Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sausainiu namukas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Belada
na as tai nameli isikepiau kaip akmenukas gavos, sulipinau tokia stipria karamele tai manau kad valgyti jo niekas ir nevalgys nes nei ikas nei atples biggrin.gif tai iskepsiu japoniska aguonu ir obuoliu pyraga ir ant to pyrago kaip puosmena uzdesiu namuka, eglete, besmegeni dar tvorele padarem, manau turetu buti grazu ir valgyti bent jau pyraga galima bus ax.gif
garbaniukee
QUOTE(Belada @ 2007 12 19, 14:41)
na as tai nameli isikepiau kaip akmenukas gavos, sulipinau tokia stipria karamele tai manau kad valgyti jo niekas ir nevalgys nes nei ikas nei atples biggrin.gif tai iskepsiu japoniska aguonu ir obuoliu pyraga ir ant to pyrago kaip puosmena uzdesiu namuka, eglete, besmegeni dar tvorele padarem, manau turetu buti grazu ir valgyti bent jau pyraga galima bus ax.gif
*

gal galetum nuotruka ideti?
labai smalsu ax.gif
uogytee
O as tai pernai kepiau is tu meduoliu teslos namuka, tai man ji lygi neiskepe,tai joks namukas nesigavo..tai teko taip valgyti..atskiras sienas..niu bet nuvaziavus pas dede pamaciau namuko detales..sienas stoga..jis dirba norvegijoj ir ten labai populiaru, tai jis ir parsiveze jau gatavu, tad beliko tik suklijuoti..tai kaip ligios sienos tai beproblemu lipo:)
Bandysiu ideti nuotraukas ideti:)
Siemet uzsisakiau is anksto ta namuka tai jau darysiu savaitgali:)

Kazkas sako gaunasi kieti mieduoliukai..tai jei nededi grietines, kefyro tai taip ir turi but..bet kaip sutepi su glajum tai labai skanu bent man..smile.gif

Papildyta:
jei mokeciau ikelt ikelciau..bet dedu kiek imanoma sumazintas nuotraukas visvien nekelia..gal jpg formatas netinka:(
Egle 22
Skundziausi kad sausainiai pagal vokiska recepta per kieti buvo... Tai va, siandien paragavau ir zinokit suminkstejo bigsmile.gif Labai skanu, toks kaip isivaizdavau. thumbup.gif O laikau ta namuka ivyniojus i persvieciama folija: kad matytus, bet ir kad neapdulketu. Vis tik bus "naikinamas" tik po svenciu.
Board
nežinau ar jau buvo čia receptas toks:

550-600 g miltų
90+90 g cukraus
180 g medaus
2 kiaušiniai
60 g margarino
15 g acto
10 g sodos

cinamono
gvazdikėlių
imbiero

cukraus pudros
vandens

Margariną, medų ir 90 g cukraus ištirpinti puode (aš tirpinu puode įstatytame į verdantį vandenį). Kiaušinius išplakti su 90 g cukraus. Kai medaus masė atvės supilti į kiaušinių plakinį. Sodą nugesinti (su actu) ir supilti į tešlą. Suberti prieskonius, palaipsniui įmaišyti miltus. Tešlą palikti 30 min.

Iškočioti tešlą (apie 5 mm storio) ant miltais pabarstyto stalo, išpjaustyti sienų ir stogo detales..
Skardą apibarstyti miltais ir kepti 200 laipsnių temp. 8 minutes.

Paruošti glaistą iš cukraus pudros ir vandens. Kuo tirštesnė tuo geriau limpa dienos. Suklijuoti namelį, papuošti.
Puošti galima riešutais - stogo čerpės pvz migdolų drožlėmis, džiovintais vaisiais ir pan.

aš šiemet dariau tokį namelį
sienos:
2 detalės
18 cm
-------------
|
| 15 cm
|

stogas:
2 detalės

21 cm
------------------
|
| 15 cm
|

priekinė ir galinė siena:
2 detalės
trikampo kraštinė maždaug 10 cm
.... /\
.../.....\
/..........\
----------
|
|15 cm
|
ausrele
Labas rytas,

Na as irgi dariau su vaikais pries kelias savaites Kaledini namuka, kir per tris vakarus siulo gaminti smile.gif Grazus gavosi, visi gerisi ir klausia, kada valgysim.

O namukas taip sukietejo, sudziuvo kambario temperaturoje, kad dantis gali issilauzyti blink.gif

KA DARYTI? Gal kas bandete laistyti su kuo nors, ar jau teks ismesti g.gif
Egle 22
Ausrele, tai gal pabandyk ir tu suvyniot i folija kaip ir as g.gif Maniskis tai suminkstejo. Ir dar kaip! Bet pas mane namai sakyc dregni, nors ir silti.
crocus
QUOTE(Egle 22 @ 2007 12 22, 15:26)
Skundziausi kad sausainiai pagal vokiska recepta per kieti buvo... Tai va, siandien paragavau ir zinokit suminkstejo  bigsmile.gif Labai skanu, toks kaip isivaizdavau.  thumbup.gif O laikau ta namuka ivyniojus i persvieciama folija: kad matytus, bet ir kad neapdulketu. Vis tik bus "naikinamas" tik po svenciu.
*

Mano vokiškieji meduoliai taip pat jau įkandami tongue.gif Laikiau plastikinėje dėžutėje uždarius. O kėsintis į namelį dar visai nekyla noras. Nebent vasarį , kai meduolių pasiilgsime lotuliukas.gif
RamuneM
Šių metų mano namukas. Dekoruotas pačių vaikų hihihi.gif
[attachmentid=125437]
[attachmentid=125438]
Kitais metais žinau jau ką darysiu kitaip. Dar nesuvalgytas, nes vaikams gaila pradėti jį griaužti. Bet jau po truputį saldainiukai dingsta hihihi.gif
Board
eina sau kaip gražu thumbup.gif
Nitner
Mano šių metų troba

user posted image

Pernai visą kaimą iškepiau biggrin.gif - dovanojom seneliams, tėvams, sūnėnui. šiemet nebuvo laiko, pasitenkinom vienkiemiu biggrin.gif pernykščiai buvo kieti, šiemet dariau dar storesnes sienas, tai manau bus visai neįkandamas. Bet kiek žinau, kalėdiniai namukai tokie ir turi būti - čia gi daugiau advento ir kalėdų dekoracija g.gif Iš minkštos tešlos ir nestovėtų ilgai, ir sunku būtų lipdyti bei tvirtinti sienas.

tiesa, šiemet darydama "klijus" (baltymas, cukraus pudra ir citrinos sultys) padauginau pudros. Glaistas gavosi labai tirštas - vos maišėsi. Suklijavo beveik akimirksniu thumbup.gif Nedaug ir paramstyti reikėjo, nes pernai su skystesniu vargau - tai sienos iškrypsta, tai stogas nučiuožia doh.gif

RamuneM
QUOTE(Nitner @ 2007 12 29, 02:31)
Mano šių metų troba

user posted image

Šauni trioba wub.gif

Aš šiais metais pirmą kartą pabandžiau, o nuo kitų metų bandysiu irgi visą miestą ar dar ką nors padaryti, kad ir Prakartėlę. Dabar jau nebebijosiu ekspermentuoti tongue.gif
ausrele
QUOTE(Egle 22 @ 2007 12 28, 16:47)
Ausrele, tai gal pabandyk ir tu suvyniot i folija kaip ir as  g.gif Maniskis tai suminkstejo. Ir dar kaip! Bet pas mane namai sakyc dregni, nors ir silti.
*

Aciu uz patarima, butinai suvyniosiu, idomu kiek laiko reikia laikyti taip suvyniojus g.gif , ar per naujus jau galesim valgyti? smile.gif
Egle 22
Ausrele, pas mane jau kokias 2 savaites taip stovi. NOrs kada suminkstejo, net nezinau. Paragavau netyciom namuko tvora, nes nuverciau blush2.gif O gal pagreitintu suminkstejima i namuko viduri ikistas koks obuolys? Maciau taip forumietes daro su meduoliais-sausainiais.
Nitner, zavus namukas bigsmile.gif Toks nedidukas smile.gif
Nitner
QUOTE(RamuneM @ 2007 12 29, 04:08)
Šauni trioba  wub.gif
*

QUOTE(Egle 22 @ 2007 12 29, 12:37)
Nitner, zavus namukas  bigsmile.gif Toks nedidukas smile.gif
*

aciuks.gif 4u.gif
O namukas - nei didelis, nei mažas, pats tas ax.gif turiu specialią metalinę formą - trafaretą, supaprastina kepimo procesą mirksiukas.gif
Egle 22
Nitner, is kur gavai ta forma? bigsmile.gif Maniskis sakyc gana didelis gavosi. Turbut mazesnius yra lengviau suklijuot. g.gif
Nitner
QUOTE(Egle 22 @ 2007 12 30, 11:48)
Nitner, is kur gavai ta forma?  bigsmile.gif Maniskis sakyc gana didelis gavosi. Turbut mazesnius yra lengviau suklijuot.  g.gif
*

čia. Pirkau jų parduotuvėlėje Kaune. Ten ir eglučių forma buvo, bet namuko man labiau patiko.

Jau rašiau, kad šiemet pasidariau labai tirštus "klijus", tai sulipo labai greitai. Su didesniais tikrai turėtų būti daugiau vargo g.gif
Egle 22
Nitner, aciu uz nuoroda bigsmile.gif Kazi ar jie pardavineja sias formeles ir ne ziemos sezonu. Busiu Lietuvoje tik vasara doh.gif O geros ne tik namuko formos: sitoks pasirinkimas thumbup.gif Net slepetes lotuliukas.gif
juleta
ieskau recepto is sauasainiuku ir varskes verysad.gif
gal kuri zinot??
Nitner
QUOTE(Egle 22 @ 2007 12 30, 15:41)
Nitner, aciu uz nuoroda  bigsmile.gif Kazi ar jie pardavineja sias formeles ir ne ziemos sezonu. Busiu Lietuvoje tik vasara  doh.gif O geros ne tik namuko formos: sitoks pasirinkimas thumbup.gif Net slepetes  lotuliukas.gif
*

Nėra už ką mirksiukas.gif Manau, kad ir vasarą turėtų turėti. Žiemą gal net sudėtingiau - pernai gruodžio pradžioje nupirkau tuo metu paskutinę namuko formą - visi kalėdoms ruošiasi biggrin.gif Aš gal irgi vasarą ten užsuksiu - sausainių formelių atsargas papildyti bigsmile.gif
Šlepetės tikrai įspūdingos biggrin.gif
Violetikas
Gaminau namuka kur per tris vakarus pasidaro. Nezinau kodel kitoms nesigavo, bet man viskas tvarkoj buvo su medum, jis nesukietejo (gal del to kad nelaukiau kol galutinai atves). Trafareto nenaudojau, pjausciau pagal savo, tai teslos gavosi laaabai daug, dar dvi dideles skardos meduoliu gavosi. Kadangi namuka kepiau pries dvi savaites iki Kaledu, tai jis ir nesuvyniotas labai gerai suminkstejo. O meduolius buvau sudejus i dezute, tai ta dalis kur liko (kokie keturi meduoliai biggrin.gif ) irgi suminkstejo puikiai. Glaju dariau is kiausinio baltymo isplakto ir 200 gramu cukraus pudros, bei saukstelio citrinos sulciu. Sienas kol karstos buvo susmeigiau mediniais smeigtukais, tai namukas laikesi puikiai. Tik veliau, po cunamio vardu "dukryte" siek tiek nukentejo lotuliukas.gif Bet nors ir kreivas, Kaledu sulauke. Dabar liko tik "pamatai" lotuliukas.gif Nuotraukos nedesiu, nes palyginus su kitais namukais cia, tai maniskis dar labai labai megejiskas biggrin.gif Ir galiu pasakyt kokia padariau klaida: labai vengdama teslos prilipimo prie stalo kol kociojau, pabarsciau nemazai miltu ir kepiau niekuo neaptepus, tai sienos gavosi miltuotos doh.gif Kitais metais kociosiu ant silikonines formos, arba tarp kepimo popieriaus lakstu. Kazkaip siais metais silikoninio padekliuko neturejau o apie popieriu net mintis nesove i galva.
Ai, dar apie dekoravima: pirkau dekoravimo glaju kur tubelese parduoda spalvota, tai jis nelabai tinkamas vertikalioms formoms schmoll.gif Nelimpa beveik. Bet meduoliams labai gerai, uztenka tada pasidaryt balta glaju, o spalvotas linijas spaudi tiesiai is tubeliu.
Nitner
QUOTE(Violetikas @ 2008 01 02, 20:38)
Ai, dar apie dekoravima: pirkau dekoravimo glaju kur tubelese parduoda spalvota, tai jis nelabai tinkamas vertikalioms formoms  schmoll.gif Nelimpa beveik. Bet meduoliams labai gerai, uztenka tada pasidaryt balta glaju, o spalvotas linijas spaudi tiesiai is tubeliu.
*

Aš dekoruoju atskiras, dar nesulipintas namuko dalis. Tiesiog gražiau ir dailiau gaunasi, nei dekoruojant vertikaliai mirksiukas.gif
Kozete
QUOTE(Nitner @ 2007 12 29, 01:31)
tiesa, šiemet darydama "klijus" (baltymas, cukraus pudra ir citrinos sultys) padauginau pudros. Glaistas gavosi labai tirštas - vos maišėsi. Suklijavo beveik akimirksniu  thumbup.gif Nedaug ir paramstyti reikėjo, nes pernai su skystesniu vargau - tai sienos iškrypsta, tai stogas nučiuožia  doh.gif
*

Aš praeitais metais dariau ne klijus, bet tokį užtepimą ant meduolių, nu skystas man gavosi nors tu ką doh.gif Gal per mažai plakiau net nežinau. Ir man dar įdomu su kuo jus piešiate plonas linijas? blink.gif
yerena
Pristatau ir as savo Kaledini namuka skirta krikstasuniui ( darem kartu su draugu)
user posted image
user posted image
MAMICY
nerealiai bigsmile.gif wub.gif
JOLKA999
eina sau koks grooooooooooooooozis thumbup.gif thumbup.gif ,o tai is kokiu cia sausainiu,ir kaip juos sulipdyti. 4u.gif
yerena
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 14, 17:52)
eina sau koks grooooooooooooooozis thumbup.gif  thumbup.gif ,o tai is kokiu cia sausainiu,ir kaip juos sulipdyti. 4u.gif
*

Draugas is kieto kartono padare visa karkasa, kartu aptraukeme maistine plevele, ispjoveme langus, padareme jiems remus, uzuolaideles, nusipirkome ivairiu saldainiu, sausainiu, siaudeliu ir pan. Pasigaminau visa dubeni "kliju"- baltymai, cukrus, citrinos rugstis ir teptuku klijavome saldumynus. Darbas visam vakarui, bet buvo verta del krikstasunio sypsenos ir visos jo seimynos reakcijos mirksiukas.gif
JOVITA A.
Negaliu nepagirti bigsmile.gif , tiesiog tobulas tavo namukas verena thumbup.gif
Bahama mama
Verena, aš jūsų vietoj suskubčiau užpatentuot tokį grožį, kol niekas tokios puikios idėjos nenukniaukė bigsmile.gif (pvz., kokie prekybcentriai ar konditerinės kepyklos biggrin.gif ) Va čia tai tikras gėris wub.gif thumbup.gif , įsivaizduoju jūsų krikštasūnio reakciją smile.gif
@adrij@
Labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif , saunuoliai , kad taip vaika pradziuginot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
daivaP
verena ,grožis neapsakomas wub.gif wub.gif wub.gif
irmulia
Parodysiu ir aš vieną iš keliolikos ( ~ 15 ) užpernai mūsų gamintų skirtingų namelių smile.gif Kadangi teko apdovanoti (tai buvo kalėdinė dovana ) visus artimiausius ir gimines tai oi kiek teko paplušėti - užtat kaip Kalėdos pasijaučia taip persiruošiant thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kažkur dar turėjau foto, bet nugrūdau doh.gif rasiu įdėsiu daugiau mirksiukas.gif

user posted image
daivaP
gražus namukas 4u.gif norėčiau ir aš tokį kalėdoms gauti ax.gif
irmulia
Ačiū mirksiukas.gif tikrai smagus užsiėmimas, tik kai tenka tokį kiekį iškepti ir po to dar papuošti, tai kartais fantazija išsenka lotuliukas.gif ( taip mums ir buvo, paskutiniuosius teko puošti Kūčių ryte, nes naktį dingo elektra doh.gif ir dekoravome prie žvakių bei mėnulio šviesos lotuliukas.gif ) tai po to, peržiūrėjus, paskutinieji ir gavosi gražiausi lotuliukas.gif
akvilyte
mano nameliūkštis ax.gif buvo laaabai smagi pramoga thumbup.gif kepėm dviese su drauge, tai prisidurniavom kaip maži vaikai wub.gif kepėm vieną dieną... puošėm kitą.. tai nesijautė nuovargis.. ankstesniais metais viską per vieną dieną dariau tai paskui nebebuvo jėgų džiaugtis rolleyes.gif

user posted image
@adrij@
Superinis namelis thumbup.gif toks naturalus , taip ir norisi uzdaryti tas durelias lotuliukas.gif

user posted image
irmulia
akvilyte wub.gif pilnai pritariu drinks_cheers.gif cipciukui labai tikroviškas namukas ir tos spalvos thumbup.gif

Gali trumpai papasakoti pagal kokį receptuką kepei , kuo glaistei ir pan.? 4u.gif
akvilyte
QUOTE(irmulia @ 2008 12 06, 13:47)
Gali trumpai papasakoti pagal kokį receptuką kepei , kuo glaistei ir pan.?  4u.gif
*

4u.gif nukopinu ką rašiau bendraamžiuose ax.gif

iš ko gimsta pasaka wub.gif
pirmiausia tai reikia dūšelėj pajaust kad greit bus newyear.gif tada užsiminkom meduolio tešlą...
tikrasis receptas toks:
500g miltų
100g kepinių margarino
200g medaus
200g cukraus
2 kiaušiniai
1aš kepimo miltelių
1aš meduolių prieskonių

mano nameliukas išėjo iš dviejų normikių. užsimaišyt galit ir tris, kas liks iškepsit meduolių. aš vietoj 200g cukraus dėjau tik maždau 100, nes man asmeniškai jei daryt pagal receptą tai laaaaaabai saldu...
jei neturit prieskonių meduoliam (jų galima rast pc arba prieskonių parduotuvėse) tai puikiai tiks maltas gvazdikėlis, cinamonas.
kaip daroma tešla:
kiaušinius išplakti su cukrum, plakant į juos supilti išlydytą medų ir margariną, tada suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir prieskoniais. gerai išminkyti.. tešla gali gautis minkšta, tai aš dėjau prieš kočiodama valandai į šaldytuvą... kad labai nenuvargt tešlą galit pasiruošt vieną dieną.. o kept kitą wink.gif
taigis stapybinę medžiagą jau turim thumbup.gif
iš popieriaus išsikerpam priekį, šoną ir stogą.. atsiminkit kad meduolis pūsis, taigi nedarykit labai didelio. išsikočiojam tešlą ir išsipjaunam du priekius, du šonus ir du stogo elementus. pagal norus ir fantazinas išpjaunam langus, duris, galima pasidaryt langines. vėlgi nepamirškit kad meduolis pūsis tai visos šitos angelės sumažės mirksiukas.gif mano "čerpinis" stogas padarytas taip: iškočiojau plonesnį pagrindą ir ant jo dėjau čerpytes... bet galima padaryt jį paprastą ir paskui gražiai nudekoruot wink.gif
dėl storumo tai mes pradžioj išsikepėm kelis meduoliukus pabandymui.. tai mes kočiojom apie pusės cm storio ir gavos galutiniam variante apie centimetras (iškepus jau).kept reikia apie 10-15 min 160-170laipsnių temp orkaitėj rolleyes.gif na kol gražiai apskrunda :)tik išėmus meduolis bus minkštas bet kai atvės sukietės smile.gif taigis nameliuką jau turim... dabar priklauso nuo norų ką norim turėti dar... eglutas dariau taip: iš sviestinio popieriaus sussukau tūbeles, na cilindriukus, ant jų užvyniojau plobai iškočiotą tešlą ir taip stačias iškepiau. tvorą irgi pagal fantaziją... padarom iš tešlos ir iškepam. galima išsikept rutuliukų besmegeniui, pas mane ten dar nelabai matosi bet yra ir šulinys...

tai štai viską išsikepam.. ir vėl siūlau palikt kitus darbus kitai dienai tongue.gif aš pirmą kart kai dariau tai viską per vieną dieną.. nusikaliau, vyras buvo piktas aš pavargus.. o šįkart tai kažkaip paprasčiau.. biggrin.gif
aš tai šiandien dar su naktiniais kibau į statybas blush2.gif dantų krapštukais sukabinau nameliuką.. pasiruočiau baltąją masę, iš dviejų kiaušinių baltymo ir mazdaug suėjo 250g cukraus pudros.. ir dar lašelis citrinos sulčių.. su ta mase padariau tai kas matosi.. truputį nudažiau žalia spalva (su maistiniasi dažais) nuspalvinau eglutes, bet galima ir nepikt tų dažų o nusipirkt pabarstukų žalių.. tai nutepat baltai ir apvoliojat žaliuose pabastukuose ir užbarstot truputį spalvotų... tvora pastatyta irgi ant šitos masės.. iš šonų paramstyta su gabaliukais meduolio, o tie gabaliukai apipilti baltąją mase.. tai sniego pusnys wub.gif na ir galiausiai pas mus pradėjo snigti wub.gif apsnigo cukraus pudra stogas ir visas kiemas wub.gif

lauksim jūsų pasakų namelių wub.gif vienintelių ir nepakartojamų
santa2.gif

akvilyte
QUOTE(Mojo @ 2008 12 06, 15:25)
ar namuką visada taip anksti dekoruoji, ar išstovi iki švenčių, nesugriūva?

Kada geriau jį puošti - iš anksto ar prieš keletą dienų?

Dar: tvorą iš karto tokią sumodeliuoji ar sulipini iš atskirų iškeptų detalių?

O viso namuko pagrindas valgomas ar ten ant kokio padėklo padėta?

Kaip tokias ryškias egles pavyko padaryti?

na tiesą sakant kepaiu tik antrą kartą... pirmais metais po dviejų savaičių įlūžo stogas, nes buvo labai didelis doh.gif o bute buvo labai drėgna tai labai meduoplis suminkštėjo rolleyes.gif tikiuos šiemet taip nenutiks.. o dėl visa ko įdėjau porą "gegnių"- medinių iešmukų wink.gif

na aš jį kepu, nes nemėgstu sintetinių papuošalų mėnesį prieš kalėdų.. tai kalėdų mes laukiam su advento vainiku ir namuku rolleyes.gif tai ir puošiu iškart... nematau tame nieko blogo rolleyes.gif

čia iškeptos keturios eilės.. ta ptasme pati tvora sumodeliuota prieš kepant...

ant lentynos aptrauktos folija.

maistiniai dažai ir pabarstukai 4u.gif
@adrij@
[quote=akvilyte,2008 12 06, 15:14]
4u.gif nukopinu ką rašiau bendraamžiuose ax.gif

[b][i][color=red]iš ko gimsta pasaka wub.gif
pirmiausia tai reikia dūšelėj pajaust kad greit bus newyear.gif tada užsiminkom meduolio tešlą...
tikrasis receptas toks:
500g miltų
100g kepinių margarino
200g medaus
200g cukraus
2 kiaušiniai
1aš kepimo miltelių
1aš meduolių prieskonių

blink.gif blink.gif blink.gif is triju normu ???blink.gif blink.gif blink.gif tai kokio jis tada dydzio gautusi unsure.gif .......penkiaaukstis doh.gif , kad cia ir vienos normos pakanka .....na jus sakote , jus zinote rolleyes.gif
akvilyte
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 07, 00:37)
blink.gif  blink.gif  blink.gif is triju normu ???blink.gif  blink.gif  blink.gif tai kokio jis tada dydzio gautusi unsure.gif  .......penkiaaukstis doh.gif , kad cia ir vienos normos pakanka .....na jus sakote , jus zinote rolleyes.gif
*

as rasiau is dvieju, bet galit uzsimaisyt tris mirksiukas.gif sienos turetu but storesnes nei paprastu meduolių tai ir sueina tesla tongue.gif
@adrij@
QUOTE(akvilyte @ 2008 12 07, 09:32)
as rasiau is dvieju, bet galit uzsimaisyt tris  mirksiukas.gif  sienos turetu but storesnes nei paprastu meduolių tai ir sueina tesla  tongue.gif
*

Aaaaaaaaaaaaa.....nu gal jus ir teisi , bet vistiek ....namukas matyt nera mazas ? rolleyes.gif
user posted image
akvilyte
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 07, 10:15)
Aaaaaaaaaaaaa.....nu gal jus ir teisi , bet vistiek ....namukas matyt nera mazas ? rolleyes.gif

na norėjau mazesnio.. o gavos toks koks gavos.. nemazas lotuliukas.gif doh.gif
miskouoga
Iskepiau pirmaji savo nama, tai dabar per visas temas eisiu ir girsiuos. lotuliukas.gif Darbo daug, bet kaip smagu buvo, vaikams ypac, ir vyras mete TV ziurejimus ir kinstravo kamina is gabalinio cukraus. Po darbu viskas ir visi buvom saldus ir aplipe.

user posted image

user posted image
@adrij@
Ava ko tas stogas ilinkes doh.gif ....gi kaminas sunkokas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
miskouoga
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 07, 12:50)
Ava ko tas stogas ilinkes  doh.gif ....gi kaminas sunkokas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Stogas bekepant islinko ax.gif , tai ir netiesinom biggrin.gif
miilunela
QUOTE(RamuneM @ 2007 12 28, 23:43)
Šių metų mano namukas. Dekoruotas pačių vaikų hihihi.gif
[attachmentid=125437]
[attachmentid=125438]
Kitais metais žinau jau ką darysiu kitaip. Dar nesuvalgytas, nes vaikams gaila pradėti jį griaužti. Bet jau po truputį saldainiukai dingsta hihihi.gif
*

wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(yerena @ 2008 11 14, 18:49)
Pristatau ir as savo Kaledini namuka skirta krikstasuniui ( darem kartu su draugu)
user posted image
user posted image
*

wub.gif
ziwiliute
isiziurejau dar geriau, ten net uzuolaidos ant langu pakabintos!!!! thumbup.gif nu pasaku namelis, tik Jonuko su Gretute truksta thumbup.gif wub.gif
irmulia
QUOTE(miskouoga @ 2008 12 07, 12:44)
Iskepiau pirmaji savo nama, tai dabar per visas temas eisiu ir girsiuos.  lotuliukas.gif Darbo daug, bet kaip smagu buvo, vaikams ypac, ir vyras mete TV ziurejimus ir kinstravo kamina is gabalinio cukraus. Po darbu viskas ir visi buvom saldus ir aplipe.
*

Pasakiškas namukas thumbup.gif thumbup.gif žiūriu, daugeliui vyrų ir saldžiosios statybos prie širdies biggrin.gif maniškis irgi darbavosi rankoves atsiraitojęs lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 07, 12:50)
Ava ko tas stogas ilinkes  doh.gif ....gi kaminas sunkokas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

O man kaip tik labai žavingai atrodo thumbup.gif
*irma*
QUOTE(akvilyte @ 2008 12 06, 16:14)
[b][i][color=red]iš ko gimsta pasaka  wub.gif
*

O AS GALIMA DETI IMBIERO?NEPERNESU GVAZIKELIU blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.