Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IVF
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
siri
Na ka, bandau pradeti nauja tema su virusu wub.gif . Linkiu visoms, visoms nuo manes uzsikresti mirksiukas.gif
Pamelo
QUOTE(siri @ 2009 01 12, 16:12)
Na ka, bandau pradeti nauja tema su virusu wub.gif . Linkiu visoms, visoms nuo manes uzsikresti mirksiukas.gif
*

as dar virusu pabarstau, kad tik vaisinga tema butu drinks_cheers.gif
siri
Gabi, o atsiprasau, kad praleidau, o kiek zirniuku tu nesioji po sirdele?
Corina
Sveikinimai Siri ir gaudau tavo virusiuka!!!
*gabi*
QUOTE(siri @ 2009 01 12, 17:13)
Gabi, o atsiprasau, kad praleidau, o kiek zirniuku tu nesioji po sirdele?
*

Viena stipruoliuka wub.gif
dovi
QUOTE(siri @ 2009 01 12, 18:12)
*

gaudau virusiuka:)
J01
QUOTE(siri @ 2009 01 12, 17:12)
*

Siri sveikinimai thumbup.gif ir as tikiuosi uzsikresti tavo virusiuko ir kitoms linkiu to pat thumbup.gif
siri
QUOTE(Corina @ 2009 01 12, 18:17)
Sveikinimai Siri ir gaudau tavo virusiuka!!!
*

Corina, Tu ji tikrai pagausi ir visos merginos ar anksciau, ar veliau tikrai pagaus wub.gif . Gerus zodzius man gydytoja pasake-Laimi tik atkakliausi. Mes nepasidavem sitoj kovoj ir ka, dabar esu pati laimingiausia esama ir busima mama. Is visos sirdies mergaites, Jums linkiu to paties wub.gif wub.gif wub.gif
dovi
QUOTE(Singerita @ 2009 01 12, 17:55)
8 ciklo diena, folikulai 12-13 mm
Papildyta:

Gaila  verysad.gif  Bet tikiuosi viskas gerai išsispręs  4u.gif
*

pas mane buvo virs 5000 tokiu metu, taip kad bent jau hiperstimuliacija negresia 4u.gif nelinkiu to malonumo:) Auga folikulai, to ir gana- nusiteik pozityviai:) 4u.gif

QUOTE(siri @ 2009 01 12, 18:00)
Na ka, merginos syryt nuleidau krauja, o ats. reikejo laukti iki dabar, bet ne be reikalo thumbup.gif , HCG-343.
*

jeee kaip faina wub.gif wub.gif Labai grazus skaiciukai:)
siri
QUOTE(*gabi* @ 2009 01 12, 18:20)
Viena stipruoliuka  wub.gif
*

Labai sveikinu thumbup.gif As paskambinau pasidziaugti savo gyd., tai ji daro tokia prielaida, kad gali buti ir dvynukai, bet suzinosiu po savaites doh.gif
liepa7
QUOTE(siri @ 2009 01 12, 18:12)
*

Siri, nuoširdžiai džiaugiuosi wub.gif
dovi
QUOTE(siri @ 2009 01 12, 18:24)
Labai sveikinu thumbup.gif As paskambinau pasidziaugti savo gyd., tai ji daro tokia prielaida, kad gali buti ir dvynukai, bet suzinosiu po savaites doh.gif
*

kaip faina:))) 4u.gif
Corina
Tikiuosi labai siri ,kad mums visoms cia pasiseks!!!!
Singerita kalbejau su sesele sake viskas turetu but ok ir si cikla darysim IVF, paprasciausiai su KT issibalansavo ciklas, tai dabar jie su vaistais ir toliau ji balansuos rolleyes.gif Lauksim tavo punkcijos !!!
dizzy___
Corina, o skaiciukas, koks tavo LH buvo ?

Siri, nuosirdziausiai sveikinu prisijungus i nestuke.gif buri, kad viskas, kuo sklandziau ir ramiau testusi visus likusius menesiukus 4u.gif
siri
QUOTE(dizzy___ @ 2009 01 12, 18:59)
Corina, o skaiciukas, koks tavo LH buvo ?

Siri, nuosirdziausiai sveikinu prisijungus i  nestuke.gif  buri, kad viskas, kuo sklandziau ir ramiau testusi visus likusius menesiukus  4u.gif
*

wub.gif
Corina
ai suprasi ten juos.... dabar sako ,kad estrogenas per didelis stimuliacijai,kadangi su KT mano mmm prasidangino tai tiksliai nezino mano ciklo dienos tai pagal krauja speja, kad dar ne laikas buvo pradet, tai jie su Lupron bando numust estrogena ir tada pradet stimuliacija rolleyes.gif cia kazkaip truputi kitaip pas juos daroma nei as is LT mergaiciu prisiklausius, tai vat biski pasimeciau bet nieko tuoj ieisiu i vezes ir bus ciki biggrin.gif labai bijojau ,kad nesakytu jog sis ciklas jau nuplauke nes askaiciavau kad jau bus vidurys ir dar ner stimuliacijos, bet sake dabar tik laukia ,kad hormonai butu zemesni ir nebutu hyperstimuliacijos. nu va prirasiau blink.gif
late
smile.gif+2009 01 12, 17:21-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 01 12, 17:21)
Sveikos, na dabar pavarysiu kaip blondinė lotuliukas.gif , iš karto prašau supratimo ir nepykimo lotuliukas.gif
Pažystama, kuri ruošiasi darytis pas Bogdanskienę IVF pasakė, kad jai reikia leistis diphereliną ir dar kažkokius vaistus į ranką, po odą iš M raidės lotuliukas.gif Nežinote ką ten Bogdanskienė naujo išmaniusi? Ir kokie gali būti leidžiami vaistai po oda iš M raidės?
Nepyksiu jei niekas netsakys, nes ir pati vargu ar į tokį postą galėčiau atsakyti. Pažystamos nebenoriu klausti, nes vakar nemaloniai pabaigiamė pokalbį, kiekviena gindama savo gydytoją blush2.gif
*

Gal Merional g.gif ,bet jis leidziamas kartu su Gonaliu,as nezinau,nes pas Bogdanskiene nesilankau,bet bandau speti. rolleyes.gif
rozele78
SIRI dabar garsiai jau sveikinu tave thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saunuole wub.gif
*gabi*
QUOTE(siri @ 2009 01 12, 17:24)
*

Visko gali buti, bet mano pavyzdys rodo, kad gali buti ir vienas stipruoliukas su tokiais skaiciukais wub.gif
daivaB
Siri, wub.gif wub.gif wub.gif ramių ir gražių tau 9 mėnesių wub.gif wub.gif wub.gif Ir vėl skyrelis atgijo.
Singerita
Siri, o gal galima smulkiau - kiek buvo folikulų, koks ląstelių skaičius. Labai smalsu kaip būna tais sėkmingais atvejais 4u.gif
tiesiog aš:)
QUOTE(late @ 2009 01 12, 19:06)
Gal Merional g.gif ,bet jis leidziamas kartu su Gonaliu,as nezinau,nes pas Bogdanskiene nesilankau,bet bandau speti. rolleyes.gif
*

Taip Late Merional, įdomu, kodėl šiuos vaistus taip retai praktikuoja? ar aš ko nežinau lotuliukas.gif Late, gal juos tau skyrė?
Siri labai labai iš visos širdies sveikinu tave wub.gif
gitana78de
Ir as nuosirdziausiai sveikinu,siri! biggrin.gif Tikiuosi,kad nuo dabar bus vis daugiau geru zinuciu!
late
smile.gif+2009 01 12, 19:57-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 01 12, 19:57)
Taip Late Merional, įdomu, kodėl šiuos vaistus taip retai praktikuoja? ar aš ko nežinau lotuliukas.gif  Late, gal juos tau skyrė?
Siri labai labai iš visos širdies sveikinu tave wub.gif
*

Jo skyre,bet ne Lt,nezinau kodel Lietuvoje ju neskiria daznai,siaip jie brangoki g.gif
Labai kokybiski ir svarus,tai sveicaru vaistukai,ten kazkaip isgryninti FSH ir LH.
siri
QUOTE(Singerita @ 2009 01 12, 19:46)
Siri, o gal galima smulkiau - kiek buvo folikulų, koks ląstelių skaičius. Labai smalsu kaip būna tais sėkmingais atvejais  4u.gif
*

Jau esu rasius, bet pasikartosiu mirksiukas.gif . Ispunktavo 13, apsivaisino 11, isodino 2d. trys po dvi lasteles (silpnoki), kitus augino iki blastocistu, bet deje neuzaugo. Vilties turejau mazai wub.gif
Saule3
Siri, valiooooo !!!!! biggrin.gif Garsus sveikinimai !!!!!! biggrin.gif

Gaudau virusiuka smile.gif
Corina
Siri tai visus 8 kitus augino nesaldet nei vieno?
kukulka
siri, lengvo tau nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Medeina
QUOTE(siri @ 2009 01 12, 15:12)
*

4u.gif Siri, sveikinimai!!!!
Norėčiau kad ir mane nėštukės virusiukas pasiektų mirksiukas.gif
Aivė
QUOTE(siri @ 2009 01 12, 20:07)
Jau esu rasius, bet pasikartosiu mirksiukas.gif . Ispunktavo 13, apsivaisino 11, isodino 2d. trys po dvi lasteles (silpnoki), kitus augino iki blastocistu, bet deje neuzaugo. Vilties turejau mazai wub.gif
*

Jetau, kaip fainai, sveikinu wub.gif
O man smalsu kaip leidai laika po isodinimo - gulejai ar lakstei lotuliukas.gif
sprendziu dilema sekanciam IVF g.gif
fokina 1972
siri didziausi sveikinimai 4u.gif 100% tikejau kad tau pasiseks,kodel nezinau g.gif dziaugsmingu 9 men. thumbup.gif
Dijav
Siri pakartotinai sveikinu 4u.gif
liida
4u.gif 4u.gif 4u.gif siri prisidedu prie sveikinimu,labai malonu isgirsti geru naujienu siame skyrelyje. 4u.gif
siri
QUOTE(Corina @ 2009 01 12, 20:32)
Siri tai visus 8 kitus augino nesaldet nei vieno?
*

Deje saldyti nebuvo ka. As pas daktare klausiau ar negalima butu puse auginti, o kita puse saldyti, bet neapsimokejo taip daryti. Dalis is ju buvo tik zigotos verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2009 01 12, 21:37)
Jetau, kaip fainai, sveikinu  wub.gif
O man smalsu kaip leidai laika po isodinimo - gulejai ar lakstei  lotuliukas.gif
sprendziu dilema sekanciam IVF  g.gif
*

Geda net pasakoti, bet blush2.gif .... Kadangi isodinimas buvo gruodzio 31d., tai senus palydejau su gero konjako taure, kai prisnigo iki tiek, kad i kiema durys neatsidare, tai buvau paciupus ir sniego kastuva plius auginu pusantru metu sunu, kuris pastoviai prasosi ant ranku, o sveria apie 15kg. doh.gif Manau, kad fizinis aktyvumas tikrai nekenkia, tik zinoma viska reikia daryti protingai, siaip as esu profesionaliai ilgai sportavus, tai man niekas ir nepakiso kojos, o gal tai paprasciausiai likimas ax.gif
Per pirma ivf(irgi sekminga) irgi visur begau kaip igelta, kadangi dar dirbau. O tarp kitko gydytoja net rekomendavo 50gr. isgerti, atseit gimdos raumenis atpalaiduoja g.gif
Papildyta:

Labai aciu visoms, visoms mergaitems uz sveikinimus ir grazius linkejimus wub.gif
Virge
Siri wub.gif jungiuosi prie sveikinimu, lengvo nesiojimo, kvepia dvynukais thumbup.gif
siri
QUOTE(Virge @ 2009 01 12, 23:45)
Siri  wub.gif  jungiuosi prie sveikinimu, lengvo nesiojimo, kvepia dvynukais  thumbup.gif
*

Labai aciu uz sveikinimus, bet dvynukai truputi gazdina blush2.gif , gydytoja irgi minejo apie toki varianta doh.gif
Singerita
QUOTE(siri @ 2009 01 12, 22:32)
Deje saldyti nebuvo ka. As pas daktare klausiau ar negalima butu puse auginti, o kita puse saldyti, bet neapsimokejo taip daryti. Dalis is ju buvo tik zigotos verysad.gif

O ką tai reiškia, kad buvo mažai ląstelių ar buvo nekokybiškos, kad nešaldė g.gif Vadinasi ne visada yra galimybė užšaldyti verysad.gif Daug man visokių klausimų kyla, nes dabar aktualu biggrin.gif
*Viktoriukas*
Dijav, nu panašu, kad gali mane irgi traukti į vasarį - startuoju bigsmile.gif
dovi
QUOTE(siri @ 2009 01 12, 20:07)
*

jei kaip smagu:) sekmes auginant pilvuka:)

As dabar lauksiu kovo- kova startuosiu su snaigutemis

J01
QUOTE(siri @ 2009 01 12, 19:07)
*

Sveika, Siri,

gal galetum parasyt kokios pas jus problemos, kodel reikejo daryt IVF ?
daivaB
QUOTE(loksins @ 2009 01 13, 10:50)
*

lokins sėkmės tau didžiausios. Stipriai, stipriai laikysim už tave kumštukus wub.gif wub.gif wub.gif tai norisi, kad Jus aplankytų stebūklas wub.gif
Mika...
siri, na ir vaisinga tu thumbup.gif bus jau antras nestumas po IVF, sveikinu 4u.gif

QUOTE(loksins @ 2009 01 13, 11:50)
*

sekmes bigsmile.gif Jeigu bus kaip/ per ka perduot vaistus, parasyk man i a.z., nes as dar juos turiu ax.gif
RositaK
loksins, super thumbup.gif jau viska issisniukstinejai, nesikabinimo priezastis pasalinai, tikrai turi kibti kaip prie magneto 4u.gif 4u.gif palaikau mintimis 4u.gif
*Viktoriukas*
daivutB, wub.gif wub.gif

Mika, didelis ačiū, tikrai paimčiau, mane būtent ant Suprefact ir sodina, bet kad nėra kaip doh.gif Nepagalvojau per Kalėdas, kai draugė Lietuvoj buvo, o dabar jau nieko nebėra ten verysad.gif
Dijav
QUOTE(loksins @ 2009 01 13, 10:50)
*

SEKMĖS 4u.gif
Aš gal irgi prie Tavęs prisijungsiu 4u.gif
Gal skelbiam senbuvių akciją :TAI PASKUTINIS SĖKMINGAI PASIBAIGĘS BANDYMAS!
Kas jungiasi prie mūsų?
siri
QUOTE(Singerita @ 2009 01 13, 10:09)
O ką tai reiškia, kad buvo mažai ląstelių ar buvo nekokybiškos, kad nešaldė  g.gif  Vadinasi ne visada yra galimybė užšaldyti  verysad.gif Daug man visokių klausimų kyla, nes dabar aktualu  biggrin.gif
*

Kaip man gydytoja aiskino, tai apsivaisine, bet visai dar nepasidaline, o atsildzius visai gali neisgyventi verysad.gif
*Viktoriukas*
Rosituk, wub.gif wub.gif

Dijav, oi, aš būtinai prie akcijos bigsmile.gif Man tas skaičius 3 prie mano niko labai nepatinka schmoll.gif
siri
QUOTE(Mika... @ 2009 01 13, 11:06)
siri, na ir vaisinga tu  thumbup.gif bus jau antras nestumas po IVF, sveikinu  4u.gif
sekmes  bigsmile.gif Jeigu bus kaip/ per ka perduot vaistus, parasyk man i a.z., nes as dar juos turiu  ax.gif
*

Nu jo, pati nesitikejau ax.gif , bet ne daug laiko praeje po pirmo gimdymo, tai gal tai tyuri itakos g.gif , bet cia tik prielaida mirksiukas.gif
RositaK
QUOTE(Dijav @ 2009 01 13, 11:34)
SEKMĖS  4u.gif
Aš gal irgi prie Tavęs prisijungsiu  4u.gif
Gal skelbiam senbuvių akciją :TAI PASKUTINIS SĖKMINGAI PASIBAIGĘS BANDYMAS!
Kas jungiasi prie mūsų?
*

Dijav, smagu girdet 4u.gif
oi, kaip as su malonumu prisijungciau wub.gif
siri
QUOTE(J01 @ 2009 01 13, 10:55)
Sveika, Siri,

gal galetum parasyt kokios pas jus problemos, kodel reikejo daryt IVF ?
*

Pagrindine problema vyro grikiuose, kiekis svyruoja 13-15mln. Po 8 nepavykusiu iui (5is ju stimuliuoti su gonaliu ir clost.), 3 daryti Latvijoj, nusprendem daugiau pinigu nemetyti ir daryti ivf. Ir visi ismesti pinigai atsipirko su kaupu wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.