaciau tavo liniuote, mano duomenys tokie patys ir norai tokie patys del svorio numetimo thumbup.gif
kokios dietos tu laikaisi?
*

sendien iskrovos diena su grikiais biggrin.gif o ryt vel prie svekos mitybos ir kcal skaiciavimo thumbup.gif o tu kaip svori bandai pamest? gal koki geresni buda znai? rolleyes.gif
"Ramune"
merginos ,sakykit o kaip jusu vyrai reguoja i jusu :dietas,maisto derinimus.kaloriju skaiciavimus..........?????? smile.gif
Loli_judo
QUOTE("Ramune" @ 2009 01 18, 10:39)
merginos ,sakykit o kaip jusu vyrai reguoja i jusu :dietas,maisto derinimus.kaloriju skaiciavimus..........??????  smile.gif
*

Mano tai nieko nesako, valgo sau toliau neskaičiuodamas nieko doh.gif Nors jei jis čia savo liniuotę įsidėtų, tai jam reiktų kokius 30 kg mesti doh.gif
Bet gi vyrams dzin dažniausia, aš jau visaip jį gasdinu: ir kad kai gaus infarktą ir susmuks kur nors aš jo netempsiu (nes nepanešiu), bet jis sako: nesulauksi lotuliukas.gif
Aš jau sveikesnį maistą bent stengiuosi pirkti, o jis grįžta iš parduotuvės su kokia rūkyta šonine ir 5 šokoladais doh.gif Kai valgo, aš bandau bent neleist visko maišyti, tai palaukia, kol manęs nėra virtuvėje ir atbėga pasiimti kokį užslėptą saldumyną doh.gif Vaikai namie taip nesielgia, kaip MB lotuliukas.gif
Ir ką daryt? Kol gydytojas nepasakys, kad reikia griežtai susiimti, nieks nepasikeis...
wajew
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 16, 09:56)
As valgau mandarinus, obuolius. Pagalvoju dar, kad reikes pabandyti bananus, kivius. Neseniai tik pradejau, tai dar visko neisbandziau  smile.gif
O del chemikalu - nulupu zievele ir tiek. As manau, kad nuo to niekur dabar nepabegsi. Vistiek geriau valgyti vaisius, negu netinkama musu organizmui maista.
*

o kap su persimonais, ar rytais juos gerai valgyti, jie tai dietinis produktas
Loli_judo
QUOTE(wajew @ 2009 01 18, 14:21)
*

na vaisiai, manau, yra vaisiai.. nors už persimonus yra ir mažiau kaloringų vaisių g.gif
Egliukasz
QUOTE(wajew @ 2009 01 18, 14:21)
*

Vaisiai nera dietinis produktas schmoll.gif

Kazkas klauset del riesutu.. Tai kol bent menesy laiko nesimaitinat sveikai, nesat priprate prie mitybos derinimo - geriau riesutu, datuliu vengti. Tai kaloringas produktas, aisku turintis naudingu medziagu, bet ir daug riebalu. Tinkamas valgyt vakarienei, maza maza saujele, tiek kiek telpa y sugniauzta delna, tai zalos nepadarys.
Jeigu labai norisi valgyti, po ranka visada turekit koky ryziu traputy, jis labai issipucia skrandyje ir greit sukelia sotumo jausma mirksiukas.gif
Siandien po dvieju sav. sveikos mitybos leidau sau pasidaryti dziaugsmo diena - valgiau ir sureliu daug, ir sokoladuku, ir torto gabaliuka. Skanu buvo rolleyes.gif
Bet jau siandien daugiau nieko nevalgysiu, o ryt yprastai, baigesi balius rolleyes.gif
Loli_judo
QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 18, 18:58)
Siandien po dvieju sav. sveikos mitybos leidau sau pasidaryti dziaugsmo diena - valgiau ir sureliu daug, ir sokoladuku, ir torto gabaliuka. Skanu buvo rolleyes.gif
Bet jau siandien daugiau nieko nevalgysiu, o ryt yprastai, baigesi balius rolleyes.gif
*

o aš jau tris mėnesius tokio baliaus neturėjau.. Bet kad ir nenoriu, nors anksčiau be saldumynų neišgyvendavau nė dienos (gal ir nė valandos) doh.gif
Dabar būna dienų, kai pajaučiu kad kažko konkretaus norėčiau labai (juodos duonos (ko niekad nevalgydavau gyvenime), makaronų kokių nors (irgi buvau ne mėgėja), daržovių sriubos (anksčiau sriubų visai nevalgiau), konkretaus kokio nors vaisiaus) lotuliukas.gif Bet aš stengiuosi tą dalyką greitai gaut ir suvalgyt, nes tikiu, kad jei valgai ko prašo organizmas, tai į kūną neina g.gif lotuliukas.gif
vaiduuse
QUOTE("Ramune" @ 2009 01 18, 11:39)
merginos ,sakykit o kaip jusu vyrai reguoja i jusu :dietas,maisto derinimus.kaloriju skaiciavimus..........??????  smile.gif
*

maniškis tai džiaugiasi mano pasiekimais biggrin.gif Nors pats schmoll.gif nemeta svorio biggrin.gif
VSsexy
Labutis 4u.gif

Labai dziaugiuosi, kad musu, sveikai besimaitinanciu, gretos dideja thumbup.gif
Tai tikrai kelia upa ir nora nenuleisti ranku mirksiukas.gif
O kaip jums sekasi laikytis sveikos mitybos principu savaitgaliais? Ar neissimusate is ritmo, kai veliau keliates? Man sis savaitgalis buvo labai negeras, kazkodel mano skrandis nenorejo priimti pusryciams vaisiu, kai tie pusryciai buvo apie 12 val dienos blink.gif Ziauriai pute pilva ir raize skrandi. Idomu kodel... Ar jums taip nebuna?
Loli_judo
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 19, 10:31)
Man sis savaitgalis buvo labai negeras, kazkodel mano skrandis nenorejo priimti pusryciams vaisiu, kai tie pusryciai buvo apie 12 val dienos  blink.gif  Ziauriai pute pilva ir raize skrandi. Idomu kodel... Ar jums taip nebuna?
*

Mano organizmas vaisius priima visada, nepriklausomai nuo laiko..
O pučia pilvą tik nuo kriaušių ir papajų doh.gif
Manau, kad čia labai individualu su tais vaisiais, reiktų atsirinkt ko organizmas nepriima, juk ne visų vienodai viskas, daug kas neturi tam reikalingų fermentų (na negamina jų organizmas ir ką tu jam padarysi?), MB negali gert pieno visiškai (nebent stovėdamas prie tualeto durų, kad spėtų nulėkt), kiti negali valgyt kokio kito produklto..
O dėl vaisių, manau reiktų paeksperimentuot ir surast tavo organizmui tinkamus 4u.gif g.gif
VSsexy
Galbut. Bet, kai valgiau tuos pacius vaisius, pvz obuolius, darbo dienomis, apie 7 val ryte, viskas buvo puiku. Del to labai keista... g.gif
Loli_judo
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 19, 12:52)
Galbut. Bet, kai valgiau tuos pacius vaisius, pvz obuolius, darbo dienomis, apie 7 val ryte, viskas buvo puiku. Del to labai keista...  g.gif
*

Tai gal tavo organizmas jau taip pripratęs, kad iki kokios 10 val ryte gautų vaisius g.gif O vėliau jau reikalauja kokių baltymų ar kažko kito, ką įpratęs gauti g.gif
O gal obuoliai kokie papuolė su chemijos per daug? doh.gif
joriukomamyte
QUOTE(mano123 @ 2009 01 18, 10:46)
sendien iskrovos diena su grikiais  biggrin.gif  o ryt vel prie svekos mitybos ir kcal skaiciavimo  thumbup.gif  o tu kaip svori bandai pamest? gal koki geresni buda znai? rolleyes.gif
*

na man tai Alleno Carr;o sveikos mitybos principai labai tinka ir patinka thumbup.gif geresnio budo bent man nebuvo, nors daug isbandzius doh.gif
sekmes mirksiukas.gif

QUOTE(VSsexy @ 2009 01 19, 11:31)
Labutis  4u.gif

Labai dziaugiuosi, kad musu, sveikai besimaitinanciu, gretos dideja  thumbup.gif
Tai tikrai kelia upa ir nora nenuleisti ranku  mirksiukas.gif
O kaip jums sekasi laikytis sveikos mitybos principu savaitgaliais? Ar neissimusate is ritmo, kai veliau keliates? Man sis savaitgalis buvo labai negeras, kazkodel mano skrandis nenorejo priimti pusryciams vaisiu, kai tie pusryciai buvo apie 12 val dienos  blink.gif  Ziauriai pute pilva ir raize skrandi. Idomu kodel... Ar jums taip nebuna?
*

as irgi dziaugiuosi,kad ne viena metu svori thumbup.gif
jo savaitgaliais sunkiau atsilaikyti pagundoms doh.gif bet stengiames ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.