Radau aprasa tinklapyje http://www.topshop.lt/treniruokliai-1104-c.html , apie kuri esu gana skeptiskos nuomones. Gal kuri turite isigijusi ir naudojate. Kokie praktiniai pastebejimai?
Radau aprasa tinklapyje http://www.topshop.lt/treniruokliai-1104-c.html , apie kuri esu gana skeptiskos nuomones. Gal kuri turite isigijusi ir naudojate. Kokie praktiniai pastebejimai?
Man tai tos reklamos akių dūmimas
Man tai visos top shop prekes juokingos
Todel ir klausiu, kad nepasitikiu televizinemis reklamomis
As turiu kelias dienas dar tik, pirkau internetu, nes per Top Shop labai jau brangu ( as mokejau 30 euru).... Siaip padarytas pasakyciau gan kokybiskai, o ir sportuot visai smagu, is esmes gan geras treniruoklis, tik tiek kad treniruojamas tik pilvas...
QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 20, 19:17) As turiu kelias dienas dar tik, pirkau internetu, nes per Top Shop labai jau brangu ( as mokejau 30 euru).... Siaip padarytas pasakyciau gan kokybiskai, o ir sportuot visai smagu, is esmes gan geras treniruoklis, tik tiek kad treniruojamas tik pilvas... Is kur atsisiuntei? kiek kainavo tsiuntimas? gal galetum placiau apie si prietaisa?
Ar patenkintos mamytes treniruokliu? Galvoju isigyti
vat, as ji usisakiau ir ryt eisiu atsiimt... tikiuosi nenusivilsiu pirkiniu
na va, pirmasyk isbandziau. Dariau septynias minutes tai siek tiek pasijaute pilvo raumenukai, bet pakolkas nesu juo labai jau suzaveta
tesim toliau treniruotes su juo ir gal bus koks nors reultatas...tikiuosi :? dar jo nenurasau, kad nevertejo man jo pirkt, duosiu laiko jam dar irodyt ko vertas/nevertas yra QUOTE(Monicute @ 2009 02 10, 00:40) na va, pirmasyk isbandziau. Dariau septynias minutes tai siek tiek pasijaute pilvo raumenukai, bet pakolkas nesu juo labai jau suzaveta tesim toliau treniruotes su juo ir gal bus koks nors reultatas...tikiuosi :? dar jo nenurasau, kad nevertejo man jo pirkt, duosiu laiko jam dar irodyt ko vertas/nevertas yra Labai lauksiu tolesniu ispudziu
sveikos. as irgi prie tu dar mastanciu esu. labai jau noriu daugiau komentu isgirsti. na, sportuojancios, skubekit dalintis ispudziais
planavau po kiek laiko jums daugiau ispudziu pateikti, taciau labai jau daug visokiu rupesciu buvo tai neisejo reguliariai ir kasdien pasportuot, tad pakolkas treniruociu buvo nedaug ir nekasdien gavos
siais as ant jo isigudrinau ismegint ir kitaip daryt. ne vien atsilenkimus tradicinius susidejus rankas ant krutines Pvz soniukams: ansisedu sonu, na ant slaunies, kad patogiai butu, rankas susidedu ant krutines ir taip tada lankstausi:) nzn ar ten tiems raumenukams rezultatas bus ar ne, bet vis ivairiau:d Ir dar variantas nugarytei: jei lankscios tai pameginkit ne atsisest tradicine atsilenkimu poza, o atvirksciai - pilvui treniruokli ir tada lankstyti:) ir tada lankstykites. Nugayteje greit pasijaucia kai susitvarkysiu dienotvarke ir visus darbus ir pradesiu sportuot reguiariai, tai parasysiu daugiau komentaru is treniruoklio efektyvumo puses P.S. rekomenduoju iskart uzsidet tuos stipriausius pasipriesinimo cilindrus, nes su kitais nieko nesijaucia, bet su tais bent jau jauti kad kazka veiki
as irgi labai jau noriu pabandyti ji, bet draugas sako kam tau 300 ismesti geriau i sporto kluba nueiti
na nn, ner jis toks visiskas S, bet gal jei db pirkt noreciau tai gal ir susilaikyciau :?
esme, ne tai, kad jis nieko nedaro, bet kad per daug uz ji 300Lt moket manau
Mano draugė turi, tai ji labai patenkinta. Aš pas ją pabandžiau, tai mano pilvui oho kaip pasijautė. Bet va 300 lt. mokėti... Bandysiu ieškotis kažko pigiau.
O šiaip aš nutariau, kad jis labiau tinkamas pradedančioms, t.y. man
as irgi prie tu patenkintu. uzsidejau iskart stipriausias spyruokles.nusistaciau sau laika kada daryt, visada darau per nekviesta meile, praktiskai per visa seriala. tai jauciasi super. pliusu matau daug, patinka, kad nugara nenukencia, nereikia niekur koju uzkist, kaip paprastus atsilenkimus darant. o kai dar dukryte atbega ir atsiseda, tai kruvis isvis super. ir zaidimas ir manksta gaunas. manau verta moket tokius pinigus.as uz.
QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 20, 19:17) As turiu kelias dienas dar tik, pirkau internetu, nes per Top Shop labai jau brangu ( as mokejau 30 euru).... Siaip padarytas pasakyciau gan kokybiskai, o ir sportuot visai smagu, is esmes gan geras treniruoklis, tik tiek kad treniruojamas tik pilvas... mastau isigyt si treniruokli, bet top shope per brangu. gal gali pasidalint adresiuku is kur uzsisakei
Kadangi, gavau daug AZ tai rasau cia, savo treniruokli pirkau ebay.de, siuntimas man nieko nekainavo nes siunciau giminaiciams Vokietijoj, o po to jie man atsiunte... bet manau per SM tarpininkes tikrai galima pigiai nusipirkt
Sveikutės.
O gal yra kokia nors parduotuvė pardavinėjanti treniruoklius pilvo presui? Gal kuri nors žinote? QUOTE(Monicute @ 2009 02 09, 00:50) vat, as ji usisakiau ir ryt eisiu atsiimt... tikiuosi nenusivilsiu pirkiniu labukas, zinute senoka, bet man aktuali.Ar pasiteisino tas treniruoklis?Galeciau ir taip daryti atsilenkimus, bet nugara skauda nuo vaikuciu nesiojimo persisveriu, o paskui ne kas. Papildyta:
mano drauge turi.
sako
as tai ji isigyjau pries 3 dienas
Labas visoms.
Aš treniruoklį nusipirkau Mandarine, ten yra Top Shop parduotuvėlė. Jau treniruoklį turiu daugiau nei mėnesį. Sakyčiau visai geras dalykas, tik paminėsiu tai, kad jei esatė tinginiukė, tingėsit ir su šiuo treniruokliu, o pinigai bus į balą išmesti. Sėkmės.
Pasisakysiu visoms turinčioms ar galvojančiosm pirkti: turiu ir aš ABR - pirkau kaip tik iš čia vienos forumietės
tai bent kuri nors pasieke kokiu rezultatu su juo ar visos pirko, bet nenaudojo ?
naudoju pora savaiciu, apimtys tikrai sumazejo, bet darau atsilenkimus kasdien be jokiu issisukinejimu po 10 min..
QUOTE(Snape Lape @ 2009 07 24, 21:18) taip, per liemeni apie 3 cm kol kas, bet tesiu tai turetu toliau sumazeti...atrodo kol kas nedaug tie 3 cm, bet ant rubu pasijaute.. Siaip tai jis tik pilvui skirtas, jei reikia daugiau ka nors treniruoti tai nzn ar verta moket tokius pinigus, tada jau geriau pvz elipsinis treniruoklis(slides).. As noriu tik kad pilvas butu plokscias, nes su visomkitom kuno dalim kaip ir viskas tvarkoje, tai jis man labai tinka. zymiai lengviau ir paprasciau su juo atsilenkimus daryt nei iprastiniu budui, ir tikrai jauciasi, kad dirba raumenys.
dekui. pirksiu is aukciono ebay, naudota
o reikia man butinai, as po nestumo visiskai netreniruotu kunu,pilvas kabo.... paciai atsilenkimus daryt be sansu, per didele pertrauka buvo. tikiuos pades man.
dauguma kiek girdejau giria ji bet top scop jis kainuoja daug breangiau nei lenkuose(199lt su siuntimu)
QUOTE(NeiVile @ 2009 07 27, 17:01) dauguma kiek girdejau giria ji bet top scop jis kainuoja daug breangiau nei lenkuose(199lt su siuntimu) siulau visoms ieskot to treniruoklio per ebay. yra beveik nedaudotu uz kapeikas. geriausia,jei yra giminiua r draugu uzsieny i kuriu adresa atsiustu. o paskui mikriuku iki lietuvos perduot,kai UK dazniausiai daroma.
na..as irgi pirkau is ebay, bet nauja..Ir esu patenkinta !!!!
QUOTE(tinute84 @ 2009 08 15, 23:00) na..as irgi pirkau is ebay, bet nauja..Ir esu patenkinta !!!! tai kad skelbiu.lt uz 150lt tokius pacius pardavineja,jei kaune tai ir atveza nemokamai.
matai as uk
Merginos, nebukit naivios! Teta nusipirko si "treniruokli", tai galiu pasakyti PASITYCIOJIMAS IS SPORTO. treniruoklis ne tik nekokybiskas bet ir kenkia stuburui. padarykit paprastu 20 atsilenkimu per diena, ir sutaupysit pinigeliu.
QUOTE(tinute84 @ 2009 08 16, 16:24) aisku as ir nepagalvojau,kad taip gali but Papildyta: QUOTE(Vikutele @ 2009 08 16, 22:08) Merginos, nebukit naivios! Teta nusipirko si "treniruokli", tai galiu pasakyti PASITYCIOJIMAS IS SPORTO. treniruoklis ne tik nekokybiskas bet ir kenkia stuburui. padarykit paprastu 20 atsilenkimu per diena, ir sutaupysit pinigeliu. o gal galima issamiau,kaip ir kodel kenkia?domina mane sis treniruoklis ir man kaip tik labai skauda stubura paprastai darant atsilenimus.tai jei nesunku bisky placiau papasakokit kodel jusu tokia nuomone apie si treniruokli
O skelbiu.lt tokie pat ar paddelkos?
nu as asmeniskai esu patenkinta..iskarto jauciasi pilvo skausmas- vadinasi veiksminga
As taip pat jau galvoju apie si treniruokli.Planavau pirkti po gimdymo.Bet kazkaip dabar susimeciau.Idomu,ar tikrai jis kenkia stuburui? Ir kokiu principu jis veikia? Na,kuo skiriasi nuo paprastu atsilenkimu?
as pirkau per skelbiu.lt ir esu patenkinta,viskas jam gerai. o man seip irgi skaudedavo darant atsilenkimus o su treniruokliu visai neskauda
Sveikos, Ponios ir Paneles:)
Yra tu ab Senukuose, tik kazkodel ju vadybininkai neispokave laiko. Vilniuje Siaures miestelyje numestas prie kito treniruoklio plivo presui, Ukmerges gatveje isvis kelios dezutes numestos ir kaina. O kaina 199 Lt. Dar va instrukcija pradedanciajam. Tikrai svarbu pratimus daryti taisiklingai ir efektyviai. http://www.youtube.com/watch?v=yQ15B4dWQDU QUOTE(Vikutele @ 2009 08 16, 21:08) Merginos, nebukit naivios! Teta nusipirko si "treniruokli", tai galiu pasakyti PASITYCIOJIMAS IS SPORTO. treniruoklis ne tik nekokybiskas bet ir kenkia stuburui. padarykit paprastu 20 atsilenkimu per diena, ir sutaupysit pinigeliu. ir isvis draugo treneris patare norint tureti ir uzpakaliuka ir slaunis ir pilva va toks teriruoklis kaip tik( tik sitame pavaizduota kad rankos kartu juda, o reikia tokio kad rankos nejudetu) tai sake kas diena skiriant po valanda jau po 2 menesiu rezultatas akivaizduos, o jo kaina naujo nuo 300-400lt
Nesamone del to kenkimo. rasote, kad kenkia ir net nepaaiskinate kaip
Paprasti atsilenkimai, ypac kai netaisyklingai atliekami, kenkia kur kas labiau O darant atsilenkimus su situo treniruokliu jokio nugaros skausmo nebuna, nes nugara ir galva buna taisyklingoje padetyje ( tai ir yra sio treniruoklio pagrindas ). Daugiau juk jis nieko ypatingo neturi, patogus irengynys ir viskas. darai iprastus atsilenkimus , tik tiek kad sio treniruoklio pagalba jie buna taisyklingi, nejauti pasaliniu skausmu, netraumuoji nugaros ir kaklo, todel ir lengviau. Jau pora menesiu naudoju, poveikis aiskiai juntamas, pilvas sustangrejo..tik reikia netingeti aisku svorio su juo nenumesi, kaloriju daug nesudega darant bet kokius atsilenkimus.visa jo esme sustangrinti raumenis. O kadangi as ir neturejau ko mesti, o norejau tik sustangrinti pilva, tai rezultatu esu patenkinta Papildyta: QUOTE(wilioke_ @ 2009 08 24, 12:54) ir isvis draugo treneris patare norint tureti ir uzpakaliuka ir slaunis ir pilva va toks teriruoklis kaip tik( tik sitame pavaizduota kad rankos kartu juda, o reikia tokio kad rankos nejudetu) tai sake kas diena skiriant po valanda jau po 2 menesiu rezultatas akivaizduos, o jo kaina naujo nuo 300-400lt ![]() elipsinis treniruoklis (vadinamosios slides) visada geriausias variantas deginti kalorijoms ir mesti svoriui, bet pilvo preso (arba labai stangraus pilvuko) su juo nesuformuosi..
Na man ir nesąmonė yra girdėti, kad šis treniruoklis kenkia
sveikos merginos.
QUOTE(ingulka25 @ 2009 09 14, 10:28) sveikos merginos. Po kiek laiko sportuoji kasdien? |