Pas mane atsirado didziule problema
Nezinau kaip su tuo kovoti?Iki gimdymo dar yra laiko tai negi visa likusi laika ir praknarksiu???
Ar dar kas nors turite tokiu problemu??
Gal kokiu patarimu turite kaip su tuo kovoti???
Sveikos
Pas mane atsirado didziule problema Nezinau kaip su tuo kovoti?Iki gimdymo dar yra laiko tai negi visa likusi laika ir praknarksiu??? Ar dar kas nors turite tokiu problemu?? Gal kokiu patarimu turite kaip su tuo kovoti???
Na šiaip su knarkimu tai sunku ką padaryti, būna tiesa visokių purškalų į gerklę kurie truputį pagerina visą tą reikalą. O iš tokių kitų būdų, tai kartais tas knarkimas atsiranda dėl to kad nosis užsikimšus (tada koks nors atkemšantis purškalas į nosį gali padėti), arba dar padeda gerai išvėdinta patalpa (kartais tas knarkimas būna nuo oro trūkumo, ypač žiemą kai oras namie labai sausas ir langai apkamšyti).
šeimoje knarklė esu aš, mano vyras iš vis neknarkia, net ir sloga turėdamas, o aš dažniausiai pučiu kaip vyras
iš pradžių labai nepatogiai jausdavausi, kai reikėdavo pas svetimus miegoti (kaip taisyklė - butinai knarksiu), atsiprašinėdavau ir prieš miegą ir po to, tik vėliau į viską su humoru pradėjau žiūrėti, perspėju iš kart, kad drebės sienos, pasijuokiam kitą dieną ir baigiasi....
Ir as nestumo metu metu knarkt pradejau
Gerai kad ne as viena cia tokia
man dabar beveik 37 sav, tai pastebejau, kad kartais isleidziu kazka panasaus i knarkima
as irgi knarkiu
Oho musu daugeja
As dabar ir sloga pasigavau tai isvis
As irgi megeja paknarkti,o dabar tai isviso daznai pagriaudeju naktimis.
gerai kad MB nieko negirdi nes jis miega kaip negyvas
Na, jei tai bent kiek paguos- nustosi knarkt, kai pagimdysi
Man tai baisiausiai tai yra kad dar nespeju imigti giliai o jau net pati isgirstu kaip uzknarkiu
Sakau gal vyrui reikia nupirkti ausu kimstukus???
na seip vyras sako kad retkarciais uzknarkiu
O as knarkti pradejau nestumo viduri, kai pilvukas jau toks nemazas buvo... gyditoja sako praais, labai tikiuosi...
Man pries kelias dienas MB sako "Nu bet ir knerkei nakti
As irgi paknarkdavau
as visuomet knarkiu,ne tik nescia budama
Knarkiau nėštumo metu žiauriai
Nestumo metu neknarkiau,o kai pagimdziau prasidejo
Ojej, knarkiu ir aš
tikiuosi, praeis greitai..
as ir knarkiu,bet kaip ziauru prabundi,nes vyras judina nakti,kad neknarkciau, net pati prabundu nuo savo knarkimo,nu ziauriu tai ne tas zodis.
mano drauge sake dar po gimdymo metus kokius knarke jai taip bus tai tikrai kokius purskalus reiks pirkti Kiek bandziau visokiu purskalu, tu lipniu sparneliu ant nosies, liaudies medicinos priemonemis - saukstas aliejaus pries miega ir pan... niekas nepadejo. Kaip gasdinau kaimynus, taip gasdinu. Tik vyras per nestuma atlaidesnis, kad nakti reikia keltis ir eiti miegoti i kita kambari. Jei bunu labai pavargus, tai jau is vakaro i skirtingus kanbarius issiskirstom.
vaistai nuo knarkimo miegas ant pilvo .....
QUOTE(tarsskute @ 2009 01 12, 01:49) Sveikos Pas mane atsirado didziule problema Nezinau kaip su tuo kovoti?Iki gimdymo dar yra laiko tai negi visa likusi laika ir praknarksiu??? Ar dar kas nors turite tokiu problemu?? Gal kokiu patarimu turite kaip su tuo kovoti??? nestumo metu ir as knarkiau. tiesa sakant taip jau buna ir nepadejo niekas
manasis sako,kad kartais uzknarkiu,bet niekad neknarkdavau tai gal kad nepatogiai miegu tik ant sonu
|