Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ab Rocket treniruoklis
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4
Kristaite25
SVEIKOS, IR AS ISIGIJAU SI TRENIRUOKLI, TAI BUVO VASARIO 16 D.
Na, nežinau ar pades numesti riebalus nuo pilvo, bet darau pratimukus, Aisku rezultato tai dar ne kvapo...Bet man kazkaip nelabai patogu su juo, atrodo, kad neįsitaisau ant jo, kai darau atsilenkimus, tai kazkaip nugara įsmilksta, gal del to kad labai stengiuosi prisilenkti, nes dar labai silpnas tas pilvas. verysad.gif
Akvilina
Man taip pat gana nepatogu. Bet gal čia tik pradžia.... g.gif Pradejau kelios dienos tai pilvą skauda vs pora pratimų padarius. Kai pamačiau DVD pratimus pradedantiesiems tai skaiau sau, kad tikriausiai pereisiu prie pažengusių iškarto, nes šiaip atsilenkimus labai lengvai varau smile.gif Bet pabandžius su tuo treniruokliu supratau, kad ne šiaip sau pradedantiesiems tik pora pratimukų numatyta. SUNKU velniškai... Nu aišku manau, kad įpast reikia visų pirma prie treniruoklio. Iš pradžių tikrai atrodo nepatogu. Bet tikiuosi, kad laikui begant įsitaisysiu aš ant jo smile.gif Nemesi gi dabar lauk... be to ir jaučiasi ant raumenukų kad poveikis bus smile.gif
Frezija*
isigijau ab rocet smile.gif tai is pirmo pabandymo nieko gero, per lengva, del patogumo irgi nepatogu kai darai atsilenkimus kede irgi pakyla, ar cia taip visom ?, jauciuos kaip ant supyniu biggrin.gif bet is esmes poveikis yra normaliai padarius atsilenkimu, tikrai jauciasi kad raumenys dirbo, nesigailiu kad pirkau mokejau 150 is skelbiu.lt veiksmas klaipedoje , pas mane raso new rocet , nuvarem paziuret i top shop nematem jokio skirtumo su MB kuo skiriasi ab ir new. pardavejo nr 8-672 51908 prekiauja viskuo , siaip tik keistai telefonu bendrauja kaip ir nemandagus atrode jau zadejau nepirkt pas ji, atrode nesuinteresuotas parduot , bet kai susitikom normaliai bendravo gana maloniai smile.gif tai tiek ziniu gal kam pades tongue.gif
Kristaite25
Man irgi kilnojasi, as kazkaip greit pavargstu, greiciau nugara, nei pilvas... g.gif
Frezija*
va va man irgi nugaroj kaskaip vienoj vietoj skauda , isradau buda po tuo juodu kur issitraukia geleziukas nugaroj idedu ka nors po juo ale tapke ar kaska ir jis patogiau kaskaip nesikelia, pirkau ne del pilvo preso o turiu bedu su silpnais raumenim, negaliu ilgai sedet, persitempia raumenis, turiu mankstintis , na ziuresim kaip ir eksperientas bus ar sustipresiu su ab rocet ar ne smile.gif biggrin.gif
*Happy*
Jeigu nugaroje skauda tik vieną ar kelias vietas jos apačioje, šokuose, tai gali būti, jog jums skauda raumenukus nugaros srityje. Aš turiu ab rocket, bet man nesikelnoja nieko, na kaip ir viskas normaliai, man irgi porą dienų skaudėjo nugarą, bet kaip priprato raumenys nugaros jau nebeskauda. cool.gif
Frezija*
skaudejo ir anksciau bet pasportavus suaktyvejo skausmas tam taske , na bet cia ne ab roket kalte o kitos bedos dekui uz info 4u.gif
Murinka
Sveikos, panelės, matau verda diskusijos dėl Ab Rocket'o ... Tai va, ką galiu pasakyt. Šiaip 300 litų, manau, jis tikrai nevertas .. Aš pirkau jį per skelbimus skelbiu.lt, mokėjau 130 litų, naujas, supakuotas, su CD, kaip naudotis. Šiaip yra skelbimuose mačiau nuo 130 iki 150 litų. Nežinau, kiek jis originalus, bet atrodo tai lygiai taip pat, kaip top shop parduotuvėje. Sportuoti malonus, aš kai negaliu pakęst atsilenkimų, tai šitas treniruoklis - super. Tiesa, apie kažkokius stebuklingus rezultatus negaliu pasakyt, nes turiu jį tik keletą dienų, bet kol kas esu patenkinta. O šiaip tai tikrai rekomenduoju toms, kas turi valios ir noro sportuot, nes kitaip gulės namie ir tiek iš jo naudos tebus.
*Happy*
Atėjau pasisakyti, ab rocket aš turiu jau apie mėnesį kiekvieną dieną sąžiningai sportuodavau su juo. Ir galiu pasakyti, kad tikrai verta pirkti. Kiek cm nukrito tai nežinau, bet pilvukas paplokštėjo ir man kaip patinka su juo sportuoti.
Frezija*
As irgi pritariu kad neverta permoket svarbu tik gera pardaveja susirast. Ab rokcet stebuklu nepadarys bet jau vien pliusas kad , jei ir ne kiekviena diena tai vistiek karts nuo karto prisiverti pasportuot, jau kazkiek pajudi ir tai jau pliusas, nes daznai buna kad uzsisedime ant savo sofutes prie televizoriaus , o cia nors judesio padarai pramankstini kaulus biggrin.gif thumbup.gif
vikaakiv
Ne treniruoklis o pasityciojimas blink.gif Pirko mama is top shop, buvo labai patenkinta iki tos dienos kai darant atsilenkimus truko spituokle ir perbreze pilva. Na dabar tai sake jau trecia karta virino spiruokles, ir vis juokiames is tos reklamos, na jei toks kulturistas bandytu padaryti nors viena atsilenkima, tai nezine kas is jo liktu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(panele @ 2010 03 01, 22:48)
As irgi pritariu kad neverta permoket svarbu tik gera pardaveja susirast. Ab rokcet stebuklu nepadarys bet jau vien pliusas kad , jei ir ne kiekviena diena tai vistiek karts nuo karto prisiverti pasportuot, jau kazkiek pajudi ir tai jau pliusas, nes daznai buna kad uzsisedime ant savo sofutes prie televizoriaus , o cia nors judesio padarai pramankstini kaulus biggrin.gif  thumbup.gif
*

padarykit atsilenkimus paprastai atsigulus ir su ab rocket, isvada raumenu neskaudes kai darysi su ab rocket doh.gif turbut todel, kad tai tik reklama.
waldusia
Sveikos,

prisijungiu prie AB ROCKET turetoju smile.gif

ptraeita 2dieni ryte prie pusryciu stalo su teciu pradejom diskutuoti apie matyta topshop reklama. galaiusiai atvaziavus i darba opradejau skaityti atsiliepimus apie abrocket ar verta isleisti 300lt... kazkaip nelb optimistiskai nuteike cia pasiskaicius visus komentarus... galiausiai surizikavau ir parasiau laiska DZIMBAI, nes kazkaip pabijojau isleisti 300lt galvoju 150lt kaip tik tas smile.gif

na ir po poros valandu treniruoklis buvo mano namuose...

paskambino man sese sako eiktu tikra SSSSSS cia nusipirkai... kadagi pas mus visi seimoj yra auksti as asmeniskai 180cm. tai pabandzius atsisesti galva kabejo ore... susinervinau ir galvoju na bent mamai tinka gales sportuot....

atsikeliau kita ryta, kadangi buvo laisvadienis gavoju paziuresiu as ta diska... nes pasilanksciau as ten lb jau lengvai viskas daresi... paziurejus diska supratau , kaip reik taisyklisngai atsisesti... paziurejau pradedanciuju pratimus padraiau ir kita ryta atsikeliau sus skaudanciais raumenimis...

vienu zodziu, SUPER treniruoklis. as lb dziaugiuosi , kad ji nusipirkau smile.gif dbr kolkas visi su dideliu entuziazmu darom atsilenkimus smile.gif

kas abejopja [patariu pirkti smile.gif ir pirkit tikrai ne topshope smile.gif neverta moketi dviguba, o manau ir kokybe ta pati smile.gif
w_ilt_e
Sveikos, as ir prisidedu prie jusu wink.gif

buvau karta viesbuti savaitgaliui ir pamaciau treniruokli sita. oi dariau 5dieni ir 6dieni buvau be galo patenkinta o va 7dieni truko spiruokle ir tiesiai i sona ilindo sad.gif randa turiu visam gyvenimui, bet gal kvaila esu bet as jo VISTIEK NORIU smile.gif nes po dvieju dienu jutau kad raumenuku turiu smile.gif

tai dabar ieskau is kur nusipirkt, nes is parduotuves per brangu man
alyy
turiu klausimeli - kaip ten tos spyruokles pagal stipruma? kuri stipriausia: melyna, juoda ar ruda? nes nezinia kur per remontus visa aprasyma padejau - pagelbekit.

kazkaip paskaiciusi atsiliepimus pagalvojau, kad reikes atsilenkimus su teniruokiu daryti kai maziukas nevaiksto salia - kad dar kokia spuruokle netruktu blink.gif blink.gif blink.gif

vikma
QUOTE(panele @ 2010 02 26, 22:47)
isigijau ab rocet  smile.gif tai is pirmo pabandymo nieko gero, per lengva, del patogumo irgi nepatogu kai darai atsilenkimus kede irgi pakyla, ar cia taip visom ?, jauciuos kaip ant supyniu biggrin.gif  bet is esmes poveikis yra normaliai padarius atsilenkimu, tikrai  jauciasi kad raumenys dirbo, nesigailiu kad pirkau mokejau 150 is skelbiu.lt  veiksmas klaipedoje , pas mane raso new rocet , nuvarem paziuret i top shop nematem jokio skirtumo su MB kuo skiriasi ab ir new. pardavejo nr  8-672 51908  prekiauja viskuo , siaip tik keistai telefonu bendrauja kaip ir nemandagus atrode jau zadejau nepirkt pas ji, atrode nesuinteresuotas parduot , bet kai susitikom normaliai  bendravo gana maloniai  smile.gif  tai tiek ziniu  gal kam pades  tongue.gif
*

ar jus klaipedoje ji pirkote,atvezimas nekainavo?
vitalija.vilke
Jau savaitė skaitinėju atsiliepimus apie ab rocket, nes labai jo noooooriu. Ačiū visoms už komentarus. Aš taip pat jį įsigysiu, tik dar galvoju pirkti skelbiu.lt ar ebay pasižiūrėti. ax.gif
krisliuke
Nusipirkom ir mes šį treniruoklį ax.gif Bet pasilanksčius vos minutę man siaubingai skauda nugarą (nors jaučiu, kad ir raumenukų dar kažkur yra rolleyes.gif ). Gal aš nemoku teisingai atsisėsti?
undinėle
QUOTE(krisliuke @ 2010 03 28, 19:46)
Nusipirkom ir mes šį treniruoklį ax.gif  Bet pasilanksčius vos minutę man siaubingai skauda nugarą (nors jaučiu, kad ir raumenukų dar kažkur yra rolleyes.gif ). Gal aš nemoku teisingai atsisėsti?
*

na as ir nejauciu kad butu dirbes pilvo presas,o ilgiau padarius paskausta nugara g.gif ir dar niekaip nesuprantu nuo kuriu gumu pradeti atsilenkineti nuo silpniausios ar stipriausios? blush2.gif
pukuotukas
turiu ir as tikrai verta, pirkau nes turiu daug problemu su nugara tai tikrai man super thumbup.gif
undinėle
po dveju savaiciu atsilenkimu suluzo tas mano ab rocketas ph34r.gif
*Happy*
Nu keistos, jūsų problemos, aš nežinau, gal man koks geras labai pakliuvo. Bet darau atsilenkimus jau nežinau kiek laiko, ten visokių dar atsilenkimų prigalvojau, o dabar dar ir flexmasteri ar kaip jis ten priedo nusipirkau tai ir kojas ir rankas pamankštinu, nu ir nelužta jis man, laiko puikiai, o jau kaip rezultatais džiaugiuosi wub.gif
vanillalady
Nusipirkau ir as pries menesi is topshopo si treniruokli, bet vakar jau suluzo. Siaip buvau juo labai patenkinta, tikrai veiksmingas. Prisiziurejau youtybe daug ivariu pratimu presui, saziningai dariau kasdien po 15 minuciu, ir jau po menesio pajutau rezultatus. Tik va pacio treniruoklio kokybe nekokia, topshope parduoda kinietiskus, tai patarciau kitiems siustis ji geraiu is anglijos, gal ir nebus pigiau, bet gal bent jau patvaresnis bus.
Mikėtukas
QUOTE(pukuotukas @ 2010 04 09, 13:56)
turiu ir as tikrai verta, pirkau nes turiu daug problemu su nugara tai tikrai man super  thumbup.gif
*

kai del problemiskos nugarytes, tai sis treniruoklis liux, tikrai neskaudes nugaros, kad ir kiek dirbsit,

turiu namie, bet, net juokas ima, niekaip iki jo NEDAEINU lotuliukas.gif doh.gif , jau sakiau reikes susiimti ir pagaliau pradeti kaka daryti mirksiukas.gif
Papildyta:
smile.gif

ot, praleidau raide ž vienam žody ir gavosi anekdotas ...
smile.gif
undinėle
QUOTE(vanillalady @ 2010 04 10, 09:27)
Nusipirkau ir as pries menesi is topshopo si treniruokli, bet vakar jau suluzo. Siaip buvau juo labai patenkinta, tikrai veiksmingas. Prisiziurejau youtybe daug ivariu pratimu presui, saziningai dariau kasdien po 15 minuciu, ir jau po menesio pajutau rezultatus. Tik  va pacio treniruoklio kokybe nekokia, topshope parduoda kinietiskus, tai patarciau kitiems siustis ji geraiu is anglijos, gal ir nebus pigiau, bet gal bent jau patvaresnis bus.
*

Na as sendien ta pati pagalvojau kad fufliakai tie ab rocket ir topshope,netikiu kad jie ten geresni nei tie parduodami pigiau. Tai maniski rocketa vyras sendien suremontavo dabar vel galiu sportuoti,bet jauciu neilgai schmoll.gif nes isardzius ta vieta kuri isluzo matesi kaip ten ilinke varstai... doh.gif zodziu pasirode labai nepatvarus g.gif verysad.gif
waldusia
Na nzn, kaip ten kam jis luzta... mes visa seima sportuojam kas dien su juo , o esam 5. kam suluzta spiruokles, tai gal blogai uzdejot...ne ta puse.

A tai lb dziaugiuosi siuo pirkiniu, pirkau ne top shope o pas Dzimba.tai per pus pigiau.

na ir Tos kurios galvoja, kad jeigu ji atsisiuncia is anglijos, tai ir jie yra anglu gamybos, tai nusileiskit ant zemes smile.gif jie taip pat kinietiski, tik kad siunciasi is ten smile.gif
Frezija*
Klaipėdos turguje yra pilna ab rocet lotuliukas.gif nuvažiavom pažiuret skirtumu , nieko nesupratau , tie patys vamzdžiai pilki, tos pačios spiruoklės, nelaidykit pinigu top shope, pati pirkau iš žmogaus Klaipėdoje už 150, pastoviai treniruotis neprisiverčiu, retkarčiais kai noriu prasilankstyt, neužsikabliavau ant to ab rocet, bet kolkas dar pasilaikysiu. rolleyes.gif
Brolis pabandė pasitreniruot po pirmu atsilenkimu sako tinginiu treniruoklis, paskui sakau palauk pasilankstyk sąžiningai kokia 10 min, taip ir padare. paskui sako, keista man dar niekad taip pilvo neskaudėjo.....keistas jausmas sako lotuliukas.gif
agota.gina
Sveikos visos. Kadangi kalbam apie treniruoklius, tai norejau paklausti apie VIBRA TONE DIRZA is topshop...ka jus manote, apie si daikta, ar tikrai liemuo sulieknejo....nes galvoju pirkti. blush2.gif
Fifux'e
QUOTE(agota.gina @ 2010 04 28, 10:18)
Sveikos visos. Kadangi kalbam apie treniruoklius, tai norejau paklausti  apie VIBRA TONE DIRZA is topshop...ka jus manote, apie si daikta, ar tikrai liemuo sulieknejo....nes galvoju pirkti. blush2.gif
*

jis yra skirtas ir veiksmingas tik tada jei sportuoji noremalia ir i tarpus dar ji naudoji...o jei tik ji zusidejus ant sofikes gulesi-tai nieko nebus mirksiukas.gif nemesk pinigu salin 4u.gif
Ajms
as cia pries kelias dienas sprendziau dilema galvojau nusipirkti vbratone dirza paskaiciau apie ji tai is 10 zmoniu tik vienas atsiliepe apie ji teigiamai.. tai galvoju ne ne nesamone jai ji as nusipirkciau ir paskaiciau apie ab rocket tai cia is 10 kokie 2 tik atsiliepe neigiamai tai aisku kuri pasirinkt nusipirkau AB rocketa ir esu patenkinta thumbup.gif
bet senden tik pirma diena nezinau kaip bus toliau biggrin.gif
Gyjula
Aš irgi užsisakiau šį treniruoklį g.gif ...nekantriai laukiu siuntinio nors baisoka pasidarė pasiskaičius įvairiausius atsiliepimus, nes žadam treniruotis visa šeimyna-dvi paauglės dukros ir mes su vyru. Ar tik nebus per didelis apkrovimas blush2.gif
Neila+69
sveikos,
ir as zvalgausi i si ab rocket treniruokli, ir mastau ar jis "soninei" na tiem riebaliukam kur juosmens srityje sonuose yra, padeda kiek juos sumazinti?
Vilnija
Man asmeniskai sis treniruoklis dydis atradimas biggrin.gif Daugiausiai bedu turiu su pilvuku ir koju vidinemis slaunu dalimis (joms turiu Leg Magic'a). Labiausiai nemegstamas pratimas - atsilenkimai, ju taip nemegstu, o pilvuka treniruoti neisvengiamai butina. Todel Ab Rocket man issigelbejimas. Na, o del sonu galiu pasakyti tiek, kad tu pratimu yra ivairiu. Sonams taip pat galima ka nors pritaikyti. Nors sonams as daugiau kitokius pratimus atlieku. Man Ab Rocket labiau paciam pilvukui. Cia jis man nepakeiciamas rolleyes.gif
Neila+69
QUOTE(Vilnija @ 2010 06 09, 13:43)
Man asmeniskai sis treniruoklis dydis atradimas  biggrin.gif  Daugiausiai bedu turiu su pilvuku ir koju vidinemis slaunu dalimis (joms turiu Leg Magic'a). Labiausiai nemegstamas pratimas - atsilenkimai, ju taip nemegstu, o pilvuka treniruoti neisvengiamai butina. Todel Ab Rocket man issigelbejimas. Na, o del sonu galiu pasakyti tiek, kad tu pratimu yra ivairiu. Sonams taip pat galima ka nors pritaikyti. Nors sonams as daugiau kitokius pratimus atlieku. Man Ab Rocket labiau paciam pilvukui. Cia jis man nepakeiciamas  rolleyes.gif
*

aciu, gausiu ir as dovanu si treniruokli thumbup.gif tai belieka sulaukti ir isbandyti
agute07
O kam realiai poveikis pasijuto laaabai g.gif
Vilnija
QUOTE(agute07 @ 2010 06 15, 21:28)
O kam realiai poveikis pasijuto laaabai  g.gif
*

Man zenkliai pilvukas sumazejo, apkrito riebaliukai, raumenukai isryskejo, kuriu anksciau visai nesimate. Tai ta mano kuno dalis, kuria butina treniruoti, o atsilenkimu as gyvenime labai nemegau schmoll.gif
karamelemele
na, va nusipirkau ir aš smile.gif po mėnėsio treniruočių pasižiūrėsiu rezultatą rolleyes.gif tikiuos jis matysis smile.gif
I'm love
Galbut tai ir geras treniruoklis, taciau nesuprantu kodel ji daug kas parduoda.... g.gif
Neila+69
QUOTE(I'm love @ 2010 07 01, 17:05)
Galbut tai ir geras treniruoklis, taciau nesuprantu kodel ji daug kas parduoda.... g.gif
*

vistiek juk yra zmoniu kur nusiperka ir tingi sportuoti,na pradzioj pasportuoja ir aptingsta,ir dulka,pamato kad nereikalingas tas daiktas jiem, as taip manau del to parduoda
Neila+69
na as irgi siandiena nusipirkau ab roketa 3in1 su tom gumom ir dirzu pilvui,nors ta dirza turejau,einant ant takelio visad dedavausi,lb saunus dalykas,pirkau internetu is skelbinmu is Kauno, tai vat lauksiu kol atsius db ,tikiuosi neimus ragu doh.gif biggrin.gif nors bijojau rizikuot,bet tikiuos viskas bus gerai smile.gif
karamelemele
turbūt iš ten pat pirkom, nes aš ir su gumom ir diržu gavau ax.gif ir dar DVD pridėjo kaip sportuoti thumbup.gif
Heineken
Turiu tą gražuolį,bet man jis ne itin padėjo,na bet tikiu saviįtaiga,tad dar laikui prabėgus,tikiuos,kad bus thumbup.gif . Nes dar Tą vibra tone nusipirkau. tai kenčiu,nesąmonių nesąmonė. biggrin.gif
Neila+69
jachuuu jau turiu ir as savaji ab rocketa yra ir dvd ir dirzas ir gumos, visas komplektas.ir jau vakar ismeginau, nedaug dariau gal kokia 20 atsilenkimu ir siandiena jauciu pilvo raumenukus, skaudena thumbup.gif siandiena jau rimciau kibsiu ziuresiu ,kad kokia 10min pasilankstyciau smile.gif))
ir tos gumos visai neblogos.as kazkaip tikiuosi,kad bus rezultatas ,nes bandysiu visa men kas diena po 10-15min sportuotm,kad pamatyt ar tikrai yra rezultatas,
ir tikrai galiu ranka prie sirdies pridejus pasakyt ,kad nugaros visiskai neskauda smile.gif
paulig
QUOTE(Neila+69 @ 2010 07 02, 15:05)
na as irgi siandiena nusipirkau ab roketa 3in1 su tom gumom ir dirzu pilvui,nors ta dirza turejau,einant ant takelio visad dedavausi,lb saunus dalykas,pirkau internetu is skelbinmu is Kauno, tai vat lauksiu kol atsius db ,tikiuosi neimus ragu  doh.gif  biggrin.gif  nors bijojau rizikuot,bet tikiuos viskas bus gerai smile.gif
*

laba, o kiek mokejei jei nepaslaptis?
selme
Aš taip pat ketinu pirkti šį treniruoklį tik biškutį neramu. Prieš metus, tokius pat treniruoklius mačiau parduotuvėje Rimi Hyper market ir ten išmėginau. Na šiaip tik porą kart atsilenkiau,tad nėr ko tikėtis jog pajusčiau kažką. Bet esmė ta kad nejaučiau visai jokio pasipriešinimo iš treniruoklio pusės. Tai dabar mąstau ar pirkti jį ar ne. Nes iki tobulos figūros tetrūksta lašinius nuo pilvo nuvyti. g.gif Vis gi manau jei jis man netiks, tai teks pardavinėti čia biggrin.gif Beje jei kuriai įdomu, tai aš perku internetu. Viena moteris jais prekiauja. Kiek ji man sakė, tai jos vyra gali Vilniuje atvežti tą treniruoklį iki namų, ar bent patogesnės vietos, na taip išvengiama ta terlionė su pinigų pervedimais ir plius galima gyvai apžiūrėt prekę prieš ją įsigyjant smile.gif Beje kaina 130lt. Na va kokią reklamą padariau moteriškei lotuliukas.gif
gelyti
turiu, bet nenaudoju doh.gif
paulig
sveikos, na si penktadieni ir as zadu isigyti si aparaciuka ir laukiu ir siek tiek bijau smile.gif bet tikiuosi kad jis bent siek tiek pades smile.gif
zemec
Sveikos,sportininkes! Idomu,o yra kokios leistinos zmogaus svorio ribos? g.gif Pvz ar galima juo sportuoti sveriant,tarkim,80,90 kg? g.gif Nes jeigu suluzta nuo mazesniu svoriu,tai turint didesni antsvori-manau neatlaikytu... doh.gif
PUCA
O niekas nebandet is cia pirkti, nesuprantu prekes tos pacios, bet kainos zymiai mazesnes? Pilna skelbimu, kur kainosperpus mazesnes nei topshope.
Jau topshop prekes prastos, tai sitos jei dar bus padirbiniai, bijau, kad subyres vietoj...
kryziu dama
nusipirkau per skelbimą ir visai nesiskundžiu. Laiko kuo puikiausiai ! thumbup.gif O top shope gali būti pardavinėjami ir tie patys treniruokliai, jie tiesiog kaip eilinė parduotuvė užsideda antkainį
paulig
sveikos, na ir as isigijau sita preke, bendysiu sportuoti. komlekte buvo treniruoklis, dirzas, ir dar gumos, uz viska sumokejau 130lt. dar ir cd buvo. pirkau is skelbimo, kuri PUCA yra imetusi. klausem to vyruko kuo skiriasi sitie treniruokliai, pasake niekuo apart to kad gtarsi firma pardavineja ir tiek.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.