Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šimtalapis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
rugiagele26
“Šimtalapis - lyg dailininko paveikslas, jo kūrimas reikalauja ne tik įgūdžių, bet ir širdies šilumos. Masiškai kepti šimtalapių kaip kokių blynų negalima. Taip saugomos ir puoselėjamos senosios totorių tradicijos”
R. Chaleckas

1 tema

Populiariausias praejusios temos Cipciuko šimtalapis

user posted image

500g. miltu
25g. mieliu
125 mlg. pieno
2 su puse kiausiniu
1 stikline aguonu
500g sviesto ( gali buti per pus su EVE) butinai 82%
300g cukraus
razinu ( pora saujeliu)

Mieles uzpilti sauksteliu cukraus ir saukstu drugno pieno ( tegu pakyla).
Kiausinius su pienu paplakti , suberti miltus ir pakiluses mieles .
Uzminkome tesla .
Ji lipni , vis minkant pasitepkite rankas riebalais.
Tesla minkoma apie puse valandos!!! ( minkant girdisi pokstelejimas tesloje , tai gerai , nes tai oro pusleles , kurios butinos , kuo daugiau pusleliu yra tuo geriau ).
Tesla padaliname i 5 vienodus gabaliukus , ir ladedami , kad pakiltu , virsu patepti lydytu sviestu.
Imamas vienas gabalelis truputi pakociojamas , dedamas ant stalo patepto sviestu ir pradedama tampyti i visas puses , plonumas kaip laikrascio lapo .
Visas tam skirtas sviestas islydomas , atvesinamas ( nebutinai iki visisko atsalimo).
Istampytas lakstas gausiai!!! apipilamas sviestu ( jo turi uztekti visiems lapams aplieti) , ir taip pat negailint apibarstyti cukrumi ( jo kiekio taip pat turi uztekti visiems lapams).
Imamas kitas pakiles blynelis ant kitur pakociojamas , suvyniojamas ant kocelo ir pernesamas ant jau istampyto laksto , ant jo jis baigemas plonai tampyti .
Vel pilamas sviestas ir t.t.
Taip istampomi visi gabaleliai teslos .
Virsus apipilamas sviestu , cukrumi , apibarstomas razinomis .
Voleliu sudedamos nuplikytos ir pamaltos aguonos( mesmale . blenderiu ).
Nuo krasto , standziai suvyniojamas volelis ( nebijokite sviesto neisbega ne laso , nes kol jus tampote sekanti laksta jis apstinksta , ant pries tai aptepto laksto).
Perkeletia i norima skarda , geriau jei butu su skyle ( graziau ax.gif ), pas mane netilpo i ta su skylia tai teko deti i paprasta , bet nuo to niekas nenukentejo schmoll.gif ( tik vaizdas) tongue.gif
Pakildinama.
Kepa apie 1 pusantros valandos , 180-200C. jau ikaitintoje orkaiteje.
Kad neapdegtu , kai tik vos parus , uzdenkite folija .
Gavosi 28 cm. ir 8 cm. aukscio ir skersmens pyragas tik is tokios normos produktu blink.gif
SKANAUS smile.gif

user posted image

Siek tiek gamybos vaizdziai (Cipciukas)

! Pastabeles:

1.Teslos gabaliuku neperkildint (geriausia kad pakiltu dvigubai) !
2.Nepadaugint miltu!
3.Rekomenduojami miltai 405D.
4.Lakstelius tampyti lengviau, jei tesla yra silta.
5.Gamyba uztrunka 4-5 val.,priklausomai nuo apsisukimu biggrin.gif

Jei ka ne taip parasiau, ar turite papildymu, prasome sakyti 4u.gif

Bea RECEPTAS

si179 RECEPTAS su gaminimo procesu vaizdziai

Sekmes gaminant ir skaniu simtalapiu! wub.gif 4u.gif
Neryte
clap.gif Nauja temele,nauji bandymai clap.gif
Saulėgrąža
Nauja tema - man paspirtis susikaupt ir pabandyt iškept šitą meną...
Ačiū už temą 4u.gif
lotute
Ačiū rugegele23, už naują temelę
user posted image
dukrele
Vaje,vaje-koks cia grozis,ale kaip ji pasidaryti,kiek kantrybes reikia,oi.......... ax.gif
rugiagele26
QUOTE(dukrele @ 2009 01 12, 12:43)
Vaje,vaje-koks cia grozis,ale kaip ji pasidaryti,kiek kantrybes reikia,oi.......... ax.gif
*

Zinok tas skonis vertas darbo 4u.gif
dukrele
Yra vienas klausimukas,o tai kaip ta tesla silta palaikyti,kad geriau tampytusi,na kur ja reikia siltai laikyti,kad neatsaltu? blush2.gif nelabai suprantu....... blush2.gif
rugiagele26
QUOTE(dukrele @ 2009 01 12, 13:03)
Yra vienas klausimukas,o tai kaip ta tesla silta palaikyti,kad geriau tampytusi,na kur ja reikia siltai laikyti,kad neatsaltu? blush2.gif  nelabai suprantu....... blush2.gif
*

Is pradziu ir as nesupratau, bet Inocka paaiskino, kaip ji daro CIA
lotute
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 12, 12:49)
Zinok tas skonis vertas darbo  4u.gif
*

tikrai vertas, bet ir pasidaro tikrai labai greitai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 12, 13:07)
Is pradziu ir as nesupratau, bet Inocka paaiskino, kaip ji daro CIA
*

pirma karta toki metoda išgirdau, reiks pameginti ir man ax.gif
rugiagele26
QUOTE(lotute @ 2009 01 12, 13:14)
tikrai vertas, bet ir pasidaro tikrai labai greitai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

pirma karta toki metoda išgirdau, reiks pameginti ir man  ax.gif
*

Na as irgi pirma karta isgirdau, bet parasiau prie pastabeliu, matyt tikrai geriau tamposi, jei taip parase smile.gif
dukrele
NU jo čia geras patarimas,reiks ir mums bandyti pasidaryti,pavargti ir turetu nuostabu pyraga,niam-niam,kaip norisi jo......... bigsmile.gif
@adrij@

user posted imageČia tau , už didelį darbą .... biggrin.gif
rugiagele26
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 12, 18:58)
user posted imageČia tau , už didelį darbą .... biggrin.gif
*

O man nesigauna parasyti ant nuotraukos.. verysad.gif
@adrij@
Aš tau tuoj i AŽ .....
nerez
Labas vakaras 4u.gif

Perskaičiau senąją tema jau ne kartą, ir taip užsikablaivau, kad jau dvi naktis ne pvz. MB sapnavau, o šimtalapį doh.gif Taigis, jau kyla suvyniotas šimtalapis, matysim kas gausis bigsmile.gif
Na ir apie patį gamybos procesą: visų pirma nepakilo sausos mielės, bet kažkas čia jau buvo rašęs, kad irgi taip buvo, tai dar labai nesinervinau. Išmainkiau tešlą, pokšėjimo nesigirdėjo unsure.gif padėjau į orkaitę kilt - pakilo bigsmile.gif bet kirminas graužia širdį dėl mielių, išsitraukiau iš šiukšliadėžės pokelį - galiojimas pasibaigęs 2008.11 doh.gif unsure.gif na, bet kadangi i6kilo, surizikavau... Lapai tempėsi visai padoriai. pirmas visų geriausiai thumbup.gif paskutinieji blogiausiai - matėsi, kad jau apdžiūvo tešla, ir per tuos apdžiuvimus pakraščiuose plyšdavo. (lydytu sviestu buvau ištepliojus prieš kildinimą). susukt pavyko pusė velnio, bet viršutinis lapas vietomis paplyšinėjo, ir kai reikėjo į skardą įverst - įplyšo iki pat aguonų... Jis toks jau sustingęs buvo, manau temperatūra gal virtuvėje per žema +19 g.gif matysim
Ale vis dėlto visai malonus tas gamybos procesas, tikėjausi kažko baisesnio biggrin.gif Na, matysim, kaip užgiedosiu, kai jau rezultatas bus lotuliukas.gif Vdrug nesigaus...
lotute
QUOTE(nerez @ 2009 01 12, 22:21)
Labas vakaras 4u.gif
Ale vis dėlto visai malonus tas gamybos procesas, tikėjausi kažko baisesnio biggrin.gif  Na, matysim, kaip užgiedosiu, kai jau rezultatas bus lotuliukas.gif  Vdrug nesigaus...
*

nepamiršk parodyti kaip atrodys 4u.gif
nerez
QUOTE(lotute @ 2009 01 12, 23:08)
nepamiršk parodyti kaip atrodys  4u.gif
*

Parodysiu, kad ir koks gausis pioneer.gif Sėdžiu va, laukiu, kol iškeps, ir kompanjonę turiu, dukrytės metinukės niekaip nulaužt negaliu... Abi rezultato sulauksim ax.gif
nerez
user posted image
Karamelė ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Gavosi visai gražus, sviestas visas susigėrė per kokias 15min, kai ištraukiau iš orkaitės, ale man atrodo perkepiau, nes kramtosi truputį kaip guminis... Ir atpjaut ne taip paprasta buvo, ypač apačia, kur karamelė reikėjo padžyrint. Žodžiu kepiau pirmas 20 minučių ant 200C, po to dar 55 minutes ant 185C. Reik4jo trumpiau, bet kai pirmam kartui, ir dar su tokiom mielėm - gavosi super duper thumbup.gif
Cipciukui glėbys dideliausias 4u.gif 4u.gif 4u.gif už tai kad pasidalino savo žiniom ir patirtim wub.gif
@adrij@
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ....jargutėliau , koks gražus išėjo wub.gif .....matosi šlapias ....o perkepti tu jo neperkepiai schmoll.gif , čia nuo to iriso taip yra , toks jau jis -tas totoriškas pyragas tongue.gif
Vaiiva
QUOTE(nerez @ 2009 01 13, 01:37)

*

Net seilės susikaupė! Paskutinė nuotrauka tooooookia skani wub.gif Šaunuolė tu 4u.gif
@adrij@
Vaivaiva ......ką matau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ....tu vėl mamytė , antrą kartą ....user posted image
rugiagele26
Oho, tikrai!!!!!!!!!! Sveikinimai pagausejus seimynai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
nerez
Ačiū už gerą žodį maniškiui 4u.gif
Šiandien, kai jau visiškai atšalo ir pjaustosi kitaip, ir kai toliau llink vidurio - nebėra kietas thumbup.gif Bet kiekvienas tas lapelis plonytis, nesimato išvis tų koriukų, tik pačiame viduryje yra tokios jau minkštos tešlos lapelių smile.gif
P.S. Pasirodo tikro šimtalapio iki šiol nebuvau valgius, tai ką teko ragaut vienose vestuvėse buvo kažkoks mielinis minkštutėlis pyragas su aguo nom unsure.gif Būtų labai įdomu paragaut tikrą, na speco, kaip pvz. Jūs, keptą bigsmile.gif
P.P.S Šiąnakt ir vėl jį sapnavau lotuliukas.gif
Saulėgrąža
QUOTE(nerez @ 2009 01 13, 02:37)
[img]http://images42.fotki.com/v1372/photos/8/820777/3062878/P1070849-vi.jpgGavosi visai gražus, sviestas visas susigėrė per kokias 15min, kai ištraukiau iš orkaitės, ale man atrodo perkepiau, nes kramtosi truputį kaip guminis... Ir atpjaut ne taip paprasta buvo, ypač apačia, kur karamelė reikėjo padžyrint. Žodžiu kepiau pirmas 20 minučių ant 200C, po to dar 55 minutes ant 185C. Reik4jo trumpiau, bet kai pirmam kartui, ir dar su tokiom mielėm - gavosi super duper thumbup.gif
Cipciukui glėbys dideliausias 4u.gif  4u.gif  4u.gif  už tai kad pasidalino savo žiniom ir patirtim wub.gif
*

Nu labai gražus, manau ne visų profių dar tokie gražūs...
daivaP
Labai puikus šimtalapis 4u.gif norėčiau paragauti ax.gif
RiMami
QUOTE(nerez @ 2009 01 13, 10:36)
P.S. Pasirodo tikro šimtalapio iki šiol nebuvau valgius, tai ką teko ragaut vienose vestuvėse buvo kažkoks mielinis minkštutėlis pyragas su aguonom unsure.gif  Būtų labai įdomu paragaut tikrą, na speco, kaip pvz. Jūs, keptą bigsmile.gif
*

Labai gražus gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš irgi norėčiau kieno nors kito keptą paragaut blush2.gif - nes iškept iškepiau o ar taip gavosi kaip reikia, nėr su kuo palygint doh.gif Kaži Maximoj jų būna pirkt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal sakysit nėr ką lygint su pirktiniu, ale visvien įdomu ax.gif
@adrij@
Na na ....pabandyk hihihi.gif ......skanaus mirksiukas.gif
Maliku
QUOTE(RiMami @ 2009 01 13, 13:48)
Kaži Maximoj jų būna pirkt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gal sakysit nėr ką lygint su pirktiniu, ale visvien įdomu ax.gif
*

Klaipėdoje esu mačiusi tik hyperMaximoje, Akropolyje. Bet ir tai senokai, dabar kiek nuvažiuoju, nebūna (jau kokie 2 metai tikrai..). Gal todėl, kad į tą Maximą važiuoju tik vėlokai vakare ir jau nebūna, arba apskritai nebepardavinėja. Jis gana brangus būdavo, lyginant su kitais pyragais. 1 kg kaina apie 30 Lt (ši kaina kokių 3 metų senumo blush2.gif ), o žinant koks jis sunkus, tai gabalėlis gerokai kainuodavo..
Skonis.. Esu ragavusi 2 rušių Šimtalapio: Maximinį ir viename baliuje atvežtą iš Kauno ar Rumšiškių (kažkur iš to krašto) kažkokios kepyklėlės, tai pastarasis buvo žymiai skanesnis essen.gif
Šiaip, mačiau Alkavos puslapyje, kad ir jie kepa Šimtalapius, bet neragavau. Kada reikės pažiūrėt ar pas mus čia jie turi ir nusipirkt paragavimui smile.gif
ingriduska
Šimtalapių yra pirkti didžiuosiuose prekybos centruose..tik nesiųlau jų pirkti:
1. labai sunkus ir brangus, mažiukas gabalėlis kainuoja apie 15-20 litų.Ir savaime suteikia lūkesčius
2. Jis yra dėl kainos retai perkamas, todėl paprastai užsistovėjęs ir nešviežias:(
Kas sugadintų jūsų nuomonę apie tą puikų ir ypatingą kepinįsmile.gif

MAn teko garbė jo ragauti per jubiliejų, buvo specialiai užsakytas ir atvežtas iš ALYTAUS. GAl tas šedevras ir totoriškas išmislas, bet dzūkai sėkmingai jį nacionalizavo:) Ir įvaldė puikų jo kepimo menąsmile.gif

Noriu pasakyti kad kai jį pamačiau ,tokį didelį, apvalų pagalvojau nieko sau, kažkokį griozdą, paprastą kepaišį vežė, tiek garbino jį ir tiek gyrė...ir nusprendžiau, kad jau aš tai valgysiu tortus, šakočisu, bet ne tą bulką...
TAip samprotavau iki pirmo kąsnio......negalėjau patikėti, kad tas neišvaizdus reikalas, tokio Dieviško skonio. Netikėto, nenuobodaus...nebevalgiau aš tų tortų, o šimtalapio į namus paprašiau gabaliuko....

CIPSIUKAI tu esi gundytoja, viliotoja ir visokia kokia burtininkė ir fėja.....kepsiu aš nedelsiant tą puikų skanėstą ir jei pavyks ,vešiu savo pūseserei kuri iš Alytaus ir dievina jį, tik nebevažiuoja į tą kraštą ir retai valgo:) Oj sužibėčiau:) Čia tuo atveju jei pavyktų.
O TOS KURIOS KEPĖTE esate šaunuolės, nes mažiau ar geriau visoms gavosi:)
@adrij@
Aš tik noriu dadėti prie šitos puikios kalbos , kad Alytuje laaaaaaaaaaaaabai daug totorių gyvena ( mano dvi puseserės rolleyes.gif ) , todėl jie nuo to krašto ir yra labai skanūs , tie šimtalapiai ..... wub.gif ......o kur dar Butrimonių miestelis ....." totorių miestelis " visai šalia Alytaus ...... ax.gif

Tik žinote wink.gif ......geriau nematyti , ant kur juos tampo tikros totorės tongue.gif
paiduke
oi kaip pas Jus kvepia wub.gif wub.gif
aš sugalvojau irgi kepti, bet vieną tešlą jau išmečiau dabar kildinu mieles kitai verysad.gif
įdėjau tik 400 gr. miltų bet tokia kieta gavosi, iškarto numačiau kad ne kas gausis, net niekas ten nesiminko, o pieno ten parašyta 125 mlg, tai čia aš numatavau mililitrų, bet gal negerai padariau doh.gif net nežinau kaip pasielgti, ir ko paklausti verysad.gif
Masiania*
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 13, 17:18)

Tik žinote  wink.gif ......geriau nematyti , ant kur juos tampo tikros totorės  tongue.gif
*

Ant kojos kazkaip, ane? blush2.gif
lotute
QUOTE(paiduke @ 2009 01 13, 17:23)
oi kaip pas Jus kvepia  wub.gif  wub.gif
aš sugalvojau irgi kepti, bet vieną tešlą jau išmečiau dabar kildinu mieles kitai  verysad.gif
įdėjau tik 400 gr. miltų bet tokia kieta gavosi, iškarto numačiau kad ne kas gausis, net niekas ten nesiminko, o pieno ten parašyta 125 mlg, tai čia aš numatavau mililitrų, bet gal negerai padariau  doh.gif net nežinau kaip pasielgti, ir ko paklausti  verysad.gif
*

o tai pagal koki recepta darai?
paiduke
QUOTE(lotute @ 2009 01 13, 17:26)
o tai pagal koki recepta darai?
*

pagal pirmam puslapį parašytą šitos temos, cipciukės, dedu miltus ir žiūriu kad ne kas čia gausi, tai pradžaiai 400 įdėjau ir tai kaip akmuo, o jei būčiau visą normą verysad.gif tai gal ten to pieno kažkiek reikia daugiau, nes nustačiau matavimo vienetą 125 ml.
Vaiiva
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 13, 09:31)
Vaivaiva ......ką matau bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif ....tu vėl mamytė , antrą kartą ....user posted image
*

QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 13, 09:34)
Oho, tikrai!!!!!!!!!! Sveikinimai pagausejus seimynai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Ačiū labai 4u.gif
Letune
QUOTE(RiMami @ 2009 01 13, 14:48)
oh Kaži Maximoj jų būna pirkt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gal sakysit nėr ką lygint su pirktiniu, ale visvien įdomu ax.gif
*

Buvo ir rodos dar ir yra pirkti Kaune, Pramonės Maximoje XXX Kauno raj, Ramučiuose(kam aktualu, nurašiau iš etiketės: Z. Šimėnienės įm., Ramučiai, Parko g. 3) kepamų šimtalapių. Labai skanūs, kaina-30Lt/kg. Pastebėjau, kad jų atsiranda prieš ilgąsias metų šventes, kai padidėja pirkimas. O šiaip tai jie parduoda iš kepyklėlės po 25 lt/kg užsisakius iš anksto. Būna švieži.
Kepa Kaune dar ir J. Gulbinienės įm. 2- jų rūšių: atskirai su razinomis, be aguonų rodos ir su aguonomis. Bet šių neragavau, nors yra prie pat namų biggrin.gif .
Tiesa, Maximoje jie buvo padėti savitarnos šaldytuve, o ne tortų vitrinoje-šaldytuve
Yra tekę per šventes matyti ir Hyper Rimi Kaune, p. c. Savas. Čia būna prie sausainių, pyragų, ne šaldytuve. Kai nenuperka viso pyrago, pjausto gabalėliais. Prieš šventes daugiau nepjaustytų, o kitu laiku galima rasti ir gabalėliais. Dažniau prieš savaitgalius.
JUSTE*
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 12, 13:49)
Zinok tas skonis vertas darbo  4u.gif
*

tikrai vertas drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 13, 18:18)
Aš tik noriu dadėti prie šitos puikios kalbos , kad Alytuje laaaaaaaaaaaaabai daug totorių gyvena ( mano dvi puseserės  rolleyes.gif ) , todėl jie nuo to krašto ir yra labai skanūs , tie šimtalapiai ..... wub.gif ......o kur dar Butrimonių miestelis ....." totorių miestelis " visai šalia Alytaus ...... ax.gif

Tik žinote  wink.gif ......geriau nematyti , ant kur juos tampo tikros totorės  tongue.gif
*

O salia Butrimoniu ir Raiziu miestelis, kur yra ir totoriu mecete ir kapines biggrin.gif mano senele salia gyvena biggrin.gif
rugiagele26
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 13, 17:18)
Aš tik noriu dadėti prie šitos puikios kalbos , kad Alytuje laaaaaaaaaaaaabai daug totorių gyvena ( mano dvi puseserės  rolleyes.gif ) , todėl jie nuo to krašto ir yra labai skanūs , tie šimtalapiai ..... wub.gif ......o kur dar Butrimonių miestelis ....." totorių miestelis " visai šalia Alytaus ...... ax.gif

*

Butrimonyse kepa simtalapius mano vyro giminaite bigsmile.gif gal bendra pazistama bigsmile.gif
paiduke
na va kas man gavosi antru bandymu, kaip ir rašiau anksčiau, pirmą tešlą išmečiau kai pasirodė, kad iš jos nieko nesigaus
user posted image
user posted image

na kadangi mes baisiai aguonas mėgstam, tai mums pasirodė jų mažokai ir dar: kepiau užsegamoj skardoj kur ir keksus kepa, tai man pradėjo bėgti sviestas, nemažai jo ten išbėgo, įstačiau į kitą skardą, kad orkaitėj nepribėgtų, bet vistiek pyrgas tai nukentėjo, nepabandęs nesužinosi 4u.gif
ačiū už gražią temą ir receptą wub.gif wub.gif
rugiagele26
Grazu!

I susegama forma reikia tiesti popieriu kepimo, kad neisbegtu...

Bet kaip Jums taip graziai gaunasi visoms, o man keturi kartai, ir tik kad skanus, o ne grazus doh.gif lotuliukas.gif
ingriduska
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 14, 10:50)
Grazu!

I susegama forma reikia tiesti popieriu kepimo, kad neisbegtu...

Bet kaip Jums taip graziai gaunasi visoms, o man keturi kartai, ir tik kad skanus, o ne grazus  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Rugegele , bet vien tavo pastangos kokios man gražios:)
Manau jau kai tu iškepsi tokį kokį nori , tai būsį pati pačiausia ŠIMTALAPIO kepėja:)
O šiaip aš manau, kad palaikysiu tau kompaniją, mažai tikėtina,kad man gausis iš pirmo katrto:)
@adrij@
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 13, 17:24)
Ant kojos kazkaip, ane? blush2.gif
*

Jo...... doh.gif .....kai pamačiau blink.gif .....skrandyje iškarto guzas pasidarė wacko.gif....nesuprantu , kam to reikia? unsure.gif
rugiagele26
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 14, 16:45)
Jo...... doh.gif .....kai pamačiau blink.gif .....skrandyje iškarto guzas pasidarė wacko.gif....nesuprantu , kam to reikia? unsure.gif
*

Kazi ant blauzdos ar slaunies...arciau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
@adrij@
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 14, 16:49)
Kazi ant blauzdos ar slaunies...arciau...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Šlaunies doh.gif ......ir aišku " arčiau " blush2.gif .....todėl ir guzas pasidarė skrandyje tongue.gif
rugiagele26
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 14, 16:52)
Šlaunies  doh.gif ......ir aišku " arčiau " blush2.gif .....todėl ir guzas pasidarė skrandyje tongue.gif
*

Vemsiu blink.gif gerai kad ne ant siknos blink.gif
@adrij@
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 14, 16:54)
Vemsiu  blink.gif gerai kad ne ant siknos  blink.gif
*

doh.gif doh.gif doh.gif ........tampytu ir ten , ale nepatogu gi , nesimato ar plonai ištampytas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
rugiagele26
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 14, 16:59)
doh.gif  doh.gif  doh.gif ........tampytu ir ten , ale nepatogu gi , nesimato ar plonai ištampytas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Tai viena moteriske kitai gali ant tos vietos istampyt lotuliukas.gif
Masiania*
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 14, 16:59)
doh.gif  doh.gif  doh.gif ........tampytu ir ten , ale nepatogu gi , nesimato ar plonai ištampytas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

swoon.gif lotuliukas.gif pasisakymai kaip visada thumb_yello.gif
Reff
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 14, 21:46)
swoon.gif  lotuliukas.gif pasisakymai kaip visada thumb_yello.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif

nu mergaites, su jumis neliudna! thumbup.gif

ech, kaupiuosi ir as po truputi sitam geriui. reikes begt aguonu ieskot, nes viena karta jau kepiau kazkoki pyraga su vietinem baltom, tai visai ne tas gavosi schmoll.gif
Schokata
Nu zinot, galvojau pradziai nusipirksiu, po to tik gal susigundysiu uzsiimt, bet paskaicius tradicijas nebesinori ko tais..... Reiks paciai eit mielias kelt biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.