Iki penkiu menesiu gyvenom pagal rezima, kuri pats vaikas buvo nusistates. Miegot eidavom apie 22 val., ryte keldavomes apie 7 val., diena miegodavos tris - keturis kartus (priklausomai nuo meigo ilgio), nakti pora prabudimu pavalgyti. Bet dabar tai nebesuprantu kas pasidare Jei vakare uzmiega apie 6-7 val., tai reikia zadinti, nes nebeatsibunda. O zadinti vaika labai gaila  Jei vakare nepamiega, tai nakciai uzmiega apie astunta, tada keliasi ryte 5  Syryt atsibudo 4.40 val. Nebesuprantu, ka daryti. Kiek tokio amziaus vaikas turi miegoti nakti? Ir koki laiko tarpa gali nemiegoti diena? Pasidalinkit, prasau, patirtim 
Lialius
2004 03 14, 21:41
Kol kas mes gyvename pagal jos nustatyta rezima - valgom 4 kartus per para. Po kiekvieno valgio praejus kokiom 40-50 dazniausiai pamiega kokia 15-20 minuciu... Vakare einame miegoti apie 12 valanda ir veliau, o keliasi dabar apie 9 valanda (anksciau ismiegodavo iki 10-11)... Bijau, kad ir mums taip nebutu... siaubas, jeigu kelusi apie 5 ryto... Uzjauciu, bet kol kas negaliu nieko patarti...
VAKAR ATSVENTEM 5 MEN JUBILIEJU. DUKRELE GULASI NAKTIES MIEGUI 21-22 VAL. KELIASI PUSRYCIAUTI 5-6 VAL (ISMIEGA 8-9 VAL)
TADA O PUSRYCIU DIENA MIEGA PORA KARTU (VIENA KARTA 2 VAL, IR KITA KARTA APIE VALANDA) O KARTAIS UZSNUSTA IR 15 MINUCIU IR PUSVALANDZIUI JAU APIE 18-19 VAL. BET CIA NESISKAITO MIEGAS:)
Vidulka
2004 03 15, 10:29
Zinai Ragana ,mano bernas taippat pradejo labai mazai miegoti.Nakciai jis uzmiega dazniausiai apie 23 val.Ryte valgo apie 6.Bet pastaruoju metu labai prastai miega ir nakti.Spardosi ,niurzga,puolu uzklojinet,kad nesusaltu.Gal jam dantukai judet pradejo,net nezinau. Na o diena trumpai pasnaudzia po pusvalandi.Ir isbuna nemiegojas 3 -4 val.Kartais po piet pamiega apie 2 valandziukes. Zodziu nera pas ji konkreciu valandu ,kada ilgiau miega ,kada visai nemiega.Kiekviena diena vis kitaip.
Pipeika
2004 03 15, 10:34
maniskis eina miegot devinta valanda, nakties metu du kartus pavalgo (mazdaug po penkias minutes miegodamas), tada keliasi astunta - puse devyniu. mazdaug apie vienuolikta pamiega valanda, paskui po pietu pamiega pora valandu ir tada jau kokia septinta vakare nusnusta desimt minuciu  ir tada vel jau vakare eina miegot.
Aciu visoms, pasidalijusioms patirtimi Vakar vakare nuo 17 val. neleidau miegoti, tai 21 val. uzmigo per 3 minutes  (Siaip ilgai tenka supti ant ranku). Ryte atsibudo be 10 min. 6 val. Nakti valge tik viena karta - 2 val. Nu vyturys tikras tas mano vaikas  Peledos vaikas - vyturys... Gal man vaika gimdymo namuose sukeite
Vidulka
2004 03 15, 13:36
| QUOTE (ragana @ 2004 03 15, 13:22) | Aciu visoms, pasidalijusioms patirtimi Vakar vakare nuo 17 val. neleidau miegoti, tai 21 val. uzmigo per 3 minutes (Siaip ilgai tenka supti ant ranku). Ryte atsibudo be 10 min. 6 val. Nakti valge tik viena karta - 2 val. Nu vyturys tikras tas mano vaikas Peledos vaikas - vyturys... Gal man vaika gimdymo namuose sukeite |
Zinai ,kad as ir peleda,bet mano abu vaikai vyturiukai.Nors vyresnelis isvis nemiegalius pas mane.Turbut i teti vaikai
maniskiai dvynukai - vienas vyturelis, kita - peleda o as ir vyras - zombiai
sauluke
2004 03 15, 15:15
| QUOTE (Tuoj @ 2004 03 15, 14:52) | maniskiai dvynukai - vienas vyturelis, kita - peleda o as ir vyras - zombiai |
uzjauciu...
maniske pati kaitalioja rezimus. mazdaug 5 menesi pradejo uzmiginet apie --21.00 ir keltis 8.30-9.30 nakti irgi pora sykiu valgo. diena miega 2 kartus. bet tie 2 kartai buna nuo 20 minuciu iki 3 valandu. tik deja dazniausiai ilgiau valandos diena nemiega ir cia jau tracias jos pacios pasirinktas rezimas. taip pat pati renkasi uzmigmo budus. su kiekvienu nauju rezimu reik atspet kaip pana pageidaus nuo siol but uzmigdoma
Gugaicia
2004 03 23, 11:24
Pas mus irgi rezimai kaitaliojasi kaip mazius uzsimano. Juk nepaguldysi jo miegoti kai jis to visai nenori? O del migdimo budu, tai viena karta maniskis uzmigo sededamas. Kazkaip nesusiprotejau nufilmuoti  toks juokingas buvo ir mamai tiek dziaugsmo kai vaikas kazka neiprasto padaro  Sedi sedi, klapt galva zemyn, vel pakelia ir stengiasi islaikyti, ir vel zemyn.
vilnele
2004 05 06, 17:45
Maniskis miega irgi kada nori ir kaip nori, pvz gali ir tris valandas pietu miegoti, bet su kokiais penkiais pavalgymais. Nesuprantu, kaip vest i lauka, ka maitint ant kas antro suoliuko?
Gvyduta
2004 05 06, 22:08
Oi kaip panashiai cia visi blogai miega. O ash galvojau viena taip vargstu 21 val einam miegot 5-6 ryte keliasi, po valandziukes vel miega 45min, tada jau visam keliasi tada budrauja po 2val, o miega po 45min. Gal jam i mokykla laikas. O jau vargina tokie pamiegojimai, nei i lauka normaliai, nei man ka rimtesnio pasidaryti, nei numiegoti kartu.
O as jau nebesiskundziu Vakare uzmiega apie 22 val. ryte keliasi apie 8-8,30 val.  (nu, aisku, nakti kokie 3 naktipieciai, bet tai ne problema). diena miega tris kartus - nuo 45 min. iki 2 val. ir ilgiau 9taip buna retai)
Chicony
2004 05 08, 20:55
Ir maniske panasiai miega. Nuo 21 val. iki 6 val. Valgo nakti 2-3 kartus. O diena beveik nemiega, tik nusnusta 10-20minuciu ir viskas. Beje, girdejau, jog 5 men. vaikai turi ismiegot per para 11-13 val. Bet supaisysi tu juos...
| QUOTE (ragana @ 2004 05 07, 13:34) | O as jau nebesiskundziu Vakare uzmiega apie 22 val. ryte keliasi apie 8-8,30 val. (nu, aisku, nakti kokie 3 naktipieciai, bet tai ne problema). diena miega tris kartus - nuo 45 min. iki 2 val. ir ilgiau 9taip buna retai) |
aš tau pavydžiu kad gali naktį išsimiegoti, mano bernas naktį 2-3 kartus valgo Papildyta @ [mergetime]1084135719[/mergetime] oi ne visą žinutę tavo perskaičiau ir pas tave yra naktipiečiai
mqo mažylė miega nuo21val. iki šešių kartais iki septynių ryto.Tik naktį apie 2 val. sugalvoja padaryti kaku,bet taip garsiai stenedama,kad įsivaizduoju ką kaimynai galvoja kurie dar nemiega taip netyčia  ,o mano  labai saldžiai užmiega po viso reikaliuko,tiesa dar nepamiršta pavalgyti,kad ryte galėtu žadinti kaimynus
na va, kolkas turime mazdaug nusistovejusi rezima jau virs menesio nakciai gulames 21.00 ryte keliames 9-10 dazniausiai naktipieciai buna, bet kartais ir ne  diena miega priespieciu apie 1 valanda, bet ne ilgiau pusantros. tada valgom pietus ir keliaujam laukan. antras miegelis buna apie 16 val. vel miega apie valanda. sis miegelis dazniausiai miegamas lauke  kai pana prabunda pediname namucio siurbti pienelio  daugiau nebemiega iki 21.00 . tiesa, kartais vos istempia iki 21 valandos, bet visviena anksciau 20.30 uzmigti neleidziu nakciai, nes noriu ryte ilgiau pamiegot  esu uzkietejusi peleda toks rezimas man labai patogus, nenoreciau, kad pasikeistu
Visi leliai sokdina mamkas  ... Maniskis keliasi viena karta per nakti niam niam daryt ( o kuria val. tai priklauso kada miegot eina).Jei uzmiega 9 val. keliasi 3 val. o jei apie 10-11 val. tai keliasi 5val. O diena su miegeliu sunkoka... nenori ir vsio...kartasi 1, kartais 2 val. pamiega...o jei oras prastesnis tai ir 3 ismiega
Chicony
2004 05 20, 21:26
O mano dukra pradejo nemiegot nei diena, nei nakti... Luzineja, niurzga, antklode nuspardo. Nakti valgo n kartu. Pavargau... Miego noriu... Problema tame, jog diena ji duksta ir visai nevalgo. Todel nakti "atsigriebia" ir valgo nesustodama. Kaip jai paciai miego netruksta?
| QUOTE (Chicony @ 2004 05 20, 21:26) | | O mano dukra pradejo nemiegot nei diena, nei nakti... Luzineja, niurzga, antklode nuspardo. Nakti valgo n kartu. Pavargau... Miego noriu... Problema tame, jog diena ji duksta ir visai nevalgo. Todel nakti "atsigriebia" ir valgo nesustodama. Kaip jai paciai miego netruksta? |
Nu gal jau dantai kaltis pradejo??? Nes maniskiui tas pats nemiega, zyzia, kisa rankas i burna ir makaluoja visa diena... Siaubas ner ramybes nei diena nei nakti...  Nors tai gerai kad i ryta pamiega nuo 5 iki 8... Issigelbejimas mamai... Ir as kaip tu Chikony nesuprantu, negi jiems netruksta miego???
Maniskis tai ismiega nuo 22 valandos iki 6-7 ryto. Po to pavalges dar deda i aki iki 9:30-10 valanados. Nakti jis nevalgo, o jei kartais ir prabunda tai pasimuisto ir vel uzmiega  Tai as manau, kad man labai pasiseke Na, o diena miego rezimo jis neturi. Miega kaip jam uzeina. Tas gali buti nuo 20 min., iki 2 valandu, bet dazniausiai tai tik nusnaudzia kaip zuikis ir vel zvalus.
bitutek
2005 01 03, 10:00
Mes keliamės 5 ryto, apie 10 val užmiega valandai, per pietus 20-30 min, tada nuo 17 iki 19 miega kietai, ir naktinis miegas prasideda 21 val. Būna, kad dieną nemiega... Gali lauke nors ir tris valandas vaikščioti
 na tikrai galima isitikinti kad nustatyta norma lialiams dzin. mes einam miegot 9,30 ryte keliames7,30. nakti atsikelia 3 kartus minimum valgyt, ir valgo daugiau nei diena  . o dienomis miega po pusvalanduka kokius 3 kartus. ir taip panasiai nuo gimimo - grafikiuks nesikieicia, tad kaip kudikiai miega parom as nezinau
QUOTE(TauRe @ 2004 05 11, 06:08) na va, kolkas turime mazdaug nusistovejusi rezima jau virs menesio nakciai gulames 21.00 ryte keliames 9-10 dazniausiai naktipieciai buna, bet kartais ir ne  diena miega priespieciu apie 1 valanda, bet ne ilgiau pusantros. tada valgom pietus ir keliaujam laukan. antras miegelis buna apie 16 val. vel miega apie valanda. sis miegelis dazniausiai miegamas lauke  kai pana prabunda pediname namucio siurbti pienelio  daugiau nebemiega iki 21.00 . tiesa, kartais vos istempia iki 21 valandos, bet visviena anksciau 20.30 uzmigti neleidziu nakciai, nes noriu ryte ilgiau pamiegot  esu uzkietejusi peleda toks rezimas man labai patogus, nenoreciau, kad pasikeistu 
nendrelė
2005 01 03, 12:41
Maniske is visai nemiegales truputi pasitaise ir diena pradejo miegot po 3 kartus po 0.5-1val., bet nakti tai valgo ir valgo beveik visa laika. Is vakaro (apie 21val arba apie00.00val) pagldau i lovele, o nakti kai jau perkeliu pas save, tai taip ir lieka iki ryto. Vakare tai jau labai nereguliariai uzmiega, kartais lengvai, o vakar, pavyzdziui, 21val eme zyst, o uzmigo tik 23.30. Bet jos toks rezimas tik kokias tris-keturias savaites, tai nenustebciau, jei ryt vel taptu super nemiegale
Dew drop
2005 01 03, 16:24
s.saulute
2005 01 03, 21:01
O maniske tai eina miegoti apie 20.30.anksciau keldavosi reciau, nu dabar tai kas pora ar trejeta valandu atsikelia nakti,o kai skaudejo dantenas del augancio dantuko tai visai kas 20 minuciu.Keliames apie 9.30.Diena irgi blogai miegodavo, tik pusvalandi ar du per visa diena, bet paskutiniu metu pagelbejo vezimas, net namuose pukiai jame miega iki poros valandu diena.tai dabar ten dienomis ir mikdau, o lovytej tik nakti
mes einam miegoti 9 h. ir pasigirsiu, dazniausiai ismiegam iki 7-8h., o ir ne karta iki 9h.po to pavalgom, valandzike pazaidziam ir dar valanda pamiegam.bet per diena tai tik 3 kart po pusvalandi  manau gal dar pailges dienos miegelis
Tarškutė
2005 01 08, 22:42
Mes tai luztam vakare tarp 20.00-20.30, nakti keliames tarp 2-3.30, po to 6. Kartais buna stebuku, kai 6 pavalgiu luzta iki 7-7.30. Tada diena kokius 3 kart miega. Dukart po 0.5-1val, karta nuo 1.5 iki3val.
Giedrule
2005 01 09, 23:22
Mes dažniausiai nueinam miegoti apie 22-23, o keliames apie 10. valgo nakti mazyle 3 kartus, bet pavalgo ie toliau pucia. o diena miega 2 kart po puse valandos ir viena kart apie2 val
Tai tikrai nevienai taip sunku, visgi siokia tokia paguoda... Mano pipiras ka tik atsvente puses zvakutes gimtadieni.  Irgi tokios pacios bedos, miego rezimo nerasta, miega kada nori ir kiek nori  vakare vargais negalais per didelius riksmus ir zirzimus uzmiega kokia 22h. ar 22.30h., o ryte jau 5.30 ar 6h. jau bunda, kruta, bet kartais datraukia taip bekrutedamas iki 7h. Nakti nevalgo, seniai jau, nuo kokiu 3,5men. O diena daznai visai nepamiega, kartais nuluzta kokiom 15min., kita karta 1 ar 2h., bet tik karta per diena. Viskas butu gal ir nieko, tik kad nebutu toks irzlus, matosi, kad jau lyg noretu miegoti, bet zyzia, verkia, rekia...  matyt dantukai kruta...
Ar vaikiukas dauga miega 6 men?
 niu mums dar nevisai 5 men., bet jau greit sulauksim. tai mes miegam taip: keliames 8 ryto, iki 10 val. zioplinejam, paskui truputuka pasnaudziam kokia 0,5-1 val. apie pietus vel uzmiega trumpam, apie5 va. miega kokia valandele kaip kada ir puse devyniu luzta. paskui apie 10 val prabunda arba pazadinam tada 11-11 30 uzmiega ir nakti keliasi kokius tris kartus, neskaitant kai soske iskrenta ir miegam iki astuoniu. niu parasiau ir ziuriu, kad visai neblogai mes cia miegam. o as skundzius, kad miegelio noriu
QUOTE(Dew drop @ 2005 01 03, 16:25)  sunku
QUOTE(edka @ 2005 02 28, 09:44) Ar vaikiukas dauga miega 6 men?  Stai mes tuoj sulauksime sesiu menesiuku, o miegam dienom kaip papuola, tik aisku phu phu phu naktimis miegam neblogai. Vakare pavalgo 22val. ir bevalgant uzmiega, taip ramiai ismiega iki 5-6 val. tada mamos pienelis ir dar uzmiega iki 8 val., na o tada keliamas ir zaidziam  , 10-10:30val. pusryciai ir puse valandos miego, na o visa kita dienos dalis pagal nuotaika  , jeigu iseinam i lauka, tai lauke dar koki pusvalandi nusnaudzia, po pietu 14val. taip iki 19val. gali ir nebemiegoti, tada jau buna labai irzli, bet miegot vis tiek nenori, tai reikia imtis visokiu gudrybiu, kad kokiam pusvalandziui nugnyptum
smėliukė
2005 02 28, 17:33
Vaje, kaip panasu i mus!!! Tik mes naktim keliames labai daznai ( o sianakt net su zaisliukais lovytej pradejom zaist 4val.ryte...  ) 3-4 kartai po pusvalandi diena...
zujkelis
2005 02 28, 18:02
mano sunus per diena miega kokius 4 kartus po 20min-isviso kokias keturias valandas.keliasi kartais netgi penkta ryto!  valgo keturis,kartais penkis kartus per nakti.eina miegoti 21val.bandziau pakoreguoti pati rezima-nieko nesigavo,jis vistiek savo
smėliukė
2005 02 28, 21:03
ZUJKELI, o gal cia koks zodijako zenklas del tokio vaiku budo kaltas?
QUOTE(Dew drop @ 2005 01 03, 17:25) UZUOJAUTA  MANO TAI ANGELIUKAS TIKRAS  MUMS JAU TUOJ 7MENESIAI.NUO 3MEN NAKTIM NESIKELIA  MIEGOT EINAM 23VAL.PABUNDA 8 ATSIGERE PIENELIO IR NEPATIKESIT 9 VEL SMINGA  IKI 10.30,PASKUIJ ZAIDZIAM ,VALGOM IR SAUNAM I LAUKA.TAI NEPAJUSIU KAIP VAIKAS UZAUGS  UOSVIENE SAKO,KAD MANO  TOKS PAT GERAS BUVO,O DRAUGES SUNELIS VISAI MIEGOT NEMEGSTA,KAIP JI PATI SAKO,KAD NEMIEGOJO JAU METUS IR 3MENESIUS  (CIA JOS VAIKUI TIEK)STIPRYBES
zujkelis
2005 03 01, 19:33
Ramunita
2005 03 01, 22:13
o ar normalu,kad 6 men vaikutis miega daugiau nei budamas 5? drauges sunelis pradejo miegoti kas 2val po2-1,5 val diena
Mazhulka
2005 03 02, 18:45
mano pyplius nuo penkių mėnesių pradėjo beveik visai nemiegoti naktimis. dar dieną kažkaip sugebu kontroliuoti šį procesą, o naktį...kai pačiai miego norisi, o tas mažas bjaurybė nemiega. dabar kažkokia mada jam užėjo trečią valandą nakties atsibunda ir būtinai nori pažaisti...žaidžia gal valandą ir pabandyk jį vėl migdyti...ojojoj  . pati tai jau neatsimenu kada miegojau, nes nuo pervargimo smegeninė nebeišsijungia
Mes miegam beveik visa nakti nuo 01:00 iki 09:00 ar 10:00 bet diena nusnaudzia max po 1 valanda pora kart per diena
neraska
2005 06 15, 21:23
MANO MAŽIUKAS VALGO KAS 3 VAL. O MIEGA TAI LABAI DAUG. PRABUNDA APIE 8 VAL. VALANDŽIUKĖ TRUNKA, KOL PERSIRENGIAME, NUSIPRAUSIAME, PO TO MIEGA 1-2VAL. PAVALGOME, VĖL VALANDŽIUKE PAŽAIDŽIAME IR T.T. PIETŲ MIEGA 2-3 VAL. PO TO VĖL VALANDŽIUKĖ- VALANDĖLĖ MIEGO. PAVAKARY PASNAUDŽIA PUSVALANDUKĄ. GULTIS EINA APIE 10 VAL. NAKTĮ KELIASI DU KARTUS.
ežiukai
2005 11 14, 00:01
Sveikutės,mano Gerdutė dieną nelabai nori miegoti.Lauke apie 12val.miega apie 1-1.5val.Man atrodo,kad tokio amžiaus vaikas turėtų miegoti dar kartą.Vakare apie16-17val.bandau migdyti,nes jau trina akutes ir matosi,kad pavargus.Bet įsivirauja skandalas.Nors migdau vežimėlyje praeina 0.5val. kol užmigdau,kad pamiegotų 0.5val.Tik lauke geriau.Parašykite kiek jūsų vaikučiai kartų miega,kaip migdot? ************************ Viskas apie miegą vienoje temoje 1 tema2 tema
Mes irgi is tu kur mazai miegam diena  Bet mano mergyte is vis buna dienu kai miega tik 0.5h. O ar lauke ar namie jai nera skirtumo vis tiek miega trumpai ir tik viena karta. Buna kartais tokiustebuklu, kad ismiega 2h, bet tai buna labai jau retai... As net gydytojos klausiau kodel taip, tai ji man sake cia toks vaikas ir nieko nepakeisi.
ežiukai
2005 11 14, 11:51
Pasirodo yra daugiau nemiegančių vaikučių,aš galvojau,kad tik mes kankinamės
ramunių mergaitė
2005 11 14, 12:41
Dar prieš tris dienas vaikas miegodavo 3-4 kart per dieną po 20-30 min. Bet užvakar ir vakar miegojo 2 kart po daugiau nei valandą  . Va ir šiandien jau pučia į aki 1,5 val. ( kad tik dabar nenubustų, kol nepabaigiau rašyti  ). O užmiega lengvai: paguldau, paduodu buteliuką į rankas ir jis per penkias min. lūžta. O lauke užmiega besidairydamas, dar sėdėdamas, belieka tik atsargiai nuleisti vežimo atramą. Nors miega gana jautriai: namie vaikštau pirštų galais, o lauke reikia vengti sunkvežimių ir motociklų. Jei nubunda: antrą kart nebeužmigdysi  .
|
|