Gal žinote kur būtų galima įsigyti saugos diržų nėščiosioms ir vairuojančioms.
http://supermama.lt/portal/content/view/3685/167/
Kiek klausinėjau parduotuvėse tai toks vaizdas kad nežino kas tai per daiktas yra.
Gal žinote kur būtų galima įsigyti saugos diržų nėščiosioms ir vairuojančioms.
http://supermama.lt/portal/content/view/3685/167/ Kiek klausinėjau parduotuvėse tai toks vaizdas kad nežino kas tai per daiktas yra.
Butent, kad nezino
Geras, aš iš tikro irgi apie tokį dalyką negirdėjau. Reikės būtinai pasidomėti, nes daug vairuoju labai per dieną
o as maciau kazkokia laida, kad ir paprastas dirzas nekenkia kudikui, o kaip tik apsaugo, tik tinkamai ji reikia uzsisegti
As maciau irgi per kazkokia automobilininku laida, tai pasakojo svedu lyg auto gamyklos atstove. Tinkamai uzsisegti reiskia - kad dirzas eitu po pilvu. Tai to nestukinio dirzo esme ta ir yra, jei teisingai supratau - jis kazkaip prilaiko automobilio dirza, kad jis butu po pilvu.
Atrodo, kad yra išradinėjamas dviratis. Puikiausiai tinka ir netrukdo įprasti saugos diržai automobilyje. R. Šemetos kursuose perspėjo, kad juos BŪTINA prisegti papilvėje. Įdomu pastebėti, kad.. kitaip ir neprisisega, kai pilvukas jau smakrą spaudžia
QUOTE(zivile22 @ 2009 01 12, 09:48) Gal žinote kur būtų galima įsigyti saugos diržų nėščiosioms ir vairuojančioms. http://supermama.lt/portal/content/view/3685/167/ Kiek klausinėjau parduotuvėse tai toks vaizdas kad nežino kas tai per daiktas yra. As taip pat pirma kart girdziu
as tai nusipirkau dirza toki is mamas&papas.co.uk
as sbeje nevairuoju, bet salia sedet masinoj, tai tada dirzas nespaudzia nei pilvelio, bet ir daug saugiau. maza kas, o patogumo ir konforto klausimu tai
yra mama+ toks dirzas
As tai paprasta dirza uzsidejus vazineju. Jokio diskonforto nejauciu. Tik aisku patogiai uzsidedu
http://www.mamaplius.lt/Naujienos.html
Cia rasit visa info apie si dirza. o nusipirk galima Kaune, Vilniaus 38, parduotuvej Mama+
Man to diržo labiausiai norėjosi pirmam trimestre - kai daugiausiai visokių nepatogumų patiri. Antram tai kaip ir nebereik. Kaži, kaip trečią trimestrą bus.
Dirsas sitoj parduotuvej toks kuris tik itempia tikraji masinoj esanti dirza, ir kaina 200 lt, o tas kur foto (per klynuka einantis specialus) yra rimtos firmos, uzsieni jais prekiauja, kainuoja apie 140 lt. Pigsnis ir net nesulyginamas su situ suduku ka siulo musu parduotuves,..
Nemaišo man ir įprastinis automobilio diržas. Vairuoju iki nėštumo pabaigos, nepatogumų nėra.
As dirza segejau abu nestumus iki pabaigos, diskomforto didelio nejauciau
QUOTE(Renata K @ 2009 02 27, 10:19) Dirsas sitoj parduotuvej toks kuris tik itempia tikraji masinoj esanti dirza, ir kaina 200 lt, o tas kur foto (per klynuka einantis specialus) yra rimtos firmos, uzsieni jais prekiauja, kainuoja apie 140 lt. Pigsnis ir net nesulyginamas su situ suduku ka siulo musu parduotuves,.. Na jei norvegu firma BeSafe gamina sudukus, tai daugiau komentaru nera...
kazkaip man atrodo, kad visi jie tik itempia tikraji automobilio dirza, kad sis eitu po pilvu, o ne per ji. kazkaip abejoju, kad butu kokia tais saugi sistema, atskira nuo automobilio, galinti pilnavertiskai pakeisti esancius dirzus ir dar netgi buti saugesne.
ai, siaip man po pilvu nesilaiko, vis tiek per pilva eina. bet va kai pilvas didesnis (dabar 2 trimestras), netrukdo. o pirmam trimestre - norejosi nuo jo viska nurinkt.
Na stai Lietuva ir negali pasirupinti nesciuju saugumu,
drauge is Airijos buvo atsivezusi toki dirzo pratesima, sake daug patogiau jautiesi. QUOTE(wowerike @ 2009 03 04, 08:54) kazkaip man atrodo, kad visi jie tik itempia tikraji automobilio dirza, kad sis eitu po pilvu, o ne per ji. kazkaip abejoju, kad butu kokia tais saugi sistema, atskira nuo automobilio, galinti pilnavertiskai pakeisti esancius dirzus ir dar netgi buti saugesne. ai, siaip man po pilvu nesilaiko, vis tiek per pilva eina. bet va kai pilvas didesnis (dabar 2 trimestras), netrukdo. o pirmam trimestre - norejosi nuo jo viska nurinkt. Taigi jie tam ir skirti, kad standartini automobilio dirza, kuris yra patikimiausia saugumo priemone, patrauktu nuo pilvuko i apacia. Masinos dirzu niekas nekeicia! Juk svarbiausia ir yra apsaugoti savo pilveli nuo menkiausio smugio, kuris gali tureti rimtu pasekmiu.
Kai laukiausi, naudojausi paprastu automobiliniu diržu - kaip čia kažkas minėjo, svarbiausia patogiai prisisegti. Vairavau iki nėštumo pabaigos.
Mano manymu tai čia paprasčiausia komercija, niekam tas diržas nereikalingas, nebent nėra kur pinigų dėti... QUOTE(irgimama @ 2009 03 05, 17:34) Taigi jie tam ir skirti, kad standartini automobilio dirza, kuris yra patikimiausia saugumo priemone, patrauktu nuo pilvuko i apacia. Masinos dirzu niekas nekeicia! Na čia buvo replika daugiau šiai ir po to sekusioms žinutėms: QUOTE(Renata K @ 2009 02 27, 10:19) Dirsas sitoj parduotuvej toks kuris tik itempia tikraji masinoj esanti dirza, ir kaina 200 lt, o tas kur foto (per klynuka einantis specialus) yra rimtos firmos, uzsieni jais prekiauja, kainuoja apie 140 lt. Pigsnis ir net nesulyginamas su situ suduku ka siulo musu parduotuves,.. Susidaro įspūdis, kad tas "per klynuka einantis specialus" yra kažkoks kitoks, negu tie, kurie "tik itempia tikraji masinoj esanti dirza".
man toki uzsieni nupirko truputi padeveta, bet perpus pigiau:)
as irgi vairuoju prisisegusi paprasta dirza, o apie toki spec. nescioms niekada net pagalvojus nebuvau
Aš turiu tokį diržą ir esu patenkinta.
Patirtis man tokia pati, kaip ir su nėščiosios diržu- kol nenešioji, atrodo, kad nereikia, bet kaip pradedi naudoti- pamatai, kaip patogu ir visai kitas jausmas. Ypač abar, kai III nėštumo trimestras. Manau, kad jau po 2 mėn. galėsiu kam parduoti savąjį. Beje, jį man parvežė vyras iš Vokietijos.
Atrodo geras dalykėlis.Reikia giminaičių prašyt,kad iš užsienio parvežtu
As irgi manau kad reikes prasyti pazistamu kad parveztu, be to reiketu dar nubegti i mamaplius.... Bus saugiau, negu segtis paprastai manau
Pazistsmos dar rode kad galima prisisegti be apatines dalies, bet kazin ar tai saugu, nes tik virsutine dalis laikoma dirzu, o pilvukas kaip ir neapsaugotas
O aš pirmą kart iš jūsų išgirdau kad yra spec saugos diržai nėštukėms. Kai laukiausi pirmo, tai diržą prisegdavau neatsisėdus į kėdę, o kai atsisėsdavau, per galvą viršutinę dalį užsidėdavau.
Jis tinkamas ne tik vairuojancioms, bet ir salia vairuotojo sedincioms nestukems
O pirkom mes ji Danijoje. QUOTE(lauroone @ 2010 04 09, 14:58) Jis tinkamas ne tik vairuojancioms, bet ir salia vairuotojo sedincioms nestukems O pirkom mes ji Danijoje. labai sutinku
Laba diena būsimos mamytės
beje ir gal kuri mamytė jau nebenaudoja ir nori parduoti savajį diržą? domintų galimybė įsigyti pigiau nei parduotuvėje QUOTE(sytes @ 2009 03 13, 22:40) as irgi vairuoju prisisegusi paprasta dirza, o apie toki spec. nescioms niekada net pagalvojus nebuvau QUOTE(šneider @ 2010 03 30, 15:26) O aš pirmą kart iš jūsų išgirdau kad yra spec saugos diržai nėštukėms. Kai laukiausi pirmo, tai diržą prisegdavau neatsisėdus į kėdę, o kai atsisėsdavau, per galvą viršutinę dalį užsidėdavau. Ir as nebuvau girdejusi QUOTE(rohan @ 2010 04 09, 15:08) Kur yra?
Jei
QUOTE(nuar @ 2011 07 07, 20:12) Neseniai įsigyjau TUMMY SHIELD saugos diržą, labai geras ir reikalingas daiktas. Drauge rekomendavo ir esu labai patenkinta, kad nupirkom. Man dar tik pirmas trimestras baigiasi bet jau spėjau įsitikinti, kad vairuoti su juo daug saugiau ir patogiau
Sveikos! As naudojau pernai nuo 3 men. iki pat gimdymo vakaro
Dar kiek domejausi yra tokios pat apsaugos, tik prie saugos dirzo segasi tarp koju tarp koju (tik vienas lipukas, ne du is sonu). Irgi turetu buti labai patogu! Tik as nepirkau tokio del to, kad sijonukus nesiojau As savaji dirziuka nebrangiai parduodu, paieskokite mano skelbimo jei kam aktualu. Na o jei norite pasikonsultuoti, rasykit Beje, nagingosios SM galit pabandyt pasisiut (modelis nera sudetingas: keli dirzai, sedyne, lipukai), tik reikia gaut tvirtu dirzu. Busimos mamytes, saugaus vairavimo! |