Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ab Rocket treniruoklis
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
agrastiskaaronija
4u.gif Gal kas turite isigije si treniruokli - Ab Rocket treniruoklis.

Radau aprasa tinklapyje http://www.topshop.lt/treniruokliai-1104-c.html , apie kuri esu gana skeptiskos nuomones. Gal kuri turite isigijusi ir naudojate. Kokie praktiniai pastebejimai?

promenada
Man tai tos reklamos akių dūmimas ax.gif
sensejus
Man tai visos top shop prekes juokingos biggrin.gif Pvz dormeo pagalve Jykse galime keliskart pigiau nusipirkt, nei Top shope g.gif
agrastiskaaronija
Todel ir klausiu, kad nepasitikiu televizinemis reklamomis
Schokata
As turiu kelias dienas dar tik, pirkau internetu, nes per Top Shop labai jau brangu ( as mokejau 30 euru).... Siaip padarytas pasakyciau gan kokybiskai, o ir sportuot visai smagu, is esmes gan geras treniruoklis, tik tiek kad treniruojamas tik pilvas...
agrastiskaaronija
QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 20, 19:17)
As turiu kelias dienas dar tik, pirkau internetu, nes per Top Shop labai jau brangu ( as mokejau 30 euru).... Siaip padarytas pasakyciau gan kokybiskai, o ir sportuot visai smagu, is esmes gan geras treniruoklis, tik tiek kad treniruojamas tik pilvas...
*

Is kur atsisiuntei? kiek kainavo tsiuntimas? gal galetum placiau apie si prietaisa?
vabalauskiene
Ar patenkintos mamytes treniruokliu? Galvoju isigyti smile.gif
Monicute
vat, as ji usisakiau ir ryt eisiu atsiimt... tikiuosi nenusivilsiu pirkiniu smile.gif labai jau noriu pikvuka pamankstint... man ji tik ir tereikia mankstint tai manau bus pats tas biggrin.gif
Monicute
na va, pirmasyk isbandziau. Dariau septynias minutes tai siek tiek pasijaute pilvo raumenukai, bet pakolkas nesu juo labai jau suzaveta smile.gif

tesim toliau treniruotes su juo ir gal bus koks nors reultatas...tikiuosi :? dar jo nenurasau, kad nevertejo man jo pirkt, duosiu laiko jam dar irodyt ko vertas/nevertas yra
vabalauskiene
QUOTE(Monicute @ 2009 02 10, 00:40)
na va, pirmasyk isbandziau. Dariau septynias minutes tai siek tiek pasijaute pilvo raumenukai, bet pakolkas nesu juo labai jau suzaveta smile.gif

tesim toliau treniruotes su juo ir gal bus koks nors reultatas...tikiuosi :? dar jo nenurasau, kad nevertejo man jo pirkt, duosiu laiko jam dar irodyt ko vertas/nevertas yra
*

Labai lauksiu tolesniu ispudziu smile.gif Mastau vis, ar pirkti ji ar koki kita g.gif
jolitabe
sveikos. as irgi prie tu dar mastanciu esu. labai jau noriu daugiau komentu isgirsti. na, sportuojancios, skubekit dalintis ispudziais biggrin.gif
Monicute
planavau po kiek laiko jums daugiau ispudziu pateikti, taciau labai jau daug visokiu rupesciu buvo tai neisejo reguliariai ir kasdien pasportuot, tad pakolkas treniruociu buvo nedaug ir nekasdien gavos smile.gif

siais as ant jo isigudrinau ismegint ir kitaip daryt. ne vien atsilenkimus tradicinius susidejus rankas ant krutines biggrin.gif
Pvz soniukams: ansisedu sonu, na ant slaunies, kad patogiai butu, rankas susidedu ant krutines ir taip tada lankstausi:) nzn ar ten tiems raumenukams rezultatas bus ar ne, bet vis ivairiau:d

Ir dar variantas nugarytei: jei lankscios tai pameginkit ne atsisest tradicine atsilenkimu poza, o atvirksciai - pilvui treniruokli ir tada lankstyti:) ir tada lankstykites. Nugayteje greit pasijaucia biggrin.gif:D:D

kai susitvarkysiu dienotvarke ir visus darbus ir pradesiu sportuot reguiariai, tai parasysiu daugiau komentaru is treniruoklio efektyvumo puses smile.gif

P.S. rekomenduoju iskart uzsidet tuos stipriausius pasipriesinimo cilindrus, nes su kitais nieko nesijaucia, bet su tais bent jau jauti kad kazka veiki biggrin.gif
dziulyte
as irgi labai jau noriu pabandyti ji, bet draugas sako kam tau 300 ismesti geriau i sporto kluba nueiti g.gif bet vilioja kazkaip mane ta reklama. Laukiam atsiliepimju daugiau kaip jums sekasi smile.gif
Monicute
na nn, ner jis toks visiskas S, bet gal jei db pirkt noreciau tai gal ir susilaikyciau :? smile.gif

esme, ne tai, kad jis nieko nedaro, bet kad per daug uz ji 300Lt moket manau smile.gif
nuria
Mano draugė turi, tai ji labai patenkinta. Aš pas ją pabandžiau, tai mano pilvui oho kaip pasijautė. Bet va 300 lt. mokėti... Bandysiu ieškotis kažko pigiau.
O šiaip aš nutariau, kad jis labiau tinkamas pradedančioms, t.y. man blush2.gif Nes pratimus daryti nesunku, rezultatas jaučiasi. Bet jei esate šiek tiek pažengusios, tai nemesčiau pinigų į balą.
traskutis
as irgi prie tu patenkintu. uzsidejau iskart stipriausias spyruokles.nusistaciau sau laika kada daryt, visada darau per nekviesta meile, praktiskai per visa seriala. tai jauciasi super. pliusu matau daug, patinka, kad nugara nenukencia, nereikia niekur koju uzkist, kaip paprastus atsilenkimus darant. o kai dar dukryte atbega ir atsiseda, tai kruvis isvis super. ir zaidimas ir manksta gaunas. manau verta moket tokius pinigus.as uz.
Eurofane
QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 20, 19:17)
*

mastau isigyt si treniruokli, bet top shope per brangu. gal gali pasidalint adresiuku is kur uzsisakei
Schokata
Kadangi, gavau daug AZ tai rasau cia, savo treniruokli pirkau ebay.de, siuntimas man nieko nekainavo nes siunciau giminaiciams Vokietijoj, o po to jie man atsiunte... bet manau per SM tarpininkes tikrai galima pigiai nusipirkt mirksiukas.gif
Ruciukas
Sveikutės.
O gal yra kokia nors parduotuvė pardavinėjanti treniruoklius pilvo presui? Gal kuri nors žinote?
anikasa
QUOTE(Monicute @ 2009 02 09, 00:50)
vat, as ji usisakiau ir ryt eisiu atsiimt... tikiuosi nenusivilsiu pirkiniu smile.gif labai jau noriu pikvuka pamankstint... man ji tik ir tereikia mankstint tai manau bus pats tas biggrin.gif
*

labukas, zinute senoka, bet man aktuali.Ar pasiteisino tas treniruoklis?Galeciau ir taip daryti atsilenkimus, bet nugara skauda nuo vaikuciu nesiojimo persisveriu, o paskui ne kas. blink.gif
Papildyta:
rolleyes.gif va, dar atsibudau, idomu, o kiek kainavo tas treniruoklis kitur, turiu omeny ne is topshop?Ar verta kitur ieskoti, tarkim del keliu desimciu litu pigumo.Cia kazkas siuntesi is kitos salies , kiek suprantu,ar dar yra kokiu adresiuku is kur.Busiu dekinga is anksto 4u.gif
Tantra
mano drauge turi.
sako thumbup.gif

Ruciukas
QUOTE(Tantra @ 2009 06 07, 02:10)
mano drauge turi.
sako  thumbup.gif
*

Aš taip noriu jį užsisakyti, bet vis dar nežinau. Na tas Topshopas taip pasitikėjimo nekelia doh.gif
O ir pinigai nemaži, bent jau man. Tai ir blaškausi. Lauksiu daugiau nuomonių ax.gif
Minela*
as tai ji isigyjau pries 3 dienas 4u.gif nu nieko nei blogo kol kas nei gero negaliu pasakyti biggrin.gif seip man jis kol kas visai patinka thumbup.gif
vabalauskiene
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 06 25, 20:48)
as tai ji isigyjau pries 3 dienas 4u.gif  nu nieko nei blogo kol kas nei gero negaliu pasakyti biggrin.gif  seip man jis kol kas visai patinka
*

Pirkai is TopShop'o ar is kur kitur? Ir lauksim komentaru veliau smile.gif 4u.gif
Minela*
QUOTE(vabalauskiene @ 2009 06 26, 10:24)
Pirkai is TopShop'o ar is kur kitur? Ir lauksim komentaru veliau smile.gif 4u.gif
*

kitur is skelbiu.lt nauja,pristate prie pat duru per valanda nuo skambucio thumbup.gif ir visu 100lt pigiau 4u.gif
Ruciukas
Labas visoms.
Aš treniruoklį nusipirkau Mandarine, ten yra Top Shop parduotuvėlė. Jau treniruoklį turiu daugiau nei mėnesį. Sakyčiau visai geras dalykas, tik paminėsiu tai, kad jei esatė tinginiukė, tingėsit ir su šiuo treniruokliu, o pinigai bus į balą išmesti. Sėkmės.
murkute
Pasisakysiu visoms turinčioms ar galvojančiosm pirkti: turiu ir aš ABR - pirkau kaip tik iš čia vienos forumietės drinks_cheers.gif ačiū jai ax.gif Rezultatų nesitikėjau nei po savaitės nei po dviejų, nes norint turėti gražų pilvuką reikia plušti mažiausiai pusę metų... Ir tai aš tris metus lankau sporto klubą ir dar namuose darau visokius pratimus - o pilvukas nenori trauktis verysad.gif O va prieš gimdymą turėjau plokštų gražų pilvuką verysad.gif Bet aš tikiuosi, kad pasieksiu norimo rezultato - nes dar turėčiau susimastyt apie maistą, nes tai irgi labai daug duoda riebaliukų deginimui - o va po kiek laiko galėsiu pasakyt ar padeda tas AB Rocetas ar ne... Ir apsrkitai man rodos padeda tik tuomet kai visas kūnas treniruojamas ir pastoviai, o ne pvz. tik atsilenkimus darant pribėgant... mirksiukas.gif
Kaštanka
tai bent kuri nors pasieke kokiu rezultatu su juo ar visos pirko, bet nenaudojo ? biggrin.gif
Silan
naudoju pora savaiciu, apimtys tikrai sumazejo, bet darau atsilenkimus kasdien be jokiu issisukinejimu po 10 min..
Kaštanka
QUOTE(Silan @ 2009 07 24, 06:22)
naudoju pora savaiciu, apimtys tikrai sumazejo, bet darau atsilenkimus kasdien be jokiu issisukinejimu po 10 min..
*

o kiek tas sumazejo? pilvukas?

aciu uz info 4u.gif vis mastau pirkt ar ne.
Silan
QUOTE(Snape Lape @ 2009 07 24, 21:18)
o kiek tas sumazejo? pilvukas?

aciu uz info  4u.gif  vis mastau pirkt ar ne.
*

taip, per liemeni apie 3 cm kol kas, bet tesiu tai turetu toliau sumazeti...atrodo kol kas nedaug tie 3 cm, bet ant rubu pasijaute..
Siaip tai jis tik pilvui skirtas, jei reikia daugiau ka nors treniruoti tai nzn ar verta moket tokius pinigus, tada jau geriau pvz elipsinis treniruoklis(slides)..
As noriu tik kad pilvas butu plokscias, nes su visomkitom kuno dalim kaip ir viskas tvarkoje, tai jis man labai tinka. zymiai lengviau ir paprasciau su juo atsilenkimus daryt nei iprastiniu budui, ir tikrai jauciasi, kad dirba raumenys.
Kaštanka
dekui. pirksiu is aukciono ebay, naudota 4u.gif

o reikia man butinai, as po nestumo visiskai netreniruotu kunu,pilvas kabo.... paciai atsilenkimus daryt be sansu, per didele pertrauka buvo.

tikiuos pades man.
NeiVile
dauguma kiek girdejau giria ji bet top scop jis kainuoja daug breangiau nei lenkuose(199lt su siuntimu)
Kaštanka
QUOTE(NeiVile @ 2009 07 27, 17:01)
dauguma kiek girdejau giria ji bet top scop jis kainuoja daug breangiau nei lenkuose(199lt su siuntimu)
*

siulau visoms ieskot to treniruoklio per ebay.

yra beveik nedaudotu uz kapeikas.

geriausia,jei yra giminiua r draugu uzsieny i kuriu adresa atsiustu.
o paskui mikriuku iki lietuvos perduot,kai UK dazniausiai daroma.

tinute84
na..as irgi pirkau is ebay, bet nauja..Ir esu patenkinta !!!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif super..ir pradziu nemokejau naudotis..kazko man pati galva keldavosi...Bet poto pamaciau, kad reikia ant dugno esanti plasmasine jungti perlengti i isores puse..ir tada galva buvo ant pacio treniruokloi paguldyta..ir visis pilvo raumenukai traukinejosi, dirbo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif esu patenkinta , mokejau 60svaru ( 240 lt) uz nauja drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
redukee
QUOTE(tinute84 @ 2009 08 15, 23:00)
na..as irgi pirkau is ebay, bet nauja..Ir esu patenkinta !!!!  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  super..ir pradziu nemokejau naudotis..kazko man pati galva keldavosi...Bet poto pamaciau, kad reikia ant dugno esanti plasmasine jungti perlengti i isores puse..ir tada galva buvo ant pacio treniruokloi paguldyta..ir visis pilvo raumenukai traukinejosi, dirbo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  esu patenkinta , mokejau 60svaru ( 240 lt) uz nauja  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
*

tai kad skelbiu.lt uz 150lt tokius pacius pardavineja,jei kaune tai ir atveza nemokamai.
tinute84
matai as uk blush2.gif
Vikutele
Merginos, nebukit naivios! Teta nusipirko si "treniruokli", tai galiu pasakyti PASITYCIOJIMAS IS SPORTO. treniruoklis ne tik nekokybiskas bet ir kenkia stuburui. padarykit paprastu 20 atsilenkimu per diena, ir sutaupysit pinigeliu.
redukee
QUOTE(tinute84 @ 2009 08 16, 16:24)
matai as uk  blush2.gif
*

aisku as ir nepagalvojau,kad taip gali but blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vikutele @ 2009 08 16, 22:08)
Merginos, nebukit naivios! Teta nusipirko si "treniruokli", tai galiu pasakyti PASITYCIOJIMAS IS SPORTO. treniruoklis ne tik nekokybiskas bet ir kenkia stuburui. padarykit paprastu 20 atsilenkimu per diena, ir sutaupysit pinigeliu.
*

o gal galima issamiau,kaip ir kodel kenkia?domina mane sis treniruoklis ir man kaip tik labai skauda stubura paprastai darant atsilenimus.tai jei nesunku bisky placiau papasakokit kodel jusu tokia nuomone apie si treniruokli g.gif g.gif
Giera
O skelbiu.lt tokie pat ar paddelkos?
redukee
QUOTE(Giera @ 2009 08 16, 22:57)
O skelbiu.lt tokie pat ar paddelkos?
*

nu but idomu suzinot ar tikrai kokybiski is skelbiu.lt tie treniruokliai.gal kuri jau yra pirkusi g.gif atsiliepkit ir pasidalinkit savi ispudziais ax.gif 4u.gif
tinute84
nu as asmeniskai esu patenkinta..iskarto jauciasi pilvo skausmas- vadinasi veiksminga thumbup.gif thumbup.gif
NIDA
As taip pat jau galvoju apie si treniruokli.Planavau pirkti po gimdymo.Bet kazkaip dabar susimeciau.Idomu,ar tikrai jis kenkia stuburui? Ir kokiu principu jis veikia? Na,kuo skiriasi nuo paprastu atsilenkimu?
Minela*
as pirkau per skelbiu.lt ir esu patenkinta,viskas jam gerai. o man seip irgi skaudedavo darant atsilenkimus o su treniruokliu visai neskauda 4u.gif
Jis69
Sveikos, Ponios ir Paneles:)
Yra tu ab Senukuose, tik kazkodel ju vadybininkai neispokave laiko. Vilniuje Siaures miestelyje numestas prie kito treniruoklio plivo presui, Ukmerges gatveje isvis kelios dezutes numestos ir kaina. O kaina 199 Lt. smile.gif Pagaminta aisku kinijoje:) Bet gi viskas dabar kienieciu rankas praeje:)

Dar va instrukcija pradedanciajam. Tikrai svarbu pratimus daryti taisiklingai ir efektyviai. http://www.youtube.com/watch?v=yQ15B4dWQDU
širlė
QUOTE(Vikutele @ 2009 08 16, 21:08)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drauges pusesere kai atvaziavo is amerikos kur dirba aerobikos trenere, ir pamate sita ternioruokli jos zodziai buvo tokie "mergos ka jus darot, su tokiu jus netik kad pilvo nepagrazinsit, bet dar ir stubura suvarysit" pati irgi kiek pabandziau ant jo tai man schmoll.gif nieko net nejauciu kad darau, o pabandykit jus 20 atsilenkimu be jo padaryti iskarto darant jauciasi pilvo presas, ir as kas ryta taip darau atsilenkimus, ir be jokiu situ rocketu, tai 100 kartu geriau..
ir isvis draugo treneris patare norint tureti ir uzpakaliuka ir slaunis ir pilva va toks teriruoklis kaip tik( tik sitame pavaizduota kad rankos kartu juda, o reikia tokio kad rankos nejudetu) tai sake kas diena skiriant po valanda jau po 2 menesiu rezultatas akivaizduos, o jo kaina naujo nuo 300-400lt
user posted image
Silan
Nesamone del to kenkimo. rasote, kad kenkia ir net nepaaiskinate kaip smile.gif
Paprasti atsilenkimai, ypac kai netaisyklingai atliekami, kenkia kur kas labiau smile.gif ta visos jauciame is skaudancios nugaros.
O darant atsilenkimus su situo treniruokliu jokio nugaros skausmo nebuna, nes nugara ir galva buna taisyklingoje padetyje ( tai ir yra sio treniruoklio pagrindas ).
Daugiau juk jis nieko ypatingo neturi, patogus irengynys ir viskas.
darai iprastus atsilenkimus , tik tiek kad sio treniruoklio pagalba jie buna taisyklingi, nejauti pasaliniu skausmu, netraumuoji nugaros ir kaklo, todel ir lengviau.
Jau pora menesiu naudoju, poveikis aiskiai juntamas, pilvas sustangrejo..tik reikia netingeti smile.gif
aisku svorio su juo nenumesi, kaloriju daug nesudega darant bet kokius atsilenkimus.visa jo esme sustangrinti raumenis.
O kadangi as ir neturejau ko mesti, o norejau tik sustangrinti pilva, tai rezultatu esu patenkinta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wilioke_ @ 2009 08 24, 12:54)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drauges pusesere kai atvaziavo is amerikos kur dirba aerobikos trenere, ir pamate sita ternioruokli jos zodziai buvo tokie "mergos ka jus darot, su tokiu jus netik kad pilvo nepagrazinsit, bet dar ir stubura suvarysit" pati irgi kiek pabandziau ant jo tai man  schmoll.gif  nieko net nejauciu kad darau, o pabandykit jus 20 atsilenkimu be jo padaryti iskarto darant jauciasi pilvo presas, ir as kas ryta taip darau atsilenkimus, ir be jokiu situ rocketu, tai 100 kartu geriau..
ir isvis draugo treneris patare norint tureti ir uzpakaliuka ir slaunis ir pilva va toks teriruoklis kaip tik( tik sitame pavaizduota kad rankos kartu juda, o reikia tokio kad rankos nejudetu) tai sake kas diena skiriant po valanda jau po 2 menesiu rezultatas akivaizduos, o jo kaina naujo nuo 300-400lt
user posted image
*

elipsinis treniruoklis (vadinamosios slides) visada geriausias variantas deginti kalorijoms ir mesti svoriui, bet pilvo preso (arba labai stangraus pilvuko) su juo nesuformuosi..
Gosh
Na man ir nesąmonė yra girdėti, kad šis treniruoklis kenkia schmoll.gif Turiu tikrai jau daugiau nei pusę metų jį, labai gerai man pilvo presui, nes patinka stangrus pilvukas, auskariukas juk bamboj yra, o dar kai įtrauki į programą ir pratimus su kojomis, tai išvis super smile.gif Kodėl pasirinkau šį treniruoklį? Ogi štai kodėl. Kaip kad čia rašo, kad paprasti atsilenkimai sveikiau, tai čia nesutiksiu, nes bedarant paprastus atsilenkimus, taip pasitempiau nugarą, tiksliau kaklo ir pečių susikirtimo linija va kur yra, tai per delną žemiau, kad maniau suparalyžavo - nei pajudėt, nei ką, paslika ant grindų ir pasilikau blink.gif Vėliau porą dienų pragulėjau lovoj beveik nejudėdama, tik per nežmoniškus skausmus iššliauždavau iš jos į wc, ką besakyti kiek atsikankinau kol atsigavau pilnai unsure.gif Po tokio patyrimo apie paprastus atsilenkimus negaliu net pagalvoti, kai anksčiau į dieną po 100 jų laisvai padarydavau. Na tik nesakykit, kad neatidžiai sportavau, palepęs kūnas, todėl ir traumą gavau biggrin.gif Anaiptol, n metų gan rimtai užsiiminėjau sportu ir žinau kaip ką atlikinėt. Tai va, po tokio išgyvenimo, pabandžiau šį treniruoklį. Jis man tiko ir patiko, išsigelbėjimas buvo man, su mielu noru sportuoju su juo aš bei vyras, netarnauja kaip pakaba rūbams smile.gif
ingulka25
sveikos merginos. smile.gif as galiu pasidalinti savo patirtimi apie si treniruokli mirksiukas.gif siaip esu normalaus sudejimo mergina, tik va visada riebaliukai megsta kauptis ant pilvo unsure.gif , ir pratimus dariau kiekviena diena, bet prisipazinsiu, nelabai turiu tam laiko skirti ir na mane tai siek tiek vargina ir isbandziau si treniruokli, nes norejau grazaus pilvo preso ir tikrai man jis padeda thumbup.gif ir tikrai po savaites maciau jau rezultatus. Kiekviena diena naudoju ir drauges net pavydi, kad pagaliau nereikia vilktis placias palaidines, kad nesimatytu pilvas blush2.gif bigsmile.gif
vabalauskiene
QUOTE(ingulka25 @ 2009 09 14, 10:28)
sveikos merginos.  smile.gif as galiu pasidalinti savo patirtimi apie si treniruokli mirksiukas.gif siaip esu normalaus sudejimo mergina, tik va visada riebaliukai megsta kauptis ant pilvo unsure.gif , ir pratimus dariau kiekviena diena, bet prisipazinsiu, nelabai turiu tam laiko skirti ir na mane tai siek tiek vargina ir isbandziau si treniruokli, nes norejau grazaus pilvo preso ir tikrai man jis padeda thumbup.gif ir tikrai po savaites maciau jau rezultatus.  Kiekviena diena naudoju ir drauges net pavydi, kad pagaliau nereikia vilktis placias palaidines, kad nesimatytu pilvas blush2.gif  bigsmile.gif
*

Po kiek laiko sportuoji kasdien?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.