Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ab Rocket treniruoklis
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4
agrastiskaaronija
4u.gif Gal kas turite isigije si treniruokli - Ab Rocket treniruoklis.

Radau aprasa tinklapyje http://www.topshop.lt/treniruokliai-1104-c.html , apie kuri esu gana skeptiskos nuomones. Gal kuri turite isigijusi ir naudojate. Kokie praktiniai pastebejimai?

Monicute
planavau po kiek laiko jums daugiau ispudziu pateikti, taciau labai jau daug visokiu rupesciu buvo tai neisejo reguliariai ir kasdien pasportuot, tad pakolkas treniruociu buvo nedaug ir nekasdien gavos smile.gif

siais as ant jo isigudrinau ismegint ir kitaip daryt. ne vien atsilenkimus tradicinius susidejus rankas ant krutines biggrin.gif
Pvz soniukams: ansisedu sonu, na ant slaunies, kad patogiai butu, rankas susidedu ant krutines ir taip tada lankstausi:) nzn ar ten tiems raumenukams rezultatas bus ar ne, bet vis ivairiau:d

Ir dar variantas nugarytei: jei lankscios tai pameginkit ne atsisest tradicine atsilenkimu poza, o atvirksciai - pilvui treniruokli ir tada lankstyti:) ir tada lankstykites. Nugayteje greit pasijaucia biggrin.gif:D:D

kai susitvarkysiu dienotvarke ir visus darbus ir pradesiu sportuot reguiariai, tai parasysiu daugiau komentaru is treniruoklio efektyvumo puses smile.gif

P.S. rekomenduoju iskart uzsidet tuos stipriausius pasipriesinimo cilindrus, nes su kitais nieko nesijaucia, bet su tais bent jau jauti kad kazka veiki biggrin.gif
traskutis
as irgi prie tu patenkintu. uzsidejau iskart stipriausias spyruokles.nusistaciau sau laika kada daryt, visada darau per nekviesta meile, praktiskai per visa seriala. tai jauciasi super. pliusu matau daug, patinka, kad nugara nenukencia, nereikia niekur koju uzkist, kaip paprastus atsilenkimus darant. o kai dar dukryte atbega ir atsiseda, tai kruvis isvis super. ir zaidimas ir manksta gaunas. manau verta moket tokius pinigus.as uz.
Silan
naudoju pora savaiciu, apimtys tikrai sumazejo, bet darau atsilenkimus kasdien be jokiu issisukinejimu po 10 min..
širlė
QUOTE(Vikutele @ 2009 08 16, 21:08)
Merginos, nebukit naivios! Teta nusipirko si "treniruokli", tai galiu pasakyti PASITYCIOJIMAS IS SPORTO. treniruoklis ne tik nekokybiskas bet ir kenkia stuburui. padarykit paprastu 20 atsilenkimu per diena, ir sutaupysit pinigeliu.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drauges pusesere kai atvaziavo is amerikos kur dirba aerobikos trenere, ir pamate sita ternioruokli jos zodziai buvo tokie "mergos ka jus darot, su tokiu jus netik kad pilvo nepagrazinsit, bet dar ir stubura suvarysit" pati irgi kiek pabandziau ant jo tai man schmoll.gif nieko net nejauciu kad darau, o pabandykit jus 20 atsilenkimu be jo padaryti iskarto darant jauciasi pilvo presas, ir as kas ryta taip darau atsilenkimus, ir be jokiu situ rocketu, tai 100 kartu geriau..
ir isvis draugo treneris patare norint tureti ir uzpakaliuka ir slaunis ir pilva va toks teriruoklis kaip tik( tik sitame pavaizduota kad rankos kartu juda, o reikia tokio kad rankos nejudetu) tai sake kas diena skiriant po valanda jau po 2 menesiu rezultatas akivaizduos, o jo kaina naujo nuo 300-400lt
user posted image
Silan
Nesamone del to kenkimo. rasote, kad kenkia ir net nepaaiskinate kaip smile.gif
Paprasti atsilenkimai, ypac kai netaisyklingai atliekami, kenkia kur kas labiau smile.gif ta visos jauciame is skaudancios nugaros.
O darant atsilenkimus su situo treniruokliu jokio nugaros skausmo nebuna, nes nugara ir galva buna taisyklingoje padetyje ( tai ir yra sio treniruoklio pagrindas ).
Daugiau juk jis nieko ypatingo neturi, patogus irengynys ir viskas.
darai iprastus atsilenkimus , tik tiek kad sio treniruoklio pagalba jie buna taisyklingi, nejauti pasaliniu skausmu, netraumuoji nugaros ir kaklo, todel ir lengviau.
Jau pora menesiu naudoju, poveikis aiskiai juntamas, pilvas sustangrejo..tik reikia netingeti smile.gif
aisku svorio su juo nenumesi, kaloriju daug nesudega darant bet kokius atsilenkimus.visa jo esme sustangrinti raumenis.
O kadangi as ir neturejau ko mesti, o norejau tik sustangrinti pilva, tai rezultatu esu patenkinta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wilioke_ @ 2009 08 24, 12:54)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drauges pusesere kai atvaziavo is amerikos kur dirba aerobikos trenere, ir pamate sita ternioruokli jos zodziai buvo tokie "mergos ka jus darot, su tokiu jus netik kad pilvo nepagrazinsit, bet dar ir stubura suvarysit" pati irgi kiek pabandziau ant jo tai man  schmoll.gif  nieko net nejauciu kad darau, o pabandykit jus 20 atsilenkimu be jo padaryti iskarto darant jauciasi pilvo presas, ir as kas ryta taip darau atsilenkimus, ir be jokiu situ rocketu, tai 100 kartu geriau..
ir isvis draugo treneris patare norint tureti ir uzpakaliuka ir slaunis ir pilva va toks teriruoklis kaip tik( tik sitame pavaizduota kad rankos kartu juda, o reikia tokio kad rankos nejudetu) tai sake kas diena skiriant po valanda jau po 2 menesiu rezultatas akivaizduos, o jo kaina naujo nuo 300-400lt
user posted image
*

elipsinis treniruoklis (vadinamosios slides) visada geriausias variantas deginti kalorijoms ir mesti svoriui, bet pilvo preso (arba labai stangraus pilvuko) su juo nesuformuosi..
Gosh
Na man ir nesąmonė yra girdėti, kad šis treniruoklis kenkia schmoll.gif Turiu tikrai jau daugiau nei pusę metų jį, labai gerai man pilvo presui, nes patinka stangrus pilvukas, auskariukas juk bamboj yra, o dar kai įtrauki į programą ir pratimus su kojomis, tai išvis super smile.gif Kodėl pasirinkau šį treniruoklį? Ogi štai kodėl. Kaip kad čia rašo, kad paprasti atsilenkimai sveikiau, tai čia nesutiksiu, nes bedarant paprastus atsilenkimus, taip pasitempiau nugarą, tiksliau kaklo ir pečių susikirtimo linija va kur yra, tai per delną žemiau, kad maniau suparalyžavo - nei pajudėt, nei ką, paslika ant grindų ir pasilikau blink.gif Vėliau porą dienų pragulėjau lovoj beveik nejudėdama, tik per nežmoniškus skausmus iššliauždavau iš jos į wc, ką besakyti kiek atsikankinau kol atsigavau pilnai unsure.gif Po tokio patyrimo apie paprastus atsilenkimus negaliu net pagalvoti, kai anksčiau į dieną po 100 jų laisvai padarydavau. Na tik nesakykit, kad neatidžiai sportavau, palepęs kūnas, todėl ir traumą gavau biggrin.gif Anaiptol, n metų gan rimtai užsiiminėjau sportu ir žinau kaip ką atlikinėt. Tai va, po tokio išgyvenimo, pabandžiau šį treniruoklį. Jis man tiko ir patiko, išsigelbėjimas buvo man, su mielu noru sportuoju su juo aš bei vyras, netarnauja kaip pakaba rūbams smile.gif
ingulka25
sveikos merginos. smile.gif as galiu pasidalinti savo patirtimi apie si treniruokli mirksiukas.gif siaip esu normalaus sudejimo mergina, tik va visada riebaliukai megsta kauptis ant pilvo unsure.gif , ir pratimus dariau kiekviena diena, bet prisipazinsiu, nelabai turiu tam laiko skirti ir na mane tai siek tiek vargina ir isbandziau si treniruokli, nes norejau grazaus pilvo preso ir tikrai man jis padeda thumbup.gif ir tikrai po savaites maciau jau rezultatus. Kiekviena diena naudoju ir drauges net pavydi, kad pagaliau nereikia vilktis placias palaidines, kad nesimatytu pilvas blush2.gif bigsmile.gif
vabalauskiene
QUOTE(ingulka25 @ 2009 09 14, 10:28)
sveikos merginos.  smile.gif as galiu pasidalinti savo patirtimi apie si treniruokli mirksiukas.gif siaip esu normalaus sudejimo mergina, tik va visada riebaliukai megsta kauptis ant pilvo unsure.gif , ir pratimus dariau kiekviena diena, bet prisipazinsiu, nelabai turiu tam laiko skirti ir na mane tai siek tiek vargina ir isbandziau si treniruokli, nes norejau grazaus pilvo preso ir tikrai man jis padeda thumbup.gif ir tikrai po savaites maciau jau rezultatus.  Kiekviena diena naudoju ir drauges net pavydi, kad pagaliau nereikia vilktis placias palaidines, kad nesimatytu pilvas blush2.gif  bigsmile.gif
*

Po kiek laiko sportuoji kasdien?
gerute26
na as sportuoju po 20min, pradzioje kita diena jutau skausma viso kuna, turbut todel kad buvau atpratusi nuo kuno treniravimo, bet paskui maciau tik rezultatus smile.gif o tu irgi naudoji si treniruokli? thumbup.gif
ingulka25
as taip pat panasiai tiek laiko, kartais daugiau, kartais maziau minuciu, priklauso kiek laiko turiu:)taciau sio treniruoklio neiskeisciau i joki kita ax.gif
vabalauskiene
QUOTE(gerute26 @ 2009 09 14, 14:00)
na as sportuoju po 20min, pradzioje kita diena jutau  skausma viso kuna, turbut todel kad buvau atpratusi nuo kuno treniravimo, bet paskui maciau tik rezultatus smile.gif o tu irgi naudoji si treniruokli?  thumbup.gif
*

Na, as vis mastau, svarstau, ar verta ji isigyti, ar nebus ismesti pinigeliai i bala ir panasiai ax.gif
O treniruokli pirkai is topshop'o? ar per skelbiu.lt?
Astra27
Sveikos, aš irgi susidomėjau šiuo treniruokliu, tuo labiau, kad mačiau akivaizdžius vienos pažystamos pasiektus rezultatus. o šiandien kaip tik buvau pas ginekologę, ir ji liepė būtiniausiai stiprinti apatinius pilvo raumenis, nes kitaip turėsiu rimtų bėdų ateityje doh.gif ... kiek pasidomėjau, Ab rocketas tam tinka labiausiai. beje, skelbiu.lt radau už 150 lt, įtariu gundysiuosi... blush2.gif
gerute26
na taip, kaina skiriasi, bet ar nebijai rizikuoti ir pirkti per skelbiu.lt? ax.gif ten panaudota parduoda?
Astra27
QUOTE(gerute26 @ 2009 09 15, 21:01)
na taip, kaina skiriasi, bet ar nebijai rizikuoti ir pirkti per skelbiu.lt? ax.gif  ten panaudota parduoda?
*

na ne, ten nauji, su visom garantijom, dvd diskais, instrukcijomis, tiesiog juos veža tiesiai iš gamintojo, kiek pasidomėjau, užtat tokia kaina. ten daug įvairių prekių, ne tik šis treniruoklis, bandysiu pasiskambint ryt, pasipasakosiu, kaip seksis įsigyt ax.gif
gelyte30
gerai, lauksiu tavo atsiliepimo biggrin.gif nors as tikrai nebepirksiu dar vieno treniruoklio, nes ta kuri turiu man geriausias smile.gif mano viena drauge vakar irgi nusipirko is topshop si treniruokli, tai siandien jau skambino ir gyresi ax.gif
Astra27
Na va, įsigyjau ir aš Ab rocketa - su dukra atsidžiaugt negalim smile.gif ir pasirodo, kad treniruot su juo galima visas raumenų grupes - ne tik pilvo smile.gif buvo pridėtas CD dviejų valandų trukmės, kuriame įvairiausi pratimai - nuo pradedantiesiems skirtų iki pilateso - keturi pratimų kompleksai viso. dar dovanų gavom Slimming sportinį diržą bigsmile.gif ir visa tai kainavo tik 150 lt - nes tiesiai iš gamintojo radom kas veža. drinks_cheers.gif dabar belieka tik valingai sportuoti ax.gif
mergaiciuke7
QUOTE(Astra27 @ 2009 09 23, 14:44)
Na va, įsigyjau ir aš Ab rocketa - su dukra atsidžiaugt negalim smile.gif ir pasirodo, kad treniruot su juo galima visas raumenų grupes - ne tik pilvo smile.gif buvo pridėtas CD dviejų valandų trukmės, kuriame įvairiausi pratimai - nuo pradedantiesiems skirtų iki pilateso  - keturi pratimų kompleksai viso. dar dovanų gavom Slimming sportinį diržą  bigsmile.gif  ir visa tai kainavo tik 150 lt - nes tiesiai iš gamintojo radom kas veža.  drinks_cheers.gif  dabar belieka tik valingai sportuoti  ax.gif
*

saunuole, kad isigijai si Ab Rocket treniruokli thumbup.gif jis labai geras dar ir tuom, kad islaiko spranda ir nugaros tos pacios padeties, nes paprastai darant atsilenkimus labai paskausta sprandas:) o tu pirkai is top shopo?
Astra27
QUOTE(mergaiciuke7 @ 2009 09 23, 21:30)
saunuole, kad isigijai si Ab Rocket treniruokli thumbup.gif jis labai geras dar ir tuom, kad islaiko spranda ir nugaros tos pacios padeties, nes paprastai darant atsilenkimus labai paskausta sprandas:) o tu pirkai is top shopo?
*

Nea, pirkau iš skelbiu.lt rasto skelbimo, kur šiuos treniruoklius vyrukas veža tiesiai iš gamintojo. Na top shope man buvo neįkandama kaina, nors vaikščiojau ratais ten jau keletą mėnesių ir labai jo norėjau ax.gif, o čia įsigyjau dvigubai pigiau, o prekė ta pati rolleyes.gif ačiū mamytėms - info radau šiame forume apie pigesnius treniruoklius mirksiukas.gif
mergaiciuke7
QUOTE(Astra27 @ 2009 09 23, 22:36)
Nea, pirkau iš skelbiu.lt rasto skelbimo, kur šiuos treniruoklius vyrukas veža tiesiai iš gamintojo. Na top shope man buvo neįkandama kaina, nors vaikščiojau ratais ten jau keletą mėnesių ir labai jo norėjau  ax.gif, o čia įsigyjau dvigubai pigiau, o prekė ta pati  rolleyes.gif ačiū mamytėms - info radau šiame forume apie pigesnius treniruoklius  mirksiukas.gif
*

svarbiausia, kad tavo noras nusipirkti si Ab rocket treniruokli issipilde thumbup.gif dziaugiuos,dabar galesi ji isbandyti ir pamatysi, kad jis tikrai labai geras biggrin.gif kartais tikrai naudinga pasiskaityi atsiliepimus apie preke, pries ja perkant:)
musyte5
Visada norejau tureti stangru ir raumeninga pilvo presa, nes esu liekno sudejimo ir norejosi, kad tas lieknumas ir isrysketu:) taciau daugiausia turejau problemeliu su pilvuku, papildomi kilogrameliai tik ir kaupdavosi ant jo. kiekviena diena darydavau atsilenkimus, taciau po ju man labai skaudedavo nugara ir spranda g.gif unsure.gif o kai nusipirkau si Ab Rocket treniruokli, tai atsilenkimai man tapo kasdienybe ir pilvo presas pasidare raumeningas ir grazus, ir po pratimu nejauciu jokio sprando skausmo super dalykelis:)) thumbup.gif
selme
Sveikos visos smile.gif
Ir as galvoju ysigyt si treniruokli, tik kaip ir dauguma, ieskau pigesnio varianto. rolleyes.gif
Gyvenu netoli Savanoriu Rimi ir joje, sporto prekiu skyriuje,maciau siuos treniruoklius. Ir seip kitu topshopo prekiu, tu vibruojanciu dirzu ir pan. Kazin ar tokia pat kokybe ten ar ne? g.gif Gal pirkot kuri nors ir prekybos centro, o ne topshopo ar skelbiu.lt? Kainu dar nepaziurejau ten blush2.gif
gelyte30
deja, nesu pirkusi is kitur jokio treniruoklio ax.gif o tik is top shopo:) siaip ju kokybe tikrai nesiskundziu. Nes ne viena daikta esu nusipirkusi ir visi buvo geri thumbup.gif
koobbra
Sveikos..norejau ir as pasigirti, kad nusipirkau sita treniruokli.Pirkau pas ta vyra is klaipedos ir esu labai patenkinta biggrin.gif siandien prasideda pilvuko grazinimas, nes po gimdymo nekaip atrodo 4u.gif blush2.gif
Niviuke
Gal galetumet pasidalinti pratimais kokius galima daryti su AB rocket bigsmile.gif
Švelni
Mergaitės, gal galėtumėt pasidalinti informacija, kokio ūgio žmonėms yra skirtas AB Rocket? ax.gif Noriu sūnui nupirkti tą treniruoklį ir bijau, kad jis bus per aukštas g.gif
Iš anksto ačiū nepatingėjusioms pasidalinti patirtim 4u.gif
ausriuks
Ir as prisijungiu prie AB rocket gerbeju smile.gif Sekmadieni isigijau, tai super, labai patin ka ir pilvuka gerai mankstina.
Svelni, jei Jus vilnieciai nukeliaukit i Mandarina ir paprasykit pasiziureti, nes mano ugis apie 176, tai as jau galva dedu ant pacios auksciausios padeties, tai jei vaikinukas apie 190 ar daugiau, bijau, kad galva kabos ore g.gif
Taniuta
QUOTE(ausriuks @ 2009 11 26, 10:30)
Ir as prisijungiu prie AB rocket gerbeju smile.gif Sekmadieni isigijau, tai super, labai patin ka ir pilvuka gerai mankstina.
*

Siandien ir man planuoja si treniruokli parvezti thumbup.gif dailinsiu save blush2.gif

Ausriuks, ar ilgai su juo sportuojate???
tikinga
Na, mergaitės, kurios pirkot treniruoklius per skelbiu.lt, nenusivylėt dar, nesulūžo? tongue.gif Kažkaip labai jau vilioja ta per pusę mažesnė kaina, bet baisu,kad nėra jokių garantijų... unsure.gif Top Shop'e tai gali grąžinti per 14 d., jei nepatiko...
Defulencija
QUOTE(tikinga @ 2009 11 26, 23:12)
Na, mergaitės, kurios pirkot treniruoklius per skelbiu.lt, nenusivylėt dar, nesulūžo? tongue.gif Kažkaip labai jau vilioja ta per pusę mažesnė kaina, bet baisu,kad nėra jokių garantijų... unsure.gif Top Shop'e tai gali grąžinti per 14 d., jei nepatiko...
*

Jei perki iš Top Shop'o per internetą, tada gali grąžinti per 14 dienų, bet, jei perki tiesiai iš parduotuvės tai tas negalioja smile.gif
ausriuks
As jau beveik savaitele sportuoju, tai tiesiogine prasme kaifuoju smile.gif
Ir pirkau is skelbiu.lt kaip ir tokios dalys, kurios nelabai ten luzta, viskas vis tiek kinieciu gamybos, pas mane viena rankena nelabai fiksavosi, tai vyras gelezyte palenke ir viskas OK smile.gif

Taniuta ar jau atveze ?
Ednetej
Super!
Man puikus treniruoklis. Seniau skusdavausi kaklo skausmais, stuburo, dabar puikiai mankstinuos. Ir kojom pratimus darau, ir pilvui. Ir rezultatas yra, jokiu neigiamu dalyku nera . Tikrai! smile.gif
Taniuta
QUOTE(ausriuks @ 2009 11 27, 15:08)
Taniuta ar jau atveze ?
*

Taip, atveze thumbup.gif mirksiukas.gif Esu labai patenkinta bigsmile.gif Ir MB kaip senas sportininkas apie ji visai neblogai atsiliepe thumbup.gif
*Bagirute*
sveikutes 4u.gif
as irgi planuoju pirkti Ab Rocket tik va kilo man toks klausimelis... Kodel taip skiriasi kainos Top shope ir skelbiu.lt (planuoju is Klaipediecio uzsakineti). Komentara kazkur skaiciau kur zmogus klausia ar remas aliuminis ar plieninis... tai va ir suabejojau, gal Top shope jie tvirtesni? gal sie pigesni ir yra is aliuminio, kuris perlinks po keliu pasinaudojimu... Ir dar maciau yra Ab Rocket ir New Rocket.. tai kuo jie skiriasi? Gal New Rocket ir yra "padelke"???
labo
QUOTE(*Bagirute* @ 2009 11 30, 14:24)
sveikutes 4u.gif
as irgi planuoju pirkti Ab Rocket tik va kilo man toks klausimelis... Kodel taip skiriasi kainos Top shope ir skelbiu.lt (planuoju is Klaipediecio uzsakineti). Komentara kazkur skaiciau kur zmogus klausia ar remas aliuminis ar plieninis... tai va ir suabejojau, gal Top shope jie tvirtesni? gal sie pigesni ir yra is aliuminio, kuris perlinks po keliu pasinaudojimu... Ir dar maciau yra Ab Rocket ir New Rocket.. tai kuo jie skiriasi? Gal New Rocket ir yra "padelke"???
*

nzn kuo skiriasi, bet mes irgi pirkom is klaipediecio. siunte i Vilniu - labai patikimas pardavejas, o preke nebrokuota tikrai.
pvz.: amazon.com JAV pedegg kainuoja apie 10$, o cia 150 litu lotuliukas.gif identiskas is Jav cia reklamuojamam. kame tas skirtumas kuo topshop'e pardavinejamas geresnis - nzn... g.gif
Papildyta:
Svelni, jei Jus vilnieciai nukeliaukit i Mandarina ir paprasykit pasiziureti, nes mano ugis apie 176, tai as jau galva dedu ant pacios auksciausios padeties, tai jei vaikinukas apie 190 ar daugiau, bijau, kad galva kabos ore  g.gif
*

tai kad ta atrama ne galvai, o nugarai skirta mirksiukas.gif
Švelni
Svelni, jei Jus vilnieciai nukeliaukit i Mandarina ir paprasykit pasiziureti, nes mano ugis apie 176, tai as jau galva dedu ant pacios auksciausios padeties, tai jei vaikinukas apie 190 ar daugiau, bijau, kad galva kabos ore  g.gif
*

Mano "mažiukas" jau 1,91 m ūgio, matyt, tikrai vertėtų prieš perkant pačiupinėti treniruoklį smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Birūta @ 2009 11 30, 16:07)
tai kad ta atrama ne galvai, o nugarai skirta  mirksiukas.gif
*

Gali būti, tik kažkodėl visuose reklaminiose filmukuose sportuojantys į atramas ir galvas remia g.gif
ana43
Įsigijau ir aš šį treniruoklį, toks berniukas iš skelbiu.lt atsiuntė už 160Lt. Pirmas vaizdas buvo ne koks schmoll.gif , nes iš reklamos atrodo jis didenis, bet kai pačiupinėjau top šop parduotuvėj, tai įsitikinau, kad čia optinė apgaulė. Na, dar liūdniau pasidarė, kai pabandžiau, pažiūrėjus į tas mergaites diske, ir pati padaryti smile.gif Jeigu padedu galvą pilnumoje ant jo, tai galiu tik kelis atsilenkimus padaryti, nes nugarytę mygom surakina verysad.gif Tada aš truputį galvą pakeliu ir tuomet galiu daryti atsilenkimus, bet irgi nedaug. Paskui aš pradėjau mąstyti, jog tos mergičkos tai pilvo presiukus turi gražius ir bepigu joms taip lengvai atsilenkinėti .O gal sakau, aš ką nors ne taip darau doh.gif
kenkeja
sveikos, ieskojau bet niekur nieko nerandu apie Slimming sportini dirža. gal kuri turit ir naudojat? ar nebt atsiliepimu esate girdejusios?
ana43
Taniuta, o kaip jūs su tuo treniruokliu sportuojate ir kiek laiko, nes man kažkaip sunku blush2.gif vos ne lengviau jau atsigulus nuo žemės daryti ,tuos atsilenkimus g.gif Patarkite, nes jau šeimyna per dantį traukia ...
Nemura
Gal kas turit parduot CD su pratimais skirtais daryt su ab rocket? ax.gif
Taniuta
QUOTE(Nemura @ 2009 12 27, 01:45)
Gal kas turit parduot CD su pratimais skirtais daryt su ab rocket?  ax.gif
*

as turiu blush2.gif ax.gif galiu pasidalinti mirksiukas.gif

Liucijamm
Sveikos mamos.
Treniruokli galia nusipirkti Gariunuose uz 150 lt. kai buvau turguje bet 4 vietuose maciau Susigundziau ir as nusipirkau. doh.gif
Toks slamstas. padarau apie 100 atsilenkimu o preso net neskauda. g.gif schmoll.gif uz tad nugara paskausta
minuxe
QUOTE(Nemura @ 2009 12 27, 02:45)
Gal kas turit parduot CD su pratimais skirtais daryt su ab rocket?  ax.gif
*

youtube per paieska suveskit ab rocet ir ten ismeta video, labai neblogi pratimai
Papildyta:
as manau nugara gali skaudet del ne tokios padeties sportuojant, o presa prades skaudet jei darysit ne tik atsilenkimus, pasiieskokit nete pratimu ir tada tikrai pamatysit, koks geras sitas treniruoklis ir kaip malonu su juo dirbt smile.gif
Just*Sweet
Aš turiu šį treniruoklį, kadangi man su nugara ne kaip ir paprastų atsilenkimų negaliu daryt tai toks dalykas kaip tik. Na man poveikis jaučiasi, gal būt dėl to kad aš dar tik pradedanti su tais atsilenkimais, turiu jau gal pora savaičių ir kiekvieną dieną sąžiningai padarau atsilenkimų po 50, daugiau neįstengiu, dar lanka suku ir apimtys sumažėjo, apie 3cm. Na o aš jį pirkau už 150lt. Čia iš vienos mamytės SM ji ten iš anglijos ar iš kur juos užsako ir vėliau tau atveža į Vilnių arba atsiunčia paštu. visiškai naujus. Ir lanką pas ją pirkau nebrangiai, masažini, na man labai patiko. O ab rocet'us galit pas ją užsisakyt, tada ji jums atveštu. Perpus pigiau nei per top shopą ir jis angliškai, tai manau geresnis turėtų būtį. cool.gif

O dėl disko tai kaip perki tą ab rocket tai būna kartu įdėtas ir ten yra treniruočių pora ir dar viena treniruote ne ab rocket, na kad visą kūna pramankštint. bigsmile.gif
Nemura
QUOTE(Just*Sweet @ 2010 01 20, 15:22)
O dėl disko tai kaip perki tą ab rocket tai būna kartu įdėtas ir ten yra treniruočių pora ir dar viena treniruote ne ab rocket, na kad visą kūna pramankštint.  bigsmile.gif
*

As pirkau is Top shopo, tikslaiu nepirkau, o dovanu gavau, tai nebuvo jokio disko schmoll.gif
Just*Sweet
Na nežinau, jinai tapi iš anglijos orginalą parsiunčia ir ten viskas buvo ir diskas ir mitybos planas. mirksiukas.gif
pupitaa
Aš irgi mąstau įsigyti,gal dar kas pasidalins nuomonėmis ar veiksmingas?smile.gif
ab8
mastau ir as ji isigyti .gal kas gali gera pardaveje parekomenduoti.
roze00
sveikos, as ir situo treniruokliu susidomejau, ateina vasara, norisi kazka grazaus uzsideti, pilvukas negrazus, ar padejo jums jisai po nestumo mamytes????? smile.gif g.gif
sytes
as taip pat domiuosi siuo treniruokliu, bet man gaila moketi 300lt tposhope uz ji. benarsydama internete radau adresa, kur tos pacios topshopo prekes ir rinkinukai daug pigiau, vilniuje pristatymas nemokamas. jauciu, ir as susigundysiu. www.topprekes.lt - jei kuriai idomu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.