Radau aprasa tinklapyje http://www.topshop.lt/treniruokliai-1104-c.html , apie kuri esu gana skeptiskos nuomones. Gal kuri turite isigijusi ir naudojate. Kokie praktiniai pastebejimai?
Radau aprasa tinklapyje http://www.topshop.lt/treniruokliai-1104-c.html , apie kuri esu gana skeptiskos nuomones. Gal kuri turite isigijusi ir naudojate. Kokie praktiniai pastebejimai?
planavau po kiek laiko jums daugiau ispudziu pateikti, taciau labai jau daug visokiu rupesciu buvo tai neisejo reguliariai ir kasdien pasportuot, tad pakolkas treniruociu buvo nedaug ir nekasdien gavos
siais as ant jo isigudrinau ismegint ir kitaip daryt. ne vien atsilenkimus tradicinius susidejus rankas ant krutines Pvz soniukams: ansisedu sonu, na ant slaunies, kad patogiai butu, rankas susidedu ant krutines ir taip tada lankstausi:) nzn ar ten tiems raumenukams rezultatas bus ar ne, bet vis ivairiau:d Ir dar variantas nugarytei: jei lankscios tai pameginkit ne atsisest tradicine atsilenkimu poza, o atvirksciai - pilvui treniruokli ir tada lankstyti:) ir tada lankstykites. Nugayteje greit pasijaucia kai susitvarkysiu dienotvarke ir visus darbus ir pradesiu sportuot reguiariai, tai parasysiu daugiau komentaru is treniruoklio efektyvumo puses P.S. rekomenduoju iskart uzsidet tuos stipriausius pasipriesinimo cilindrus, nes su kitais nieko nesijaucia, bet su tais bent jau jauti kad kazka veiki
as irgi prie tu patenkintu. uzsidejau iskart stipriausias spyruokles.nusistaciau sau laika kada daryt, visada darau per nekviesta meile, praktiskai per visa seriala. tai jauciasi super. pliusu matau daug, patinka, kad nugara nenukencia, nereikia niekur koju uzkist, kaip paprastus atsilenkimus darant. o kai dar dukryte atbega ir atsiseda, tai kruvis isvis super. ir zaidimas ir manksta gaunas. manau verta moket tokius pinigus.as uz.
naudoju pora savaiciu, apimtys tikrai sumazejo, bet darau atsilenkimus kasdien be jokiu issisukinejimu po 10 min..
QUOTE(Vikutele @ 2009 08 16, 21:08) Merginos, nebukit naivios! Teta nusipirko si "treniruokli", tai galiu pasakyti PASITYCIOJIMAS IS SPORTO. treniruoklis ne tik nekokybiskas bet ir kenkia stuburui. padarykit paprastu 20 atsilenkimu per diena, ir sutaupysit pinigeliu. ir isvis draugo treneris patare norint tureti ir uzpakaliuka ir slaunis ir pilva va toks teriruoklis kaip tik( tik sitame pavaizduota kad rankos kartu juda, o reikia tokio kad rankos nejudetu) tai sake kas diena skiriant po valanda jau po 2 menesiu rezultatas akivaizduos, o jo kaina naujo nuo 300-400lt
Nesamone del to kenkimo. rasote, kad kenkia ir net nepaaiskinate kaip
Paprasti atsilenkimai, ypac kai netaisyklingai atliekami, kenkia kur kas labiau O darant atsilenkimus su situo treniruokliu jokio nugaros skausmo nebuna, nes nugara ir galva buna taisyklingoje padetyje ( tai ir yra sio treniruoklio pagrindas ). Daugiau juk jis nieko ypatingo neturi, patogus irengynys ir viskas. darai iprastus atsilenkimus , tik tiek kad sio treniruoklio pagalba jie buna taisyklingi, nejauti pasaliniu skausmu, netraumuoji nugaros ir kaklo, todel ir lengviau. Jau pora menesiu naudoju, poveikis aiskiai juntamas, pilvas sustangrejo..tik reikia netingeti aisku svorio su juo nenumesi, kaloriju daug nesudega darant bet kokius atsilenkimus.visa jo esme sustangrinti raumenis. O kadangi as ir neturejau ko mesti, o norejau tik sustangrinti pilva, tai rezultatu esu patenkinta Papildyta: QUOTE(wilioke_ @ 2009 08 24, 12:54) ir isvis draugo treneris patare norint tureti ir uzpakaliuka ir slaunis ir pilva va toks teriruoklis kaip tik( tik sitame pavaizduota kad rankos kartu juda, o reikia tokio kad rankos nejudetu) tai sake kas diena skiriant po valanda jau po 2 menesiu rezultatas akivaizduos, o jo kaina naujo nuo 300-400lt ![]() elipsinis treniruoklis (vadinamosios slides) visada geriausias variantas deginti kalorijoms ir mesti svoriui, bet pilvo preso (arba labai stangraus pilvuko) su juo nesuformuosi..
Na man ir nesąmonė yra girdėti, kad šis treniruoklis kenkia
sveikos merginos.
QUOTE(ingulka25 @ 2009 09 14, 10:28) sveikos merginos. Po kiek laiko sportuoji kasdien?
na as sportuoju po 20min, pradzioje kita diena jutau skausma viso kuna, turbut todel kad buvau atpratusi nuo kuno treniravimo, bet paskui maciau tik rezultatus
as taip pat panasiai tiek laiko, kartais daugiau, kartais maziau minuciu, priklauso kiek laiko turiu:)taciau sio treniruoklio neiskeisciau i joki kita
QUOTE(gerute26 @ 2009 09 14, 14:00) na as sportuoju po 20min, pradzioje kita diena jutau skausma viso kuna, turbut todel kad buvau atpratusi nuo kuno treniravimo, bet paskui maciau tik rezultatus Na, as vis mastau, svarstau, ar verta ji isigyti, ar nebus ismesti pinigeliai i bala ir panasiai O treniruokli pirkai is topshop'o? ar per skelbiu.lt?
Sveikos, aš irgi susidomėjau šiuo treniruokliu, tuo labiau, kad mačiau akivaizdžius vienos pažystamos pasiektus rezultatus. o šiandien kaip tik buvau pas ginekologę, ir ji liepė būtiniausiai stiprinti apatinius pilvo raumenis, nes kitaip turėsiu rimtų bėdų ateityje
na taip, kaina skiriasi, bet ar nebijai rizikuoti ir pirkti per skelbiu.lt?
QUOTE(gerute26 @ 2009 09 15, 21:01) na ne, ten nauji, su visom garantijom, dvd diskais, instrukcijomis, tiesiog juos veža tiesiai iš gamintojo, kiek pasidomėjau, užtat tokia kaina. ten daug įvairių prekių, ne tik šis treniruoklis, bandysiu pasiskambint ryt, pasipasakosiu, kaip seksis įsigyt
gerai, lauksiu tavo atsiliepimo
Na va, įsigyjau ir aš Ab rocketa - su dukra atsidžiaugt negalim
QUOTE(Astra27 @ 2009 09 23, 14:44) Na va, įsigyjau ir aš Ab rocketa - su dukra atsidžiaugt negalim saunuole, kad isigijai si Ab Rocket treniruokli QUOTE(mergaiciuke7 @ 2009 09 23, 21:30) saunuole, kad isigijai si Ab Rocket treniruokli Nea, pirkau iš skelbiu.lt rasto skelbimo, kur šiuos treniruoklius vyrukas veža tiesiai iš gamintojo. Na top shope man buvo neįkandama kaina, nors vaikščiojau ratais ten jau keletą mėnesių ir labai jo norėjau QUOTE(Astra27 @ 2009 09 23, 22:36) Nea, pirkau iš skelbiu.lt rasto skelbimo, kur šiuos treniruoklius vyrukas veža tiesiai iš gamintojo. Na top shope man buvo neįkandama kaina, nors vaikščiojau ratais ten jau keletą mėnesių ir labai jo norėjau svarbiausia, kad tavo noras nusipirkti si Ab rocket treniruokli issipilde
Visada norejau tureti stangru ir raumeninga pilvo presa, nes esu liekno sudejimo ir norejosi, kad tas lieknumas ir isrysketu:) taciau daugiausia turejau problemeliu su pilvuku, papildomi kilogrameliai tik ir kaupdavosi ant jo. kiekviena diena darydavau atsilenkimus, taciau po ju man labai skaudedavo nugara ir spranda
Sveikos visos
Ir as galvoju ysigyt si treniruokli, tik kaip ir dauguma, ieskau pigesnio varianto. Gyvenu netoli Savanoriu Rimi ir joje, sporto prekiu skyriuje,maciau siuos treniruoklius. Ir seip kitu topshopo prekiu, tu vibruojanciu dirzu ir pan. Kazin ar tokia pat kokybe ten ar ne?
deja, nesu pirkusi is kitur jokio treniruoklio
Sveikos..norejau ir as pasigirti, kad nusipirkau sita treniruokli.Pirkau pas ta vyra is klaipedos ir esu labai patenkinta
Gal galetumet pasidalinti pratimais kokius galima daryti su AB rocket
Mergaitės, gal galėtumėt pasidalinti informacija, kokio ūgio žmonėms yra skirtas AB Rocket?
Iš anksto ačiū nepatingėjusioms pasidalinti patirtim
Ir as prisijungiu prie AB rocket gerbeju
Svelni, jei Jus vilnieciai nukeliaukit i Mandarina ir paprasykit pasiziureti, nes mano ugis apie 176, tai as jau galva dedu ant pacios auksciausios padeties, tai jei vaikinukas apie 190 ar daugiau, bijau, kad galva kabos ore
Na, mergaitės, kurios pirkot treniruoklius per skelbiu.lt, nenusivylėt dar, nesulūžo?
QUOTE(tikinga @ 2009 11 26, 23:12) Na, mergaitės, kurios pirkot treniruoklius per skelbiu.lt, nenusivylėt dar, nesulūžo? Jei perki iš Top Shop'o per internetą, tada gali grąžinti per 14 dienų, bet, jei perki tiesiai iš parduotuvės tai tas negalioja
As jau beveik savaitele sportuoju, tai tiesiogine prasme kaifuoju
Ir pirkau is skelbiu.lt kaip ir tokios dalys, kurios nelabai ten luzta, viskas vis tiek kinieciu gamybos, pas mane viena rankena nelabai fiksavosi, tai vyras gelezyte palenke ir viskas OK Taniuta ar jau atveze ?
Super!
Man puikus treniruoklis. Seniau skusdavausi kaklo skausmais, stuburo, dabar puikiai mankstinuos. Ir kojom pratimus darau, ir pilvui. Ir rezultatas yra, jokiu neigiamu dalyku nera . Tikrai!
sveikutes
as irgi planuoju pirkti Ab Rocket tik va kilo man toks klausimelis... Kodel taip skiriasi kainos Top shope ir skelbiu.lt (planuoju is Klaipediecio uzsakineti). Komentara kazkur skaiciau kur zmogus klausia ar remas aliuminis ar plieninis... tai va ir suabejojau, gal Top shope jie tvirtesni? gal sie pigesni ir yra is aliuminio, kuris perlinks po keliu pasinaudojimu... Ir dar maciau yra Ab Rocket ir New Rocket.. tai kuo jie skiriasi? Gal New Rocket ir yra "padelke"??? QUOTE(*Bagirute* @ 2009 11 30, 14:24) sveikutes as irgi planuoju pirkti Ab Rocket tik va kilo man toks klausimelis... Kodel taip skiriasi kainos Top shope ir skelbiu.lt (planuoju is Klaipediecio uzsakineti). Komentara kazkur skaiciau kur zmogus klausia ar remas aliuminis ar plieninis... tai va ir suabejojau, gal Top shope jie tvirtesni? gal sie pigesni ir yra is aliuminio, kuris perlinks po keliu pasinaudojimu... Ir dar maciau yra Ab Rocket ir New Rocket.. tai kuo jie skiriasi? Gal New Rocket ir yra "padelke"??? nzn kuo skiriasi, bet mes irgi pirkom is klaipediecio. siunte i Vilniu - labai patikimas pardavejas, o preke nebrokuota tikrai. pvz.: amazon.com JAV pedegg kainuoja apie 10$, o cia 150 litu Papildyta: QUOTE(ausriuks @ 2009 11 26, 10:30) Ir as prisijungiu prie AB rocket gerbeju Svelni, jei Jus vilnieciai nukeliaukit i Mandarina ir paprasykit pasiziureti, nes mano ugis apie 176, tai as jau galva dedu ant pacios auksciausios padeties, tai jei vaikinukas apie 190 ar daugiau, bijau, kad galva kabos ore tai kad ta atrama ne galvai, o nugarai skirta QUOTE(ausriuks @ 2009 11 26, 10:30) Svelni, jei Jus vilnieciai nukeliaukit i Mandarina ir paprasykit pasiziureti, nes mano ugis apie 176, tai as jau galva dedu ant pacios auksciausios padeties, tai jei vaikinukas apie 190 ar daugiau, bijau, kad galva kabos ore Mano "mažiukas" jau 1,91 m ūgio, matyt, tikrai vertėtų prieš perkant pačiupinėti treniruoklį Papildyta: QUOTE(Birūta @ 2009 11 30, 16:07) Gali būti, tik kažkodėl visuose reklaminiose filmukuose sportuojantys į atramas ir galvas remia
Įsigijau ir aš šį treniruoklį, toks berniukas iš skelbiu.lt atsiuntė už 160Lt. Pirmas vaizdas buvo ne koks
sveikos, ieskojau bet niekur nieko nerandu apie Slimming sportini dirža. gal kuri turit ir naudojat? ar nebt atsiliepimu esate girdejusios?
Taniuta, o kaip jūs su tuo treniruokliu sportuojate ir kiek laiko, nes man kažkaip sunku
Gal kas turit parduot CD su pratimais skirtais daryt su ab rocket?
Sveikos mamos.
Treniruokli galia nusipirkti Gariunuose uz 150 lt. kai buvau turguje bet 4 vietuose maciau Susigundziau ir as nusipirkau. Toks slamstas. padarau apie 100 atsilenkimu o preso net neskauda. QUOTE(Nemura @ 2009 12 27, 02:45) youtube per paieska suveskit ab rocet ir ten ismeta video, labai neblogi pratimai Papildyta: as manau nugara gali skaudet del ne tokios padeties sportuojant, o presa prades skaudet jei darysit ne tik atsilenkimus, pasiieskokit nete pratimu ir tada tikrai pamatysit, koks geras sitas treniruoklis ir kaip malonu su juo dirbt
Aš turiu šį treniruoklį, kadangi man su nugara ne kaip ir paprastų atsilenkimų negaliu daryt tai toks dalykas kaip tik. Na man poveikis jaučiasi, gal būt dėl to kad aš dar tik pradedanti su tais atsilenkimais, turiu jau gal pora savaičių ir kiekvieną dieną sąžiningai padarau atsilenkimų po 50, daugiau neįstengiu, dar lanka suku ir apimtys sumažėjo, apie 3cm. Na o aš jį pirkau už 150lt. Čia iš vienos mamytės SM ji ten iš anglijos ar iš kur juos užsako ir vėliau tau atveža į Vilnių arba atsiunčia paštu. visiškai naujus. Ir lanką pas ją pirkau nebrangiai, masažini, na man labai patiko. O ab rocet'us galit pas ją užsisakyt, tada ji jums atveštu. Perpus pigiau nei per top shopą ir jis angliškai, tai manau geresnis turėtų būtį.
O dėl disko tai kaip perki tą ab rocket tai būna kartu įdėtas ir ten yra treniruočių pora ir dar viena treniruote ne ab rocket, na kad visą kūna pramankštint.
Na nežinau, jinai tapi iš anglijos orginalą parsiunčia ir ten viskas buvo ir diskas ir mitybos planas.
Aš irgi mąstau įsigyti,gal dar kas pasidalins nuomonėmis ar veiksmingas?
mastau ir as ji isigyti .gal kas gali gera pardaveje parekomenduoti.
sveikos, as ir situo treniruokliu susidomejau, ateina vasara, norisi kazka grazaus uzsideti, pilvukas negrazus, ar padejo jums jisai po nestumo mamytes?????
as taip pat domiuosi siuo treniruokliu, bet man gaila moketi 300lt tposhope uz ji. benarsydama internete radau adresa, kur tos pacios topshopo prekes ir rinkinukai daug pigiau, vilniuje pristatymas nemokamas. jauciu, ir as susigundysiu. www.topprekes.lt - jei kuriai idomu.
|