Gal kas vedat savo leliukus į šį darželį? Pasidalinkit įspūdžiais
cia rusu darželis
Geriau būtų užvesti naują temą su darželio pavadinimu. Tuomet mamytė turinti žinių apie tam tikrą darželį ir parašys. O dabar čia tema apie Žuvėdra
Už 2 savaičių tikriausiai eisim į šį lopšelį.
Sveika, mano krikštasūnis pradėjo lankyti šį darželį. Pirmą savaitę viskas buvo Ok. Šiandien man paskambino jo mama supanikavusi, jog vaikas nenori eiti, sako kad jam nepatinka auklėtoja. Be to tapo vangus, pradėjo po 5 val. miegoti dieną (mama įtaria, kad dėl streso). Kaip ten yra iš tikrųjų šiame darželyje? Pagal datą matau, kad jau tikriausiai lankot. Gal spėjot pabendraut su kitom mamom.
Sveikos mamytės, labai norėčiau sužinoti apie d/l "Gervelė". Mano vaikui 4 m , ši rudenį leidom į darželį "Vetrungė", bet labai dažnai sergam, tai mastau apie tai, kad darželį keist. Tai vat ir ieškau visokių variantų, vienas iš jų ir yra l/d "Gervelė". Kaip jūsų vaikučiai ar dažnai serga kas lanko tą daržą, ar patenkinti jus tuo darželiu? Ar vaikai su mielu noru eina tenai? Kaip auklėtojos, kiek grupių vaikų? Vienu žodžių noriu žinot teigiamas ir neigiamas puses. AČIŪ UŽ INFORMACIJĄ?
QUOTE(Lulka @ 2006 10 10, 10:35) Sveika, mano krikštasūnis pradėjo lankyti šį darželį. Pirmą savaitę viskas buvo Ok. Šiandien man paskambino jo mama supanikavusi, jog vaikas nenori eiti, sako kad jam nepatinka auklėtoja. Be to tapo vangus, pradėjo po 5 val. miegoti dieną (mama įtaria, kad dėl streso). Kaip ten yra iš tikrųjų šiame darželyje? Pagal datą matau, kad jau tikriausiai lankot. Gal spėjot pabendraut su kitom mamom. Visu pirma manau kad i bet koki darzeli neeitu vaikas jam vistiek butu stresas. Ar mes patys nepatiriam streso kai ateinam i nauja darba??? Mano vaikas nuo lopselio iki pat mokyklos lanke si darzeli. Mes lankom lenkiska grupe, tai jeigu apipibendrinus man ir vaikui patinka Aisku daug priklauso ir nuo aukletuoju, yra viena griezta, neliaidzia ant medziu laipioti dar kitokiu "linksmybiu" tai jos nemegsta ir kai ji dirba tai nenori i darzeli Todel ir antras vaikas lankys si darzeli, jeigu aisku nepersikelsim gyventi kitur QUOTE(Lulka @ 2006 10 10, 10:35) Sveika, mano krikštasūnis pradėjo lankyti šį darželį. Pirmą savaitę viskas buvo Ok. Šiandien man paskambino jo mama supanikavusi, jog vaikas nenori eiti, sako kad jam nepatinka auklėtoja. Be to tapo vangus, pradėjo po 5 val. miegoti dieną (mama įtaria, kad dėl streso). Kaip ten yra iš tikrųjų šiame darželyje? Pagal datą matau, kad jau tikriausiai lankot. Gal spėjot pabendraut su kitom mamom. Na, mes irgi lankem si darželį iki Naujųjų metų. Paskui parasiau prašymą, kad iki rudens neeisim,nes vaikelis labai dažnai sirgo. Siaip, aisku darželis, kaip ir darželis, nieko blogo pasakyt negalėčiau, bet pernai lopselinėje grupėje buvo viena labai prasta auklėtoja, tai su ja ir vaikeliai ir tėvai sunkokai tarėsi.... QUOTE(serinka @ 2007 08 01, 11:56) Na, mes irgi lankem si darželį iki Naujųjų metų. Paskui parasiau prašymą, kad iki rudens neeisim,nes vaikelis labai dažnai sirgo. Siaip, aisku darželis, kaip ir darželis, nieko blogo pasakyt negalėčiau, bet pernai lopselinėje grupėje buvo viena labai prasta auklėtoja, tai su ja ir vaikeliai ir tėvai sunkokai tarėsi.... Idomu butu suzinuoti kuri ten bloga aukletoja ir rusu ar lenku grupeje Siaip mano vyresnelis lanke si darzeli, lenku grupe, tai visumoj buvau patenkinta aukletojomis ir maistu taip pat
Sveiki,
gal kas lanko Gintariuku grupe? kaip aukletojos? seimininke? pasidalinkit ispudziais
Mano dziaugsmelis lanko "Auksines zuveles" grupe
Aukletojos ir seimininke super QUOTE(ingeborge @ 2009 05 22, 15:29) Mano dziaugsmelis lanko "Auksines zuveles" grupe Aukletojos ir seimininke super Mano irgi lanko ta pacia grupe "Auksine zuvele". Yra itarimu kad kazkas ten netaip. Ar tik neskriaudzia ten vaiku? Gal kas irgi turi tokiu itarimu? Mano vaikas pradejo prastai miegoti, nakti atsibudus saukia, verkia, sunkiai eina nuraminti. Na atrodo kad vaikas butu isgasdintas kazko.
Sveiki,noreciau paklausti ar sunku patekti i si darzeli,kieik reiketu paremti,kad patekti.Ruosiosi leisti vaika nuo rugsejo i priesmokykline grupe(mes neuzsirase).Butu dar idomu suzinoti apie aukletojas.Busiu dekinga uz informacija
QUOTE(Don Pedro @ 2010 03 16, 13:23) Sveiki,noreciau paklausti ar sunku patekti i si darzeli,kieik reiketu paremti,kad patekti.Ruosiosi leisti vaika nuo rugsejo i priesmokykline grupe(mes neuzsirase).Butu dar idomu suzinoti apie aukletojas.Busiu dekinga uz informacija Jei jus uzsirase, tai paremti niekuo nerekia. O jei neuzsirase, be to niekaip nepateksit. Nueikit uzsirasyt, gal dar bus vietu. Dirba labai sazininga direktore. QUOTE(Don Pedro @ 2010 03 16, 11:23) Sveiki,noreciau paklausti ar sunku patekti i si darzeli,kieik reiketu paremti,kad patekti.Ruosiosi leisti vaika nuo rugsejo i priesmokykline grupe(mes neuzsirase).Butu dar idomu suzinoti apie aukletojas.Busiu dekinga uz informacija Labai teisingai kita mamyte patere, reikia nueiti ir uzsirasyti. Jei jis jums priklauso, tai yra didele tikimybe kad priims. Is musu tik paprase padovanoti 2 pr. gpm ir viskas.
ar Žuvėdra "darželis" ar "lopšelis darželis?
ar yra ten lietuviškų grupių?
Mano dukrele lanko si darzeli nuo 2008 10, lenkiska grupe, siaip viskas ten gerai, aukletojos ir seimininkes jai patinka, su viena aukletoja mano maze biski konfliktuoja, man irgi ji ne labai patinka
jau asirado lietuviska gupe zuvedroje nuo liepos 1 eisim
Atsikrausteme gyventi cia rudeni, kai vaikui jau buvo 1 metukai. Nieko nelaukiant nuejau uzrasyti vaika i darzeli.
Arciausiai yra Sauletekis, direktore pasake, kad mes eilei jau 97 ir patekti i ji sansu nera ir pridure, jeigu visgi sugalvosime lankyti si darzeli ateikite pavasari pasneketi. Atsiranda klausimas ko pasneketi, jeigu vaikas eileje jau 97 ir sansu jokiu nera. Isvada viena, nori kisio. Uztat nuejus i Zuvedra pazadejo, jokiu problemu nebus, tik vaikui sukaks 1.6 galima leisti i darzeli. Siaip atrodo pavarges, atsiprasant, net teritorija nera normaliai aptverta. Kas lanko si darzeli, gal galietu pasidalinti ispudziais? Gal ten yra visai neblogai? |