Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KNARKIMAS
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
tarsskute
Sveikos ax.gif
Pas mane atsirado didziule problema blush2.gif pradejau baisiai knarkti ko niekada nebuvo anksciau doh.gif juokas juokais bet kai vyras bega i kita kambari nuo manes nakti kad galetu issimiegoti tai darosi nebejuokinga g.gif

Nezinau kaip su tuo kovoti?Iki gimdymo dar yra laiko tai negi visa likusi laika ir praknarksiu??? blink.gif Miegojimas ant sono nepadedabandau pagalve auksciau pakelti bet t.p. nieko....
Ar dar kas nors turite tokiu problemu?? doh.gif nestuke.gif

Gal kokiu patarimu turite kaip su tuo kovoti??? unsure.gif
Elemire
Na šiaip su knarkimu tai sunku ką padaryti, būna tiesa visokių purškalų į gerklę kurie truputį pagerina visą tą reikalą. O iš tokių kitų būdų, tai kartais tas knarkimas atsiranda dėl to kad nosis užsikimšus (tada koks nors atkemšantis purškalas į nosį gali padėti), arba dar padeda gerai išvėdinta patalpa (kartais tas knarkimas būna nuo oro trūkumo, ypač žiemą kai oras namie labai sausas ir langai apkamšyti).
Laurisimo
šeimoje knarklė esu aš, mano vyras iš vis neknarkia, net ir sloga turėdamas, o aš dažniausiai pučiu kaip vyras biggrin.gif nevisada, tik kai esu labai pavargusi, krentu be sąmonės ir kad užknarksiu... biggrin.gif o kai nestuke.gif pasidariau, tai dabar sako, kad kiekvieną naktį baubiu, bet mano vyras supratingas, be to pripratęs ir jokių problemų nekyla.
iš pradžių labai nepatogiai jausdavausi, kai reikėdavo pas svetimus miegoti (kaip taisyklė - butinai knarksiu), atsiprašinėdavau ir prieš miegą ir po to, tik vėliau į viską su humoru pradėjau žiūrėti, perspėju iš kart, kad drebės sienos, pasijuokiam kitą dieną ir baigiasi.... bigsmile.gif
jelenyte112
Ir as nestumo metu metu knarkt pradejau blush2.gif iki tol niekada neknarkiau, tai kai vyras pradejo aiskinti, kad as naktimis knarkiu netikejau juo, kol viena karta atsibudau pati nuo savo knarkimo doh.gif biggrin.gif Tikiuosi po gimdymo viskas susitvarkys, nes nesinores zadinti maziuko savo atliekamomis simfonijomis smile.gif o kol kas vyras tiesiog paglosto man nosyte kai labai jau isijauciu i knarkima - sako kad padeda ax.gif
tarsskute
Gerai kad ne as viena cia tokia blush2.gif biggrin.gif nestuke.gif
Apsimetele
man dabar beveik 37 sav, tai pastebejau, kad kartais isleidziu kazka panasaus i knarkima doh.gif tikiuosi kad tai greit baigsis ax.gif
@milla@
as irgi knarkiu blush2.gif
tarsskute
Oho musu daugeja nestuke.gif lotuliukas.gif

As dabar ir sloga pasigavau tai isvis doh.gif baisu....
ruta:-)
As irgi megeja paknarkti,o dabar tai isviso daznai pagriaudeju naktimis. blush2.gif
gerai kad MB nieko negirdi nes jis miega kaip negyvas lotuliukas.gif
Laurisimo
QUOTE(ruta:-) @ 2009 01 13, 19:17)
As irgi megeja paknarkti,o dabar tai isviso daznai pagriaudeju naktimis. blush2.gif
gerai kad MB nieko negirdi nes jis miega kaip negyvas  lotuliukas.gif
*

labai sujuokino tas pagriaudėju lotuliukas.gif thumbup.gif
HappyAngel
Na, jei tai bent kiek paguos- nustosi knarkt, kai pagimdysi biggrin.gif Į nėštumo pabaigą buvau ir aš pradėjus knarkt. Nesmarkiai, bet ganėtinai, kad pati šoką gaučiau, nes niekad gyvenime neknarkdavau (bent jau nieks nesiskundė biggrin.gif ) Po gimdymo knarkimas iš karto dingo.
tarsskute
Man tai baisiausiai tai yra kad dar nespeju imigti giliai o jau net pati isgirstu kaip uzknarkiu ax.gif net prabundu nuo to garso... blink.gif
Sakau gal vyrui reikia nupirkti ausu kimstukus??? g.gif
Ajms
na seip vyras sako kad retkarciais uzknarkiu biggrin.gif bet nelabia tuo tikiu lotuliukas.gif
oksike
O as knarkti pradejau nestumo viduri, kai pilvukas jau toks nemazas buvo... gyditoja sako praais, labai tikiuosi... blush2.gif
dkiskiene
Man pries kelias dienas MB sako "Nu bet ir knerkei nakti blink.gif "O as kaip visada atkirtau kad nenusisneketu. Ir ka jus manot jau antra naktis kai prabundu nuo savo knarkimo doh.gif ir dar kelis kart per nakti jauciu kaip MB paima uz nosies ir sako neknark lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Keja
As irgi paknarkdavau doh.gif i gala nestuke.gif Nerpegyvenau ne truputuka, lai zino MB kaip smagu miegoti kai salia kazkas knarkia tongue.gif
Legere
as visuomet knarkiu,ne tik nescia budama lotuliukas.gif anksciau,labai pergyvendavau del to,bet dabar jau nerukdau biggrin.gif be.Vyras dazniausiai negirdi,tad nelabai ir t
VaiPė
Knarkiau nėštumo metu žiauriai doh.gif Bet pagimdžius viskas susitvarkė biggrin.gif
Murrr
Nestumo metu neknarkiau,o kai pagimdziau prasidejo doh.gif blush2.gif dar laukiu,kad praeitu,nes jau vyras nakti sake miegoti negali lotuliukas.gif blush2.gif
Iriz
Ojej, knarkiu ir aš doh.gif mano vyras visai neknarkia, o ir miega gana jautriai.. o aš dabar tik užmingu ir tadaaam, dūdų orkestras.. ypač ant kairiojo šono doh.gif nėr baisiai smagu blush2.gif vis juokais paatsiprašinėju, pasitikrinu, ar mylėt nenustos už knarkimą... na, o tada vėl ant šonelio ir toliau knarkc... bigsmile.gif
tikiuosi, praeis greitai.. rolleyes.gif
juleta
as ir knarkiu,bet kaip ziauru prabundi,nes vyras judina nakti,kad neknarkciau, net pati prabundu nuo savo knarkimo,nu ziauriu tai ne tas zodis.
mano drauge sake dar po gimdymo metus kokius knarke jai taip bus tai tikrai kokius purskalus reiks pirkti blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
christyn
4u.gif nu va, likimo seses. As knarkiau ir iki nestumo, ir per nestuma griaudeju. Taciau vyras pastebejo, kad nestumo metu pradejau knarkti siek tiek tyliau.
Kiek bandziau visokiu purskalu, tu lipniu sparneliu ant nosies, liaudies medicinos priemonemis - saukstas aliejaus pries miega ir pan... niekas nepadejo. Kaip gasdinau kaimynus, taip gasdinu. Tik vyras per nestuma atlaidesnis, kad nakti reikia keltis ir eiti miegoti i kita kambari. Jei bunu labai pavargus, tai jau is vakaro i skirtingus kanbarius issiskirstom. blush2.gif O ka daryt??
Mazena sv.
vaistai nuo knarkimo miegas ant pilvo ..... rolleyes.gif
Iriz
QUOTE(Mazena sv. @ 2011 09 25, 19:09)
vaistai nuo knarkimo miegas ant pilvo  ..... rolleyes.gif
*

ane smile.gif man rodos, nėštumas kaip tik ta būsena, kai ant pilvo miegoti pasidaro sunkoka.. kažkodėl... bigsmile.gif
Gabrieliaus mama
QUOTE(tarsskute @ 2009 01 12, 01:49)
Sveikos ax.gif
Pas mane atsirado didziule problema blush2.gif pradejau baisiai knarkti ko niekada nebuvo anksciau doh.gif  juokas juokais bet kai vyras bega i kita kambari nuo manes nakti kad galetu issimiegoti tai darosi nebejuokinga g.gif

Nezinau kaip su tuo kovoti?Iki gimdymo dar yra laiko tai negi visa likusi laika ir praknarksiu??? blink.gif Miegojimas ant sono nepadedabandau pagalve auksciau pakelti bet t.p. nieko....
Ar dar kas nors turite tokiu problemu?? doh.gif  nestuke.gif

Gal kokiu patarimu turite kaip su tuo kovoti??? unsure.gif
*

nestumo metu ir as knarkiau. tiesa sakant taip jau buna ir nepadejo niekas smile.gif na, gimdymas padejo mirksiukas.gif
zenzara
manasis sako,kad kartais uzknarkiu,bet niekad neknarkdavau tai gal kad nepatogiai miegu tik ant sonu g.gif ,o visadmiegodavau tik ant pilvo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.